|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
też białe złoto
![]() takiego "złotego" to nie lubię ![]() ale obrączki to już chyba złote, i takie najzwyklejsze, beż żadnych udziwnień - wyżłobień, dwóch kolorów itd... jedyne co to mogłyby być matowe, ale to i tak nie jestem pewna :d ![]() wariatka ze mnie
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Ja też żółtego nie lubię, ale prawdziwy zaręczynowy niby powiien byc z tradycyjnego żółtego złota, ale co mi tam ja noszę srebro więc taki żółtek do niczego by mi nie pasował
![]() Mówie do TŻta, że chciałabym żeby mi się oświadczył w sylwka a on : no nie wiem, tyle wydatków mnie czeka, Twoje urodziny, Święta, nie wiem czy dam radę'' Buuu, a ja juz sie napaliłam
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem Pani zachęca Cię do brylantu, bo droższy, a wtedy oni mają większy zysk. Wydaje mi się, że cyrkonia się tak bardzo nie zniszczy - powinnaś więc wybrać co Ci się bardziej podoba.
Moje marzenia i przemyślenia :Ja chciałabym dostać pierścionek z żółtego złota z rubinem - żółte złoto, bo takie też chciałabym obrączki, a rubin, ponieważ przeczytałam, że jest symbolem miłości i namiętności. Poza tym jego czerwona barwa z tym mi się właśnie kojarzy. Muszę o tym tylko oświecić Tż A pierścionek mógłby być np tego typu:
Be good or almost good or not so good but be someone. _______________ Miłość http://www.suwaczek.pl/cache/a2ed68cb5e.png Studiowania rok 5 rozpoczęty... Edytowane przez e_linka2 Czas edycji: 2008-11-19 o 19:24 |
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i masz racje i kobita chciała nas naciągnąć. Chyba zdecyduję się na cyrkonię Chociaż brylant by się ładnie świecił heh
|
|
#1175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie ![]() On się nie odzywa ... była mała klótnia, bo się sfochowałam na jego głupi żart nt, mojej osoby. Wyszedł ode mnie mówiąc, że on tak nie wytrzyma całe życie i że ja ciągle szukam pretekstu, żeby skończyć .. a może to jest właśnie na odwrót? on w ogóle o mnie nie walczy po takich kłótniach, to ja zwykle pierwsza się odzywam, on ciągle wykręca kota ogonem, że to wszystko to moja wina ... A no i jeszcze jedno czy znacie zdrowego, kochającego swoją połówkę faceta, który od jakiegoś czasu unika seksu tłumacząc się obawą przed wpadką ?? a wcześniej to niby co, nie bał się? nie rozumiem tego nic a nic
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
inc0gnit0
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
Pierścionki które mi się podobają są w tym stylu
![]() Inc0gnit0 przykro mi próbowałaś z nim gadać? wyjaśnić co i jak? Skoro teraz odwraca kota ogonem, nie walczy to co będzie dalej jak przydarzy się coś bardziej poważnego. Nie znam faceta który by tak robił. Wcześniej mu ta ewentualna wpadka najwidoczniej nie przeszkadzała. Może ktoś z jego znajomych miał taką 'niespodziankę' i się zestresował? Kurcze, dziwna sytuacja
Edytowane przez malinka612 Czas edycji: 2008-11-19 o 20:32 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie bedzie podobal obojetnie jaki, nie jestem wybredna, drogi nie musi byc, byleby od niego i sam wybrał
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
czesc Laski. Od razu sie z wami podziele nowymi wiesciami. No wiec mialam dzis tragiczne popoludnie dzieki mojemu TZ. Pod koniec pracy poinformowal mnie, ze ma dla mnie propozycje zwiazana z ultimatum jakie mu postawilam.Wiec naciskalam,ze skoro juz zaczal niech od razu mowi. To nie,ze chce pozniej, w domu, spokojnie... Ja po pracy jechalam z kolezanka do miasta i wiedzialam,ze wroce pozno i bede panikowac...tak tez sie stalo, cala sie telepalam. Wrocilam, ledwo zdjelam plaszcz i pognalam do niego. Pytam co chcial mi powiedziec, a on swoj rozzbrajajacy usmieszek i mowi,ze nic, ze zartowal. Ja niemal w placz,ze jak mogl z tego zartowac i w ogole. Na to mnie objal i mowi,ze podjal decyzje,ze zareczymy sie w styczniu, nie powie ktorego zebym chociaz taka niespodzianke miala. takze coz...zobaczymy co bedzie w styczniu.
|
|
|
|
#1180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
IncOgnitO trzymaj się, wszystko się na pewno ułoży. Mówi się że żeby związek istniał i był dobry musi być w nim podziw, szacunek i namiętność. Nie chcę wyciągać pochopnych wniosków z tego co napisałaś, ale może warto o tym pomyśleć po nocy przychodzi dzień
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
malgosiab no to jakos sie określil, teraz oby to stycznia
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
ehh, no wlasnie...oby do stycznia. Oczywiscie uprzedzilam go,ze jak mi pozniej wyskoczy,ze jednak nie to nie chce go znac i na oczy widziec
Takze dziewczyny, czasem trzeba faceta kopnac w 4 litery zeby sie ogarnal
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
malgosia,super
![]() w takim tempie to sama calkiem zostane! moj NIGDY nie skladal mi zadnych tego typu deklaracji [procz 5 lat temu ze kiedys sie ze mna ozeni. widac z jaka powaga to mowil ;>] bedzie jutro rano - zeby sie jeszcze ze mna poprzytulac, jak to okreslil ![]() taaaaa, juz widze mine mojego jak mu mowie ze termin mija z dniem 31.12 ![]()
|
|
|
|
#1184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge? Cytat:
dla mnie cyrkonia,tak zdecydowalam i moj TZ o tym wiem i tak ma wybrac... Cytat:
Cytat:
jejku,to naprawde super info moj TZ tez oswiadczyl,ze chce zareczyn!
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
coraz wiecej dziewczyn sie wykrusza z tego wątku
![]() GRATULACJE Z POWODU DEKLARACJI!!!!
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochana Koleżanko
![]() A tak swoją drogą moje marzenie to pierścionek z tanzanitem...
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a witam,witam kazde marzenie sie spelnia hm,a masz jakis przykladowy,bo chyba nie widzialam jeszcze tanzanitu...
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Martho, jak dla mnie to AŻ deklaracja ;D gratulacje, tylko czekać...
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ta wersja to akurat tanzanit + diamenty) |
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
ale pamietaj,ze nigdzie was nie opuszczam
Cytat:
naprawde! wydaje sie taki..hm...dostojny
|
|
|
#1191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony on raczej nie jest z tych "temperamentnych" i mi to właściwie pasowało - ja demonem seksu nei jestem .. no ale zakonnicą też nie To w sumie też mi się w nim spodobało, jest jednym z niewielu facetów, którzy nie myślą "małym", potrafi się opanować i to od początku widziałam. Ale przyznał się mi, że jak jeszcze był z ex, to mu się zdarzyła taka fascynacja inną dziewczyną, ale nie z podtekstem seksualnym że tak powiem, tylko jej osobowością. Po prostu dużo z nią rozmawiał, spędzał czas itp, i to w zasadzie często wspólnie razem z jego dziewczyną, jako znajomi. Tyle, że po jakimś czasie "zauważył", że odstawił swoją dziewczynę na bok i że coraz mniej czasu z nią spędza, coraz mniej rozmawia itp i niby oprzytomniał ... Może ma znów coś podobnego, tyle, że tym razem ja o tym nie wiem? Raczej ciężko by mi było uwierzyć, że mnie zdradza. Tak fizycznie ... |
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kamień jest naprawdę intrygujący...
Podejrzewam, ze akurat ten pierścionek, który dodałam jest bardzo drogi (może to nawet ta wersja za ok. 5 tys. -Apart ma taki w ofercie), ale na szczęście są też duuuuuuuuużo tańsze pierścionki z tym pięknym kamieniem
|
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dzięwczęta. Czytam Was już dlugło, długo. Ja co prawda chcialabym się już zaręczyc, mój TŻ też mi mówi, że powiem słowo i on nie będzie czekał z oświadczynami, ale ja bym chiała zaręczyny, a potem odrazu przygotowania, a nie tak, że dwa lata albo 5 narzeczeństwo. Jestem z moim TŻ 3 lata. Ja i on mamy po 21 lat. Jestem na drugim roku studiów, on na pierwszym (technikum) i wiem, ze teraz nie realne, zeby zacząc przygotowania. Ale mimo mi się Was czyta, wiec chciałabym do Was dołączyc. A, że zazdroszcze zaręczonym już dziewczynkom to myślę, że tu pasuję
![]() 3mam kciuki za nasze zaręczyny, niech nam ten czas szybko minie
|
#1194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no 5 tys to kwota zbyt wygorowana.... ja chce z cyrkonia,ale moze zazycze sobie tanzanitu na jakas rocznice slubu...sasasasasasaCytat:
witamy kolejna czekajaca jak dla mnie narzeczenstwo niech sobie trwa,przygotowania do slubu istotne,ale dwa trzy lata moglabym poczekac
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:36 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|||
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba raczej tego horroru nie zobacze :/ bo dzis taki przezylam
moich dziadkow we wlasnym domu napadl jakis gosc i tak ich pobil, ze jak tam weszlam to nogi mi sie ugiely jak tyle krwi widzialam.... dobranoc dziewczynki
|
#1196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ps. Sorki, że post pod postem
Nasze szczęście Julia Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:38 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
na szczescie nie maja zadnych powazniejszych urazow
'tylko' glowy szyte ale czuja sie chociaz dobrze i na szczescie nikt przytomnosci nie stracil...nawet TZ chcial do mnie po pracy przyjsc (po 22) ale nie chce by o tej godzinie gdzies chodzil
Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2008-11-19 o 21:19 Powód: dopiska |
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z TOBA,trzymaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
|
#1199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakra co to się dzieje nieraz ![]() trzymaj się, dziadkowie niech zdrowieją, a ten gościu.... uhhhhhhhhhhhh ;/ |
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Ehh wiecie, gdyby to chodziło tylko o jedną sferę ...
No ale nie dość, że nie chce seksu, że nie okazuje mi czułości, że ciągle mi dokucza, to jeszcze właśnie to przełożenie zaręczyn .. Czy to jest możliwe,żeby on aż tak reagował tylko i wyłącznie przez to, że jednak nie jest gotowy na kolejny krok w związku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

:
coś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie 

-Apart ma taki w ofercie), ale na szczęście są też duuuuuuuuużo tańsze pierścionki z tym pięknym kamieniem