![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
moj facet to sam zapukal do moich drzwi wrecz wiec Madzik spij spokojnie
Dziewczynki i chlopcy musze sie zwierzyc Po pierwsze dobrze podejrzewalam- jestem w ciazy ![]() po drugie- i to jest smutne - dostalam w pracy wypowiedzenie ze wzgledu na redukcje mojego etatu ![]() ![]() no wiec na przemian ciesze sie i placze i nie wiem co zrobic... kto da prace ciezarnej???????????????? ????????????????????????? ???????? wpadlam w szok i histerie jak mi szefowa powiedziala, hormony ciazowe zadzialaly ![]() a moj maz sie cieszy ze bedzie mial zone domowa ![]() Vesenko-- tak Lesio to moj ukochany zdecydowanie ze wszystkich Chmielewskich...i w ogole mysle ze te starsze byly lepsze...cale zdanie nieboszczyka, krokodyl, zwyczajne zycie ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-19 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy wierzę w miłość na całe życie? Nie wiem. Jednym się zdarza, drugim nie. Nie wierzę w to, że miłość na całe życie to reguła, która spotyka każdego z nas.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zakorzenienie
|
Eenax- szkoda, ze nie jestes moja bliska znajoma
![]() ![]() Nie jestem wielbicielka slodyczy, zwlaszcza gotowych; kupnych, (batoniki, cukierki, etc), ale uwielbiam ciasta, torty i tym podobne cuda. (Jedna z niewielu postaci, w ktorej ze smakiej spozywam kawe, jet torcik kawowo-bezowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli tylko finansowo dacie rade z jednej pensji to ciesz sie ciaza i odpoczywaj. Zreszta nalezy Ci sie odprawa i chyba nawet jakies pieniadze tygodniowo z jobcentre (myle sie? ) Wiec spoko nie nerwicuj sie. Mozesz podjac prace w podobnym charakterze na jakis czas w innej firmie np zastepujac kogos. Cytat:
Teraz nie mam motyli ale i z nerwow nie rzygam. Wiec w sumie na plus. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wasze zdrowie ![]() edit- mozna zwolnic kobiete w ciazy? Eenax, tort bombowy, najbardziej rozwalily mnie plywajace rybki i lilie wodne ![]() Masz fantazje ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-11-19 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
Glamorous - Gratulacje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Glamorous-gratulacje!
#2318 |
Zakorzenienie
|
Glamourous- serdecznie winszuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jakis tam dodatek na dziecko nie wiem nie orientuje sie szczerze mowiac ![]() ![]() ja tam chce wierzyc w milosc na cale zycie i tak mam nadzieje ze nam sie nie odmieni, ale z drugiej strony czlowiek niczego nie moze byc pewny w tym swiecie ![]() dziewczynki dzieki bardzo za gratulacje ![]() ![]() natomiast co do zwalniania kobiet w ciazy to mozna, tylko ze jesli jest podejrzenie ze zwolnienie bylo z powodu ciazy to wtedy firma ma klopot...u mnie nie mam powodow podejrzewac ze to z powodu ciazy... jutro bede dzialac, podzwonie do jakis zwiazkow zawodowych i zobacze co mi powia ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-19 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz do Job Centre. To nie sa duze pieniadze ale zawsze jakies, no i niech szukaja Ci pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
glamourous - gratuluje maluszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jeżeli miałaś normalna umowę (nie o dzieło czy umowę zlecenie). To mogą Ci nabimbać. Do dnia porodu nie mogą Ciebie zwolnić. Cytat:
![]() Własne wypieki jadam. Znajomi moje torty lubia tak sobie. Sa przyzwyczajeni do tortów z kremami z masła ja natomiast kremy robie śmiatanowe badz "bezowe". Cytat:
2. ![]()
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Eenax dopiero teraz zauważyłam [gapa jestem] śliczny tort! a jaka wyobraźnia gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kobiety w ciąży zwonić nie można, zanieś im zaświadczenie, chociaż nie wiem, jak jest przy redukcji etatów. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
glamourous - GRATULUJĘ !!!! Edit: Proszę Cytat:
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-19 o 22:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | ||||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A o fotke poproś koniecznie. ![]() Cytat:
![]() W sam raz mieści się między metr dwadzieścia a dwa sześćdziesiąt i nikt nie wmówi mi, że tak nie jest. Przepraszam. Mam czyścić? ![]() Ja się obawiam, że jeśli nie znajoma, to znajomy na 100%. ![]() Cytat:
![]() ![]() No, ja mam nadzieję, że ogier. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, chyba, że chodzi o niepodpisanie kolejnej. Cytat:
![]() Nie wiem, czy mogę psuć nastrój w barze, ale jesli kto gotów czytać to umarł nam dziś szczurek. Cudowne to było zwierzątko, ale bardzo już stareńkie i choreńkie. Jutro pójdę biedulkę zakopać troskliwie tak, żeby jej p-sy nie wygrzebały. ![]()
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Ja tam pomyślałam o łosiu
![]() ![]() Cytat:
![]() Miss natasho - jeżeli chodzi o panów, to też jestem w stanie wiecznego niepokoju ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-19 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item476124486_...tunika_xs.html Cytat:
Cytat:
GRATULUJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z pracu chyba zwalniac nie powinni, no ale ja nie wiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Najpierw musicie mnie uprzedzić, żebym zdążył pięty i french zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję i wszystkiego dobrego życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||||
Zakorzenienie
|
oł jaaaaa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tzw. zdrówko ![]() zwizualizowałam sobie ten nagły przypływ entuzjazmu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _________________________ jedna sprawa, czy takie buty [jak na załączonym obrazku] mają szansę być wygodne...?
![]() |
#2335 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Kochani wy moi wszyscy jestescie jak aniolki takie wizazowe
![]() ![]() ![]() Dzieki Fav za te przepisy ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co jak mi pierwszy szok minal to stwierdzam ze i tak tej pracy nie znosilam, wykorzystywali nas i tyle i pies z nimi tancowal. tylko zycze im zeby im obroty spadly z 5 razy gorzej niz dotychczas. do ludzi nic nie mam, ale zrobilo mi sie okropnie przykro jesli chodzi o sposob w jaki mnie szefowa potraktowala. zawsze byla taka mila, w porzadku babka ze naprawde mozna bylo do niej ze wszystkim pojsc a dzis sztywna jak kolek, nawet nie rzucila formulki w stylu przykro mi czy cos...a dziewczyny sie ze mna razem poryczaly ![]() nic tyle dobrego ze od 3go grudnia mam przedluzony urlopna swieta a potem sie zobaczy co i jak ... wlasnie czy nie bedzie w grudniu jakiegos pachnacego spotkania w okolicach trojmiasta ![]() Gryksiu- a propos niewielkich posilkow a czesto to usilowalam kiedys do tego mezusia namowic- zadzwonil do mnie dumny i sie chwali ze zjadl juz 4 male posilki: 1- hamburger 2- frytki 3- pizza 4 - chicken wingsy wiec mu powiedzialam ze jednak to chyba nie dla niego dieta i niech se je te swoje 2 dziennie Princesko- sympatyczna ta sukieneczka i bedzie pasowala do Ghosta (tak mi kolorystycznie pasuje) i wychodze z podziwu ze sie miescisz w rozmiar XS jedno co dobre w tym wszystkim ze bede sie teraz opychac perfidnie wszelkimi pysznosciami i nie zwazac na talie i inne zwolki ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-19 o 23:14 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Ty teraz jedz wszystko co zdrowe, zeby dzidziusiowi niczego nie zabraklo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | ||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz mnie pani doktor zjedzie ![]() ![]() ![]() _________________________ _____ Skoro jestesmy juz w temacie tuszy do rzes,to jaki polecacie potrzebuje zrobic rodzicielce prezent na urodziny,imieniny,mikolaj a i pod choinke wszystko za jednym zamachem bo wraca dopiero 22grudnia z niemiec i sam nie wiem co robic ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() [oh boziu, kto ze mnie zrobił tako egoistkę?] edit: o, zadomowiło mnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.