Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 16:59   #2401
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4

oj dziewczyny, nie wiecie nawet jak ja bym chciała, żeby on zaczął żałować tego, że mnie rzucił... choć to raczej niemożliwe... i pewnie i tak by to nie polepszyło sytuacji, ale mimo wszystko bym chciała tak bardzo...
'ulica, która pachnie mi tobą nie może rozejść się z moją głową....'- ach. : (
czokled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 17:04   #2402
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
oj dziewczyny, nie wiecie nawet jak ja bym chciała, żeby on zaczął żałować tego, że mnie rzucił... choć to raczej niemożliwe... i pewnie i tak by to nie polepszyło sytuacji, ale mimo wszystko bym chciała tak bardzo...
'ulica, która pachnie mi tobą nie może rozejść się z moją głową....'- ach. : (
ja bym tez bardzo chciala, chociaz powrotu sobie nie wyobrazam wlasciwie, bo jak, po tych wszystkich gorzkich slowach? Ale chcialabym miec ta swiadomosc, ze on chce, ze mu zalezy, ze zaluje, tak jak mowisz dokladnie.

W zamian za to wiem, ze on nie chce a ile razy juz mi to mowil wprost do tego Juz chyba nic oprocz smiechu mi nie pozostaje...

taka ironia zycia...
Stary 2008-11-24, 17:12   #2403
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
ja bym tez bardzo chciala, chociaz powrotu sobie nie wyobrazam wlasciwie, bo jak, po tych wszystkich gorzkich slowach? Ale chcialabym miec ta swiadomosc, ze on chce, ze mu zalezy, ze zaluje, tak jak mowisz dokladnie.

W zamian za to wiem, ze on nie chce a ile razy juz mi to mowil wprost do tego Juz chyba nic oprocz smiechu mi nie pozostaje...

taka ironia zycia...
ja też nie wyobrażam sobie powrotu, nie zaufałabym mu już, nie potrafiłabym, ale właśnie ta świadomość, że żałuje... za to też wiem, że temat naszego bycia razem jest zakończony.
i mam taką straszną ochotę poznać kogoś fajnego!! mimo, że minęło tak mało czasu... eh, chyba wybiorę się na podryw a co do śmiechu, to przyznam, że mi czasem pomaga jak się z tego śmieje, mimo, że często nieszczerze...
Stary 2008-11-24, 17:21   #2404
lauracrow
Rozeznanie

mój milczy nadal... zero skruchy... nie żałuje... nie prosi o powrót...
a ja chciałabym wrócic do niego... niczego bardziej bym nie chciała... mimo, ze mnie skrzywdził, mimo, że powiedział, ze juz mnie nie kocha... chciałabym...
lauracrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 17:30   #2405
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez lauracrow Pokaż wiadomość
a ja chciałabym wrócic do niego... niczego bardziej bym nie chciała... mimo, ze mnie skrzywdził, mimo, że powiedział, ze juz mnie nie kocha... chciałabym...
wiem, jak sie czujesz...
Stary 2008-11-24, 17:41   #2406
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Napisane przez Enka333 Pokaż wiadomość

Domiiniisiiajesteś pewna że chcesz mu wysłać zyczenia??
Chce. Żeby pokazać, że już o Nim nie myśle. Że jest dobrze.
Udawać.

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość

nie pisz czegos takiego. Lepiej jakies zwykle zyczenia "zdrowia, szczescia pomyslności"
Też możliwe. Ale chce podkreślić to, że nie jesteśmy już razem. I mimo wszystko, życzę mu jak najlepiej.

A wiecie, odblokował mnie. Chociaż nie jestem pewna, bo gadu się troche `wali` i `zawiesza`. Eh.
Byłam u fryzjera, jakoś mi lepiej.

Stary 2008-11-24, 17:43   #2407
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

ja też się wybieram do fryzjera na początku grudnia z nadzieją, że choć trochę pomoże...
Stary 2008-11-24, 17:47   #2408
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
ja też się wybieram do fryzjera na początku grudnia z nadzieją, że choć trochę pomoże...
Może mi nie pomogło, ale lubie.

Właśnie widziałam Jego zdjęcie, w tej bluze ode mnie. Eh.

I jeszcze dziś wysłałam do Niego sms'a. Nie chciałam, ale jest pierwszy na mojej liście, a się śpieszyłam i tak wyszło.

Stary 2008-11-24, 17:58   #2409
zielona87
Zadomowienie

Domiiniisiia, ja bym napisała normalne życzenia, takie które nie nawiązywałyby bezpośrednio do tej nowej,ale takie ciepłe, od serca, prywatne. To co tylko ty o nim wiesz że chce żeby się stało(co za koszmarna konstrukcja gramatyczna mi wyszła:P), życz mu tego o czym marzy, na czym mu zależy, co lubi... ale wymień to wszystko. Niech mu się przypomni jak dobrze go znałas i jak mogło być cudownie. Ale w takim... optymistycznym tonie to napisz, jakiś uśmieszek i buziak na koniec.

czokled, nie pamiętam czy twój eks ma nową dziewczynę... przeglądałam teraz twoje wypowiedzi,ale jestem strasznie zmęczona i trochę chora i nie zauważyłam... ale jak ma to nie myslałaś o tym żeby spotkać się z nim na piwo, zeby wziął ją, a ty weźmiesz jakiegoś kolegę (najlepiej przyjaciela) i będziecie grać cudownie zakochaną parę? Wiesz jak to strasznie działa na facetów? widziałam to na własne oczy nie raz... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jak nie ma to napisz mu zeby wpadł na impezę gdzieś do knajpy, weź takiego samego podstawionego kolegę i baw się w znim na jego oczach. Wiem że to dziwnie brzmi,ale serio, działa. Moi dwaj najlepsi męscy przyjaciele doradzali mi takie zagranie, a nie są jacys wyjątkowo.. dziecinni czy durni.

Ja zauważyłam że jest lepiej ze mną... kryzys emocjonalny występuje codziennie,ale coraz później... na początku od rana, po jakimś czasie po obiedzie, a teraz... dopiero w łóżku, albo na wieczornym spacerze.
Może to też dlatego że na ostatniej imprezie (już nie pamietam kiedy wczesniej byłam gdzieś potańczyć) poczułam się bardzo dowartościowana, adorowana, piękna itp itd... i teraz mam kogos kto do mnie pisze miłe rzeczy. To głupie,ale... działa
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 18:01   #2410
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domiiniisiia Pokaż wiadomość
Chce. Żeby pokazać, że już o Nim nie myśle. Że jest dobrze.
Udawać.

Też możliwe. Ale chce podkreślić to, że nie jesteśmy już razem. I mimo wszystko, życzę mu jak najlepiej.
on wie, ze juz nie jestescie razem. nie musisz mu przypominac ze ma inna (gdyby caly cvzas sie narzucal po Waszym rozstanium proponowal randki, seksiki to wtedy moglabys podkreslic ze juz nie jestescie razem), jak teraz mu napiszesz "wsystkiego najlepszego z Nia" to od razu bedzie widac jak bardzo Cie to boli. A w ogole, to czemu masz mu nieszczerze zyczyc wszystkiego najlepszego z nia. Gdbyby moj TZ rzucil mnie dla innej to raczej bym zyczyla jemu wszystkiego najlepszego, ale nie z nia. ich ziwazkowi zyczylabym jak najgorzej, zby sie zdradzali, bili, opluwali. Nie badzmy az tak poprawne politycznie.
Stary 2008-11-24, 18:05   #2411
BeDelicious
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lauracrow Pokaż wiadomość
U mnie to samo...
I wiecie co...
Dzis pierwszy dzien milczy...
nie wiem co o tym myslec.
Moze zdenerwowal sie gdy mu napisalam ze impreza byla swietna...
eh...
BeDelicious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 18:08   #2412
BeDelicious
Przyczajenie

Cytat:
on wie, ze juz nie jestescie razem. nie musisz mu przypominac ze ma inna (gdyby caly cvzas sie narzucal po Waszym rozstanium proponowal randki, seksiki to wtedy moglabys podkreslic ze juz nie jestescie razem), jak teraz mu napiszesz "wsystkiego najlepszego z Nia" to od razu bedzie widac jak bardzo Cie to boli. A w ogole, to czemu masz mu nieszczerze zyczyc wszystkiego najlepszego z nia. Gdbyby moj TZ rzucil mnie dla innej to raczej bym zyczyla jemu wszystkiego najlepszego, ale nie z nia. ich ziwazkowi zyczylabym jak najgorzej, zby sie zdradzali, bili, opluwali. Nie badzmy az tak poprawne politycznie.
DOKŁADNIE!
Napisz po prostu... wszystkiego najlepszego...
Nie wspominaj o niej i o Was, to bedzie bardziej swiadczylo o tym ,ze jestes obojetna niz jak to podkreslisz
BeDelicious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 19:09   #2413
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
czokled, nie pamiętam czy twój eks ma nową dziewczynę... przeglądałam teraz twoje wypowiedzi,ale jestem strasznie zmęczona i trochę chora i nie zauważyłam... ale jak ma to nie myslałaś o tym żeby spotkać się z nim na piwo, zeby wziął ją, a ty weźmiesz jakiegoś kolegę (najlepiej przyjaciela) i będziecie grać cudownie zakochaną parę? Wiesz jak to strasznie działa na facetów? widziałam to na własne oczy nie raz... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. A jak nie ma to napisz mu zeby wpadł na impezę gdzieś do knajpy, weź takiego samego podstawionego kolegę i baw się w znim na jego oczach. Wiem że to dziwnie brzmi,ale serio, działa. Moi dwaj najlepsi męscy przyjaciele doradzali mi takie zagranie, a nie są jacys wyjątkowo.. dziecinni czy durni.
nie ma dziewczyny..ale powiem Ci,że myślałam nad czymś takim... i myślę, że to niebawem zrobię tylko najlepiej jakby wyszlo tak spontanicznie, żebym byla ze znajomymi gdzieś gdzie wiem że on też będzie i się świetnie bawiła,z jakimś kumplem na przykład ale dzięki wielkie za radę,kilkakrotnie już miałam taką sytuację przed oczami i ją rozkminiałam : )
Stary 2008-11-24, 19:11   #2414
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Cytat:
Napisane przez BeDelicious Pokaż wiadomość
DOKŁADNIE!
Napisz po prostu... wszystkiego najlepszego...
Nie wspominaj o niej i o Was, to bedzie bardziej swiadczylo o tym ,ze jestes obojetna niz jak to podkreslisz
Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Domiiniisiia, ja bym napisała normalne życzenia, takie które nie nawiązywałyby bezpośrednio do tej nowej,ale takie ciepłe, od serca, prywatne. To co tylko ty o nim wiesz że chce żeby się stało(co za koszmarna konstrukcja gramatyczna mi wyszła:P), życz mu tego o czym marzy, na czym mu zależy, co lubi... ale wymień to wszystko. Niech mu się przypomni jak dobrze go znałas i jak mogło być cudownie. Ale w takim... optymistycznym tonie to napisz, jakiś uśmieszek i buziak na koniec.
Tylko, On wie ile dla mnie znaczył [ znaczy? ] i chyba nie muszę tego ukrywać. On wie. Jestem tego pewna, zawsze byłam wrażliwa i przy najmniejszej kłótni miałam łzy w oczach. I życze mu wszystkiego najlepszego, nie biorę pod uwagę fakt, że tak to się skończyło. Tylko to co dla mnie robił, ile mnie nauczył.

Nie chcę mu wysłać życzeń `oklepanych`, zawsze byłam inna i niech taką mnie zapamięta. I chyba napisze tak inaczej, że szczęścia. Ale bez takich `...` o. I na końcu buziak. Bo chyba tak będzie najlepiej.

Przypomniałam sobie, jak już nie byliśmy razem, zadzwonił. Rozmawialiśmy przez jakieś 20 min., a potem na Skype przez godzinę.
Powiedziałam mu wszystko, była mowa o rozstaniu, że tak to się skończyło i poprosił mnie o zdjęcie. Takie, którego nikt nie widział. [ Zdziwiłam się, bo miał ich miliony ] Wysłałam. Napisał, że jestem piękna i poszedł.
I teraz tak cholernie mi Go brakuje. On był i miłością i przyjacielem. Miłością taką wielką, a przyjacielem - prawdziwym. Mówiłam mu wszystko, zawsze stał po mojej stronie. Teraz? Chciałabym mu powiedzieć ile się zmieniło. Jak się czuje. Zapytać. Milczeć. Śmiać się. Śpiewać. Razem. Wpsólnie. Z Nim ..

Edytowane przez Domiiniisiia
Czas edycji: 2008-11-24 o 19:13
Domiiniisiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 19:48   #2415
ehjano
Rozeznanie

Znów w szybkim tempie- prawie biegnąc nadchodzi wieczór... Pogrążona w niepewności wyczekuje, aby znów zadzwonił, napisał. A przecież zakazuje sobie tego czekania, bo mój były ma być mi obojętny!

Nienawidzę samotności, nienawidzę smutku - i wszystkich jego przebrań które tak często mnie odwiedzają przebrane w inne szmaty.

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

ehjano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 19:52   #2416
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Napisałam do Niego. Potrzebowałam nazwy programu. Musiałam.
Wiecie co odpisał na moje `hey`? `Hey?` i głupi znak zapytania.
Czy ja mu coś zrobiłam. Dlaczego nie powiedział szybciej, że nie kocha.
Teraz tak obojętnie napisał. Jakby mnie nie znał. Nie pamiętał.
Może tak jest?

Stary 2008-11-24, 19:58   #2417
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Napisałam do Niego. Potrzebowałam nazwy programu. Musiałam.
Wiecie co odpisał na moje `hey`? `Hey?` i głupi znak zapytania.
Czy ja mu coś zrobiłam. Dlaczego nie powiedział szybciej, że nie kocha.
Teraz tak obojętnie napisał. Jakby mnie nie znał. Nie pamiętał.
Może tak jest?

Moim zdaniem on nie jest wart Twoich starań a już na pewno miłości...
a to jego 'hey?' jest tego dowodem, no chyba ze nie spodziewał się, ze do niego napiszesz...

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

Stary 2008-11-24, 20:00   #2418
lauracrow
Rozeznanie

przed chwilą zadzwonił i oświadczył, ze mam zabrac swoją gitarę z jego domu...
chyba się zabiję :_(
lauracrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:03   #2419
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Napisane przez ehjano Pokaż wiadomość
Moim zdaniem on nie jest wart Twoich starań a już na pewno miłości...
a to jego 'hey?' jest tego dowodem, no chyba ze nie spodziewał się, ze do niego napiszesz...
Nie chodzi o to, tylko to `hey ?`, jakby mnie nie znał.
Wiedział, że to ja pisałam. Jestem pewna, że wiedział.
Tylko kieruje się dumną, honorem i tak wyszło.
Szczerze? Napisałam, bo musiałam. Ale miałam taką cichą nadzieję, że ta rozmowa się `rozkręci`.
Po tym co napisał? Życzenia i koniec. Nigdy nie napisze.
Nigdy nie napiszę. Nie pierwsza.
Nigdy.

Eh. I się rozryczałam i nie mogę się skupić.
On udaje? Czy robi to specjalnie?
Nie wiem.

Myślałam, że coś więcej dla Niego znaczyłam i jestem watra więcej niż ten znak zapytania ..
Stary 2008-11-24, 20:11   #2420
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chodzi o to, tylko to `hey ?`, jakby mnie nie znał.
Wiedział, że to ja pisałam. Jestem pewna, że wiedział.
Tylko kieruje się dumną, honorem i tak wyszło.
Szczerze? Napisałam, bo musiałam. Ale miałam taką cichą nadzieję, że ta rozmowa się `rozkręci`.
Po tym co napisał? Życzenia i koniec. Nigdy nie napisze.
Nigdy nie napiszę. Nie pierwsza.
Nigdy.

Eh. I się rozryczałam i nie mogę się skupić.
On udaje? Czy robi to specjalnie?
Nie wiem.

Myślałam, że coś więcej dla Niego znaczyłam i jestem watra więcej niż ten znak zapytania ..
sorki, ze to napisze
ale ty jestes durna babulcu jeden. a co mial ci napisac na zwykle 'hey". sama bym odpisala tak jak on.
Stary 2008-11-24, 20:14   #2421
syntagma
Zakorzenienie

Domiiniisiia, napisalas mu samo hey? czy cos wiecej, bo nie zrozumialam.
Stary 2008-11-24, 20:15   #2422
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Domiiniisiia, napisalas mu samo hey? czy cos wiecej, bo nie zrozumialam.
Stary 2008-11-24, 20:29   #2423
syntagma
Zakorzenienie

kobiety serio doszukuja sie drugiego dna wszedzie. Ja bym nie zrozumiala o co chodzi Tobie Domiiniisiia po takim smsie lakonicznym. On tez pewnie nie zrozumial, stad znak zapytania.
Stary 2008-11-24, 20:56   #2424
nieSmutna24
Raczkowanie

asia napisalam do ciebie na nk!!!!!!

marzenka buziaki...co tam????

A reszta gdzie...hoooop, hooopppp????????????????? ???

nieSmutna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:58   #2425
Enka333
Raczkowanie

Cześć babulce kochane

znowu wieczór i czas na odganianie potworów

ja wróciłam niedawno z pracy i czuję się totalnie wyplutaaaaaaaaaa

ale nie na tyle by przestać myśleć

ehjano skarbie... tabletki ziołowe hmmmmm...przerobiłam wszystkie...na mnie nic nie dziala
wylądowałam u psychiatry, no bo jak długo można nie spać???
dostałam bardzo silne tabletki typowo nasenne, które powinny słonia powalić w ciągu 5 minut...i co???
słonia może powalają..ale mnie nie
nie mogę ich więc brac, poza tym takie tabletki to tylko pomoc dorazna, bo silnie uzalezniaja...
wiec co robie???
no nie spie

chociaz mam wrazenie ze i tak jest odrobine lepiej, bo czasami uda mi sie zasnac, snia mi sie wtedy idiotyczne sny ale zawsze to jednak sen...

poza tym łykam antydepresanty, może kiedyś poziom serotoniny mi się na tyle podniesie że poczuję się szczęśłiwa??

choć obawiam się, że tabletki chyba tego nie załatwią...

musze wyprobowac czegos innego..moze joga???medytacja??jakies cwiczenia relaksacyjne?/muzyka??
tylko ze mi sie nic nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Enka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:11   #2426
syntagma
Zakorzenienie

Enka

moze sprobuj serio jakis sport faktycznie? Na mnie relaksujaco dzialalo plywanie, teraz zabrzmi nieco dziwnie, na plecach z zatyczkami do uszu. Widzisz wszystko, patrzysz na ludzi, nawet widzisz dzieci, ktore halasuja, widzisz jak ruszaja ustami, ale kompletnie nic nie slyszysz. Uczucie takie jakby film ogladac z wylaczonym dzwiekiem. Pelno ludzi, ruchu, a po srodku Ty w kompletnej ciszy jakbys w bance byla zamknieta.

pozniej na ulicy zaczelam tesknic do tego uczucia blogiej ciszy i oderwania sie od swiata...

co do jogi to sie nie wypowiem, bo nigdy nie chodzilam...

albo moze muzyka jakas spokojna?
Stary 2008-11-24, 21:18   #2427
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
Enka

moze sprobuj serio jakis sport faktycznie? Na mnie relaksujaco dzialalo plywanie, teraz zabrzmi nieco dziwnie, na plecach z zatyczkami do uszu. Widzisz wszystko, patrzysz na ludzi, nawet widzisz dzieci, ktore halasuja, widzisz jak ruszaja ustami, ale kompletnie nic nie slyszysz. Uczucie takie jakby film ogladac z wylaczonym dzwiekiem. Pelno ludzi, ruchu, a po srodku Ty w kompletnej ciszy jakbys w bance byla zamknieta.

pozniej na ulicy zaczelam tesknic do tego uczucia blogiej ciszy i oderwania sie od swiata...

co do jogi to sie nie wypowiem, bo nigdy nie chodzilam...

albo moze muzyka jakas spokojna?
dzieki kochana

ale pięknie to opisałaś....jak w bańce zamknięta...

masz rację, coś trzeba zrobić a sport to chyba dobry pomysł...
potrzebuję chyba dla odmiany zmęczenia fizycznego..takiego żebym po prostu padała z nóg..latem jak wariat jeździłam na rowerze...ale lato dawno się skończyło i jedynym sportem jak sobie fundowałam to shopping

muszę się jakoś zebrać i wykrzesać chociaż minimalne zapasy energii..
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stary 2008-11-24, 21:21   #2428
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Cześć babulce kochane

znowu wieczór i czas na odganianie potworów

ja wróciłam niedawno z pracy i czuję się totalnie wyplutaaaaaaaaaa

ale nie na tyle by przestać myśleć

ehjano skarbie... tabletki ziołowe hmmmmm...przerobiłam wszystkie...na mnie nic nie dziala
wylądowałam u psychiatry, no bo jak długo można nie spać???
dostałam bardzo silne tabletki typowo nasenne, które powinny słonia powalić w ciągu 5 minut...i co???
słonia może powalają..ale mnie nie
nie mogę ich więc brac, poza tym takie tabletki to tylko pomoc dorazna, bo silnie uzalezniaja...
wiec co robie???
no nie spie

chociaz mam wrazenie ze i tak jest odrobine lepiej, bo czasami uda mi sie zasnac, snia mi sie wtedy idiotyczne sny ale zawsze to jednak sen...

poza tym łykam antydepresanty, może kiedyś poziom serotoniny mi się na tyle podniesie że poczuję się szczęśłiwa??

choć obawiam się, że tabletki chyba tego nie załatwią...

musze wyprobowac czegos innego..moze joga???medytacja??jakies cwiczenia relaksacyjne?/muzyka??
tylko ze mi sie nic nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee
Biedactwo kochane... aż tak źle? To wszystko po to aby wreszcie Ci sie zachciało? może Ci się polepszy i nawet snić zaczniesz...
Ej ja ostatnio zaczęłam interesować się muzyka w której występuje częstotliwość dudnień alfa a także snem z rozdwojeniem jaźni... poczytajcie sobie troszkę o tym... bo naprawdę wciąga... i można to też wypróbowywać na sobie. :P

Stary 2008-11-24, 22:02   #2429
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ehjano Pokaż wiadomość
Biedactwo kochane... aż tak źle? To wszystko po to aby wreszcie Ci sie zachciało? może Ci się polepszy i nawet snić zaczniesz...
Ej ja ostatnio zaczęłam interesować się muzyka w której występuje częstotliwość dudnień alfa a także snem z rozdwojeniem jaźni... poczytajcie sobie troszkę o tym... bo naprawdę wciąga... i można to też wypróbowywać na sobie. :P
co to są dudnienia alfa??
brzmi magicznie..
a ja lubie takie czary-mary

chociaż tuz po rozstaniu, w jakimś obłędnym ferworze chęci naprawienia swojego życia, teraz i natychmiast, zaczęłam interesować się afirmacjami i podświadomością...w tym maniakalnym obłędzie zamówiłam nawet płyty z muzyką i tekstami działającymi na podświadomość..miały one uzdrowic moje życie, relacje z innymi, pomóc pokochać siebie (jak to teraz piszę to mi wstyd)
i wiecie co??
płyt jeszcze nie rozpakowałam...
ogarnął mnie totalny marazm

energia mnie tylko rozpiera gdy ide na zakupy, w szalonym i zatrważającym tempie wydaje pieniadze, nie jest wazne czy mi to potrzebne czy nie....wazne ze w tym momencie mi sie podoba i wydaje mi sie niezbedne do zycia...w tym momencie jestem spłukana...ba.....ja jestem zadłużona...

paranoja..
czy to wszystko przez niego??
czy to on sprawil ze mi odbilo???
normalna nie jestem...oj od normy dalece odbiegam....
Stary 2008-11-24, 22:18   #2430
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
co to są dudnienia alfa??
brzmi magicznie..
a ja lubie takie czary-mary

chociaż tuz po rozstaniu, w jakimś obłędnym ferworze chęci naprawienia swojego życia, teraz i natychmiast, zaczęłam interesować się afirmacjami i podświadomością...w tym maniakalnym obłędzie zamówiłam nawet płyty z muzyką i tekstami działającymi na podświadomość..miały one uzdrowic moje życie, relacje z innymi, pomóc pokochać siebie (jak to teraz piszę to mi wstyd)
i wiecie co??
płyt jeszcze nie rozpakowałam...
ogarnął mnie totalny marazm

energia mnie tylko rozpiera gdy ide na zakupy, w szalonym i zatrważającym tempie wydaje pieniadze, nie jest wazne czy mi to potrzebne czy nie....wazne ze w tym momencie mi sie podoba i wydaje mi sie niezbedne do zycia...w tym momencie jestem spłukana...ba.....ja jestem zadłużona...

paranoja..
czy to wszystko przez niego??
czy to on sprawil ze mi odbilo???
normalna nie jestem...oj od normy dalece odbiegam....
No i bardzo dobrze ze odbiegasz od normy, bo jesli wszyscy byli by 'normalni' to świat był by nudny. a poza tym nie masz czym sie martwić- no chyba ze długami BO NIKT JESZCZE NIE WPADŁ NA IDIOTYCZNY POMYSŁ I NIE WYZNACZYŁ GRANIC NORMALNOŚCI... Całe szczescie..
Jest to pewien rodzaj muzyki... są to utwory, w których jest odpowiednia częstotliwością dudnień - podczas ich słuchania w mózgu wytwarza sie naturalny narkotyk... (nie jest on niebezpieczny, nie da sie też go wykryć) a dzieje sie tak, poniewż nasz mózg podczas słuchania czegoś takiego zauważa różnicę w częstotliwości muzyki obu kanałów i stara się dopasować częstotliwość fal mózgowych obu półkul do częstotliwości dudnień... W tedy wystarczy zrealaksowac sie zamknac oczy i przeniesc sie w inna rzeczywistośc. Im wiecej szczegówów sobie wyobrazisz, tm mocniej to na Ciebie zadziała...
Tylko nie oczekujcie jakis cudów - bo to jest tylko taka zabawa. Tzn mi dastarczyła dość specyficznych przezyc, byc moze na kogos to nie zadziała. ale polecam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości