|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
No nie ukrywam ,że tam gdzie ja tam On
![]() ![]() ![]() ![]() Znowu mam gorsze chwile , chce juz sie wyprowadzic od rodzicow a jeszcze conajmniej do marca musze wytrzymac Ide sie pomalu szykowac , niedługo trzeba jechać... Martuś a w jakiej dzielnicy mieszkasz? heh moj TŻ nienawidzi zakupow w marketach ale poświęca sie czasami i ze mną idzie jak coś potrzebuje kupić |
|
|
|
#1532 | ||
|
Raczkowanie
|
[quote=Ollliwka;9815597]
Cytat:
![]() UDANEJ ZABAWY na chrzcinach ![]() [quote=martha330;9815682] Cytat:
też zawsze wolę wcześniej zaopatrzyć się w prezenty, jeśli tylko mogę sobie na to pozwolić finansowo ale póki co to muszę się porządnie zastanowić nad prezentami, bo nie mam za wiele pomysłów... a już prezent dla TŻ to zawsze temat-rzeka... Czy Wy też tak macie??????? Ja jak już mam pomysł na super prezent dla TŻ to mnie na niego nie stać...![]() A w ogóle to u mnie spadł śnieg na szczęście pomalutku się topi ![]() PS. Aelitko, ależ z Ciebie dama!! rewelacja!! imprezka też pewnie udała się rewelacyjnie...jak już dojdziesz do siebie, to koniecznie opisz A ja biorę się za sprzątanie, a potem piekę serniczek
Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-22 o 09:53 |
||
|
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez mam problem z Tz,bo chce jeszcze mu cos dokupic,ale co...hm..pomysle jeszcze,dzis tylko prezenty dla rodzicow,siostry i szwagra i siostrzenca ![]() i tak duzo,wydam cala pozostala wyplate. u mnie tez sniezek,ale szkoda,ze tak malo... Cytat:
![]() o,a mieszkam na gornej,a TY?
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki.
Jeju, jak ja Wam zazdroszcze ze tyle czasu macie na forum Ja cały czas albo praca, albo Tz. O weekendach nie wspomne. Teraz własnie siedze w pracy. Jeszcze 2 h i spadam stąd![]() A tak w ogole to u mnie bez zmian. Moje urodziny i Gwiazdka zblizają sie wielkimi krokami wiec cały czas mam nadzieje ze cos ruszy z kopyta. A jak nie to sama nie wiem ![]() Buziaczki Kochane. I cierpliowści, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwosci.... |
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aelitka super wygląd....wow idealnie jak na lata 20ste![]() GoodNIght jest tyle okazji (jeszcze Sylwester), że napewno coś się wydarzy...zobaczysz Ja z moim Tz w czwartek robimy sobie wycieczke i jedziemy na 5 dni do Zakopanego. W czwartek nie pójde na zajęcia
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O matko, jak tam teraz pięknie...Ech, zazdroszcze Ci. Napewno bedziecie sie swietnie bawic.No tak jeszcze zapomniałam o sylwestrze. Jeszcze bardziej sie dobije. |
|
|
|
|
#1538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie praca,tz i studia i wizaz Cytat:
tak,tak...... .dabrowa witaCytat:
|
|
|
#1539 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje za wszystke komplementy ![]() impreza udana, większość się postarała i przebrała naprawdę fajnie ![]() zdjęcia tutaj http://picasaweb.google.pl/siostra00...y=QTHdRvEBs5M# mój tż to ten z fajką ![]() w ogóle to nogi mnie bolą od tańczenia, przez pół imprezy leciały hity w stylu fogga a potem już bardziej "współczesne" ![]() a kaca niestety nie mam więc będę musiała pomyśleć o jakimś jedzeniu ![]() dzień dobry wszystkim
|
||||
|
|
|
#1540 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i dobrze, czasem trzeba odpocząć... a kto wie, może jakaś miła rozmowa na temat przyszłości czeka Was właśnie podczas tego wypadu życzę Ci tego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Posprzątałam, teraz 5 min. przerwy na wizaz i zabieram się za serniczek a wieczorem zobaczę się z TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Aelitko, zdjęcia są genialne!! ![]() ![]() ![]() mogę zapytać, gdzie ta imprezka była?????Wpadnę potem... teraz idę pichcić
Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-22 o 11:48 |
|||
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś a ja na Dąbrowie mieszkałam jakieś 10 lat
może nawet ze szkoły się znamy a mieszkałam niedaleko Lenartowicza/Dąbrowskiego To 3 z Łodzi już są jeszcze ktoś? ![]() A bawić zamierzam się dobrze ale nie ukrywam,że nie chce mi się TAM jechać bo to poza Łodzią dzieki A moje Kochanie teraz śpi a ja w ten ziąb musze sie zbierac pomału jaka szkoda ,ze sie rozchorował ;(
|
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
he,tez chce serniczek.....!!!! a ja czekam na TZ,zaraz po mnie przyjedzie i wyruszamy na buszowanie po sklepach ![]() Cytat:
no widzisz,to naprawde z dwa przystanki,moze trzy ode mnie mieszkalas. teraz szukam mieszkania by moc wynajac,ale nie znalazlam nic w rosadnej cenie,jak bedziesz miala jakies info to bede wdzieczna ![]() baw sie dobrze,mimo wszystko
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
GoodNIght im więcej okazji, tym wieksze szanse
A u mnie wagary jak wagary, to 5ty rok i mam tylko zajęcia w środy i czwartki ![]() A właśnie jedziemy w czwartek i będziemy na miejscu szukac mieszkania ( w internecie nie ma tyle ciekawych ofert), mam nadzieje, że będzie snieg A czy okazja to wątpie, bo już ostatnio nagadałam mojemu Tż, więc się pewnie zraził.
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
... trzeba mieć choć iskierkę nadziei a nawet jeśli nie zapadną żadne deklaracje ani nie będzie rozmów na ten temat... to i tak najważniejsze, żebyście odpoczęli, nacieszyli się sobą i zrelaksowali |
||
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deklaracje były ostatanio (pisałam o tym pare dni temu), ale zgasiłam mojego Tz, sama nie wiem czemu, chyba spanikowałam. Powiedziałam, ze chce zakonczyc ten temat, moge sobie poczekac nawet rok. A szkoda, bo po to pojechalismy do Anglii, żeby zarobic kase dla nas i mieć na wesele
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam, czytałam... to tym bardziej potrzeba Wam troszkę spokoju i pobycia tylko we dwoje
![]() A skoro troszkę go "zgasiłaś", to kiedyś na pewno i tak wrócicie do tematu,a Ty już nie spanikujesz ![]()
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
I tak mi smutno, bo nasz wyjazd był planowany od dawna. Zanim pojechalismy do Anglii juz myslelismy o tym, ze po powrocie jedziemy do Zakopanego. Myslałam, że to będzie wyjątkowy wyjazd. Tym bardziej w Anglii mielismy naprawde wielkie plany co do wesela i wogóle.
Ważne, że wogóle jedziemy. Bo ja uwielbiam Zakopane
|
|
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze się okaże, że jesteśmy bliższymi sąsiadkami niż się nam wydaje ![]() Dąbrowskiego street
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę wyjazdu do zakopanego - też uwielbiam,chociaż wolę jak ludzi nie ma
![]() w krk BIAŁO, i cały czas sypie!!! więc w zakopcu musi być przepięknie! ![]() ja się lenie, kacowo nie jest, ale z łóżka zwlec się nie możemy, hehehe a tyle nauki mam... ahhhhh |
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aelitka Ty z Krakowa jestes a powiedz mi czy o tej porze roku (zwłaszcza, że za tydzien w niedziele wypadaja andrzejki) znajdziemy na miejscu jakieś ciekawe oferty????czy lepiej juz teraz rezerwować????PS:w Krakowie mam rodzine na Zielonkach
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Krakowa jak z Krakowa.. studiuje tutaj, a moje rodzinne miasto mam 100km stąd. oferty - masz na myśli noclegi? z własnego doświadczenia to nie wiem, nigdy nie szukałam tutaj ani hotelu, ani hostelu... jeśli chcesz, moja koleżanka prowadzi hostel (nówka, ma chyba pół roku super jest, i "dwójki" też są), mogę zapytać jak stoją z miejscami...
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jakbys spytała, super
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Na ślasku też sypie
a ślub w taki śnieżny dzien? albo zaręczyny... lepimy bałwana a tu akuku :P
|
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
gorzej jak się pierścionek w zaspie zgubi, szukaj, szukaj, byle do wiosny ;D
domi, zapytam chodzi ci o ten weekend?
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
![]() A ja kolejny weekend spędzam sama w końcu miałam czas coś w mieszkaniu porobić - małe przemeblowanko, małe sprzątanko (błe - "nie chcem ale muszem") no i drineczki - bacardi malinowe + cola, ajjI po co komu chłop ... ![]() Może nie powinnam na tym wątku, no ale .. skoro TŻtowi wsio ryba to płakać nie będę
|
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
GoodNIght ja też czekam na ten magiczny grudzień bo wtedy również mam urodzinki
a później boże narodzenie i sylwester. jeśli nic się nie zmieni do końca roku to poważnie zastanowie się co dalej i co jest nie tak... 6 lat to chyba wystarczający czas żeby coś zadecydować. ..Dziewczyny ostatnio czytałam artykuł o "piotrusiu panu" czyli mężczyżnie który tak naprawde nie chce dorosnąć i zatrzymał się na etapie dzieciństwa... nie chce niczego zmieniać.. może mój TZ to ten typ ehh... co wy o tym myślicie?
|
|
|
|
#1557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mój ma chyba ten problem ... i to nie jest tylko kwestia zaręczyn, on w ogóle ma problem z odpowiedzialnością za cokolwiek ... |
|
|
|
|
#1558 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, i się pocięłam z TŻ... Momentami mam wrażenie że jest on tym Piotrusiem Panem...
|
|
|
|
#1559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co się stało? ja również się pokłóciłam od 3 dni mamy ciche dni... nie pamiętam już gdzie czytałam ten artykuł ale powstała książka na temat syndromu piotrusia pana. dziewczyna będąca w długim związku dała czas TŻ 3 miesiące na zdecydowanie się. czy oświadczy się jej i przejdą do następnego etapu związku czy ma odejśc od niego. Niestety po 3 miesiącach musiała skończyć tą znajomość chodź pękło jej serce... po rozstaniu były TŻ świetnie się bawił ale po 6 miesiącach wrócił z przeprosinami i pierścionkiem... chodź pewnie nie każda opowieść się tak pięknie kończy... ja też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem chodź pewnie serce rozdwoiłoby mi się na pół ale...
Edytowane przez Misiata Czas edycji: 2008-11-22 o 17:36 |
|
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Misiata poszło o jego odpowiedzialność i o to jak się momentami zachowuje. Jakby na starość głupiał. Mówi jedno, robi drugie. Do tego znów zaczyna mówić półsłówkami i pretensje ma do innych że go nie rozumieją...Ostatnio dziwił mi się że miałam do niego trochę zła o to, że nie dał znać że dojechał do domu po zjeździe (lało wtedy okropnie, do tego strasznie ciemno a do uczelni ma kawałek), i nie to że swojej mamie dał znać, bo jak to stwierdził 'ona się martwi'. A ja to niby nie?? Ehh... Cisza trwa już drugi dzień;/
Edytowane przez malinka612 Czas edycji: 2008-11-22 o 17:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

chociaż założyłam go ze 3 razy i w kąt poszedł bo ja preferuje biustonosze te powiększające a on był ciut inny jak się okazało
ale to na szybko kupowałam bo mi siękolor łososiowy podobał wtedy 
Czy Wy też tak macie??????? Ja jak już mam pomysł na super prezent dla TŻ to mnie na niego nie stać...
na szczęście pomalutku się topi
rewelacja!! imprezka też pewnie udała się rewelacyjnie...jak już dojdziesz do siebie, to koniecznie opisz
Ja cały czas albo praca, albo Tz. O weekendach nie wspomne. Teraz własnie siedze w pracy. Jeszcze 2 h i spadam stąd
idealnie jak na lata 20ste

a wieczorem zobaczę się z TŻ ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a mieszkałam niedaleko Lenartowicza/Dąbrowskiego