|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
A ja dziś byłam świadkiem jak jedna z pracownic rozmawiała przez telefon i pytała się kogoś czy też nie dostali cen promocyjnych czy tylko nam zrobili taką nie miłą niespodzianke
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj z Rossa wyszłam z:
masełkiem kakaowym pod prysznic płatkami do twarzy szamponem odbudowującym Loreal byłam z kolezanką ktora kupiła: zel pod prysznic Lirene ,nazywa sie Meksyk czy jakos tak,pachnie cudownie !!! ![]() podkład Lirene herbatke "truskawki z bitą smietaną" i chyba zielona kredke do oczu Astor generalnie zrobiłysmy małe zakupki,chciałam cos wziac z tych dekoracji swiatecznych ale kiedy nic mnie az tak bardzo nie powaliło....chyba ze tłum w sklepie...bo wczoraj była po prostu tragedia
Edytowane przez BaBy Girl Czas edycji: 2008-11-22 o 09:50 |
|
|
|
#4654 |
|
Konto usunięte
|
A ja wlasnie wyprobowalam tusz Collosal i...
po pierwszym uzyciu juz jestem nim zachwycona! pieknie wytuszowane rzesy, rozdzielone, dlugie, czarne... takie jak lubie! szczoteczka jest bardzo fajna, bardzo latwo i przyjemnie sie nia maluje, tusz nie skleja rzes, idealnie je rozdziela, jak dla mnie bomba, zadowolona jestem z zakupu
|
|
|
|
#4655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się wkurzyłam, bo w moim Rossie pierwszy raz się tak zdarzyło, ale dzisiaj idę drugi raz i tym razem będę domagać się sprzedania w cenie promocyjnej, jeśli takich nie będzie.
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
A w moim Rossmannie nie ma jeszcze Colossali
|
#4657 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a pogrubia?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4658 |
|
Konto usunięte
|
Byłam w R. Tym razem wyszłam z kosmetykami, ale nie z tymi, którymi planowałam
Poszłam zobaczyć czy są już ceny promocyjne na kremach Bielendy. Nie było, ale poszłam pod czytnik, wybiło promocyjną cenę Do tego wzięłam spray ułatwiający rozczesywanie, również Lilliputz, o zapachu malinowym. Zapach również mi sie podoba |
|
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i co ułatwia ten spray naprawdę to kupie bo mam problemy z włosami a raczej z ich rozczesaniem |
||
|
|
|
#4660 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś zaglądnęłam do Rossmana i wyszłam z przecenionymi cieniami Lovely i żelem do twarzy Synergen
, ale nie widziałam niestety Zestawu cieni do makijażu "Infocus" , a szkoda bo zamierzałam się im lepiej przyglądnąć bo w gazetce zachęcająco wyglądają
|
|
|
|
#4661 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ja zawsze pokazuje w gazetce promocje jesli nie ma na niej ceny promocyjnej bądź jakieś gratisy. Sprzedawczynie też ludzie i wszystkich gratisów mogą nie spamiętać Cytat:
Gdzie te kosmetyki stoją? Gdzieś koło pianek do wlosów? I jak się ten spray spisuje? |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masełko znów kupię na koniec miesiąca,doszło do tego że nie wyobrażam sobie bez niego wieczoru. nie posmarowac się tym masłem po kąpieli w zimny wieczór to coś nie do pomyślenia ![]() kocham to masło! a ten zestaw to w sumie nie powala ceną...2 podkłady za 30 zł. z czego creme puff zawsze kosztuje 30 zł. ![]() ja zaopatrzyłam się wczoraj w duży Elseve Expansyl i odżywkę Pantene Restoratives. szampon w promocji,odżywka nie ![]() ale i tak taniej niż w markecie.
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4664 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Moja siostra użyła go na mokre włosy, ona ma dosyć spore kłopoty z rozczesywaniem i była zadowolona, chociaż problem nie zniknął całkowicie, ale to dopiero jedno użycie więc raczej nie warto oczekiwać spektakularnych efektów. Ja kupiłam głównie dla walorów zapachowych, poza tym jest zachwalany na składach, jako odżywczy.
|
||
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec czekam na relacje a ile kosztuje
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
albo ja jestem ślepa, albo w Rossmannie w Katowicach w SCC, nadal nie ma tego tuszu z Maybelline oO.
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a podkład wzięłam do przetestowania Dzisiaj wieczorem będę testować masełko ![]() Również lobie takie słodkie zapachy, w zimowe wieczory. Kojarzą mi się ze Świętami
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pyt. do tych, które juz były w rossmannie, czy krem dotleniajacy Dax c. perfecta do cery mieszanej na dzień i na noc jest przeciony. W gazetce jest napisane, ze przeceniają 4 rodz., ale czy akurat ten?
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo lubię ten zapach na zimę jak znalazł cynamon i jeszcze ten karmel,mniam.fajnie piżama i pościel pachną po tym balsamie ,jak jakieś ciasteczka ,na pewno przesiąknie Ci łózko tym zapachem jeszcze ten zapach jest taki intensywny nie pogradziłabym jakimś peelengiem Farmony o zapachu goździków i pomarańczy szkoda że takiego nie ma
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
Użyłam już odżywki Lilliputz. O dziwo na razie jestem zachwycona. Nie miałam dzisiaj żadnych, ale to żadnych problemów z rozczesaniem. Kremik również fajny
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętacie mmnie jeszcze ?
Nie bijcie mnie, ale w Rossmanie nie byłam od 2 tygodni,a nie kupowałam w nim nic od 1,5 mca
|
#4674 |
|
Konto usunięte
|
Pokuś się, pokuś
![]() Ojej, toś sobie odwyk zrobiła. Pewnie, że pamiętamy. |
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z dzieciństwa oprócz Creme Puff pamiętam jeszcze tusz do rzęs w takich małych, kwadratowych pudełeczkach z lusterkiem, ekstramalnie pogrubiający i jednocześnie sklejający rzęsy ![]() Ja wczoraj pierwszy raz posmarowałam się na noc po kąpieli masełkiem. W pudełeczku wyraźniej czułam karmel, na skórze cynamon. Rzeczywiście zapach jest bardzo intensywny, długo utrzymuje się na skórze (ja czułam go jeszcze rano), przechodzi na piżamę, pościel i TŻ-ta Początkowo mówił, że nie zaśnie, bo ten zapach jest dla niego za duszny, ale jak mu przypomniałam, kto zużył prawie sam cały puder do kąpieli w tym samym zapachu, to zamilkł i grzecznie poszedł spać ![]() Teraz czekam na inne, smakowite, zimowo-świąteczne nowości kosmetyczne
|
|
#4676 |
|
Wtajemniczenie
|
Co więcej ! ostatni raz byłam tam 1,5 miesiąca temu ale przed tym w Rossie byłam w sierpniu.
Ale teraz muszę iść..bo mi się pokruszył puder z Synergena i jakis tusz kupić
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio spsikałam się Piatką w perfumerii to nie czułam już tak jak w dzieciństwie tylko szarego mydła. czułam ten zapach zupełnie inaczej.taki kwiatowy,ale musi "dojrzec" na skórze. ale i tak jest przytłaczający i jeszcze trochę trąci mi babcią. dzisiaj zapomniałam zakręcic pudełeczka z masełkiem i cały pokój pachnie ![]() wiele razy po przyjsciu do domu czułam to masło! rano się smarowałam,po południu przychodziłam i dalej pachnie. mój tż się śmieje że się smaruje masłem,ale na szczęscie lubi ten zapach ![]() to masło to taki pozytywny killer ![]() ja w Rossmanie obowiązkowo 2 razy w miesiącu. kosmetyki głównie kupuje,ale ostatnio coraz częsiej chemie do domu. taniej niż w markecie jak jest promocja
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2008-11-23 o 16:29 |
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się udać do Rossmanna po masło Farmony, idealne na nadchodzący świąteczny okres
![]() no i kusi mnie nowy tusz Maybelline chyba poproszę Mamę, żeby mi sprawiła na Mikołajki
|
|
|
|
#4679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja swoją też poproszę o coś 'Rossmannowego'.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2008-11-23 o 18:57 |
|
|
|
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
właśnie!
ja do dzis pamietam jak z bratem szalelismy jednego roku(majac po 8,9 lat) i mama 6 grudnia włozyła nam do butów ziemniaka.... bo juz nie mogła z nami wytrzymac ![]() ale był to pierwszy i ostatni raz bo potem jak sama mówiła-była to wieksza kara dla niej niz dla nas ...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Weszłam z celem kupienia kremu do depilacji Bielendy w promocji za 6,49, znalazłam, patrzę na cenę i co? Oczywiście nie był na promocji. Pomyślałam, że może im się zapomniało, poszłam dalej po krem Lilliputz, cena BEZ PROMOCJI! Wkurzyłam się i wyszłam z niczym

Ja się wkurzyłam, bo w moim Rossie pierwszy raz się tak zdarzyło, ale dzisiaj idę drugi raz i tym razem będę domagać się sprzedania w cenie promocyjnej, jeśli takich nie będzie.
, a szkoda bo zamierzałam się im lepiej przyglądnąć bo w gazetce zachęcająco wyglądają

natomiast od środy był już w promocyjnej cenie w innym