![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak poza tym - przyjemność z pracy w dzisiejszych czasach to swego rodzaju luksus, tylko pozazdrościc! Przede wszystkim Twojego nastawienia, bo ono odgrywa kluczową rolę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to ja nie mam żadnych, pasji, talentów itd i nie wyobrazam sobie co mogłabym robic ![]() evangeline motywujące baciki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ciężko jest mi pojąć idiotyczny mechanizm mojej osoby, który polega na tym, że bardzo nie chcę kiedykolwiek stracić mojego TŻ, a tymczasem robię tyyyyyyle rzeczy, żeby go zrazić do siebie... ![]() Bo będę mogła mieć pretensje tylko do siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
evangelene masz ode mnie motywującego "kopniaka"
![]() ja mykam spać bo mimo, ze praca satysfakcjonująca to trzeba wcześnie wstawać- kolorowych wszystkim ![]()
![]() |
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba wezmę gorącą kąpiel, pozbieram myśli... Omijam jeszcze na dodatek lustro na dobitkę, walnęłam się dzisiaj w czoło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wpadam na chwilę żebyście o mnie nie zapomniały ![]() Dla wszystkich co im ciężej przesyłam mocnego przytulasa ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki ![]()
![]() |
#2379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, przyszłam się tylko przywitać i napisać dobranoc
![]() jutro nadrobię, bo dzisiaj coś głowa mnie boli ![]()
![]() |
#2381 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
![]() Ode mnie też - ![]() A na polepszenie samopoczucia : ![]() Cześć Dziewczyny ! Wstałam, przetarłam oczy i z pobiegłam do okna z nadzieją, że może zima poszła sobie. Płonne nadzieje ! Trochę zszarzała ale dalej mężnie się trzyma. Wczoraj upolowałam w internecie prezent dla TŻ-ta w bardzo atrakcyjnej cenie. Już od wieków nie udało mi się nic okazyjnie kupić, dlatego - znając swoje szczęście do zakupów - trochę się obawiam czy to nie będzie jakaś wpadka. Tak jak już chyba pisałam : z moim TŻ-tem {prezentowo } nie mam problemów :jak zapachy , to tylko i wyłącznie Davidoff - Cool water. Najczęściej kupuję w Douglasie. Po raz pierwszy - w internecie. Nie ma co : doświadczenie zawsze się przyda. Upolowałam komplecik : woda toaletowa, żel pod prysznic, woda po goleniu i dezodorant. Już Santa Clausa {6 grudzień} mam - jak to mówią : z głowy. Teraz ja muszę w dyskretny ![]() Wczoraj też trochę buszowałam po WIZAŻU i znalazłam ideę na romantyczny prezencik dla kochanej osoby; jak dla mnie : pomysł-perełka. Jedna z dziewczyna napisała : kupiłam dwie żywe czerwone róże i jedną różę czerwoną sztuczną; zrobiłam z nich wiązankę i zapakowałam w przeźroczysty papier, aby mój chłopak widział co jest w środku. Do opakowania przypięłam bilecik z tekstem : kiedy ostatnia róża zwiędnie, przestanę Cię kochać. Dziewczyna pisze dalej : trzeba było widzieć minę chłopaka, który przeczytał tekst i zobaczył trzy róże, nie będąc świadomym, że jedna jest sztuczna. Dopiero jak rozpakował kwiaty ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
Zima zima zimmaaa ..pada pada śnieg ![]() Momo iż na dworze porzadnie zmarzły mi policzki (mam wrażliwą cerę) to i tak uważam że jest pięknie ![]() Bialutko...-1 stopień co nie jest dużo! I da się to wytrzymać. Wczoraj wspomniałam że dostałam już prezent od Mężusia Mikołajkowo-Gwiadkowy ![]() Dziś mogę go wam pokazać! A co...trzeba się czasem pochwalić! ![]() Cytat:
![]() Moja kumpela miała kamienie i lekarz kazał jej duuużo pić i jeść arbuzy (mają dużo wody) Cytat:
Ale nabyłam brzydkiego nawyku nie jedzenia śniadań! Więc u mnie taki 1 kurs do sklepu jest po 1 ćwiczeniach! Czasem robie sobie ze 4 bułki i tak jakoś egzystuje + duże ilości kawy z ekspresu z maszyny... nie jest to zdrowe ale co zrobić? Przecież nie będę głodować! ![]() a ja przedwczoraj dostałam "na spółę z mężem" kalendarz adwentowy z czekoladkami od mamusi ....Kochana mamusia ![]() ![]() Cytat:
Z moich doświadczeń z facetami wiem że my dużo bardziej się czymś przejmujemy i dużo dłużej o jakiejś sytuacji myślimy i analizujemy inż faceci..Oni po zaistniałych sytuacjach przestają o niej myśleć i koniec! i jak u nich jest koniec to znaczy że NAPRAWDĘ przestają o tym myśleć! ![]() ![]() Nie martw się na zapas , pewno twój Tż po kilku godzinach już zajmuje się czymś innym i nie pamięta że coś mu powiedziałaś! ![]() Cytat:
rzeczywiście świetny pomysł!!!! ![]() ![]() ![]() może zastosuje go na walentynki albo naszą 1 rocznicę ślubu? ![]() ......................... .... Aha muszę się pochwalić, właśnie dziś rano odebrałam paczuszkę z kosmetykami....i tyllle gratisów dostałam że szok ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2384 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() evangelina --> Wszystko będzie dobrze, tylko musisz troszkę przystopować. 3mam kciuki! ![]() Sweet_Jelly--> śliczny pierścionek ![]() Jolie --> Również przyłączam się do słów Mirelki- to bardzo dobrze że masz satysfakcjonującą pracę do której chodzisz z przyjemnością. Moim zdaniem nie ma nic gorszego niż praca która nie daje nam satysfakcji i zadowolenia, a mnóstwo osób na świecie właśnie tak ma. No a tak w ogóle to śniło mi się dzisiaj że urodziłam synka! I muszę Wam powiedzieć że we śnie macierzyństwo było cudowne ![]() ![]() ![]() Popijam kawkę i mam nadzieję że któraś włosomaniaczka się pojawi na forum bo nudno mi samej.
![]() |
#2385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękować-teraz z tym pierścioneczkiem śpię..już go nie zdejmę ![]() ![]() Co do snu: mi też kiedyś śniło się że urodziłam synka.. i miłość do niego była jak bezkresne morze.... tak mnie jakoś przepełniała.. i te uczucie błogości!! Chcę takiego bąbla ![]() masz w domu sennik? To sprawdź co oznacza sen o bolących Cię zębach! już 2 raz mam ten koszmar ![]()
![]() |
![]() |
#2386 |
Zadomowienie
|
Mi się często śnią zęby a pamiętam jak byłam młodsza że moja babcia mówiła że to niedobrze jak sie zęby śnią dlatego nigdy nie sprawdziłam co to oznacza. A sennik na necie znajdziesz- zaraz obczaje co znaczy macierzyństwo
![]()
![]() |
#2387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() śliczny pierścionek, tylko pozazdrościć ![]() ![]() Idę wykombinować jakieś śniadanie, wielki czas... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Zadomowienie
|
dziecko
Szukanie wyjścia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpocząć od nowa, skierować na nowy szlak swoje życie, także wewnętrzne. Dziecko podobnie jak młodość, może symbolizować szansę i możliwość dalszego rozwoju. Często ujawniają się w tym symbolu konflikty spowodowane przeważnie niedojrzałością. Poza tym sen o dziecku może być też aluzją do własnych dzieci lub wyrażać pragnienie ich posiadania. ujrzeć: ogólnie korzystny znak urodzić: otwierają się nowe możliwości w twojej egzystencji niemowlę: szczęście dla matek Także same dobre wieści ![]() A teraz zęby: Ząb wskazuje na potrzeby materialne i seksualne. Dokładne znaczenie daje się odczytać przede wszystkim z następujących okoliczności towarzyszących: zdrowe zęby: zwiastują sukces i korzyści materaialne zepsute zęby: ostrzegają przed porażkami i stratami plombowanie zębów: to apel, żeby nie wypierać problemów ze świadomości tylko je rozwiązywać ból zębów: powodzenie sztuczne zęby: zawód, może wskazywać na potrzebę większego znaczenia i próżność albo na pozorność naszych sukcesów wyrywanie zębów: uporządkowanie spraw, problemy finansowe lub z fiaskiem naszych oczekiwań stracić ząb: kłopoty, czasem śmierć bliskiej osoby zęby złote: bogactwo wypadające zęby: nieszczęście, śmierć w rodzinie. Hmm i mi się śniły bolące i ruszające się zęby ![]()
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idź i kombinuj ![]() e... nie jest tak źle jak myślałam! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie czym można przyśpieszyć gojenie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Mój nie umie i nie za bardzo chce ![]() Za to lubi asystować przy farbowaniu. Z ogromnym poświęceniem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Potem, na wyższych rocznikach bywało tak, że wpadałam do tzw. barku na jakieś pierogi, a jak nie było okienka, to kupowałam 3 pączki [mieli tam mega tanio] i pałaszowałam je na przerwach. Teraz codziennie rano TŻ pakujue mi kanapki ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() A inne Kasie w jakich terminach je obchodzą ![]() Cytat:
![]() Trudno doradzać bez konkretów. Też kiedyś tak miałam - gonitwy myśli, szukanie na siłę jakiegoś detalu, który mógłby stać się pretekstem. Ale obecnie w takich sytuacjach zawsze pytam siebie, co mi to da, że "stworzę" problem, <<pocierpię z miłości>>, a niemiła atmosfera zostanie. Wolę odpuścić. Albo powiedzieć otwarcie o tym, co mi sie nie podoba. Takie wewnętrzne przeżywanie tylko podkręca frustrację. A na koniec i tak się okazuje, że nie miałam racji, a swoimi 'podejrzeniami" tylko robię krzywdę drugiej stronie. Nie warto, Kochana, tak się napędzać, próbuj na wszystko patrzeć z drugiej strony, czy dana sprawa naprawdę warta jest czasu i nerwów. Cytat:
Może spróbuj zrobić Sobie testy predyspozycji zawodowych? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba dostałabym zawału przy czymś takim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomaga przy gojeniu (podobno) posmarowanie ranki Żelem Aloesowym PALOMY ![]()
![]() |
![]() |
#2393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle dziewczyny, miło jest poczytać też o Waszych doświadczeniach, tak jak teraz opisała to Asia, wcześniej Olka - myślałam, że tylko ja zachowuję się w ten sposób, że jestem trochę odosobniona w tym problemie... Dobrze jest poczytac, że pośrednio miałyście podobnie, a zdałyście sobie sprawę z błędów i widzicie to teraz z takiej zdrowej perspektywy... Cytat:
![]() Ehhh no trudno, 'do wesela się zagoi' ![]() Lecę sprzątać i się uczyć, bo jak tak dalej pójdzie to z wyimaginowanych problemów powstanie faktyczny - koło z psychologii zdrowia w plecy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jaki piekny pieroscionek dopatrzałam w wątku
![]() ![]() Wpadłam w nałóg kupowania kosmetyków ![]() Do tej pory mialam 1 zapach i to mi wystarczyło, teraz mam 4 flaszki, z tego 2 w drodze + 1 odlewka. Nakupiłam bez wyobrazni, w przyszłym tygodniu czekają mnie 2 zabiegi i trzese gaciami, ciekawe ile mi kazą zabulic za wątpiliwą przyjemnosc: 1. wycinania pieprzyka (z twarzy ![]() ![]() Bojem sie ogólnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odwyku- chyba muszę się za siebie zabrać! i to porządnie.ostatnio za dużo błyszczyków mi przybyło. W tym miesiącu 4..w tym 1 kupiony reszta gratisy! ![]() Ale jak skoro coraz to coś nowego mi się podoba! Dzięki Bogu że zużywam to co mam i mimo iż coraz to coś kupuję to nie mam za dużo kosmetyków ! ![]() Wszystkim kosmetykoholiczkom ogłaszam że w jest już nowa serii Joanna w sprzedaży!!! ![]() ![]() i już wiem że będę musiała w grudniu coś kupić!! Może kremik czekoladowy do rąk? ![]()
![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://inermis.pl/index.php?str=znal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
hej! ja dzis ja teleexpress chciałam sie tylko z Wami przywitac i zmykam do pracy. miłego dnia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jolie, wszystkiego najlepszego ![]() Chyba zabiorę się dzisiaj za przemeblowanie pokoju ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj {urodzeniowo : wrześniowa panna jestem}. Ja już swój prezent mam : koty z piekła rodem ! Wstawię aktualne fotki później, bo Lalunia znowu gdzies je w komputerze zachachmęcił, że nie mogę znaleźć. Dziewczyny, błagam przestańcie z tymi nowościami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam niezdrowo ![]() ale ja już w sumie wszystko mam z kosmetyków i kończę moją działalność zakupowo-kosmetykową do końca grudnia! choć z tego co widzę jeszcze w grudniu szampon będę musiała kupić. i basta!! Bo za dużo ostatnio kupiłam! ![]() ......................... .................... Chyba dopada mnie zimowa depresja..Same czarne myśli mnie dopadają! ![]() Zasmuca mnie to że nie mogę znaleźć pracę. z poprzedniej zrezygnowałam bo dłużej nie wytrzymałabym tam psychicznie ....ale zawsze to jednak jakaś praca była ...a teraz znowu poszukuję. I do tego wciąż nie zadzwonili do mnie z tej 1 firmy w której byłam na rozmowie w zeszły czwartek!Niby mają jeszcze czas..i jeszcze się łudzę że zdzwonią i będzie wszystko ok ale... boję się że nic z tego (tfu tfu..obym nie zaprzeczyła) mój maż pracuje i o byt się nie martwię ale jakbym znalazła pracę to moglibyśmy z mężem wspólnie zaplanować jakoś powiększenie rodzinki.. Smutno mi ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-25 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.