|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Cytat:
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm chciałabym w ten weekend pojechać obejżeć kilka sal.. ale oczywiście co usłyszałam od Tż??? Że za wcześnie!!! Yhhh Ci faceci ;/ No i jeszcze oprawa muzyczna mnie nurtuje
A za oknem leje jak cholera ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-20 o 10:41 |
|
|
|
#3273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() apropo własnie mi sie przypomniał jak byłam kiedyś świadkiem rozmowy moich 2 kolegów, i jeden chwalił sie drugiemu że sobie zarezerwował sale na wesele, pierwszy przezył nie mały szok no i jak zapytał po co przecież Ty nawet dziewczyny nie masz na chwile obecną, to mu odpowiedział że z tymi terminami to jest taki meksyk ze tak wczeniej trzeba zamawiac sale że moze za te 3 lata to juz sobie znajdzie odpowiednią i będzie zabezpieczony w razie czego a jak nie to dosprzeda termin bo i takie przypadki sę podobno zdarzaja
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna sukienka
mnie na nową nie będzie stac ale odkupuje od koleżanki taką (sorry za kwadraty ale to ona jest na zdjęciach ;P)
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
[quote=kaska87;9791117]właśnie w salonie 2.300
to cudnie! eh już się nie mogę doczekać przymiarki...srebrna_smugo nie ważne za ile ,ważne,że Ci się podoba ,a jest śliczna tylko,ze np ja szukam takiej jakby rybki więc na chwilę obecną ta nie jest w moim stylu ,ale każdy ma swoje marzenie co do sukni
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-20 o 10:47 |
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka ładna choc nie w moim guscie,
do 2012 zajete kosmos normalnie ![]() spadam do pracy |
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym sie wystraszyla gdybym spotkala takiego faceta
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak mi tu fajnie czas zleciał a musze uciekac, TŻ pewnie już na mnie czeka ![]() Musze go troche pogonic i obgadac reszte przygotowan. Buziaki dziewczyny, do klikniecia
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2008-11-20 o 10:54 |
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() ja znó jk dzowniałam do jednej orkiestry pod konic wrzesnia to mi facet powiedział gdzie graja i gdzie ih mozna posłuchać ale to i tak za wczesnie rezerwacjaskoro slub w 2010 wiec ja sobie pomyśałam do stycznia poczekm z zespołem ale polecono mi bardzo fajna orkiestr któa mi sie spodobała i tez miałam czekac bo mysle po co dzownic jak to za czesnie iiii kurcze dobrze ze wczoraj zadzwonlismy bo z kolei ten facet powiedził ze praktycznie wszystko zajete ma na 2010 i ze 2 lata to teraz min zeby dobry zespół zmówić i dzisiaj jedziemy juz podpisać umowe i finito z tych wazniejszych rzeczy uffff
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba każda by się wystraszyła
![]() oj mi sie też rybki podobają, ale z moja figurą ehhh pomarzyć mogę.. ale wiecie co chciałabym już iśc poprzymierzać troche tych sukieneczek, albo chociaż wiedziec w jakim fasonie bedzie mi najlepiej bo tak to tylko moge sobie gdybać no ale juz widze mine tej pani w salonie jak by usłyszała kiedy mam ślub tak wiec jeszcze jakoś cierpliwie poczekam
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale obawiam się reakcji tych pań w salonach;/ zresztą mierzyć a potem powiedzieć: "ja się jeszcze zastanowię" one by mnie chyba wzrokiem zabiły |
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mniej wiecej wiem w jakim fasonie bedzie mi dobrze. rybki i bezy odpadaja na 100%. zostaje literka A i w sumie dobrze, bo tylko takie mi sie podobaja
wiem tez, ze odpada dekolt amerykanski. mam tylko nadzieje, ze w sukni bez ramiaczek moje ramiona sie jeszcze bardziej optycznie nie poszerza ![]() ale mi zimno. chyba pozostaje mi pic herbate za herbata ![]() juz nawet ubralam skarpety do butow snowboardowych, bo takie zwykle ciensze nie daly rady ![]() no i tak sobie zbieram od nowa pomysly (tj. zdjecia) po internecie i mam taka koncepcje (powiedzcie czy wg was pasuje szczegolnie wiedzac jak wygladam )suknia wiadomo, wlosy wiadomo (bez welonu), make-up - smokey eyes takie jak na obrazku; czerwone roze poprzekladane bialymi kwiatuszkami (takie biale chce tez we wlosach), tylko nie wiem czy wersja z liscmi czy bez; wystroj sali w kolorze ecru-bordowym - mniej wiecej takie winietki, zawieszki i pudeleczka na cukierki Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-20 o 11:39 |
|
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty wysyłałaś fotki na nasza grupę?
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem wiem![]() a więc to Ty masz te piękne włoski co do fryzurki to bym powiedziała ,że na pewno będzie Ci ładnie makijaż też podkreśli Twoją urodę jeśli sama wiesz,że w sukience takiej Ci dobrze to jasne hmm...bardzo ładny ten bukiecik ale czy będzie ładnie się komponował z taką ecru sukienką? kurcze sama niewiem
|
|
|
|
|
#3288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kwiecień przybędzie więcej z czasem, bo będą się decydować na ten termin osoby, które nie znalazły wolnych miejsc na letnie miesiące a chca ślub. I racj, że będziemy bardziej przeżywać ![]() Cytat:
Kasia śliczna ta suknia W Cymbeline mają dośc tanie suknie, bo pamiętam jak byłam tam z kolezanką i pytałam o ceny modeli, któremi mi sie podobały to było w okolicach 2,5 tys.Cytat:
Nie wyglądałaś na zdjęciach jakbyś miała ramiona jak NRD-owska pływaczka, więc nie przesadzaj Kwiaty do włosów bez liści moim zdaniem. Takie winietki i zawieszki ogladałm na allegro i mi się najbardziej spodobały
|
|||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z tego co widze na zdjeciach w realu to ta suknie nawet w wersji ecru jest jasniejsza niz na tym zdjeciu katalogowym.zgrzyt mi sie robi jedynie z zaproszeniami, bo podobaja mi sie takie. no ale zaproszen na slub raczej nikt nie przynosi, wiec moze nie musza pasowac |
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bierz jakie chcesz ![]() jeśli jest jaśniejsza to myślę ,że będzie ślicznie całościowo elegancko wyobraziłam sobie Ciebie tak całą w tej sukni i fryzurze i myślę,że Twój TZ padnie![]() a właśnie dziewczyny czy będziecie pokazywać swoim TZ swoje suknie przed ślubem?
|
|
|
|
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
ze sporym dekoltem i jednym ramiaczkiem przechodzacym naokolo szyi ![]() Cytat:
a to do wlosow owszem - bez lisci na pewno. tylko zastanawiam sie czy w bukiecie dawac z liscmi tak jak jest na zdjeciu czy moze bez ![]() Cytat:
i wlasnie mysle zeby sama takie stworzyc ![]() Cytat:
razem pewno bedziemy kupowac, bo razem kupujemy wiekszosc ciuszkow - jestesmy dla siebie najlepszymi doradcami z reszta do kosciola tez razem pojedziemy, wiec chyba nie ma sensu kombinowac z ukrywaniem sie ![]() a TZowi na pewno nie pozwole samemu kupowac garnituru, a tym bardziej z mama to by dopiero bylo mam zupelnie inny gust niz jego mama Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-20 o 12:04 |
|||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my nie chcemy błogosławieństwa i Piotrek ma na mnie czekac w kościele a tatus mnie do niego będzie prowadził
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny ale sobie dzisiaj pospałam ale przynajmniej lepiej się czuję no i gardło jakby mniej boli
jejjuuuu człowiek idzie spac- budzi się a tu 2 stronki do nadrobienia hehe dobrze że dzisiaj mam zajecia dopiero na wieczór to będę was czytac na bieżąco![]() Witam serdecznie nową pannę młodą!! gwarantujemy że będziesz się czuła na tym wątku jak w niebie hehehe i to do samego 2010 roku![]() no i od razu komentuję twoją suknię- otóż ja pewnie będę miała podobny kształt- no może dół mniej szeroki ale nie wiem do końca bo mi w takich sukniach jest łądnie a po drugie o takiej dużej właśnie marzę tylko ja nie chcę drapowań na dole sukni bo mi się nie podobają a i suknię chcę mieć jednoczęściową a nie spódnica i gorset![]() Kaśka mój tż tez ma świetny gust ale ten jeden raz będzie musiał się troszkę poniecierpliwić chcę żeby mu szczęka opadła jak po mnie przybędzie i chcę to zobaczyc i udokumentowac zdjęciem hehehe tylko żeby mi się nie popłakał bo ostatnio go taki ślubny nastrój wziął i się tak cieszy i nawet chyba wzrusza jak myśli o tym że będę już na zawsze jego żonką kochany......;*no to tyle z tego co mi się o poranku przypomina... trzebaby zjeść śniadanko
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-20 o 12:07 |
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn wiem,ze razem się jedzie do kościoła ale wiesz jak on przyjedzie po Ciebie do domu to dopiero wyjść w swoim cudzie i zobaczyć minę TZ znając życie to ja nie wytrzymam i i tak mojemu pokaże przed ale była bym ciekawa jego reakcji no i może któraś ma zamiar tak zrobićo Kasiu widzisz a nawet zdjęcia wybranej sukni nie pokażesz?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-20 o 12:09 |
|
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny. Po prawie 8 latach bycia razem i 7 wspólnego mieszkania, wreszcie zdecydowaliśmy sie na ślub
. Zarezerwowaliśmy lokal na 31 lipca 2010 |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Szana właśnie edytowalam moją wiadomość z dopieskiem że ja też chcę zrobić niespodziankę tżtowi
już tak robiłam na studniówkę i tak mnie korciło żeby mu pokazac i dzien przed prawie się juz złamałam ale jednak tż sam stwierdził że chce mnie zobaczyc w sukni w dniu studniówki pamiętam jak miałam tylko 17 latek i to był nasz pierwszy bal i to było w walentynki i pamiętam minę tżta więc jaka będzie w dniu ślubu?? o rany już się nie mogę doczekac![]() o i kolejna panna młoda dzisiaj do nas dołącza ale fajnie!!! tylko nie opuszczajcie nas potem, bo panien młodych na liscie juz ponad 60 a udzielających się może z 1/3... a tak fajnie razem to przezywac
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-20 o 12:10 |
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze w sukni i tak inaczej sie wyglada przy mierzeniu niz potem w dniu slubu w odswietnym make-upie, fryzurze i z bukietem, wiec mysle, ze i tak bedzie mial mila niespodzianke
![]() Cytat:
ktos wybral moja date a myslalam, ze juz zawsze zostane sama
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-20 o 12:12 |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać bo u mnie z czase krucho
![]() Ps. Lain śliczna ta suknia!
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
pokażę, ale to i tak nie odzwierciedla tego jak ja będę wyglądać
![]() Cytat:
WitajLain i to na ten sam dzień co Ty
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-20 o 12:13 |
|
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no więc jeśli już raz podobne coś przeżyłaś to wiesz ,że warto czekać na ten moment ja też bym chciała ale boję się ,że nie wytrzymam![]() Witam nową PM ![]() no tak niby racja,że inaczej się wygląda przy mierzeniu i w dniu ślubu no ale jednak będzie wiedział jak Twoja suknia na Tobie leży chociaż..faceci czasem tracą pamięć hehe
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-20 o 12:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

, szkoda że czasu nie da się zatrzymac, chciałabym miec 23 lata najdłużej jak się da.

no i jak zapytał po co przecież Ty nawet dziewczyny nie masz na chwile obecną, to mu odpowiedział że z tymi terminami to jest taki meksyk ze tak wczeniej trzeba zamawiac sale że moze za te 3 lata to juz sobie znajdzie odpowiednią i będzie zabezpieczony w razie czego 

one by mnie chyba wzrokiem zabiły 
Ty wysyłałaś fotki na nasza grupę?
co do fryzurki to bym powiedziała ,że na pewno będzie Ci ładnie
mam zupelnie inny gust niz jego mama