![]() |
#2102 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Czasem trzasnę jakieś su w gazetce ![]() ![]() Cytat:
![]() Te farbkowe w składzie też chyba nie za dobre ![]() Zatem waxuj, waxuj ![]() A u mnie kolejka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kotki dobrze "przeczytały" która kuweta czyja? ![]() Ja tylko na momencik wpadłam sie przywitać i już się żegnam - zmykam spać bo totalnie ściorana jestem... buziaki dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z naftą bym uważała, bo często wysusza. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też uciekam spac. Planowałam wyłączyc komuter o 20 ![]() ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-11-19 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
|
Hm, mi to pachnie na JuKenDens
![]() Ja niedawno kompa włączyłam dopiero, bo wcześniej rodzice u mnie byli. Wcześniej trzeba było jeszcze zrobić małą kontrolę na fryzjerskim ![]() ![]() No i jestem ![]() Ale zaraz uciekam powyginać trochę drucików, bo przez moją nieuwagę zgubiłam wczoraj ostatnią igłę ![]() Zresztą, wygaszam tymczasowo "produkcję" i wracam na rynek dopiero na początku grudnia. Oglądajcie "Dom Woskowych Ciał" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Muszę jeszcze pomyśleć nad tą prostownicą...
![]() Zaraz zmykam spać bo jutro od rana zajęcia ;/ Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
bry...wieczór
![]() ![]() ![]() Marzenko- a ja bym dzwoniła- skoro z jednej strony możesz wyjść na upierdliwą to z drugiej strony na niezbyt zainteresowaną. Tak źle i tak nieodbrze- ale bedziesz wiedzieć na czym stoisz
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczyny... tj wcale nie dobry, a napewno nie dla mnie, ale moze chociaz wam wyjdzie
![]() to co ja wczoraj odprawialam to juz przechodzi wszelkie pojecie... ![]() przyjechala do mnie przyjaciolka, do pt, potem razem jedziemy na weekend do olsztyna. no i wzielam ja wczoraj na spotkanko na piwo z moimi 2 kolezankami z grupy,2 kolegami no i wzielam piotrka ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh, i jeszcze mam kolo, dzis o 10, z informatyki. musze dodac, ze mam mega kaca i sie NIC nie uczylam? boze, to nie bedzie dobry dzien! ![]() ps.Kasiu H, koty... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny ! Brrry, ale wstrętna pogoda, nawet psy na sikanie nie chcą wyjść : leje i dmucha. Całe szczęście, że to wietrzysko sikorek nie odstraszyło.
Widzę przez okno, że siedzi ich parę w stołówce. Jak sytuacja pogodowa się nie zmieni, a na to się nie zapowiada, będę po ulicach "mojej" metropolii w gumiakach biegała. Flipek i Flapek - dziękują za miłe słowa.. Sytuacja bez zmian - duży łomocze mniejszego. Czy to zabawa, czy agresja ?! Krwi nie widać tylko czasami słychać wrzaski rudzielca. Najgorsze jest to, że te harcowniki, sławolniki Maxymiliana doprowadzają do zachwiania równowagi stanu psychicznego. Mam jednak nadzieję, że tak jak prawicie - sytuacja się unormuje i zapanuje powszechna zgoda i zrozumienie, bo przecież nie może być inaczej ... Virka - nie podpowiem Ci, z tej prostej przyczyny, że doprawdy : nie wiem. Ja - nie dzwoniłabym. Tylko, że ja jestem dość dziwne zwierzę : dla mnie umówione spotkanie na np. godzinę piętnastą, znaczy : spotkamy sie o piętnastej, a nie - za pięć piętnasta, czy dziesięć minut po. Jeśli powiedziane było - poniedziałek, tzn. poniedziałek! Tak jak pisze Jolie - i tak źle, i tak niedobrze. Chociaż, ja nie bardzo orientuję się w teraźniejszym savoir-vivre obowiązującym na polskim rynku pracy. Prison Break - nie wiem dlaczego, ale mnie ten serial zupełnie nie zainteresował. Obejżałam chyba ze trzy odcinki pierwszej serii i na tym skończyłam. Za to nasze, swojskie Ranczo ... Nie oglądam/łam wszystkich odcinków. Trafiam od czasu do czasu na powtórkę jakiegoś odcinka. Parę dni temu trafiła mi się perełka. Był to odcinek o nowym księdzu wikarym, który rekonesans po wsi robił. I te dialogi ... Szczególnie ci czterej panowie na ławce przed sklepem : " Napij się ! - Nie piję, od mamrota haluny mam ! - Nie pieśćta się chłopy, wszystko ma skutki uboczne !" Dla mnie ten serial jest znakomity ! Przez przypadek, nawet nie mogę sobie przypomnieć dlaczego, oglądałam krótki fragment uroczystości-gali rozdania - bodajże kaczek - w dziedzinie komedii polskiej. Werdykt i moja mina : ![]() ![]() ![]() Nie zdzierżyłam ! Przełączyłam program ! Dzisiaj to ja mam ciężki dzień : o 17.30 mam wizytę u okulisty. Kompleksowe badania ! W ciągu ostatnich dwóch miesięcy bardzo pogorszył mi się wzrok. Bardzo, znaczy bardzo ... Jeśli to sprawa jedynie konieczności noszenia okularów - będzie dobrze; jeśli, natomiast jest to wina mojego choróbska - będzie źle. Nie można się jednak zawczasu przejmować i na pewno będzie sexi ! Miłego dnia życzę !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() U mnie też paskudnie, a rano musiałam wyjść i do dziadka iść, ale teraz już się z domu nie ruszę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A! Cudne kociaki ![]() ![]() Ja dzisiaj sama w domu do 14, więc pewnie trochę się pouczę. Wczoraj miałam maksymalnego lenia, więc nic nie zrobiłam, a nie przepraszam, buty sobie kupiłam przez net oczywiście ![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobiłam sobie wcierkę śmierdziuszkiem seboradinem, a dzisiaj wax na włosy- coraz bardziej zaczyna mi się to podobać ![]() Pozdrawiam i miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Witam maniaczki
![]() No pogoda rzeczywiście okropna. A net jak nie golił tak nie goli.... tzn włączy się na pół godz i zowu zonk ![]() ![]() Idę na śniadanko i kawkę - Niewiem czy się chwaliłam ale nie pije alkoholu i kofeiny, dlatego kawka bezkofeinowa ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2114 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień-Do-Bryy
![]() Cytat:
![]() Ja już w zimowych kozaczkach i zimowej kurtce! A od 2 dni przekonałam się również do czapek i grubych szaliczków ![]() Chociaż mi i w zimowej kurtce teraz chłodno... to co to będzie jak przyjdą mrozy? ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też brzydka pogoda..zimno, wietrzysko straszne i pada co chwile ![]() ......................... ........ Dziś mam tę rozmowę... ![]() Grupa wspierająca-Zaciskać kciuki! ![]() Troszkę się obawiam żeby znowu nie zrobili numeru że pogadam z nmi pogadam...a jak co do czego to nie będą mieli oferyy pracy! ![]() Wczoraj dzwoniła do mnie ta kobieta z rozmów kwalifikacyjnych i muszę przyjść "wcześniej" o godzinę czyli o16 by jakiś test psychologiczny napisać! tylko powiedzcie mi po co mi test psychologiczny gdy staram się o pracę w administracji?? ![]() Zależy mi na tej pracy...Dla mnie ideałem byłoby gdyby zaproponowali mi cały etat. ![]() Pożyjem -Obaczym ![]() Właśnie czytam o nich w niecie ,odświeżam pamięć .
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-20 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak praca w administracji to test konieczny- muszą się upewnić, że tłumacząc komuś po raz setny to samo w końcu mu krzywdy nie zrobisz ![]() ![]() I trzymam kciuki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też pogoda straszna. Wieje tak, że nie wiem co się stanie jak się wyjdzie na dwór, a tu na zajęcia trzeba iść, które mam do 17.30 :/. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj będę wygłaszała z koleżanką referat. Zrobiłyśmy prezentację o stresie, no i ja się bardzo stresuję tym występem, bo to przez 3/4 roku, a ja mam straszne opory przed występami publicznymi. Robię się czerwona i zaczynam się normalnie jąkać, słów znaleźć nie potrafię :/. A po zajęciach na ogromne zakupy, bo mi się wszystko skończyło, począwszy od kawy, skończywszy na papierze do tyłka :/. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Sweet_Jelly - Trzymamy kciuki
![]() blonndee - Przyłączam się do słów dziewczyn. Jesteś na nienajłatwiejszym kierunku i najlepiej będzie uczyć się systematycznie. Oszczędzisz tym sobie stresu i siedzenia po nocach w trakcie sesji. Powodzenia! A mam do Was dziewczynki kochane pytanie... Znacie jakieś zabiegi kosmetyczne itp powodujące utratę kilku cm w talii?? Może ktoś z waszych znajomych/rodziny miał taki zabieg przeprowadzany? Możecie coś doradzić?
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się dziś rano z irokezem na głowie i za chiny ludowe nie chcą się te włosiska jakoś po ludzku ułozyć
![]() Wiem że nie powinnam dziś myć włosków bo wczoraj myłam i to je może wysuszyć ale...muszę jakoś na tej rozmowie wyglądać ![]() Do rozmowy kwalifikacyjnej mam 4 h ..idę myć włosiska i nałożyć mojego kochanego Wax'ika ![]() ![]() przynajmniej jakoś sobie czas wypełnię! ![]() atsenka-nie dziękuję ..na szczęscie ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-20 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą też jestem ciekawa co tak strasznego się stało, że wszystko stanęło na głowie. Powodzenia! Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-11-20 o 11:08 Powód: brak przecinka;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
sweet- trzymam kciuki za rozmowę
![]() ![]() ja mykam do pracy- z tego co wiem ma być dzisiaj Aga- wiec Aguś błagam- miej litość i nie porwokuj do nadmiernej produkcji postów :pliz" miłego dnia ![]()
![]() |
#2121 | ||||||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale na pewno wszystko da się jakoś odkręcić. No i przyłączam się do dziewczyn, romanse romansami, a uczyć się trzeba ![]() Cytat:
![]() Mają koćki jeszcze czas. niech się oswoją przez tydzień albo nawet dwa, ze sobą. Potem trzeba będzie zadbać o "utarcie samczego temperamentu" [jeśli wiesz o czym mówię ![]() Cytat:
Zresztą, jeszcze przed emisją serial obrósł legendą, więc tym bardziej go oczekiwaliśmy. A Wentworth ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Upatrzyłam sobie ekstrawaganckie bucisze [choć w tym wieku to już mi pomykać w takich raczej nie przystoi, ale co tam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia i... jak najmniejszego stresu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2123 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, są włochate. Kojarzą mi się z takim kopytkiem konikowym, jest taka rasa specjalna, tylko nie pamiętam jak się nazywa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugi raz seansu nie powtarzałam. Potem wykryto, że po takim zabiegu w moczu był tłuszcz i to nie zdrowo. Ile w tym prawdy - nie wiem. 2.-Teraz jest dla odmiany moda na tzw. kabiny próżniowe i parowe. Włazisz w taki garniec i podobno chudniesz. 3.- Zapomniałabym - pasy wibrujące i aparaciki elektrycznymi impulsami pobudzające pracę mięśni. Jeszcze mam wymieniać ?! Najlepsza jednak jest metoda - MŻ ! ![]() 'Estelle" - rozmawiałam już z weterynarzem o tej konieczności pozbawienia ich męskiego temperamentu. Powiedział, że takie zabiegi robi się siedmiomiesięcznym kocurkom. Jelly - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Oh moja Grupo wspierająca... zawsze można na Was liczyć
![]() ![]() mam jeszcze godzinke zanim pójdę się malować ...i na chwilę zajrzałam.. normalnie dopiero teraz zaczęło mi się skręcać w żołądku a byłam taka spokojna ![]() ![]() ![]() Ps: prawie zapomniałam jak to jest mając taaaak mięciutkie i puszyste włosy po Wax'iku..Normalnie go Kocham ![]() ![]() Czemu zrobiłam sobie przerwę w jego używaniu?? o ja głupia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dokładnie jak kopytko konika ![]()
![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę trzymać jutro kciuki za mnie i napisanie klasówki z biologii. Zależy od niej moja ocena na koniec półroczna(nauczycielki nie będzie przez cały grudzień), więc lekki stresik jest
![]()
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Zadzwonili, zadzwonili, zadzwonili !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaka jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Jutro proszę, o kciuki za III etap ![]() A teraz się witam ![]() ![]()
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.