|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() Nikt nie zauważył,że mnie nie ma ![]() nic już wczoraj nie spałam ![]() idę sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja tez widzialam
![]() ![]() A studia dzienne i praca wymagaja duuuzo poswiecenia. Moj brat tez studiuje dziennie(2 kierunki nawet) i pracuje i nie ma go w domu od 6 rano do 22 codziennie. Ja musze szybko kupic prezenty rodzince zeby paczka zdarzyla dojsc ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-21 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej, już prezenty... ja jakoś nie mam do tego głowy. Kolezanka chce żebym jutro poszła z nią na imprezke, na 18stke jakiejś dziewczyny.. ale mam tak przygnębiony humor dziś, że wydaje mi się że mi do jutra nie przejdzie i nie mam ochoty iść ![]()
![]() |
#3485 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Puchatko u nas styczeń to jest ciekawy: 19 , 21 , 22 i 30 - w te dni ja i TŻ mamy imieniny i urodziny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jak masz potrzebę to smęć ![]() mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() jesteś bardzo rozważnym koziołkiem Madziu ![]() podziwiam Cię za to. ja bym nie dała rady ![]() Cytat:
Wszyscy zauważyli! ale wiedziałyśmy że ciężko i długo pracujesz ![]() młaaaaaaa ![]() Cytat:
![]() Ale ostatnio jest tak że zamiast prezentów fundujemy sobie coś innego ( jeśli jest kasa ![]() ![]() Cytat:
![]() zresetujesz się i nie będziesz się tyle zamartwiać ![]() Dla wszyskich zatroskanych, smutnych i przygnębionych koziołków ode mnie ![]() ![]() ![]() Jutro weeeeekend ![]() nie trzeba wstawać na budzik ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rety jak sobie pomyślę że w tym roku będę miała ćwierćwiecze to ała... Madzik ja Cię nie widziałam (tz. nie widziałam Twojego nicka w przeglądających wątek) ale zauważyłam, że Cię tutaj nie ma, nie piszesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Archi przejrzałam picasso
![]() FAjne fotki ![]() Ale macie ciekawe balkony w akademiku ![]() ![]() Zdjecia roślinności z Kyoto baardzo mi się podobają - piękne miałaś światło ![]() ...i na tym mój wir pracy się skończył ![]() już mi się nie chce i czuję weekend za pasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
No i dobrze nie ma co sie przepracowywac
![]() ![]() ![]() Widzialam torebki Sus i Ag na watku etorebki i bardzo mi sie podobaja. Sus ktorego masz urodziny?Trzeba bedzie niedlugo nasza liste wyciagnac ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-21 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i będziemy tutaj świętować przez całe dwa miesiące ![]() to ja wyciągnę listę Ag ![]() Lista Urodzinowa: madzik, agniesia 24.12 backie 29.12 Ag4 4.01 puchatka 6.01 Ośka 7.01 Elf 9.01 blush 13.01 NiEBiE, Yovi 15.01 kode 19.01 archi 11.01 dzasta 01.01 sas 14.01 Alicja 02.01 Sus proszę się dopisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Już się dopisuję, widzę przewagę stycznia
![]() ![]() Lista Urodzinowa: madzik, agniesia 24.12 backie 29.12 Ag4 4.01 puchatka 6.01 Ośka 7.01 Elf 9.01 blush 13.01 NiEBiE, Yovi 15.01 kode 19.01 archi 11.01 dzasta 01.01 sas 14.01 Alicja 02.01 Susanna 28.12 Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-11-21 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Ułożyłam liste wg. dat
![]() Lista Urodzinowa: MADZIK, AGNIESIA 24.12 SUSANNA 28.12 BACKIE 29.12 DZASTA 01.01 ALICJA 02.01 AG 4.01 PUCHATKA 6.01 OSKA 7.01 ElLFIK 9.01 BLUSH 13.01 NIEBIE, YOVI 15.01 ARCHI 11.01 SAS 14.01 KODE 19.01 Jestem ostatnia ![]() mam nadzieję że po tylu imprezach będzie siła na wypicie ostatniego kielicha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jest wszystko ok! i wiem gdzie chce iśc na studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musiałam się pochwalić ^^ ![]() Jak mija dzień Koziołki?
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-21 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja odmierzam minuty do wyjścia z pracy ![]() A potem jadę na pocztę i mini zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
![]() Wpadłam do Was na chwilkę, zaraz Tż wraca z pracy i jedziemy do naszych rodziców. W sumie nie chce mi się trochę, ale w garażu u moich rodziców mamy opony zimowe i przydałoby się je wymienić ![]() Podpatrzę jak się mają kanarki i jajeczka (na razie są 2, podobno śliczne niebieskie ![]() Życzę udanego wieczoru ![]()
#3496 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pracowałam ![]() ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item488195631_zegar_queen.html http://www.allegro.pl/item481892023_...lkn_427_n.html http://www.allegro.pl/item481025583_...91_5x61cm.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie może jak ciezko jest się dostać na SGGW w Warszawie na kierunek Turystyka i Rekreacja ?
![]() ![]()
#3498 | |||||||||
AGA :)
|
Cześć dziewczyny !!
![]() Przepraszam za emotki, za dużo tu emocji a jeszcze chciałam swoje wcisnąć ![]() Cytat:
pobawisz się, nie ma co się tylko dołować i denerwować ![]() ale fajnieee ! Oby było dużo śniegu, będzie jakoś tak romantyczniej ![]() btw, jak braliście ślub jaką mieliście pogodę? my 7 ![]() długodystansowca z nas ![]() Cytat:
Podziwiam Cię Madziś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Musisz się teraz postarać żeby mieć dobre świadectwo ( a z tego co zawsze piszesz masz bardzo dobre oceny ![]() ![]() ![]() w tedy nie będzie problemu żeby się dostać ![]() Cytat:
u mnie dziś spadł śnieg! Cytat:
Ja chyba stawiam na zegar ![]() Uff w koncu mi chodzi mulicytowanie. ależ zmarzłam dziś, poszłam kupić jakąś czape ale nic nie znalazłam, musze sie przejechać do C&A, może dostanę jeszcze kaszkiety które wy macie ( puszka i kode ) było by miło ![]() cholera i nie moge się zagrzać :/ nawet gorąca kąpiel niewiele pomogła :/
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne musza być te jajeczka w kolorze blu ![]() W nd. przyjedzie jakiś facet oglądnać szyszki i może je weźmie ![]() właśnie biegają a ja je pilnuje bo TŻ imprezuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o tak ..dobrze że juz o ślubie myślicie ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Why? What is wrong with them?
![]() |
#3501 | |||
|
Cytat:
![]() to musi być pięęękneee! Pogoda Wam dopisała ![]() Póki co tylko myślimy... ![]() wcześnie zaczeliśmy się spotykać dlatego tyle lat "nabiliśmy" ![]() na slub jeszcze wg mnie troszke za wcześnie, no ale za lata jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to dobrze, daleko zajdziesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
germany for example
![]() Cytat:
![]() To był prezent od właścieli pensjonatu w którym mieliśmy wesele ![]() Rękawiczki miałam całe brudne od tego gołębia a tŻ marynarkę ![]() zawsze mnie rozśmiesza ten naciągnięty gołąb na tej fotce ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1208124152 tak ![]() u nich w pracy jest taka rotacja pracowników że znowu mają imprezę pożegnalną ![]() A właśnie się u nas rozpadało..śnieg z deszczem więc czeka mnie czasowo długa wycieczka..ale mi się nie chce ![]() szyszki już pobiegały, ja spakowałam zent. zrobiłam im kilka fotek- potem zamieszczę ![]() Co porabiacie? gdzie reszta koziołków? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kode możesz zerknąć w ten wątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...16#post9812916 Mam wrażenie, że tej parze robił zdjęcia ten sam fotograf co i Wam robił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja stawiam na plakat ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widać podobną technikę...zastosowane "rybie oko" i podobnie uchwycone momenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
|
kode gołąb świetny !
![]() ![]() (a ty slicznie wyglądasz ![]() super pomysł z tymi gołębiami! Uważaj na siebie jak będziesz jechac po tzta ![]() ale tu nas dziś malutko, może dziewczyny balują w piątowkoy wieczór? ![]() ja czekam na tel od tżta bo wrócił z pracy, ale znając jego odrazu zasnął... heh
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Musze sobie chyba herbatki zrobić bo mi zimno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
|
Susanko najlepiej herbatki z miodem albo cytryną
![]()
![]() |
#3508 | |||
Zakorzenienie
|
madziu, jestem za zegarem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O której jedziesz po niego tak apropo ![]() Mnie nie było, bo...w kinie byłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | ||
Zakorzenienie
|
akurat na tym zdjęciu nie lubię siebie..mam straszna minę
![]() Cytat:
![]() właśnie dzwoniłam..i wyprosił u mnie to abym wyruszyła o 23 ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
|
puchateczku, puchatunciu przepraszam
![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz fajny film? może jutro wyciągnę tżta ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.