|
|
#2282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
. W sposób minimalistyczny podchodzę do zagadnienia : makijaż. Od lat dwie te same firmy i żaden tłok w kosmetyczce. Parę razy przechodziłam w jakimś hipermarkiecie obok stoiska z tymi kosmetykami. Zaintrygowana wymianą zdań wizażanek - następnym razem skuszę się na jakiś cień do powiek, bo kolory - trzeba przyznać : nęcące !Cytat:
Cytat:
{z serii : lepiej się trzymać od nich z daleka} - wielka porażka i druga z amodi ... {z serii : fajny silikon} - nawet, nawet, ale bez żadnych rewelacji; drugi raz nie kupię. Myślę, że mimo poważnych oporów do kosmetyków drogeryjnych - spróbuję tej maski. Mateńko Jedyna ! A od mojego TŻ-ta - nauka w drugą stronę - życzą sobie 80 zł. za godzine lekcyjną !!! |
|||
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja o tej nieludziej godzinie juz dawno w pracy... u mnie też! miłego wieczorku Wam życzę. Ja będę imprezowac a co!
|
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
No ja NIBY też, chociaż z tą bolącą szyją to sama nie wiem, jak będzie... ;/
trzymaj się tigressko |
|
|
|
|
#2286 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Ja właśnie spędziłam 3 h na plotkach z koleżanką Jolie --> Muszę Ci powiedzieć że ja uwielbiam cienie z Inlota. Mają bardzo ładne nasycone kolorki. Moim drugim faworytem są cienie Urban&Decay niestety niedostępne w POlsce. Ale powróciwszy do Inglota, uważam że mają porządne cienie we względnie niskiej cenie. Ostatnio zakupiłam paletke pro-5 i jestem bardzo zadowolona. Nie jestem natomiast przekonana do błyszczyków- jakoś zabardzo klejące. A i wiecie co Wam jeszcze powiem? Doszłam do takiego etapu swojego życia że mam swoje ulubione kosmetyki których narazie nie zamierzam zmieniać i robić skoków w bok. I to samo tyczy się kosmetyków do pielęgnacji włosów. Używam szamponu Farmony Blask Koloru, Kallosa mlecznego i olejku Alfaparf i mimo że często wy kusicie niowymi kosmetykami, czytam KWC i coś wydaje mi się z opisów być 8 cudem świata, alvbo w UK widzę mnóstwo fajnych kosmetyków organic, z mnóstwem ekstraktów itp to jednak pozostane przy swoich sprawqdzonych ulubionych mazidłach To samo się tyczy kolorówki i pielęgnacji ciała/twarzy a przede wszystkim oczyszczania/demakijażu twarzy. NIgdy nie wyglądała tak ładnie
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciągle jeszcze poszukuję... choć z drugiej strony ogromnie lubię testować nowe rzeczy
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają dość sporą masę i kilka wariantów: mat, perła, double shine, shine i matrix [większe mieniące drobinki]kolorów do wyboru cała masa i do tego są dość trwałe. Albo paletkę pro-5- wychodzi taniej w przeliczeniu na jeden cień- masę mają 1,8g i również różne warianty. Por-3 nie polecam bo cienie są mniejsze. Bardziej opłaca sie skomponować piątkę Cytat:
![]()
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Ja jak zwykle nie w temacie ![]() No cóż, wejściówki na kompa mam dość ograniczone... może to i lepiej ![]() Pozdrawiam Was wszystkie, od czasu do czasu coś skrobnę do Was ![]() Pa
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2292 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
hello
|
|
|
|
|
#2293 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Oooooo Virtualna
wróciła A ostatnio dość intensywnie o Tobie myślalam - w kontekscie włosomaniaczek
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Jakoś kompletnie brak mi dzisiaj weny na pisanie Pozdrawiam wszystkich gorąco w ten zasypany dzień
|
|
#2295 | |
|
|
Cytat:
Witam te znane i te nieznane mi włosomaniaczki ![]() Ja mysle duzo ostatnio o włosach, nowe odzywki (tigi) plany hennowe (lub płukankowe jeszcze nie wiem) i odwieczny dylemant: podcinac grzywke czy zapuscic ![]() Ehhh jak tęskniłam
|
|
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie Ciebie również Heroldin
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale gratuluję oczywiście ![]() Dziewczyny, kupiłam dzisiaj śliczną cekinową bombkę (taką na choinkę ) jest piękna cieszę się jak dziecko jutro lecę dokupić ![]() aaaa... a tak w ogóle to dobry wieczór ![]()
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Łohohoho, a któż to zawitał w nasze skromne progi?
![]() Cześć, Aguś
|
|
#2298 |
|
|
|
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz zdradzić co to za perfumy? Ja ostatnio choruję na La Praire- też cholernie drogie! Oglądałam Mam Talent - fajnie że Ziemowit przeszedł Uwielbiam tego chłopca. A teraz idę na Morderstwo Doskonałe. Buziaki
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Phi, wątpisz w to?
![]() My Cię zawsze z otwartymi ramionami przyjmiemy ![]() Cytat:
Zazdroszczę niesamowicie. Właśnie zerknęłam na stronkę Comy i, niestety, w najbliższej przyszłości nie grają w moich okolicach Cóż, trzeba czekać cierpliwie ![]() Edit. O matulu, nie wiedziałam, że już wydali nową płytę! Sa sa sa, już wiem, czego będę teraz słuchać
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-11-22 o 22:39 |
|
|
|
|
|
#2301 | ||||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja imprezuję od czwartku Cytat:
Ale oczywiście chcę więcej, lepiej, wyżej. Od nowego roku w ruch już na maxa idą kwasy, witamina C, a na dzień jeszcze nie wiem ale kusi mnie jakiś Nuxe.Generalnie to chciałabym stosować wszystko naraz, no, ale tak się nie da ![]() Do włosów, heh... tu wish lista jest dłuuuuuuga, a zrobiony już zapas i tak wystarczy na jakieś 6-8 miesięcy. Chcę przetestować Joico, Farouka i te nowe maski Joannowe i jeszcze mleczną Kallosa . O innych drobiazgach już nie wspominam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Padłam. Ja te swoje chyba też kupię Cytat:
![]() Foto, Kochana, foto prosimy PS. Nie lubię Comy
|
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
I chwała Ci za to, Asiu
Przynajmniej czymś się różnimy i nie jest nudno
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skoro Ci się podobają to nie ma co oszczędzać Ja też na początku jak zobaczyłam cenę swoich to pokręciłam głową, ale doszłam szybko do wniosku, że jeżeli ich nie kupię to będę żałować, a już kilka razy żałowałam, że czegoś nie kupiłam, więc po co jak to się mówi: lepiej żałować że coś się zrobiło, niż żałować, że się nie zrobiło - no i to jest racja Moje przyszłe buty są wprost zaprojektowane dla mnie, ja już widzę w nich moje nóżki, hihih.. :P a raz się żyje, co ja się będę ograniczać ![]() no pewnie Wam się nie spodoba, poza tym i fotki takie niewydobywające jej piękna ![]() a muszę dokupić jeszcze co najmniej takie dwie i 3 srebrne
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiśta, wio ! Łatwo powiedzieć ! Szczególnie osobie z syndromem : osiołka i żłobu. Pewnie jak zwykle zwyciężą zielenie i złocistości. A może perłowe pomadki do ust też maja w ofercie ?! Hejka ! Tak ogólnie - u nas wszystko w porządku ! A u Ciebie ?! Zaglądaj kiedy możesz i skrob, skrob ! Hello ! Oj, masz !!! Gwarantuję ! Zaglądaj częściej, a przkonasz się sama! ! Mnie zasypuje już prawie kompletnie ! Dobrze, że mam jaki taki zapas w zamrażarce : nie dam się wziąć głodem ! 'Estelle' - demencja trafia się nie tylko ludziom po siedemdziesiątce. Mnie ta przypadłość dosięgła trochę wcześniej ! Czyżby już urlopik ?!Miłej niedzieli życzę ! |
|
|
|
|
|
#2305 |
|
|
Powiedzcie wszedie tak sypie?
![]() Chciałam autem do koscioła ale nie wiem czy dam rade wyjechac z ogórdka, zima przyszła Jestem stworzeniem ciepłolubnym |
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
ooo witaj virtual! to miłego imprezowania u mnie zima na całego sama nie wiem czy mam sie z tego cieszyc czy nie... ![]() miłej niedzieli maniaczki! |
|
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Hmm... albo ze mnie taka perfumomaniaczka że wszędzie widzę rozmowy o perfumach albo tak mi zakręcił w głowie likier wypity z mamą W każdym razie jak na buty to też baaardzo drogo ![]() Nigdy niewiem co robić w taką pogodę Nie chce mi się nigdzie wychodzić a z kolei w domu nudno
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
no hej
![]() Cytat:
![]() bry
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w końcu na imprezie mimo bólu szyi, nawet było fajnie, jakoś przeżyłam (alkohol znieczulił? )Chyba mnie męczy lekki kacyk , ale ogólnie jest ok
|
|
|
|
|
|
#2310 | |||
|
|
Good morning
![]() ![]() Tak sobie myślę, że powinnam zrobić "drugie podejście" do tego zespołu, może się przekonam ? Bo po tym beznadziejnym koncercie strasznie mnie do siebie zrazili...Cytat:
Cytat:
? Fajna ![]() Cytat:
Już doczekać się nie mogę, tylko trochę dołuje mnie perspektywa podróży. Ale, jak to mówią - dam radę - przecież innej opcji nie ma ![]() Wszędzie chyba. U mnie napadało bardzo, a do tego jeszcze wieje... brrrr....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

może coś doradzę
a ty będziesz za "godzinę" uważała 45 minut szkolne czy normalnie godzinę???
Ja ciągle jeszcze poszukuję... choć z drugiej strony ogromnie lubię testować nowe rzeczy 

Miodu to my maaamy oj mamy! 

. Musiałabym wydać na nie całą premię a chciałam zakupić wreszcie zapach fiołkowy, który Porcelainnn mi poleciła. No i teraz z myślami się biję...
Zazdroszczę niesamowicie. Właśnie zerknęłam na stronkę Comy i, niestety, w najbliższej przyszłości nie grają w moich okolicach