|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Kurde, odpisywalam Ci Maggie, ale komp mi zwariowal i zniknal mi zapis. A ja tak szzbko rezygnuje
![]() Co sie wciska, jak sie przestawiaja literki na klawiaturze
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
popscene ctrl+shift albo shift+alt+ctrl
|
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze jeden tort weselny
![]() pamiętacie opowieści moje o mojej teściowej jestem ciekawe jak zareaguje na wieść że prawdopodobnie zamieszkam z nim z TŻ przed ślubem se se se
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Azis to co piszesz to zawsze jakies wyjscie-w koncu zawsze moglam zmienic zdanie
mnie to jeszcze tylko wkurza to, ze jej mama i moj TZ sa tak nia oslepieni, ze zawsze ja wychodze na ta czepialska a ona jest swieta ja tez bym chciala miec dobre relacje ze szwagierka, ale nie za wszelka cene i ja zawsze wyciagam reke i dostaje po lapach wiec mowie teraz koniec z tym a w imie czego??? najlepiej jak tesciowa kiedys mnie wypytywala o swiadkow-wiec mowie ze albo ta kolezanka, bo to i to albo ta bo jest taka i taka, ale jeszcze inna byla zawsze przy mnie, a z ta teraz najczesciej sie widze..... a tesciowa na to, ze one wszystkie sa mezatkami- a ja ze no trudno, ale moje najlepsze przyjaciolki sa juz wszystkie po slubie - mina jej zrzedla bo myslala ze wymienie jej corke, ale to za zadne skarby swiata i koniec kropka !!! Nie dam sie "uderzyc w twarz po raz kolejny"
|
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę że nie tylko ja mam problem z teściową :/ moja jeszcze nie wiem że świadkiem będzie moja bratowa mężatka , o mojej teściowej można książkę napisać wkleję wam coś co koleżanka mi kiedyś wysłała na maila Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _________________________ _________________________ ___ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. _________________________ _________________________ ____ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? _________________________ _________________________ ____ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. _________________________ _________________________ ____ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. _________________________ _________________________ ____ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. _________________________ _________________________ ____ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. _________________________ _________________________ ____ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew w domu: _________________________ _________________________ ____ Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. _________________________ _________________________ ____ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. _________________________ _________________________ ___ Prześlij to wszystkim, którzy mają dzieci lub znają kogoś, kto ma dzieci lub sami byli dziećmi! WNUKI: Nagroda od Pana Boga za nie zamordowanie własnych dzieci.
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że po co planowac na rok naprzód... że ślub jeszcze 3 razy można odwołaćA ostatnio z radością poszła ze mną do salonów i jeszcze zrobiła mi chyba 30 fotek. Moze Twoja też zmieni nastawienie. Cytat:
|
||
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama stwierdzila że do ślubu jest dużo czasu w zeszłym roku teraz mówi że juz sukienkie oglądam pozatym pow że nie będzie sie wtrącać bo chce bysmy wg siebie ślub zrobili i wesele
|
#4779 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I niech zgapia... najwyżej będziecie mieli niezły ubawedit: tylko niech się nie obrażą dziewczyny, które chcą mieć różowe akcenty na ślubie (np. bukiet)... mi chodzi o to żeby różowe było WSZYSTKO
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-21 o 11:19 |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też to przesłałam dalej
dobre....Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz nie moge sie doczekac jak powiem mamci co mi doradzilyscie
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Nareszcie nadrobiłam
|
|
|
|
#4784 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Mggie1983- rodziny sie niestety nie wybiera i najlepiej rzeczywiscie zamknac buzie na kłodke albo naopowiadac jej samych bzdur-niech sie wzoruje Z czasem moze sie przekona ze lepiej miec swoje zdanie niz malpowac po innych ![]() Sliweńka -swietny mail-sama juz sprzedalam swoim znajomym ![]()
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam problem. Chyba nie zamowie butow przez internet. Bo normalnie mam rozmiar 37 albo 38 zalezy od firmy. No i zmierzylam sobie stopy, wedlug tego co bylo na stronie i okazalo sie, ze jedna stopa jest o 0,5cm krotsza. Wiec jeden but wychodzi 37 a drugi 38
I nie wiem co teraz zrobie. Musze po prostu isc do sklepu, przymierzyc i cos wybrac
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak tylko dostanę wypłatę to zamawiam te z growikara
Strasznie jestem na nie napalona, normalnie szok![]() Najwyżej jak będą nie dobre sprzedam na all
|
|
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześć dziewczynki Wpadłam na chwilunie.... Dawaj zdjecia bo ja chbya też przez neta bede zamawiać....
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze uprzejmie
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh skąd ja znam ten ból dość że ja mam 0,5cm większa jedną stopę (lewą) to inaczej zbudowaną ciut inne proporcje nie wiem jak to określić od prawej dlatego że mamie w brzuchu naciskałam nogą na żebro tylko nie wiem dlaczego bardziej odstaje mi lewy obojczyk
|
|
#4791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(w sumie nie wiem czemu tak wyszło... mieszkałam w innym mieście, pracowała i nie mogłam za bradzo wziąć wolnego bo to początki pracy... i dostałam tylko zawiadomienie, a po srugie oni starają się o dziecko, więc nie wiem czy w tym czasie nie będzie z brzuchem już chodziła), a druga teraz na dniach ma rodzić. Mam nadzieję, że jakoś do maja dzidzius sie odchowa i będzie w razie czego mogla świadkować... choć nigdy nie wiadomo czy mi nie odmówi z tego względu...![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4792 |
|
Wtajemniczenie
|
Jednak zdecydowalam sie na 37, bo na stronie jest napisane, ze jesli rozmiar jest pomiedzy to nalezy wziac ten mniejszy bo Growikar ma troche wieksze te buty.
A oto buciki: http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=1055& Wzielam z ekoskory, bo suknia koronkowa i nie chce przesadzic. |
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podobają takie z growikara. Tylko bez tego paska i tego czegoś.
http://www.buty-slubne.net/index.php...bne-wzor-181-4 No bo niskie potrzebuje. Najlepsze były by gładkie, lub z takich kuleczek. Popscene ladne. Znajoma miala koronkową suknię i butki, i ladnie wyglądało. ![]() Tak growikar ma wieksze. ja nosze 40 i weszlam w 39 spokojnie;] o takie kuleczki: |
|
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomyslalam, ze ten model co wybralam, to zawsze moge pozniej jakos zafarbowac i bede mogla je nosic. Jeszcze nie wiem jak, ale zafarbuje
![]() Chcialam na poczatku wziac ten model z tafty, bo gora mojej sukni to chyba jest taka tafta troche, ale taka skorka to do wszystkiego pasuje. |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
a czy tafty lub satyny nie sa bardziej 'oddychające' - przepuszczajace powietrze?
ps. pogodziliśmy się z Tż.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-21 o 13:10 |
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to nie ma wiekszego znaczeniaa.No i dobrze, ze sie pogodziliscie. U nas to zawsze TZ zabiega po klotni. Ja mam swoja dume
|
|
|
|
|
#4797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a co do torebki to chyba wybiorę brązową Cytat:
na pewno materiał się gorzej rozciąga, te ze skóry są bardziej rozciągliwe, lepiej się je rozchodzi |
||||
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie mam problem z rozmiarem, noszę 40 41, ale mam bardzo szczupłą nogę i wszystkie buty, takie wkładane mi "klapoczą" tam piszę, ze mniejszy trzeba wziasc, 40 czy 39
nie ma tam gdzies zeby zmierzyc stope i dobrac rozmiar?
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się natknelam na fotkę z bodrowymi balonami i super wyglądąły
![]() choć nie pwoeim dekoracja biało zielona tez mi się podoba. ;] Na pożegnanie(bo zaraz jadę) wstawię kilka fotek ![]() Z ost. zdjęcia zaintrydowały mnie świece. muszę nad nimi pomyśleć. Nad kolorem, fakturą i wielkością. ![]() baja sztuczna skóra też ma takie właściwości? |
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak, mam w domu satynowe buty i dłuuugo zajęło mi ich rozchodzenie, mam też ze sztucznej skóry i te się szybciej dały "wyrobić"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

mnie to jeszcze tylko wkurza to, ze jej mama i moj TZ sa tak nia oslepieni, ze zawsze ja wychodze na ta czepialska a ona jest swieta
ja tez bym chciala miec dobre relacje ze szwagierka, ale nie za wszelka cene 
że po co planowac na rok naprzód... że ślub jeszcze 3 razy można odwołać

Juz nie moge sie doczekac jak powiem mamci co mi doradzilyscie 

ja ostatnio poszalalam i kupilam duza fioletowa i jest super