|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
Zresztą już kilka dobrych dni nie było mnie w toalecie, więc czekam na "kibelkowo", to nadwyżka zleci (dosłownie )
|
|
|
|
|
|
#3032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie, że ktoś z boku, zupełnie obiektywnie powiedział Ci jak jest, a to buduje i motywuje do dalszego działania Cytat:
Mi dziś po kibelkowie spadło 0,5 kg Jak mi się tylko zachciało to buch na wagę i szybko do kibelka, no i po kibelku znów na wagę Jakoś tak mnie ciekawiło ile to może spaść ![]() Miłego dzionka dziewczynki
|
|
|
#3033 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Test robiłam w łazience w przychodni ortopedycznej, do której poszłam z bratem ![]() Cytat:
![]() w ogóle to dobrze mi jak ktoś do mnie mówi 'delfinko' ![]() na razie ten pępek to mam zdrowo opuchnięty, a dodając to co się dzieje z całym moim brzuchem to myślę, że można to porównać do zabawy w chowanego, ja szukam ale w dzień przekłucia zrobiłam takie http://img134.imageshack.us/img134/2695/dsc06034ts7.jpg zdjęcie, mimo że już wtedy trochę opuchłam. Nie wiem czemu wygląda to jakbym miała bliznę nad pępkiem, nie mam, ale nie chciało mi się tego już photoshopować ![]() Cytat:
![]() fakt że mi się to u innych bardzo podoba i jakby ominąć proces zakładania to bym chciała mieć ![]() Cytat:
ja myślałam, że mam zawroty głowy i zaburzenia równowagi i wzroku po meridii, a tymczasem jak odstawiłam kredkę do oczu i malowanie czarnej linii pod linią górnych rzęs zawroty głowy i cała reszta zniknęły. Coś mnie albo uczulało albo sama nie wiem. Trudno, nie będzie pogłębiania spojrzenia ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3034 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
jejjuu a wy od rana skrobiecie
wow 7 kg to już ładny wynik! oby nadal tak spadało!!! zapraszam do częstego pisania Cytat:
my się chyba nie znamy ale na pewno poznamy gratuluję takiego sukcesu 20kg... oh jak ja bym też tak chciała... oby to 10kg też ładnie spadło POWODZENIA! ![]() Cytat:
oj ty nie dobra, takie ciacha jeść? niestety wiem co czujesz bo moja sistra co chwilę ma ochotę na jakieś muffiny i je piecze, a one są taaaakie dobre... ajaj ale musimy się trzymać ![]() możesz mi powiedzieć jakie podejście ma Twoja dietetyczka? tzn jakie działanie przewidziała dla Ciebie? w ogóle od niej dostałaś MERIDIĘ (ona CI ją zaproponowała?) bo ta moja to chyba jakaś zapalona, chora ekolożka... ale nadal dawałam jej szansę... jednak po3 wizycie jak kazała mi jeść ziemniaki to coś zaczęło mi nie pasować i wiedziałam że to INDYWIDUALNE podeście do pacjenta to pic na wodę... nie m dobrych dietetyków... bo kiedyś inna dietetyczka powiedziała mojej mamie że ma mniej żreć to schudnie! to są dokładnie jej słowa... ![]() Cytat:
no w sumie objawy dość interesujące ale chyba dobrze że wyszedł negatywny? noo nowa cyferka z przodu(sprzodu? jak się pisze?) to zawsze sukces! ja strasznie czekałam na 7... a teraz żeby było 77... i tak będzie cały czas, coraz niżej i niżej aż zobaczę 60! podziwiam Cię że wytrzymujesz bez wagi ja bym chyba oszalała bez ![]() Strasznie podoba mi się Twoje imię więc fajnie mi się go używa hihih Cytat:
na pewno jak się wygoi to będzie jeszcze ładniej a jak będziesz ważyła swoje upragnione 50kg to już w ogóle BOMBA potem jak się wyogji to pokaż zdjęcia ja też się bałam jak robiłam kolczyk w języku, ale tak bardzo go chciałam i chyba trochę nie wiedziałam jaki to będzie ból że poszłam, zrobiłam a potem nie odzywałam się przez 2 dni ale fajny bajer Cytat:
oby tak dalej ![]() jak tam dzisiaj plamienia po M nie było? miłego dnia
|
|
|
#3035 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak moja wizyta u dietetyczki, która nawet się zapytała co lubię a czego nie, po czym wyjęła zadrukowaną kartkę z rozpisaną dietą i powiedziała, że mam się stosować do tego co na niej jest miała absolutnie w nosie to co mówiłam wcześniej, chyba na zasadzie "lubisz niezdrowe rzeczy więc masz ich wszystkich nie jeść" byle skasować ponad 100 i móc przyjąć następną osobę :/ albo mi się taka poradnia trafiła. Cytat:
No i tyle dziewczyn czeka na upragnionego dzidziusia, a jak się trafia to tym, które nie czekają i robią wszystko żeby się zabezpieczyć :/ Cytat:
![]() Ja po prostu nie mam wagi w mieszkaniu (bo wynajmowane), do rodziców jeżdzę rzadko (a nawiasem mówiąc padły im baterie w elektronicznej i nie spieszą się z wymianą bo wszyscy tam przytyli), a teraz czuję się gruba więc te pare dni wytrzymam, żeby sobie nie psuć humoru Na kupno własnej wagi mnie nie stać, poza tym znając siebie wpadłabym w jakąś obsesję ważenia sie 20 razy dziennie i nie jedzenia niczego gdy pojawiłyby się dodatkowe gramy :/Ty jesteś ode mnie dużo wyższa? Cytat:
mi się podobają normalne imiona ale moje się przydaje, ludzie mnie troszkę dłużej pamiętają. No poza tymi, którzy po jakimś czasie znajomości zadają pytanie "ej, a jak właściwie naprawdę masz na imię?" albo (to jest moje ulubione) pytają moich znajomych "ej, ona wie że ją tak głupio nazywacie? jak ona się nazywa?" ![]() Cytat:
ogólnie to zrobiłabym sobie tatuaż, ale postanowiłam (papugując) że zrobię jeśli naprawdę dobiję do 50kg i jeśli tż się zgodzi. Na razie kolczyki w 'odwracalnych' miejscach ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3036 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym trafić na takiego DOBREGO dietetyka który faktycznie prowadzi każdego indywidualnie... ![]() hihi też miałam podobną sytuacje do Twojej że kazała mi napisać co lubię czego nie... napisałam że nie lubię cytryn (ewentualnie plasterek do wody) a ona OD RAZU kazała mi jeść cytryny w jakiś tam miksturkach itp... więc w ogóle PO CO TA LISTA? Cytat:
ale kiedyś też myślałam o tym żeby ich nie mieć, to potem miałam myśli że w przyszłości będę tego żałowała... nie masz tak? a co na to Twoja druga połowa? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam jedynie 165cm wzrostu! ale mam dość masywną butowę ciała i waga 60/65 będzie chyba dla mnie idealna.... a ty ile masz wzrostu? Cytat:
Tobie się podobają normalne imiona a mi za to oryginalne ale to chyba dlatego że ja jestem KASIA więc bardziej popularnego chyba nie ma (oprócz chyba ANI I ASI? ) ale masz racje na pewno w towarzystwie Cię dłużej pamiętają Cytat:
ale tatuażu nie rób na takich szkoleniach lepiej nich Ci to zrobi jakaś osoba która już się na tym zna bo to w końcu do końca życia... ja mam w sumie tatuaż ale go nie widać... i może dobrze? już mi się trochę znudził ale mam tą satysfakcje że GO MAM a wiesz gdzie go chcesz? i jaki? ![]() tak w ogóle to ty cały czas bierzesz M? bo ja od pary tygodni bez... ale czekam z niecierpliwością aż skończę antybiotyki i kończę to opakowanie i sobie chyba podaruję....
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle, nieźle, całkiem miłe miejsce na robienie teściku ![]() Cytat:
W zasadzie waga stoi co doprowadza mnie do pasji A plamienia się skończyły
|
|
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
witam kolezanki
![]() troche o was ostatnio zapominam, trza bedzie nadrobic zaleglosci meridiowe z calego tygodnia mam teraz tyle na glowie, normalnie nie wyrabiam, studia, praktyka,praca. caly dzien jestem poza domem, ale staram sie jesc regularnie i zdrowo o ile to jest mozliwe. aaa i w koncu zapisalam sie na basen, chodze w weekendy i srody. waga chyba leci w dol, bo jakas taka mniejsza sie czuje
|
|
#3039 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihihi bo pijam je do posiłków i chodzę nawet 2,3 razy dziennie czasem 1 może spróbuj pić kefiry w większej ilości może coś to podziała a też zapyta więc nie chce się jeść ![]() cieszę się że plamienia ustały uf Cytat:
nadrabiaj zaległości nadrabiaj! super że chodzisz na basen! ciekawe jakie będą efekty!!! pisz na bieżąco no i gratulacje że czujesz się mniejsza ! na pewno z wagi coś spadło a kiedy ważenie? ![]() p.s. byłam u laryngologa na kolejnej wizycie po zabiegowej! UF JESTEM ZDROWA I KONIEC Z ANTYBIOTYKAMI! więc od jutra zaczynam Meridie ponownie! zostały mi 2 listki! i chyba na tym skończę bo i tak efektów znacznych nie widzę! ale zobaczę jak to będzie pod koniec opakowania!!! ćwiczę też dzielnie na rowerku 30 min i bieżni 30 min dziennie! do tego 100 brzuszków jakieś skręty na talię, trochę podnoszę ciężarki żeby ramiona mi się odchudziły i mam nadzieję że przy takiej insenswności ćwiczeń waga ruszyh trochę szybciej bo ostatnio trochę stanęło.... nooo to tyle buziaki moje drogie Meridianki a gdzie CandyKiller?
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzku, jakże ja się cieszę, że już ze zdrówkiem dobrze
A u mnie pada śnieg
|
|
#3041 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
też nie chce dzieci, ale mam wrażenie, że jakbym wpadła to miałabym w nim oparcie. Z tym, że nie chcę wpadać ![]() i nie, nie mam tak żebym chciała mieć dzieci tylko później, albo że myślę że mogę żałować. To świadoma decyzja, ostatnio rozważałam sterylizację w krajach w których można to zrobić legalnie, ale to mogę zrobić za parę lat. Mam przynajmniej 3 znajome kobiety z kotami, które podobnie jak ja świadomie zrezygnowały z posiadania dzieci, może to się jakoś łączy ![]() Cytat:
![]() każdy ma najlepsze dla siebie metody ![]() Cytat:
![]() ja jestem umiarkowanie umięśniona więc może mogłabym ważyć więcej niż 50, ale wszystkie kobiety w rodzinie są drobne to i ja chcę być drobna, na razie skutecznie pozbywam się piersi Cytat:
![]() i mam tak, że lubię albo nie lubię konkretnych imion jeśli lubię/nie lubię ich właścicieli ![]() Cytat:
![]() Jak schudnę to chciałabym mieć tatuaż zaczynający się troszkę nad taką wystającą kością miednicy a kończący prawie w pachwinie przy udzie ![]() Cytat:
Jak skończę następny listek to przechodzę z M10 na M15 i zobaczymy jak na to zareaguję. Chyba że podczas nastepnego listka M10 nadal waga będzie spadać, wtedy nie będę kombinować ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#3042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście było mnóstwo wskazówek dietetycznych różnych, otrzymałam materiały ,,do poczytania'', a co było dla mnie najistotniejsze, to wszystkie Panie tam pracujące były zgrabne, pomimo czasem swojego wieku i ,,przeszłosći kilogramowej''' ![]() Mogę jeść ziemniaki, byle bez sosów tłustych...i chyba w ogóle ziemniaki to dośc zdrowe dla nas są ![]() Pozdrawiam Was i jutro zajrzę może z rana poszukać motywacji do dalszej walki
|
|
|
|
#3043 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok mam tylko ciepłe emu ale nic po za tym... masakra jakaś ![]() Cytat:
podziwiam ja w sumie zmieniłam swoje zdanie na temat dzieci w momencie kiedy dowiedziałam się że mam PCO... lekarka na dzień dobry powiedziała że do 30 mam już mieć dziecko i nie ma NIE! już teraz mogę mieć problemy z zajściem w ciażę a z wiekiem to wiadomo jeszcze gorzej bo kiedyś to chciałam dopiero spokojnie po 30 zacząć... niestety natura ma inny plan powiem Ci że ja bym mogła niby też ważyć mniej ale wątpię że bym utrzymała taką wagę... wiec myślę bardziej realnie! ale jak mówisz że jesteś drobna no i rodzinka też to na pewno ta waga 50kg to jest taka naturalna i dasz rade!!! a tatuaż noo ładne miejsce sobie wybrałaś mam nadzieje że jak kiedyś go zrobisz to wrzucisz zdjęcia Cytat:
dobrze że ta którą stosujesz na Ciebie działa!! oby tak dalej!!! powodzenia!
|
|
|
#3044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
ja też się tablektuję anty, bo absolutnie nie chcę mieć dziecka - nowego dziecka
![]() Jedno mam, ma 5 lat i jest przecudowne, absolutnie doskonałe i t d... i starczy.co do plamienia, no to się już w ogóle nie przejmuję. Podobno to w miarę powszechny objaw. Natomiast wkurzają mnie problemy kibelkowe. Mam niesamowite kłopoty, pomimo picia figury, jedzenia muesli z activią, no i dużej ilości jabłek. Jeżeli chodzi o meridię, to przeznaczam sobie jeszcze dwa listki i daję spokój. Wtedy zwiększę dawkę ruchu, gimnastyka, ćwiczenia kardio i t p. Kupiłam sobie masło do ciała rebuild ziaji i się ujędrniam. Jak zobaczę efekty, napiszę. Dotychczas stosowałam eveline i jestem zadowolona z ujędrniania, natomiast mniej z nawilżania, stąd pomysł na masło. Ze sterylizacją bym się wstrzymała. Nigdy nie mów nigdy. Zresztą nie wiem, jak później z gospodarką hormonalną, czy nia ma efektu przyspieszonego "starzenia" biologicznego. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
powiem ci uczciwie, że tyle wiem. Może na forum ginekologicznym byś spytała...? Niezależnie od tego, mojej przyjaciółki mąż jest giniem i wypytam go przy okazji.
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3049 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać jakbym to JA miała wchodzić na tą wagę informuj o wynikach KONIECZNIE! Cytat:
daj znać jak efekty po tych dwóch listkach ![]() ja dzisiaj znowu wróciłam do Meridii po większej przerwie! dziewczyny myślałam że ona na mnie nie działa w sensie że nie mam więcej energii dzisiaj jednak to poczułam hahah czuję się jak naćpana! wysprzątałam cały swój pokój calusieńki, sypialnie rodziców, łazienkę, w kuchni takie normalne sprzątanie i nawet szafki wyszorowałam a potem pojechałam jeszcze zawieźć babcie do ciotki na wieś gdzieś 50km ode mnie wróciłam i nadal jestem nakręcona i pełna energii hahahah przed wszystkim humor dopisuje mimo że na wadze dzisiaj zobaczyłam +0.3kg porażka... ale może to dlatego że za dużo ćwiczyłam? i mięśnie od razu zareagowały? OBY! dzisiaj poprzestanę na sprzątaniu nie ćwiczę zobaczymy jak jutro waga będzie wyglądała! nooo przez tą meridie stałam się jeszcze większą gadułą a myślałam że to nie możliwe hahaha buziaki moje drogie
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo to się kochana postarałaś z tym sprzątaniem Może i o moją chałupkę zahaczysz, bo koty zaczynają mi się kulać W sumie wiesz, te 300 gram to mogłoby być równie dobrze zatrzymanie wody, albo nie byłaś w kibelku ![]() I ja dziś latam jak nakręcona, tata przyjechał mi w piwnicy posprzątać więc latam jak motorek, a to obiadek, a to kawka, ciasteczko (a mnie wcale mnie nie kusi ). Teraz wróciłam z jazdy to w ogóle grzałam jak diabli Kilka razy dostało mi się opier-papier od instrukta, bo czegoś tam nie zauważyłam, bo zaczęłam zwalniać gdy miałam pierwszeństwo i takie tam Ale jakoś tak w ogóle czerep mnie dziś boli Zaraz kolacyjka, zrobiłam rybcię w galarecie Jak widać na załączonym obrazku nie tylko u Ciebie Faficzku Meridia rozwiązuje język ![]() Miłego wieczorku dzióbeczki kochane
|
|
|
#3051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nooo miejmy nadzieję że te 300 gram to tylko jakieś fizjologiczne przybieranie na wadze... OBY bo jednak jest to trochę dołujące tym bardziej że trzymam dietę (ok małe grzeszki są ale serio małe bo co to jest np łyżeczka nutelli i 5 żelków?) do tego ćwiczyłam całą godzinę a waga idzie w górę... ale nie mam zamiaru rezygnować z diety co mnie bardzo cieszy bo kiedyś to wiesz pół kilo w górę to już miałam DIETY DOSYĆ teraz nadal walczę!!!! ulalal nie masz ochoty na ciasteczka fiu fiu super! jestem z Ciebie dumna! no i przy okazji masz wysprzątane w piwnicy a po tym kursie na prawko będziesz normalnie Kubicą w spódnicy ![]() smacznej rybki życzę
|
|
|
#3052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez myslalam, ze meridia nie daje mi energii, ale po kilku dniach przerwy miala silne dzialanie, lepiej niz pierwszego dnia kiedy ja wzielam. po kilku aktywniejszych dniach w pracy brzuch troche mniejszy, zblizam sie do 97.
|
|
|
#3053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3054 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że bardzo chciałaś zejść poniżej 100 a tu już 97 dobrze że zauważasz efekty bo przynajmniej masz motywację ale i tak napisz jak wagowo spadłaś za te 3 tygodnie Cytat:
jestem na diecie i ogólnie robię dużych błędów czasami jakiś mały grzeszek typu kilka żelek i łyżeczka nutelli czy coś podobnego a ostatnio waga rośnie... ja również mam dość sporą masę mięśniową i jestem taka hmm zbita, ale czy jest to możliwe że godzina ćwiczeń dziennie + 100 brzuszków,skręty i wygibasy na talię dodatkowo podnoszenia ciężarków które ważą 1,5kg może mieć wpływ na to że te mięśnie od razu zaczęły więcej ważyć? bo nie chce mi się wierzyć że te moje małe grzeszki mają aż taki wpływ na wzrost wagi to jest serio niemożliwe bo wiem ![]() a może poradzisz jakie ćwiczenia są najlepsze w naszym przypadku? dodam że ze sprzętów do ćwiczeń mam bieżnię elektryczną i rowerek stacjonarny i chyba gdzieś jeszcze trampolinę ![]() z góry dziękuję
|
|
|
#3055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa... rowerek... ostrożnie... może powiększyć mięśnie na nogach. Jeżeli lubisz, to po treningu mocno rozciągnij mięśnie nóg (zwłaszcza łydki i uda), bo inaczej rorobić się można "rybich" łydek. Nadmiar mięśni u kobiet też jest niefajny.No i też zasada, bez obciążeń. Edytowane przez annain Czas edycji: 2008-11-20 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Ci dobra kobieto!
na to pewno to zastosuję... zaraz biorę się za szukanie wszystkiego w internecie
|
|
#3057 |
|
Raczkowanie
|
bardzo się cieszę, jak mogę pomóc
Edytowane przez annain Czas edycji: 2008-11-20 o 11:24 |
|
|
|
|
#3058 |
|
Wtajemniczenie
|
A my się cieszymy że mamy kogo pytać
jeśli mogę jeszcze podpytać to czy taki trening jak 15 min bieżnia 15 min rowerku oczywiście w takim tempie że tętno jest w okolicach 130-140 wystarczy? + rozciąganie +brzuszki + skrętoskłony... bo szczerze nie chce mi się latać 30 min bieżnia 30 rowerek... i też nie chcę przesadzić żeby właśnie mięśnie się nie rozwinęły... przynajmniej nie teraz.... teraz potrzebuję zbić tkankę tłuszczową... po prostu jaki Twoim zdaniem trening będzie najodpowiedniejszy? ![]() normalnie spadłaś mi z nieba
|
|
#3059 |
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() bylam dzisiaj na zakupach i kupilam sobie 2 pary rurek szalenstwo, zawsze luzne albo dzwonowate a tu taka zmiana ostatnio polubilam zakupy![]() Annain podpisuje sie pod tym co piszesz. apropos rowerka, to jest bardzo dobry na ksztaltowanie miesni nog, tylko trzeba odpowiednio ustawic stope na pedale, znaczy sie powinien sie znajdowac na srodku stopy miedzy pieta a srodstopiem. wtedy miesnie sa dobrze naciagniete i nie robimy sobie brzydkich lydek o ktorych pisalas ja niestety jestem z tych, ktore lubia sporty ksztaltujace te brzydkie miesnie :/ trenowalam 10 lat siatkowke i mam dosyc mocne ramiona i uda, nie widac grudek tluszczowych, ale takie zbite.w sumie nie zalezy mi na wadze, ale na wygladzie. moge wazyc 70kg i dobrze sie czuc ze swoim wygladem pod warunkiem, ze moja sylwetka nabierze jeszcze ksztaltu. bede wdzieczna jak podsuniesz mi pomysl jak pozbyc sie zbitych miesni stretching stosuje, na rowerku najpierw male obciazenie, pozniej duze i znowu male.
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
hajka dziewczyny... myślę i wymyśliłam. idealnym rozwiązaniem jest rozsądny rozkład w tygodniu. Nawet, jak wasze cykle treningowe są co dzień - czy co dwa dni podobne, to proponuję cykl tygodniowy, jak dla biegaczy. Za każdym treningiem nacisk połóżcie kolejno na: kondycja - czyli trening interwałowy, który także może polegać na 15 minutowych partiach na bieżni, rowerku, przeplatanych ćwiczeniami bardziej statycznymi, dla uspokojenia tętna, siła - czyli wzmacnianie odpowiednich partii mięśni, no i wytrzymałość połączona ze spalaniem kalorii, czyli długi systematyczny wysiłek, np trucht na bieżni. Oczywiście nadal upieram się przy stretchingu - tego nigdy za wiele
. Strasznie głupio mi się wymądrzać, bo ostatnio ja prawie wcale nie ćwiczę, co dwa dni porcja wykroków, których nie lubię, porcja na talię i na dupcię. Kondycja moja znowu poszła sobie pa pa. Latem biegałam, ale teraz za ciemno i za zimno . No i jeszcze brzuszki robię, na ogół skośne. Ale super, że wy pięknie ćwiczycie... boszzzze... zazdroszczę Ale za to 2 razy dziennie masuję sobie ciałko ujędrniaczem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Zresztą już kilka dobrych dni nie było mnie w toalecie, więc czekam na "kibelkowo", to nadwyżka zleci (dosłownie

z wagą? UWIELBIAM PIEC CIASTA...to jest jak nałóg, recepta na całe zło..na chandrę i w ogóle...
Ale fajnie, że ktoś z boku, zupełnie obiektywnie powiedział Ci jak jest, a to buduje i motywuje do dalszego działania
więc nie wiem czy to normalne czy nie?) ale widzę że ty jesteś obeznana w tych tematach i wiesz co się może dziać przez M albo i nie
daj znać jak jutro weźmiesz M czy to przez nią ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

niestety wiem co czujesz bo moja sistra co chwilę ma ochotę na jakieś muffiny i je piecze, a one są taaaakie dobre... ajaj ale musimy się trzymać

75->72.5

.