|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
Jedynie troszkę szkoda kasy na wyrabianie no ale co zrobić. Nie martw się
|
|
|
#4742 |
|
Rozeznanie
|
sas
napewno jak przyjedziesz do Polski to zmieni Ci się nastawianie bo będziesz mogła bardziej namacalnie poczuć te przygotowania, a sukni z niebieskimi wstawkami niewidziałam, ale poszukałabym normlanie białej i na Twoje życzenie napewno wstawili by niebieskie wstawki zamiast np. ecru jesli by takie były (czy tam w innym koloze) albo np. dodatkowe niebieskie wstawki jakieś też by mogli dodać.baja ja też bym wybrała brązową jakoś tak mi najbardziej do tej torebki pasuje (mnie dodatkowo pasowałaby do butów )Daysy ja to bym nie plakala za dowodem specjalnie, na Twoim miejscu to nawet nie wiem czy bym go wogóle wyrabiała bo do ślubu już tak w sumie nie dużo czasu że nie opyla sie na 9 miesięcy, a po za tym może się znajdzie, mnie też tak czasem giną rzeczy, a nie masz go np w kieszeni kurtki której już nie nosisz bo się zrobiło zimniej?
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko recz.. a przejmowac sie mozna rodzina bliskimi itd
|
|
|
#4744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hehe moze kiedys
![]() no sa swietne dziekuje juz coraz lepiej sie czujeCytat:
![]() hehe no mi też Cytat:
kochana nie przejmuj sie co takiego wypisuja??? ![]() Cytat:
![]() ja nie jestem przesadna jesli Ci sie podobaja to bierz perly ![]() Cytat:
hehejedynie karteczki z napisem " KOCHAM CIE"
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha fajna ta piosenka
|
|
|
|
#4746 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie odpisywalam wczesniej bo dopiero wrocilam z zajec..eh usmialam sie dzisiaj naprawde a teraz zmykam do loziakolorwoych snow wszystkim zycze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#4747 |
|
Przyczajenie
|
nieszczesne nauki
Czesc Sprgnione Dziewuszki!
szukam ekspresowyych nauk przedmałżeńskich, ma ktoś może jakieś namiary??oboje z narzeczonym jestesmy zapracowani, a ja dodatkowo jeszcze studiuje i probuje pisac mgr... bylabym wdzieczna za jakies namiary na Wrocław i okolice;o) plissssssss a Wy macie juz to za soba??? |
|
|
|
#4748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nieszczesne nauki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wierzę, że facet okaże się poważnym gościem... ![]() Cytat:
![]() Ktos podobno zadzwonił i powiedział, że na dworcu jest bomba... A że nie dodał na jakim dworcu, to podobno ewakuowali PKS i PKP Piszą, że na zdjęciu wygląda na geja, więc pewnie nim był i chciał wykorzystać 16-latka, który go potem zamordował. Z racji tego 16-latka powinno się uniewinnić. Pełno komentarzy typu: "Jednego pedała mnie" Masakra jakaś. Ludzie przeczytali, jakie były podobno tłumaczenia podejrzanego o zbrodnię i od razu w to uwierzyli. Wykładowcy przypięto łatkę niewyżytego geja rzucającego się na dzieci, a domniemanemu mordecy metkę niewinnie oskarżonego, który sie bronił przed brutalem... Tylko, że wersji wydarzeń zamordowanego już nie poznamy, a podejrzany może powiedzieć wszystko, byle tylko ponieść jak najmniejszą karę... Cytat:
Niestety w tej kwestii ja Ci nie pomogę, bo do Wrocławia mi daleko![]() Mogę tylko powiedzieć tyle, że my już mamy nauki za sobą
|
||||
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja co prawda z Wrocławia, ale też raczej nie pomogę, bo my chodzimy raczej na takie długo trwające nauki, nie ekspresowe.
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy ta mi się podoba nie jest taka stercząca jak inne pronceski http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1227209893
zielony motylek to jest coś takiego: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=264706 Czarne chmury wiszą na de mną chyba. Wczoraj zapomniałam że idziemy do teatru na "kobieta skamieniała' z Hanką Śleszyńską. Monogram. W drodze na powiedziałam Tż, że w pracy sobie patrzyłam, kto z zaawiadomionych gości na 90%pojawi się w kościele, a ten mi za chwilę wyskoczył, że może by na klatce w gablocie wywieciś zawiadomienie, żeby wszyscy sąsiedzi mogli zobaczyć! Jak mu zaczęłam tłumaczyć, że nie chcę czegoś takiego, a on uparcie twierdzieł że to dobry pomysł, podniosłam głos, on też a na końcu powiedział żebym zamknęłą jadaczkę! Myślałam że padnę ![]() Oczywiśćie wszytsko na ulicy się działo. Wku**iłam się na maxa, i powiedziałam, że miałam rację ostatnio ze ślubem (że lepiej odwołać) i że dobrze że jutro wuyjeżdzam (czyli dziś na uczelnię) i że już nie wrócę. Odzywamy się służbowo. Do 3 w nocy spał na kanapie w salonie. Przez to wszytsko straciłam apetyt i chęci do wszytskiego. Mój tż się zmienił, i to nie do pozania. To nie jest już ten sam facet, w którym się zakochałam. |
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia, może on sie stresuje tym wszystkim (ślubem)? Wiesz, faceci jakoś inaczej niz my kobiety przyjmują takie coś jak ślub. Pozornie niby się nie przejmują, ale na pewno dużo o tym rozmyślają... A wiesz jakie to dla nich jest... że koniec wolności itp.
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() azzis - zgadzam się z Tobą, mój Tż niby sie nie przejmuje ale dobrze go znam i widze że sie troche tego boi jak to bedzie po ślubie i kiedyś mi powiedział że łatwo mi sie cieszyć i wogule a to on bedzie musiał utrzymać rodzine i to jest dla nigo wielka odpowiedzialność. |
|
|
|
#4753 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
ale natrszaskałyście postów ja sie wkurzyłam, bo nie przyznali mi stypendium naukowego...normalnie jestem zła, tak się starałam, miałam średnią 4.55 i co? i dupa...zmienił sie procent osób, którym przyznano i jestem 2 na liście odrzutowej...normalnie jestem zła, wściekła, smutna i czuję się beznadziejnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
głowa do góry! Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale na to planuję zakup satynowego bolerka, albo dłuższej kurteczki....nigdy nic nie wiadomo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
PS. suknia z kołem po zobaczeniu takiego zdjęcia całkowicie mi wybiła sie z głóowy...poza tym ja gruba jestem, to i tak by mi się nie nadawało koło
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2008-11-21 o 08:46 Powód: zapomnialam dodać zdjęcia :( |
||||||||
|
|
|
#4754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej... ja tez ![]() Ale koło będzie - Suknia supełnie inaczej wyglada wtedy ![]() Chociaż musze przyznac że po tym zdjęciu... można się zniechęcić ![]()
|
|
|
|
|
#4755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym sa przesliczne ![]() Cytat:
ja ostatnio poszalalam i kupilam duza fioletowa i jest super ![]() Cytat:
zdjecie z tym kolem jest zarombiste, takie na przekor a to ze jestes wieksza to nie znaczy ze nie mozesz miec kola-ono naprawde zsprawia ze suknie lezy lepiej i jest wygodniejsza w poruszaniu sie i mysle ze dodatkowo nie powieksza
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ też sądzi że to koniec wolności choć mówił mi że chcę bym była jego żoną że jestem tą jedyną ale mówi też że boi się wszystkich przygotowań Cytat:
ale obudził się że w mieście w którym studiuje jest tylko jeden blok z garażami i zwątpiłCytat:
śmieszne zdjęcie, ja jestem zła że zmniejszyli u mnie stypendium na uniwerku aż o 100zł ;( TŻ wściekły że on na polibudzie nie dostał a mało brakowalo o 10,40 w DDTvn maja być suknie ślubne z czekolady
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-11-21 o 09:40 |
|||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ póki co nie daje po sobie poznać zdenerwowania o wewnętrznych obaw. Bardziej przejmuje się tym, że na marudzę, a to na sukienkę, jak udekorować auto itp A tak to między nami jest tak jak było.
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym tylko wy i mamcia mnie rozumiecie, bo moja bratowa zalatwila slub w 3 m-ce, bo byla w ciazy i twierdzi ze jakbym ja brala slub przed nia to ona pewnie wogole w swojej sytuacji, by sobie podarowala, bo by wyszla z zalozenia ze nic nie zalatwi tylko ona to mowila z takim przekasem. Za to z siostra TZ mam na pienku i o niczym jej nie mowie, bo ona to wogole jest papuga i zaraz wszystko zgapia i wszedzie musi byc pierwsza-ostatnio TZ powiedzial, ze kto wie czy jego siostra nie wezmie cywilnego przed nami bo przeciez zazdrosnica musi byc pierwsza
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
łiiiikend dziś i jutro idziemy na imprezy domowe mam nadzieję ze moja głowa to wytrzyma... a w niedzielę studia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te gerbery co pokazywalas, to sobie zapisalam jak przegladalam wczoraj watki o bukietach. Tez mi sie spodobal Ale nie bedzie raczej pasowal do mojej sukni. W ogole chyba same tulipany nie beda pasowac, ewentualnie jakas mieszanka. Jest jeszcze jeden bukiet, ktory pasuje, wczoraj sobie podklejalam faworytow do mojego zdjecia w sukni no i ten najladniej sie prezentowal. No ale mam problem z identyfikacja poszczegolnych kwiatkow (no oprocz roz i gerberow).
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że mój tż się nie marwti ślubem i tym że straci wolność. Bo takie obawy to u niego znam i inaczej się obiawiają. Chodzi wtedy smutny i przybity. I wtedy mnie pyta czy on podoła utrzymać rodzinę (zarabia na dzień dzisiejszy mniej ode mnie, choć jest mgr prawa jak jupik).
On mi kiedyś mówił, że z charakteru jest cholerykiem - ale że opanował się, pracował nad tym. I fakt przez 4 lata nie miałam okazji doświadczyć tego. Ale teraz.... Nie wiem co mu się stało. Czy to ja tak na niego źle działam. Czy po prostu ma mnie dość. Będąc w pracy mamy możliwość rozmawiania przez komunikator na poczcie. Po sprawach 'służbowych' między nami, po moim pytaniu 'Porozmawiamy?'- z jego strony cisza. Jakby nie zobaczył pytania. No cóż. Kara mnie chyba za coś. Znaczy za mój charakter, z którym nagle po 4 latach nie może już wytrzymać. popscne zapytaj ewalene na bukietach to Ci powie co widzi w bukiecie
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-21 o 10:06 |
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozmawiam o przygotowaniach z Wami, koleżankami z pracy (chociaż teraz już staram się mniej), no i z TŻ'tem. Niestety z mamą w ogóle na ten temat nie rozmawiam
Ona zawsze była taka mało rozmowna, i czasem mam wrażenie, że nie interesuje ją co się u nas dzieje... A ja też mam już dość pierwsza zaczynać jakikolwiek temat. Tak więc ja nie wspominam o niczym, ona sie nie pyta i tak to jest beznadziejnie ![]() Za to teściowa się pyta o wszystko ![]() A TŻ też jakby tak z boku wszystkiego stoi. Jak wybieraliśmy zaproszenia (kolorystykę i mniej więcej wzór) to powiedział, że on się nie zna... żebym ja wybrała. Zjechałam go trochę, bo to przecież nie jest tylko mój ślub, ale również jego i chciałabym żeby też uczestniczył w tym wszystkim. Ale generalnie ja wybieram/szukam jakichś rzeczy i z tych wybranych już razem wybieramy... i raczej wybór należy do mojej decyzji Maggie1983 to nie za ciekawą masz szwagierkę zazdrosna o brata czy jak? Mój TŻ nie ma siostry, ale ma brata (już żonatego) i podpytują się czasem jak przygotowania...ale staramy się nie zdradzać wszystkiego.
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja tesciowa jest super kobitka i mam z nia lepszy kontakt niz z jej corka, ale nie moge jej sie wszystkim pochwalic, bo sie boje ze powtorzy tamtej a ona wszystko sciagnie, bo sama glowa ruszyc nie umie
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4766 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie, no sory gregory, ale wy byliscie pierwsi, jesli ona bedzie chciala sie wpieprzyc ze swoim slubem, to trudno. Na pewno ze wzgledu na jakas glupia laske nie zmienialabym nigdy daty slubu. Jakby tak kazdy mial ogladac sie na innych, to nie wiem co by to bylo.
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie martw się. Na pewno samym cywilnym Was nie przebije Co ślub kościelny, to kościelny i żaden inny nie jest jak dla mnie piękniejszy.Z resztą tak na prawdę co to za różnica czy oni będą mieli ślub przed Wami czy nie?
|
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kliwia mam nadzieję, że wszystko będzie między Wami dobrze Strobiluska przykro mi z powodu Twojego stypendium, beznadziejna sytuacja... masz bardzo wysoką średnią więc na prawdę szkoda
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wie doskonale ze jestesmy ze soba prawie 11 lat, oni sa razem 2 lata, jej brat jest starszy od niej, wiec przepraszam ale kto ma pierwszenstwo??? ale ustapilam jej, mowie chce w 2008 to niech ma, ja zyskam wiecej czasu na przygotowania i luzik, ale teraz jak to uslyszalam to malo nie ekspodowalam mama mowi tylko nie mow nawet tesciowej jaka masz suknie, bo sie okaze ze szwagiereczka nie dosc ze przed Wami to jeszcze w tej samej wyskoczy, o tym ze zaproszenia robie sama tez nawet tesciowa nie wie chociaz jak zrobilam pierwsze to strasznie chcialam jej pokazac teraz tesciowka mowi ze musimy kiedys usiasc i obgadac, jak tam z dekoracjami samochodu i przy domach, jaki bukiet i wogole, a ja nie chce nic zdradzac na wszelki wypadek uwierzycie, ze nawet pokoj urzadzila w podobnym stylu jak ja malo nie padlam jak to zobaczylam
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo powiedz coś tak na odczepnego (jakieś zupełnie inne rzeczy wymyśl), a potem nagle powiesz, że zmieniłaś plany, że coś ładniejszergo znalazłaś, albo inna kolorystyka Ci się spodobała.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

juz ryczłam milion razy i nie weim gdzie on jest!!!!
Jedynie troszkę szkoda kasy na wyrabianie no ale co zrobić. Nie martw się
napewno jak przyjedziesz do Polski to zmieni Ci się nastawianie bo będziesz mogła bardziej namacalnie poczuć te przygotowania, a sukni z niebieskimi wstawkami niewidziałam, ale poszukałabym normlanie białej i na Twoje życzenie napewno wstawili by niebieskie wstawki zamiast np. ecru jesli by takie były (czy tam w innym koloze) albo np. dodatkowe niebieskie wstawki jakieś też by mogli dodać.
to tylko recz.. a przejmowac sie mozna rodzina bliskimi itd

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)