|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
hej dziewczyny wróciłam z weekendu ale zdrówko mi się niewiele polepszyło za to samopoczucie świetne bo mój tżcik jest świetny
![]() Kubusewa ta suknia nr 5 to mecenas tak? jak o tą ci chodzi to jest wybranka Lain ![]() ![]() tylko 5 stron do nadrobienia po całym weekendzie??? podejrzane... ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-23 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Zadomowienie
|
Gdzie tylko. To aż bo ostatnio coś duzo nie pisałyśmy jeśli chodzi o cały ogół.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
no widzę że dziewczyny się na odwyk wzięły
![]() ![]() oczywiscie nie opuszczę was ale inaczej odwyku u mnie nie da się przeprowadzić niż przez wyłączenie kompa bo inaczej zaglądam do was co 5 minut co naskrobałyscie ![]() ![]() ![]() to ja idę coś poczytać buziaki ![]()
#3544 |
Zadomowienie
|
Hehe ja sesje będę miećw styczniu. Ale teraz kolokwia mam do zaliczania. A tu miałam kolokwium z rachunkowości mnie nie było, teraz w piątek i w sobote w szkole nie bylam bo chora jestem a rachunkowosci juz nie bedzie. Ostatnia godzina bedzie w piatek a ja bede pracowac na popoludnie:/ I nie wiem jak zalicze to kolokwium:/ A wolnego w robocie wziasc juz nie moge bo nie mam juz. W miesiacu tylko dwa to porazka. A ze jestem tylko tymczasowa do grudnia to mi placa za urlop. I bede musiala sie przylozyc do sesji z rachunkowosci... Odwyk ehh ja to sobie nie moge odpóścić jakosć wizażu. Nawet jak tylko na moment wchodze to i tak musze tu zajrzec:P Tż się wkurza bo jak mamy gdzies wyjsc czy cos, to "moment bo musze jescze jedna rzecz sprawdzic" i tak jest zawsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra ja spadam do TZ bo biedy obok w pokoju czeka ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-23 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() kaska87, nie przejmuj się kredytem. 3/4 młodych małżeństw będzie musiało wziąć kredyt na mieszkanko lub dom. Niestety takie czasy, jak to się mówi ![]() ![]() Współczuję wszystkim zaliczeń, kółek i examów ![]() ![]() U mnie powoli się zaczyna klarować. Ta moja sprawa- nieoficjalnie wiemy że nie jest źle, ale teraz czekamy na potwierdzenie. Poza tym zmieniamy samochód ![]() Znaleźliśmy też fajne mieszkanka w zadziwiająco niskich cenach. Wielki nowy blok, który ma być oddany do użytku w grudniu 2009, czyli w sam raz. Ceny jak z bajki. Dwupokojowe od 150 do 217 tyś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: wysłałam na gmaila zdjęcia bransoletki i kolczyków i mojego pierscionka zaręczynowego ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzis zainspirowana ubolewaniem Kasi nad kredytem pogadałam z tż i powiedział, że damy radę na pewno ![]() ![]() Aha a kredyt będziemy sie starali jak najszybciej spłacić, ciekawe jakie myki podpowiadaja panowie doradcy ![]() ![]() Obgadałam z nim oczywiście mieszkanie z rodzicami, czyli ogolnie te tamty, które ostanio poruszałyśmy ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-23 o 21:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się cieszę z tego autka, ale najpierw trzeba stary sprzedać, a z tym będzie gorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Wtajemniczenie
|
Spłacanie kredytu wcześniej - skąd to znam
![]() Mieliśmy wzięty do 2023 a tu od miesiąca już spokój ![]()
![]() |
#3550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Twoim avatarku jest oko Beyonce? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oko Beyonce? - nie to Aaliyah
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis sie troche splukalam, bo mi w drodze na uczelnie przemokly jesienne butki, wiec stwierdzilam, ze jak najszybciej musze sobie sprawic kozaki na zime. no i poszlo 380... ale kozaki super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a TZ mi jutro znow wyjezdza ![]() ![]() ![]() aaa i sie strasznie ciesze, ze snieg spadl, bo nasz grudniowy wyjazd juz nie stoi pod znakiem zapytania ![]() ![]() ![]() poki co znow mnie czeka pracowity tydzien, bo jakos tak wyszlo, ze z wszystkich przedmiotow chca projekt albo referat. i siedz i pisz tu czlowieku... ehh ![]() a tu od wczoraj mam nowy bezprzewodowy necik, 20 razy szybszy niz ten poprzedni i jak tu po sieci nie buszowac... az milo ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-23 o 23:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
witam panienki
![]()
#3554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tancereczko zobaczysz jeszcze zatesknisz za studiami ![]() ![]() ![]() i zdrowiej szybciutko Kochana ![]()
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-24 o 09:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
Kulkaaga jak Wy to zrobiliście
![]() ![]() my ok 250-300tys musimy wziąć na mieszkanie a do tego jeszcze trzeba to wyposażyć ![]()
#3558 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() firma to jakies Marco Tozzi. nie wiem o co chodzi z tym antishockiem, ale chyba o to, ze obcas ma amortyzacje, bo mi pani w sklepie pokazala do ktorego miejsca trzeba uwazac ze zdarciem flekow zeby tego antishocka nie uszkodzic. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w Zakopcu nie ma sniegu ![]() jezuu o 13 mam kolosa z logiki i sie nawet nie moge zmusic zeby na notatki popatrzec ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-24 o 09:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() My zaplanowaliśmy ślub na 31 lipca 2010, będzie to 6 rocznica naszego poznania i jakieś 3 lata temu postanowiliśmy ze pobierzemy się jak 31 lipca wypadnie w sobote. Na święta bożego narodzenia planujemy takie oficjalne zareczyny z naszymi rodzicami i tu pojawia się problem, otóż ja pochodze z niezbyt bogatej rodziny i nie będzie nas stać na duże wesele, natomiast rodzice mojego TŻ już zapowiedzieli że wesele musi być duże bo to ich pierwszy syn i mają wielką rodzine, że tylko z ich strony będzie jakieś 80 osób, ja mam niezbyt liczną rodzinę, max 35 osób licząc juz wszystkich kuzynów itp. . Moi rodzice sądzili że zrobią małe wesele takie do 70 osób góra. Co zrobić? dodam jeszcze że moja przyszła teściowa to wiedźma obraża się za byle co i zawsze musi postawić na swoim. Myślicie że pownniśmy sobie sami wyprawić wesele? za nasze pieniądze, żeby nie było konfliktów z rodzicami? |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to slubujemy tego samego dnia ![]() Cytat:
a jak chcac jakies wypasione wesele, ze nawet te 35 osob to bedzie majatek to mysle, ze warto porozmawiac i przedstawic sytuacje. tesciowa sie obrazi, ze was nie stac? to niech sama cale sfinansuje to bedzie tak jakby chciala. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tak poważnie - to braliśmy mniejszy kredyt ![]() My już jesteśmy wyposażeni, teraz planujemy tylko wymianę mebli i kuchenki gaz. w kuchni no i rozbudować poddasze (po pół roku od złożenia papierów dostaliśmy dopiero zgodę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczynki
![]() spalam 3 godz bo byłam na inwenturze i tak średnio się czuję..a jeszcze trochę materiałow na zajęcia muszę przyszykować ![]() witam Nową PM ![]() już niedługo 2009 rok i nie będę mówiła już że ślub tego i tego , tylko że ślubuję w przyszłym roku ![]() ![]() jak ja czytam o waszych kieszonkowych np Lain to zazdroszczę..moich rodziców nie stać by było gdyby każdemu mieli dać 500 zł, a jest nas trochę w domku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Twój Tz tez chce takie duże wesele?? Bo jeśli nie to powinniście sami sobie opłacić. Jeśli natomias uwaza że chce duze to niech powie rodzicom tak jak dziewczyny pisaly powyzej niech oni placa za swoja strone... I oczywiście serdecznie witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam o tym z moją mamą żeby każdy za swoich gości placił, ale moja mama jest taka że będzie jej glupio w ten sposób zrobic i pewnią znając ją weźmie jakiś duży kredyt i zapłąci za takie wesele,a nie chce tego, w końcu też mają swoje lataa kredyt bedą spłacać latami. Za suknie zapłace sobie sama, już odłożyłam pieniążki, jestem tez umówiona z zaprzyjaźnioną krawcowa, uszyje mi tak jak bede tego chciała.
Kurczę tak się boje tych świąt, nie chce zeby rodzice się pokłócili albo obrazili na nas.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A o laptopach to właśnie o Asusach mi tata mówił, i gdybym miała kupowac kompa teraz to wzięłabym tego asusa, bo nie potrzebuje super konfiguracji - ma działac i już ![]() ![]() ![]() W dd tvn mieli inną kamerkę i były dziery w sniegu ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że kochasz teściową miłością czystą ![]() Edit - przeczytałam to, co dopisałaś...nie pozwól mamie ładowac sie w kredyt, moim zdaniem wesele to nie jest dobry powód do brania kredytów. Przeciez Twoja mama nie musi sie podporządkować, ma jakieś mozliwości i zgodnie z tym powinna działac a nie, jak pisałam, spełniac marzenia mamy Tż na swój koszt. Poza tym tez przydałoby sie troche przyzwoitości ze strony rodziców tż - chyba, że sami zakładaja scenariusz, że każdy płaci za swoich a wydaje mi się, że przyzwoitośc na to by wskazywała to zwracam honor ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-24 o 10:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
Co do kieszonkowego
To u mnie jest tak: Pracuję u ojca w firmie I w sumie mam jakies marne 1000 zł.. ale tylko w miesiacu gdy mamy jakis obrot A ostatnio to raczej nie mamy wiec żeruję na pensji mojej mamy i mojego TZ Ale nie mogę powiedzieć, że przymieram głodem... a skladki mam oplacone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Raczkowanie
|
problem polega na tym że oni nie są aż tak bogaci. Tylko że uznają polską zasade. Zastaw się a postaw się.
Chcą sie pokazać swojej rodzinie. I jesli inni ich zaprosili to oni tez muszą ich zaprosić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zadomowienie
|
bjakbeata89 a teściowa się nie martw. Widać ze kochasz ja tak samo jak ja swoja ( tylko moja nawet na zaręczyny nie przyjdzie) My również mamy zaręczyny w pierwsze święto Bożego narodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.