Scent Bar VI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 19:26   #2731
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się dziś, że w piątek mamy jakiś egzamin z teorii z prawa jazdy. Podobno można go powtarzać, to jest jakiś wewnętrzny chyba póki co - jeszcze nie mam jazd. Jak to jest? Czy ktoś mnie oświeci? Czy mam się chlastać w razie niepowodzenia, czy spokojnie przeanlizować błędy i podejść jeszcze raz?
A jakiegoś nie można powtarzać?

Żadnego chlastania się - to jest po to, żeby sprawdzić czy znasz minimum przepisów zanim wyjedziesz na drogę
Stary 2008-11-24, 19:43   #2732
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

Ja mogę wpaść, ale raczej środa lub piątek - jeśli będzie na czas, to nie ma problemu
Byłoby cudownie, jesli mogłabys to bardzo proszę
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:57   #2733
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Matko z Ojcem, przeczytałam z onanistą...
W sumie... jakaś gra wstępna też musi być

Cytat:
Tak jak cytrynę? Ja zazwyczaj najpierw napryskam sobie do oka, a potem skórka rozlatuje mi się w ręce...nie wiem czy urodził się już taki masochista, co by chciał przetestować tę metodę...

Cytat:
Jakby było zimniej jeszcze, a dalej będziecie z adidasach, to są takie wkładki - grzeją jak diabli (teoretycznie przez 6 godzin, ale w praktyce i do 10 jest cieplutko) - ratowałam się tak w ub. roku, jak było chłodno, a musiałam elegantsze buty założyć...
A to ciekawe Ale, grzeją na zasadzie jakiejś reakcji chemicznej (słyszałem gdzieś o czymś podobnym)?

---

Jutro mam wolne, wyruszam na poszukiwanie zimowych butów właśnie. No i o Sephorę trzeba koniecznie zahaczyć, przypomnieć sobie to i owo

Nolu, powiedz, że próbasek dotarł U mnie cisza

Zmiana tematu Kumpel dzwonił dzisiaj, że jego brat miał włamanie do domu w nocy. Spali sobie w najlepsze, aż nagle usłyszeli cos podejrzanego. Okazało się, że mają "nieproszonego gościa". Zaczął się szarpać z facetem, potraktował paralizatorem, aż koniec końców wypadli na zewnątrz. Jego żona narobiła hałasu i zbiegło się dwóch sąsiadów. Co "najśmieszniejsze", włamywacz jest im dobrze znany, wynajmował swego czasu pokój u jego babci Dobrze, że kumpla brat był akurat w domu, a nie na nocce. Nie wiem, co mogłaby zrobić kobieta, sama z dwójką małych dzieci.

Zmiana tematu Rodzice kupili wagę łazienkową, taką designerską "szklaną taflę" z dokładnością do 100 gramów, więc kto odgadnie mój poranny rytuał?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:02   #2734
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zmiana tematu Rodzice kupili wagę łazienkową, taką designerską "szklaną taflę" z dokładnością do 100 gramów, więc kto odgadnie mój poranny rytuał?
Gryksiu - jest tyle ciekawszych zajęć

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:04   #2735
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm...pomyślmy... wpychanie nogą wagi jak najgłębiej pod szafkę i udawanie,że wcale jej tam nie ma?? Mój gdy jeszcze miałam wagę wyglądał właśnie tak...

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-24 o 21:05
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:05   #2736
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
A to ciekawe Ale, grzeją na zasadzie jakiejś reakcji chemicznej (słyszałem gdzieś o czymś podobnym)?
Chyba tak - je się tak lekko wygina (niby "łamie"_ i wsuwa do butów. Są cienkie, więc nie ma problemu nawet z czółenkami, a równocześnie nie ślizgają się.
Dla mnie to było odkrycie ubiegłego roku (a kupiłam na stacji benzynowej, gdzie wdałam się w rozmowę z jakąś kobitką, że zimno, że nogi marzną i nagle kasjerka wyciąga coś "spod lady" - dostałam wtedy jedne gratis, a 3 dni później wróciłam po "zapas" )

Cytat:
Zmiana tematu Kumpel dzwonił dzisiaj, że jego brat miał włamanie do domu w nocy. Spali sobie w najlepsze, aż nagle usłyszeli cos podejrzanego. Okazało się, że mają "nieproszonego gościa".
O kurcze...
To zawsze był mój największy koszmar, jak mieszkałam na stancji (i bylam akurat sama) - co będzie jak się obudzę i ktoś tam będzie. Drzwi były dość stabilne - ale okna wystarczyło pchnąć...
Stary 2008-11-24, 21:11   #2737
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Wnioskuje ze chyba mnie coś ominęło
Trochę na wariata to było, bo Favkes dyżurną porcję kobiecości odwaliła i jeszcze parę dni przed spotkaniem termin był niepewny. Next time powiadomimy Cię koniecznie (tylko czy Ty aby jeszcze nie karmisz piersią?).

Cytat:
Nasza Scarlett nie może wyglądać jak ogryzek, nieprawda
Uwierz mi - może. Ale w sumie rzeczywiście nie może (w znaczeniu nie powinna), więc coś z tym jeszcze pokombinuję. Najwyżej zawiążę luźniej.

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
niestety o seksie z ksiedzem nic nie ma ale jak widziec to szczescie to kochac sie z ksiedzem na pewno podwojne szczescie
Ciekawe dlaczego w senniku nie ma nic o seksie z księdzem...
Cytat:
czyli reasumujac interpretacja snu jest taka ze niedlugo wpadniesz na tego cudownego JEDYNEGO i bedziesz z nim zyla dlgo i szczesliwie...AMEN a ksiadz wam poblogoslawi- do tego sie nada
Wow! Szalenie mi się podoba!
Zinterpretuj mi też coś.
Na przykład: wyglądać jak ogryzek - zrobisz kokosowy interes.

Cytat:
Pomadka, niestety w postaci fiutka Ja go obsługiwałam skrobiąc pędzelkiem
Z takich co to się gmera w środku aplikatorkiem fajny jest Dior Rouge ten niby błyszczyk, ale mocno kryjący i bez drobinek.
Dziękuję. Wygląda dobrze. Tylko drogi.
Teraz muszę podumać, czy biorę go tylko na trzy dni (wówczas nie wydam tyle, szczególnie, że muszę przecież nabyć w perfumerii), czy będę może nosić częściej...

Cytat:
Tak jak cytrynę? Ja zazwyczaj najpierw napryskam sobie do oka, a potem skórka rozlatuje mi się w ręce...nie wiem czy urodził się już taki masochista, co by chciał przetestować tę metodę...
Mnie też się skórka rozwala. Na cytrynach, oczywiście.

Cytat:
A nie ma problemu:
CKK Resq
Omediq
Centrum Szkolenia Pierwszej Pomocy

Z tego co się orientuję, wszystkie robią także dla małych indywidualnych grup, (a przynajmniej robiły)
Dziękuję Ci, jesteś nieoceniona. Myslę, że małą grupę mogłabym zebrać.

Cytat:
Tak, dziękuję Dotarła w czwartek, ale i w czw i w pt wracałam do domu po 20, więc do dziś przeleżała na poczcie. Na szczęście rano TZ pojechał i mi odebrał Wwąchuję się w nadgarstek i zastanawiam się co w tej zieloności jeszcze jest - seler?
Ja po raz wtóry już mam wrażenie, że liście pomidorów pachną trochę selerem naciowym własnie.
I szczerze mówiąc - Tomato Demeter podoba mi się bardziej.

Cytat:
Chłodnej, czy ciepłej?
Jedną z najpiękniejszych, acz ciepłych, gorących czerwieni ma Chanel (wiem, w "fiutku", ale można dokupić pędzelek i sprawuje się rewelacyjnie
Bo już Levre Scintillantes (Chanel) nie są tak intensywne.

Poza tym (na razie znam ze zdjęcia, na żywo nie widziałam) w "Świątecznej" kolekcji Diora jest cudna czerwień.
Nie wiem, nie znam się, ale chyba chłodnej. Ciepłe kolory to nie moja gama.
Zerknę na tego Diora , ale jak to wypróbować w perfumerii - na reku nie będę miała ogólnej wizji. Kupić pędzelek do pomadki i próbować nanieść na paszczę własnym?

Dzięki wielkie za rady.
Cytat:
No, wreszcie zobaczyła, że chuda kobieta jest
A poważnie - miałaś dobrze zawiązany? (to nie znaczy mocno - tylko równomiernie i nie za mocno dociągnięty). Jak za mocno się ściśnie, albo nierówno, to fiszbiny (lub przeszycia jak nie ma fiszbin, choć efekt jest słabszy) wyginają się i zaczyna być nieładnie (choć nic nie kłuje).
Myslę, że bardzo prawdopodobne jest, że miałam źle zawiązany, bo zrobiłam to w ten sposób, że mając go na sobie sięgnęłam do tyłu i na maxa ściągnęłam sznurki. Śliskie są to poleciało.
Następnym razem poproszę męża o pomoc.
Ale i tak chyba dojrzewam do spódnicy jednak.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 21:16   #2738
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - jest tyle ciekawszych zajęć
Nie wierzę
Stary 2008-11-24, 21:23   #2739
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ciekawe dlaczego w senniku nie ma nic o seksie z księdzem...
No właśnie Może dlatego, że to się w przyrodzie nie zdarza?

Gryksiu - uwierz, że można Np. odkręcać wykręcane fiutki

Frank Zappa

Stary 2008-11-24, 21:23   #2740
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Ci, jesteś nieoceniona. Myslę, że małą grupę mogłabym zebrać.
Proszę bardzo

Cytat:
Ja po raz wtóry już mam wrażenie, że liście pomidorów pachną trochę selerem naciowym własnie.
I szczerze mówiąc - Tomato Demeter podoba mi się bardziej.
O, czyli to nie tylko moja złuda. Choć mam wrażenie, że w MoK jest on silniejszy. Tomato chyba bardziej liściowe jest, ale MoK jeszcze globalnie nie zapodałam

Cytat:
Nie wiem, nie znam się, ale chyba chłodnej. Ciepłe kolory to nie moja gama.
Zerknę na tego Diora , ale jak to wypróbować w perfumerii - na reku nie będę miała ogólnej wizji. Kupić pędzelek do pomadki i próbować nanieść na paszczę własnym?
Dokładnie tak. Przynajmniej ja tak robię (co wynika m.in. z tego, że mam uczulenie na lanolinę, która jest w wielu pomadkach, ale doczytać tego najczęściej nie ma gdzie, więc żeby sprawdzić czy nie wywalę kolejnych x zł, muszę nałożyć na siebie). Wysuwam większość lub cały sztyft i czystym pędzelkiem nabieram przy obsadce, po czym się maziam.

Cytat:
Myslę, że bardzo prawdopodobne jest, że miałam źle zawiązany, bo zrobiłam to w ten sposób, że mając go na sobie sięgnęłam do tyłu i na maxa ściągnęłam sznurki. Śliskie są to poleciało.
Następnym razem poproszę męża o pomoc.
No, takiej sztuki (wiązanie samodzielnie gorsetu) to nigdy nie dokonałam Myślę, że na 60% to mogło być przyczyną ogryzkowego wyglądu

Edytowane przez annmarie
Czas edycji: 2008-11-24 o 21:25
annmarie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:37   #2741
gryx82
BAN stały

Cytat:
hmmm...pomyślmy... wpychanie nogą wagi jak najgłębiej pod szafkę i udawanie,że wcale jej tam nie ma?? Mój gdy jeszcze miałam wagę wyglądał właśnie tak...
Dopóki się nie popsuła () i wskazania lecą w dół - z dziką rozkoszą wysuwam ja spod łóżka

Cytat:
Uwierz mi - może. Ale w sumie rzeczywiście nie może (w znaczeniu nie powinna), więc coś z tym jeszcze pokombinuję. Najwyżej zawiążę luźniej.
Bardzo apetyczny to musi być ogryzek

Cytat:
Gryksiu - uwierz, że można Np. odkręcać wykręcane fiutki
Zostanę przy wsuwaniu i wysuwaniu. Wspomnianej wagi
Stary 2008-11-24, 21:38   #2742
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Pomadka, niestety w postaci fiutka Ja go obsługiwałam skrobiąc pędzelkiem
Z takich co to się gmera w środku aplikatorkiem fajny jest Dior Rouge ten niby błyszczyk, ale mocno kryjący i bez drobinek.
Cytat:
Dziękuję. Wygląda dobrze. Tylko drogi.
Teraz muszę podumać, czy biorę go tylko na trzy dni (wówczas nie wydam tyle, szczególnie, że muszę przecież nabyć w perfumerii), czy będę może nosić częściej...
koniecznie częściej! zwłaszcza, że ma cudnie kremową konsystencję i właściwości pielęgnacyjne - zostawia wrażenie takiej delikatnej powłoczki na ustach, nie waży się ani nic, jest dość trwały i łatwo się aplikuje. ja mam kolor 641 Fig Nectar - z takim jakby nikłym pyłem drobinkowym.
kuszę?

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:42   #2743
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Zostanę przy wsuwaniu i wysuwaniu. Wspomnianej wagi

Gryksiu - a gdzie ty chcesz ją wsuwać i wysuwać?

Frank Zappa

Stary 2008-11-24, 21:43   #2744
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - a gdzie ty chcesz ją wsuwać i wysuwać?
W szparkę między łóżkiem a podłogą
Stary 2008-11-24, 21:48   #2745
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Aleś ty pomysłowy...

Frank Zappa

Stary 2008-11-24, 21:51   #2746
_Adelajda_
Rozeznanie

w szparke, mowicie...?
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:53   #2747
gryx82
BAN stały

Cytat:
Aleś ty pomysłowy...
Rozmawiamy o wadze, tak?

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
w szparke, mowicie...?
A w sumie to nawet szpara jest
Stary 2008-11-24, 21:58   #2748
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Rozmawiamy o wadze, tak?
No, ja myślę

Frank Zappa

Stary 2008-11-24, 22:03   #2749
_Adelajda_
Rozeznanie

no a o czymże innym moglibysmy?

no ale wszystko dobre, co sie dobrze konczy
dobranoc
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 22:06   #2750
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Wagi szkodzą.

Na psychikę i na tuszę. Z moich obserwacji wynika, że ludzie, którzy nie mają wagi są statystycznie szczuplejsi.

Cytat:
Hihihi! No to kolejny raz się rytualnie zgadzamy. Ja również kiedy jeszcze miałam zieloną wagę robiłam wszystko, żeby nie było jej widać w niebieskiej łazience.

Cytat:
Dokładnie tak. Przynajmniej ja tak robię (co wynika m.in. z tego, że mam uczulenie na lanolinę, która jest w wielu pomadkach, ale doczytać tego najczęściej nie ma gdzie, więc żeby sprawdzić czy nie wywalę kolejnych x zł, muszę nałożyć na siebie). Wysuwam większość lub cały sztyft i czystym pędzelkiem nabieram przy obsadce, po czym się maziam.
O, dobrze, że napisałas, że przy obsadce. Być może wpadłabym na to samia biorąc do ręki fiutka, ale być może wcale nie...

Cytat:
No, takiej sztuki (wiązanie samodzielnie gorsetu) to nigdy nie dokonałam Myślę, że na 60% to mogło być przyczyną ogryzkowego wyglądu
Okropnie piliło mnie, żeby przymierzyć.
Co zaś do wyginania się (o którym wspomniałas poprzednio) - nie wyobrażam sobie tego. Jest gruby i twardy jak decha.

Cytat:
Bardzo apetyczny to musi być ogryzek
Niskokaloryczny.

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
koniecznie częściej! zwłaszcza, że ma cudnie kremową konsystencję i właściwości pielęgnacyjne - zostawia wrażenie takiej delikatnej powłoczki na ustach, nie waży się ani nic, jest dość trwały i łatwo się aplikuje. ja mam kolor 641 Fig Nectar - z takim jakby nikłym pyłem drobinkowym.
kuszę?
Straszliwie...

W sumie, po sesji u Yoli i tak doszłam do wniosku, że powinnam zacząc malowac usta intensywną czerwienią...

Cytat:
No wiesz, Gryxiu!
Kupiłeś sobie wagę, żeby wsuwać ją w szparke miedzy łóżkiem a podłogą?!

A jak porysujesz parkiet?

Do wsuwania w szparkę (między łóżkiem, a podlogą oczywiście) trzeba było wybrać coś bardziej miękkiego.
Stary 2008-11-24, 22:12   #2751
gryx82
BAN stały

Cytat:
No, ja myślę
Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
no a o czymże innym moglibysmy?
Nie uwierzycie pewnie, ale mnie to jakoś wszystko się kojarzy

Cytat:
Wagi szkodzą.

Na psychikę i na tuszę. Z moich obserwacji wynika, że ludzie, którzy nie mają wagi są statystycznie szczuplejsi.
Sabbath, proszę nie niszczyć mojego szczęścia

Cytat:
Do wsuwania w szparkę (między łóżkiem, a podlogą oczywiście) trzeba było wybrać coś bardziej miękkiego.
Mam na stanie coś bardziej miękkiego, ino obawiam się, że ta szparka za luźna będzie

---

Ta dyskusja zmierza w dziwnym kierunku
Stary 2008-11-24, 22:13   #2752
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Wagi szkodzą.
Ostatnio zważyłam się w weekend (po 6 miesiącach nieważenia się) i okazało się, że zjechałam 2kg. Mało, ale zawsze "coś". Jak się nie ważę, to przynajmniej nie myślę.

Dobranoc wszystkim - uciekam spać, bo czuję nadchodzącą migrenę - mam nadzieję, że uda mi się zasnąć "przed"

Frank Zappa

Stary 2008-11-24, 23:01   #2753
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath, proszę nie niszczyć mojego szczęścia
Muszę.
W przeciwnym razie Ty, zamiast udzielać się na forum,będziesz oddawał się wsuwaniu i wysuwaniu.

Cytat:
Mam na stanie coś bardziej miękkiego, ino obawiam się, że ta szparka za luźna będzie
A, to nie mówiłeś, że nie może być luźna.

Cytat:
Ostatnio zważyłam się w weekend (po 6 miesiącach nieważenia się) i okazało się, że zjechałam 2kg. Mało, ale zawsze "coś". Jak się nie ważę, to przynajmniej nie myślę.
Nic nie mówię, ale 6 miechów temu byłaś "po zimie", a zimą naturalnie się przybiera...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 23:04   #2754
annmarie
Wtajemniczenie

Cytat:
Okropnie piliło mnie, żeby przymierzyć.
Co zaś do wyginania się (o którym wspomniałas poprzednio) - nie wyobrażam sobie tego. Jest gruby i twardy jak decha.
Fiszbiny nie mogą być jak decha, bo by się nie dało go ścisnąć (choć robią takie wrażenie). Jakbyś go ubrała na siebie luźny, taki by został po związaniu.
Aczkolwiek tak patrzę na tę aukcję i patrzę i za nic nie mogę rozgryźć z czego on jest - lateks? skóra? czy tylko jakiś dobrze imitujący materiał?
Stary 2008-11-24, 23:12   #2755
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Fiszbiny nie mogą być jak decha, bo by się nie dało go ścisnąć (choć robią takie wrażenie). Jakbyś go ubrała na siebie luźny, taki by został po związaniu.
Aczkolwiek tak patrzę na tę aukcję i patrzę i za nic nie mogę rozgryźć z czego on jest - lateks? skóra? czy tylko jakiś dobrze imitujący materiał?
Lack. Przynajmniej od zewnątrz. Lateks to guma w sumie i do tego matowa, więc odpada z założenia. Ten gorset błyszczy się jak psu jajka na wiosnę.

Wewnątrz jest tkanina wyglądająca na podszewkę. Pomiędzy tym, dam głowę, że coś jeszcze, i to całkiem sporo. Jest naprawdę grubaśny.

Fiszbiny oczywiście nie są z drewna - to był żart z mojej strony.
Są plastikowe. Ale grubsze, niż w moim ślubnym gorsecie. I, jak się okazuje, lepsze, niż metalowe. Przynajmniej na razie - po konwencie zweryfikuję swoją opinię.
Stary 2008-11-24, 23:22   #2756
gryx82
BAN stały

Cytat:
Muszę.
W przeciwnym razie Ty, zamiast udzielać się na forum,będziesz oddawał się wsuwaniu i wysuwaniu.
A to źle by się stało, niedobrze

Cytat:
A, to nie mówiłeś, że nie może być luźna.
A, to ja już lepiej nic mówił nie będę
Stary 2008-11-24, 23:27   #2757
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

czuje sie taka odmozdzona dzis, ze nawet nie mam sily nadrobic dnia w Barze milych snow
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 23:42   #2758
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Z ministrantem?
Cytat:
Z organistą
Cytat:
Może od razu z wszystkimi trzema oraz z zastępem młodych chórzystów.
Właśnie to chciałam napisać, albo jeszcze z atrakcyjniejszą częścia parafian
Cytat:
Przyszedł mój gorset.
Zasznurowałam go na próbę i chyba jestem lekko załamana.
To wcale nie wygląda ładnie, tylko... drastycznie. Wyglądam jak kaleka - jak chudy ogryzek.
Może do sukni będzie inaczej, ale do spodni jest fuj. Nie mogę tego tak nosić...
ekhem, ekhem ...... ktoś tu ostatnio cos mówił o o dchudzaniu ?
Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
nawet zaproszenie na kawe dostałam. i idę!
Super, mam nadzieję, że się będzie świetnie bawiła
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Trudno mi stwierdzić ze się drogowcy nie popisali bo mi się dziś o dziwo jechało normalnie. Spodziewałam się śliskiej nawierzchni, korków i wiejskich "stuknietych" kaskaderow, a tu nic. Dla usciślenia dobrze ze NIC.

Ciesze sie ze przy mojej obecne "przydup..ej" kondycji udalo mi sie kogokolwiek powalic na łopatki choćby wirtualnie.
Eenax
Cytat:
czyli reasumujac interpretacja snu jest taka ze niedlugo wpadniesz na tego cudownego JEDYNEGO i bedziesz z nim zyla dlgo i szczesliwie...AMEN a ksiadz wam poblogoslawi- do tego sie nada
Kurczę glamurku, Wróżko nasza !!!!
A mnie się śniły negocjacyje u nas we firmie. Normalnie człowiek zasypia żeby odpocząć, a tu bach jest w pracy ...
Cytat:
Napisane przez a8tpk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie ile kosztuje w Polsce Bois d Encens w Złotych Tarasach??? Nie mam czasu tam podskoczyć...
Chodzi mi o wersje pełną z kamykiem jak i o sam wkład.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba około 800 zł.
Cytat:
Rodzice kupili wagę łazienkową, taką designerską "szklaną taflę" z dokładnością do 100 gramów, więc kto odgadnie mój poranny rytuał?
Rany, jak ja się cieszę, że nie mam takiego uszczęśliwiacza w domu
Ważę się tylko czasami , jak pójdę do rodziców
Cytat:
Nie uwierzycie pewnie, ale mnie to jakoś wszystko się kojarzy
Naprawdę?
Niemozliwe
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 03:45   #2759
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Halo, halo - jest tu kto? O tej porze mnie tu jeszcze nie było

Wybudził mnie potworny ból głowy - czekam aż zadziała zielona pigułka i mama nadzieję na jeszcze trochę snu. Póki co - idę sobie powizażować

Sabbath
- a to doooopa z tą zimą. Ledwo co człowiek zrzucił, pewnie do lutego znowu nabierze A tak się cieszyłam....

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-25 o 03:48
Stary 2008-11-25, 03:53   #2760
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
A to źle by się stało, niedobrze
A widzisz, znów wyszło na moje.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
ekhem, ekhem ...... ktoś tu ostatnio cos mówił o o dchudzaniu ?
A bo to co innego. Ja jestem chuda tylko w niektórych miejscach i niektórych strojach. W innych (miejscach i strojach) wcale nie jestem.

Kręcę?

Cytat:
Halo, halo - jest tu kto? O tej porze mnie tu jeszcze nie było

Wybudził mnie potworny ból głowy - czekam aż zadziała zielona pigułka i mama nadzieję na jeszcze trochę snu. Póki co - idę sobie powizażować
Biedny Madzik...

Ja jestem, ale właściwie już mnie nie ma, bo chcę się jeszcze zdążyć przytulić zanim mi przytulanka do pracy pójdzie.

Miłego dnia wszystkim rannym ptaszkom.

edit:
Madzik - więcej imprez. Imprezowanie odchudza.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-11-25 o 03:54 Powód: Madziczka is the reason
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości