Scent Bar VI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 21:03   #2311
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

moj facet to sam zapukal do moich drzwi wrecz wiec Madzik spij spokojnie

Dziewczynki i chlopcy musze sie zwierzyc

Po pierwsze dobrze podejrzewalam- jestem w ciazy

po drugie- i to jest smutne - dostalam w pracy wypowiedzenie ze wzgledu na redukcje mojego etatu a tak sobie ostatnio zartowalam ze moze mnie zwolnia za siedzenie na wizazu ciagle...
no wiec na przemian ciesze sie i placze i nie wiem co zrobic... kto da prace ciezarnej???????????????? ????????????????????????? ????????
wpadlam w szok i histerie jak mi szefowa powiedziala, hormony ciazowe zadzialaly i w sumie poszlam do domu sie uspokoic i jutro mamy kontynuowac rozmowe
a moj maz sie cieszy ze bedzie mial zone domowa

Vesenko-- tak Lesio to moj ukochany zdecydowanie ze wszystkich Chmielewskich...i w ogole mysle ze te starsze byly lepsze...cale zdanie nieboszczyka, krokodyl, zwyczajne zycie oj jak sie dorwe w polsce to wszystkie przeczytam zwlaszcza ze teraz jako bezrobotna przyszla matka polka bede na to miala mase czasu

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-19 o 21:06
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:03   #2312
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Niekoniecznie Mozna byc np pijanym, niezainteresowanym, patrzacym za innym kolesiem ze 'snow' - a i mozna sie wypierdaczyc na rozlanym piwie w szortach, gorsecie i kozakach za kolano.Tak ;P
Tak, tak też można Wszystkie warianty dozowlone
Cytat:
Aczkolwiek podkresle, ze nie wierze w milosc na cale zycie itp - czasem sa to 'Ci Jedyni' na te chwile, na ten czas.
Czy wierzę w miłość na całe życie? Nie wiem. Jednym się zdarza, drugim nie. Nie wierzę w to, że miłość na całe życie to reguła, która spotyka każdego z nas.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:06   #2313
Kattarina
Zakorzenienie

Eenax- szkoda, ze nie jestes moja bliska znajoma , palaszowalabym Twoje fantazyjne wypieki trzesac uszami
Nie jestem wielbicielka slodyczy, zwlaszcza gotowych; kupnych, (batoniki, cukierki, etc), ale uwielbiam ciasta, torty i tym podobne cuda. (Jedna z niewielu postaci, w ktorej ze smakiej spozywam kawe, jet torcik kawowo-bezowy )
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:08   #2314
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

po drugie- i to jest smutne - dostalam w pracy wypowiedzenie ze wzgledu na redukcje mojego etatu a tak sobie ostatnio zartowalam ze moze mnie zwolnia za siedzenie na wizazu ciagle...
Gratuluje!

Jesli tylko finansowo dacie rade z jednej pensji to ciesz sie ciaza i odpoczywaj.
Zreszta nalezy Ci sie odprawa i chyba nawet jakies pieniadze tygodniowo z jobcentre (myle sie? )
Wiec spoko nie nerwicuj sie.
Mozesz podjac prace w podobnym charakterze na jakis czas w innej firmie np zastepujac kogos.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tak, tak też można Wszystkie warianty dozowlone

Czy wierzę w miłość na całe życie? Nie wiem. Jednym się zdarza, drugim nie. Nie wierzę w to, że miłość na całe życie to reguła, która spotyka każdego z nas.
Im wieksze 'motyle', slodkie pierdzenie tym bardziej chyba boli jak sie to w gowno obraca.

Teraz nie mam motyli ale i z nerwow nie rzygam. Wiec w sumie na plus.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:10   #2315
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:

no wiec na przemian ciesze sie i placze i nie wiem co zrobic... kto da prace ciezarnej???????????????? ????????????????????????? ????????
wpadlam w szok i histerie jak mi szefowa powiedziala, hormony ciazowe zadzialaly i w sumie poszlam do domu sie uspokoic i jutro mamy kontynuowac rozmowe
Gratuluje
Wasze zdrowie

edit- mozna zwolnic kobiete w ciazy?

Eenax, tort bombowy, najbardziej rozwalily mnie plywajace rybki i lilie wodne
Masz fantazje

Edytowane przez mskladaczek
Czas edycji: 2008-11-19 o 21:14
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:12   #2316
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Glamorous - Gratulacje

Frank Zappa

Stary 2008-11-19, 21:16   #2317
vesenka
Zakorzenienie

Glamorous-gratulacje!

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 21:16   #2318
Kattarina
Zakorzenienie

Glamourous- serdecznie winszuje i zycze jak najmniej stresow
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:19   #2319
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje!

Jesli tylko finansowo dacie rade z jednej pensji to ciesz sie ciaza i odpoczywaj.
Zreszta nalezy Ci sie odprawa i chyba nawet jakies pieniadze tygodniowo z jobcentre (myle sie? )
Wiec spoko nie nerwicuj sie.
Mozesz podjac prace w podobnym charakterze na jakis czas w innej firmie np zastepujac kogos.

Im wieksze 'motyle', slodkie pierdzenie tym bardziej chyba boli jak sie to w gowno obraca.

nie wiem czy wyrobimy, moj maz twierdzi ze sobie jakos poradzimy, ale co on tam wie o wydatkach na dom????
jest jakis tam dodatek na dziecko nie wiem nie orientuje sie szczerze mowiac a dupatam jakos to bedzie. poszukam pracy w sklepie z perfumami, mojej i tak nie lubilam

ja tam chce wierzyc w milosc na cale zycie i tak mam nadzieje ze nam sie nie odmieni, ale z drugiej strony czlowiek niczego nie moze byc pewny w tym swiecie wlasnie sie dzis o tym przekonalam...

dziewczynki dzieki bardzo za gratulacje milo mi z Wami sie ta radoscia podzielic
natomiast co do zwalniania kobiet w ciazy to mozna, tylko ze jesli jest podejrzenie ze zwolnienie bylo z powodu ciazy to wtedy firma ma klopot...u mnie nie mam powodow podejrzewac ze to z powodu ciazy...
jutro bede dzialac, podzwonie do jakis zwiazkow zawodowych i zobacze co mi powia

Czas edycji: 2008-11-19 o 21:23
Stary 2008-11-19, 21:28   #2320
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
nie wiem czy wyrobimy, moj maz twierdzi ze sobie jakos poradzimy, ale co on tam wie o wydatkach na dom????
jest jakis tam dodatek na dziecko nie wiem nie orientuje sie szczerze mowiac a dupatam jakos to bedzie. poszukam pracy w sklepie z perfumami, mojej i tak nie lubilam
Dodatek na dziecko to dodatek na dziecko ale ja mowie o pieniadzach cos jak zasilek. A naleza Ci sie jakies. Wiesz zreszta inaczej kiedy to redukcja etatow.
Idz do Job Centre.

To nie sa duze pieniadze ale zawsze jakies, no i niech szukaja Ci pracy

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:31   #2321
ivanna
Zakorzenienie

glamourous - gratuluje maluszka ja to patrze się na dzieciaczki i patrze i tak chciałabym... ale 21 lat to za młodo jeszcze... może po studiach
Stary 2008-11-19, 21:39   #2322
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:

1. GRATULACJE!!!

2. Jeżeli miałaś normalna umowę (nie o dzieło czy umowę zlecenie). To mogą Ci nabimbać. Do dnia porodu nie mogą Ciebie zwolnić.

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Eenax- szkoda, ze nie jestes moja bliska znajoma , palaszowalabym Twoje fantazyjne wypieki trzesac uszami
Nie jestem wielbicielka slodyczy, zwlaszcza gotowych; kupnych, (batoniki, cukierki, etc), ale uwielbiam ciasta, torty i tym podobne cuda. (Jedna z niewielu postaci, w ktorej ze smakiej spozywam kawe, jet torcik kawowo-bezowy )
. Sklepowych słodyczy nie lubie (no po za Loukum i TyciGrzeskami).
Własne wypieki jadam.
Znajomi moje torty lubia tak sobie. Sa przyzwyczajeni do tortów z kremami z masła ja natomiast kremy robie śmiatanowe badz "bezowe".
Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
edit- mozna zwolnic kobiete w ciazy?

Eenax, tort bombowy, najbardziej rozwalily mnie plywajace rybki i lilie wodne
Masz fantazje
1. Nie mozna. Jedynie mozna kiedy zakad ogłasza uopadłość. tak przynajmniej było wtedy kiedy ja przedzierałam sie przez prawo pracy.

2. . Znojomi nazywaja to "lekkim trzepnieciem". Ale jak co do czego przyjdzie to o zrobienie torta proszą.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:50   #2323
ivanna
Zakorzenienie

Eenax dopiero teraz zauważyłam [gapa jestem] śliczny tort! a jaka wyobraźnia gratuluje
Stary 2008-11-19, 22:11   #2324
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Poniewaz juz dziewczyny zamiesciły linki do stron z przepisami to ja tylko napisze ze ja tam lubie robic ciasta które pretendja do tytułu "najbardziej wymyslny tort roku 2008. ponizej zamieszczam tort jaki robiłam na 30 urodziny kolegi ktory jest zapalonym wedkarzem.
Kochana !!! Piękny - Ja mam urodziny za tydzień, wiesz
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:14   #2325
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Vesenko-- tak Lesio to moj ukochany zdecydowanie ze wszystkich Chmielewskich...i w ogole mysle ze te starsze byly lepsze...cale zdanie nieboszczyka, krokodyl, zwyczajne zycie oj jak sie dorwe w polsce to wszystkie przeczytam zwlaszcza ze teraz jako bezrobotna przyszla matka polka bede na to miala mase czasu
Gratuluję dzidziusia
Kobiety w ciąży zwonić nie można, zanieś im zaświadczenie, chociaż nie wiem, jak jest przy redukcji etatów.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 22:17   #2326
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Gratuluję dzidziusia
Kobiety w ciąży zwonić nie można, zanieś im zaświadczenie, chociaż nie wiem, jak jest przy redukcji etatów.
Potwierdzam, nie można zwolnić ciężarnej, zaraz sprawdzę ten przepis w KP
glamourous - GRATULUJĘ !!!!

Edit: Proszę
Cytat:
uprawnienia pracowników związane z rodzicielstwem

Art. 176.

Nie wolno zatrudniać kobiet przy pracach szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia. Rada Ministrów określi, w drodze rozporządzenia, wykaz tych prac.

Art. 177.

§ 1. Pracodawca nie może wypowiedzieć ani rozwiązać umowy o pracę w okresie ciąży, a także w okresie urlopu macierzyńskiego pracownicy, chyba że zachodzą przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia z jej winy i reprezentująca pracownicę zakładowa organizacja związkowa wyraziła zgodę na rozwiązanie umowy.

§ 2. Przepisu § 1 nie stosuje się do pracownicy w okresie próbnym, nie przekraczającym jednego miesiąca.

§ 3. Umowa o pracę zawarta na czas określony lub na czas wykonania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu.

§ 31. Przepisu § 3 nie stosuje się do umowy o pracę na czas określony zawartej w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności w pracy.

§ 4. Rozwiązanie przez pracodawcę umowy o pracę za wypowiedzeniem w okresie ciąży lub urlopu macierzyńskiego może nastąpić tylko w razie ogłoszenia upadłości lub likwidacji pracodawcy. Pracodawca jest obowiązany uzgodnić z reprezentującą pracownicę zakładową organizacją związkową termin rozwiązania umowy o pracę. W razie niemożności zapewnienia w tym okresie innego zatrudnienia, pracownicy przysługują świadczenia określone w odrębnych przepisach. Okres pobierania tych świadczeń wlicza się do okresu zatrudnienia, od którego zależą uprawnienia pracownicze.

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-19 o 22:21
Stary 2008-11-19, 22:24   #2327
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wielce Pomarszczona (na mózgu ) Matko Wielebna, paru by jeszcze można wykorzystać do noszenia flaszek, ale faktycznie - 823542 to już lekka przesada...

O zdjęciu męża z gołą pupcią na kocyku nie pomyślałam, a bylbyż to zaiste przezabawny widok
No, noszenie flaszek! Jak mogłam zapomnieć.

A o fotke poproś koniecznie.

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość

Moje glany mają już kilka ładnych lat i mają już strasznie starte podeszwy. Czuję się więc w nich nieduża. Przynajmniej mniejsza niż we wszystkich pozostałych, obcasowych butach.
A dialog -
Nie udało mu się wpędzić mnie w kompleksy, nadal twierdzę, że jestem w sam raz.
W sam raz mieści się między metr dwadzieścia a dwa sześćdziesiąt i nikt nie wmówi mi, że tak nie jest.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

I monitor zapluty...
Przepraszam.
Mam czyścić?

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Myślisz, że któraś znajoma by wysłała?
Ja się obawiam, że jeśli nie znajoma, to znajomy na 100%.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ale Ty masz wymagania Sabb Obawiam się,że mogła by się nie wykazać zrozumieniem...albo z chęcią dostarczyła by Ci upragnionego widoku. Nie wiem co gorsze...
Ja w sumie wiem.

Cytat:
Jak nie zając, to co?
No, ja mam nadzieję, że ogier.

Cytat:
Wszystkie moje gorsety wyszły do mojej szczupłej koleżanki.
A nowe to bym musiała sporo sie naszukać. Nie za latwo jest znaleść gorset (w rozsadnej cenie) w które udąlo by sie upchac moje 70F, bez robienia mi 2 dodatkowych piersi pod pachami.
No więc własnie z tej przyczyny mam dwa półgorsety, co to piersiom luz zostawiają. Od kiedy zobaczyłam zdjęcie z biustem "wszędzie" - nie założę prłnego gorsetu na gołe ciało.
Cytat:
Gorset na 50 cali to dobry pomysł. To jedyna szansa by osoba kóra ubierze ten gorset zobaczyła co to jest talia lub ew. przypomniała sobie ze talia to niepowinno byc najszersze miejsce na ciele.
Hihihi, lubię złośliwych ludzi.
Cytat:
Poniewaz juz dziewczyny zamiesciły linki do stron z przepisami to ja tylko napisze ze ja tam lubie robic ciasta które pretendja do tytułu "najbardziej wymyslny tort roku 2008. ponizej zamieszczam tort jaki robiłam na 30 urodziny kolegi ktory jest zapalonym wedkarzem.
Ach joooo... Dla takiego tortu to i wedkarzem bym została.

Cytat:
Ja to chyba jestem mało normalna. Bardziej od jedzenia ciast lubię je robić. Normalnie uwielbiam robic "nienormalne" wypieki. Nienormalne w sensie smakowym, kształtu, i zdobienia.
Szkoda, że masz już męża.

Cytat:
A w ludzi zdrowych zracych jak smoki wierze. Ja tak miałam do 25 roku zycia, niestety to mineło. Potrafiłam zjesc w ciagu dnia tyle ze innym wystarczyło by to na kilka dni. I mimo tego wygladałam jak chodzacy szkielet (waga 47 kg). dla porównania napisze ze na sabacue warszawaskim jak mnie widziałas to wazyłam 65.
Ja miałam tak do 34 roku życia, ale wówczas czynnie uprawiałam sport i każdy kilogram spadał ze mnie na treningach po kilkanascie godzin tygodniowo.
Cytat:
Aczkolwiek podkresle, ze nie wierze w milosc na cale zycie itp - czasem sa to 'Ci Jedyni' na te chwile, na ten czas.
Na całe życie to nie wiem, ale taką na jakieś siedemdziesiąt lat życia mam zamiar zobaczyć.

Cytat:

Brawo! Gratuluję Wam obojgu!!!!

Cytat:
Wedle mojej wiedzy, mogą ci nagwizdać. Nie mogą z Toba rozwiązać umowy.
No, chyba, że chodzi o niepodpisanie kolejnej.
Cytat:
Własne wypieki jadam.
Znajomi moje torty lubia tak sobie. Sa przyzwyczajeni do tortów z kremami z masła ja natomiast kremy robie śmiatanowe badz "bezowe".
No i oto mnie dobiłaś. Bo ja własnie z kremem nie lubię, a śmietanowo-bezowe mogę kilogramami, na kopy, skrzyniami i wagonami...

Nie wiem, czy mogę psuć nastrój w barze, ale jesli kto gotów czytać to umarł nam dziś szczurek. Cudowne to było zwierzątko, ale bardzo już stareńkie i choreńkie. Jutro pójdę biedulkę zakopać troskliwie tak, żeby jej p-sy nie wygrzebały.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:28   #2328
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Po co tyle wulgaryzmów
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:32   #2329
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Miss, ja do znudzenia polecam zawsze E.Lauder Lash XL- moj nr 1. Raczej dla osob z naturalnie dlugimi rzesami, ale niekoniecznie bardzo grubymi, (mam na mysli pojedynczy wlosek).
Jednak ostatnio zirytowana tym, ze w zaufanej perfumerii sprzedano mi taki tusz, (XL) z 2006 roku, (pierwszy raz odpuscilam sobie sprawdzenie kodow przy kasie) i juz po tygodniu uzywania wysechl i zmienil sie w gline, obrazilam sie na sklep, a ze to jedyny w okolicy, w ktorym maja kolorowke Lauder, musialam szybko kupic cos innego. Wybor padl na tusz Isa Dory- Build-up Mascara Extra Volume LINK i jestem mile zaskoczona
Kilka lat temu uzywalam poprzedniej wersj tego tuszu, (ocenilam go w KWC na 4*). Nowa wersja jest o wiele lepsza- smialo moge dac jej 5*
Sprawdzil sie nie tylko u mnie, takze Mariolasl, posiadaczka zupelnie innego rodzaju rzes niz moje, jest z niego bardzo zadowolona
Dodatkowym plusem sa ciekawe odcienie- czern jest naprawde czarna i lsniaca, swietny jest tez kolor nr 06- Bluishblack oraz imponujaca pojemnosc 12ml
Wiem, ze pisalas o tuszu gornopolkowym, ale pomyslalam sobie, ze kupujac tanszy, mialabys wiecej pieniedzy na cos innego
dzięki właśnie tak kombinuję, żeby może jednak faktycznie wydać więcej na "coś innego" [torebka! jeansy! mnóstwo innych pomysłów! ], a kupić jakiegoś L'Oreala czy Burżuja [te opakowania takie słodkie]

Cytat:
Niekoniecznie

Mozna byc np pijanym, niezainteresowanym, patrzacym za innym kolesiem ze 'snow' - a i mozna sie wypierdaczyc na rozlanym piwie w szortach, gorsecie i kozakach za kolano.

Tak ;P

Ale wtedy to chyba nie ma znaczenia Jak taki wysniony i przeznaczony.

no i śmiesznie

Cytat:

serdeczne gratulacje!!! nie martw się zawczasu - na początek proponuję uczcić nowinę małą wizytą w SPA, czy na manicure a potem się WSZYSKO DOBRZE ułoży, serio.

Cytat:
ja to chyba wierzę inaczej byłabym nieustannie zaniepokojona

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
glamourous - gratuluje maluszka ja to patrze się na dzieciaczki i patrze i tak chciałabym... ale 21 lat to za młodo jeszcze... może po studiach
ja jestem głęboko zafascynowania całym procesem ciąży i okresu karmienia - wychowywanie młodzieży szkolnej stanowczo mnie odstrasza

Cytat:
2. . Znojomi nazywaja to "lekkim trzepnieciem". Ale jak co do czego przyjdzie to o zrobienie torta proszą.
w kwestii "trzepnięcia" polecam poprzeglądać TO oraz TO i wiele innych na tym portalu - cuda!

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 22:34   #2330
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No, ja mam nadzieję, że ogier.
Ja tam pomyślałam o łosiu ( to był żart, żart)

Cytat:
umarł nam dziś szczurek. Cudowne to było zwierzątko, ale bardzo już stareńkie i choreńkie. Jutro pójdę biedulkę zakopać troskliwie tak, żeby jej p-sy nie wygrzebały.

Miss natasho - jeżeli chodzi o panów, to też jestem w stanie wiecznego niepokoju Chyba świadomie z żadnym nie jestem, bo gryzłabym już trawę od spodu w wyniku kilku zawałów

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-19 o 22:37
Stary 2008-11-19, 22:36   #2331
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
ja widziałam ostatnio piękny w Miu Miu cena mniej piękna, ale i tak ciągle o nim myślę.
Ja o tym Guess tez, ale chyba za jakis czas jednak sie skusze A jak narazie kupilam sukienke, o ktorej marzylam juz jakis czas, ale nie bylam pewna czy bede zakladac. Ale ze udalo sie za dobre pieniadze upolowac, to jest moja mam tylko nadzieje, ze w ani jednym miejscu nie bedzie odstawac

http://www.allegro.pl/item476124486_...tunika_xs.html

Cytat:
Hypnose jest teraz w SP w promocji za 65 zl (nie zebym kusila )
Ja upolowalam tam dzisiaj YSL effet faux cils. Jutro bede testowac

Do tej pory nie mam swojego ulubionego tuszu, w kazdym mi cos nie odpowiada
A jaka cena jest teraz w SP na ten tusz?

Cytat:

GRATULUJE:cmo k: Dzidzia na pewno urodzi sie z cudownym zmyslem wechu No i bedzie miala mnostwo Wizazowych cioc

A z pracu chyba zwalniac nie powinni, no ale ja nie wiem.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:39   #2332
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Zaproś mnie do domu. Muszę to zobaczyć
Cytat:
To już jest nas dwie ( albo i trzy?). Kupujemy popcorn jedziemy do Gryksia na seans
Dobra, dobra...

Najpierw musicie mnie uprzedzić, żebym zdążył pięty i french zrobić

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Oj, no bo to trzeba często, a mało, inaczej w życiu nie będzie trwałego efektu
Wiem, Vesenko Pięć niewielkich posiłków dziennie Tylko... ja to chyba lubię popadać w skrajności. Poza tym, znając siebie, te pięć posiłków byłoby niekoniecznie "niewielkich"

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ja mam tylko 174
Cytat:
mam tyle samo

Cytat:

Chodź no tu szybko do Gryxia!

Gratuluję i wszystkiego dobrego życzę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:41   #2333
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
No, noszenie flaszek! Jak mogłam zapomnieć.
oł jaaaaa
Cytat:
Nie udało mu się wpędzić mnie w kompleksy, nadal twierdzę, że jestem w sam raz.
Bo jesteś
Cytat:
No więc własnie z tej przyczyny mam dwa półgorsety, co to piersiom luz zostawiają. Od kiedy zobaczyłam zdjęcie z biustem "wszędzie" - nie założę prłnego gorsetu na gołe ciało.
Ja nie mam żadnego - ale przymierzam się już czas jakieś do zakupu ( od kiedy mam znowu talię )
Cytat:
No i oto mnie dobiłaś. Bo ja własnie z kremem nie lubię, a śmietanowo-bezowe mogę kilogramami, na kopy, skrzyniami i wagonami...
Oj tak, ja też nie lubię kremowych - wolę śmietanowe - przecież one są o niebo lepsze !!!!!!
Cytat:
Nie wiem, czy mogę psuć nastrój w barze, ale jesli kto gotów czytać to umarł nam dziś szczurek. Cudowne to było zwierzątko, ale bardzo już stareńkie i choreńkie. Jutro pójdę biedulkę zakopać troskliwie tak, żeby jej p-sy nie wygrzebały.
Stary 2008-11-19, 22:47   #2334
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dobra, dobra...
Najpierw musicie mnie uprzedzić, żebym zdążył pięty i french zrobić
omatko, jaki zorientowany mówisz, że frezarka zawsze w pogotowiu?
Cytat:
tzw. zdrówko
Cytat:
Chodź no tu szybko do Gryxia!
zwizualizowałam sobie ten nagły przypływ entuzjazmu
Cytat:
Miss natasho - jeżeli chodzi o panów, to też jestem w stanie wiecznego niepokoju Chyba świadomie z żadnym nie jestem, bo gryzłabym już trawę od spodu w wyniku kilku zawałów
hm. podejrzewam, że w moim związku to raczej TŻ częściej miewa zawały

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ja o tym Guess tez, ale chyba za jakis czas jednak sie skusze A jak narazie kupilam sukienke, o ktorej marzylam juz jakis czas, ale nie bylam pewna czy bede zakladac. Ale ze udalo sie za dobre pieniadze upolowac, to jest moja mam tylko nadzieje, ze w ani jednym miejscu nie bedzie odstawac

http://www.allegro.pl/item476124486_...tunika_xs.html
radość z wygranej aukcji, to jest to

jedna sprawa, czy takie buty [jak na załączonym obrazku] mają szansę być wygodne...?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 480396639_2.jpg (56,7 KB, 15 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2008-11-19, 22:54   #2335
princeska69
BAN stały

Cytat:
jedna sprawa, czy takie buty [jak na załączonym obrazku] mają szansę być wygodne...?
Ja mysle, ze jak najbardziej tak
Stary 2008-11-19, 23:01   #2336
glamourous
Zakorzenienie

Kochani wy moi wszyscy jestescie jak aniolki takie wizazowe dzieku jeszcze raz wszystkim razem i kazdemu z osobna za gratulacje jednak nos mnie nie mylil, ja tylko dostalam odrzut na slodziaki to wiedzialam ze cos sie kroi

Dzieki Fav za te przepisy prawne nie spozywcze - ale niestety to jest wg prawa polskiego tez mi mama mowila ze tak jest ale cholerka googluje na prawie irlandzkimi nic takiego nie moge znalezc, a wrecz przeciwnie wyglada na to ze niestety moga mnie zwolnic no nic obudzila sie we mnie lwica w obronie dobra swego dzieciecia i nie popuszcze, podzwonie jutro po zwiazkach zawodowych i innych mozliwych punktach informacji i zobacze co mi poradza a gwoli uscislenia umowe o prace mam na stale na czas nieokreslony- poltora roku w firmie pracuje. powiedzieli ze wyplaca mi pensje za jeden miesiac, zalegly urlop i do widzenia.
wiecie co jak mi pierwszy szok minal to stwierdzam ze i tak tej pracy nie znosilam, wykorzystywali nas i tyle i pies z nimi tancowal. tylko zycze im zeby im obroty spadly z 5 razy gorzej niz dotychczas. do ludzi nic nie mam, ale zrobilo mi sie okropnie przykro jesli chodzi o sposob w jaki mnie szefowa potraktowala. zawsze byla taka mila, w porzadku babka ze naprawde mozna bylo do niej ze wszystkim pojsc a dzis sztywna jak kolek, nawet nie rzucila formulki w stylu przykro mi czy cos...a dziewczyny sie ze mna razem poryczaly
nic tyle dobrego ze od 3go grudnia mam przedluzony urlopna swieta a potem sie zobaczy co i jak ...
wlasnie czy nie bedzie w grudniu jakiegos pachnacego spotkania w okolicach trojmiasta

Gryksiu- a propos niewielkich posilkow a czesto to usilowalam kiedys do tego mezusia namowic- zadzwonil do mnie dumny i sie chwali ze zjadl juz 4 male posilki:
1- hamburger
2- frytki
3- pizza
4 - chicken wingsy

wiec mu powiedzialam ze jednak to chyba nie dla niego dieta i niech se je te swoje 2 dziennie

Princesko- sympatyczna ta sukieneczka i bedzie pasowala do Ghosta (tak mi kolorystycznie pasuje) i wychodze z podziwu ze sie miescisz w rozmiar XS
jedno co dobre w tym wszystkim ze bede sie teraz opychac perfidnie wszelkimi pysznosciami i nie zwazac na talie i inne zwolki

Czas edycji: 2008-11-19 o 23:14 Powód: skleroza
Stary 2008-11-19, 23:33   #2337
princeska69
BAN stały

Cytat:
Princesko- sympatyczna ta sukieneczka i bedzie pasowala do Ghosta (tak mi kolorystycznie pasuje) i wychodze z podziwu ze sie miescisz w rozmiar XS
jedno co dobre w tym wszystkim ze bede sie teraz opychac perfidnie wszelkimi pysznosciami i nie zwazac na talie i inne zwolki
Dziekuje co do rozmiaru to malutka jestem, ale to po mamusi Jak byla w ciazy, z blizniakami (bo mam jeszcze klona) to poza osobami, ktore wiedzialy o tym, nikt nie dostrzegl brzuszka. Raz przytyla, ale to przy odwykaniu sie od papierosow.
Ale Ty teraz jedz wszystko co zdrowe, zeby dzidziusiowi niczego nie zabraklo Kurcze, strasznie sie razem z Toba ciesze, juz sobie wyobrazam jakie niebo na ziemi bedziesz przezywala razem ze sprawca tego szczescia
Stary 2008-11-19, 23:41   #2338
gryx82
BAN stały

Cytat:
omatko, jaki zorientowany

Cytat:
mówisz, że frezarka zawsze w pogotowiu?
Ewentualnie hebel

Cytat:
zwizualizowałam sobie ten nagły przypływ entuzjazmu
Nie lubisz entuzjastycznych zachowań u facetów?

Cytat:
Gryksiu- a propos niewielkich posilkow a czesto to usilowalam kiedys do tego mezusia namowic- zadzwonil do mnie dumny i sie chwali ze zjadl juz 4 male posilki:
1- hamburger
2- frytki
3- pizza
4 - chicken wingsy
A fuj, fuj, fuj!

Cytat:
wiec mu powiedzialam ze jednak to chyba nie dla niego dieta i niech se je te swoje 2 dziennie
No u mnie to też zazwyczaj dwa były - duże śniadanie + wielka obiadokolacja, lub - duży obiad + duża kolacja Nieciekawie, wiem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 01:35   #2339
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
No nie wiem Teza, czy to dobry pomysł Jak zapewne wiesz, antydepresanty należy stosować minimum sześć miesięcy (a najczęściej przynajmniej rok), aby zadziałały "długoterminowo". I wątpię, aby to one odpowiadały za Twoje spowolnione reakcje (chyba, że to leki starszej generacji). Co do "psychotropów" - powszechnie wiadomo, że zażywanie większości z nich wyklucza prowadzenie samochodu. Moim zdaniem powinieneś porozmawiać z lekarzem
Wiem ze powieniem porozmawiac z lekarzem,ale juz widze jego reakcje jak by sie dowiedzial...Zoladek mi juz wysiada 5tabletek dziennie...moj zoladek i watroba sie buntuja...Bralem pernazyne 25mg*4dziennie 1rano 1popoludniu i 2na noc i do tego Paxtin 20mg 1dziennie rano
Cytat:
Zaraz mnie pani doktor zjedzieza niesubordynacjelekarska
_________________________ _____
Skoro jestesmy juz w temacie tuszy do rzes,to jaki polecacie potrzebuje zrobic rodzicielce prezent na urodziny,imieniny,mikolaj a i pod choinke wszystko za jednym zamachem bo wraca dopiero 22grudnia z niemiec i sam nie wiem co robic
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 01:52   #2340
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Ewentualnie hebel

Cytat:
Nie lubisz entuzjastycznych zachowań u facetów?
uwielbiam! zwłaszcza jeśli chodzi o kupno nowych perfum/kosmetyków/zrobienie mi obiadu/kakao/masażu itp.

[oh boziu, kto ze mnie zrobił tako egoistkę?]

edit: o, zadomowiło mnie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości