Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 16:09   #2221
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

co do płaszcza to ja właśnie będę kupować, chciałabym znalezc jakiś gruby, ale niestety zwykle to co mi sie podoba nie ma nic wspolnego z ochroną przed zimą. Np zeszloroczny plaszcz jest raczej jesienny (muszę dac do krawca, zeby dorobil mi podszewkę). No ale nic, mam nadzieję ze jakis plaszczyk czy kurtke uda sie zdobyc... Ja troche wybredna jestem
hehe, zupełnie jak ja z tą podszewką to niezły pomysł może nad czymś takim właśnie pomyślę

Cytat:
Co do pracy to szkoda, ze stawka srednia, ale w sumie i praca raczej przyjemna
No i mozliwosc ogladania filmow wlasnie jest super . Ale no faktycznie, musisz się troszkę zastanowic. W sumie jak chce sie obejrzec jakis film to sie go i tak oglada. A jak sie zarabia (np dyszke za godzine) to i na kino starcza . Hah,ale odkrywcza jestem , ale sama sie zastanawiam, czy by mi teraz taka praca pasowała . Wiesz, moze by sie udalo jednak w tygodniu pracowac Oj, chyba moim wywodem srednio Ci pomogę to już skończę .
właśnie u mnie tak samo wyglądają rozmyślania na ten temat gdyby nie to ze stawka jest skandalicznie niska to bym się nawe nie zastanawiała

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
z ta praca to w sumie ciezko powiedziec...z jednej strony wydaje sie przyjemna no i filmy poogladasz ale z drugiej bedzie to kosztem TZta i rodzinki..
Przeanalizuj jak bardzo ci potrzene pieniadze i ile w stanie jestes poswiecic.. Moim zdaniem 6 zl brutto to skandal. Kiedys sama stalam na promocjach za 7 zl jednak wiec pamietam..
W UK musze przyznac,ze zmienil mi sie stosunek do pieniadza bo jestem tu troche czasu i jakby mi ktos zaproponowal 6 zl na godzine to bym parsknela mu w twarz smiechem.. Wogole to nie wiem jak to bedzie jak wroce do polski bo nie wiem czy znajde taka prace zeby odpowiadala moim finansowym wymaganiom..

Ewcia, ja proponuje tak. Wez te prace i zobacz jak bedzie, jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz zrezygnowac
dziękuiję za rady Kcohana
ehhh tak to jest w tej Polsce ze biednych studentów wykorzystują za pół darmo

Cytat:
Chora (
ja też

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Z rana poćwiczyłam, posprzątałam w domu... wszystko, tylko nie powtórzyłam z farmakologii. A dzisiaj piszę ;( Jeeeeju jak się boję. Ta szkoła tak mnie stresuje, że szok ^^
Kochana nie stresuje się tą szkołą tak bardzo bo osiwiejesz za młodu do studiów trzeba z dystansem bo inaczej sie zwariuje

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Ewusia-Gratululacje

Cytat:
Wtorek znowu spędziłam w stolycy, na kontroli u mego ulubieńca, sypał andegdotami niczym z rękawa,nawet spostrzegł żem przytyła ==' Potem zębolog, kutwa coś nie tak mu wyszło i czekają mnie jeszcze 4 wizyty aż osiągnę to co miałam w zanadrzu. Nie mówiąc,że koszty znowu wzrosły i zrezygnowaliśmy ze starań o zwrot kasy opd NFZ'u jako,że na ich zgodę czeka sie 2 miesiące i wtedy dopiero można zacząć 'pracę' z tym co trza
kolejny dowód na to jaką NFZ jest "cudowną" instytucją

Cytat:
W pon. raz po razie natykałam się na takiego chłopaka z bodajże II-roku dziennikarstwa, nie powiem coś w nim jest intrygującego ;> Wczoraj znów gdy raczyłam łaskawie zjawić się na ćwiczeniach.. siedzę przed szatnią i ten lezie i się gapi jakby kojarzył skąd mnie zna
No ale klasycznie nie wiem nawet jak ma na imię itd itp...
Acz popatrzeć sobie można
a nuz o patrzenie Wam wyjdzie na zdrowie

Cytat:
Miłego dnia życzę , a i ładnej pogody jeśli u Was też wieje i leje ;]
owszem, u mnie tez

Cytat:

Ja ugotowałam sobie rosołek, siedzę pod kocykiem i czytam Wyznania gejszy. Dostałam tą książkę zaraz jak się ukazała, czyli dobre 2 lata temu, ale jakoś do dziś nie miałam okazji jej przeczytać. To moja zmora, z reguły jak mam własne książki to dłuuuugo czekają nim po nie sięgnę. Pewnie dlatego, że wiem że je mam. Co innego takie z biblioteki, które prędzej czy później trzeba oddać . W każdym razie oglądałam film (chyba nawet dwa razy), znam treść i znam zakończenie, a jednak książka jest bardzo ciekawa . 450 stron, akurat na jesienne, długie wieczorki, ale coś czuję, że szybko ją "łyknę"
ja też mam pełno nieprzeczytanych książek czekają na lepsze czasy
miłej lektury

ale się fatalnie czuję bolą mnie zatoki, coś kłuje w klatce piersiowej, kaszlę jak szalona, katar strumieniem leci chciałąm iść do lekrza ale w zwiazku z tym ze wszyscy chorują to dopiero na jutro było miejsce
byłam poza tym u promotora (jakoś się zebrałam chociaż ciężko było) i ustaliliśmy mniej więcej temat pracy, treść pierwszego rozdziału i ogólnie od czego zacząć czyli mogę startować z pisaniem... jak będę mieć wenę oczywiście

idę ugotować obiad a później to chyba zakopię sie w łóżku

miłęgo popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 16:26   #2222
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dziękuiję za rady Kcohana
ehhh tak to jest w tej Polsce ze biednych studentów wykorzystują za pół darmo

ehh ja wierze,ze sie to kiedys zmieni...duzo czasu uplynie ale dojdziemy do tego..
ale się fatalnie czuję bolą mnie zatoki, coś kłuje w klatce piersiowej, kaszlę jak szalona, katar strumieniem leci chciałąm iść do lekrza ale w zwiazku z tym ze wszyscy chorują to dopiero na jutro było miejsce
byłam poza tym u promotora (jakoś się zebrałam chociaż ciężko było) i ustaliliśmy mniej więcej temat pracy, treść pierwszego rozdziału i ogólnie od czego zacząć czyli mogę startować z pisaniem... jak będę mieć wenę oczywiście
oj biedaczku... wygrzej sie,poleniuchuj, goraca kapiel, goraca herbatka..

hej laleczki,

ja za godzinke koncze i jade na zakupy jedzeniowe bo jutro Cocia przyjezdza nie chce jej po sklepach ciagac wiec zrobie wszystko dzis. Kupie dobre sushi bo ona nie jadla nigdy,oprocz tego jakies przysmaki itp.
Planujmy ja zabrac w sobote do Edynburga mam nadzieje,ze nie bedzie padalo..

milego wieczorka wam zycze
Stary 2008-11-20, 17:15   #2223
agness51
Zakorzenienie

Witam
Ostatnio jakoś brak czasu,aby do Was zaglądnąć,ale teraz w końcu jestem Co prawda jakaś mega zmęczona i osłabiona,ale to chyba przez pogodę .

Miłego popołudnia,a wszystkie chore niech sie kurują .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 18:18   #2224
yerba
Raczkowanie

Cytat:

kolejny dowód na to jaką NFZ jest "cudowną" instytucją
no tak, sama też coś wiesz na ten temat

Cytat:

ja też mam pełno nieprzeczytanych książek czekają na lepsze czasy
miłej lektury

dziękuję

Cytat:

idę ugotować obiad a później to chyba zakopię sie w łóżku

miłęgo popołudnia
mam nadzieje, ze siedzisz w lozeczku Ja ciagle pod tym kocem, nie powiem zeby mi sie nadmiernie poprawialo . Lamie mnie w kosciach rowno. A jutro zajecia i nie moge ich opuscic

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

dzieki
Ty sobie tez odpocznij troszke
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 22:19   #2225
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
oj biedaczku... wygrzej sie,poleniuchuj, goraca kapiel, goraca herbatka..
tak też zrobiłam

Cytat:
ja za godzinke koncze i jade na zakupy jedzeniowe bo jutro Cocia przyjezdza nie chce jej po sklepach ciagac wiec zrobie wszystko dzis. Kupie dobre sushi bo ona nie jadla nigdy,oprocz tego jakies przysmaki itp.
super z tą wizytą cioci bawcie się dobrze

Cytat:
Ostatnio jakoś brak czasu,aby do Was zaglądnąć,ale teraz w końcu jestem Co prawda jakaś mega zmęczona i osłabiona,ale to chyba przez pogodę .
niedługo weekend to odpoczniesz
Cytat:

Cytat:

mam nadzieje, ze siedzisz w lozeczku Ja ciagle pod tym kocem, nie powiem zeby mi sie nadmiernie poprawialo . Lamie mnie w kosciach rowno. A jutro zajecia i nie moge ich opuscic
ja jutro chyba nie wystawie nosa z domu, oprócz do lekarza szkoda że nie możesz się wykurować porządnie, ubierz się ciepło

u mnie bez zmian, czuję się źle, na zmianę leżę i siedzę przy kompie bo od leżenie cały czas mi już słabo poza tym u siostry jest jej TŻ wiec trochę poziom muszę trzymać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-20, 23:46   #2226
madame_apple
Zadomowienie

hej Plotkary
Cytat:
ja mam nadzieję ze nie będzie jednak bardzo srogiej zimy, bo płaszcza grubego nie mam i nie planowałam kupować w tym roku ale jak będę zmuszona to pewnie kupię
ja wlasnie tez mialam taka nadzieje, ale juz kilka ostatnich chlodnych dni utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze jednak bez cieplejszego plaszcza sie nie obejdzie... tym bardziej, ze w pomieszczeniach jest mi strasznie goraco i generalnie chodze w cienkich bluzkach wiec polaczenie "lekka kurtka+gruby sweter" przy moim trybie zycia i preferencjach temperaturowych organizmu odpada...
Cytat:
później na tej rozmowie... rozmowa była typowa, trwała ok 10 minut i zakończyła się stwierdzeniem pani kierowniczki ze podejmie decyzję w sobotę i jeśli będą mnie chcieli to zadzwoni a jak nie to nie ale w sumie mam mieszane uczucia co do tej pracy:
plusem jest to że robota chyba niezbyt ciężka, w fajnym miejscu, całkiem blisko od mojego domu, no i zapewnia możliwość oglądania wszystkich filmów jaki lecą w kinie bez ograniczeń
minusami są dość niska stawka za godzinę (6 zł brutto - w poprzedniej pracy miałam 10 brutto, trudno się będzie przestawić ) no i to że coś mi się zdaje, że grafik będę miałą bardzo średnio elestyczny, ze wskazaniem na weekendy wycięte z życiorysu (co oznacza ograniczony kontakt z rodziacami i z TŻ-em), no i od razu padło też pytanie o ewentualną dyspozycyjność w Swieta, Sylwestra i Nowy Rok
no ale w sumie liczyłam się z tym szukajac pracy...
hmm...
jesli chodzi o stawke, to faktycznie nie jest wysoka, no ale praca dosc przyjemna...
Jesli chodzi o dyspozycyjnosc to chyba teraz wiekszosc pracodoawcow oczekuje, ze jesli ktos chce pracowac to znaczy, ze bedzie poswiecal wszystkie weekendy i swieta...
Sama nie wiem, musisz rozwazyc to juz calkiem ze swojej perspektywy..ja bym sprobowala, zawsze mozesz zrezygnowac jesli Ci sie nie spodoba
Cytat:
co do płaszcza to ja właśnie będę kupować, chciałabym znalezc jakiś gruby, ale niestety zwykle to co mi sie podoba nie ma nic wspolnego z ochroną przed zimą. Np zeszloroczny plaszcz jest raczej jesienny (muszę dac do krawca, zeby dorobil mi podszewkę). No ale nic, mam nadzieję ze jakis plaszczyk czy kurtke uda sie zdobyc... Ja troche wybredna jestem
ojjj ja tez... najchetniej kupilabym jakis cieplutki, ale "chudy" w sensie niewywatowany zeby nie czuc sie jak ludzik Michelin
A takowych jakos malo w sklepach...
Cytat:
Chora
epidemia na Wizazu jakas...
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Coma znowu w Gdańsku Chyba czas się wybrać
kiedy ach kiedy?;>
Cytat:
Studia mijają mi nader leniwie.. W sensie,że przedmioty taakk nudne,a mi nie chce nawet zajrzeć do jakiegokolwiek podręcznika typu historia życia codziennego =='
Za to w sferze uczuciowej zawirowań ciąg dalszy
W pon. raz po razie natykałam się na takiego chłopaka z bodajże II-roku dziennikarstwa, nie powiem coś w nim jest intrygującego Wczoraj znów gdy raczyłam łaskawie zjawić się na ćwiczeniach.. siedzę przed szatnią i ten lezie i się gapi jakby kojarzył skąd mnie zna
No ale klasycznie nie wiem nawet jak ma na imię itd itp...
Acz popatrzeć sobie można
hmmm co do studiow zgadzam sie z yerbą - na poczatku sa mocno ogolne i malo ciekawe... dopiero pozniej sie precyzuja

choc tak szczerze mowiac po swoim 2.kierunku jakos tego nie widze - tyle wiedzy dziwnej nam serwuja, ze masakra :P

A co do faceta - z dziennikarstwa powiadasz?;> hmmm, a jak wyglada, moze go znam?;>
Cytat:
Ja ugotowałam sobie rosołek, siedzę pod kocykiem i czytam Wyznania gejszy. Dostałam tą książkę zaraz jak się ukazała, czyli dobre 2 lata temu, ale jakoś do dziś nie miałam okazji jej przeczytać. To moja zmora, z reguły jak mam własne książki to dłuuuugo czekają nim po nie sięgnę. Pewnie dlatego, że wiem że je mam. Co innego takie z biblioteki, które prędzej czy później trzeba oddać. W każdym razie oglądałam film (chyba nawet dwa razy), znam treść i znam zakończenie, a jednak książka jest bardzo ciekawa. 450 stron, akurat na jesienne, długie wieczorki, ale coś czuję, że szybko ją "łyknę"
milej lektury
ech, jak ja bym chciala posiedziec sobie wieczorem z jakas ciekawa ksiazka...niestety ostatnio albo mnie nie ma w domu, albo jak jestem to spie, albo jak nie spie i jestem to mam cos do zrobienia naukowego zawsze... bez sensu :-P
Cytat:
biedaku, kuruj sie
a co do pracy - moge sie z Toba solidaryzowac- tez mam ustalony temat, zrobiony konspekt i wstepna bibliografie
na za 2 tygodnie powinnam napisac pierwszy podrozdzial pierwszego rozdzialu, ale cos slaaaabo to widze...weny brakkk
Cytat:
o jak milo mam nadzieje, ze pogoda dopisze i spedzicie mily weekend przyda Ci sie po tych wszystkich przypalach w pracy
Cytat:
Ostatnio jakoś brak czasu,aby do Was zaglądnąć,ale teraz w końcu jestem Co prawda jakaś mega zmęczona i osłabiona,ale to chyba przez pogodę
bardzo mozliwe, pogoda skuecznie zniecheca do wszelkiej aktywnosci...
a co u Ciebie tak w ogole slychac kochana?;>
Cytat:
echhh...nie znosze kiedy wiem, ze nie moge sobie czegos odpuscic chocbym nie wiem jak zle sie czula...mam nadzieje,ze jutro Ci sie poprawi...

btw. na ktorym teaz jestes roku?;>

ojjj dziewczyny, ale mam ciezki tydzien...
we wtorek wstalam o 3. O 4 wyjechalismy do Warszawy na to szkolenie... 6 godzin jazdy busem w jedna strone, jak wrocilam to myslalam,ze mi tylek odpadnie;P
samo szkolenie bardzo ciekawe, dowiedzialam sie paru nowych rzeczy i zaascynowalam kawa...kawa jest jednak duzo ciekawsza niz drinki choc moze to teraz tak mi sie wydaje:-P tak czy inaczej jestem zadowolona z wyjazdu
wrocilam ok.22, padnieta totalnie i mega glodna... zjadlam, pocwiczylam, wykąpałam sie i przypomnialam sobie, ze na seminarium środowe musze wykonczyc konspekt pracy i zrobic wstepna bibliografie...troche mi zeszlo zanim moglam pojsc spac
a wczoraj to juz w ogole byla masakra - od 9 do 12 w pracy, od 13 do 18.30 na zajeciach, z przerwa na obiadek w Green Way'u, a od 19 do 24 znowu do pracy...Nie mial zupelnie kto przyjsc wczoraj stad takie dziwne godziny...
tak czy inaczej po powrocie bylam tak zmeczona,ze nie nadawalam sie juz do niczego...;P Nigdy wiecej takich dni!
cale szczescie, ze odwolali mi dzis poranne cwiczenia i moglam pospac do 9, a nie musialam sie zwlekac o 5.30 ;P

tyle mojego narzekania, zaraz zasypiam bo jutro na 8 do szkoly, zajecia do 14, a na 17 do pracy...weekend zapowiada sie pracowniczo-naukowy bo we wtorek potezny kolos, z matmy...
a do Krakowa chyba jednak pojade o ile nie bedzie problemow z ulozeniem grafiku w pracy (oby nie bylo)
kurcze, laptop to wspaniala rzecz, leze sobie w lozeczku i moge wizazowac, a nie musze siedziec przy biurku

DObra, starczy mojego wywodu. zdrowka Wam zycze i dobrej nocki

Buuuuzi

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2008-11-20 o 23:47 Powód: literowki, as usual ;)
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:48   #2227
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
we wtorek wstalam o 3. O 4 wyjechalismy do Warszawy na to szkolenie... 6 godzin jazdy busem w jedna strone, jak wrocilam to myslalam,ze mi tylek odpadnie;P

to pomysl jak lecialam ostatnio do Mexico 9h samolotem...ani wyjsc polazic(tzn pewnie to byloby moje ostatnie wyjscie na powietrze w zyciu)
samo szkolenie bardzo ciekawe, dowiedzialam sie paru nowych rzeczy i zaascynowalam kawa...kawa jest jednak duzo ciekawsza niz drinki choc moze to teraz tak mi sie wydaje:-P tak czy inaczej jestem zadowolona z wyjazdu

no to super! a czego sie dowiedzialas o kawie takiego czego my,zwykli smiertelnicy nie wiemy? ja lubie kawke i z chcecia poslucham plotek o niej
wrocilam ok.22, padnieta totalnie i mega glodna... zjadlam, pocwiczylam, wykąpałam sie i przypomnialam sobie, ze na seminarium środowe musze wykonczyc konspekt pracy i zrobic wstepna bibliografie...troche mi zeszlo zanim moglam pojsc spac
a wczoraj to juz w ogole byla masakra - od 9 do 12 w pracy, od 13 do 18.30 na zajeciach, z przerwa na obiadek w Green Way'u, a od 19 do 24 znowu do pracy...Nie mial zupelnie kto przyjsc wczoraj stad takie dziwne godziny...
tak czy inaczej po powrocie bylam tak zmeczona,ze nie nadawalam sie juz do niczego...;P Nigdy wiecej takich dni!
cale szczescie, ze odwolali mi dzis poranne cwiczenia i moglam pospac do 9, a nie musialam sie zwlekac o 5.30 ;P
rany, kotek ty sie zarobiszja naprawde nalegam aby szanowna kolezanka zwolnila tempo...

kurcze, laptop to wspaniala rzecz, leze sobie w lozeczku i moge wizazowac, a nie musze siedziec przy biurku
taaa ja tez nie wyobrazam sobie juz siedzenia przy kompietzn w pracy wiadomo,ze siedze ale w domu sofka i laptopik

hej laleczki,

ja wlasnie dojechalam do pracy..fajnie mi sie dzis jechalo bo:

a) jest piatek
b) kupilam wczoraj najnowsza skladanke cd i sluchalam glosno muzyki glosno w aucie
c) nie moge sie doczekac,ze ciocia dzis przyjedzie

teraz juz sie zabieram za prace. Milego dnia
Stary 2008-11-21, 10:11   #2228
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witam i zyczę miłego dnia

Yerba gratuluje mgr
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 11:02   #2229
yerba
Raczkowanie

Cytat:

u mnie bez zmian, czuję się źle, na zmianę leżę i siedzę przy kompie bo od leżenie cały czas mi już słabo poza tym u siostry jest jej TŻ wiec trochę poziom muszę trzymać
też tak wczoraj miałam, ale dziś z kolei słabo mi jak nie leżę cos mi sie chyba nie polepsza

Cytat:

ojjj ja tez... najchetniej kupilabym jakis cieplutki, ale "chudy" w sensie niewywatowany zeby nie czuc sie jak ludzik Michelin
A takowych jakos malo w sklepach...
no wlasnie. poza tym jak sa takie "chude" to tak jak ten moj z zeszlego roku - ladnie wyglada, tylko raczej nie nadaje sie na mroz

Cytat:

milej lektury
ech, jak ja bym chciala posiedziec sobie wieczorem z jakas ciekawa ksiazka...niestety ostatnio albo mnie nie ma w domu, albo jak jestem to spie, albo jak nie spie i jestem to mam cos do zrobienia naukowego zawsze... bez sensu :-P

powiem jak stara ciotka kieeeedyś przyjdzie i na Ciebie czas, że bedziesz mogla sobie wieczorkiem posiedziec z ksiazka hihihhii

Cytat:

biedaku, kuruj sie
a co do pracy - moge sie z Toba solidaryzowac- tez mam ustalony temat, zrobiony konspekt i wstepna bibliografie
na za 2 tygodnie powinnam napisac pierwszy podrozdzial pierwszego rozdzialu, ale cos slaaaabo to widze...weny brakkk

dasz rade

Cytat:

echhh...nie znosze kiedy wiem, ze nie moge sobie czegos odpuscic chocbym nie wiem jak zle sie czula...mam nadzieje,ze jutro Ci sie poprawi...

niestety nie poprawilo sie

Cytat:

btw. na ktorym teaz jestes roku?;>

to są roczne studia podyplomowe

Cytat:

tyle mojego narzekania, zaraz zasypiam bo jutro na 8 do szkoly, zajecia do 14, a na 17 do pracy...weekend zapowiada sie pracowniczo-naukowy bo we wtorek potezny kolos, z matmy...
a do Krakowa chyba jednak pojade o ile nie bedzie problemow z ulozeniem grafiku w pracy (oby nie bylo)

DObra, starczy mojego wywodu. zdrowka Wam zycze i dobrej nocki

Buuuuzi

oj oj... Kobitko, wypocznij sobie

Cytat:
taaa ja tez nie wyobrazam sobie juz siedzenia przy kompie
tzn w pracy wiadomo,ze siedze ale w domu sofka i laptopik

dokladnie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Yerba gratuluje mgr
dziekuje

Co u CIebie?
Stary 2008-11-21, 12:25   #2230
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja wlasnie tez mialam taka nadzieje, ale juz kilka ostatnich chlodnych dni utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze jednak bez cieplejszego plaszcza sie nie obejdzie... tym bardziej, ze w pomieszczeniach jest mi strasznie goraco i generalnie chodze w cienkich bluzkach wiec polaczenie "lekka kurtka+gruby sweter" przy moim trybie zycia i preferencjach temperaturowych organizmu odpada...
zawsze jest opcja ubierania się "na cebulkę" którą ja stosuję dość regularnie
Cytat:
hmm...
jesli chodzi o stawke, to faktycznie nie jest wysoka, no ale praca dosc przyjemna...
Jesli chodzi o dyspozycyjnosc to chyba teraz wiekszosc pracodoawcow oczekuje, ze jesli ktos chce pracowac to znaczy, ze bedzie poswiecal wszystkie weekendy i swieta...
Sama nie wiem, musisz rozwazyc to juz calkiem ze swojej perspektywy..ja bym sprobowala, zawsze mozesz zrezygnowac jesli Ci sie nie spodoba
dziękuję za rady

Cytat:

biedaku, kuruj sie

trzymam kciuki za wenę

Cytat:

super taki kursik
Cytat:
aaaa, przystopuj Kochana bo się zamęczysz

Cytat:

ja wlasnie dojechalam do pracy..fajnie mi sie dzis jechalo bo:

a) jest piatek
b) kupilam wczoraj najnowsza skladanke cd i sluchalam glosno muzyki glosno w aucie
c) nie moge sie doczekac,ze ciocia dzis przyjedzie
suuuuuper

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

co tam u Ciebie ?

Cytat:
też tak wczoraj miałam, ale dziś z kolei słabo mi jak nie leżę cos mi sie chyba nie polepsza
polecałabym wizytę u lekarza

Cytat:

to są roczne studia podyplomowe
pochwalisz sie jakie? (może być na PW )

Wróciłam od lekarza ... antybiotyk niestety nieunikniony, bo zatoki mam zawalone totalnie no i zakaz wychodzenie na to zimno więc co najmniej weekend w domu mnie czeka no ale cóż, taka jestem chorowita ostatnio

miłego dnia Dziewuszki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-21, 14:06   #2231
schism_
Zadomowienie

Nefre-Coma powiadasz... ;> Z dziką chęcią się wybierałam na ich koncert aż tu s****....syn (dosłownie i w przenośni) w białym kitlu zaplanował mi wizytę ...
Dość,że byłam 5 .11 w Uchu więc niedosyt zaleczę pozytywnymi wspomnieniami ;p

Madame- Cóż każda rzecz związana z kawą fascynuje, a najbardziej jej konsumpja

Yerba,Ewusia-Nieciekawie z tymi choróbskami ,niemniej życzę trwałej poprawy w samopoczuciu

No nic,kolejny weekend czas zacząć
O dziwo wstałam dziś godzinę wcześniej i bez problemu zdążyłam na wyjątkowo ciekawy [sic!] wykład o warunkach bytowych w ZSSR-rze ,tzn.kolektywy,domy komunalne i takie tam..
W międzyczasie pogadałam sobie ze znajomą z roku na błahe tematy oraz te tyczące się wiadomego kierunku ,ot gadka szmatka .

W kwestii mej entej sympatii , przypadkiem natknęłam się nań na naszej kl... Wydaje się być sympatyczny,wesoły,a i narcyzowaty no i obraca się jedynie w żeńskim towarzystwie przyjaciółek (wtf?),koleżanek ,kuzynek. Giej jakiś czy co
Zresztą poza nim jest też dwóch z wydziału godnych uwagi _^_
Tak czy owak nie potrafiłabym ani nie chciała zaangażować się w jakiś stały związek co najwyżej z lekka bigamiczny i delikatny flirt
(wszak różni ludzie różne potrzeby )
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 14:50   #2232
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Schism, ja znam właśnie geja, który obraca się wśród samych kobiet...

A ja się melduję. Szykuje się najbardziej stresujący weekend...
Jutro spotykam się pierwszy raz ze wspomnianym osobnikiem, który zbiegiem okoliczności jest (teraz już był) w jednym klubie z R. Agrrr... Dawno się tak nie stresowałam spotkaniem, nie wiem czego się spodziewać... W nadchodzącą niedzielę konfrontacja z R... może da mi obiecany spokój, gdy dojdzie do tego spotkania...

Pomocy!

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 18:36   #2233
agness51
Zakorzenienie

Witam
Wpadłam się tylko przywitać. Jakoś nie mam weny do pisania

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-11-21, 21:12   #2234
yerba
Raczkowanie

Ja też nie mam weny do pisania, bo żeby było śmieszniej boli mnie jeszcze ząb ;(
Stary 2008-11-21, 21:52   #2235
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Yerba,Ewusia-Nieciekawie z tymi choróbskami ,niemniej życzę trwałej poprawy w samopoczuciu

Cytat:
W kwestii mej entej sympatii , przypadkiem natknęłam się nań na naszej kl... Wydaje się być sympatyczny,wesoły,a i narcyzowaty no i obraca się jedynie w żeńskim towarzystwie przyjaciółek (wtf?),koleżanek ,kuzynek. Giej jakiś czy co
Zresztą poza nim jest też dwóch z wydziału godnych uwagi _^_
Tak czy owak nie potrafiłabym ani nie chciała zaangażować się w jakiś stały związek co najwyżej z lekka bigamiczny i delikatny flirt
(wszak różni ludzie różne potrzeby )
hehe, uwielbiam te Twoje dywagacje

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

A ja się melduję. Szykuje się najbardziej stresujący weekend...
Jutro spotykam się pierwszy raz ze wspomnianym osobnikiem, który zbiegiem okoliczności jest (teraz już był) w jednym klubie z R. Agrrr... Dawno się tak nie stresowałam spotkaniem, nie wiem czego się spodziewać... W nadchodzącą niedzielę konfrontacja z R... może da mi obiecany spokój, gdy dojdzie do tego spotkania...

Pomocy!
tylko uważaj na siebie podczas tego spotkania z R... za jutrzejsze spotkanie

Cytat:
Ja też nie mam weny do pisania, bo żeby było śmieszniej boli mnie jeszcze ząb ;(

ja się cały czas czuję ogólnie źle a od kiedy Siss i jej TZ sobie pojechali i mnie samą zostawili to jeszcze ogarnął mnie dół samotnościowy... stanowczo nie umiem przebywać sama, muszę do kogoś mówić dobrze że jutro rano przyjadą mnie odwiedzic rodzice a po południu TŻ wypadałoby spac do tego czasu ale nawet spać mi sie nie chce za bardzo

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-21, 21:59   #2236
yerba
Raczkowanie

Hm... jakoś mi lepiej bo stwierdziłam, że to chyba rośnie mi ząb Górna szczęka więc ciężo coś dojrzeć, ale chyba tak jest. Poza tym boli mnie na pół szczęki, a ja raczej mam mocne zęby i nigdy mnie nie bolały z powodu próchnicy, bo takowej nie miałam... W sumie dawno nie byłam u dentysty i mam jednego podejrzanego, że coś tam się z nim zaczęło dziać, ale żeby nagle taki ból? Więc chyba to jednak ząb mądrości, pewnie z okazji mgr...
Stary 2008-11-21, 23:09   #2237
schism_
Zadomowienie

Yerba-a nuż ;D Heh mi to do dziś ostatnia żyjąca górna ósemka nie chce się wyrżnąć choć jest, na razie bez bólu (do czasu )

Właśnie wróciłam zmordowana z mini-imprezki. Otóż gdy tak siedziałam w domu niczym śnięty mops dostaję esa od licealnej psiapsiółki, iże dziś o 18 idziemy z takimi dwiema innymi w tany.
To poszłyśmy
Pierw pub , potem Sioux gdzie po połowie zjedzonej pizzy omal nie skonałam ==' (przynajmniej smaczna ;D) potem znany mi z 18-stkowych dżamprez klubik Taaboo czy jakoś takoś. Zdarli z nas piątaka za wstęp i wzium. Pochłaniając Heinekena dyskutowałyśmy nt. spraw damsko męskich.. Nie tylko Ja jestem taka 'niestała' Muzyka była taka se. Electro,drum'n;bass trochę rapu,choć mi tam się podobała ;p Dla nich mało znana toteż nawet na taniec nie dały się namówić Oo Przynajmniej poprawiłam se humor widokiem hot szesnastek w tipsach,złotch plecionych paskach et.c (żeby jeden trend tyle czasu się utrzymywał ) ,było tez parę 100 percentowych s.uk w przykuwających uwaagę (Acz miarę gustownych) wdziankach, potęgujących swe kopulacyjne,prowokujące ruchy. Taka miła odmiana dla mych zmęczonych ocząt _^_
40min.temu żeśmy się zwinęły bo jedną brzuch bolał ,druga jutro gdzieś wyjeżdżała toteż adios. Wsiadłam w taksę i jestem w domu

Ogarnę zdeczka i idę w kimę.
Narazie ;]
Stary 2008-11-22, 10:02   #2238
yerba
Raczkowanie

O ludzie, moja szczęka... :/

Schism, świetny opis "hot szesnastki" i jak to mowisz "100 procentowe suki", też zawsze się nad nimi zastanawiam. tzn nie to ze nie mam co robic na imprezach ale zwykle przejdzie mi przez mysl cos tam na ich temat, bo zawsze ktoras przedstawicielka ww grup zrobi cos "dzikiego" i trudno nie zauwazyc ;-) to tak btw

Zaspalam dzis na zajecia ale moze to i lepiej, powinnam sie wykurowac porzadnie. U mnie snieg nie stopil sie przez noc. wrecz zdaje sie jest go wiecej niz wieczorem

Milej soboty
Stary 2008-11-22, 11:14   #2239
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja dzisiaj wstałam przed ósmą,poczytałam książkę,zjadłam,wypiłam kawkę i nie mam co ze sobą zrobić po obiedzie jadę się spotkać z TŻ-tem,a wieczorem nie wracam do domku,tylko idę spać u przyjaciółki a czy spać to nie wiem czy dobre określenie,bo idę dopiero jak wrócę od TŻ-ta,czyli pewnie późnym wieczorkiem,więc spać póki co nie będziemy .

Miłego dnia .

Stary 2008-11-22, 12:27   #2240
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witajcie melduję że jeszcze funkcjonuje
buź

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 13:11   #2241
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... jakoś mi lepiej bo stwierdziłam, że to chyba rośnie mi ząb Górna szczęka więc ciężo coś dojrzeć, ale chyba tak jest. Poza tym boli mnie na pół szczęki, a ja raczej mam mocne zęby i nigdy mnie nie bolały z powodu próchnicy, bo takowej nie miałam... W sumie dawno nie byłam u dentysty i mam jednego podejrzanego, że coś tam się z nim zaczęło dziać, ale żeby nagle taki ból? Więc chyba to jednak ząb mądrości, pewnie z okazji mgr...
jeśli Ci jeszcze ósemki nie wyrosły to bardzo jest to możliwe mnie też bolało jak się wyżynały a mam tylko na górze na razie, na dole nawet nie próbują dawać znać o sobie może po mgr

Cytat:
Pierw pub , potem Sioux gdzie po połowie zjedzonej pizzy omal nie skonałam ==' (przynajmniej smaczna ;D) potem znany mi z 18-stkowych dżamprez klubik Taaboo czy jakoś takoś. Zdarli z nas piątaka za wstęp i wzium. Pochłaniając Heinekena dyskutowałyśmy nt. spraw damsko męskich.. Nie tylko Ja jestem taka 'niestała' Muzyka była taka se. Electro,drum'n;bass trochę rapu,choć mi tam się podobała ;p Dla nich mało znana toteż nawet na taniec nie dały się namówić Oo Przynajmniej poprawiłam se humor widokiem hot szesnastek w tipsach,złotch plecionych paskach et.c (żeby jeden trend tyle czasu się utrzymywał ) ,było tez parę 100 percentowych s.uk w przykuwających uwaagę (Acz miarę gustownych) wdziankach, potęgujących swe kopulacyjne,prowokujące ruchy. Taka miła odmiana dla mych zmęczonych ocząt _^_
40min.temu żeśmy się zwinęły bo jedną brzuch bolał ,druga jutro gdzieś wyjeżdżała toteż adios. Wsiadłam w taksę i jestem w domu
uwielbiam Twoje opisy super że miejski lansik udany

Cytat:

Zaspalam dzis na zajecia ale moze to i lepiej, powinnam sie wykurowac porzadnie. U mnie snieg nie stopil sie przez noc. wrecz zdaje sie jest go wiecej niz wieczorem
zwłaszcza ze pogoda nie zachęca do spacerów kuruj się lepiej!

u mnie co chwila śnieżyce raz śnieżyca, raz słońce

Cytat:
Dzień dobry
Ja dzisiaj wstałam przed ósmą,poczytałam książkę,zjadłam,wypiłam kawkę i nie mam co ze sobą zrobić po obiedzie jadę się spotkać z TŻ-tem,a wieczorem nie wracam do domku,tylko idę spać u przyjaciółki a czy spać to nie wiem czy dobre określenie,bo idę dopiero jak wrócę od TŻ-ta,czyli pewnie późnym wieczorkiem,więc spać póki co nie będziemy .
widzę ze miły dzionek się zapowiada baw się dorbze

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Witajcie melduję że jeszcze funkcjonuje
buź
coś krótki ten meldunek

witajcie Kochane

ja już od 8 na nogach w sobotę rodzice mnie nawiedzili od rana, nawet poszli mi na zakupy bo ja taka chora biedna, nie mam siły iść do sklepu
teraz myślę o obiedzie przyszłym i czekam na TŻ-a któy podobno już niedługo sie do mnie wybiera

miłęj soboty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-22, 13:26   #2242
orzeszek01
Zakorzenienie

Pada śnieg pada śnieg
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 13:33   #2243
yerba
Raczkowanie

Cytat:

u mnie co chwila śnieżyce raz śnieżyca, raz słońce

u mnie tak samo
Przynajmniej swiat ladnie wyglada za oknem, nawet w listopadzie...
Stary 2008-11-22, 13:48   #2244
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello

melduje sie,ze jestem Ciocia wlasnie robi pierogizaraz zjemy obiad i zabierzemy ja do Edynburga a wieczorem jakas kolcyjka i moze faworki zrobimyfaaaajnie z rodzinka...

Ewcia kuruj sie biadaczku...

ponoc snieg u was? u mnie zimno ale bezsnieznie ale ma ponoc jutro padac

milego dzionka kochane
Stary 2008-11-22, 14:57   #2245
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie
Jak wrócę, to się przyłączę... Piszę przed wyjściem (za 0,5 wychodzę...), bo mam stracha
Mam nadzieję, że będzie dobrze...

Stary 2008-11-22, 15:13   #2246
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia - bo napiszę potem sobota czas sprzątania itp zdrowiej ewuś
orzeszku - pi... śnieg chyba kocham zimę w Kielcach
agolku - aleś mi zrobiła ochotę na domowe piegori
Mango - nie wiem co ma być, ale będzie dobrze

idę gotować kurczaka bo współlokatorzy muszą coś gorącego zjeść jak wrócą z pracy...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:22   #2247
schism_
Zadomowienie

Dzień doberek w tej jakże zimowej i śnieżnej aurze _^_

Madame- Jednak pomyliłam go z kimś innym stamtąd ,ów uczęszcza na jakieś kolegium kształcenia nauczycieli niemieckiego ( btw. do dziś śni mi się,że nie zdam matury bo wagaruję na niemcu toteż mam naturalne obawy ;p)

Mango-Powodzenia ,aby tym razem obyło się bez 'niespodzianek ' ;]

Zważywszy,że dziś sobota , wyjątkowo spałam do 8.30 gdyż wypadało odprowadzić na dworzec kolejowy leciwą ciotkę tj siostrę mej babci ,bardzoo pogodną i równą osobę , nie zważywszy na ziąb i biel krajobrazu udałam się do jednego z centr handlowych (a gdzieżby indziej ) ,klasycznie nie obyło się bez impulsu zakupoholizmu , ot kupiłam na promocji w Cubusie tuniko-parkę w czarno niebieską kratkę i futerka. Taak futerka, krótkiego ,z niby skórzanym pasem/kokardą , imitującego futro jasnego lisa czy innego zwierza. Może i kontrowersyjna rzecz,ale od dawien dawna miałam nieprzejednaną ochotę na coś w lekko odpicowanym stylu 'rosyjskiej księżniczki'
aczkolwiek w estetycznej,umiarkowanej wersji.
Yhh taka mała sroczka ze mnie, lubię te wszystkie błyskotki ,udziwnienia et.c =_='
(szczęście ,że nie z chińskiego bazarku bądź dyskoteki na dalekich obrzeżach prowincji )
W drodze powrotnej posiliłam się w MacDonaldsie ,spotykając przelotem dobrą koleżankę z 1-3 klasy podstawówki,której na dobrą sprawę nie widziałam z siedem lat. Jako,żem przeziębiona i nie lubię odpowiadać na pytania z cyklu 'co ci się stało ....'
skończyłam dyskusję na serdecznym cześć, i takich tam i pognałam prawie spóźniona na trajtek.

Teraz próbuję zmobilizować się do pracy nad bibliografią,tematem i opisem pracy zaliczeniowej z warsztatów o analizie tekstu ,ciągle coś przegryzając (przeklęty pms ) ,następnie zaś krótka drzemka ,a co należy się

Udanej soboty
:)
Stary 2008-11-22, 16:08   #2248
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Pada śnieg pada śnieg
aaaaaaa, zimaaaaaaaaaaa, nieeeeeeeeeeeeeeee

Cytat:
u mnie tak samo
Przynajmniej swiat ladnie wyglada za oknem, nawet w listopadzie...
u mnie to ładnie wygląda tylko jak jest śnieżyca i nic nie widać

Cytat:

melduje sie,ze jestem Ciocia wlasnie robi pierogizaraz zjemy obiad i zabierzemy ja do Edynburga a wieczorem jakas kolcyjka i moze faworki zrobimyfaaaajnie z rodzinka...
oho, jaki fajny weekend i smaczny
Cytat:
Ewcia kuruj sie biadaczku...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witajcie
Jak wrócę, to się przyłączę... Piszę przed wyjściem (za 0,5 wychodzę...), bo mam stracha
Mam nadzieję, że będzie dobrze...
będzie dobrze
Cytat:
Ewusia - bo napiszę potem sobota czas sprzątania itp zdrowiej ewuś
trzymam za słowo

Cytat:
idę gotować kurczaka bo współlokatorzy muszą coś gorącego zjeść jak wrócą z pracy...
ale jesteś dobra lokatorka
Cytat:

Zważywszy,że dziś sobota , wyjątkowo spałam do 8.30 gdyż wypadało odprowadzić na dworzec kolejowy leciwą ciotkę tj siostrę mej babci ,bardzoo pogodną i równą osobę , nie zważywszy na ziąb i biel krajobrazu udałam się do jednego z centr handlowych (a gdzieżby indziej ) ,klasycznie nie obyło się bez impulsu zakupoholizmu , ot kupiłam na promocji w Cubusie tuniko-parkę w czarno niebieską kratkę i futerka. Taak futerka, krótkiego ,z niby skórzanym pasem/kokardą , imitującego futro jasnego lisa czy innego zwierza. Może i kontrowersyjna rzecz,ale od dawien dawna miałam nieprzejednaną ochotę na coś w lekko odpicowanym stylu 'rosyjskiej księżniczki'
Yhh taka mała sroczka ze mnie, lubię te wszystkie błyskotki ,udziwnienia et.c =_='
(szczęście ,że nie z chińskiego bazarku bądź dyskoteki na dalekich obrzeżach prowincji )
zazdroszczę udanych zakupów od razu nabrałam ochoty na coś nowego ^^

oj, jakby mi się przydało zmobilizować do czegoś naukowego... ale tak mi się nie chce TŻ jeszcze nie jedzie, spóźnił się na pociąg, typowe ogarnę chyba trochę mieszkanie zanim przybędzie....

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-11-22, 16:43   #2249
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek w tej jakże zimowej i śnieżnej aurze _^_

Madame- Jednak pomyliłam go z kimś innym stamtąd ,ów uczęszcza na jakieś kolegium kształcenia nauczycieli niemieckiego ( btw. do dziś śni mi się,że nie zdam matury bo wagaruję na niemcu toteż mam naturalne obawy ;p)

Mango-Powodzenia ,aby tym razem obyło się bez 'niespodzianek ' ;]

W drodze powrotnej posiliłam się w MacDonaldsie ,spotykając przelotem dobrą koleżankę z 1-3 klasy podstawówki,której na dobrą sprawę nie widziałam z siedem lat. Jako,żem przeziębiona i nie lubię odpowiadać na pytania z cyklu 'co ci się stało ....'
skończyłam dyskusję na serdecznym cześć, i takich tam i pognałam prawie spóźniona na trajtek.

Teraz próbuję zmobilizować się do pracy nad bibliografią,tematem i opisem pracy zaliczeniowej z warsztatów o analizie tekstu ,ciągle coś przegryzając (przeklęty pms ) ,następnie zaś krótka drzemka ,a co należy się

Udanej soboty
:)
Nie wiem,czy ja Ci to kiedys mówiłam,ale uwielbiam Twoj styl pisania
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 22:38   #2250
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Jestem...
Zacznę tak Jadę tramwajem, chcę wysiadać, tramwaj się nie zatrzymuje i jedzie dalej - podwójna droga. fajnie. Śnieżyca i piź.dziawka niemała, pustki, ja sama podążam przez park obok stawów. Przede mną sami panowie w podeszłym wieku, aż się zastanawiałam, co się ze mną stanie. I czy zamiast osobnika, którego się spodziewam nie zjawi się jakiś dziadu...
Stoję na umówionym miejscu (komunikacja w weekend ograniczona, więc tak wyszło, że czekałam). Ciągle słyszę przerażające i donośne dźwięki poruszającej się blachy, faceci z psami... auta... Prawie nie zjechałam na zawał. Dostaję smsa, że on już zaraz będzie. Po chwili patrzę: Idzie dwóch, równego wzrostu. I wtem myśl, że wziął brata i zaraz poprostu nadejdzie mój koniec... zaczęłam dyskretnie uciekać. Uciekam, uciekam, tak się złożyło, że szli w moim kierunku. Nagle odwracam się, nikogo nie ma. Dostaję smsa o treści "gdzie jesteś?" i wróciłam się... Ufff, ulga. No i cóż - obiecał nawet pocałunek na wejściu jak to nazwał. Ale ku mojemu zdziwieniu nic, zero. Ciągle gadał, gadał, nawet do słowa nie doszłam . Wielbicielki pisały smsy. Przyznam, że mi się spodobał fizycznie... ( o dziwo) Dosyć szybko odprowadził mnie na przystanek, pomyślałam sobie, że poprostu spodziewał się czegoś lepszego po mnie. Pożegnanie mniej więcej takie "narazie". Ale ku mojemu zdziwieniu napisał... pierwszy. Po pewnym czasie rozmowy wyskakuje z tekstem, że jestem śliczna i chciałby mnie całować i... no wiadomo. I stwierdził, że to ja uciekłam bez buziaka, że ja nie chciałam O.o (taa, a tramwaj mi pod sam nos podjechał)
Jess...

Edytowane przez Mangolina
Czas edycji: 2008-11-22 o 22:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości