|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
niestety nie wiem ![]() ale widzialam taka rozmiarowke i w polsce,w h&m ![]() heh,a ja nie przymierzalam zadnego buu...tylko patrzylam,ale Wam zazdroszcze..domi7ks moze i my sie wybierzemy na przymierzanie????
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypadałoby ja za chwle ide na miasto, więc może sobie poprzymierzam a może nawet sobie jakis kupie....i bede wszytskich kłamać, że dostałam od Tż
|
|
|
|
|
#1473 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Wtajemniczenie
|
no ciekawe co to będzie, ciekawe
![]() ale nie nastawiam się na nic w najbliższym czasie, spoooko... ![]() nie wiem co go tak wzielo, ostatnio nic mu nie mowilam, procz teog tydzien temu... ahhh kuka mi do kompa spadam ![]() ![]() :buziaki
|
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 23:05 |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najsmieszniejsze w tym wszystkim to, ze ja nie stekam wogóle nie rozmawiam ze swoim o tym. Wogóle nie mam ochoty. Wole sobie posiedziec na tym wątku.
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawiaj, podpowiedz..
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo,chilanes,jak fajnie,ze wpadlas do nas widzisz co tu sie dzieje istny szal nas dopadl!
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
istny szał! mierzenie, plany... cieszę się bardzo i kibicuję każdej z Was jak już się pozaręczacie, to będziemy musiały stworzyć wątek "zazdroszczące, które się oświadczyn doczekały.." A tak poza tym, to Was regularnie podczytuję, ale to już chyba nie atek dla mnie, choć bardzo sympatyczne dziewczyny na niego zaglądają
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
bo ty już pewnie na wątkach o sukniach ślubnych i o tym, co jeść
![]() ja tak jak już mówiłam - na nic się nie napalam... na razie umyłam głowę i nie wiem co dalej - mam koszmarne włosy i nic z nimi nie potrafię zrobić ![]() tż śpi oczywiście. mamy dla niego szelki, kapciucha na głowę i fajkę - myślę, że się nada, co? nie chciał garniaka i kapelusza bo uznał, że wszyscy tak będą... [też tak uważam ]a ty polka nie narzekaj, tzn narzekaj, ale tak bardziej optymistycznie! bo chyba nic konkretnego się nie stało, że oddalasz zaręczyny o rok świetlny?... ![]() ps dziewczyny, a w ogóle to na której ręce się nosi zaręczynowy????? Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-21 o 15:47 |
|
|
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przeczytałam, co naskrobałyście od rana... ALEŻ JA WAM ZAZDROSZCZĘ tych wizyt u jubilera, mierzenia pierścionków
![]() ![]() ![]() ![]() co za beznadzieja ![]() ![]() ![]() miałam być dzielna i nie dołować się, no ale co poradzę... |
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakos dzisiaj dziewczyny sie wybraly tak,stworzymy watek,tylko poczaj az sie zarecze podczytuj,tu zawsze bedzie chyba taka goraca atmosfera..
|
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż już z różnymi innymi zdaniami w tej kwestii się spotkałam... ale ja będę nosić na prawej ręce i serdecznym palcu ![]() ![]() Aelitko, a Ty się nie robisz na bóstwo przed imprezką tylko na wizazu siedzisz?;-) |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak też mierzyłam, ale potem gdzies w przeczytałam że na lewej. ale na wikipedii też jest, że prawa ![]() hmm włosy umyłam, coś tam z nimi zrobiłam (i tak wyszedł koszmar ), a wychodzimy dopiero na 21 więc jeszcze kupa czasu
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
pokazesz nam fotki jak sie wystroiłas?
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
wazne ze w ogole
|
#1489 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe co mi wyjdzie
nie mam pomysłu na włosy (nie bardzo umiem cokolwiek z nimi zrobić) i na makijaż - tu problemem są moje cienie pod oczami, która mam zawsze bez względu na wszystko (taka uroda;P), więc makijaż "przydymione oczy", jaki podobno przynależy do epoki, średnio u mnie wygląda (jak "podbite oczy" )
|
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
To jakiś korektorek pod oczy by Ci się przydał...
ale poooookaaaaaaaż fotkę jak już będziesz odstawiona do wyjścia może być jutro, ale koniecznie musisz się pochwalić swoim imagem al'a lata 20'
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ze 4 różne
![]() ![]() i niewiele mi to pomaga... nie wiem, może nie potrafię dobrać właściwego, może powinnam jakieś lepsze (znaczy droższe ), kij z tym nie płaczę tak nad tym...już mam zlecone od mamy zrobić zdjęcie PRZED wyjściem, jak nic mi jeszcze nie odpadnie i nie popsuje się więc będzie, spoko, zapodam linka ![]() na razie myślę czy myć głowę czy uda mi się naprawić to co zrobiłam
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zlatałam za żakietem i płaszczem na te chrzciny i mam
i cena też elegancka ![]() A propos ja też z Łodzi jestem ![]() Aelitka dobrej zabawy dzisiaj A z tym przymierzaniem pierścionków to ... póki co ja nie mam takiej chcicy wiem na pewno ,że mam rozmiar 8/9 czyli palce jak u Pinokia a poza tym myślę,że pierścionek dla mnie jest "szykowany" nie ma to jak skromnosc i nie dowiem się jaki to będzie pierscionek... mam nadzieje ,ze z żóltego złota bo nie mam ani jednego z zoltego złota w swojej kolekcji i dlatego chce zeby ten zaręczynowy się wyroznial ![]() Aaaaaa i dziewczyny mam takiepytanie do Was , czy jesteście pewne ,ze Wasz TŻ jest zdolny do poświecen dla Was ?? w roznych sytuacjach ?mialyscie kiedys przykrosci spowodowane jego zachowaniem? Ja dzisiaj tak stwierdził,ze nie pojedzie ze mną na chrzciny co dla mnie jest bardzooo wazne i nastawił go do tego pozytywnie moj przyszly Teść dzięki Bogu Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2008-11-21 o 17:42 |
|
|
|
#1493 |
|
Wtajemniczenie
|
no to brawo za udane zakupy
![]() ja się nie przejmuję za bardzo tymi dzisiejszymi odwiedzinami u jubilera.. po co się napalać na nie wiadomo co strasznie masz drobne paluszki!!! to ja mam jakieś przetłuste, jeessssuuuuu ![]() dzięki,mam nadzieję, że będzie fajnie ![]() trochę się nastawiam ![]() a co do twojego pytania - myślę, że tak. łazi ze mną na wesela, chrzciny (chyba że nie jest zapraszany - ale to już inna kwestia..... ;/), jubileusze.... u niego to akurat większe poświęcenie, też z uwagi na chorobę - ale to akurat mu wybaczam, bo choroba jest dłuższa i gorsza niż grypa szybciej się męczy i generalnie ma gorszy humor, a mimo to dla mnie potrafi dużo, czasem aż się nie spodziewam.... kochany ![]() wiesz co, według mnie z grypą na chrzciny to nie bardzo.... chyba że to wyimaginowana grypa?? =) Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-21 o 17:47 |
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
Aelitko, mamy zawsze mają rację, więc bądź dobrą córką
zrób zdjęcie zanim Ci coś odpadnie, rozmaże się itp... i pokażesz nam potem ![]() [/quote] Aaaaaa i dziewczyny mam takiepytanie do Was , czy jesteście pewne ,ze Wasz TŻ jest zdolny do poświecen dla Was ?? w roznych sytuacjach ?mialyscie kiedys przykrosci spowodowane jego zachowaniem? Ja dzisiaj tak stwierdził,ze nie pojedzie ze mną na chrzciny co dla mnie jest bardzooo wazne i nastawił go do tego pozytywnie moj przyszly Teść dzięki Bogu Olliwko, No to, skoro ubranko już masz eleganckie, to będziesz piękną mamusią chrzestną ![]() ![]() A w kwestii pytania...ja jestem na 100% pewna, że mój TŻ jest zdolny do poświęceń dla mnie i staram się to doceniać jak tylko mogę i odwdzięczać mu tym samym... nieraz już udowodnił, że jestem dla niego najważniejsza ![]() (tylko dlaczego nigdy tego nie udowodnił PIERŚCIONKIEM????!! A że nie chce jechać z grypą na chrzciny... może nie chce wszystkich z Tobą na 1. miejscu pozarażać??? wiesz, rodzice tego maluszka, który będzie chrzczony to raczej się nie ucieszą jak im się dziecko rozchoruje ... no chyba że jak zauważyła Aelitka, TŻ coś ściemnia z tą chorobą... to wtedy
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:28 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
czy jesteście pewne ,ze Wasz TŻ jest zdolny do poświecen dla Was ?? w roznych sytuacjach ?
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ jest kochany, spełnia moje zachcianki. Jest osobą na którą mogę liczyc zawsze i wszędzie
Jest moim najlepszym przyjacielem.
|
#1497 |
|
Wtajemniczenie
|
mój nie spełnia wszystkich moich zachcianek
![]() ale w poważnych sprawach zawsze mogę na niego liczyć...
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
moj tez, nudno by bylo gdyby byl taki idealny
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam dzis frytki domowej roboty z bazylią
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

buu...tylko patrzylam,ale Wam zazdroszcze..
a może nawet sobie jakis kupie....i bede wszytskich kłamać, że dostałam od Tż

to ja mam jakieś przetłuste, jeessssuuuuu

... no chyba że jak zauważyła Aelitka, TŻ coś ściemnia z tą chorobą... to wtedy