![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Moire Black uwielbiam właśnie za kolor - opalizująca zieleń jest widoczna raczej tylko z bliska, a z daleka daje to efekt "otwartego" oka. Ja mam zwykle "przekrwione" białka oczu i ten odcień to neutralizuje. Dandy Black możesz przetestować w drogerii, bo to aktualna limitówka z kolekcji jesień - zima 2008 - tu efekt opalizujący jest delikatniejszy, na rzęsach zostaje delikatny mieniący się srebrno-niebieski pyłek. Moire Black mam już od ponad pół roku i nadal działa. Nie używam go jednak codziennie. Dandy Black posiadam od niedawna (czaję się też na przepiękne zestawy cieni z tej kolekcji ![]() I jeszcze ważna uwaga. Szczoteczki Captiv'eyes nie wyjmujemy zdecydowanym ruchem, a bardzo, bardzo powoli - taka informacja w kilku językach również widnieje na opakowaniu. Poza tym zadowalający jest także efekt zagęszczenia rzęs, jaki udaje mi się tym tuszem osiągnąć. Trudno mi powiedzieć, jak będzie się zachowywał u Ciebie, bo moje rzęsy są specyficzne i bardzo niesforne. Edytowane przez homyk Czas edycji: 2008-11-20 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
ja widze jeden?
no nie wpadam w nastroje romantyczne wiec powialo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
Ja cały czas mam chętkę na górnopółkowy tusz, ale powstrzymuję się od wydania tej kasy bo w sumie jestem w 100% zadowolona z 2000 Calorie Max Factora... Czy dlatego, że nie próbowałam lepszego?
![]() Kurcze jak ja już coś palnę ![]() Dzwoniłam do teściowej z życzeniami po raz kolejny pytając co sobie życzy na prezent. Rozmawiamy sobie w pogodnym tonie. ![]() Ona mówi, że może jakiś krem, ale ona nie wie czy coś jej pomoże taka stara już jest... po chwili znowu "no ja już mam sto lat przecież..." I ja nie wytrzymałam i wypaliłam: "to ja Ci kupię coś do balsamowania zwłok!" ![]() Ona ma poczucie humoru i myślę, że mnie lubi ale chyba przegięłam. Pomimo, że się śmiała czuję się jakos nieswojo ![]() Sprawa musi przyschnąć ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-11-20 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze w kwestii mazideł do oczu- zawsze podobały mi się kolorowe tusze do rzęs, ale wyglądam w nich nieciekawie, za blado, jakoś tak "przytłumiona", maślato. Obecnie posiadam granatowy z Maybelline, jestem bardzo zadowolona zarówno z właściwości jak i koloru, ale nie używam go gdy jestem niewyspana, mam podbite oczy, a cienie pod oczami większe niż na codzień. Mam wrażenie, że granat jeszcze bardziej podkreśla moją nieprzytomność, rozmamłany wzrok. Żałuję, że nie wyglądam dobrze w brązowym, śliwkowym czy fioletowym tuszu (te dwa ostatni odcienie podobno są idealne dla zielonych oczu), ale co zrobić? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się to czyta to faktycznie jest śmieszne bardzo. Ale ,że sama mam wielki talent do "palnięć" to rozumiem co czujesz ![]() Ale sposób masz doskonały, poczekać. A co do tuszu to mając różne na sumieniu , i rzęsach - jestem zdumiona jakie cuda ten 2000 kalorii wyczynia. Bardzo porządny i jednocześnie dość naturalny efekt , przy jednokrotnym pomalowaniu - a tylko tak umiem i uznaję.
![]() |
#2377 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dam Ci znać, jak sprawuje się to lackowe cudo z Allegro. Choć niepokoja mnie plastikowe fiszbiny... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Po pierwsze dlatego, że miałam okazję z bliska obserwować osoby jadące z takimi tekstami (między innymi moja matkę i kumpelę, z którą byłam kiedyś na wakacjach), a po drugie dlatego, że naprawdę zawsze można jeść mniej i więcej się ruszać. Nawet człowiek z zaawansowana cukrzycą, nawet człowiek biorący bardzo silne laki na astmę (z tych tuczących i napuchających) może być szczupły, czego dwa żywe (i bardzo atrakcyjne) dowody mam wśród swoich przyjaciół. ![]() Łapię się? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tylko może ..... Bo, gdzie ja to założę? Do pracy ?? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze by sie tesciowa nie obrazila jakbys obiecala ze ja porzadnie zabalsamujesz ![]() ![]() a co do gorsetow do pracy- zalezy gdzie pracujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściowa ... oj, moja teściowa to trudny człowiek - niby jest miła, uprzejma, dobrze ułożona,. Nie miałam z Nią większych spięć nigdy. Ale, poczucia humoru to Ona raczej nie ma ( no chyba, ze dotyczy to kogoś innego ) Zaraz by lamentowała, ze chciałabym ją juz uśmiercić, nie nie jest potrzebna, że nam zawadza - popadła y w depresję ![]() No a pracuję w Spółdzielni Mieszkaniowej ![]() Zajmuję się działem Technicznym - więc pracuję głównie z "płcią przeciwną" - takim gorsetem mogłabym zrobić furorę, albo wylecieć z pracy za demoralizowanie reszty personelu ![]() ![]() Chyba lepiej nie ryzykować ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-20 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Kto sie napije ze mną piwka? Jestem w połowie puszki Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-20 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Chociaż... Najbliższą prelekcję na konwencie zamierzam własnie w tym wygłosić. Będzie pasowało do tematu. ![]() Ja chętnie. ![]() Czekaj, skoczę do lodówki.
![]() |
#2384 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie piję. A nie powinnam, ale lekarz mnie zdenerwował i chyba sobie będę tak siedzieć z gorączką, bolącą głową i szklanką piwa. Dobrze, że w Scent Barze dziś dość wesoło ![]() Pomijając utratę pracy i ukochanego zwierzaka - dziewczyny ![]() Glamourous - w sumie to chciałam się zorientować w cenach. Czaję się u Kosmy44 na Miss Dior Cherie i Diorshow. Ale widzę, że tu też kilka innych tuszy polecacie - coś czuję, że zaraz się rozmyślę ![]() Ze mną to tak jest - już mam coś kupić albo kliknąć KT i się w ostatniej chwili rozmyślam. Ale fakt, grudzień będzie wydatkowy, może lepiej przyoszczędzić? Zwłaszcza, że w tym miesiącu jesteśmy lżejsi o równowartość dwóch okularów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Wtajemniczenie
|
Pijemy
![]() ![]() "hop szklankę piwa..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie się zdrzemnęłam minutkę przy komputerze - siedzę, czytam, oczka mi się zamykają i siup ..... jak nie wyrżnę czółkiem w biurko - no niefajna pobudka ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-20 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | ||
Wiedźma
|
Jestem.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie doradziłam. Wiem. ![]() Kliknęłam właśnie miniaturę Encre Noire dla koleżanki. Jest napisane, że nowa, więc mimo braku pudełka na zdjęciu zakładam, że ono będzie. Nowe są w pudełkach. ![]()
![]() |
#2390 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Trzeba to wypić i zjeść . To drugie nie na raz... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Wiedźma
|
Na pohybel sk....synom!
Jeśli kto zaznajomiony z sagą wiedźmińską, to nie zgorszy się raczej. Jeśli nie - niechaj wypije za co innego. ![]()
#2393 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sab dobrze powiedziane...znaczy napisane hehe Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-20 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do pijących z kieliszkiem białego wina w dłoni
![]() Zaraz, zaraz - zanim łyknę - jutro idę na badanie krwii (hormony) - czy powinnam pić?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
A ja dodam jeszcze moje ulubione przekleństwo z innej książki .......
.... na łysą murwę |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Margot, z kim ty pracujesz? ![]() Btw - macie zaplecze kuchenne, czy jak? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-11-20 o 18:36 Powód: słowo |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzięki za polecenie Isadory, dziś nabyłam, cudo
![]() nabyłam też jeża, skusiłam się no ( i jestem kompletnie spłukana) i wiecie co?jestem zadowolona po wybróbowaniu, moje rzęsy nigdy w życiu nie były takie długie,szok. mam rzęsy! po rozczesaniu szczoteczką jest firanka.super łatwo się maluje, dobry do dolnych rzęs. minus-w ogóle nie pogrubia moich rzadziutkich włosków. ale myśle że baza pod tusz Lancoma załatwi sprawę. ciekawe jak się będzie sprawował potem. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-11-20 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
A bo ty jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz
![]() ![]() Yoono - to mi ochoty na "jeża' narobiłaś ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-20 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.