|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
pewnie, niepewność jest wstrętna.
ale możesz zacząć się niepokoić dopiero po sylwestrze polka, ile jesteście razem, jeśli można wiedzieć? i miłego dnia, dziewczęta, ja idę poczytać i do lubego
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niedlugo ide na miasto,ale wieczorem zajrze
trzymacje sie cieplutko,zwlaszcza w taki dzien... marudze,marudze,marudze
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:09 |
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co za bezsens...Zgadzam się w 100%!! ![]() Aelitko, koniecznie napisz, jaka kreację na imprezkę udało Ci się znaleźć ciekawa jestem, co wymyślisz...![]() A mnie ta pogoda dziś dobija już nawet nie chcę myśleć o pierścionku itp, żeby bardziej się nie zdołować... nie cierpię, jak jest tak zimno, mokro i wieje zdecydowanie jestem ciepłolubna
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
ha, dobry pomysł z tym jubilerem! jak tylko się odważę, to pochodzimy pod wystawami (chociaż już raz próbowałam - to wtedy były takie piękne....zegarki
)chyba że oczywiście będzie zmęczony i nigdzie nie pojedzie ze mną... ja jadę w każdym razie ![]() spoko, co do sukienki - na pewno będę mieć jakieś zdjęcia to wam zapodam linka ![]() chyba kupię taką zwykła małą czarną, przynajmniej jeszcze kiedyś mi się może przydać ![]() hmmm i może rękawiczki znajdę.... ehhhh ![]() i tą szmatę na głowę - już postanowiłam
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
I bardzo dobry pomysł z tą małą czarną - zawsze ją będziesz mogła potem nie raz wykorzystać
ja powiem Ci, że poświęciłam kiedyś podkolanówki-kabaretki - obcięłam ściągacz i zrobiłam sobie z nich rękawiczki, a z tego ściągacza zrobiłam opaskę na głowę+wpięłam do tego sztuczną różę, i efekt był suuuuper![]() ![]()
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
no zobaczymy co mi wyjdzie
jak na razie to chce dążyć do tego co na portrecie Poli Negri który wcześniej wkleiłam - taką opaskę/chustę nie wiem co to muszę kupić. najlepiej w kolorze hmm brudno beżowym bo mam buty takie i chyba byłyby niezłe ;> wiem że to nie są buty z epoki, ale mam do wyboru te albo czarne szpilki z kolorowymi "brylantami"... ![]() coś nam wątek offtopuje sorrrrryyy, to moja wina, przyznaję się!!
|
|
|
|
#1358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo my to już wszystkie stare Panny jesteśmy ;p Opuszczam was Ale tylko na weekend hihi nie mam dzisiaj czasu nadrabiać zaległości z czytania także nie róbcie mi dużej lektury na poniedziałek I pamiętajcie o mnie Także miłego weekendu Mam nadzieje że w poniedziałek przeczytam że któraś już jest zaręczona lub będzie się zbliżał ten dzień... Buziaczki dla każdej z was
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:31 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
bedziemy pamietac
nie zapomnimy do poniedziałku
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dzisiaj u Mojego TŻ i chory jest więc już w ogóle mam z tego powodu "superowy" nastrój
a w sobotę chrzciny są mojej kuzynki... mało tego jutro do spowiedzi musze iść i w ogóle mam zrąbany nastrój od wczoraj , po tej naszej wymianie zdań z TŻ-em , mam DOŁA do wczoraj byłam mega happy z powodu przyszłych zaręczyn a teraz ? zastanawiam się PO CO to wszystko...jestem zmęczona tym ciągłym czekaniem na coś , nieporozumieniami z TŻ -em , szkołą , te chrzciny jeszcze ... nie chce mi się nic nie wiem co ze mną jest , może i mnie dorwie grypa niedługo bo najchętniej poszłabym spać zaraz już cholera naprawdę chce te moje urodziny może wtedy - na co liczę skrycie mój Kochany TŻ "zaatakuje" wiadomo z czym. Znudzona jestem póki co ŻYCIEM.Gadam od rzeczy ale mogę chyba ?
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
jak to czytam to utwierdzam się w przekonaniu, że PIĘKNIE być kobietą
![]() ah te nasze nastroje
|
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:10 |
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj taka produkcja byla, ze dzis dla wyrównania cisza
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:10 |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
randki to juz daaaaaaaawno za mna
|
#1366 | |
|
Raczkowanie
|
Joanno4000, pamiętamy o Tobie , pamiętamy i buziaczek dla Ciebie
Aelitko, zdecydowanie te buty da się podciągnąć pod "epokę Cytat:
![]() ![]() ![]() Polko, ja też nie na randce TŻ na treningu, jak nie trening to mecz, a jak nie mecz, to turniej... czy Was by to nie wkurzało czasem???? ehhh... chyba zawinę się w kocyk... bo marudzę już strasznie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak to dobrze, że jesteście i że mnie rozumiecie!!
praca, treningi, mecze, wyjazdy i tak się właśnie "często" widzimy ![]() Ale dziś ze mnie maruda... masakra, zmykam już stąd, trzymajcie się cieplutko Do poczytania... co ja bym bez Was zrobiła
Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-20 o 19:58 |
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
[quote=zviezdocka;9795975]A co ma ze tak powiem, piernik do wiatraka - czyli co ma wzrost do śpiewania?! spiewać umieją tylko Ci, którzy mają powyżej 170 cm wzrostu??
co za bezsens...już tłumaczę...to jest studium wokalno aktorskie...czyli oprócz śpiewania trzeba tańczyć i być aktorem...a wg. dyrektora teatru jestem za niska jak na taneczną aktorkę... ![]() ale już się z tym pogodziłam...brakuje mi tylko tego ambitnego śpiewania na deskach teatru... |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim TŻ mamy dla siebie 5-6 dni w miesiącu.
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, marudzenie tutaj pomaga
dziś przy oglądaniu filmu ("ciasteczko") TŻ mi zdradził że do 2 miesięcy coś mi na paluchu przybędzie aż mi skrzydła z radości wyrosły. Banan na twarzy i wogóle Aż strach pomyśleć jak będę wariować gdy się oświadczy. Ze mną jak z małym dzieckiem- dać mu cukierka i skacze z radości |
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
słuchajcie!!! mam sukienkę, opaskę i kwiatka do włosów
![]() szukam sukienki ale nic takiego nie ma chciałam fotę wkleić...kwiatek jest taki dokladnie jak ten co wkleilam sukienka podobnego do tej z linka.... tylko ma inne przy dekolcie no i jest krotsza, i w kolorze perlowym ![]() no i sznury perel na szyje i fifka. i skorka z kuny zamiast lisa ![]() ahhh cudownie, wkleje wam zdjecie pojutrze ![]() ale, najwazniejsze.... spotkalismy sie w galerii, ja bylam wczesniej, tż dzwoni i pyta gdzie jestem. ja mowie prawde czyli ze pod apartem ![]() jak przyszedl to rzucil.... no to chodzmy obejrzec pierscionki ![]() a ja co oczywiscie??? "nie no PO CO???" ![]() spanikowalam ![]() ![]() ![]() no ale weszlismy do srodka, rzucil oczywiscie okiem na zegarki, przeslismy wokol lad i stwierdzil ze nic nie ma, pojdziemy do kruka tylko ze potem przyszla nasz przyjaciolko wiec do kruka juz nie poszlismy..... [ale jutro i tak idziemy do galerii bo musimy cos tżtowi kupic na przebranie ciekawe czy bedzie pamietal.. ]ehhhhh powiem wam ze spanikowalam, az mnie scielo w srodku ![]() hihihihihi ![]() fajnie ![]() ahhh link ![]() http://allegro.pl/item485293715_fred...it_sezonu.html |
|
|
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry dzien dzis jest ![]() i faktycznie marudzenie pomaga, moze oni wszyscy po kryjomu to czytaja?..
|
|
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
A niech czytają
W każdym razie, marudzić będę jeszcze bardziej ![]() Aelitka super! A jak nie będzie pamiętał to sama spróbuj jakoś obrać trasę żebyście koło Kruka przechodzili, a nuż mu się przypomni
Edytowane przez malinka612 Czas edycji: 2008-11-20 o 20:55 |
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazlam
![]() jak sie wejdzie na ta strone http://www.hm.com/pl/#/fashion/ to kliknac enter, i potem collection i to jest 3 sukienka ![]() ehhhh ja tez bede marudzic, to dobre efekty przynosi ![]() ![]() ![]() ![]() haha no pewnie, kruki aparty i inne jubilery jutro po drodze do sklepow z szelkami ![]()
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:08 |
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
eeej spokojnie, koniec końców ŻADNEGO nie oglądaliśmy
ale i tak się zestresowałam
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
ciesze sie, ze jakos sie to kula u Was do przodu
... ale jednak mialam dobre przypuszczenia, ze za chwile tu sama zostane jestem niedobra ale zazdroszcze... bo moj ani be ani me ani nic nie powiedzial jak sie chcieli w 'Pierszej Milosci' chajtnac ... zawsze taki wygadany a tu cisza
Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2008-11-20 o 21:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

)
co za bezsens...
już nawet nie chcę myśleć o pierścionku itp, żeby bardziej się nie zdołować... nie cierpię, jak jest tak zimno, mokro i wieje
zdecydowanie jestem ciepłolubna
)