|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
syntagma, chyba jednak nie wykorzystam, przynajmniej nie na eks. po prostu z dnia na dzień przychodzi mi coraz większa złość na niego, za to co mi zrobił, że ciągle mnie okłamywał... i stwierdziłam, że po tym wszystkim nie będę miała raczej ochoty na spotkania z nim...
|
|
|
|
#2252 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jakbym słyszała siebie... Tak mi źle bez Niego, tak bardzo źle... A jakbym zobaczyła Go z inną to chyba by mi serce pękło, jak ja GO KOCHAM!!!!! Cytat:
Ze mną byłu również się kontaktuje, ale przez sms, więc zastanawiam się jakby tu trochę zołzy odegrać, żeby się na nowo zakochał... Może nie odpisywać przez jakiś czas nic? Co myślicie??? Cytat:
Trzymajcie się! Ja zaraz wychodzę na BIG PARTY! Moze jakis pocieszyciel sie znajdzie, chociaz z moja samoocena watpie ..... Napisze jutro jak odespie ![]() pozdrawiam! |
|||
|
|
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj byłam na koncertach,dziś idę gdzieś do klubu potańczyć,a za tydzień robimy ze współlokatorkami andrzejki. może coś się uda wyrwać ![]() BeDelicious, baw się dobrze! musisz codziennie sobie powtarzać,że jesteś piękna,być bardziej pewna siebie,ja to powoli testuje na sobie,i... już przestałam chodzić z głową wbitą w ziemie,więc chyba coś się powoli we mnie zmienia
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
a ja was czytam i czytam i zazdroszcze u mnie taka dupa ze ojeu...zastoj jak cholera...niic sie nie dzieje...w martwym punkcie stoje... Niby z tym moim rozmawiałam na gg w tamten weekend i wczoraj troszke i jestem zdezorientowana...raz pisze do mnie tak jakby olewacko a znów za chwile całym sobą wczuwa sie w rozmowe. Chyba nigdy nie uda mi sie zrozumieć żadnego faceta Asiu to on potrafił jeszcze coś gorszego wywinąć??? No no no!!!
|
|
#2255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
dupek!!! Pewnie nie chcesz już nawet o tym pisać więc nie będe ciągłneła cię za język. I nie daj sie palantowi!!!
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
On przechodzi sam siebie chyba... Opowiem wam cos smiesznego. Poszlam do tego sklepu po to wino i tabliczke czekolady. Kasjerka do mnie z tekstem: "o tej godzinie bedziesz pic? pewnie cie chlopak rzucil..."
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaa ![]() ![]() a może to wróżka jaka albo co
|
|
|
#2259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, ale dobre bylo... stalam z taka mina
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będziemy złe jeśli nie napiszesz ja bym miała taka sama... Ale u mnie są mało kumate babki chyba Co drugi dzień czekolade kupuje a one nic![]()
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, jak Ci ulzy to pisz
Gofrzyca, bo Ty widzisz sama czekolade kupujesz, a to winko trzeba razem
|
#2263 |
|
BAN stały
|
Zerwalam z nim wlasnie. Po 1,5 roku, nie moglam wytrzymac juz tej rutyny.
Ale bylam do niego cholernie przyzwyczajona. Wiem ze to beznadziejnie zabrzmi, ale pocieszcie mnie jakos
|
|
|
|
#2264 |
|
Zadomowienie
|
Wiele razy czytałam to forum, ale nigdy nie sądzilam, że ja również tu napiszę
Też rozstałam się z facetem, po 3 latach. Najgorsze jest to, że tak zapewniał mnie o swojej miłości, ciągle przytulał, całował, snuł plany na przyszłość, ślub za parę miesięcy, czyli jak tylko skończę 18 lat ( on jest ode mnie 2 lata starszy ). Dowiedzialam się, że spotkał się na dyskotece ze swoją byłą i ją odprowadzil do domu, chciał pocałować na pożegnanie. Nie moglam w to uwierzyć, momentalnie wymiotować mi się chciało, nie jjem już parę dni, trudno mi zasnąć Kiedy przyszłam do niego, powiedziałam mu, że wiem o tym, podarłam przy nim nasze zdjęcie, a on się wszystkiego wyparł, jak to zwykle on niewinny, ze to ktoś mi nawkręcał głupot. Nie wiem jak on mógł. Tyle planów, tyle razy mówił, ze brzydzi się zdrady, ze jest takiego samego zdania jak ja czyli : jak się chce być z kimś innym to się nie zdradza tylko najpierw kończy związek. Co chwilę wybucham płaczem, zaraz się uspokajam, porwałam wszystkie jego rzeczy, zdjęcia. Nie mogę się pozbierać Postanowałm, ze zapiszę się na siłownię i wciągnę się w wir nauki, ale ciekawe jak to się uda Póki co nie mogę się na niczym skupić, a co dopiero na nauce. Czy ja kiedykolwiek się uwolnię od tego
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, Mój był 4 lata starszy, na moją siostrę mówił `szwagierka`. Ja również jestem młoda i mówił, że jak tylko skończę 18 lat to będzie ślub. Może to zabrzmi banalnie, ale ja mu tak strasznie zaufałam, że jak się rozstaliśmy to jakby ktoś mi zabrał powietrze .. Moja siostra jeszcze nie wie. Czasami się o Niego pyta. Może już pora powiedzieć jej prawdę. Ale nie wiem, nie chce. Nie mam już Jego zdjęć, rozmowy wykasowałam [ na nowym gadu, a ze starego nie i właśnie wczoraj je przeczytam i płakałam ]
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I głowa do góry on jeszcze przyjdzie do Ciebie i będzie błagał o wybaczenie, zobaczysz zawsze tak jest
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
jakie to jest dziwne, ze ktos tak bardzo bliski staje sie tak bardzo, strasznie obcy!! to jest przerazajace wprost
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w moim przypadku on chcial byc bliski dalej.. ; / co dla mnie po prostu byloby zbyt trudne... : (
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
Ja własnie tak czuję ! ... i pierwsze co zrobiłam to weszłam na Wizaż
przed chwilą rzucił mnie facet po 3 latach...a co usłyszałam? " nudzę się przy tobie, szukam czegoś innego !" chyba sie zabiję.. trzy lata... trzy lata poszly w niepamięc! też obiecywał...slub, mieszkanie...tyle razem przeżyliśmy...smierc mojej matki, rozwód jego rodziców, utrata dziecka...zawsze byliśmy razem...a dziś słyszę, że to co nas łączyło juz wygaslo... Poświeciłam mu wszystko... nawet pożyczyłam mu 8 tysięcy miesiąc temu....wszystkie pieniądze jakie całe życie zbierałam...teraz nie mam na apłacenie telefonu...a dziś nagle już mnie nie kocha...
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tego nie zrozumiem, to chamstwo nad chamstwem
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
wiem, ze nie zapomne o nim... co sie robi w takich sytuacjach? odrazu szuka kogos innego? czy stara zapomniec? ja mam wrażenie, że nie mogłabym teraz na nikogo nawet spojrzec... a na niego?ogłuszyłabym go i przytuliłabym się do niego... żeby mi juz nic nigdy nie powiedział, tylko był przy mnie...
|
|
|
|
#2273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym razem moja nieobecność usprawiedliwiona jest szkoleniem, wlaśnie wróciłam z Krakowa i od razu zabrałam sie za czytanie i nadrabianie zaleglosci, nieobecna bylam od czwartku, wiec sie tego nazbieralo... syntagma masz rację, to jest przerażające...ja juz nie wiem kim on jest...no kim???jest mi tak daleki i tak obcyyy...a wciąż w mojej głowie!!! dziewczyny...ja już naprawdę nie mam siły...minęły niedawno 4 miesiące, nie mam z nim żadnego kontaktu, żadnych wiadomości, pozbyłam się zdjęć, smsów, archiwum na gg, wyrzuciłam wszystkie możliwe numery...i wcale nie jest lepiej!!chodzę na terapie, łykam psychotropy, mam sporo zajęć, angażuję się we wszystko co wymaga poświęcenia czasu i energii....i nie jest lepiej!!!!nic mi nie pomaga!!!!! wlaśnie jestem sama w domu ....sobota....co za żałosna egzystencja...przeklinam go dzisiaj na głos, bo nikt nie słyszy..rzucam takim mięsem że nie zdziwię się jak mi kwiatki powiędną... czemu ja tej książki o zołzach nie przeczytałam wcześniej??? to jakaś ironia!!! jestm jednym chodzącym błędem!!!!!nie mogę jej potraktować jako lektury rozrywkowej bo każda strona śmieje mi się prosto w twarz!!!!szydzi ze mnie i parska ironią i sarkazmem na wszystkie strony!! teraz juz musze przeczytać do końca...a le możecie mi wierzyć, że to dla mnie gehenna!!! coffeinka!!!!!!! odezwij się!!!!!!!!! proszę!!!!!!!!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
..widzę że się dzielnie trzymacie. Czasem jest ciężko, ale będzie lepiej.
U mnie minął tydzień.I żyje, i jestem i wiem że będę. Rok temu kupiłam mieszkanie,zaczęłam nową pracę, zaczęłam nowe życie. Nie miałam w planach faceta. Ale cóż, stało się -niechcący. Byliśmy razem pół roku. I kiedy tydzień temu mnie spławił zrobiłam najlepszą rzecz jaką mogłam. Od razu kazałam mu zabrać swoje rzeczy, wymogłam na nim że nie będzie się ze mną kontaktował, archiwum gg wykasowałam tej samej nocy,zmieniłam kartę w telefonie-nie zostało nic! Nie czekam że zadzwoni, napisze, odezwie sie- nie dałam sobie szansy na nadzieje! Myśli odganiam, wspomnienia ignoruje z całych sił- i można, i trzeba. Bo to on nie chciał mnie! I za nim nie wolno mi tęsknić!
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czuje taka nienawisc do niego..do siebie..nie wiem juz do kogo
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
.Eh, dziewczyny, wieczór się zrobił, u mnie humor się pogarsza. Opowiem wam co mi znowu ex zrobił. Proszę, nie krytykujcie mnie za bardzo. SAMA Wiem ze zrobiłam źle,
![]() Opowiadałam wam ze wrócił do mnie, ale następnego dnia mnie nie chciał. W zeszłą niedziele, zabrał swoje rzeczy, nie było mnie w domu. Zadzwoniłam mu powiedzieć zeby nigdy więcej się u mnie nie pokazywał. W poniedziałek o 24 w nocy był u mnie. NIe wpuściłam go. Rano przyszedł i wtedy już go wpuściłam . Powiedziałam, ze nie chce go znać. Ze to koniec, ze mu nie ufam. A on że pogonił Kasie, ze chce być ze mną, tym razem na 100%. Nie chciałam, mówiłam ze mu nie wierze. Gadaliśmy ze 2 godziny. Tłumaczył, ze zabrął rzeczy ale to przemyślał, ze chce być ze mną itd.... Dogalliśmy się, wiem ze zrobiłam głupote, ale ja chciałam mu wierzyć, chciałam zeby wrócił i uległam. moja wina, moja głupota, wiem........ Pojechaliśmy razem do mieszkania tej dziewczyny, w którym razem mieszkali. pokowaliśmy go. Wzięliśmy wszystko. Pojechaliśmy do jego rodziców powiedzieć ze się pogodziliśmy. Gadał o dziecku, ze już będziemy razem. Ja nie wierzyłam do końca, ale bardzo sie cieszyłam. Byłam szczęśliwa. Byliśmy razem od wtroku, spędzaliśmy razem czas, było ok. W czwartek gdzieś wyszedł, zadzwoniłam zapytac gdzie jest, zaczął się drzeć, ze nie moja sprawa, ze gówno mnie to obchodzi. Wrócił o 22 pijany. W piątek rano, obudził się i zaczął ubierać, zapytałam gdzie idzie, a on ze to nie moja sprawa. Zapytałam czemu mnie tak traktuje- powiedział ze "nie wie". Wyszedł. Okazało się potem ze był u rodziców. ( dowiedziałam się o tym potem od jego matki), gadał im ze to ich wina ze do mnie wrócił, bo go namawiali, nie odzywali się do niego, a on nie chce być ze mną. Zadzwoniłam do niego, pojechaliśmy gdzieś razem, w drodze powrotnej gadaliśmy o bzdurach a on nawgle mi mówi, że: nie chce ze mną być, ze mnie przeprasza, ze chciał spróbowac, ale nie moze ze mną wytrzymać, że ciągle jest rozdrażniony, ze nie wie co jest źle ale jest źle. Ze nie będzie się starał, walczył o nasz związek. Powiedziałam mu że go kocham, a on mi odpowiedział: ze kocha tamtą. I nic na to nie poradzi. Kazał mi wyjsć z auta, pojechał do niej. Dziś sobota, nie ma go od wczoraj, jego rzeczy czekają zeby je zabrał. nie radze sobie, płaczę, nie wytrzymam tego, przeprasam ze się tak rozpisałam. jestem sama sobie winna, że uwierzyłam mu. Przekonywał mnie, ze chce być ze mną a ja poleciałam ze tymi słowami jak w ogień. Po cześci płacze tez nad swoją głupotą. A może raczej naiwnością. kocham chama i kretyna, którego nie mogę zrozumieć. To co on wyrabia nie mieści mi sie w głowie
kto kochał naprawdę będzie kochać zawsze Edytowane przez asica-łobuzica Czas edycji: 2008-11-22 o 21:11 |
|
|
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mój mózg chyba się uzależnił od myslenia o nim!!karmi się tymi myślami jakby od nich zależało jego istnienie..a wiem ze naprawde nie warto!!!ja to wiem!!jestem tego swiadoma, swiadoma az do bólu!!ze nie warto!!! ja chyba naprawdę zacznę robić te przysiady za karę!!!!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2278 |
|
Przyczajenie
|
5 dni juz bez niego..jakos żyje marnie bo marnie .ale żyje.Schudłam (to ta korzyśc)nie mysle co robi terza i zkim teraz jest.Jest mi ciężko to fakt ale nie wróce nie nie (dobrz zrobiłaś dobrze zrobiłas wbijam sobie do łba codziennie)uff ale i tak ciężko bardzo .pozdrawiam wasz wszystkie dziewuszki
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, ja czytam i mi sie tez w glowie nie miesci. Jestem w szoku kompletnym
On chyba nie ma ani serca, ani uczuc, ani przyzwoitosci, ani nie wiem juz czego, on chyba nic calkiem nie ma, dno totalne!!! To jest az przerazajace!!! ja bym chyba poszla na Twoim miejscu i go zabila czyms tepym!!! Strasznie Ci wspolczuje...
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
czuje taka nienawisc do niego..do siebie..nie wiem juz do kogo[/quote]
czuję dokładnie to samo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

bo on nie chce ze mną tracić kontaktu,więc teoretycznie będzie szansa żeby na nim wykorzystać te rady :P a jakby mi się rzeczywiście udało to wtedy ja będę rozważać czy chcę do niego wracać,niech tym razem on pocierpi i zobaczy jak to jest! 

On przechodzi sam siebie chyba... 

Co drugi dzień czekolade kupuje a one nic

zawsze tak jest
nigdy tego nie zrozumiem, to chamstwo nad chamstwem