zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 05:38   #1771
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

cześć

Cytat:
Napisane przez karolca
Miałaś przez ponad 20 lat ponad 10 kg niedowagi? Jak nie, to nie wiesz co to znaczy jak wszędzie jesteś uważana za anorektyczke "bo jesteś chuda i już". Bo co? BO jestem chuda to znaczy nie je jem?
To NIE JEST fajne, szczególnie, że całe moje życie to chorobliwa chęć przytycia. I to nie jest kwestia samozaparcia. Nigdy nie udało mi się przekroczyć 50 kg więc to, co mam teraz to dla mnie zbawienie!
Zawsze powtarzałam, że lepiej mieć kilka kg za dużo niż za mało. Bo jak masz nadwagę to nikt ci nie powie, ze jesteś gruba i schudnij, ale jak jesteś chuda, to ci kazdy to wypomni. A to boli!!

No nie zgodzę się z ostatnimi zdaniami , przecież jużpocząwszy od dzieci w szkołach zawsze są wyśmiewane te grubsze z nadwagą a chude ? no nigdy nie słyszałam a do szkoły chodziłam a teraz w niej mam praktyki i wiem jakie dzieci potrafią być "wredne"

A ja to całe życie zmagam się z wagą jak byłam mała byłam pulchna , od 17 roku życia schudłam sporo i wmawiano mi choroby różnego rodzaju w które rzeczywiście popadłam a do ktorych nie przyznałam się rodzinie bo wstyd.

A ja dzisiaj idę do lekarza po 2 dniowe zwolnienie bo nie chce mi sie isc na uczelnie
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 05:52   #1772
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj idę do lekarza po 2 dniowe zwolnienie bo nie chce mi sie isc na uczelnie

ale ci dobrze
to po co tak wcześnie wstajesz......

a ja niestety nie mogę zwolniena, czytam notatki i potem na zal, masakra, nic nie wiem, uhhhhh

=)
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 06:09   #1773
Ollliwka
Zakorzenienie

Po pierwsze wstaje tak już automatycznie a po drugie ide do mojego TŻ na śniadanie wiec wczesniej chce lekarza załatwić

a z tego poprzedniego zaliczenia co dostalas?

zazdroszcze studiowania filozofii , chcialam tez isc , skladalam papiery na UŁ ale bylo 90 miejsc a ja bylam na 110 ale w ogole fajnie ,ze zakwalifikowałam sie na tym tescie co nam dali takie bzdury popisałam , swoje "przemyslenia" ,ze zastanawialam sie czy kartke oddac

A jakie są przedmioty na filo?

p.s mam nadzieje ,ze nie pomyliłam sie z ta filozofia
Stary 2008-11-25, 06:26   #1774
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
Po pierwsze wstaje tak już automatycznie a po drugie ide do mojego TŻ na śniadanie wiec wczesniej chce lekarza załatwić

a z tego poprzedniego zaliczenia co dostalas?

zazdroszcze studiowania filozofii , chcialam tez isc , skladalam papiery na UŁ ale bylo 90 miejsc a ja bylam na 110 ale w ogole fajnie ,ze zakwalifikowałam sie na tym tescie co nam dali takie bzdury popisałam , swoje "przemyslenia" ,ze zastanawialam sie czy kartke oddac

A jakie są przedmioty na filo?

p.s mam nadzieje ,ze nie pomyliłam sie z ta filozofia

ahhh śniadanie TŻta, cudownie, jak zazdroszczę!
to już wiadomo czemu ci się na zajęcia nie chce iśc.....

a z filozofią to trafiłaś
to jest to samo zaliczenie, poprzednim razem gościa nie było.... ;/

tak teraz z perspektywy czasu to nie wiem czy dobrze wybrałam.. tzn w zasadzie z przypadku się tu znalazłam, nie czuję się z powołania filozofem, i niestety to nieraz wychodzi - pewnych rzeczy nie jestem w stanie przeskoczyć ale co zrobić..
a przedmioty?... historia filozofii, metafizyka, filozofia nauki (taaa, einstein i jego teorie względności, 2 lata temu miałam obie w małym paluszku na szczęście to było dawno ), etyka, fil. człowieka, społeczna... i masa różnych do wyboru niektóre ciekawe, fajne, inne mniej...

brr ale mi się nie chce, do łóżka bym wróciła
Stary 2008-11-25, 06:44   #1775
najfajniejsza
Zakorzenienie

witam was, kochane
nie mam czasu, żeby przejrzeć forum, a co dopiero pisać. ciągle uczelnia - aerobik - praca. a w międzyczasie luby

powiem wam, że smutno mi troszkę, bo mój jest chyba jedynym facetem, który słowem nie wspomina o zaręczynach. jeśli mu się zdarzy, to na zasadzie 'nie martw się, jakoś przed 30. wyjdziesz za mąż' czyli za jakieś, hm... 8 lat?

swoją drogą, kiedyś babcia mi wywróżyła, że będę miała 29 lat, jak wyjdę za mąż.
ale ja nie chcę TYYYYLEEE czekać.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 06:58   #1776
martha330
Zakorzenienie

[quote=domi7ks;9850307

dobranoc i miłego dnia, żeby szybko zajęcia zleciały[/quote]

a dziekuje...ide na 10 i konca zajec nie bedzie widac
a juz mi sie nie chce....

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość

edit
kurde jakoś tak lipnie jest, zostałam sama i mi źle teraz (sama jak sama, w pokoju obok moja współmieszkanka ze swoim tż śpia już. chyba)

rozmawiałam z tż, powiedział że jak się obroni (hmmm w następnym tygodniu, no, może za 2, oddaje prace, nie wiem ile zejdzie od oddania do obrony?....) to bedzie szukal pracy w krk żeby być bliżej mnie.... ehh.... i w ogóle to dzisiaj jak mi było smutno, to powiedział do mnie "ejj... trzynastka, uśmiechnij się...." [przypominam, 13 to moj rozmiar pierścionka ] ahh ja chcę do niego!!!

marudzę, ale kurna już na inny temat, co za żałosny offtop
nie jestes zalosna,po to jest watek,by marudzic. a widzisz TZ pamieta o rozmiarze,wiec pewnie szuka tego jedynego pierscionka:e hem:
ja tak mysle

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
witam was, kochane
nie mam czasu, żeby przejrzeć forum, a co dopiero pisać. ciągle uczelnia - aerobik - praca. a w międzyczasie luby

powiem wam, że smutno mi troszkę, bo mój jest chyba jedynym facetem, który słowem nie wspomina o zaręczynach. jeśli mu się zdarzy, to na zasadzie 'nie martw się, jakoś przed 30. wyjdziesz za mąż' czyli za jakieś, hm... 8 lat?

swoją drogą, kiedyś babcia mi wywróżyła, że będę miała 29 lat, jak wyjdę za mąż.
ale ja nie chcę TYYYYLEEE czekać.
skad ja znam ten brak czasu....ale dajemy jakos rade.
moj sie smieje,ze po 30tce mnie zmieni na mlodszy model,ale powiedzialam,ze mu nie pozwole,bo jest na mnie skazany i juz sie zgodzil.

oo Twoja Babcia zna sie na wrozbach??tez bym chciala......

milego dzionka !
wszystkim!
i udanego marudzenia w miedzyczasie

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 07:02   #1777
Aelitka
Wtajemniczenie

eee chwilowo to mi rybka czy szuka czy nie, wolałabym żeby był tu ze mną niż 100km dalej
buuu jak mi źle, a taki fatalny dzień przede mną.. dwa dni.....
Stary 2008-11-25, 07:05   #1778
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
eee chwilowo to mi rybka czy szuka czy nie, wolałabym żeby był tu ze mną niż 100km dalej
buuu jak mi źle, a taki fatalny dzień przede mną.. dwa dni.....

no ja wiem,ze chcialabys byc razem z nim
moj mieszka ode mnie jakies 15-17km ode mnie,w innym juz miescie,ale to nie jest daleko i poza tym naprawde codziennie do mnie przyjezdza,dzis przyjedzie po mnie po moich zajeciach o 20,zebym sama nie wracala

Stary 2008-11-25, 07:14   #1779
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
no ja wiem,ze chcialabys byc razem z nim
moj mieszka ode mnie jakies 15-17km ode mnie,w innym juz miescie,ale to nie jest daleko i poza tym naprawde codziennie do mnie przyjezdza,dzis przyjedzie po mnie po moich zajeciach o 20,zebym sama nie wracala

ooo jak masz fajnie
jak wracam do domu to tez mamy do siebie jakie 12 km, żadna odległość (no chyba że korki straszne), ale niestety teraz jest jak jest, on siedzi w domu, ja w krk, i tak szczerze to ciężko mi z tym... dobrze, że czasem przyjeżdza w czwartki, środy - siedzi do piątku, i wracamy razem do domu ten weekend teraz był wyjątkowy
ahh jak ja bym chciała żeby stało się coś żebyśmy znów mogli razem mieszkać
Stary 2008-11-25, 07:28   #1780
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jak masz fajnie
jak wracam do domu to tez mamy do siebie jakie 12 km, żadna odległość (no chyba że korki straszne), ale niestety teraz jest jak jest, on siedzi w domu, ja w krk, i tak szczerze to ciężko mi z tym... dobrze, że czasem przyjeżdza w czwartki, środy - siedzi do piątku, i wracamy razem do domu ten weekend teraz był wyjątkowy
ahh jak ja bym chciała żeby stało się coś żebyśmy znów mogli razem mieszkać

wiem,ze Ci ciezko! ale choc czasem mozecie pomieszkac razemi i to jest tez fajne
oj,damy rade...
ide szykowac sie na uczelnie...za oknem mroz........

Stary 2008-11-25, 07:32   #1781
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem,ze Ci ciezko! ale choc czasem mozecie pomieszkac razemi i to jest tez fajne
oj,damy rade...
ha, no jasne że fajne
ale wiesz, jak się mieszkało razem pół roku, i - pomijając pierwszy rok jego studiów, co było jakieś 5 lat temu;P - widywało prawie codziennie to człowiek tęskni i nie ma co ze sobą zrobić....

ja też się zbieram, i też zimno na polu. uhhhh
Stary 2008-11-25, 07:39   #1782
motylek1007
Zakorzenienie

znowu zaspalam.... nic na mnie nie działa, żadne budziki, mam 2 nastawione na maxa, maja co chwile zmienianą melodyjke i nic nie jest w stanie mnie obudzic.
ALbo wstaje w czasie snu i je wyl i ide spac, lub nie reaguje na nie, chociaz piszczą w niebogłosy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 07:51   #1783
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
znowu zaspalam.... nic na mnie nie działa, żadne budziki, mam 2 nastawione na maxa, maja co chwile zmienianą melodyjke i nic nie jest w stanie mnie obudzic.
ALbo wstaje w czasie snu i je wyl i ide spac, lub nie reaguje na nie, chociaz piszczą w niebogłosy

skąd ja to znam

paaaa do później......
Stary 2008-11-25, 09:04   #1784
domi7ks
Zakorzenienie

cześć

miłego dnia tym, które sie męczą na uczelni dziś
Ja śniadanko, kompanko a potem wyruszam na poszukiwanie moich danych do pracy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:08   #1785
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
oj,damy rade...
Oj mróz , mróz... ja od lekarza wróciłam a teraz czekam na wspólne śniadanko lekarz gbur stwierdził ,że z bólem zatok i głowy spokojnie można "góry przenosić" już miałam wyjsc od Niego ;/ ale dał w koncu zwolnienie...

Martuś a gdzie studiujesz ?

miłego dnia

najfajniejsza będzie dobrze , nie martw sie
Stary 2008-11-25, 09:16   #1786
zviezdocka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kochane ja od razu jak filip z konopii!!!!patrzcie co dostałam od Tz dziś

http://www.sisi.pl/bieliznaerotyczna...l-4280/id/814/

podobno w piatek to dopiero zamówił a dziś już przyszłood razu wiedziałam, jaka to strona, bo czasem patrzyłam na bielizne. Ale Tz nie chciał, żebym szukała, ale w końcu zmiekł i mi znalazł w czwartek jedziemy do Zakopanego i to jest strój dla mnie

Juz mu mówiłam niech się nawet nie waży mi nic kupować na Mikołaja
Wowww no to ostry weekend w Zakopcu się szykuje nieźle, nieźle...
Ciekawa jestem, co by mój TŻ powiedział na taką niespodziankę hm... tylko ciężko mi siebie wyobrazić w takiej bieliźnie... może kiedyś a swoją drogą, mój TŻ też mi nigdy bielizny nie kupił

Cytat:
Dziekuje

Ja siedze teraz i się dołuje dołuje sie moją praca mgr, mam maluto literatury a i danych nie bede miała dokładnie tych, co mi potrzeba. Mam nadzieje, że mi promotor nie zmieni tematu z minuty na minute uświadamiam sobie, jak mam mało tego wszytskiego, dodatkowo gadam z koleżanką na gg, która juz sobie na wakacjach prace napisała i ma podobno świetnie napisana
Nic się nie przejmuj a już na pewno nie przejmuj się gadaniem koleżanek - to najgorsze co możesz zrobić i wiem to z własnego doświadczenia , ja po I. semestrze 5. roku zmieniłam seminarium i totalnie zakres pracy o 180stopni... a pisać tak na poważnie to zaczęłam w marcu i co? i obroniłam się i to całkiem całkiem ładnie, a nawet lepiej niż ładnie także główka do góry, dasz radę

Cytat:
nastraja, nastraja- nie będe miec posladków do kolan

A ja mam 24 lata i to nie "dopiero", ale "aż"
No to jesteśmy równolatkami i ja też uważam, że to JUŻ AŻ 24 lata :/:/

Cytat:
ja też chciałam... ale teraz mam namiastkę, i jak na razie mi wystarczy

tata mi tekstem rzucił, że się wnuków nie mógł doczekać, to sam się postarał........
Pięknie Cie podsumował, nie ma co

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:24   #1787
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość
Wowww no to ostry weekend w Zakopcu się szykuje nieźle, nieźle...
Ciekawa jestem, co by mój TŻ powiedział na taką niespodziankę hm... tylko ciężko mi siebie wyobrazić w takiej bieliźnie... może kiedyś a swoją drogą, mój TŻ też mi nigdy bielizny nie kupił

Nic się nie przejmuj a już na pewno nie przejmuj się gadaniem koleżanek - to najgorsze co możesz zrobić i wiem to z własnego doświadczenia , ja po I. semestrze 5. roku zmieniłam seminarium i totalnie zakres pracy o 180stopni... a pisać tak na poważnie to zaczęłam w marcu i co? i obroniłam się i to całkiem całkiem ładnie, a nawet lepiej niż ładnie także główka do góry, dasz radę

No to jesteśmy równolatkami i ja też uważam, że to JUŻ AŻ 24 lata :/:/

Super, ze jest ktoś w moim wieku na wątku (tak samo stary)

Ja dzis w nocy sie kilka razy budziłam przez ta prace i sniły mi sie jakieś głupoty. Boję się, ze to co mają mi obiecali dziś dać w agnecji restrukturyzaci, to mi nie dadzą. Albo, że dadzą, ale promotor mi zmieni temat. Stresuje mnie ta praca.

Zviezdocka to Ty już masz mgr???a;e Ci fajniePewnie chodziłas do liceum. Ja skończyłm technikum 5letnie i przez to jestem o rok do tyłu

edit:a co do mojego stroju, powiem Wam, że wczesniej tez siebie nie wyobrazałam Zreszta byliśmy z moim Tż 3 miesiace w anglii, pracowalismy na farmie, wiec ciagle mnie widzial w łachmanach, z kurzu i błota. Jakis rarytas sie nam należy

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2008-11-25 o 09:31
Stary 2008-11-25, 09:36   #1788
zviezdocka
Raczkowanie

Tak, Domi, chodziłam do liceum
A z tym, że jest na wątku ktoś tak samo stary jak Ty, to przesadziłaś, kochana!! trzymajmy się wersji, że jesteśmy piękne, młode i dojrzałe nie dołujmy się niepotrzebnie...:cmo k:
zviezdocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:41   #1789
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zviezdocka Pokaż wiadomość
Tak, Domi, chodziłam do liceum
A z tym, że jest na wątku ktoś tak samo stary jak Ty, to przesadziłaś, kochana!! trzymajmy się wersji, że jesteśmy piękne, młode i dojrzałe nie dołujmy się niepotrzebnie...:cmo k:

ok, piekne, młode, dojrzałe

Ja przed wyjazdem sie upiekszam, dziś nałozyłam Waxa na włosy zakupionego wczoraj

Stary 2008-11-25, 09:47   #1790
motylek1007
Zakorzenienie

polskiego Waxa czy zagranicznego?

[*] 11.09.2012
Stary 2008-11-25, 09:52   #1791
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
polskiego Waxa czy zagranicznego?

Do włosów ciemnych, to zagraniczny Wyczytałam gdzies, że przyspiesza porost ten zagraniczny. A Ty motylek też używasz specyfiki do włosów tego typu?

Czy ja Cie nie kojarze z wątku o piciu porzywy...hmm...

Stary 2008-11-25, 10:05   #1792
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Do włosów ciemnych, to zagraniczny Wyczytałam gdzies, że przyspiesza porost ten zagraniczny.
nie ma zagranicznego do włosów ciemnych, jest tylko do jasnych i do wszystkich typów, tylko opakowanie ma mylące i czesto tak potocznie ludzie mówią.

Cytat:
A Ty motylek też używasz specyfiki do włosów tego typu?
uzywalam go długi czas, ponad 2 lata i bylam zadowolona z jego działania.
Potem zachorowalam i staram sie uzywac rzeczy bez SLS (m.in wax) chociaz to chyba nie ten skladnik uczulał mnie...
teraz gustuje w olejkach na wlosy, a wax zagarniczny, mimo ze naładowany chemią działał na mnie dobrze, byelby nie przesadzac z nim

co do porostu to nie wiem, bo mi z natury wlosy rosna szybko

Cytat:
Czy ja Cie nie kojarze z wątku o piciu porzywy...hmm...
możliwe

[*] 11.09.2012
Stary 2008-11-25, 10:10   #1793
Aelitka
Wtajemniczenie

a ja wpadlam na chwilke do czytelni zobaczyc co na necie sie dzieje

też używałam wax do ciemnych włosów, ale powiem szczerze, że prócz uciążliwości stosowania go nic nie zauważyłam ;/ pani w aptece jak kupowałam to pytała - jasne czy ciemne. kupowałam z koleżanka blondynką, na jej było napisane że do włosów blond, na moim nic

a żałuję bardzo, że nie działa tak jak myślałam, bo tak go wszędzie wychwalają...!

pokrzywę tez piłam, ale chyba za krótko...

teraz mam jedwab do włosów joanny i jestem zadowolona - nie pusza mi się włosy i w ogóle takie miękkie, jak jedwab

uhh mój dzień dzisiaj nie bardzo jest, już.... ;/
Stary 2008-11-25, 10:13   #1794
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma zagranicznego do włosów ciemnych, jest tylko do jasnych i do wszystkich typów, tylko opakowanie ma mylące i czesto tak potocznie ludzie mówią.

uzywalam go długi czas, ponad 2 lata i bylam zadowolona z jego działania.
Potem zachorowalam i staram sie uzywac rzeczy bez SLS (m.in wax) chociaz to chyba nie ten skladnik uczulał mnie...
teraz gustuje w olejkach na wlosy, a wax zagarniczny, mimo ze naładowany chemią działał na mnie dobrze, byelby nie przesadzac z nim

co do porostu to nie wiem, bo mi z natury wlosy rosna szybko

możliwe
Ja Waxa użyłam tylko raz, na wakacjach, jak sobie w saszetce kupiłam, ale firmy Rainforest. Był bardzo dobry, ale wyczytałam, ze ten niby do ciemnych włosów przyspiesza porost. Czyli jak często polecasz mi go uzywać???Raz na tydzień?

Jakie olejki uzywasz motylku?Ja w trakcie pobytu w anglii zaprzestałam dbania o włosy. Wcześniej to ciągle nafta, olejek rycynowy itp. A dzis pierwszy raz od dłuższego czasu jakaś kuracyjka

Stary 2008-11-25, 10:14   #1795
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
też używałam wax do ciemnych włosów, ale powiem szczerze, że prócz uciążliwości stosowania go nic nie zauważyłam ;/ pani w aptece jak kupowałam to pytała - jasne czy ciemne. kupowałam z koleżanka blondynką, na jej było napisane że do włosów blond, na moim nic
w aptece tez czesto sie mylą, bo skoro jeden jest do jasnych to logiczne ze drugi jest do ciemnych - a on jest uniwersalny po prostu

ja go solidnie podgrzewałam i efekty byly (ladne, gladkie wlosy) teraz sie przerzucam na bardziej naturalne skladniki.
Polski Wax tez na mnie dziala, ale ciut gorzej

EDIT: ja wszelakie waxy jakie mialam stosuje raz na tydzien. Raz ze brak czasu, dwa ze kiedys tak pieczałowicie stosowalam wax zagraniczny, trzymalam dluzej i czesciej i po pewnym czasie moje wlosy zrobily sie starsznie sianowate, okropne, teraz wole stosowac raz na tydzien

olejki stosuje takie przed myciem, na godzine czy na kilka godzin sie wciera we włosy, potem myje.
Powiem ze stosowalam jasminowy i jestem zauroczona: wlosy pachna i sa gladkie po nim

nafta i olejek rycynowy niestety mi nie przypasowaly - uczulają mnie

[*] 11.09.2012

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2008-11-25 o 10:20
Stary 2008-11-25, 10:17   #1796
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
w aptece tez czesto sie mylą, bo skoro jeden jest do jasnych to logiczne ze drugi jest do ciemnych - a on jest uniwersalny po prostu

ja go solidnie podgrzewałam i efekty byly (ladne, gladkie wlosy) teraz sie przerzucam na bardziej naturalne skladniki.

to ja już nic nie rozumiem naswet nie wiem że są polskie i nie-polskie! heh

a może za słabo podgrzewałam?... hmmmm jak to robiłaś?
Stary 2008-11-25, 10:18   #1797
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej a ja go nie podgrzewałam tzn nałozyłam na włosy, wmasowałam, dałam reklamówke, recznik i podsuszałam suszarką. A jak go podgrzewałaś, w mikrofali??Odbierałaś do jakiegoś słoiczka czy cały/?

Stary 2008-11-25, 10:23   #1798
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej a ja go nie podgrzewałam tzn nałozyłam na włosy, wmasowałam, dałam reklamówke, recznik i podsuszałam suszarką. A jak go podgrzewałaś, w mikrofali??Odbierałaś do jakiegoś słoiczka czy cały/?

ja właśnie tez nie, jedynie co to siedziałam w tym w wannie (ale po tym zawsze mi słabo, więc mogło to być zbyt krótko) i suszarką

hmmm ciekawe. grzać to w mikrofalówce?... nie wpadłabym na to
Stary 2008-11-25, 10:25   #1799
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
to ja już nic nie rozumiem naswet nie wiem że są polskie i nie-polskie! heh

a może za słabo podgrzewałam?... hmmmm jak to robiłaś?
polskie waxy maja sklad bardziej zblizony do naturalnego (az dziwne) i nie maja SLS w skladzie
ja zakupilam aloesowy bo byl czepek gratis ale dziala swietnie

Cytat:
ja robilam z waxem tak: wlasowalam we wlosy osuszone recznikiem, zeby mi nic nie skapywalo; wiązalam wlosy w kucyk i na koncówki zazwyczaj sobie nie załowalam waxa.
na to czepek, czy reklamówka i suszarka podrzewalam przez kilkanascie minut potem recznik (ja mam taki w formie czepka) i na to jeszcze troche suszarka.
Sprawdzalam co jakis czas czy głowe mam ciepla a jak nie to podrzewalam znowu wlosy, na poziomie reklamówki
czesto daje sie to wyczuc bo czuje ze glowa mam tak ciepla ze az "sie poci"

samego waxa nie podrzewalam, ale wiem ze niektore dziewczyny tak robia

[*] 11.09.2012
Stary 2008-11-25, 10:39   #1800
domi7ks
Zakorzenienie

Dzieki motylek za wskazówki
A jeszcze jak mi powiesz, że wklejałaś swje włosy do wątku "Pochwalmy się swoimi włosami"to zaraz Cie poszukam bo zakładam, że masz długieeee włosy, a ja uwielbiam długie włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości