Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 11:06   #961
Amira_2007
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez agalbn Pokaż wiadomość
a moze ktos zna zespol simon bo nie znam opini forumowiczek a mam juz podisana z nimi umowe i opinie naszego fotografa i kamerzysty
Mój kolega bardzo nam polecał ten zespół, jak dzwoniłam to nasz termi był zajęty więc nawet na żywo go nie słuchałam.

Joasia, co to za doły listopadowe-weselne. Jutro będziemy ci je wybijać z głowy łyżeczka do ciasta
Dziś miałam koszmarek przedślubny. Ślub był, ale nie wszyscy przyszli, zapomniałam dać zaproszenie mojemu ojcu i siostrze i nie przyszli. Zapomnieliśmy o zdjęciach pod kościołem, oczepinach i w ogóle niedosyt weselno-ślubny ogarnął mnie po tej wyśnionej uroczystości. Obudziłam się i z ulga stwierdziłam, że jeszcze przede mną ponad 8 miesięcy do ślubu
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 11:23   #962
Joasia***
Rozeznanie

gabie1 aby móc zacytować dany post, uzyjk ikony pod nim 'cytuj' - jeśli chcesz zacytować tylko jeden, a jeśli chcesz wiele to znak + którey zrobi się wtedy - i tak dalej klikasz w te + aż skończysz dodawać te posty, a potem "Odpowiedź" na końcu i wtedy wpisujesz w tekst który już zawiera te posty
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 11:26   #963
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Dziś miałam koszmarek przedślubny. Ślub był, ale nie wszyscy przyszli, zapomniałam dać zaproszenie mojemu ojcu i siostrze i nie przyszli. Zapomnieliśmy o zdjęciach pod kościołem, oczepinach i w ogóle niedosyt weselno-ślubny ogarnął mnie po tej wyśnionej uroczystości. Obudziłam się i z ulga stwierdziłam, że jeszcze przede mną ponad 8 miesięcy do ślubu
Amira... na szczęście to tylko zły sen, a sny się podobno odwracają, więc prawda jest taka, że wszystko dopniecie na ostatni guzik i wszystko się uda czego Tobie, sobie i wszystkim przyszłym Pannom Młodym życzę o
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 11:29   #964
Amira_2007
Rozeznanie

Mój TŻ za to sie ucieszył, że już przecież tak niedługo sobie powiemy tak itd. Ach ci faceci, ja tu wizje straszne roztaczam, a on z uśmiechem, że już niedługo razem przed ołtarzem staniemy i jak tu takiego nie kochać
Stary 2008-11-21, 11:34   #965
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka

no nie da się nie kochać tych naszych Skarbów
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 11:52   #966
edytka27101982
Rozeznanie

Tak jeszcze wrócę do zespołu Primo, bo zostałam poniekąd wywołana

zarezerwowaliśmy ten zespół słysząc go tylko w Walentynki w Huzarze,
fakt Pani ma piękną barwę głosu, ośmielę się stwierdzić, że piękniejszą od wielu jakie słyszałam!

bardzo chcieliśmy coś ekstra i tu jest saksofon, chociaż ubolewam że niema akordeonu... Pan powiedział ze umie grac, ale jest za ciężki dla niego...
hmm chodziło głównie o tzw. wyprowadzenie z domu, (domy rodz. mamy na wsi i znowu dla babci akordeon jest bardzo istotny)

ufam, że wesele z tym zespołem będzie dobre, nie słyszałam złych opinii,

Pan powiedział, ze zawsze się starają jak tylko mogą, a w razie gdyby coś ...!!! nie daj Boże........... to im nie zapłacimy
bo resztę pieniędzy chcą po weselu. to oczywiście jest ostatnie rzecz jaką chcę zobaczyć na weselu, że orkiestra olewa sprawę!

wierze w Nich!
PS. jedziemy po obrączki, Narzeczony mnie pogania
miłego dnia!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 12:05   #967
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
Tak jeszcze wrócę do zespołu Primo, bo zostałam poniekąd wywołana

zarezerwowaliśmy ten zespół słysząc go tylko w Walentynki w Huzarze,
fakt Pani ma piękną barwę głosu, ośmielę się stwierdzić, że piękniejszą od wielu jakie słyszałam!

bardzo chcieliśmy coś ekstra i tu jest saksofon, chociaż ubolewam że niema akordeonu... Pan powiedział ze umie grac, ale jest za ciężki dla niego...
hmm chodziło głównie o tzw. wyprowadzenie z domu, (domy rodz. mamy na wsi i znowu dla babci akordeon jest bardzo istotny)

ufam, że wesele z tym zespołem będzie dobre, nie słyszałam złych opinii,

Pan powiedział, ze zawsze się starają jak tylko mogą, a w razie gdyby coś ...!!! nie daj Boże........... to im nie zapłacimy
bo resztę pieniędzy chcą po weselu. to oczywiście jest ostatnie rzecz jaką chcę zobaczyć na weselu, że orkiestra olewa sprawę!

wierze w Nich!
PS. jedziemy po obrączki, Narzeczony mnie pogania
miłego dnia!

Edytka-dzięki
a ile wpłaciliście zaliczki? i czy mają jakiś szablon umowy czy tworzyliście wspólnie?
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 12:18   #968
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie pozwólcie, żeby problemy techniczne przy organizacji wesela przesłoniły najważniejsze to co ma się odbyć: przysięgę, stworzenie rodziny,
Dla mnie właśnie to jest najważniejsze a całej reszty nie musi być. Nie należe do dziewczyn które od dzieciństwa marzyły o pięknym weselu, ślicznej sukni itp.
Wesela nie chciałam od samego poczatku. Chciałam tylko ślub żebym juz mogła być z moich TZ, żebyśmy mogli zamieszkać (to jest następna kwestia której nie ma mocnych żeby przeforsować z rodzicami ) Zdecydowałam się na nie "bo co rodzina powie, przecież to wstyd" i takie tam inne komentarze, które wysłuchiwali moi rodzice. jakby mi ktoś coś takiego powiedział to bym sie za bardzo nie przejęła. Nie chciałam robić nikomu przykrości a zwlaszcza im, a pomimo że TZ mowil ze wesela nie musi byc to czulam ze chyba jednak troche tego chce. Także zascisnelam piesci i sie zgodzilam.

Problem w tym ze teraz zostalam z tym sama, wszystkimi zalatwieniami, szukaniem itd. Tz niby oferuje pomoc ale konczy si etak ze i tak sama robie Rodzice nie narzucaja jeszcze swoich wizji, wogole sie nie interesuja
Dlatego pisalam ze z biegiem czasu moze zaczne sie tym cieszyc, ale na razie nie potrafie. Pamietam siostre jak wychodzila za maz, ciszyla sie z byle balonika, kwiatuszka. Ja tak nie mam ale moze dlatego ze mam zupelnie inny charakter Moze sie po prostu jeszcze nioe oswoilam z ta mysla albo jak pisalyscie przechodze wewnetrzny bunt.
Troche sie tu wyzalilam wam Dobrze ze nie zlapal mnie jeszcze jesienny dol bo juz wogole wszystko bylo by na nic

Cytat:
Napisane przez agalbn Pokaż wiadomość
a moze ktos zna zespol simon bo nie znam opini forumowiczek a mam juz podisana z nimi umowe i opinie naszego fotografa i kamerzysty
Ja znam ten zespół będzie u nas gral. Dla mnie ten zespół jest naprawdę w porządku, pomimo różnych opini na ich temat. Słyszałam na żywo i mi się tam bardzo podoba. Wokalistka ma niesamowity ten wokal. I to fakt mają bardzo dużo terminów pozajmowanych nawet na dwa lata do przodu, chociaz nie dla tego się zdecydowalismy.

Kiedy Wasze wesele ?Wiesz może kto u Was będzie na wokalu? Bo słyszałam że sa jakieś zmiany.

oshinek my podpisywalismy umowe która mieli i na sali i zespol mial swoja i byly inne od tych ktore wstawilas. szkoda ze wczesniej ich nie widzialam.

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 13:21   #969
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
oshinek my podpisywalismy umowe która mieli i na sali i zespol mial swoja i byly inne od tych ktore wstawilas. szkoda ze wczesniej ich nie widzialam.
Moja umowa z zespołem też jest "ich"-tzn. podobna do tej którą wstawiłam ale bez punktu 7 i 8 oczywiście -tzn. o pkt 8 rozmawialiśmy i są ustalenia ustne, usłyszeliśmy, że w ciągu tych kilku lat zespołowi nic takiego się nie zdarzyło, żadna zmiana składu, nawet jak choroba dopada to Pan Tomek mówił, że biorą jakieś leki dające kopa i pracują. Także jego słowo w tej kwestii musi nam wystarczyć.
Ale dlatego tak jak napisałam, jesli już ktoś to widział wcześniej co może być na umowach niech przynajmniej spróbuje powalczyć o swoje.
Najgorsze jest dezawuować kogoś w stylu: ..ale Pani wydziwia, nigdy nikt nie miał obiekcji, zawsze wszyscy akceptowali, umowę sporządza prawnik -on zna się na rzeczy! itd itd
Tak naprawdę takie gadanie to zagrywka psychologiczna-trochę moim zdaniem nie fair- mająca sprawić, że osoba zawstydzi się swojej "inności", podwinie grzecznie ogon i podpisze wszystko co jej się podstawi

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 14:02   #970
Amira_2007
Rozeznanie

Ja zmieniłam umowę z lokalem, ta która mi zaprezentowali nie odpowiadała mi. Nie robili żadnych probkemów. Teraz nie ma problemu ze zmianą standartowej umowy z deweloperem a co dopiero z zespołem.
Stary 2008-11-21, 14:29   #971
batteryfree87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
dzięki Oshinek
i nie nabijaj się, ze mnie -jedziemy z A. na godzinkę na dzikie plonsy-kurcze, nawet nie wiem czego sięspodziewać :P
a potem umówiłaś z się z moimi dziewczynkami,także w Huzarze dancinguję tylko troszkę
ja z kolei słyszałam od koleżanki,że bosko grają,świetnie bawią gości i mają orginalne oczepiny.Pan był dla mnie przez tel.miły. Bardzo duuużo mówił,ale się nie dałam przegadać.Co do ceny - mi powiedział 3500zł za 4 os. na 2010 r.,a 3000 zł za 3os. skład.
Zainteresowanym zdam jutro relację jak coś
A u mnie będzie grał zespół AGAT !!! Bawiłam się z nimi na ostatnim Sylwestrze (oczywiscie w tym roku też się wybieramy całą ekipą) i nie miałam żadnych wątpliwości - ten i żaden inny !! Zresztą sami wejdźcie na ich stronę i posłuchajcie.
Moim zdaniem takie typowo dancingowe zespoły jak PRIMO mogą podobać się mamom, a na weselu potrzebna jest innego rodzaju muzyka.
batteryfree87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 14:46   #972
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
gabie1 aby móc zacytować dany post, uzyjk ikony pod nim 'cytuj' - jeśli chcesz zacytować tylko jeden, a jeśli chcesz wiele to znak + którey zrobi się wtedy - i tak dalej klikasz w te + aż skończysz dodawać te posty, a potem "Odpowiedź" na końcu i wtedy wpisujesz w tekst który już zawiera te posty
Joasia*** tak jak Ty napisałaś, to ja umiem tylko chodzi mi o to, że np. chcę zacytować kogoś i pod tym mu odpowiedzieć, potem znów kogoś zacytować i odpowiedzieć i tak kilka razy, a to wszystko w jednym tylko poście
gabie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 14:56   #973
maciejka83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez batteryfree87 Pokaż wiadomość
A u mnie będzie grał zespół AGAT !!! Bawiłam się z nimi na ostatnim Sylwestrze (oczywiscie w tym roku też się wybieramy całą ekipą) i nie miałam żadnych wątpliwości - ten i żaden inny !! Zresztą sami wejdźcie na ich stronę i posłuchajcie.
Moim zdaniem takie typowo dancingowe zespoły jak PRIMO mogą podobać się mamom, a na weselu potrzebna jest innego rodzaju muzyka.

co do zespołu PRIMO-to na stronie mają i dancingowe hity i najnowsze przeboje -można sprawdzić na ich stronce.Ale póki co mam zamir przekonać się jak to wygląda na żywo i wtedy wyrobię sobie zdanie...
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 15:04   #974
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabie1 Pokaż wiadomość
Joasia*** tak jak Ty napisałaś, to ja umiem tylko chodzi mi o to, że np. chcę zacytować kogoś i pod tym mu odpowiedzieć, potem znów kogoś zacytować i odpowiedzieć i tak kilka razy, a to wszystko w jednym tylko poście
to właśnie tak ci się uda jeśli będziesz klikać w te +
potem jednak w tekście który ci się z nich zrobi, musisz odszukać koniec danego postu który chcesz skomentować, i tak z każdym - a wszystko stanie się potem jedną odpowiedzią i jednym postem
Stary 2008-11-21, 15:05   #975
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Ja zmieniłam umowę z lokalem, ta która mi zaprezentowali nie odpowiadała mi. Nie robili żadnych probkemów. Teraz nie ma problemu ze zmianą standartowej umowy z deweloperem a co dopiero z zespołem.
Amiro to, że w waszym lokalu poszli na rękę nie znaczy, że tak jest we wszystkich
A porównanie umowy deweloperskiej z umową z zespołem? Jest pomiędzy nimi zasadnicza przepaść jak dla mnie zarówno jeśli chodzi o odpowiedzialność jak i wagę

Cytat:

potem jednak w tekście który ci się z nich zrobi, musisz odszukać koniec danego postu który chcesz skomentować, i tak z każdym - a wszystko stanie się potem jedną odpowiedzią i jednym postem

Cytat:
Napisane przez gabie1 Pokaż wiadomość

Po tym jak klikasz w "+" w poszczególnych postach które chcesz zacytować klikasz w "cytuj" a nie w "odpowiedź" - mi przynajmniej tak wychodzi

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2008-11-21 o 15:09
Stary 2008-11-21, 15:16   #976
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Po tym jak klikasz w "+" w poszczególnych postach które chcesz zacytować klikasz w "cytuj" a nie w "odpowiedź" - mi przynajmniej tak wychodzi
wygląda na to ze to bez róznicy.
odpowiedź też działa

Tylko czasem trzeba zwrócić uwagę na ten znaczek z '+'.
poczatkowo jest fioletowy, a jak sie kliknie w plus to zmienia jego kolor na czerwony i pojawia sie znak '-'.
forum potrafi sie przywiesić i od razu nie zaznaczyć ze tą wypowiedź chce się zacytować.
Stary 2008-11-21, 15:20   #977
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
odpowiedź też działa
zgadzam się z froggie bo kiedyś wypróbowałam po plusach i 'cytuj' i 'odpowiedz' i na to samo wyszło
Stary 2008-11-21, 15:29   #978
oshinek
Wtajemniczenie

dzięki za uświadomienie

Stary 2008-11-21, 15:45   #979
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

hej dziewczyny, ale naskrobalyscie od wczoraj

bylam dzis w salonie Lisy F i mierzylam kilka sukienek
jestem zadowolona, bo mam mniej wiecej obraz tego co bym chciala
szkoda tylko ze w promocji sa same prawie 36 i 38 kiedy ja potrzebuje 42

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
elizabarbara, jakiego dj'ja macie, jezeli możesz ujawnić ?
na razie mamy zamowionego P. Tomka, ktory grywa imprezy w jednym ze studenckich klubów i jest znajomym dj hiszpana - wywodza sie z jednego klubu
ogladalam pare dvd z wesel, na ktorych gral i "wodzirejowal" i mi sie podobalo. no i tanio jest.... jednak szkoda ze nie ma akordeonu

mamy jeszcze jednego dj'a na oku, ktory tez nam sie podoba i ostatecznie zdecydujemy w nastepnym tygodniu

mielismy miec zespol, ale w sumie z wielu wzgledow sie z tego wycofalismy i mam nadzieje ze bedzie ok

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 16:27   #980
ladyinred85
Rozeznanie

Witam przyszłe Panny Młode mam pytanie trochę z innej beczki Wybieracie się gdzieś na bal Sylwestrowy w Lublinie w tym roku? Ostatnio szukam czegoś ciekawego i na studencką kieszeń ;p ale w internecie nie ma jeszcze za wiele ofert. Znalazłam ofertę z Zajazdu pod Gwiazdami, Vikinga, Victorii, Relaxu, Malibu. Jak słyszałyście o czymś ciekawym, to proszę o info My w poniedzilek bylismy 1 raz na naukach u Dominikanów (może ktoras z Was też była?) i podobało nam się

Edytowane przez ladyinred85
Czas edycji: 2008-11-21 o 16:29
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 16:52   #981
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Witam przyszłe Panny Młode mam pytanie trochę z innej beczki Wybieracie się gdzieś na bal Sylwestrowy w Lublinie w tym roku? Ostatnio szukam czegoś ciekawego i na studencką kieszeń ;p ale w internecie nie ma jeszcze za wiele ofert. Znalazłam ofertę z Zajazdu pod Gwiazdami, Vikinga, Victorii, Relaxu, Malibu. Jak słyszałyście o czymś ciekawym, to proszę o info My w poniedzilek bylismy 1 raz na naukach u Dominikanów (może ktoras z Was też była?) i podobało nam się
ja z moim TŻ i z moimi kolezankami z pracy idziemy do fiesty na bal
trzeba sie troche rozerwac

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 17:11   #982
oshinek
Wtajemniczenie

My planujemy iść do klubu ze znajomymi

Stary 2008-11-21, 17:14   #983
kasia0706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Hahaha, nie nabijam sięMama mojego TŻa też mówiła, że wokalistka ma boski głos i że świetnie bawią ludzi, że na tych dancingach zawsze dużo ludzi
Ceny spoko, podejrzewam, że w 2009 będą już podawać inne na 2010 więc jeśli się na nich zdecydujecie podpisujcie od razu umowę.
Jakby co mam przykładowe umowy na zespół muzyczny, fotografa, kamerzystę, salę.

Ja z Niepodległości Czy słyszałaś coś o naukach w naszym kościele?Jak to wygląda itp?
O naukach wiem tyle, że odbywają się w czwartki o godzinie 19. Część spotkań prowadzą księża, a część pani z poradni. Trzeba zaliczyć też jakieś spotkania indywidualne...
Jak byliśmy z TŻem u księdza, to mówił, żeby przyjść po indeksy dopiero w marcu. Znajomi mówili nam jednak, że nauki warto zrobić wcześniej, nie zostawiać ich na ostatnią chwilę, bo trzeba przecież poświęcić na nie 10 tygodni.
A Ty, oshinek ze swoim TŻem kiedy chcecie zacząć chodzić na nauki?
Pozdrawiam ciepło
kasia0706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 17:33   #984
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia0706 Pokaż wiadomość
O naukach wiem tyle, że odbywają się w czwartki o godzinie 19. Część spotkań prowadzą księża, a część pani z poradni. Trzeba zaliczyć też jakieś spotkania indywidualne...
Jak byliśmy z TŻem u księdza, to mówił, żeby przyjść po indeksy dopiero w marcu. Znajomi mówili nam jednak, że nauki warto zrobić wcześniej, nie zostawiać ich na ostatnią chwilę, bo trzeba przecież poświęcić na nie 10 tygodni.
A Ty, oshinek ze swoim TŻem kiedy chcecie zacząć chodzić na nauki?
Pozdrawiam ciepło
No my właśnie zamierzamy jakoś niedługo zaczynać(chociaż proboszcz powiedział, że teraz za wcześnie bo do ślubu zapomnimy)
Ślub w maju, a od stycznia mój TŻ zaczyna wielką kampanię szkoleniową w pracy, więc nie będzie wtedy czasu.

Stary 2008-11-21, 18:02   #985
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Edytka-dzięki
a ile wpłaciliście zaliczki? i czy mają jakiś szablon umowy czy tworzyliście wspólnie?
umowę miał Pan gotową, taka ok się wydawała, dopiski istotne robiliśmy od ręki na dole i wszystko chyba tam było co trzeba, ale ja nie trzymam "teki" weselnej, tylko mój TŻ wiec nie moge zacytować ani nic konkretnego napisać

zaliczki było 400zł,
granie od 15.00 pod domem, wesele 18.00-4.00 1 dzień 2700zł z tym że wiem ze już zwiększyli stawki, my podpisywaliśmy 14 lutego umowę.

Cytat:
co do zespołu PRIMO-to na stronie mają i dancingowe hity i najnowsze przeboje -można sprawdzić na ich stronce.Ale póki co mam zamir przekonać się jak to wygląda na żywo i wtedy wyrobię sobie zdanie...
zdecydowanie nie tylko dancing
mają wszystko, co potrzeba każdy rodzaj,
nawet jazz jak ktoś lubi, bardzo fajnie grają

MAMY ZAMÓWIONE OBRĄCZKI u Sawickiego na zamojskiej, model 49,

doradzam przedyskutować wcześniej co chcecie na grawerze my się wracaliśmy

Edytowane przez edytka27101982
Czas edycji: 2008-11-21 o 18:09
edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 18:31   #986
Malemalenstwo
Zadomowienie

Piszecie wszystkie o zespołach. Słyszałyście coś na temat zespołu Alien?

Ja już na poczatku tego roku podpisałam umowe z nimi. Za 1 dzień grania płace 2400zł. Pani z którą rozmawiałam była bardzo miła i sympatyczna. Pokazała film z wesele na którym grali. Mam nadzieje, że się spiszą na moim weselu
Stary 2008-11-21, 19:28   #987
gabie1
Raczkowanie

Cytat:
no to ok, próbuję teraz znowu....

Po tym jak klikasz w "+" w poszczególnych postach które chcesz zacytować klikasz w "cytuj" a nie w "odpowiedź" - mi przynajmniej tak wychodzi[/QUOTE]

i zaraz się okaże....

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
odpowiedź też działa

Tylko czasem trzeba zwrócić uwagę na ten znaczek z '+'.
poczatkowo jest fioletowy, a jak sie kliknie w plus to zmienia jego kolor na czerwony i pojawia sie znak '-'.
forum potrafi sie przywiesić i od razu nie zaznaczyć ze tą wypowiedź chce się zacytować.
czy mnie nauczyłyście DZiAŁA!! no prosze jak ładnie teraz hihi
będzie porzadek
Dziękuję

P.S. coś tam delikatnie tylko nie wyszło hihi no ale nie od razu Rzym zbudowano hihi

Edytowane przez gabie1
Czas edycji: 2008-11-21 o 19:29
gabie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 21:15   #988
froggie
Zakorzenienie

hihih przegladam gazetkę tesco i co tam widze?
urządzenie do produkcji czekoladowej fontanny
Stary 2008-11-21, 21:33   #989
calineczka87
Raczkowanie

My płacimy za kamerę u W.Serafina 2100zł- pakiet nr 3(najdroższy z ogólnie proponowanych Młodym,dużo wstawek,wybór wszystkiego,dowolna ilość kopii,ale bez nagrywania jakiś scenek w plenerze. Ale jak chce ktoś taki bajer,to wiadomo jest parę stówek więcej do płacenia. A ktos tu napisał,że bierze nawet 2900zł...? nam takiego czegoś nie wiadomo,aczkolwiek stawki w biznesie szybko sie zmieniają,he.)
No to jak z tym egzaminem na koniec nauk przedmałżeńskich w lubelskich Kościołach..? bo chciałabym się czegoś dowiedzieć
i mile widziane relacje,wrażenia z nauk u Dominikanów(to na ul.Złotej?),bom zainteresowana
Stary 2008-11-21, 22:10   #990
agalbn
Raczkowanie

nasze wesele 13 czerwca a o zmianach nic mi nie wiadomo.kurcze musze w takim razie wywiedzuec sie wszystkiego ale z tego co wiem to simon ma jeszcze dwa lub jeden zespol ktorego nazwy nie pamietam no i podpisywalam ze bedzie simon i dlatego placimy 4tys. bo w przypadku drugiego podobno taniej wiec i moze wokal inny.tak czy siak jutro sluchawka goraca bo dzwonie do grajkow no i dzieki za podpowiedz.
agalbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości