Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 19:45   #601
LilStar
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

też tęskniłam Aguniu
Stary 2008-11-20, 20:41   #602
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
też tęskniłam Aguniu
no mam nadzieję

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 20:45   #603
LilStar
Wtajemniczenie

nigdy nie wątp-piękny avek-uwielbiam butterflaje
Stary 2008-11-20, 20:50   #604
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie wątp-piękny avek-uwielbiam butterflaje
ani przez chwilę nie wątpiłam
Dziękuję, też lubię motylki

Stary 2008-11-20, 20:56   #605
LilStar
Wtajemniczenie

monai widze Cię
Stary 2008-11-20, 21:04   #606
agunia82
Zakorzenienie

ja tez widze monai. Coś nam się ostatnio przestała udzielać

Stary 2008-11-20, 21:06   #607
LilStar
Wtajemniczenie

Monia bo zestawik wyciągnę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 21:09   #608
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Monia bo zestawik wyciągnę
za tym też tęskniłam

A tak w ogóle to widzę Lilka że dzisiaj podwójna Gratulacje z okazji przejścia na wyższy poziom!

Stary 2008-11-20, 21:10   #609
LilStar
Wtajemniczenie

o żesz Ty

to

dziękuję Aguniu za czuwanko
Stary 2008-11-20, 21:13   #610
agunia82
Zakorzenienie

a nie ma za co słońce

Ja jak zwykle dysponuje wódeczką i winkiem, ktoś chętny? Piwko tez by się znalazło

Stary 2008-11-20, 21:13   #611
monai
Rozeznanie

GG do monai

Czeeeeść... <wchodzi na paluszkach z miną proszącego kotka ze shreka> dawno się nie odzywałam,nie ale odwiedzam codziennie... nie zawsze mam czas poczytać, a ostatnio to wogole jakoś tak mi źle nie wiem z czego a potem wraca mąż - i już super ale kurcze z nim gadam naokrągło i... nie ja się wogóle nie tłumacze, przyniosłam tylko taką wieeeeeelgaaachną czekoladę milka z nadzieniem kremowo-mlecznym i winko dla Kasieńki i jestem

Mili śliczna fryzurka, od dawna chodzi mi po głowie, ale nic nie zmieniam...
Oglądam wszystkie wątki zdjęciowe i tylko wczoraj nie zdążyłam nic wymyslić na Dagusiowym ale zaraz tam wracam sprawdzić co się dzieje ;>

ucieszyłam się na pomysł spotkania w centrum Polski
a wogóle to u mnie nic nowego, pracuję w tej pracy nie raz lepiej raz gorzej... z karty multisport jeszcze nie skorzystałam (zapisałam się na długą listę chętnych na aquaaerobik blisko mieszkania ), wypłata była i nawet coś odłożyliśmy co nie było trudne, bo rodzice na okrągło zaopatrują nas w obiadowe jedzenie - to my tylko za mieszkanie prawie że płacimy a jak jestem przy rodzicach tooOooo jutro jedziemy do teściów nie byliśmy od sierpnia... zawieziemy album ze zdjęciami w prezencie, to może nas nie wyklną
na koniec pochwalę się kwiatkiem - zastałam zielony w mieszkaniu przy wprowadzce, a teraz ma takie czerwone o i uśmiecham się do Was i cieplutko pozdrawiam (dzisiaj u nas strrrasznie zimno, wietrznie i mokro brrr...)

Kasieńko dziubasku dopiero nie dawno odkryłam Twój wpis na nk dziękuję za pamięć kochana jestem dopiero ale już jestem no buźka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2476.jpg (42,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2452.jpg (27,5 KB, 8 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 21:16   #612
LilStar
Wtajemniczenie

tą minką Kociakową Shrekową mnie przekonałaś jako że mieszkam w Zasiedmiogórogrodzie
Stary 2008-11-20, 21:20   #613
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
C przyniosłam tylko taką wieeeeeelgaaachną czekoladę milka z nadzieniem kremowo-mlecznym i winko dla Kasieńki i jestem
ta to wie jak się wkupić Noooo ja z bólem, ale wybaczam. Pod jednym warunkiem- obiecaj że więcej na tak długo nie zwiejesz, no chyba że Ci neta odetną

Stary 2008-11-20, 21:21   #614
monai
Rozeznanie

GG do monai

uff, ale fajnie znowu Cię czytać Liluś opowiedz mi szybciutko tak króciótko jak teraz żyjesz?
a wiecie co ja chcę z Wami na gg czasami też pogadać...
Stary 2008-11-20, 21:22   #615
agunia82
Zakorzenienie

to dawaj numeracza gadulcowego!

Stary 2008-11-20, 21:22   #616
LilStar
Wtajemniczenie

monopol na odcinanie od neta mam ja-limit na ten i przyszły rok wyczerpany

Malutka tez Cię widzęjak nasze Wizażowe Dzieciątko?Cmok:

Monia
ja Ciebie mam w gg

a u mnie to:
urządzamy się z B. w naszym mieszkanku-jest wykafelkowane, połozone panele, odmalowane, teraz czeka na mebele-są już zamówione i mają być przed świętami jutro jadę tam, narazie śpimy tam na materacu ale jest fajniena koniec zostawiłam wybieranie dodatków, dywanu, lamp i takich duperelekw lutym odchodzę z pracy bo kończy mi się okres wypowiedzenia i przenoszę się na stałez jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej...cóż tęsknota za bliskimi i przyjaciółmi....ale tam dom mój fgdzie serce mojei tak to pokrótce wygląda.

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-11-20 o 21:27
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 21:26   #617
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek Wszystkim
Wczoraj odwoziłam swoją siostrę na lotnisko, odleciała do siebie do Anglii I tak jakoś mi troszeńkę Na dodatek moja babcia jest od wczoraj w szpitalu i tak do końca to nie wiadomo co jej jest Mają zrobić jej jakieś badania i wtedy będziemy coś wiedzieli

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Wynajeliśmy mieszkanie. Super dwa pokoje (salon z TV, kinem domowym, super kompletem wypoczynkowym, sypialnia z duzym wygodnym lozkiem , kuchnia w pelni wyposazona z nowymi meblami, lazienka - tutaj jedyny minus bo jest kabina prysznicowa a ja tak lubie sie pluskac w wannie, ale przy innych plusach moge na to przymknąć oko) Wszystkie meble są praktycznie nowe (maja moze z rok) Jest CIEPLO nawet bez grzania, koniec z spaniem w kurtkach, czpkach i rekawiczkach. Koniec z zwariowanymi właścicielami... Teraz jeszcze musimy cichaczem wszystkie rzeczy przeniesc do nowego meiszkania i koniec tego kilkumiesiecznego koszmaru....
gratuluję
i spokojnej "ucieczki"

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
z dobrych wieści: w końcu dostałam wypłatę z czego połowa już wydana
a coś byś miała zrobić z wypłatą no tylko wydać nie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasiku cokolwiek byś nie ubrała na wesele to i tak będziesz wyglądac wystrzałowo (ale to takie moje skromne zdanie)
i pod tym zdaniem się podpisuję obiema rękoma i nogami

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Pamiętajcie!
Trzeba mieć miętkie serce ale twardą
pamiętamy pamiętamy

Cytat:
Dziewczyny ja wlasnie teraz wrocilam od ginekologa.... Od kilku dni potwornie boli mnie podbrzusze i w krzyzu... Myślałam, że to jakies zapalenie... ale po tej wizycie nic nei weim.... Mówi, że ona widzi powiekszone endometrium i chyba może być to ciąża ale wlasciwie to ona nie wie i zapalenie to tez może być i mam jeden wielki metlik w glowie... bo nie wiadomo czy mam brac leki na zapalenie czy jestem w ciązy
a robiłaś sobie test ciążowy albo z krwi?
dla pewności poszłabym do innego lekarza

Cytat:
Halo moje Ukochane Już nie Panny
w koncu do Was wracam
tęsknił ktoś?
bo ja za Wami straszecznie
ściskam mocno Każdą z osobna

wszystkie żeśmy za Tobą okrutnie tęskniły

Cytat:
Czeeeeść... <wchodzi na paluszkach z miną proszącego kotka ze shreka> dawno się nie odzywałam,nie ale odwiedzam codziennie... nie zawsze mam czas poczytać, a ostatnio to wogole jakoś tak mi źle nie wiem z czego a potem wraca mąż - i już super ale kurcze z nim gadam naokrągło i... nie ja się wogóle nie tłumacze, przyniosłam tylko taką wieeeeeelgaaachną czekoladę milka z nadzieniem kremowo-mlecznym i winko dla Kasieńki i jestem

jak tak ładnie prosiłaś to ci wybaczamy

Zmykam się plumkać
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 21:30   #618
monai
Rozeznanie

GG do monai

się nie zerwę o-bie-cu-ję
Aguniu mój gg 3059404

edit: malutka trzymam kciuki za babunię ;*
dzięki za przebaczenie.. jeszcze paru mi brakuje

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2008-11-20 o 21:33
Stary 2008-11-20, 21:30   #619
LilStar
Wtajemniczenie

Malutka

Milisuper że macie nowie mieszkanko i trzymam kciukiwiesz za co
Stary 2008-11-20, 22:35   #620
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No wrocilam... i wlasnie sacze piwko z moim mezusiem <mniam> ktora chetna, pewnie Gosiaczek hihih... To po czesci na czesc powrotu naszych dziewczat Lilus!!! Monai !!! Wasze zdrowie.... oraz za Mili i moze dobre wiesci
Cytat:
z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej...cóż tęsknota za bliskimi i przyjaciółmi....ale tam dom mój fgdzie serce mojei tak to pokrótce wygląda.
cos na ten temat wiem kochana, ale zawsze mozemy sie wspierac..... i zapraszam do siebie pamietaj ze obiecalas

Cytat:

ucieszyłam się na pomysł spotkania w centrum Polski
Czekoladka na pokute sie nada... A co do spotkania to ostatnio mialam ochote sie z Toba w Warszawie na kawe spotkac a Ty gdzies w czasoprzestrzeni zniknelas- niedobra.... A kwiatek cudaczny tez takowy mialam w domku bodajze grudnik sie nazywa ale nie jestem pewna , wiec lapki sobie nie dam uciac hihihi

Dzieki za wpisy pod watkiem zdjeciowym.... Teraz juz tam sa wszystkie zdjecia innych nowych na razie nie mam . Ale znajac mnie to pewnie tylko na razie ...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 06:45   #621
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziendoberek sroczki
Wczoraj wariacki dzień- remontu ciąg dalszy. Poza tym ze gaz sie ulatnial to nic zlego sie nie stalo. Jestem coraz bardziej zła i zmarznięta. Dlatego zabieram d... w troki i jade do rodziców na weekend świętować moje i niemoje urodzinki
Właśnie biorę się za pakowanko.
Witajcie Lili oraz Monai paskudniki Wy moje. Wybaczam bo mam wielkie pizzowe serce

Ps.Narazie na spotkanie zgłosiły się
Kasieńka- ok Wrocławia
Daget- okolice Warszawy(Legionowo)
Niuniuniu- okolice Warszawy
Dzasta- Olsztyn
Mili Katowice
Agunia - Kielce

Okej kochaniutkie zmykam na cały weekend Wrócę w niedziele wieczorkiem. Nie naprodukujcie za dużo- chociaż właściwie...produkujcie ile wlezie Strasznie nie lubię gdy jak wchodzę na forum" już po" ten wątek nie jest wytłuszczony ;(
Stary 2008-11-21, 06:49   #622
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Witam
Właśnie wszamałam taakkkaaa bułę, zapijam kawką i lecę na plotki, tylko ciiii.....
Z tą bułą to jest tak, że ja w adwencie nie zjem nic słodkiego, dlatego dzisiaj na taką mega ogromną kruszonkę sobie pozwoliłam
Poza tym to nie wiem, czy uda się nam wprowadzić na święta ze względu na podłogi trzymajcie kciuki, żeby ekipy się sprężyły.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Wrocilam, oprocz rozmowy mialam tescik otwarty ze znajomosci zagadnien.... Teraz mam czekac na telefon o zakwalifkowaniu sie do II etapu naboru a pozniej ewentualna decyzja o przyjeciu do pracy. Tak sobie mysle ze moglby jeszcze ktos zadzwonic z propozycja pracy to poszlabym za ciosem A Warszawa wielkie misto nie zgubilam sie bo ciocie wyciagnelam w ten zimny dzionek jako przewodnika
Warszawa duze miasto = duże możliwości. Jestem pewna, że znajdziesz pracę

Cytat:
Dziewczyny ja wlasnie teraz wrocilam od ginekologa.... Od kilku dni potwornie boli mnie podbrzusze i w krzyzu... Myślałam, że to jakies zapalenie... ale po tej wizycie nic nei weim.... Mówi, że ona widzi powiekszone endometrium i chyba może być to ciąża ale wlasciwie to ona nie wie i zapalenie to tez może być i mam jeden wielki metlik w glowie... bo nie wiadomo czy mam brac leki na zapalenie czy jestem w ciązy
Wiesz co, chyba poszłabym do innego lekarza. To conajmniej dziwne, że w dzisiejszych czasach lekarz nie wie, czy jesteś w ciąży czy nie i nawet dodatkowych badań nie zleca...

Za przeprowadzkę trzymam kciuki tylko to zostawienie kluczy w drzwiach...a jak Was znajdzie później ten nienormalny sąsiad? i będzie Was nachodził...nie boicie się tego?

Cytat:
nie ja się wogóle nie tłumacze, przyniosłam tylko taką wieeeeeelgaaachną czekoladę milka z nadzieniem kremowo-mlecznym i winko dla Kasieńki i jestem
A co to dla kasieńki...ja też chcę

Cytat:
urządzamy się z B. w naszym mieszkanku-jest wykafelkowane, połozone panele, odmalowane, teraz czeka na mebele-są już zamówione i mają być przed świętami jutro jadę tam, narazie śpimy tam na materacu ale jest fajniena koniec zostawiłam wybieranie dodatków, dywanu, lamp i takich duperelekw lutym odchodzę z pracy bo kończy mi się okres wypowiedzenia i przenoszę się na stałez jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej...cóż tęsknota za bliskimi i przyjaciółmi....ale tam dom mój fgdzie serce mojei tak to pokrótce wygląda.
Najpierw: Witaj znowu Lilku
Podziwiam Cię...szacuneczek jak to mówią. Wyprowadzasz się w kompletnie obce miejsce. Wiem, że to trudne, przypominaj o tym mężowi, żeby wiedział jaki ma skarb (zdolny do wielkich poświęceń dla niego)

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczorek Wszystkim
Wczoraj odwoziłam swoją siostrę na lotnisko, odleciała do siebie do Anglii I tak jakoś mi troszeńkę Na dodatek moja babcia jest od wczoraj w szpitalu i tak do końca to nie wiadomo co jej jest Mają zrobić jej jakieś badania i wtedy będziemy coś wiedzieli
dla Ciebie. Moja siostra też jeździ do Anglii a za rok pewnie na stałe wyjedzie

Cytat:
No wrocilam... i wlasnie sacze piwko z moim mezusiem <mniam> ktora chetna, pewnie Gosiaczek hihih... To po czesci na czesc powrotu naszych dziewczat Lilus!!! Monai !!! Wasze zdrowie.... oraz za Mili i moze dobre wiesci
Yhm...jestem chętna, zwarta i gotowa
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 06:58   #623
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej Pyszczki

widzę, że wczoraj imprezka była a ja głupia spać poszłam

Monai - ja też wybaczam nieobecność, ale tylko ze względu na piękny uśmieszek na fotce

Izuś - to w końcu Twoje czy nie Twoje urodzinki z jednym masz rację uciekaj do rodziców

Liluś

Dobra, czas iść, bo się spóźnię na PKS Miłego dnia Łobuziary

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 07:08   #624
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziewczynki!

Mam dziś wolne, ale nie będę z Wami klikać - dyplom mnie woła. Chcę zrobić jak najwięcej.
Na obiad usmażę chyba jakąś rybkę
Mało mamy czasu dla siebie z TŻ. Wczoraj zabraliśmy się do oglądania filmu, ja zasnęłam po 20 minutach Wróciłam zresztą przed 19, T. trochę później.

Poza tym mam okres i czuję się przez to jak beczka

Pozdrawiam i życzę słonecznego dnia

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 07:41   #625
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzasta miały być niemoje urodzinki ale ja świetuje 2 grudnia a wtedy mnie w domu nie bedzie wiec postanowiono odgórnie ze beda to urodziny poczwórne

Bez męża bo mąż pojedzie do szkółki do szczecina
Ale za to moi chłopcy z paczki serwują nam menu- z okazji naszej imprezy to oni "gotują"
Poza tym w sobotę mama ma imieniny ( u mnie w rodziie świetuje sie wszystko jak leci- imieniny i urodziny)

Pakowanko trwa- wzięłam dwie flaszki wódki weselnej .. Pwspominamy zapewne
Za godzinkę w pociąg i po 3 godzinach i 8 minutach bede w Raciborzu

Asiuczku rób dyplomik, rób Powodzenia
Stary 2008-11-21, 08:10   #626
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczynki!

Mam dziś wolne, ale nie będę z Wami klikać - dyplom mnie woła. Chcę zrobić jak najwięcej.
Na obiad usmażę chyba jakąś rybkę
Mało mamy czasu dla siebie z TŻ. Wczoraj zabraliśmy się do oglądania filmu, ja zasnęłam po 20 minutach Wróciłam zresztą przed 19, T. trochę później.

Poza tym mam okres i czuję się przez to jak beczka

Pozdrawiam i życzę słonecznego dnia
Owocnego pisania.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Pakowanko trwa- wzięłam dwie flaszki wódki weselnej .. Pwspominamy zapewne
Za godzinkę w pociąg i po 3 godzinach i 8 minutach bede w Raciborzu
Udanej imprezki
Stary 2008-11-21, 08:14   #627
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Poza tym to nie wiem, czy uda się nam wprowadzić na święta ze względu na podłogi trzymajcie kciuki, żeby ekipy się sprężyły.
trzymam mocno

Cytat:
Cześć, dziewczynki!

no to jak woła to koniecznie trzeba się nim zająć Powodzenia!

A przy okazji przekazuje pozdrowionka wszystkim od monai

Izuś baw się dobrze

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-21 o 08:15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 08:24   #628
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam z rana, poklikam chwilke, zjem sniadanko i wypije kawke i znowu w podroz do Legionowa dzis musze do Urzedu Pracy podjechac po decyzje. Ciekawe czy mi kuroniowke przyznali... I od razu wezme formularz na dodatek aktywizacyjny, ktory nalezy sie osobom ktore same znalazly zatrudnienie , bo moze sie przyda
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Z tą bułą to jest tak, że ja w adwencie nie zjem nic słodkiego, dlatego dzisiaj na taką mega ogromną kruszonkę sobie pozwoliłam

Yhm...jestem chętna, zwarta i gotowa
A Ty co w adwencie nie jadasz slodkosci??? A to czemu przeciez to jest czas radosnego oczekiwania . Za ekipe remontowa trzymam . U nas sciany w pokoju juz sa prawie zeszlifowane dzis zaczynaja chlopcy robic kuchnie . Ach nawet to mieszkanko nabiera ksztaltow. A ja znow zmienilam koncepcje malowania scian hehehe

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
widzę, że wczoraj imprezka była a ja głupia spać poszłam

Dobra, czas iść, bo się spóźnię na PKS Miłego dnia Łobuziary
Dzasta jakaz to impreza byla? Zadna do polnocy nie dotrwala popadaly jak muchy . To nie to co za panienskich czasow A co do kobuziar to ja zadnej tutaj takiej nie widze

Cytat:
dyplom mnie woła. Chcę zrobić jak najwięcej.
Skoro wola to nie mozna mu odmowic . Pisz pisz, dypolm wazna sprawa

Izus zmykaj tam gdzie cieplo masz absolutna racje a przy okazji imprezka. Wszak to to, co tygryski lubia najbardziej. Bezpiecznej podrozy

PS. U mnie sniezek w postaci kuleczek leci z nieba.... Ojoj (jak to powiadal krecik)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-11-21 o 08:26 Powód: bo snieg pada
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 08:40   #629
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
A Ty co w adwencie nie jadasz slodkosci??? A to czemu przeciez to jest czas radosnego oczekiwania Za ekipe remontowa trzymam U nas sciany w pokoju juz sa prawie zeszlifowane dzis zaczynaja chlopcy robic kuchnie Ach nawet to mieszkanko nabiera ksztaltow. A ja znow zmienilam koncepcje malowania scian
W podstawówce zawsze katechetka kazała nam robić wyrzeczenie a wiadomo jak to dzieci, pani kaze trzeba robić, a później to już tak jakoś mi zostało. Wychodzi mi to na zdrowie, więc tak mam postanowione. Nie słodkościuje się w adwencie i w wielkim poście. Ustają zabawy a z nimi moje jeszenie słodyczy

Moje mieszkanko też kształtne chociaż wydaje mi się, że końca nie widać. Najgorsze te podłogi bo kładzenie parkietu to jednak nie tak szybko jak paneli
Stary 2008-11-21, 08:45   #630
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Halo moje Ukochane Już nie Panny

w koncu do Was wracam

tęsknił ktoś?

bo ja za Wami straszecznie

nie mam siły dziś nadrabiac

napisze tylko mamy z Bartim mieszkanko-poomalowane, meble zamówione-mają byc przed świętami...a jutro znów tam jadę do Mężusia

ściskam mocno Każdą z osobna
Lil wróciłaś nareszcie
Co do mieszkanka to zazdraszczam, moje dopiero się robi a jak dziś weszłam to wątpię żebyśmy się do świąt wprowadzili no ale przynajmniej przepyszną maminą kolacje wigilijną zjem jeszcze raz

OOO i Monai się odezwała, powoli wracają dziewczynki do wątku.

Pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie a do tego dobija mnie fakt że nie zobaczę się z mężem w ten weekend :beczy: Ja przesiaduje na studiach od 8-20 a do tego nie mamy gdzie spać, wyeksmitowali nas Zostaje podłoga ale przy tej pogodzie trochę zimno.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości