|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cześć dziewczyny
właśnie wróciłam z uczelni i ledwo żyję....![]() Jutro wolne! Zapisałam się w środę do fryzjera i już się boję!!! ![]() 3 lata farbowałam się na czarno i teraz chcę zejść z tego koloru. No i właśnie zapisałam się na balejaż. Ciekawe jak będę wyglądać, mam nadzieję, że mi marchewki na głowie nie zrobi...
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj bylo tak pieknie a dzis...
nie wiem czy bardziej jestem zla czy smutna. kolejna znajoma /ktorej dawno nie widzialam/ za maz wychodzi. ja spotykam sie ze swoim ponad 4 lata, a ona z tym facetem niecale pol roku i juz maja wszytsko zaplanowane... alez jej zazdroszcze.... ..... a jak powiedzialam TZ o tym to nic nie mowil.. powiedzial:ZA MAZ WYCHODZI PO POL ROKU, TAK? HEH.... i spytal sie czy to mi zepsulo humor. a ja odpowiedzialam ze LEPSZE TAKIE POLROCZNE SPOTYKANIE SIE NIZ NIC... no i poszlo....
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
Malinko, no to spora zmiana będzie
a co Cię do tego skłoniło? oczekiwanie na zaręczyny? może to niegłupie - Twój TŻ zobaczy Cię "całkiem inną" i oświadczy się nagle w 5 minut ![]() chciałabym, żeby to było takie proste, co? ![]() Carrie, wcale Ci się nie dziwię, tez by mnie to podłamało
Edytowane przez zviezdocka Czas edycji: 2008-11-24 o 15:46 |
|
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz nie wiem o co tym facetom chodzi....
|
|
|
|
#1715 |
|
Przyczajenie
|
zawsze słysze jeden teks...nie mamy kasy...
jak walczyć z takim argumentem? jestem na przegranej pozycji... najgorsze jest jak wszyscy wokoło pytaja kiedy wkońcu sie zdecydujemy ![]() odpowiadam zawsze, że jeszcze nie czas, przeciez miłością się nie najemy...i takie tam nieprawdziwe bzdury, ale czasem mam ochote wykrzyczec, że to ON nie chce!! Kurcze jakbym słyszała swojego faceta i jego tłumaczenia
|
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to, ze nie ma wlasnego mieszkania, dobrej pracy itp.
|
|
|
|
#1717 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wychodze z założenia że jak będziemy mieć PLANY, wspólne plany, np.odkładanie kasy na wesele itp. to wszystko pójdzie łatwiej... a na co ja mam składać skoro nie wiem czy on kiedykolwiek zdecyduje sie na oświadczyny??? ???
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
znalam jednego faceta ktory twierdzil ze dopoki nie bedzie zarabiac X kwoty to sie nie ozeni... i gdzie tu milosc? |
|
|
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
według mnie dużo racji mają ci, którzy mówią, że najpierw mieszkanie, praca... ale jak dla mnie od samych oświadczyn do ślubu jeszcze trochę jest, i można wspólnie starać się o to nieszczęsne zabezpieczenie finansowe
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
młodziutka ... hi a co :P
myślałam raczej o czymś takim jak praca w domu salon kosmetyczny to moje marzenie ale i tak wybieram się na filologie ang. więc praca nauczyciela moje 2 marzenie :P nie tak całkiem ciagle w domu ale tak zeby moc zajac sie dziecmi a nie tylko swoim wzrostem zawodowym.
|
|
|
|
#1722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przesada,bo dorabiać się można ciągle do jakiegoś celu i końca nie będzie widać,lecz nie oszukujmy się kasa jest wazna jesli się planuje slub,bo to nie mały wydatek.
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz farbowałam się 3 lata na czarno i chciałabym się trochę odmienić. Boję się końcowego efektu no, ale raz się żyje![]() Tak TŻ zobaczy mnie w nowej fryzurce i powie.....,, wyjdź za mnie'' heheh
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane ja od razu jak filip z konopii!!!!patrzcie co dostałam od Tz dziś
http://www.sisi.pl/bieliznaerotyczna...l-4280/id/814/ podobno w piatek to dopiero zamówił a dziś już przyszło od razu wiedziałam, jaka to strona, bo czasem patrzyłam na bielizne. Ale Tz nie chciał, żebym szukała, ale w końcu zmiekł i mi znalazł![]() ![]() w czwartek jedziemy do Zakopanego i to jest strój dla mnie![]() Juz mu mówiłam niech się nawet nie waży mi nic kupować na Mikołaja
|
|
|
|
#1725 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
,w sam raz do Zakopanego przyda się.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-11-24 o 18:21 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łoooooo JAKA BIELIZNA!!! ![]() masakra... jak dla mnie to ostro ![]() ja to się w czymś takim nie widzę, kompletnie, nawet, prawdę mówiąc, nie mam pojęcia co by na coś takiego mój tż powiedział ale.... on mi nigdy w życiu ŻADNEJ bielizny nie kupił.. ehhh
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
A mój Tz juz mi troche tego kupił
tzn. nie takiej ostrej, normalniejsze komplety do chodzenia na codzień![]() Aelitka może powinnaś zaskoczyć swego Tz w czymś takim padłby Ci do kolan jeszcze |
|
|
|
#1729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmmmm nie mam figury modelki, albo raczej - mam, ale dwóch więc prezentowałabym się w tym marnie..... ![]() a tż.... hmmm
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ciekawa jestem co ta fryzjerka wykombinuje. Nie chce miec zniszczonych włosów i kurczaka na głowie. Chciałabym żeby mi położyła jakies brązy, karmel... zobaczmy co wyjdzie.
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:03 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie też podoba strasznie i jestem szczęśliwa, ale mi głupio, bo Tż przesadził z ceną. Ale Kochany jest ze mnie zaskoczył
![]() Widze, że schodzicie z czarnego koloru, ja tez już schodze od kwietnia. Osttanio przemalowałam włosy na czekolade. Ale tylko odrosty, bo reszta jest znów czarna praktycznie. |
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
o kolorach wlosow rozmawiacie
ja jakis miesiac farbowalam na jakis czekoladowy braz i jak zwykle czarne mi wyszly za to moja kolezanka ma takie czarne z polyskiem niebieskim bardzo fajnie to wyglada ![]() a do mnie TZ przychodzi dzis... chcialabym z nim jakos pogadac, bo czuje sie ostatnio jakas taka 'olana' niby jest dobrze, ale nie dzwoni tak jak zawsze, a jak mu napisalam SMSa o ktorej przyjdzie to on 'nie wiem. bede jak bede' i jak chcialam z nim pogadac wczoraj wieczorem przez SMSy mimo iz byl w pracy to telefon wylaczyl (sam sie do tego przyznal)... smutno mi on przyjdzie a ja zabeczana bede
Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2008-11-24 o 19:27 Powód: dopiska |
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:24 |
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Ja siedze teraz i się dołuje dołuje sie moją praca mgr, mam maluto literatury a i danych nie bede miała dokładnie tych, co mi potrzeba. Mam nadzieje, że mi promotor nie zmieni tematu z minuty na minute uświadamiam sobie, jak mam mało tego wszytskiego, dodatkowo gadam z koleżanką na gg, która juz sobie na wakacjach prace napisała i ma podobno świetnie napisana
|
|
|
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to z pisaniem magisterki nie jestem sama. tez sie mecze- dzs bylam w czytelni po materialy, ale wciaz jakis niedosyt... poza tym ja juz od pazdziernika mialam 2 razy zmieniany temat pracy...eh ci promotorzy...
|
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idzie sie załamac z tym wszystkim to zebranie danych i żeby potem usatysfakcjonowac promotora. Najgorsze w tyn wszytskim, że mi sie wydaje, że jestem za tępa na pisanie pray, nawet nie wiem, za co sie zabrać![]() Dużo masz literatury???
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
/ , a musze miec co najmniej 30. w bibliotece u mnie na wydziale nie ma zadnych rewelacji i bede musiala szukac ksiazek w innym miescie. a u Ciebie jak idzie? masz duzo ksiazek?
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli Tobie sie podoba komplecik to super Osobiscie tak jak aelitka nie widze sie w czymś takim i gdyby moj TŻ mi kupił taką bielizne to... ale to tylko dlatego ,że nie chodze w czymś takim zreszta moj o tym dobrze wie i jak kupuje to kazdy prezent jest w moim guście. Nie ukrywam,ze chcialabym wazyc 50 kg i zalozyc cos takiego ogolnie mam za spore kompleksy ![]()
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliwka też bym chciała ważyć 50kg, niestety dość sporo mi do tego "brakuje"
![]() ale spoko, kochanego ciałka nigdy nie za wiele, prawda??? ![]() a co do mgr... ehh, ja też POWINNAM pisać, ale nie mogę się zebrać, nawet nie mam tematu dokładnie sprecyzowanego.. ehhhh ;/ |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mi sie podoba bardzo, sama sie sobie też podobam. Juz to mierzyłam zreszta i mam nawet fotografie hihihi wogóle laski na wizazu panuje szał teraz na ćwiczenia "Tamilee webb"- ja chce takie posladki.Juz to ściągnęłam i mam zamiar ćwiczyc, podobno świetne te ćwiczeia, co dwa dni po 15 minut, bardzo skuteczne. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

właśnie wróciłam z uczelni i ledwo żyję....

nie wiem czy bardziej jestem zla czy smutna. kolejna znajoma /ktorej dawno nie widzialam/ za maz wychodzi.
a co Cię do tego skłoniło? oczekiwanie na zaręczyny?