![]() |
#2701 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Dobra pisze dalej...znaczy sie bezmyślnie przepisuje tekst ze słownika historycznego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
witajcie ptaszynki
![]() z niechcecia zgrzebalam sie dzis z wyrka w ktorym z malymi przerwami spedzilam caly weekend- juz sie z nim zzylam bardzo- i przybylam do pracy...pocieszam sie ze jeszcze tylko 7 takich porankow do mojej emertyury ![]() weekend niezly byl- bardzo wszystkim polecam rosyjska wersje Bridget Jones- @dziennik nowej rosjanki czyli jestem najpiekniejsza i cos tam...super sie czyta i mozna sie naprawde posmiac ![]() tylko glupia taka jestem w normalnym stanie zawsze mialam problem z zadzwonieniem i powiedzeniem ze do pracy nie przychodze bo jestem chora, teraz moze bym i to zrobila ale ze wzgledu na to wypowiedzenie nieszczesne nie chce odwalac wiochy...zeby mi nikt nie gadal ze jak dostalam wypowiedzenie to przestalam cokolwiek robic... |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Sasiu, jeszcze będzie dobrze i pięknie. A póki co - przytulam bardzo mocno.
![]() W kwestii obierania cebuli, przed szczypaniem oczu doskonale chronią soczewki kontaktowe. Przynajmniej mnie. ![]() Jasny gwint, dorobiłam się choroby zawodowej. Chrypię i skrzeczę jak najprawdziwsza papuga. ![]()
#2704 | |
BAN stały
|
No będę musiał
![]() ![]() Cytat:
![]() Btw - też chcę takie sny. I niekoniecznie z księdzem ![]() --- Moje "adidasy": |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2706 |
niecnotliwa dziewica
|
Znaczy, z zakonnicą...?
![]() ![]()
#2707 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
Jutro mam Mikołajki klubowe. ![]() Pojutrze idę na koncert Budgie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po co przychodzi petent do informacji? Po odpowiedź na pytanie. Zadaje pytanie, pani (albo pan) odpowiada: "Nie wiem" i co to jest? - Odpowiedź na pytanie. ![]() Cytat:
Bo mnie najbardziej pasowałaby kryjąca pomadka z pędzelkiem (takiego grubego, wykręcanego fiutka nie potrafię obsłużyć). I czy trwała (mam Sephorę - kolor i konsystencja idealne, ale nie trzyma mi się na ustach)? Z ministrantem? ![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu - naprawdę nie ma mi czego zazdrościć
![]() ![]() Sabbath - ja mojego kolegę bardzo lubię, i mam z nim zawsze o czym porozmawiać. Tylko, że facet totalnie mnie nie kręci ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-24 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
BAN stały
|
Z organistą
![]() Cytat:
![]() Więc odwołuję wszystko, tfutfu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Nie tylko ty ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() (BTW ktoś mi kiedys bardzo ładnie tłumaczył, żebym sobie wyobraziła, że wyciskam cytrynę i takiż ruch zastosowała przy...obsłudze)
![]() |
#2713 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot - w pracy też powinno się trochę pośmiać czasem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
niecnotliwa dziewica
|
Ale wiesz, to trochę dziwnie wygląda jak klient wchodzi a tu pani za biurkiem chichocze i ociera łzy ze śmiechu
![]() (choć z drugiej strony dobrze, ze nie są to łzy smutku)
#2716 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mój przynajmniej fajny był. Sen. ![]() ![]() Może od razu z wszystkimi trzema oraz z zastępem młodych chórzystów. ![]() Cytat:
![]() I słusznie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież gdybym takiego potencjalnego kandydata załatwiła jak cytrynę to bym mu swoimi kowalskimi łapami urwała główkę... ![]() Przyszedł mój gorset. Zasznurowałam go na próbę i chyba jestem lekko załamana. To wcale nie wygląda ładnie, tylko... drastycznie. Wyglądam jak kaleka - jak chudy ogryzek. Może do sukni będzie inaczej, ale do spodni jest fuj. Nie mogę tego tak nosić... ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-24 o 15:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Hmmm... może ja mam po prostu delikatniejszy uścisk dłoni... ![]()
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
o mamuś
wpadłam na chwile a tu jakie tematy ![]() wróciłam z Kudowy, było bombowo! i wiecie co, kurcze kilka miesiecy mnie nikt nie podrywał, a tu sie posypali jak z rekawa ![]() nawet zaproszenie na kawe dostałam. i idę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |||
BAN stały
|
Raz się żyje
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W barze, nie w barze - ja lecę do kościoła ![]() Cytat:
![]() ![]() I prawidłowo ![]() Już ja się o to postaram ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-11-24 o 17:16 Powód: cytaty mi sie chrzanią... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
o matko ale tematy
![]() ![]() ja tu wam zaraz analizy dokonam- Madzik nie martw sie to nie znaczy ze na ksiedza lecisz albo ze masz wrecz przeciwnie isc do klasztoru- z sennika online Ksiądz: Ksiądz to ostrzeżenie, abyśmy nie odsuwali się za bardzo od świata i rzeczywistości i nie zaniedbywali spraw doczesnych. widzieć go: szczęście i pomyślność; może również oznaczać smutne wiadomości o sprawach, które jednak uda ci się wreszcie szczęśliwie załatwić. niestety o seksie z ksiedzem nic nie ma ![]() Madzik patrz dalej: Seks: śnić o seksie : poznasz kogoś kto rozpali w Tobie rządzę; wkrótce przeżyjesz coś na co długo czekałeś/aś kochać się z nieznajomą osobą : czujesz się niedoceniany, poznasz kogoś kto odkryje w Tobie nowe możliwości kurcze zawsze myslalam ze zadza sie pisze inaczej ![]() czyli reasumujac interpretacja snu jest taka ze niedlugo wpadniesz na tego cudownego JEDYNEGO ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-24 o 17:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z takich co to się gmera w środku aplikatorkiem fajny jest Dior Rouge ten niby błyszczyk, ale mocno kryjący i bez drobinek. Matko z Ojcem, przeczytałam z onanistą....nie to ja może podziękuję, a wcześniej zmienię okulary na mocniejsze... Cytat:
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-24 o 17:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam z wielka prosbą -dziewczyny z Wawy lub z miejscowosci gdzie sa salony MAC, czy mogłybyscie zobaczyc czy sa tam pedzle do cieni :
224 (blending) 213(application) i ile kosztuja?I ewentualnie pomoc w zakupie.W okolicy 100 km nie ma Maca w moich stronach ![]() A mam fioła ostatnio na punkcie pędzli. Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2008-11-24 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A poważnie - cud świata ze mnie żaden, ale mam swoje the best i jakby kiedyś o tym zapomniał, to... No, to długo nie będzie ich oglądał ![]() A nie ma problemu: CKK Resq Omediq Centrum Szkolenia Pierwszej Pomocy Z tego co się orientuję, wszystkie robią także dla małych indywidualnych grup, (a przynajmniej robiły) ![]() Tak, dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jedną z najpiękniejszych, acz ciepłych, gorących czerwieni ma Chanel ![]() ![]() Bo już Levre Scintillantes (Chanel) nie są tak intensywne. Poza tym (na razie znam ze zdjęcia, na żywo nie widziałam) w "Świątecznej" kolekcji Diora jest cudna czerwień. Cytat:
![]() A poważnie - miałaś dobrze zawiązany? (to nie znaczy mocno - tylko równomiernie i nie za mocno dociągnięty). Jak za mocno się ściśnie, albo nierówno, to fiszbiny (lub przeszycia jak nie ma fiszbin, choć efekt jest słabszy) wyginają się i zaczyna być nieładnie (choć nic nie kłuje). Cytat:
![]()
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glamorous - ![]() ![]() ![]() Dowiedziałam się dziś, że w piątek mamy jakiś egzamin z teorii z prawa jazdy. Podobno można go powtarzać, to jest jakiś wewnętrzny chyba póki co - jeszcze nie mam jazd. Jak to jest? Czy ktoś mnie oświeci? Czy mam się chlastać w razie niepowodzenia, czy spokojnie przeanlizować błędy i podejść jeszcze raz? A wogóle to zła jestem. Pi.....ony PMS! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
BAN stały
|
![]()
Dziewczyny, wiecie ile kosztuje w Polsce Bois d Encens w Złotych Tarasach??? Nie mam czasu tam podskoczyć...
Chodzi mi o wersje pełną z kamykiem jak i o sam wkład. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.