|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
A ja dziś byłam świadkiem jak jedna z pracownic rozmawiała przez telefon i pytała się kogoś czy też nie dostali cen promocyjnych czy tylko nam zrobili taką nie miłą niespodzianke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
wczoraj z Rossa wyszłam z:
masełkiem kakaowym pod prysznic ![]() płatkami do twarzy szamponem odbudowującym Loreal byłam z kolezanką ktora kupiła: zel pod prysznic Lirene ,nazywa sie Meksyk czy jakos tak,pachnie cudownie !!! ![]() podkład Lirene herbatke "truskawki z bitą smietaną" i chyba zielona kredke do oczu Astor generalnie zrobiłysmy małe zakupki,chciałam cos wziac z tych dekoracji swiatecznych ale kiedy nic mnie az tak bardzo nie powaliło....chyba ze tłum w sklepie...bo wczoraj była po prostu tragedia ![]()
![]() Edytowane przez BaBy Girl Czas edycji: 2008-11-22 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Konto usunięte
|
A ja wlasnie wyprobowalam tusz Collosal i...
po pierwszym uzyciu juz jestem nim zachwycona! pieknie wytuszowane rzesy, rozdzielone, dlugie, czarne... takie jak lubie! szczoteczka jest bardzo fajna, bardzo latwo i przyjemnie sie nia maluje, tusz nie skleja rzes, idealnie je rozdziela, jak dla mnie bomba, zadowolona jestem z zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
A w moim Rossmannie nie ma jeszcze Colossali
![]()
#4657 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
![]() a pogrubia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Konto usunięte
|
Byłam w R. Tym razem wyszłam z kosmetykami, ale nie z tymi, którymi planowałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i co ułatwia ten spray naprawdę to kupie bo mam problemy z włosami a raczej z ich rozczesaniem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Ja dziś zaglądnęłam do Rossmana i wyszłam z przecenionymi cieniami Lovely i żelem do twarzy Synergen
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | ||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ja zawsze pokazuje w gazetce promocje jesli nie ma na niej ceny promocyjnej bądź jakieś gratisy. Sprzedawczynie też ludzie i wszystkich gratisów mogą nie spamiętać ![]() Cytat:
Gdzie te kosmetyki stoją? Gdzieś koło pianek do wlosów? I jak się ten spray spisuje? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masełko znów kupię na koniec miesiąca,doszło do tego że nie wyobrażam sobie bez niego wieczoru. nie posmarowac się tym masłem po kąpieli w zimny wieczór to coś nie do pomyślenia ![]() kocham to masło! a ten zestaw to w sumie nie powala ceną...2 podkłady za 30 zł. z czego creme puff zawsze kosztuje 30 zł. ![]() ja zaopatrzyłam się wczoraj w duży Elseve Expansyl i odżywkę Pantene Restoratives. szampon w promocji,odżywka nie ![]() ale i tak taniej niż w markecie.
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec czekam na relacje a ile kosztuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Konto usunięte
|
albo ja jestem ślepa, albo w Rossmannie w Katowicach w SCC, nadal nie ma tego tuszu z Maybelline oO.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj wieczorem będę testować masełko ![]() Również lobie takie słodkie zapachy, w zimowe wieczory. Kojarzą mi się ze Świętami ![]()
![]() |
#4669 |
Wtajemniczenie
|
Mam pyt. do tych, które juz były w rossmannie, czy krem dotleniajacy Dax c. perfecta do cery mieszanej na dzień i na noc jest przeciony. W gazetce jest napisane, ze przeceniają 4 rodz., ale czy akurat ten?
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo lubię ten zapach ![]() na zimę jak znalazł cynamon ![]() fajnie piżama i pościel pachną po tym balsamie ,jak jakieś ciasteczka ,na pewno przesiąknie Ci łózko tym zapachem ![]() ![]() nie pogradziłabym jakimś peelengiem Farmony o zapachu goździków i pomarańczy ![]()
![]() |
#4671 |
Konto usunięte
|
Użyłam już odżywki Lilliputz. O dziwo na razie jestem zachwycona. Nie miałam dzisiaj żadnych, ale to żadnych problemów z rozczesaniem. Kremik również fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętacie mmnie jeszcze ?
Nie bijcie mnie, ale w Rossmanie nie byłam od 2 tygodni,a nie kupowałam w nim nic od 1,5 mca ![]()
![]() |
#4674 |
Konto usunięte
|
Pokuś się, pokuś
![]() Ojej, toś sobie odwyk zrobiła. Pewnie, że pamiętamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z dzieciństwa oprócz Creme Puff pamiętam jeszcze tusz do rzęs w takich małych, kwadratowych pudełeczkach z lusterkiem, ekstramalnie pogrubiający i jednocześnie sklejający rzęsy ![]() ![]() Ja wczoraj pierwszy raz posmarowałam się na noc po kąpieli masełkiem. W pudełeczku wyraźniej czułam karmel, na skórze cynamon. Rzeczywiście zapach jest bardzo intensywny, długo utrzymuje się na skórze (ja czułam go jeszcze rano), przechodzi na piżamę, pościel i TŻ-ta ![]() Początkowo mówił, że nie zaśnie, bo ten zapach jest dla niego za duszny, ale jak mu przypomniałam, kto zużył prawie sam cały puder do kąpieli w tym samym zapachu, to zamilkł i grzecznie poszedł spać ![]() Teraz czekam na inne, smakowite, zimowo-świąteczne nowości kosmetyczne ![]()
![]() |
#4676 |
Wtajemniczenie
|
Co więcej ! ostatni raz byłam tam 1,5 miesiąca temu ale przed tym w Rossie byłam w sierpniu.
Ale teraz muszę iść..bo mi się pokruszył puder z Synergena i jakis tusz kupić ![]()
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio spsikałam się Piatką w perfumerii to nie czułam już tak jak w dzieciństwie tylko szarego mydła. czułam ten zapach zupełnie inaczej.taki kwiatowy,ale musi "dojrzec" na skórze. ale i tak jest przytłaczający i jeszcze trochę trąci mi babcią. dzisiaj zapomniałam zakręcic pudełeczka z masełkiem i cały pokój pachnie ![]() wiele razy po przyjsciu do domu czułam to masło! rano się smarowałam,po południu przychodziłam i dalej pachnie. mój tż się śmieje że się smaruje masłem,ale na szczęscie lubi ten zapach ![]() to masło to taki pozytywny killer ![]() ja w Rossmanie obowiązkowo 2 razy w miesiącu. kosmetyki głównie kupuje,ale ostatnio coraz częsiej chemie do domu. taniej niż w markecie jak jest promocja ![]()
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2008-11-23 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
muszę się udać do Rossmanna po masło Farmony, idealne na nadchodzący świąteczny okres
![]() no i kusi mnie nowy tusz Maybelline ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja swoją też poproszę o coś 'Rossmannowego'. ![]() Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-11-23 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Rozeznanie
|
właśnie!
![]() ![]() ja do dzis pamietam jak z bratem szalelismy jednego roku(majac po 8,9 lat) i mama 6 grudnia włozyła nam do butów ziemniaka.... bo juz nie mogła z nami wytrzymac ![]() ale był to pierwszy i ostatni raz bo potem jak sama mówiła-była to wieksza kara dla niej niz dla nas ... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.