|
|
#2221 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
z tą podszewką to niezły pomysł może nad czymś takim właśnie pomyślę ![]() Cytat:
gdyby nie to ze stawka jest skandalicznie niska to bym się nawe nie zastanawiała ![]() Cytat:
ehhh tak to jest w tej Polsce ze biednych studentów wykorzystują za pół darmo ![]() ja też ![]() Cytat:
do studiów trzeba z dystansem bo inaczej sie zwariuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() owszem, u mnie tez ![]() Cytat:
czekają na lepsze czasy ![]() miłej lektury ![]() ale się fatalnie czuję bolą mnie zatoki, coś kłuje w klatce piersiowej, kaszlę jak szalona, katar strumieniem leci chciałąm iść do lekrza ale w zwiazku z tym ze wszyscy chorują to dopiero na jutro było miejsce byłam poza tym u promotora (jakoś się zebrałam chociaż ciężko było) i ustaliliśmy mniej więcej temat pracy, treść pierwszego rozdziału i ogólnie od czego zacząć czyli mogę startować z pisaniem... jak będę mieć wenę oczywiście ![]() idę ugotować obiad a później to chyba zakopię sie w łóżku ![]() miłęgo popołudnia
|
|||||||
|
|
|
#2222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczki, ja za godzinke koncze i jade na zakupy jedzeniowe bo jutro Cocia przyjezdza Planujmy ja zabrac w sobote do Edynburga mam nadzieje,ze nie bedzie padalo..milego wieczorka wam zycze
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ostatnio jakoś brak czasu,aby do Was zaglądnąć,ale teraz w końcu jestem Co prawda jakaś mega zmęczona i osłabiona,ale to chyba przez pogodę .Miłego popołudnia,a wszystkie chore niech sie kurują .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2224 | ||
|
Raczkowanie
|
no tak, sama też coś wiesz na ten temat
![]() ![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
Ja ciagle pod tym kocem, nie powiem zeby mi sie nadmiernie poprawialo . Lamie mnie w kosciach rowno. A jutro zajecia i nie moge ich opuscic ![]() dzieki Ty sobie tez odpocznij troszke
|
||
|
|
|
#2225 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bawcie się dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
szkoda że nie możesz się wykurować porządnie, ubierz się ciepło u mnie bez zmian, czuję się źle, na zmianę leżę i siedzę przy kompie bo od leżenie cały czas mi już słabo poza tym u siostry jest jej TŻ wiec trochę poziom muszę trzymać
|
||||
|
|
|
#2226 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
hej Plotkary
Cytat:
Cytat:
jesli chodzi o stawke, to faktycznie nie jest wysoka, no ale praca dosc przyjemna... Jesli chodzi o dyspozycyjnosc to chyba teraz wiekszosc pracodoawcow oczekuje, ze jesli ktos chce pracowac to znaczy, ze bedzie poswiecal wszystkie weekendy i swieta... ![]() Sama nie wiem, musisz rozwazyc to juz calkiem ze swojej perspektywy..ja bym sprobowala, zawsze mozesz zrezygnowac jesli Ci sie nie spodoba ![]() Cytat:
![]() A takowych jakos malo w sklepach... ![]() epidemia na Wizazu jakas...kiedy ach kiedy?;> Cytat:
![]() choc tak szczerze mowiac po swoim 2.kierunku jakos tego nie widze - tyle wiedzy dziwnej nam serwuja, ze masakra :P A co do faceta - z dziennikarstwa powiadasz?;> hmmm, a jak wyglada, moze go znam?;> Cytat:
![]() ech, jak ja bym chciala posiedziec sobie wieczorem z jakas ciekawa ksiazka...niestety ostatnio albo mnie nie ma w domu, albo jak jestem to spie, albo jak nie spie i jestem to mam cos do zrobienia naukowego zawsze... bez sensu :-P Cytat:
a co do pracy - moge sie z Toba solidaryzowac- tez mam ustalony temat, zrobiony konspekt i wstepna bibliografie ![]() na za 2 tygodnie powinnam napisac pierwszy podrozdzial pierwszego rozdzialu, ale cos slaaaabo to widze...weny brakkk Cytat:
mam nadzieje, ze pogoda dopisze i spedzicie mily weekend przyda Ci sie po tych wszystkich przypalach w pracyCytat:
a co u Ciebie tak w ogole slychac kochana?;> Cytat:
btw. na ktorym teaz jestes roku?;> ojjj dziewczyny, ale mam ciezki tydzien... we wtorek wstalam o 3. O 4 wyjechalismy do Warszawy na to szkolenie... 6 godzin jazdy busem w jedna strone, jak wrocilam to myslalam,ze mi tylek odpadnie;P samo szkolenie bardzo ciekawe, dowiedzialam sie paru nowych rzeczy i zaascynowalam kawa...kawa jest jednak duzo ciekawsza niz drinki choc moze to teraz tak mi sie wydaje:-P tak czy inaczej jestem zadowolona z wyjazdu wrocilam ok.22, padnieta totalnie i mega glodna... zjadlam, pocwiczylam, wykąpałam sie i przypomnialam sobie, ze na seminarium środowe musze wykonczyc konspekt pracy i zrobic wstepna bibliografie...troche mi zeszlo zanim moglam pojsc spac ![]() a wczoraj to juz w ogole byla masakra - od 9 do 12 w pracy, od 13 do 18.30 na zajeciach, z przerwa na obiadek w Green Way'u, a od 19 do 24 znowu do pracy...Nie mial zupelnie kto przyjsc wczoraj stad takie dziwne godziny... tak czy inaczej po powrocie bylam tak zmeczona,ze nie nadawalam sie juz do niczego...;P Nigdy wiecej takich dni! cale szczescie, ze odwolali mi dzis poranne cwiczenia i moglam pospac do 9, a nie musialam sie zwlekac o 5.30 ;P tyle mojego narzekania, zaraz zasypiam bo jutro na 8 do szkoly, zajecia do 14, a na 17 do pracy...weekend zapowiada sie pracowniczo-naukowy bo we wtorek potezny kolos, z matmy... ![]() a do Krakowa chyba jednak pojade o ile nie bedzie problemow z ulozeniem grafiku w pracy (oby nie bylo )kurcze, laptop to wspaniala rzecz, leze sobie w lozeczku i moge wizazowac, a nie musze siedziec przy biurku ![]() DObra, starczy mojego wywodu. zdrowka Wam zycze i dobrej nocki Buuuuzi
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-11-20 o 23:47 Powód: literowki, as usual ;) |
|||||||||
|
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn w pracy wiadomo,ze siedze ale w domu sofka i laptopik![]() hej laleczki, ja wlasnie dojechalam do pracy..fajnie mi sie dzis jechalo bo: a) jest piatek b) kupilam wczoraj najnowsza skladanke cd i sluchalam glosno muzyki glosno w aucie ![]() c) nie moge sie doczekac,ze ciocia dzis przyjedzie ![]() teraz juz sie zabieram za prace. Milego dnia
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i zyczę miłego dnia
![]() Yerba gratuluje mgr |
|
|
|
#2229 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cos mi sie chyba nie polepsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kieeeedyś przyjdzie i na Ciebie czas, że bedziesz mogla sobie wieczorkiem posiedziec z ksiazka hihihhiiCytat:
![]() Cytat:
![]() to są roczne studia podyplomowe ![]() Cytat:
oj oj... Kobitko, wypocznij sobie ![]() Cytat:
![]() dziekuje Co u CIebie?
|
|||||||
|
|
|
#2230 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki za wenę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co tam u Ciebie ? ![]() Cytat:
pochwalisz sie jakie? (może być na PW Wróciłam od lekarza ... antybiotyk niestety nieunikniony, bo zatoki mam zawalone totalnie no i zakaz wychodzenie na to zimno więc co najmniej weekend w domu mnie czeka no ale cóż, taka jestem chorowita ostatnio ![]() miłego dnia Dziewuszki |
|||||||
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Nefre-Coma powiadasz... ;> Z dziką chęcią się wybierałam na ich koncert aż tu s****....syn (dosłownie i w przenośni) w białym kitlu zaplanował mi wizytę ...
Dość,że byłam 5 .11 w Uchu więc niedosyt zaleczę pozytywnymi wspomnieniami ;p Madame- Cóż każda rzecz związana z kawą fascynuje, a najbardziej jej konsumpja Yerba,Ewusia-Nieciekawie z tymi choróbskami ,niemniej życzę trwałej poprawy w samopoczuciu ![]() No nic,kolejny weekend czas zacząć ![]() O dziwo wstałam dziś godzinę wcześniej i bez problemu zdążyłam na wyjątkowo ciekawy [sic!] wykład o warunkach bytowych w ZSSR-rze ,tzn.kolektywy,domy komunalne i takie tam.. W międzyczasie pogadałam sobie ze znajomą z roku na błahe tematy oraz te tyczące się wiadomego kierunku ,ot gadka szmatka . W kwestii mej entej sympatii , przypadkiem natknęłam się nań na naszej kl... Wydaje się być sympatyczny,wesoły,a i narcyzowaty no i obraca się jedynie w żeńskim towarzystwie przyjaciółek (wtf?),koleżanek ,kuzynek. Giej jakiś czy co Zresztą poza nim jest też dwóch z wydziału godnych uwagi _^_ Tak czy owak nie potrafiłabym ani nie chciała zaangażować się w jakiś stały związek co najwyżej z lekka bigamiczny i delikatny flirt (wszak różni ludzie różne potrzeby |
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Schism, ja znam właśnie geja, który obraca się wśród samych kobiet...
A ja się melduję. Szykuje się najbardziej stresujący weekend... Jutro spotykam się pierwszy raz ze wspomnianym osobnikiem, który zbiegiem okoliczności jest (teraz już był) w jednym klubie z R. Agrrr... Dawno się tak nie stresowałam spotkaniem, nie wiem czego się spodziewać... W nadchodzącą niedzielę konfrontacja z R... może da mi obiecany spokój, gdy dojdzie do tego spotkania... ![]() Pomocy!
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam się tylko przywitać. Jakoś nie mam weny do pisania ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie mam weny do pisania, bo żeby było śmieszniej boli mnie jeszcze ząb ;(
|
|
|
|
#2235 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja się cały czas czuję ogólnie źle a od kiedy Siss i jej TZ sobie pojechali i mnie samą zostawili to jeszcze ogarnął mnie dół samotnościowy... stanowczo nie umiem przebywać sama, muszę do kogoś mówić dobrze że jutro rano przyjadą mnie odwiedzic rodzice a po południu TŻ wypadałoby spac do tego czasu ale nawet spać mi sie nie chce za bardzo
|
||||
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
Hm... jakoś mi lepiej bo stwierdziłam, że to chyba rośnie mi ząb
Górna szczęka więc ciężo coś dojrzeć, ale chyba tak jest. Poza tym boli mnie na pół szczęki, a ja raczej mam mocne zęby i nigdy mnie nie bolały z powodu próchnicy, bo takowej nie miałam... W sumie dawno nie byłam u dentysty i mam jednego podejrzanego, że coś tam się z nim zaczęło dziać, ale żeby nagle taki ból? Więc chyba to jednak ząb mądrości, pewnie z okazji mgr...
|
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
Yerba-a nuż ;D Heh mi to do dziś ostatnia żyjąca górna ósemka nie chce się wyrżnąć choć jest, na razie bez bólu (do czasu
Właśnie wróciłam zmordowana z mini-imprezki. Otóż gdy tak siedziałam w domu niczym śnięty mops dostaję esa od licealnej psiapsiółki, iże dziś o 18 idziemy z takimi dwiema innymi w tany. To poszłyśmy ![]() Pierw pub , potem Sioux gdzie po połowie zjedzonej pizzy omal nie skonałam ==' (przynajmniej smaczna ;D) potem znany mi z 18-stkowych dżamprez klubik Taaboo czy jakoś takoś. Zdarli z nas piątaka za wstęp i wzium. Pochłaniając Heinekena dyskutowałyśmy nt. spraw damsko męskich.. Nie tylko Ja jestem taka 'niestała' Muzyka była taka se. Electro,drum'n;bass trochę rapu,choć mi tam się podobała ;p Dla nich mało znana toteż nawet na taniec nie dały się namówić Oo Przynajmniej poprawiłam se humor widokiem hot szesnastek w tipsach,złotch plecionych paskach et.c (żeby jeden trend tyle czasu się utrzymywał ) ,było tez parę 100 percentowych s.uk w przykuwających uwaagę (Acz miarę gustownych) wdziankach, potęgujących swe kopulacyjne,prowokujące ruchy. Taka miła odmiana dla mych zmęczonych ocząt _^_40min.temu żeśmy się zwinęły bo jedną brzuch bolał ,druga jutro gdzieś wyjeżdżała toteż adios. Wsiadłam w taksę i jestem w domu Ogarnę zdeczka i idę w kimę. Narazie ;] |
|
|
|
#2238 |
|
Raczkowanie
|
O ludzie, moja szczęka... :/
Schism, świetny opis "hot szesnastki" i jak to mowisz "100 procentowe suki", też zawsze się nad nimi zastanawiam. tzn nie to ze nie mam co robic na imprezach ale zwykle przejdzie mi przez mysl cos tam na ich temat, bo zawsze ktoras przedstawicielka ww grup zrobi cos "dzikiego" i trudno nie zauwazyc ;-) to tak btw ![]() Zaspalam dzis na zajecia ale moze to i lepiej, powinnam sie wykurowac porzadnie. U mnie snieg nie stopil sie przez noc. wrecz zdaje sie jest go wiecej niz wieczorem Milej soboty
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj wstałam przed ósmą,poczytałam książkę,zjadłam,wypiłam kawkę i nie mam co ze sobą zrobić po obiedzie jadę się spotkać z TŻ-tem,a wieczorem nie wracam do domku,tylko idę spać u przyjaciółki a czy spać to nie wiem czy dobre określenie,bo idę dopiero jak wrócę od TŻ-ta,czyli pewnie późnym wieczorkiem,więc spać póki co nie będziemy .Miłego dnia .
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie melduję że jeszcze funkcjonuje
![]() buź
|
#2241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też bolało jak się wyżynały a mam tylko na górze na razie, na dole nawet nie próbują dawać znać o sobie może po mgr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuruj się lepiej!u mnie co chwila śnieżyce raz śnieżyca, raz słońce ![]() Cytat:
baw się dorbze coś krótki ten meldunek ![]() ![]() witajcie Kochane ![]() ja już od 8 na nogach w sobotę rodzice mnie nawiedzili od rana, nawet poszli mi na zakupy bo ja taka chora biedna, nie mam siły iść do sklepu teraz myślę o obiedzie przyszłym i czekam na TŻ-a któy podobno już niedługo sie do mnie wybiera ![]() miłęj soboty |
||||
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Pada śnieg pada śnieg
|
#2243 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
hello
![]() melduje sie,ze jestem Ciocia wlasnie robi pierogi faaaajnie z rodzinka...Ewcia kuruj sie biadaczku... ponoc snieg u was? u mnie zimno ale bezsnieznie ale ma ponoc jutro padac![]() milego dzionka kochane
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak wrócę, to się przyłączę... Piszę przed wyjściem (za 0,5 wychodzę...), bo mam stracha ![]() Mam nadzieję, że będzie dobrze...
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia - bo napiszę potem
zdrowiej ewuś ![]() orzeszku - pi... śnieg chyba ![]() agolku - aleś mi zrobiła ochotę na domowe piegori ![]() Mango - nie wiem co ma być, ale będzie dobrze ![]() idę gotować kurczaka bo współlokatorzy muszą coś gorącego zjeść jak wrócą z pracy...
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek w tej jakże zimowej i śnieżnej aurze _^_
Madame- Jednak pomyliłam go z kimś innym stamtąd ,ów uczęszcza na jakieś kolegium kształcenia nauczycieli niemieckiego ( btw. do dziś śni mi się,że nie zdam matury bo wagaruję na niemcu toteż mam naturalne obawy ;p) Mango-Powodzenia ,aby tym razem obyło się bez 'niespodzianek ' ;] Zważywszy,że dziś sobota , wyjątkowo spałam do 8.30 gdyż wypadało odprowadzić na dworzec kolejowy leciwą ciotkę tj siostrę mej babci ,bardzoo pogodną i równą osobę , nie zważywszy na ziąb i biel krajobrazu udałam się do jednego z centr handlowych (a gdzieżby indziej ) ,klasycznie nie obyło się bez impulsu zakupoholizmu , ot kupiłam na promocji w Cubusie tuniko-parkę w czarno niebieską kratkę i futerka. Taak futerka, krótkiego ,z niby skórzanym pasem/kokardą , imitującego futro jasnego lisa czy innego zwierza. Może i kontrowersyjna rzecz,ale od dawien dawna miałam nieprzejednaną ochotę na coś w lekko odpicowanym stylu 'rosyjskiej księżniczki' aczkolwiek w estetycznej,umiarkowanej wersji. Yhh taka mała sroczka ze mnie, lubię te wszystkie błyskotki ,udziwnienia et.c =_=' (szczęście ,że nie z chińskiego bazarku bądź dyskoteki na dalekich obrzeżach prowincji )W drodze powrotnej posiliłam się w MacDonaldsie ,spotykając przelotem dobrą koleżankę z 1-3 klasy podstawówki,której na dobrą sprawę nie widziałam z siedem lat. Jako,żem przeziębiona i nie lubię odpowiadać na pytania z cyklu 'co ci się stało ....' skończyłam dyskusję na serdecznym cześć, i takich tam i pognałam prawie spóźniona na trajtek. Teraz próbuję zmobilizować się do pracy nad bibliografią,tematem i opisem pracy zaliczeniowej z warsztatów o analizie tekstu ,ciągle coś przegryzając (przeklęty pms ![]() Udanej soboty :) |
|
|
|
#2248 | |||||
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa, zimaaaaaaaaaaa, nieeeeeeeeeeeeeeee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i smaczny ![]() Cytat:
trzymam za słowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
od razu nabrałam ochoty na coś nowego ^^ ![]() oj, jakby mi się przydało zmobilizować do czegoś naukowego... ale tak mi się nie chce TŻ jeszcze nie jedzie, spóźnił się na pociąg, typowe ogarnę chyba trochę mieszkanie zanim przybędzie....
|
|||||
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem...
![]() Zacznę tak Jadę tramwajem, chcę wysiadać, tramwaj się nie zatrzymuje i jedzie dalej - podwójna droga. fajnie. Śnieżyca i piź.dziawka niemała, pustki, ja sama podążam przez park obok stawów. Przede mną sami panowie w podeszłym wieku, aż się zastanawiałam, co się ze mną stanie. I czy zamiast osobnika, którego się spodziewam nie zjawi się jakiś dziadu...Stoję na umówionym miejscu (komunikacja w weekend ograniczona, więc tak wyszło, że czekałam). Ciągle słyszę przerażające i donośne dźwięki poruszającej się blachy, faceci z psami... auta... Prawie nie zjechałam na zawał. Dostaję smsa, że on już zaraz będzie. Po chwili patrzę: Idzie dwóch, równego wzrostu. I wtem myśl, że wziął brata i zaraz poprostu nadejdzie mój koniec... zaczęłam dyskretnie uciekać. Uciekam, uciekam, tak się złożyło, że szli w moim kierunku. Nagle odwracam się, nikogo nie ma. Dostaję smsa o treści "gdzie jesteś? " i wróciłam się... Ufff, ulga. No i cóż - obiecał nawet pocałunek na wejściu jak to nazwał. Ale ku mojemu zdziwieniu nic, zero. Ciągle gadał, gadał, nawet do słowa nie doszłam . Wielbicielki pisały smsy. Przyznam, że mi się spodobał fizycznie... ( o dziwo) Dosyć szybko odprowadził mnie na przystanek, pomyślałam sobie, że poprostu spodziewał się czegoś lepszego po mnie. Pożegnanie mniej więcej takie "narazie". Ale ku mojemu zdziwieniu napisał... pierwszy. Po pewnym czasie rozmowy wyskakuje z tekstem, że jestem śliczna i chciałby mnie całować i... no wiadomo. I stwierdził, że to ja uciekłam bez buziaka, że ja nie chciałam O.o (taa, a tramwaj mi pod sam nos podjechał )Jess...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-22 o 22:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

z tą podszewką to niezły pomysł
może nad czymś takim właśnie pomyślę 
. Wiesz, moze by sie udalo jednak w tygodniu pracowac
Oj, chyba moim wywodem srednio Ci pomogę 
(
bolą mnie zatoki, coś kłuje w klatce piersiowej, kaszlę jak szalona, katar strumieniem leci 

a czy spać to nie wiem czy dobre określenie,bo idę dopiero jak wrócę od TŻ-ta,czyli pewnie późnym wieczorkiem,więc spać póki co nie będziemy 

)