Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 01:50   #1291
Kiya
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV

jak spać sie nie da to przynajmniej potrzymam kciuki
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 08:30   #1292
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cześć wszytkim - będzie bardzo krótko ...

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Jeszce Pawil i Martini o Ciebie pytali
A tą paliwożernością się tak nie sugeruj-tylko w jednym opisie to znalazłam, wysłałabym Ci adres strony, ale nie pamiętam już gdzie to było
No to udanego tygodnia życzę
Cytat:
Wymieniłam tylko pawila i martini, bo oni zapytali "prywatnie", o czym Dusia raczej nie wie a kto upominał się o jej powrót na wątku-tego nie pisałam, bo Dusia czyta wątek, to wie tak że nie zapomniałam o Tobie

papryka dziękuję za przekazanie wiadomości w imieniu Pawila i Martini
Tobie również życzę udanego tygodnia

Pawil, Martini dziękuję za zainteresowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9837314]
Ja też <foch> zapominasz o mnie

Dusia
[/quote]

IR dziękuję bardzo .

No i oczywiście ja również dołączam się do grona osób których bardzo ucieszyła wczorajsza wizyta Maxa na wizażu

Wczoraj jakoś taka byłam "zakręcona" i mi to umknęło .

Pozdrawiam wszystkich, muszę uciekać
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:17   #1293
maxymilian
Rozeznanie

Podstępnie dopadłem komputer koleżanki. Haaaa, Haaaa

Trzymam kciuki za zdające dzisiaj!

Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
witam Dusię , i witam Maxa Miło Was tutaj "widziec"
Cała przyjemność po mojej stronie.

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9837314]Ale nie krzycz, ja Cię proszę

[/quote]

przepraszam...

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9839039]

No i oczywiście ja również dołączam się do grona osób których bardzo ucieszyła wczorajsza wizyta Maxa na wizażu

[/quote]

I vice Versa(l) Duśka!!!!

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9835946]
Muszę jeździć w okularach (zresztą nierozsądne byłoby gdybym nie jeździła).
Nie muszę za to chodzić w nich na codzień (okulista wręcz to właśnie zasugerował, żebym normalnie nie nosiła, tylko do jazdy i do oglądania tv).
Stąd zdarzyło się drugie "zapomnienie" - ale szybko się zorientowałam na szczęście i założyłam .

Co do pisania nie na temat . Zobaczymy .

[/quote]

U mnie jest śniegu po kolana. Cześć ludzi w pracy od rana siedzi już w necie i obserwuje wyciągi narciarskie w Zieleńcu i na Czarnej Górze.

A propos Duski i okularów...
Przypomniała mi się jedna historia, która opowiadał mi znajomy z pracy.
On też nosi okulary, wada -3,4 i -4,0 wiec o jeżdżeniu bez okularów nie ma mowy (a tam o jeżdżeniu... o chodzeniu też nie, bo nie rozpoznaje ludzi) a okulary ma takie w cieniutkich, metalowych oprawkach.
Kolega jest zapalonym nurkiem (jakiś czas temu zdał nawet odpowiedni egzamin i jest już nurkiem taktycznym) a gogle do nurkowania też ma korkcyjne (takie same jak do chodzenia na codzień.

2 lata temu wybrali się z żoną i synem nad morze. Pech ciał, że syn w ostatni dzień pobytu złamał mu te okulary. On je położył na ręczniku. Syn na nie skoczył. I po okularach.

Jak teraz wracać do domu???
Kolega wpadł na pomysł, że będą jechać w nocy. A on będzie miał na sobie te gogle do nurkowania. Dopiero przed Wrocławiem zatrzymał go patrol policji. Policjanci jak go zobaczyli w tych goglach, to sie pokładali ze śmiechu.

Edytowane przez maxymilian
Czas edycji: 2008-11-24 o 09:24
maxymilian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:35   #1294
goska87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maxymilian Pokaż wiadomość

U mnie jest śniegu po kolana. Cześć ludzi w pracy od rana siedzi już w necie i obserwuje wyciągi narciarskie w Zieleńcu i na Czarnej Górze.

2 lata temu wybrali się z żoną i synem nad morze. Pech ciał, że syn w ostatni dzień pobytu złamał mu te okulary. On je położył na ręczniku. Syn na nie skoczył. I po okularach.

Kolega wpadł na pomysł, że będą jechać w nocy. A on będzie miał na sobie te gogle do nurkowania. Dopiero przed Wrocławiem zatrzymał go patrol policji. Policjanci jak go zobaczyli w tych goglach, to sie pokładali ze śmiechu.

Miło z rana się pośmiać

U mnie śniegu tyle co na trawniku dwa milimetry
Dobra lece na zajęcia, bo oczywiście pierwsze co to wizaż

Trzymam kciuki za zdające I życze wszystkim miłego dnia

13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
goska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:13   #1295
Magietka
Raczkowanie

kocim gratuluje
syskaa90,izeczkaaa POWODZENIA i TRZYMAM KCIUKI

I cel - 60cm
II cel- 70 cm

Edytowane przez Magietka
Czas edycji: 2008-11-24 o 10:15
Magietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:23   #1296
nadja
Raczkowanie

Syskaa90 i Izeczkaaa napewno się uda ZDAĆ !
nadja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:37   #1297
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:

Trzymam kciuki za zdające dzisiaj!

I vice Versa(l) Duśka!!!!

A propos Duski i okularów...
Przypomniała mi się jedna historia, która opowiadał mi znajomy z pracy.
On też nosi okulary, wada -3,4 i -4,0 wiec o jeżdżeniu bez okularów nie ma mowy (a tam o jeżdżeniu... o chodzeniu też nie, bo nie rozpoznaje ludzi) a okulary ma takie w cieniutkich, metalowych oprawkach.
Kolega jest zapalonym nurkiem (jakiś czas temu zdał nawet odpowiedni egzamin i jest już nurkiem taktycznym) a gogle do nurkowania też ma korkcyjne (takie same jak do chodzenia na codzień.

Max Ty to masz głowę - komputer koleżanki sobie "wypożyczyłeś" do "niecnych celów"

Co do gogli do nurkowania w roli okularów to pomysł rewelacyjny
A mina policjantów pewnie bezcenna .

Muszę przyznać: rzeczywiście umiesz rewelacyjnie poprawić humor z samego rana .

Moje okulary są znacznie słabsze, więc bez nich też ewentualnie dałabym radę prowadzić, ale ani to przyjemne (oczy się męczą jak się trzeba tak strasznie "skoncentrować"), ani bezpieczne tak do końca, a w razie kontroli policyjnej niestety byłyby konsekwencje .

U mnie zima łagodniejsza jeśli chodzi o ilość śniegu - tak z 10 cm.
Ale za to ślisko .
Ja szłam ostrożnie, dwie dziewczyny biegły i śmiały się że mają skarpetki przeciwpoślizgowe .

Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Czas edycji: 2008-11-24 o 10:40
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:43   #1298
adzipersik
Raczkowanie

Witam, witam!

Uuuuu... ale zaległości w czytaniu sobie narobiłam...

Cytat:
Napisane przez panna kinia Pokaż wiadomość
W Łodzi na egzaminie trafiłaś na Corsę? no jestem pod wrażeniem, bo ja tam widziałam może z 5 tych samochodzików i osobiście na każdym egzaminie miałam Toyote.
Ha!No właśnie trafiłam! W trakcie oczekiwania na egzamin widok tak nielicznych cors mnie bardzo uspokoił bo uznałam, że małe jest prawdopodobieństwo trafienia właśnie na to autko... A tu wyczytują nazwisko, numer autka, podchodzę i patrzę i nie wierzę - taaaaaki pech...

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
To ja Ci powiem, że miałam 2 egzaminy i w obu trafiłam na corsę. Nr 15 i nr 17. A prawie cały kurs jeździłam na yarisce
No to trzeba mieć dopiero szczęście .
A może stworzymy listę numerów opelków egzaminacyjnychw Łodzi?
Mamy już w takim razie 15, 17 i (moją) 12!

Cytat:
Napisane przez syskaa90 Pokaż wiadomość
Niedawno zaczął sinieg u nas padac Załamka totalna... Teraz już w ogóle nie mam nadziei na zdanie tego egzaminu...
Troszkę późno się obudziałam ale... mam nadzieję, że wrócisz szczęśliwa i uśmiechnięta z egzaminu i zapoczątkujesz dobrą passę egzaminów zdanych w tym tygodniu.
Noooooo.... ja też się załamałam jak zobaczyłam śnieżek... jutro moja kolej!

Cytat:
Ja już znam wynik mojego egzaminu: nie zdałam... Obleje na mieście... Snieg sypie na maksa... Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców.. Ale dlaczego..? Czy śnieg nie mógł się wstrzymac chociaż przez te 3 dni..? 3 dni! Dzisaj miałam pierwsz raz w życiu jazdę w takich warunkach... Ciemno to widzę..
I w sobotę narzekałam tak samo... Tyle wytrzymał... no co mu zależało jeszcze trochę poczekać? Nic by się przecież nie stało gdyby jeszcze nie spadł! Na szczęście wczoraj poćwiczyłam z TŻ ruszanie na wzniesieniu z ręcznego i nauczył mnie "wczuwania" się w sprzęgło... Pod tym względem jestem tylko spokojniejsza, że się może nie sturlam z tej góreczki...

Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
A mi właśnie TŻ dzisiaj pokazywał szalenstwa poslizgu kół, czyli ... DRIFTY czy jak to się tam mówi ... O Boże modliłam się tylko, żeby szybciutko wysiąść z tego samochodu ... Oczywiście mądry TŻ nie miał jeszcze czasu zmienić opon ...;/
Hi hi! Mój TŻ też mi pokazywał jakie "cuda" można wyprawiać autkiem na obśnieżonej / oblodzonej drodze... I aż go niechcący ochrzaniłam z tych wrażeń

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Różnie to bywa... Mnie egzaminator kazał włączyć wszystkie naraz, co mnie nieco zmyliło :/ Więc radzę się też i tak przygotować... A innej zdającej kazał sprawdzić poziom oleju w silniku (co teoretycznie należy umieć, ale zwykle na egzaminach nie trzeba...).
A mój egzaminator - zapytał się czy wolę włączyć wszystkie światła na raz i pokazać i nazwać później hurtem, czy właśnie włączać po kolei każde i sprawdzić.

Cytat:
Jutro "mój" dzień. Za 14,5 h wszystko się wyjaśni.. Nie jestem nastawiona pozytywnie.. Przygotowuje się psychicznie na to, ze nie zdam, może wtedy będzie to dla mnie mniejszy cios... Jestem zmęczona, choc nie chce mi się spac. Położe się, chociaż szczerze wątpie, że usnę. Będę ciągle o tym myślec. Mam nadzieję, że już niedługo to się skończy - ta męka. Muszę wstac o 6, więc wątpie, ze się wyśpię. Snikersa zakupiłam obowiązkowo, (miałam go na poprzednim egzaminie, ale nie zdążyłam go zjeśc. Trzymałam go w szafce na następny egzamin. Może to głupie, ale...) chociaż nawet on mi nie pomoże.. Dobranoc i do jutra...
Mnie też już ściska w żołądku a na bezsenność będę dopiero dzisiaj cierpiała...

Wiecie co? Żaden jeszcze egzamin, który przeszłam w życiu, nie stresował mnie tak jak egzamin na prawo jazdy!
adzipersik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 12:04   #1299
izeczkaaa
Raczkowanie

Patrze rano za okno i co? Śnieg. Liczyłam,że do dziś popołudnia stopnieje,a tu nic Mam nadzieję,że w Gdańsku drogowców zima nie zaskoczyła,i wszystko odśnieżone,posypane solą lub piaskiem...
Snickersa w takim razie zakupie skoro pomaga

Wieczorem zdam relacje jak mi poszło
Stary 2008-11-24, 12:45   #1300
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magietka Pokaż wiadomość
dajcie z siebie wszystko
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 12:45   #1301
losux
Zadomowienie

trzymam kciuki dziewczyny))

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 13:14   #1302
elkiza81
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i dodanie mi otuchy. Dawno nie było mnie na Wizaż i widzę, że mam spore zaległości w lekturze wątku. Pisałyście, że na pierwszej stronie znajduje się lista osób, które zdały egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Mam nadzieję, że też się znajdę na liście kiedyś
Dobra, biorę się za czytanie
Stary 2008-11-24, 13:57   #1303
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Trza se jakoś radzić
Cóż za pomysłowość
Ty postępniku

Cytat:
Napisane przez adzipersik Pokaż wiadomość
Wiecie co? Żaden jeszcze egzamin, który przeszłam w życiu, nie stresował mnie tak jak egzamin na prawo jazdy!
Nie jesteś jedyna

Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
Patrze rano za okno i co? Śnieg. Liczyłam,że do dziś popołudnia stopnieje,a tu nic Mam nadzieję,że w Gdańsku drogowców zima nie zaskoczyła,i wszystko odśnieżone,posypane solą lub piaskiem...
Snickersa w takim razie zakupie skoro pomaga

Wieczorem zdam relacje jak mi poszło
I takie nastawienie mi się podoba
Czekamy na dobre wieści

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i dodanie mi otuchy. Dawno nie było mnie na Wizaż i widzę, że mam spore zaległości w lekturze wątku. Pisałyście, że na pierwszej stronie znajduje się lista osób, które zdały egzamin na prawo jazdy za pierwszym podejściem. Mam nadzieję, że też się znajdę na liście kiedyś
Dobra, biorę się za czytanie
Wow, lektura będzie długa(zależy gdzie utknęłaś)

A u mnie dzisiaj w porze śniadaniowej... (prawda, że ładnie się zaczyna )
odbyliśmy naradę rodzinną na poważny temat zwany-zakupem auta
Wszyscy są za, tylko kwestia funduszy. Mnie to jednak nie zniechęca
Najbardziej cieszy mnie to, że na hasło "kupuje(my) auto" nie ma już tekstów typu "to się tak łatwo mówi", "za co" i całej gamy innych ALE.
Ja kasę wyłożę, liczę tylko na ewentualne dokładki do ubezpieczenia i będzie git.
Tata chyba się pogodził, że ten maluszek wieczny nie jest, dalej nie ma nim co jechać a w taką pogodę jak dziś, to nawet strach(właśnie pojechali z mamą do optyka ), a nie ma sensu do niego dokładać, na co ja przyklasnęłam czym się tylko dało do tego mama bąknęła, że ma stresa jak ma tym jechać, no to zaśmiałam się w duchu "Boże dzięki Ci, to znak"
Będzie dobrze, na wiosnę będzie autko

Ale dziś zimno i parszywie fuuuj byłam chwilę na zewnątrz i fenk ju wery macz
Wieje jak $%&*()@#^&***
A od jutra koniec laby-jutro wyprawa do ortodontki(aha Kamil-niewykluczone, że się spotkamy w poczekalni, bo wybieram się "we wczesnych godzinach popołudniowych" ,gabinet już obejrzałam, z ortką chwilę poplotkuję, doktora zaczepię-a jakże i "przy okazji" dr zrobi mi małe poprawki ), w środę planuję powrót do pracy
Stary 2008-11-24, 14:11   #1304
elkiza81
Zakorzenienie

Byłam na 37 stronie, ale.... postanowiłam ambitnie przeczyać WSZYSTKIE posty od strony pierwszej...

Gratuluję dzisiaj kupna autka! Zdecydowałaś się już na któreś? Masz jakieś typy?
Stary 2008-11-24, 14:22   #1305
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Byłam na 37 stronie, ale.... postanowiłam ambitnie przeczyać WSZYSTKIE posty od strony pierwszej...

Gratuluję dzisiaj kupna autka! Zdecydowałaś się już na któreś? Masz jakieś typy?
Poooooczekaj, bo to nie jest tak, że już zaklepane, że będzie, 100%, super, ekstra
Zapewne nie jedną przeszkodę napotkam zanim wreszcie kupię z tym się po prostu trzeba liczyć, ale cieszę się, że moja rodzina zaczęła do tego przedsięwzięcia podchodzić poważnie, bo do tej pory tak nie było. Tak że to dopiero jakiś tam krok ku zakupowi przynajmniej nie będą mnie zniechęcać
Co do wyboru...Tu jest trochę gorzej, bo zależy mi na tym, żeby auto mieć w miarę szybko, a nie jestem w stanie wyłożyć na niego wielkiej sumy, więc pole wyboru się zawęża. Na razie myślę o matizie-nie jest to auto moich marzeń(tym autem jest toyota yaris ale jak ja to mówię-nie dla psa kiełbasa ), ale jest niedrogi i ekonomiczny,a przy tym jest przyzwoicie wyposażony. Tata wspomniał dziś o volkswagenie polo, ale te są już znacznie droższe no zobaczymy

Wow-podziwiam...Od pierwszej strony wątku czytać-nie lada lektura
Stary 2008-11-24, 14:28   #1306
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Odebrałam dzisiaj ten mały kawałek plastiku

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 14:34   #1307
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
Mała rzecz, a cieszy
No to teraz nauka jazdy bez "L"
Stary 2008-11-24, 14:41   #1308
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Ale dziś zimno i parszywie fuuuj byłam chwilę na zewnątrz i fenk ju wery macz
Wieje jak $%&*()@#^&***
Nie jest tak źle, jak przed chwila samochód myłam to jeszcze troszkę i się doczekasz

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
Radocha z niego jak nic
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 14:49   #1309
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Na razie myślę o matizie-nie jest to auto moich marzeń(tym autem jest toyota yaris ale jak ja to mówię-nie dla psa kiełbasa ), ale jest niedrogi i ekonomiczny,a przy tym jest przyzwoicie wyposażony.
He he! No to mamy podobne marzenia! Też bym chciała mieć toyotkę yaris... ehhhhh... pomarzyć sobie można...

Właśnie wróciłam z jazd (2 godz.)... Kurka blaszka, w mordkę Olek! Jutro egzamin a mi jazda po łuczku szła opornie jak nigdy! Wyjątkowo do !!!!
Poza tym - fajnie było po 3 tygodniach pobrykać autkiem i sprawdzić swoje umiejętności!
Stary 2008-11-24, 14:52   #1310
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magietka Pokaż wiadomość
kocim gratuluje
Ja też się dołączam do trzymania kciuków! Wracajcie z dobrymi wieściami!
Stary 2008-11-24, 14:59   #1311
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
He he! No to mamy podobne marzenia! Też bym chciała mieć toyotkę yaris... ehhhhh... pomarzyć sobie można...

Właśnie wróciłam z jazd (2 godz.)... Kurka blaszka, w mordkę Olek! Jutro egzamin a mi jazda po łuczku szła opornie jak nigdy! Wyjątkowo do !!!!
Poza tym - fajnie było po 3 tygodniach pobrykać autkiem i sprawdzić swoje umiejętności!
Nie nerwuj się Kazmisz! mnie też łuk pod koniec jazd wychodził coraz gorzej, a na egzaminie jakoś wyszedł
Ehhh też bym pojeździła
A Ty jeździsz może yariską?

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9842978]Nie jest tak źle, jak przed chwila samochód myłam to jeszcze troszkę i się doczekasz[/quote]
Samochód myłaś???
A u mnie to drzwi porywa jak wychodzę
o tak jak na obrazku

edit:sorki, tak to będzie jutro na przystanku jak wyruszę z domu auto chcę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif pogoda nie nastraja.gif (109,7 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez papryka85
Czas edycji: 2008-11-24 o 15:34
papryka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:07   #1312
sparx
Rozeznanie

Dziewczyny a ja nieługo 3 podejscie
znowu przezywac ten stres....
sparx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:09   #1313
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sparx Pokaż wiadomość
No nie zazdroszczę, bo jak miałam drugi egzamin, to myślałam "o Boże znowu te nerwy" no ale jest szansa, że to trzecie podejście będzie ostatnim
Stary 2008-11-24, 15:20   #1314
sparx
Rozeznanie

Mam nadzieje ze to bedzie ostatnie podejscie
sparx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:33   #1315
adzipersik
Raczkowanie

Cytat:
Nie nerwuj się Kazmisz! mnie też łuk pod koniec jazd wychodził co raz gorzej, a na egzaminie jakoś wyszedł
Ehhh też bym pojeździła
A Ty jeździsz może yariską?
Łooooo... no to mnie pocieszyłaś! Czyli nie jestem sama, nie tylko mi to tak z biegiem czasu coraz oporniej wychodzi! Może więc jakoś mi się to uda!
Hi hi! A czym mogłabym innym jeździć skoro tak mi się yariska marzy?! No jak nie jak tak!
Dzisiaj jazdy miałam corsą ... średnio fajnie było ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!!!!

Cytat:
To było cudne!

Cytat:
Cytat:
No nie zazdroszczę, bo jak miałam drugi egzamin, to myślałam "o Boże znowu te nerwy" no ale jest szansa, że to trzecie podejście będzie ostatnim
Ja myślałam, że tylko za pierwszym razem ma się taki stresior ale jednak za każdym razem jest chyba coraz gorzej... I to chyba "trzyma przy życiu" - nadzieja, że ten raz może będzie już tym ostatnim razem. I takiej wersji trzeba się trzymać! Jak widziałam dzisiaj L-ki egzaminacyjne - normalnie widok jak z horroru!
Stary 2008-11-24, 15:40   #1316
papryka85
Zakorzenienie

Cytat:
Hi hi! A czym mogłabym innym jeździć skoro tak mi się yariska marzy?! No jak nie jak tak!
Bo wiesz ja yariską jeszcze nie jeździłam, a jednak mi się marzy
Z zewnątrz mi się podoba, w środku mi się podoba, słyszałam, że jeździ się super, jedyne co mi się nie podoba, to cena
Stary 2008-11-24, 15:44   #1317
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Samochód myłaś???
A u mnie to drzwi porywa jak wychodzę
o tak jak na obrazku

właśnie sobie Ciebie wyobraziłam na tym przystanku. To może weź ze sobą cukier, albo mąkę, taką całą paczkę - 10kilo co by Cię nie porwało

Ano, bo wszyscy jeżdżą, a myć nie ma kto

Cytat:
Do 3 razy sztuka. Tylko sie nie denerwuj, podejdź do tego na luzie "co ma być to będzie". Uda się
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:48   #1318
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Ja też żuję gumę, jem mordoklejki, słodycze, ale nie wszędzie sobie na to pozwalam, bo odczuwam spory dyskomfort, jak wiem, że coś mi się gdzieś przykleiło, a ja nie mogę tego wydłubać
Albo gorzej-zjem coś, nie wiem, że mi się przyczepiło i szczerzę się bez obciachu
Piszinger to andrut-taka krajanka
A drogowcy-oj różnie to z nimi bywa. Z kierowcami zresztą też. Moja siora właśnie wraca z Krakowa i stoi w korku, auta w poprzek jezdni stają, bo na letnich oponach jeżdżą
Andrut to krajanka? U mnie andruty to takie jakby słodkie opłatki - wafle

W sobotę u mnie był śnieg na ulicach - jechało auto na letnich oponach, wolniusieńko a i tak nim zarzuciło na zakręcie...

Cytat:
Napisane przez Kamil.o Pokaż wiadomość
nie podoba Ci sie pseudo mojej bryczki
Cudowne jest, uśmiałam się Corshe

Wczoraj tata mnie pochwalił, że jeżdżę lepiej niż moi bracia po odebraniu prawka i że mam do tego dryg Ale nie omieszkał też napomknąć, że do Kubicy mi jeszcze brakuje No i mądra Asia po tych wszystkich pochwałach przejechała przez skrzyżowanie bez zatrzymania się w celu ustąpienia pierwszeństwa (dobrze, że nic nie jechało ) i prawie odarła lusterko przy wjeżdżaniu do garażu
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:50   #1319
pawil18
Zadomowienie

GG do pawil18

O widzę nastąpiła "repatriacja" hehe

Same znajome ikony powracają

Ja również dziękuję za zainteresowanie, bo wiem że kilka osób pytało o mnie

Aha i co najważniejsze :Maturzyści łączmy się

Zdaje ktoś od nas jeszcze mature próbną w tym tygodniu???

pawil18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 16:01   #1320
papryka85
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9843974] właśnie sobie Ciebie wyobraziłam na tym przystanku. To może weź ze sobą cukier, albo mąkę, taką całą paczkę - 10kilo co by Cię nie porwało[/quote]
Niegłupi pomysł

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9844029]Andrut to krajanka? U mnie andruty to takie jakby słodkie opłatki - wafle

Wczoraj tata mnie pochwalił, że jeżdżę lepiej niż moi bracia po odebraniu prawka i że mam do tego dryg Ale nie omieszkał też napomknąć, że do Kubicy mi jeszcze brakuje No i mądra Asia po tych wszystkich pochwałach przejechała przez skrzyżowanie bez zatrzymania się w celu ustąpienia pierwszeństwa (dobrze, że nic nie jechało ) i prawie odarła lusterko przy wjeżdżaniu do garażu [/quote] Autografy później, co?
Ja tak miałam na jazdach-co mnie instruktor pochwalił, to ja bach-zasadzałam taki błąd, że siwy dym w końcu się dowiedziałam, że więcej pochwał nie będzie
Co do taty, to mój powiedział dokładnie odwrotnie-krytykował mnie cały czas, pokrzykiwał, ale jak mu wjeżdżałam w zakręty, to się pytał, czy na Kubicę się zapatrzyłam

A z tym andrutem, to trochę uprościłam piszinger to wafle przełożone masą(bardziej płynną niż w standardowej krajance)

Cytat:
Napisane przez pawil18 Pokaż wiadomość
O widzę nastąpiła "repatriacja" hehe

Zdaje ktoś od nas jeszcze mature próbną w tym tygodniu???
Trudne słowo Ja zdaję joke oczywiście

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości