Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-23, 12:29   #2311
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
pada śnieg
I - zgodnie z przepowiednią starych górali - taka pogoda ma byc do wtorku.

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
musisz się porozglądać i wybrać- przy czym faktycznie nie jest to łatwe- za duży wybór.
Oj, trzeba będzie zapakować parę kanapek, termosik herbaty i przeglądać,
oglądać i szukać. Dziękuję za typ !

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Urlopik Już doczekać się nie mogę
Tylko pozazdrościć ! Z podróżą też będzie dobrze. Pamiętam, jak pierwszy raz stałam przed perspektywą dwunastogodzinnej podróży autobusem do Hiszpanii.
Tydzień przed miałam rajzefiber. Przeżyłam ! Były potem i dłuższe godzinowo podróże - też przeżyłam. Perspektywa wakacji pokona wszystkie trudności !
Będzie fajnie - zobaczysz ! I ile emocji ... Kosmetyków do pielęgnacji włosów nie zapomnij zapakować
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 12:48   #2312
veiled
Rozeznanie

GG do veiled

witam was włosomaniaczki zwracam sie do was z prosba (bo chyba znacie sie na rzeczy)... kiedys slyszalam o jakims produkcie, nie pamietam juz czy to byl jakis suplement w tabletkach czy odzywka do wlosow, ktory sprawial, ze odrastaly nowe wloski (z cebulek, z ktorych wczesniej one nie wyrastaly)... czy moglybyscie mi cos podpowiedziec w tej sprawie? przyznaje, ze nie przeczytalam calego waszego watku, ale to nie z lenistwa tylko z braku czasu ...
Stary 2008-11-23, 13:11   #2313
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez veiled Pokaż wiadomość
witam was włosomaniaczki zwracam sie do was z prosba (bo chyba znacie sie na rzeczy)... kiedys slyszalam o jakims produkcie, nie pamietam juz czy to byl jakis suplement w tabletkach czy odzywka do wlosow, ktory sprawial, ze odrastaly nowe wloski (z cebulek, z ktorych wczesniej one nie wyrastaly)... czy moglybyscie mi cos podpowiedziec w tej sprawie? przyznaje, ze nie przeczytalam calego waszego watku, ale to nie z lenistwa tylko z braku czasu ...
To jest forum plotkowe. Poczytaj forum fryzjerskie - pielęgnacje włosów i tam uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie. Pozdrawiam

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 13:12   #2314
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Ze mnie żaden atrakcyjny klient dla Inglota . W sposób minimalistyczny podchodzę do zagadnienia : makijaż. Od lat dwie te same firmy i żaden tłok w kosmetyczce. Parę razy przechodziłam w jakimś hipermarkiecie obok stoiska z tymi kosmetykami. Zaintrygowana wymianą zdań wizażanek - następnym razem skuszę się na jakiś cień do powiek, bo kolory - trzeba przyznać : nęcące !

Tak czekałam na ten film ... Ściorana szóstką dzieci {to siódme - wielkie nie mniej absorbujące} zasnęłam w połowie filmu. Aż się chadko do tego przyznać !

Stosowana od prawie roku pielęgnacja : proteinowo-olejowo-mleczkowa bardzo mi służy. Ostatnio skusiłam się na dwie maski z silikonem : jedna z takim cyclo...
{z serii : lepiej się trzymać od nich z daleka} - wielka porażka i druga z amodi ...
{z serii : fajny silikon} - nawet, nawet, ale bez żadnych rewelacji; drugi raz nie kupię. Myślę, że mimo poważnych oporów do kosmetyków drogeryjnych - spróbuję
tej maski.

Mateńko Jedyna ! A od mojego TŻ-ta - nauka w drugą stronę - życzą sobie 80 zł. za godzine lekcyjną !!!
musze przyznac, ze sama myslałam ze zaraz zasne, ale kolezanka mi nie pozwoliła, cały czas pytała czy śpie

Estelle musze powiedziec, ze wszędzie szukam tej pianki Lirene do mycia twarzy i nie moge znaleźć
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 14:03   #2315
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, jak pierwszy raz stałam przed perspektywą dwunastogodzinnej podróży autobusem do Hiszpanii.
Tydzień przed miałam rajzefiber. Przeżyłam !
do Hiszpanii to bym nawet na motorze mogła jechać! a motorów baaardzo nie lubię...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 14:21   #2316
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
do Hiszpanii to bym nawet na motorze mogła jechać! a motorów baaardzo nie lubię...
ja bym mogła iśc piechota
Stary 2008-11-23, 15:35   #2317
Heroldin
Zakorzenienie

Dziewczyny, nic ciekawego : woda, bulwar, palmy, paella, tapas, cerveza... no i Cuba Libre. Takie poświecenie, jak podróż tam motorem {chyba, że ktoś lubi} lub piechotą {chyba, że ktoś lubi} nie adekwatne do oferowanych atrakcji. Wierzcie mi - są po tysiąckroć godniejsze uwagi miejsca.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 17:41   #2318
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dzień Dobry...
Dziś trochę późno jestem!
Ale wczoraj byliśmy z mężem u moich rodziców a dziś dopiero ok14 wróciliśmy do domu i od razu spać poszłam - tak mnie zmogło!

w ogóle impreza nie wyszła! No.. nie do końca-nie wyszła!
Meżulo poszedł spać i miałam go o 20 obudzić i zacząć przygotowania np. przebieranie, u mnie makeup etc.
Ale jak go obudziłam to mu chęć na wywijasy na parkiecie zmalała do 0. Jako że rzadko widzimy się moją bratową i bratem...Poszliśmy do sklepu , kupiliśmy CAŁKIEM PROMOCYJ NIE litr wódeczki ,soczki i cytrynkę i.... robiliśmy drineczki w domu. i wiecie że ten litr nam poszedł????

Ale nawet kaca nie miałam? Nie ma to jak wyborowa hihihi
Cytat:
Ze mnie żaden atrakcyjny klient dla Inglota . W sposób minimalistyczny podchodzę do zagadnienia : makijaż. Od lat dwie te same firmy i żaden tłok w kosmetyczce. Parę razy przechodziłam w jakimś hipermarkiecie obok stoiska z tymi kosmetykami. Zaintrygowana wymianą zdań wizażanek - następnym razem skuszę się na jakiś cień do powiek, bo kolory - trzeba przyznać : nęcące !
(...)

Mateńko Jedyna ! A od mojego TŻ-ta - nauka w drugą stronę - życzą sobie 80 zł. za godzine lekcyjną !!!
ja staram się dojść do minimalizmu! Ale zawsze coś mi było potrzebne w przeszłości
mam zamiar zmniejszyć moją kolekcję makijażu bo -naprawdę nie potrzebuję 15 paletek rożnych cieni w kolorach tęczy. Stosuję kolor różowy, braziki i beże oraz od czasu do czasu taki smokey eyes makeup czarno-srebrnyi ..tyle

kredki na dobrą sprawę starczały by mi 2! 1 tusz do rzęs! 1 brązer....

A od kąd wiem że jestem jesień, wywalam z kosmetyczki rzeczy nie w mojej tonacji np. róż w letniej kolorystyce i fioletowe cienie... i już pusto się robi!
........
80 zł??? Przesada!!!!
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

A i wiecie co Wam jeszcze powiem? Doszłam do takiego etapu swojego życia że mam swoje ulubione kosmetyki których narazie nie zamierzam zmieniać i robić skoków w bok. I to samo tyczy się kosmetyków do pielęgnacji włosów. Używam szamponu Farmony Blask Koloru, Kallosa mlecznego i olejku Alfaparf i mimo że często wy kusicie niowymi kosmetykami, czytam KWC i coś wydaje mi się z opisów być 8 cudem świata, alvbo w UK widzę mnóstwo fajnych kosmetyków organic, z mnóstwem ekstraktów itp to jednak pozostane przy swoich sprawqdzonych ulubionych mazidłach To samo się tyczy kolorówki i pielęgnacji ciała/twarzy a przede wszystkim oczyszczania/demakijażu twarzy. NIgdy nie wyglądała tak ładnie
ja mam kilka swoich ulubionych!
ulubione mleczko do demakijażu, ulubiony krem do rąk...ale wciąż nie mam pełnej "ulubionej" pielęgnacji ciałka i włosów!
Za bardzo mnie te nowości kusza...
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Mi nie skleja, daje w różnych proporcjach np. 1:4
Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
hello
hey, hello

Cytat:
Powiedzcie wszedie tak sypie?
my jeszcze bez zimowych opon wracaliśmy spory kawał od moich rodziców do domu...Dobrze że wyjechaliśmy w dobrą pogodę gdy akurat drogi były czarne i suche..a pół godziny po przyjeździe do domu- Burza śnieżna!!!

Ale jutro już idziemy na 100% kupić te Zimowe opony, bo dziś się sporo strachu najadłam!!!!
Cytat:
Napisane przez veiled Pokaż wiadomość
o mujeju.... każda włosomaniaczka , napisze ci z 10 różnych zabiegów i porduktów które pobudzają cebulki!

Zajrzyj na forum fryzjerskie do wątków o "szybszym poroście włosów" albo o "walkę o zdrowe włosy"

ASIU (E) doradź mi!
Fryzjerka pofarbowała włoski by wyglądały jak ciemny blond i nawet jej to wyszło ale . boję się by nie przebijał za jakiś czas z pod fryzjerskiej farby ten wredny rudawy kolor !
Wymyśliłam że mogłabym stosować na włosy fioletową płukankę ale.. Nie wiem jak? i jak by zareagowała na naturalne włosy przy główce! ??

Aha i co jak kolorek się spierze? Niby fryzjerskie farby są mnie wytrzymałe? Farbować jakąś popielatą szamponetką? Czy jak??? wolałabym nie farbować bo mam już spore odrosty!

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-11-23 o 17:48
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 17:56   #2319
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, nic ciekawego : woda, bulwar, palmy, paella, tapas, cerveza... no i Cuba Libre. Takie poświecenie, jak podróż tam motorem {chyba, że ktoś lubi} lub piechotą {chyba, że ktoś lubi} nie adekwatne do oferowanych atrakcji. Wierzcie mi - są po tysiąckroć godniejsze uwagi miejsca.
Kocham Hiszpanię, hiszpański i wszystko co z tym zwiazane. Pojechać Do Hiszpani na Costa del Sol do Malagi to marzenie mojego życia. Aczkolwiek niepogardzę żadna częscia Hiszpanii A gdzie Ty byłaś?
Stary 2008-11-23, 18:53   #2320
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Ale nawet kaca nie miałam? Nie ma to jak wyborowa
Mój Ojciec zawsze powtarzał : to nie wódka szkodzi, to towarzystwo !

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Kocham Hiszpanię A gdzie Ty byłaś?
E tam ! Tak tylko z brzega : Costa Brava i Barcelona.
Stary 2008-11-23, 19:04   #2321
Irja
Zakorzenienie

Witajcie w niedzielny wieczór no i weekend minął jak miło

Cytat:
Hmm... albo ze mnie taka perfumomaniaczka że wszędzie widzę rozmowy o perfumach albo tak mi zakręcił w głowie likier wypity z mamą W każdym razie jak na buty to też baaardzo drogo
pewnie i to i to

Cytat:

Dokładnie. Biorąc pod uwagę, że pewnie będę w nich pomykać przez kolejnych kilka lat [bardzo wolno niszczę ubrania i buty] to koszty rozłożą się na śmieszne sumy.
Ja tez sobie wymyśliłam, że będę z nich korzystać przez kilka lat po drodze na pewno nie pominę kilku innych par, ale ciiiii.. :P

Cytat:
Czemu nie spodoba ? Fajna Przywodzi na myśl takie lustrzane kule dyskotekowe
Ano Dzisiaj kupiłam dwie srebrne i przezroczystego reniferka
Niebawem rzucę się na takie jakby kryształy i łańcuch z... takich mini (właśnie jak wspomniałaś wyżej) kul dyskotekowych
takie drobiazgi a jak mnie cieszą

Tak rozmawiacie o tych ciepłych krajach, że zachciało mi się wygrzewania na słoneczku niech już przyjdzie lato

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 19:39   #2322
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
I - zgodnie z przepowiednią starych górali - taka pogoda ma byc do wtorku.

Tylko pozazdrościć ! Z podróżą też będzie dobrze. Pamiętam, jak pierwszy raz stałam przed perspektywą dwunastogodzinnej podróży autobusem do Hiszpanii.
Tydzień przed miałam rajzefiber. Przeżyłam ! Były potem i dłuższe godzinowo podróże - też przeżyłam. Perspektywa wakacji pokona wszystkie trudności !
Będzie fajnie - zobaczysz ! I ile emocji ... Kosmetyków do pielęgnacji włosów nie zapomnij zapakować
Elo
Tu gdzie jestem jest -5 stopni brrrrrrr i paaaaaaaaada cały czas

Co do podróży, to ja także mam za sobą autobusową przejażdżkę do Hiszpani, hihihi wesoło było, pozdro dziewczyny !
Stary 2008-11-23, 19:57   #2323
tigresska
Zakorzenienie

u mnie to już nie pada tylko sypie!
Stary 2008-11-23, 20:10   #2324
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy dla kogo, dla mnie zobaczenie kawałka Hiszpani, czy postawienie nogi za granicą to coś cudownego

dziewczyny któraś wie czy jak oddam na cd zdjęcie do fotografa to zrobią mi z tego A4 nie tracąc na jakości?

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-11-23 o 20:34
Stary 2008-11-23, 21:08   #2325
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Nie uwierzycie jak Wam powiem ze dzisiaj rano było u mnie -11 stopni Czy ta zima oszalała? Od razu z grubej rury, autko zazimowane, poczeka do marca na roztopy
Dzisiaj doszłam do wniosku że brakuje mi faceta, obliczyłam ze jestem sama 7 miesiecy, za długo, potrzebuje meskiego ramienia do tulenia
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 21:17   #2326
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Nie uwierzycie jak Wam powiem ze dzisiaj rano było u mnie -11 stopni Czy ta zima oszalała? Od razu z grubej rury, autko zazimowane, poczeka do marca na roztopy
Dzisiaj doszłam do wniosku że brakuje mi faceta, obliczyłam ze jestem sama 7 miesiecy, za długo, potrzebuje meskiego ramienia do tulenia
Wiosna już niedługo a wtedy wszystko się może zdarzyć

A tak odnośnie dyskusji o Hiszpanii... ja również bym nawet na rowerze pojechała Uwielbiam ciepłe kraje, zawsze marzyłam o podróży do Hiszpanii- wszystko przede mną

Co tu dziś tak spokojnie?

Instagram
Stary 2008-11-23, 21:31   #2327
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
z mężczyxnami źle ale bez nich jeszcze gorzej
Już (oby) niedługo wiosna i rozszaleją się hormony.... męskie oczywiście
Trzymam kciuki za poszukiwania "przytulanki"

Cytat:

no właśnie!!!!!

Gdzie jesteście dziewczyny!!!!

ja wpadłam już tylko na momencik i zmykam do łóżeczka spać!
znalazłam świetne zastosowanie żelu Palomy (oprócz włosowego) miałam podrażniona dziś buźkę -a on świetnie sprawdził się jako żelo-kremik! Super nawilżył i nie pogłębił podrażnienia!

Stary 2008-11-23, 21:34   #2328
evangeline
Zakorzenienie

Hej hej kochane

Zimno, ciemno i ponuro u mnie, też chyba niedługo lecę spać...

Cytat:
znalazłam świetne zastosowanie żelu Palomy (oprócz włosowego) miałam podrażniona dziś buźkę -a on świetnie sprawdził się jako żelo-kremik! Super nawilżył i nie pogłębił podrażnienia!
Sweet Jelly, o jakim żelu Palomy od pewnego czasu mówicie?

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 21:36   #2329
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiosna już niedługo a wtedy wszystko się może zdarzyć

A tak odnośnie dyskusji o Hiszpanii... ja również bym nawet na rowerze pojechała Uwielbiam ciepłe kraje, zawsze marzyłam o podróży do Hiszpanii- wszystko przede mną

jesteśmy boskie
to robimy tak do Hiszpanii razem
jedna motorem, druga piechotą a trzecia rowerem, spotkamy sie na miejscu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 21:36   #2330
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny któraś wie czy jak oddam na cd zdjęcie do fotografa to zrobią mi z tego A4 nie tracąc na jakości?
zależy jaka jest rozdzielczość zdjęcia. jeżeli najwyższa ustawiona podczas robienia zdjęcia to powinno być ok, ale i od pikseli to zależy..

mmm.. a ja mam za sobą cudowną kąpiel takie mini domowe spa
wypeelingowane ciałko i teraz jest takie mięciutkie i delikatne
rozpływam się
Stary 2008-11-23, 21:39   #2331
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Hej hej kochane

Zimno, ciemno i ponuro u mnie, też chyba niedługo lecę spać...

Sweet Jelly, o jakim żelu Palomy od pewnego czasu mówicie?
o tym -> klik

ma on baardzo szerokie zastosowanie: do włosów -przyspiesza porost
do ciałka->pomaga goić rany
do buźki - gdy coś podrażnia i uczula-nawilża!

Znajdziesz go tam gdzie balsamy w sklepie..

Stary 2008-11-23, 21:46   #2332
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
zależy jaka jest rozdzielczość zdjęcia. jeżeli najwyższa ustawiona podczas robienia zdjęcia to powinno być ok, ale i od pikseli to zależy..

mmm.. a ja mam za sobą cudowną kąpiel takie mini domowe spa
wypeelingowane ciałko i teraz jest takie mięciutkie i delikatne
rozpływam się
a myslisz ze jak zaniose to mi przed wywołaniem powiedzą czy wyjdzie dobra jakość?
Stary 2008-11-23, 21:48   #2333
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie!!!!!

Gdzie jesteście dziewczyny!!!!

ja wpadłam już tylko na momencik i zmykam do łóżeczka spać!
Jeśli chodzi o mnie - kilka razy kasowałam zaczętą odpowiedź Robię parę rzeczy na raz, mam problem z zebraniem myśli Poza tym jestem oklapnięta, zmęczona i rozleniwiona, chyba niedługo uciekam spać.

Cieszę się strasznie pogodą. Dziś nie spacerowałam długo, ale wczoraj byliśmy z Lubym na bardzo długim spacerze w trakcie zamieci. W nocy natomiast ulepiłam przed klatką schodową sporej wielkości fallusa - niech się sąsiedzi przyzwyczajają do swojej przyszłej współlokatorki
Trochę gorzej z ślizgawicą. Zaliczyłam już bardzo konkretną glebę i mam faaajne siniaki

Dobrej nocy.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 21:50   #2334
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Trochę gorzej z ślizgawicą. Zaliczyłam już bardzo konkretną glebę i mam faaajne siniaki

Dobrej nocy.
ja dziś o malo co a bym też gleby nie zaliczyła ..wysiadając z kilkoma pakami z samochodu na raz

Dobranoc! Ja też już zmykam

Stary 2008-11-23, 22:05   #2335
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
jesteśmy boskie
to robimy tak do Hiszpanii razem
jedna motorem, druga piechotą a trzecia rowerem, spotkamy sie na miejscu
Padłam.

Mam przez Was ochotę na żel Palomy

A tak poza tym to dobrej nocki bo już chyba wszystkie poszły spać.

Instagram
Stary 2008-11-23, 22:39   #2336
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
a myslisz ze jak zaniose to mi przed wywołaniem powiedzą czy wyjdzie dobra jakość?
myślę, że tak

atsenka, ja jeszcze nie ale chyba już też zaraz się położę

Edytowane przez Irja
Czas edycji: 2008-11-23 o 22:40
Irja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 07:23   #2337
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

dzień doberek!
Za oknem biaaałooo
A ja nie mogę spać! ...Niech to licho!

Stary 2008-11-24, 08:53   #2338
tigresska
Zakorzenienie

Witam! ja za to zspałam az za długo!

i powiem Wam, że wcaaale nie chce mi sie iśc do pracy...

miłego dnia!
Stary 2008-11-24, 09:38   #2339
nebya
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

Od razu udzielę się w temacie Hiszpanii- weźcie mnie ze sobą!! Prooooszęęęę Mogę podróżować na swoich własnych nóżkach

Miłego dnia

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 09:46   #2340
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
W nocy natomiast ulepiłam przed klatką schodową sporej wielkości fallusa - niech się sąsiedzi przyzwyczajają do swojej przyszłej współlokatorki
jedyna odpowiedz jaka mi sie zacytowala boskas moi kumple zrobili w ten weekend to samo, tylko owy w/w mial jakies 150cm wzrostu!

znow sie moje wrzody odzywaja, rano wstalam i nie moglam sie podniesc, tak bolalo... w rezultacie nie poszlam na zajecia. a jeszcze dostalam od kolezanki smsa ze nie zaliczylam kolokwium, jak zreszta wiekszosc naszej grupy
co do wiesci na temat P to byl w ten weekend w koszalinie, opowiedzial naszemu wspolnemu kumplowi wszystko [co jest dziwne, bo on z nim nie lubil o mnie mowic] i wypowiedzial jakas subiektywna mysl, o ktorej zamierza mnie niedlugo poinformowac, ale osobiscie. nie wiem o co chodzi, czekam na jakis odzew i szlag mnie trafia. od czwartku cisza...
ide w zwiazku z wolnym wymuszonym czasem porobic zadanka z matmy...

buziaki
podczytuje was oczywiscie, ale z mniejszym wkladem wlasnym
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości