|
|
#1231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia, byleby mi się podobał, a nawet jak nie będzie, to będzie wybrany przez TŻta i też będzie dobrze nie mam zamiaru dowiadywać się, ile ewentualnie - bo żadnego przecież nie mam - by takowy kosztował, chyba że będziemy razem wybierać i się dowiem ot tak...natomiast ja nieraz słyszałam, że ktoś się nie oświadcza bo "zbiera" na pierścionek, i potrzebuje do tego najmniej 1000 zł... może stąd się takie dyskusje biorą ![]() ja nie śpię!!!!
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez sie z tym zgadzam i napisalam to z piec postow wyzej,ze nie liczy sie dla mnie cena. po prostu pierscionek dany z milosci i prawdziwego uczucia. tez nie zamierzam zameczac TZ pytaniami o cene,bo po co....wiem,ze jesli zareczyny nastapia,to wybor pierscionka bedzie plynal prosto z serca mojego TZ i jego intuicji fakt,ze mowi sie,ze ktos zbiera,ale to czy ktos ma pierscionek za 5tys nie spawia,ze ja kiedys bede czula sie gorsza,ze takiego nie mam. bo bede miala swoje cudo
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:20 |
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
i nikt nam nie odbierze szczescia z posiadania takiego a nie innego zareczynowego pierscionka
Cytat:
wiecie co..zasnac nie moge,wiec przepisuje wyklad z prawa pracy...i wciaz w glowie mam jeden temat.....jedno zdanie mojego kochanego TZ,ze na moim palcu bedzie pierscionek ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli o mnie chodzić, marudzić możecie wszystkie do woli ![]() a co studiujesz że prawo pracy masz??? ![]() ahhhh jak ja bym tak chciała już wiedzieć.. ehhhh i też nie mogę spać. leżę już w łóżku z laptopem ah ten XXI wiek ![]() jutro z samego rana TŻ ![]()
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a administracje sobie studiuje,w tym roku mam licencjat ![]() nooo ale jakos mi to wszystko idzie.lacze prace ze studiami dziennymi i moim TZ,dlatego moze tak powaznie do zycia podchodze tak,XXI wiek dal nam internet....loooo matko i przez to siedze tu godzinami! chcialabys wiedziec? ale zaskoczenia sa najlepsze! nie wiesz kiedy,a tu TZ robi taaaaaka niespodzianke!!!!niefajni e?
|
|
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cudownie ![]() ale niech mi powie, że chce mi taką niespodziankę zrobić to się będę lepiej czuła ![]() no to podziwiam, dzienne i praca, fiu fiu... ja łączę studia dziennie z drugimi dziennymi i już mi się nie chce
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dłuzszej przerwie
Wczoraj mój Tz zaczął temat zareczyn, nawet pokazywał mi pierścionki, które obczaił. I było good. Jeszcze mi zmierzył rozmiar, żeby sie upewnić. A ja dziś złapałam doła i powiedziałam mu wieczorem (bo nie widzieliśmy się cały dzień), żeby się do niczego nie zmuszał, ze ja moge poczekać nawet rok Nie wiem po co takie głupoty mu nagadałam, w każdym razie powiedział, żebym tak nie wymyślała. Sama nie wiem, co ja chce. Mógł wczoraj nie podejmowac takiego tematu to byłabym szcześliwa, a tu róg;/ od razu sobie zaczęłam wyobrażac nie wiadomo co I jeszcze powiedziałam, że to powinna byc niespodzianka, że nie chce o tym gadac.
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tez masz full zajec i nauki a Ty jakie wybralas kierunki? patrz jakie z nas zdolniachy i ja zapewniam Cie,ze chce zrobic Ci niespodzianke,ale co to za nispodzianka,skoro o niej bysmy wiedzialy,cio? ja obliczam kiedy moj TZ wyskoczy aaaa...jesli on tylko bada moja zaangazowanie w to??? nie,tak by nie zrobil chyba
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja pierwsza reakcja byla identyczna.... pisalam nawet tutaj o tym jakies dwa tyg temu....moj TZ ze no dobrze,a ja ze przeciez mozemy czekac,co wcale nie bylo prawda,ale co mialam powiedziec..... nie martw sie,mysle,ze i u Ciebie szykuje sie cos!!!!
|
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
kobiety nigdy nie zrozumiesz, tak często zmienia zdanie, a do tego nie zawsze mówi to co myśli.....
takze domi nie martw sie ;D on i tak pewnie wie co ty naprawde czujesz, a jesli nie to sie tym nie przejmuje tylko jak widac robi swoje ;Dmartha, ja sobie studiuje prawo i filozofię... to drugie w tym roku teoretycznie kończę, prawo 3 rok...szczerze nie wiem po co się tak wpakowałam w to wszystko, będę pół życia studiować [ale za to jaka młoda się czuję, hihi, znajomi z mojego "młodszego" roku zawsze mi mówią że wcale tak staro nie wyglądam ]ehhhh ja lubię niespodzianki.......... ale nie lubię na nie czekać ![]() poza tym wolę wiedzieć, że takowa mnie czeka
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie...wczoraj się cieszyłam, a dziś wracając w autobusie po zajeciach ubzdurałam sobie nie wiadomo co i od razu jak byliśmy u Tz musiałam go zgasic W każdym razie nie wiem jak on sobie to przekalkulował i jak to zorzumiał...może faktycznie, że dopiero za rok. Ten temat jest już skończony u nas
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakby z jednego wydzialu jestesmy no,to pelen podziw dla Ciebie! ja chce niespodzianke,ale czesciowo o niej wiem ha ha ha....tylko when????????kiedy!!???? denerwuje sie
|
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
domi --- więcej optymizmu... będzie dobrze, jeszcze ci tu będziemy wszystkie zazdrościć
![]() martha, jeden wydzial, ha ha i zdaje sie ten sam rocznik (3 rok prawa a ty lic?? to chyba sie zgrywa )a podziwiac nie ma co... sesje sie za mna wleka tylko, no ale jak tu 15 egz i zal zdac w przeciagu jednego miesiaca???
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-19 o 23:39 |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Martha330 ja teraz rzadko Was czytam, ale to Ty pisałas, jak Tz wział Ci dłoń i sprawdzał???I co by było, gdyby Ci juz wręczył pierścionek?
![]() Kochane Wy jesteście takie młodziutkie, ja jestem na 5tym roku już ekonomii...nie taka młoda ![]()
|
|
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
domi, ja tez 5 rok, spoko ;D
stara sie czuje jako cholera, szczegolnie ze mam kontakt z tymi mlodszymi studentami, ahh, oni maja jeszcze tyle sil by imprezowac
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz "niemłoda" jestem
Ja też chciałabym niespodzianke, ale bo będzie to będzie. Pare dni temu byłam szczęśliwa, bo o tych "sprawach" nie myslałam. A wczoraj Tz zaczął temat i dzis mam humor do bani przez to. Ja sie starałam nigdy nie dawać mu do zrozumienia, że czegoś chce. |
|
|
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
ale czemu do bani??
ja bym chciala zeby tż zaczął o tym rozmawiać... a nie ucinać temat..... ;/ |
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja napisalam cos takiego: "podjal rozmowe,bo widzial co tutaj napisalam,ze sie doczekac nie moge. nie zaskoczy mnie,bo sama mu potem powiedzialam,ze mozemy poczekac <wbrew swojej woli,bo nie chce,zeby wygladalo,ze go namawiam> i on sie zgodzil,ze poczekamy....potwierdzil, ze jest czas na to.....aaaaa...wrrrrrr,al ez ze mnie niemadra istota,chce,a zaprzeczam! tak bylo za pierwszym razem,teraz TZ wie,ze chce bardzo zareczyn
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Martha a jak Twoj Tz Cie tu znalazł???MOj tez wie, ze sie udzielam na Wizazu, kiedys znal haslo i mnie podczytywał, teraz mam swoje słodkie tajemnice, poza tym juz mu przeszło
sama mu opowiadam co czasem ciekawego jest, ale o tym wątku cisza......
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam specjalnie tajemnic przed nim,siedzialam przed lapkiem i tu pisalam,spytal,czy moze zerknac,pozwolilam i sie dowiedzial
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
uhhhhh mój to by chyba nie był zachwycony
![]() chociaż nie wiem, pewnie buchnął by śmiechem i tyle ![]() chyba będe szła spać, jeszcze tylko pasjansik..........
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znów na odwrót, nie chce po sobie nic pokazywać. Chce, żeby to była decyzja mojego Tz, zeby sam na to wpadł i sam bardzo tego chciał. I nie chce przyspieszać jego decyzji. Dlatego jak tylko zaczał temat wczoraj, dziś sie zastanawiałam, gdzie ja popełniłam błędy i czy dawałam do zrozumienia cos. Ale raczej nie...Nigdy w zyciu potemnie chciałabym usłyszec, żeja godo czegos zmusiłam
![]() z jedenj strony chce, a z drugiej staram sie odwlekać i sama sobie dołki kopie
|
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm
moze nie dawalas zadnych "oznak", nic po sobie ni epoakzywalas a on po prostu sam na to wpadl i bardzo tego chcial? nie bierzesz tego pod uwage?... to chyba troche dzialanie wbrew sobie..... ![]() te kobiety ;D |
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moje drogie ja koncze na dzis wizazowanie..jutro rano na uczelnie,wiec pewnie dopiero popoludniu bede,ale pamietajcie o marudzie dobranoc
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już pisałam kiedyś, byliśmy w Anglii przez 3 miesiące. Pojechalismy "zarobic na wesele". Przez pewien czas był szał, plany co i jak i marzenia. Przez ostatnie tygodnie relacje między nami tam sie ochłodziły więc i na ten temat nie gadalismy wogóle.
Nie wiem sama, co ja chce. Głupia jestem i tyle ![]() A wogóle mi sie zawsze marzyło że to będzie niespodziewanka roku, która w zyciu by mi do łba nie przyszła, a tu Tz wypalił z tekstem a ja od razu mam problem
|
|
|
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
uwierz mi, wszystko za taki problem!
![]() glowa do gory, ciesz sie z tego co masz, a nie szukaj dziury w calym przeciez gdyby nie chcial to nic by nie bylo, to przeciez czlowiek, facet, do czegos takiego nie mozna go zmusic ;Dtez spadam spac, rano musze byc swieza i wypoczeta ![]() slodkich snow |
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ide spac
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() A ja dawnoooo nie pisałam bo za dużo zajęć ale od jutra luźniej bo dzisiaj praktyki jeszcze tylko ale się rozpisałyście , nie zdazylam wszystkiego przeczytać ale może jeszcze to dzisiaj nadrobie Aelitka a na którym jesteś roku? bo ja tez miałam przerwe w edukacji A w ogóle to pokłociłam się z Moim TŻ i wczoraj też z tego powodu nie pisałam tutaj nic wieczorem. Palnełam na koniec " wiesz co... ja chyba nie będe nigdy w Twojej rodzinie" a TŻ odebrał to jak najbardziej powaznie. Myśli o tym w tym sensie ,ze nie chce zaręczyn ,ślubu tylko życie na kocią łape ,a mnie bardziej chodziło o to,że mam wrazenie ,ze jak coś powiem ( nawet w emocjach) to On od razu w to wierzy , bierze do siebie... tak jest... nie czuje sie pewnie tj. nie wierzy chyba w to ,ze ja z nim będe Nie wiem czy wiecie o co chodzi... musiałam sie "wygadać". Teraz nie wiem czy będą te zaręczyny niedługo jeśli On czuje sie dotknięty tym ![]() tłumaczyłam wszystko w smsach ale poszedł spać o 22 i se mogłam pisac sama do siebie... Jak dobrze ,że takie forum jest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

) + białe. I żyje mi się z tym lepiej, niż gdybym znała jego wartość.
nie mam zamiaru dowiadywać się, ile ewentualnie - bo żadnego przecież nie mam

ah ten XXI wiek 

Nie wiem po co takie głupoty mu nagadałam, w każdym razie powiedział, żebym tak nie wymyślała. Sama nie wiem, co ja chce. Mógł wczoraj nie podejmowac takiego tematu to byłabym szcześliwa, a tu róg;/ od razu sobie zaczęłam wyobrażac nie wiadomo co