Panny Młode 2010 cz. II - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 10:33   #3271
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
pięęęęękna ta suknia!!! dokłądnie w moim guście!!! a ile kosztuje normalnie tzn w salonie?
właśnie w salonie 2.300
Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
hehe , szkoda że czasu nie da się zatrzymac, chciałabym miec 23 lata najdłużej jak się da.
oj gdyby tak mozna było

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:39   #3272
chilanes
Zakorzenienie

hmmm chciałabym w ten weekend pojechać obejżeć kilka sal.. ale oczywiście co usłyszałam od Tż??? Że za wcześnie!!! Yhhh Ci faceci ;/ No i jeszcze oprawa muzyczna mnie nurtuje

A za oknem leje jak cholera ;/

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-11-20 o 10:41
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:40   #3273
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
pani uprzejmie nam powiedziała że terminy w ich restauracji są zajęte do 2012. Dopiero wtedy się ocknął
o maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko 2012

apropo własnie mi sie przypomniał jak byłam kiedyś świadkiem rozmowy moich 2 kolegów, i jeden chwalił sie drugiemu że sobie zarezerwował sale na wesele, pierwszy przezył nie mały szok no i jak zapytał po co przecież Ty nawet dziewczyny nie masz na chwile obecną, to mu odpowiedział że z tymi terminami to jest taki meksyk ze tak wczeniej trzeba zamawiac sale że moze za te 3 lata to juz sobie znajdzie odpowiednią i będzie zabezpieczony w razie czego a jak nie to dosprzeda termin bo i takie przypadki sę podobno zdarzaja

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:40   #3274
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
właśnie w salonie 2.300
Śliczna sukienka
mnie na nową nie będzie stac ale odkupuje od koleżanki taką
(sorry za kwadraty ale to ona jest na zdjęciach ;P)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19689ba3c8e98584med.jpg (108,0 KB, 30 załadowań)

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:45   #3275
szana
Zadomowienie

[quote=kaska87;9791117]właśnie w salonie 2.300
to cudnie! eh już się nie mogę doczekać przymiarki...

srebrna_smugo nie ważne za ile ,ważne,że Ci się podoba ,a jest ślicznatylko,ze np ja szukam takiej jakby rybki więc na chwilę obecną ta nie jest w moim stylu ,ale każdy ma swoje marzenie co do sukni

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-20 o 10:47
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:45   #3276
metkaa
Zakorzenienie

sukienka ładna choc nie w moim guscie,
do 2012 zajete kosmos normalnie

spadam do pracy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:50   #3277
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

apropo własnie mi sie przypomniał jak byłam kiedyś świadkiem rozmowy moich 2 kolegów, i jeden chwalił sie drugiemu że sobie zarezerwował sale na wesele, pierwszy przezył nie mały szok no i jak zapytał po co przecież Ty nawet dziewczyny nie masz na chwile obecną, to mu odpowiedział że z tymi terminami to jest taki meksyk ze tak wczeniej trzeba zamawiac sale że moze za te 3 lata to juz sobie znajdzie odpowiednią i będzie zabezpieczony w razie czego a jak nie to dosprzeda termin bo i takie przypadki sę podobno zdarzaja
desperat jakis
ja bym sie wystraszyla gdybym spotkala takiego faceta
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:52   #3278
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie w salonie 2.300
to cudnie! eh już się nie mogę doczekać przymiarki...

srebrna_smugo nie ważne za ile ,ważne,że Ci się podoba ,a jest ślicznatylko,ze np ja szukam takiej jakby rybki więc na chwilę obecną ta nie jest w moim stylu ,ale każdy ma swoje marzenie co do sukni
Dokładnie . W moim stulu znów nie są rybki, może gdybym miała idealną figure

Tak mi tu fajnie czas zleciał a musze uciekac, TŻ pewnie już na mnie czeka
Musze go troche pogonic i obgadac reszte przygotowan.
Buziaki dziewczyny, do klikniecia

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

Edytowane przez srebrna_smuga
Czas edycji: 2008-11-20 o 10:54
srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 10:55   #3279
szana
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie . W moim stulu znów nie są rybki, może gdybym miała idealną figure
i to jest właśnie super,że każda ma swój typ bo gdyby każda miała ten sam to wszystkie panny młode wyglądały by tak samo i to by nudne było
Stary 2008-11-20, 11:03   #3280
angluka
Rozeznanie

Witam
ja znó jk dzowniałam do jednej orkiestry pod konic wrzesnia to mi facet powiedział gdzie graja i gdzie ih mozna posłuchać ale to i tak za wczesnie rezerwacjaskoro slub w 2010 wiec ja sobie pomyśałam do stycznia poczekm z zespołem ale polecono mi bardzo fajna orkiestr któa mi sie spodobała i tez miałam czekac bo mysle po co dzownic jak to za czesnie iiii kurcze dobrze ze wczoraj zadzwonlismy bo z kolei ten facet powiedził ze praktycznie wszystko zajete ma na 2010 i ze 2 lata to teraz min zeby dobry zespół zmówić i dzisiaj jedziemy juz podpisać umowe i finito z tych wazniejszych rzeczyuffff
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:08   #3281
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
dzisiaj jedziemy juz podpisać umowe i finito z tych wazniejszych rzeczyuffff
zazdraszczam

Stary 2008-11-20, 11:24   #3282
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
desperat jakis
ja bym sie wystraszyla gdybym spotkala takiego faceta
chyba każda by się wystraszyła

oj mi sie też rybki podobają, ale z moja figurą ehhh pomarzyć mogę.. ale wiecie co chciałabym już iśc poprzymierzać troche tych sukieneczek, albo chociaż wiedziec w jakim fasonie bedzie mi najlepiej bo tak to tylko moge sobie gdybać no ale juz widze mine tej pani w salonie jak by usłyszała kiedy mam ślub tak wiec jeszcze jakoś cierpliwie poczekam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:29   #3283
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
chyba każda by się wystraszyła

oj mi sie też rybki podobają, ale z moja figurą ehhh pomarzyć mogę.. ale wiecie co chciałabym już iśc poprzymierzać troche tych sukieneczek, albo chociaż wiedziec w jakim fasonie bedzie mi najlepiej bo tak to tylko moge sobie gdybać no ale juz widze mine tej pani w salonie jak by usłyszała kiedy mam ślub tak wiec jeszcze jakoś cierpliwie poczekam
ja też- bym chciała już iść po przymierzać i wiedzieć jakiego fasonu szukać na pewno ,w jakim będzie mi najlepiej bo nie zawsze marzenia są zgodne z tym co jest potem no ale obawiam się reakcji tych pań w salonach;/ zresztą mierzyć a potem powiedzieć: "ja się jeszcze zastanowię" one by mnie chyba wzrokiem zabiły
Stary 2008-11-20, 11:30   #3284
lain
Zakorzenienie

ja tam mniej wiecej wiem w jakim fasonie bedzie mi dobrze. rybki i bezy odpadaja na 100%. zostaje literka A i w sumie dobrze, bo tylko takie mi sie podobaja wiem tez, ze odpada dekolt amerykanski. mam tylko nadzieje, ze w sukni bez ramiaczek moje ramiona sie jeszcze bardziej optycznie nie poszerza

ale mi zimno. chyba pozostaje mi pic herbate za herbata
juz nawet ubralam skarpety do butow snowboardowych, bo takie zwykle ciensze nie daly rady

no i tak sobie zbieram od nowa pomysly (tj. zdjecia) po internecie i mam taka koncepcje (powiedzcie czy wg was pasuje szczegolnie wiedzac jak wygladam )
suknia wiadomo, wlosy wiadomo (bez welonu), make-up - smokey eyes takie jak na obrazku; czerwone roze poprzekladane bialymi kwiatuszkami (takie biale chce tez we wlosach), tylko nie wiem czy wersja z liscmi czy bez; wystroj sali w kolorze ecru-bordowym - mniej wiecej takie winietki, zawieszki i pudeleczka na cukierki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mecenas_1a.jpg (54,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fryzura7.jpg (30,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg smokyeyemakeupimage.jpg (23,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4206_Red Rose Wedding Bouquet.jpg (18,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winietka klasyczna wzor 1 i zawieszka klasyczna wzor 2.jpg (44,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 486880183.jpg (29,7 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-20 o 11:39
Stary 2008-11-20, 11:41   #3285
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja tam mniej wiecej wiem w jakim fasonie bedzie mi dobrze. rybki i bezy odpadaja na 100%. zostaje literka A i w sumie dobrze, bo tylko takie mi sie podobaja wiem tez, ze odpada dekolt amerykanski. mam tylko nadzieje, ze w sukni bez ramiaczek moje ramiona sie jeszcze bardziej optycznie nie poszerza

juz nawet ubralam skarpety do butow snowboardowych, bo takie zwykle ciensze nie daly rady

no i tak sobie zbieram od nowa pomysly (tj. zdjecia) po internecie i mam taka koncepcje (powiedzcie czy wg was pasuje szczegolnie wiedzac jak wygladam )
suknia wiadomo, wlosy wiadomo (bez welonu), make-up - smokey eyes takie jak na obrazku; czerwone roze poprzekladane bialymi kwiatuszkami (takie biale chce tez we wlosach), tylko nie wiem czy wersja z liscmi czy bez; wystroj sali w kolorze ecru-bordowym - mniej wiecej takie winietki, zawieszki i pudeleczka na cukierki
Lain ja chyba niewiem jak Ty wyglądasz;/ tzn nie mogę sobie przypomnieć Ty wysyłałaś fotki na nasza grupę?
Stary 2008-11-20, 11:43   #3286
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain ja chyba niewiem jak Ty wyglądasz;/ tzn nie mogę sobie przypomnieć Ty wysyłałaś fotki na nasza grupę?
no jasne. tzn. Merriel moje wyslala sluchawki na uszach, dziewczyna z wedka, w kajaku, z blond TZcikiem - to ja
chyba w 'watku' o tytule 'zdjecia'
Stary 2008-11-20, 11:51   #3287
szana
Zadomowienie

Cytat:
no jasne. tzn. Merriel moje wyslala sluchawki na uszach, dziewczyna z wedka, w kajaku, z blond TZcikiem - to ja
chyba w 'watku' o tytule 'zdjecia'
aaaaaaaaaaaaa sorki,no tak wiem wiem
a więc to Ty masz te piękne włoski co do fryzurki to bym powiedziała ,że na pewno będzie Ci ładnie makijaż też podkreśli Twoją urodę jeśli sama wiesz,że w sukience takiej Ci dobrze to jasne hmm...bardzo ładny ten bukiecik ale czy będzie ładnie się komponował z taką ecru sukienką? kurcze sama niewiem
Stary 2008-11-20, 11:54   #3288
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie PM
przeglądam sobie wątek od pewnego czasu i nareszcie mogę się przyłączyc bo ustaliliśmy z Tż, że nasz rok ślubowania to 2010
Podczytałam sobie od czego trzeba zacząc przygotowania i na początku aż chwyciłam się za głowe, teraz jesteśmy na etapie szukania sali i zespołu
Przyjmiecie mnie do grona?
cześć

Cytat:
może się nie smiejcie na kwiecień sa aż 3 Panny Młode haha
na kwiecień przybędzie więcej z czasem, bo będą się decydować na ten termin osoby, które nie znalazły wolnych miejsc na letnie miesiące a chca ślub. I racj, że będziemy bardziej przeżywać

Cytat:
zadzwoniłam do restauracji która jest w środku parku i pani uprzejmie nam powiedziała że terminy w ich restauracji są zajęte do 2012. Dopiero wtedy się ocknął
2012?No to ludzie już naprawdę mają jakies chore jazdy z tymi ślubami...

Cytat:

cena 2.300 więc
Kasia śliczna ta sukniaW Cymbeline mają dośc tanie suknie, bo pamiętam jak byłam tam z kolezanką i pytałam o ceny modeli, któremi mi sie podobały to było w okolicach 2,5 tys.

Cytat:

Jaki to jest dekolt amerykański?Taki z wcięciem?
Nie wyglądałaś na zdjęciach jakbyś miała ramiona jak NRD-owska pływaczka, więc nie przesadzajKwiaty do włosów bez liści moim zdaniem. Takie winietki i zawieszki ogladałm na allegro i mi się najbardziej spodobały
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 11:55   #3289
lain
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny ten bukiecik ale czy będzie ładnie się komponował z taką ecru sukienką? kurcze sama niewiem
no wlasnie nie wiadomo czy mi sie uda kupic sukienke w wersji ecru czy poprostu bedzie biala no i z tego co widze na zdjeciach w realu to ta suknie nawet w wersji ecru jest jasniejsza niz na tym zdjeciu katalogowym.

zgrzyt mi sie robi jedynie z zaproszeniami, bo podobaja mi sie takie. no ale zaproszen na slub raczej nikt nie przynosi, wiec moze nie musza pasowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asd.jpg (22,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kok.jpg (22,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-11-20, 11:58   #3290
szana
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie nie wiadomo czy mi sie uda kupic sukienke w wersji ecru czy poprostu bedzie biala no i z tego co widze na zdjeciach w realu to ta suknie nawet w wersji ecru jest jasniejsza niz na tym zdjeciu katalogowym.

zgrzyt mi sie robi jedynie z zaproszeniami, bo podobaja mi sie takie. no ale zaproszen na slub raczej nikt nie przynosi, wiec moze nie musza pasowac
hehe no zaproszeniami się nie przejmujbierz jakie chcesz
jeśli jest jaśniejsza to myślę ,że będzie ślicznie całościowo elegancko wyobraziłam sobie Ciebie tak całą w tej sukni i fryzurze i myślę,że Twój TZ padnie

a właśnie dziewczyny czy będziecie pokazywać swoim TZ swoje suknie przed ślubem?
Stary 2008-11-20, 11:59   #3291
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Jaki to jest dekolt amerykański?Taki z wcięciem?

ze sporym dekoltem i jednym ramiaczkiem przechodzacym naokolo szyi

Cytat:
Nie wyglądałaś na zdjęciach jakbyś miała ramiona jak NRD-owska pływaczka, więc nie przesadzaj

Cytat:
Kwiaty do włosów bez liści moim zdaniem.
a to do wlosow owszem - bez lisci na pewno. tylko zastanawiam sie czy w bukiecie dawac z liscmi tak jak jest na zdjeciu czy moze bez

Cytat:
Takie winietki i zawieszki ogladałm na allegro i mi się najbardziej spodobały
bo to se te z allegro i wlasnie mysle zeby sama takie stworzyc

Cytat:

a właśnie dziewczyny czy będziecie pokazywać swoim TZ swoje suknie przed ślubem?
no jasne razem pewno bedziemy kupowac, bo razem kupujemy wiekszosc ciuszkow - jestesmy dla siebie najlepszymi doradcami z reszta do kosciola tez razem pojedziemy, wiec chyba nie ma sensu kombinowac z ukrywaniem sie

a TZowi na pewno nie pozwole samemu kupowac garnituru, a tym bardziej z mama to by dopiero bylo mam zupelnie inny gust niz jego mama

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:04
Stary 2008-11-20, 12:04   #3292
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się nie pokażę mimo, że mój TZ ma super gust i zawsze mi doradza, ale tym razem nie a my nie chcemy błogosławieństwa i Piotrek ma na mnie czekac w kościele a tatus mnie do niego będzie prowadził

Stary 2008-11-20, 12:05   #3293
tancerka212
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny ale sobie dzisiaj pospałam ale przynajmniej lepiej się czuję no i gardło jakby mniej boli jejjuuuu człowiek idzie spac- budzi się a tu 2 stronki do nadrobienia hehe dobrze że dzisiaj mam zajecia dopiero na wieczór to będę was czytac na bieżąco

Witam serdecznie nową pannę młodą!! gwarantujemy że będziesz się czuła na tym wątku jak w niebie hehehe i to do samego 2010 roku
no i od razu komentuję twoją suknię- otóż ja pewnie będę miała podobny kształt- no może dół mniej szeroki ale nie wiem do końca bo mi w takich sukniach jest łądnie a po drugie o takiej dużej właśnie marzę tylko ja nie chcę drapowań na dole sukni bo mi się nie podobają a i suknię chcę mieć jednoczęściową a nie spódnica i gorset

Kaśka mój tż tez ma świetny gust ale ten jeden raz będzie musiał się troszkę poniecierpliwić chcę żeby mu szczęka opadła jak po mnie przybędzie i chcę to zobaczyc i udokumentowac zdjęciem hehehe tylko żeby mi się nie popłakał bo ostatnio go taki ślubny nastrój wziął i się tak cieszy i nawet chyba wzrusza jak myśli o tym że będę już na zawsze jego żonką kochany......;*

no to tyle z tego co mi się o poranku przypomina... trzebaby zjeść śniadanko

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:07
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 12:05   #3294
szana
Zadomowienie

Cytat:
no jasne razem pewno bedziemy kupowac, bo razem kupujemy wiekszosc ciuszkow - jestesmy dla siebie najlepszymi doradcami z reszta do kosciola tez razem pojedziemy, wiec chyba nie ma sensu kombinowac z ukrywaniem sie
mnie to raczej chodzi o zrobienie takiej hmm..niespodzianki? TZ tzn wiem,ze razem się jedzie do kościoła ale wiesz jak on przyjedzie po Ciebie do domu to dopiero wyjść w swoim cudzie i zobaczyć minę TZ znając życie to ja nie wytrzymam i i tak mojemu pokaże przed ale była bym ciekawa jego reakcji no i może któraś ma zamiar tak zrobić

o Kasiu widzisz a nawet zdjęcia wybranej sukni nie pokażesz?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:09
Stary 2008-11-20, 12:09   #3295
nombre
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny. Po prawie 8 latach bycia razem i 7 wspólnego mieszkania, wreszcie zdecydowaliśmy sie na ślub. Zarezerwowaliśmy lokal na 31 lipca 2010, także z dumą dołaczam się do Panien Młodych 2010!
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 12:09   #3296
tancerka212
Zakorzenienie

Szana właśnie edytowalam moją wiadomość z dopieskiem że ja też chcę zrobić niespodziankę tżtowi już tak robiłam na studniówkę i tak mnie korciło żeby mu pokazac i dzien przed prawie się juz złamałam ale jednak tż sam stwierdził że chce mnie zobaczyc w sukni w dniu studniówki pamiętam jak miałam tylko 17 latek i to był nasz pierwszy bal i to było w walentynki i pamiętam minę tżta więc jaka będzie w dniu ślubu?? o rany już się nie mogę doczekac

o i kolejna panna młoda dzisiaj do nas dołącza ale fajnie!!! tylko nie opuszczajcie nas potem, bo panien młodych na liscie juz ponad 60 a udzielających się może z 1/3... a tak fajnie razem to przezywac

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:10
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 12:10   #3297
lain
Zakorzenienie

ja mysle, ze w sukni i tak inaczej sie wyglada przy mierzeniu niz potem w dniu slubu w odswietnym make-upie, fryzurze i z bukietem, wiec mysle, ze i tak bedzie mial mila niespodzianke

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Po prawie 8 latach bycia razem i 7 wspólnego mieszkania, wreszcie zdecydowaliśmy sie na ślub. Zarezerwowaliśmy lokal na 31 lipca 2010, także z dumą dołaczam się do Panien Młodych 2010!
no nie wierze ktos wybral moja date a myslalam, ze juz zawsze zostane sama

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:12
Stary 2008-11-20, 12:11   #3298
Nati02
Zakorzenienie

Wpadłam się przywitać bo u mnie z czase krucho

Ps. Lain śliczna ta suknia!
Stary 2008-11-20, 12:11   #3299
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz a nawet zdjęcia wybranej sukni nie pokażesz?
pokażę, ale to i tak nie odzwierciedla tego jak ja będę wyglądać
Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
o i macie nastepną na lipiec Witaj
Lain i to na ten sam dzień co Ty

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:13
Stary 2008-11-20, 12:13   #3300
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Szana właśnie edytowalam moją wiadomość z dopieskiem że ja też chcę zrobić niespodziankę tżtowi już tak robiłam na studniówkę i tak mnie korciło żeby mu pokazac i dzien przed prawie się juz złamałam ale jednak tż sam stwierdził że chce mnie zobaczyc w sukni w dniu studniówki pamiętam jak miałam tylko 17 latek i to był nasz pierwszy bal i to było w walentynki i pamiętam minę tżta więc jaka będzie w dniu ślubu?? o rany już się nie mogę doczekac

o i kolejna panna młoda dzisiaj do nas dołącza ale fajnie!!! tylko nie opuszczajcie nas potem, bo panien młodych na liscie juz ponad 60 a udzielających się może z 1/3... a tak fajnie razem to przezywac
wybacz ,nie zauważyłam

no więc jeśli już raz podobne coś przeżyłaś to wiesz ,że warto czekać na ten moment ja też bym chciała ale boję się ,że nie wytrzymam

Witam nową PM

no tak niby racja,że inaczej się wygląda przy mierzeniu i w dniu ślubu no ale jednak będzie wiedział jak Twoja suknia na Tobie leży chociaż..faceci czasem tracą pamięć hehe

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-20 o 12:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości