![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
cześć
![]() Cytat: Napisane przez karolca ![]() Miałaś przez ponad 20 lat ponad 10 kg niedowagi? Jak nie, to nie wiesz co to znaczy jak wszędzie jesteś uważana za anorektyczke "bo jesteś chuda i już". Bo co? BO jestem chuda to znaczy nie je jem? To NIE JEST fajne, szczególnie, że całe moje życie to chorobliwa chęć przytycia. I to nie jest kwestia samozaparcia. Nigdy nie udało mi się przekroczyć 50 kg więc to, co mam teraz to dla mnie zbawienie! Zawsze powtarzałam, że lepiej mieć kilka kg za dużo niż za mało. Bo jak masz nadwagę to nikt ci nie powie, ze jesteś gruba i schudnij, ale jak jesteś chuda, to ci kazdy to wypomni. A to boli!! No nie zgodzę się z ostatnimi zdaniami , przecież jużpocząwszy od dzieci w szkołach zawsze są wyśmiewane te grubsze z nadwagą a chude ? no nigdy nie słyszałam a do szkoły chodziłam a teraz w niej mam praktyki i wiem jakie dzieci potrafią być "wredne" ![]() A ja to całe życie zmagam się z wagą ![]() A ja dzisiaj idę do lekarza po 2 dniowe zwolnienie bo nie chce mi sie isc na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze wstaje tak już automatycznie
![]() ![]() a z tego poprzedniego zaliczenia co dostalas? zazdroszcze studiowania filozofii , chcialam tez isc , skladalam papiery na UŁ ale bylo 90 miejsc a ja bylam na 110 ![]() ![]() ![]() A jakie są przedmioty na filo? p.s mam nadzieje ,ze nie pomyliłam sie z ta filozofia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahhh śniadanie TŻta, cudownie, jak zazdroszczę! ![]() to już wiadomo czemu ci się na zajęcia nie chce iśc..... ![]() a z filozofią to trafiłaś ![]() to jest to samo zaliczenie, poprzednim razem gościa nie było.... ;/ tak teraz z perspektywy czasu to nie wiem czy dobrze wybrałam.. tzn w zasadzie z przypadku się tu znalazłam, nie czuję się z powołania filozofem, i niestety to nieraz wychodzi - pewnych rzeczy nie jestem w stanie przeskoczyć ![]() a przedmioty?... historia filozofii, metafizyka, filozofia nauki (taaa, einstein i jego teorie względności, 2 lata temu miałam obie w małym paluszku ![]() ![]() ![]() brr ale mi się nie chce, do łóżka bym wróciła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
witam was, kochane
![]() nie mam czasu, żeby przejrzeć forum, a co dopiero pisać. ciągle uczelnia - aerobik - praca. a w międzyczasie luby ![]() powiem wam, że smutno mi troszkę, bo mój jest chyba jedynym facetem, który słowem nie wspomina o zaręczynach. jeśli mu się zdarzy, to na zasadzie 'nie martw się, jakoś przed 30. wyjdziesz za mąż' czyli za jakieś, hm... 8 lat? swoją drogą, kiedyś babcia mi wywróżyła, że będę miała 29 lat, jak wyjdę za mąż. ale ja nie chcę TYYYYLEEE czekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||
Zakorzenienie
|
[quote=domi7ks;9850307
dobranoc i miłego dnia, żeby szybko zajęcia zleciały ![]() a dziekuje...ide na 10 i konca zajec nie bedzie widac ![]() a juz mi sie nie chce.... Cytat:
![]() ![]() ja tak mysle ![]() Cytat:
![]() ![]() moj sie smieje,ze po 30tce mnie zmieni na mlodszy model,ale powiedzialam,ze mu nie pozwole,bo jest na mnie skazany ![]() oo Twoja Babcia zna sie na wrozbach??tez bym chciala...... milego dzionka ! wszystkim! i udanego marudzenia w miedzyczasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Wtajemniczenie
|
eee chwilowo to mi rybka czy szuka czy nie, wolałabym żeby był tu ze mną niż 100km dalej
![]() buuu jak mi źle, a taki fatalny dzień przede mną.. dwa dni..... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja wiem,ze chcialabys byc razem z nim ![]() ![]() ![]() moj mieszka ode mnie jakies 15-17km ode mnie,w innym juz miescie,ale to nie jest daleko i poza tym naprawde codziennie do mnie przyjezdza,dzis przyjedzie po mnie po moich zajeciach o 20,zebym sama nie wracala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo jak masz fajnie ![]() jak wracam do domu to tez mamy do siebie jakie 12 km, żadna odległość (no chyba że korki straszne), ale niestety teraz jest jak jest, on siedzi w domu, ja w krk, i tak szczerze to ciężko mi z tym... dobrze, że czasem przyjeżdza w czwartki, środy - siedzi do piątku, i wracamy razem do domu ![]() ![]() ahh jak ja bym chciała żeby stało się coś żebyśmy znów mogli razem mieszkać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem,ze Ci ciezko! ale choc czasem mozecie pomieszkac razemi i to jest tez fajne ![]() oj,damy rade... ide szykowac sie na uczelnie...za oknem mroz........
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wiesz, jak się mieszkało razem pół roku, i - pomijając pierwszy rok jego studiów, co było jakieś 5 lat temu;P - widywało prawie codziennie to człowiek tęskni ![]() ![]() ja też się zbieram, i też zimno na polu. uhhhh |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
znowu zaspalam....
![]() ALbo wstaje w czasie snu i je wyl i ide spac, lub nie reaguje na nie, chociaz piszczą w niebogłosy ![]()
#1783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skąd ja to znam ![]() paaaa do później...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() miłego dnia tym, które sie męczą na uczelni dziś ![]() Ja śniadanko, kompanko a potem wyruszam na poszukiwanie moich danych do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martuś a gdzie studiujesz ? ![]() miłego dnia ![]() najfajniejsza będzie dobrze , nie martw sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem, co by mój TŻ powiedział na taką niespodziankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzis w nocy sie kilka razy budziłam przez ta prace i sniły mi sie jakieś głupoty. Boję się, ze to co mają mi obiecali dziś dać w agnecji restrukturyzaci, to mi nie dadzą. Albo, że dadzą, ale promotor mi zmieni temat. Stresuje mnie ta praca. Zviezdocka to Ty już masz mgr???a;e Ci fajnie ![]() ![]() edit:a co do mojego stroju, powiem Wam, że wczesniej tez siebie nie wyobrazałam ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-11-25 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Raczkowanie
|
Tak, Domi, chodziłam do liceum
![]() A z tym, że jest na wątku ktoś tak samo stary jak Ty, to przesadziłaś, kochana!! trzymajmy się wersji, że jesteśmy piękne, młode i dojrzałe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, piekne, młode, dojrzałe ![]() Ja przed wyjazdem sie upiekszam, dziś nałozyłam Waxa na włosy zakupionego wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
polskiego Waxa czy zagranicznego?
#1791 |
Zakorzenienie
|
Do włosów ciemnych, to zagraniczny ![]() ![]() Czy ja Cie nie kojarze z wątku o piciu porzywy...hmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywalam go długi czas, ponad 2 lata i bylam zadowolona z jego działania. Potem zachorowalam i staram sie uzywac rzeczy bez SLS (m.in wax) chociaz to chyba nie ten skladnik uczulał mnie... teraz gustuje w olejkach na wlosy, a wax zagarniczny, mimo ze naładowany chemią działał na mnie dobrze, byelby nie przesadzac z nim ![]() co do porostu to nie wiem, bo mi z natury wlosy rosna szybko ![]() możliwe ![]()
![]() |
#1793 |
Wtajemniczenie
|
a ja wpadlam na chwilke do czytelni zobaczyc co na necie sie dzieje
![]() też używałam wax do ciemnych włosów, ale powiem szczerze, że prócz uciążliwości stosowania go nic nie zauważyłam ;/ pani w aptece jak kupowałam to pytała - jasne czy ciemne. kupowałam z koleżanka blondynką, na jej było napisane że do włosów blond, na moim nic ![]() a żałuję bardzo, że nie działa tak jak myślałam, bo tak go wszędzie wychwalają...! ![]() pokrzywę tez piłam, ale chyba za krótko... teraz mam jedwab do włosów joanny i jestem zadowolona - nie pusza mi się włosy i w ogóle takie miękkie, jak jedwab ![]() uhh mój dzień dzisiaj nie bardzo jest, już.... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie olejki uzywasz motylku?Ja w trakcie pobytu w anglii zaprzestałam dbania o włosy. Wcześniej to ciągle nafta, olejek rycynowy itp. A dzis pierwszy raz od dłuższego czasu jakaś kuracyjka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja go solidnie podgrzewałam i efekty byly (ladne, gladkie wlosy) teraz sie przerzucam na bardziej naturalne skladniki. Polski Wax tez na mnie dziala, ale ciut gorzej ![]() EDIT: ja wszelakie waxy jakie mialam stosuje raz na tydzien. Raz ze brak czasu, dwa ze kiedys tak pieczałowicie stosowalam wax zagraniczny, trzymalam dluzej i czesciej i po pewnym czasie moje wlosy zrobily sie starsznie sianowate, okropne, teraz wole stosowac raz na tydzien ![]() olejki stosuje takie przed myciem, na godzine czy na kilka godzin sie wciera we włosy, potem myje. Powiem ze stosowalam jasminowy i jestem zauroczona: wlosy pachna i sa gladkie po nim ![]() nafta i olejek rycynowy niestety mi nie przypasowaly - uczulają mnie ![]()
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2008-11-25 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja już nic nie rozumiem ![]() ![]() a może za słabo podgrzewałam?... hmmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej a ja go nie podgrzewałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja właśnie tez nie, jedynie co to siedziałam w tym w wannie (ale po tym zawsze mi słabo, więc mogło to być zbyt krótko) i suszarką ![]() hmmm ciekawe. grzać to w mikrofalówce?... nie wpadłabym na to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zakupilam aloesowy bo byl czepek gratis ![]() ![]() Cytat:
na to czepek, czy reklamówka i suszarka podrzewalam przez kilkanascie minut ![]() Sprawdzalam co jakis czas czy głowe mam ciepla a jak nie to podrzewalam znowu wlosy, na poziomie reklamówki ![]() czesto daje sie to wyczuc bo czuje ze glowa mam tak ciepla ze az "sie poci" samego waxa nie podrzewalam, ale wiem ze niektore dziewczyny tak robia
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Dzieki motylek za wskazówki
![]() A jeszcze jak mi powiesz, że wklejałaś swje włosy do wątku "Pochwalmy się swoimi włosami"to zaraz Cie poszukam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.