|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. II
dobre
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie co obejrzałam Skazany na Bluesa.
film mi sie nie podobał. poza piosenkami dzemu ktore mi sie pieknie kojarza z czasem LO. |
|
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja w końcu się zmobilizowałam i obejrzałam Pianiste. Bardzo mi się podobał-10/10.
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
W amarantowej matni
|
|
|
|
#2915 |
|
Rozeznanie
|
"Because of Winn - Dixie"
sympatyczny...
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-11-20 o 23:29 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie bardzo podobał!!!!!!
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego Ci sie nie podobal, tj. co konkretnie?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj "Zdarzenie" tragedia
Puszczali nam to w autokarze jak byłam na Bałkanach Zerkałam jednym okiem, bo tego się nie dalo oglądać
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.
klimat tego filmu jakos po porstu nie dotarł do mnie ten film. moze dlatego ze sie koles zacpał i zrobili o nim film. nie wiem. po prostu jakos mi nie lezał. Melodia: To The Happening to taka zenada ze nie wiem w ogole co powiedziec masakra!
Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2008-11-21 o 01:23 |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie, że podzielacie moją opinie co do Zdarzenia
|
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też się nie podobał specjalnie- czepiali się zbyt wielu wątków, za dużo retrospekcji i miałam wrażenie że reżyser chce nam udowodnić, że Riedel zaczął ćpać, bo tata oddał jego pieska do schroniska...
A ten motyw z koniem... ![]() Chociaż zarówno Kot jak i Fraszyńska wypadli świetnie moim zdaniem |
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
tak Pola ma racje
Bastek tez nie był zły i DYmna
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio obejrzane? Przedwczoraj, film polski "Dlaczego nie"... jakie by tu najlepsze slowo znalezc na opisanie tego filmu.....dwa przychodza mi do glowy: TOTALNA CHAŁA, umiescilam go w watku Top 10 najgorszych filmow, zdecydowany numer 1 dla mnie!
|
|
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
Happy Go Lucky 7/10
Film pomiędzy "Bridgit Jones" a "Orzeł kontra Rekin". Wiem, że porównanie brzmi dziwnie, ale to jedyne jaki mi się narzuciło .Po pierwsze, tak optymistycznej bohaterki filmu jeszcze nie widziałam. Totalnie zakręcona, pozytywna, a przy tym bardzo wrażliwa. Film ma fajnie poprowadzoną fabułę. Wzrusza i śmieszy. Jako zarzut podam to, że straaasznie długo się rozkręca. Co ciekawe, Happy Go Lucky jest przykładem tego, że pozytywne zakończenie nie zawsze musi być kiczowate
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
i ja się przyłączę! film mnie przez pierwsze 3 minuty wmurował, miałam go w ogóle nie oglądać ale właśnie te 3 minuty spowodowały że się zaciekawiłam i obejrzałam do końca. z minuty na minutę żałując tego coraz bardziej niestety. D.N.O !
a dziś oglądam po raz n-ty 'Ptaki' Hitchcocka. to jest dla mnie prawdziwe kino a nie to to wspomniane wyżej. |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
ptaki ogladałam pierwszy raz majac mniej niz 10 lat. spałam u babci wtedy, filme leciał pozno i babcia go chchiala ogladac. a ze łózko bylo w tym samym pokoju to na przeciw mnie ustawiła stos z kołder
zeby mi swiatło od tv neie przeszkadzało. oczywiscie wygladałam zza tego stosu a potem nie mogłam spac taki straszny był!!!!!
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Amorres Perros.
polecam! 9/10
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
tak juz było
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wspomnianego "Zdarzenia" -
po co w ogóle powstają takie filmy? Chociaż już dawno na żadnym filmie się tak nie uśmiałam Cóż za zwroty akcji, to trzymanie w napięciuPrzed chwilą obejrzałam Babylon AD - Coś ostatnio sięgam najwyraźniej po nie te filmy co trzeba.Akcja naciągana, nawet przystojniak V.Diesel nie zdołał uratować honoru produkcji..
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
moj brat podniecał sie Babyllonem ale jak mi strescił to stweordziłam ze raczej go ominę....
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Egzorcyzmy Emily Rose-obejrzalam po raz 1 ,wczesniej jakos nie mialam odwagi.I co?Jaka straszliwa NUDA!!!!!!!!!!!!!!
z takiej historii nie zrobic dobrego filmu,kto by pomyslal ze to mozliwe![]() brak jakiegokolwiek napiecia,beznadziejne szkolne naiwne dialogi,efekty specjalne takie sobie no i ta siostra Dextera hehe Wczesniej czytalam o tej dziewczynie i ogladalam film dokumentalny-straszny i iwtedy faktycznie sie bałam A to jest strata czasu 1/10 |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Miasto Boga (2002)
Dobry film. Dobrze sie oglada, przy końcówce lekko nudzi, ale w obrazie całego filmu jest to do wybaczenia. Film o tym, że marzenia się spełniają, a z beznadziejnej sytuacji wydawałoby sie bez wyjscia, zawsze znajdzie się jakies małe okienko, przez które można uciec i spełnić swoje marzenie. 8/10 Skok przez płot 2006 Bajka miła i fajna, ale zabrakło mi niestety genialnych tekstów do ryczenia ze śmiechu 7/10 27 sukienek 2008 Taki może być, ujdzie w tłoku. Nie był wyjatkowo zły, ale też nic rewelacyjnego 6/10
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
horrorów ogole nie ogladam bo to nie moja działka
![]() ale 27 dresses podobało mi sie takie odstresowujące i kochamy temty slubów i aktorke z Greys Anatomy :P
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
The Lodge ("Domek w górach") - film opowiada o parce, która wyjechała na weekend w góry, do wynajętego domku z wieeloma pokojami w których to działy się różne rzeczy. Dobra akcja, lecz film rozkręca się dopiero może w połowie, jak nie ciut później. Piękne widoki natury Można oglądnąć
Tajne przez poufne - hmm mnie ten film nie bawił, nie wczułam się wogóle w treść filmu, oglądałam go bo "coś leciało". i tyle.
|
|
#2935 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Co się zdarzyło w Las Vegas - film łatwy, prosty i przyjemny. w sam raz na niemyślenie. przewidywalny, ale i tak zabawny. 7/10.
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
to ten z cameron? tez mi sie podobał
![]() taki lekki
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Zew krwi (2007) - Film opowiadający o tym, jak to jest w szpitalu.. tylko same "mutacje" są nierealne, reszta jest jak najbardziej. Trzyma w napięciu, koleżanka co chwilę wstawała
10/10
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2008-11-22 o 14:54 |
|
|
|
#2938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Większość jest głupkowata Jedyny jaki mnie przestraszył to "Darkness". Naprawdę się bałam![]() I mi też podobało się "27 sukienek". Bardzo fajna, komedia romantyczna
|
|
#2939 |
|
Zadomowienie
|
W sieci kłamstw - kolejny film z Dicapriem który mnie wciągnął. Film dość cięzki nie dla każdego glowny temat to terroryzm, Irak, al kaida itp. więc nie każdemu może odpowiadać . Oczywiście jest wątek miłosny
jak dla mnie 10/10
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

sympatyczny...

Puszczali nam to w autokarze jak byłam na Bałkanach
Zerkałam jednym okiem, bo tego się nie dalo oglądać

masakra!

po co w ogóle powstają takie filmy? Chociaż już dawno na żadnym filmie się tak nie uśmiałam
Coś ostatnio sięgam najwyraźniej po nie te filmy co trzeba.Akcja naciągana, nawet przystojniak V.Diesel nie zdołał uratować honoru produkcji..