![]() |
#2311 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
I - zgodnie z przepowiednią starych górali - taka pogoda ma byc do wtorku.
Cytat:
![]() oglądać i szukać. Dziękuję za typ ! Tylko pozazdrościć ! Z podróżą też będzie dobrze. Pamiętam, jak pierwszy raz stałam przed perspektywą dwunastogodzinnej podróży autobusem do Hiszpanii. Tydzień przed miałam rajzefiber. Przeżyłam ! Były potem i dłuższe godzinowo podróże - też przeżyłam. Perspektywa wakacji pokona wszystkie trudności ! Będzie fajnie - zobaczysz ! I ile emocji ... Kosmetyków do pielęgnacji włosów nie zapomnij zapakować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Rozeznanie
|
witam was włosomaniaczki
![]() ![]()
![]() |
#2313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Estelle musze powiedziec, ze wszędzie szukam tej pianki Lirene do mycia twarzy i nie moge znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nic ciekawego : woda, bulwar, palmy, paella, tapas, cerveza... no i Cuba Libre. Takie poświecenie, jak podróż tam motorem {chyba, że ktoś lubi} lub piechotą {chyba, że ktoś lubi} nie adekwatne do oferowanych atrakcji. Wierzcie mi - są po tysiąckroć godniejsze uwagi miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry...
Dziś trochę późno jestem! ![]() Ale wczoraj byliśmy z mężem u moich rodziców a dziś dopiero ok14 wróciliśmy do domu i od razu spać poszłam - tak mnie zmogło! ![]() w ogóle impreza nie wyszła! ![]() ![]() Meżulo poszedł spać i miałam go o 20 obudzić i zacząć przygotowania np. przebieranie, u mnie makeup etc. Ale jak go obudziłam to mu chęć na wywijasy na parkiecie zmalała do 0. Jako że rzadko widzimy się moją bratową i bratem...Poszliśmy do sklepu , kupiliśmy CAŁKIEM PROMOCYJ NIE litr wódeczki ,soczki i cytrynkę i.... robiliśmy drineczki w domu. i wiecie że ten litr nam poszedł???? ![]() ![]() Ale nawet kaca nie miałam? ![]() ![]() Cytat:
![]() mam zamiar zmniejszyć moją kolekcję makijażu bo -naprawdę nie potrzebuję 15 paletek rożnych cieni w kolorach tęczy. Stosuję kolor różowy, braziki i beże oraz od czasu do czasu taki smokey eyes makeup czarno-srebrny ![]() kredki na dobrą sprawę starczały by mi 2! 1 tusz do rzęs! 1 brązer.... A od kąd wiem że jestem jesień, wywalam z kosmetyczki rzeczy nie w mojej tonacji np. róż w letniej kolorystyce i fioletowe cienie... i już pusto się robi! ![]() ........ 80 zł??? ![]() ![]() Cytat:
![]() ulubione mleczko do demakijażu, ulubiony krem do rąk...ale wciąż nie mam pełnej "ulubionej" pielęgnacji ciałka i włosów! ![]() Za bardzo mnie te nowości kusza... hey, hello ![]() my jeszcze bez zimowych opon wracaliśmy spory kawał od moich rodziców do domu...Dobrze że wyjechaliśmy w dobrą pogodę gdy akurat drogi były czarne i suche..a pół godziny po przyjeździe do domu- Burza śnieżna!!! ![]() ![]() ![]() Ale jutro już idziemy na 100% kupić te Zimowe opony, bo dziś się sporo strachu najadłam!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Zajrzyj na forum fryzjerskie do wątków o "szybszym poroście włosów" albo o "walkę o zdrowe włosy" ASIU (E) doradź mi! Fryzjerka pofarbowała włoski by wyglądały jak ciemny blond i nawet jej to wyszło ale . boję się by nie przebijał za jakiś czas z pod fryzjerskiej farby ten wredny rudawy kolor ! ![]() Wymyśliłam że mogłabym stosować na włosy fioletową płukankę ale.. Nie wiem jak? i jak by zareagowała na naturalne włosy przy główce! ?? Aha i co jak kolorek się spierze? Niby fryzjerskie farby są mnie wytrzymałe? Farbować jakąś popielatą szamponetką? Czy jak??? wolałabym nie farbować bo mam już spore odrosty!
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-23 o 17:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2321 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie w niedzielny wieczór
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niebawem rzucę się na takie jakby kryształy i łańcuch z... takich mini (właśnie jak wspomniałaś wyżej) kul dyskotekowych ![]() takie drobiazgi a jak mnie cieszą ![]() Tak rozmawiacie o tych ciepłych krajach, że zachciało mi się wygrzewania na słoneczku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tu gdzie jestem jest -5 stopni ![]() ![]() Co do podróży, to ja także mam za sobą autobusową przejażdżkę do Hiszpani, hihihi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
u mnie to już nie pada tylko sypie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny któraś wie czy jak oddam na cd zdjęcie do fotografa to zrobią mi z tego A4 nie tracąc na jakości? ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-23 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nie uwierzycie jak Wam powiem ze dzisiaj rano było u mnie -11 stopni
![]() ![]() Dzisiaj doszłam do wniosku że brakuje mi faceta, obliczyłam ze jestem sama 7 miesiecy, za długo, potrzebuje meskiego ramienia do tulenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak odnośnie dyskusji o Hiszpanii... ja również bym nawet na rowerze pojechała ![]() ![]() Co tu dziś tak spokojnie?
![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już (oby) niedługo wiosna i rozszaleją się hormony.... męskie oczywiście ![]() Trzymam kciuki za poszukiwania "przytulanki" ![]() no właśnie!!!!! Gdzie jesteście dziewczyny!!!! ![]() ![]() ja wpadłam już tylko na momencik i zmykam do łóżeczka spać! znalazłam świetne zastosowanie żelu Palomy (oprócz włosowego) miałam podrażniona dziś buźkę -a on świetnie sprawdził się jako żelo-kremik! Super nawilżył i nie pogłębił podrażnienia! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Hej hej kochane
![]() Zimno, ciemno i ponuro u mnie, też chyba niedługo lecę spać... Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to robimy tak do Hiszpanii razem ![]() jedna motorem, druga piechotą a trzecia rowerem, spotkamy sie na miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmm.. a ja mam za sobą cudowną kąpiel ![]() ![]() wypeelingowane ciałko ![]() ![]() rozpływam się ![]()
![]() |
![]() |
#2331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma on baardzo szerokie zastosowanie: do włosów -przyspiesza porost do ciałka->pomaga goić rany do buźki - gdy coś podrażnia i uczula-nawilża! Znajdziesz go tam gdzie balsamy w sklepie..
![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się strasznie pogodą. Dziś nie spacerowałam długo, ale wczoraj byliśmy z Lubym na bardzo długim spacerze w trakcie zamieci. W nocy natomiast ulepiłam przed klatką schodową sporej wielkości fallusa - niech się sąsiedzi przyzwyczajają do swojej przyszłej współlokatorki ![]() ![]() Trochę gorzej z ślizgawicą. Zaliczyłam już bardzo konkretną glebę i mam faaajne siniaki ![]() ![]() Dobrej nocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam przez Was ochotę na żel Palomy ![]() A tak poza tym to dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() atsenka, ja jeszcze nie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-11-23 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek!
![]() Za oknem biaaałooo ![]() A ja nie mogę spać! ...Niech to licho! ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Witam! ja za to zspałam az za długo!
![]() i powiem Wam, że wcaaale nie chce mi sie iśc do pracy... ![]() miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Od razu udzielę się w temacie Hiszpanii- weźcie mnie ze sobą!! ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() znow sie moje wrzody odzywaja, rano wstalam i nie moglam sie podniesc, tak bolalo... w rezultacie nie poszlam na zajecia. a jeszcze dostalam od kolezanki smsa ze nie zaliczylam kolokwium, jak zreszta wiekszosc naszej grupy ![]() co do wiesci na temat P to byl w ten weekend w koszalinie, opowiedzial naszemu wspolnemu kumplowi wszystko [co jest dziwne, bo on z nim nie lubil o mnie mowic] i wypowiedzial jakas subiektywna mysl, o ktorej zamierza mnie niedlugo poinformowac, ale osobiscie. nie wiem o co chodzi, czekam na jakis odzew i szlag mnie trafia. od czwartku cisza... ide w zwiazku z wolnym wymuszonym czasem porobic zadanka z matmy... buziaki ![]() podczytuje was oczywiscie, ale z mniejszym wkladem wlasnym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.