|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
Cytat:
a mogłabyś dać jakies namiary na tą muzyę?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane moje!
Parę dni mnie nie było i od wczoraj czytam wszystkie zaległości - ufff...sporo tego ![]() Jestem po szalonym weekendzie w górach - superrrr Grunt to dobra zabawa w dobrym towarzystwie-od razu zapomina się o wszystkich dołach i smutkach. Chociaż przyznam się, że po powrocie troszkę mnie dopadło... No bo większość wraca do kogoś, a ja...??? Kiedy byłam jeszcze z Nim to każdy (osobny) wyjazd był ogromną tęsknotą, gdziekolwiek byłam to wiedziałam że czeka na mnie, że tęskni, każda rozmowa i sms były tego dowodem...A teraz? Teraz wracam i nikt nie napisze, że z wyjazdu mam przywieźć Mu ... SIEBIE... Nie ma już tego Kogoś, kto czeka i tęskni. I to jest nabardziej smutne... ![]() Ehh... tak mi się jakoś przypomniało i smutno mi się zrobiło straaasznie... A tak poza tym to staram się jakoś trzymać. Nie mam wyjścia. Poza wyjściem do ludzi I tego staram się trzymać, bo pomaga. Przynajmniej częściowo, a dobre i to.Asieńka kurcze ten facet to jakiś totalny kretyn!!! Boże, nie mogę się nadziwić, jak tak można?!?!?!??? Trzymaj się kochana i jeżeli się uda to pomyśl wreszcie o sobie! Bo idiotą nie warto zawracać sobie głowy. Normalnie popaprany on jest maksymalnie!!! A Ty z pewnością na takiego niedorośniętego dzieciaka i egoistę nie zasługujesz!! Buźka dla reszty dziewczątek-kurcze, już jest Was/NAS tak dużo i tyle się naczytałam, że muszę Was potraktować troszkę "hurtowo" za co ogromnie przepraszam Fajnie Was "widzieć"/czytać
|
#2433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 21:56 |
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakies zmiany u Ciebie??
|
|
#2436 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja; Hey. Ja; słychaj, jak się nazywa ... bla bla bla. On; Hey? przez chwile nic nie pisał. On; [nazwa] Ja; dzięki On; spoko. Tylko napisałam, bo musiałam. Mówił mi kiedyś, że ma taki i taki program, ale nie mam głowy do takich nazw, a potrzebowałam. Chociaż mogłam sobie poradzić inaczej. Tylko On nie wiedział kto pisze. Nie wiedział. Moje nr znał kiedyś na pamięć .. a teraz? Rozumiem, że nie jesteśmy już razem, ale czy to znaczy, że nie mam do Niego pisać? On sam po rozstaniu pisał, dzwonił. Ja teraz musiałam.
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sadze zeby zapomnial Twoj nr, ja pamietam nr mojego bylego z ktorym juz ponad rok nie jestem i nie utrzymuje kontaktu... a jak tylko sie odezwie to od razu poznaje, ze to on. Jak wam mija dzien smutaski?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
mogła bym... ja ostatnio słuchałam Jean Michel Jarre
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
caly z eksem
bite 6 godzin spedzilismy razem. Bylo bardzo milo
|
#2440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eh. Ta? Widze, że jesteś szczęśliwa. Muszę powiedzieć, że dzisiejszy dzień był cudowny. Jak wracałam do domu z znajomymi miałam bitwe śnieżną, wróciłam cała mokra i bardzo rozbawiona. W czasie zajęć cały czas się śmiałam, było pięknie. Teraz wróciłam do domu i nic mi się nie chce.
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Opowiadaj! ![]() Cytat:
a ja mam dylemat dzisiaj...
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie tam. Tak samo bym byla szczesliwa gdybym caly dzien czytala ksiazki albo robila cosik innego. Np rzucala sie sniezkami w przyjaciolmi
|
#2443 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane!
u mnie tak jakoś nijako........ przygnebia mnie dodatkowo to, że każdy dzień w zasadzie nie różni się niczym od dnia poprzedniego... ranek nie jest już pełen oczekiwania, co przyniesie dzień, bo ja już chyba na nic nie czekam i niczego sie nie spodziewam... a przy tym nie opuszcza mnie poczucie, że czas przepływa mi między palcami, ja go chyba nawet słyszę jak on płynie...a najgorsze że płynie tak bezproduktywnie...według schematu...w którym i tak nie ma punktu, na którym wart by było się na dłużej zatrzymać.. no po prostu ogarnia mnie znowu to poczucie beznadzieii... i czuję się cholernie samotna... coffeinko ja Cię bardzo proszę Ty już nie znikaj nam tak nagle i na tak długo!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma opowiadac
bylismy na uczelni, w knajpce, biurze potem na obiedzie. taki milo spedzony dzien nie doszlo do zandych zberezienstw (nie liczac tego ze na przywitanie zobaczyl moj prawie obnazony tylek ) ani nie poruszalismy tematu MY. Ogolnie bylo jak kiedys. Jakies wyglupy, smiechy, rozmowy ![]() bardziej sie ciesze z czegos innego (ale to juz na pw, bo glupie)
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dylemat? Cytat:
Moja koleżanka zaczęła pisać `na opisy`. I wiecie co, mój były mnie zablokował i tak mnie to rozśmieszyło. Jak widać ma zapisany mój numer i moje szczęście Go nie bawi. I bardzo dobrze.
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
[
bardziej sie ciesze z czegos innego (ale to juz na pw, bo glupie) [/quote]tak nie wolno, kochaniutka! pisz tu szybko!! i jakie głupie??/ nic co nas dotyczy nie jest głupie!! a tym bardziej jeśli coś jest ważne i Cię cieszy!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właściwie nic dodać, nic ująć - identycznie się czuję... i dziś jest dzień, że też tak myślę
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej mnie cieszy to, ze wczoraj kiedys pisal mi smsa na dboranoc to po raz pierwszy od zerwania zdrobnil moje imie wiem, ze to glupie ze ciesze sie z tego ale wlasnie tej zdrobnialej formy najbardziej mi brakowalo
|
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Asia az mnie w srodku zatkalo jak przeczytalam co ten Twoj ex nawyrabial ostatnio!
prosze Cie zignoruj go na pewno jest bardzo ciezko ale jak tylko sie pozbierasz po tym wszystkim to wyrzuc go ze swojego zycia na zawsze! tak nie mozna traktowac ludzi jak on to robi, zyciez jest zbyt krotkie zeby je marnowac przez takich typow! ja naprawde zaczynam watpic w to ze on jest zdrowy psychicznie trzymaj sie Asienka i wirze ze Ci sie uda tylko wpierw saa musisz w to uwierzyc! |
|
|
|
#2450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
eh
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
on tak ale Ty na pewno nie, kochasz go po prostu tyle z nim przezylas tyle was laczy nie mozesz przestac o nim myslec..ja to rozumiem po prostu jestes dla niego zbyt dobroduszna i masz do niego slabosc ale musisz nauczyc sie to zmienić, to nie bedzie proste ale im szybciej tym lepiej
gdyby on byl normalny to jak juz raz by sie zdecydowal wrocic to by juz z Toba zostal i bylibyscie szczesliwi i bylo by wszystko pięknie, ALE on jest jednym wielkim rozchwianiem emocjonalnym ktory pogrywa na uczuciach innych a przy tym mocno rani, na to nie mozna mu pozwalac tylko raz na zawsze go wyrzucic ze swojego zycia, a przynajmniej sie postarac |
|
|
|
#2452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba się cieszyć z małych rzeczy![]() Tak przy okazji to jak mój pisał mi maila (tak, tak, maila ), w którym ze mną zrywał nazwał mnie "Małgosią". Zebrało mu się wtedy na czułości
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
a ja przezywam juz drugi rok rozstanie z facetem z którym tak naprawde nigdy nie bylam, zalosne co? nie no, nie zebym dalej sie pozbierac nie mogla czy cos, ale caly czas o nim mysle, ale boje sie nawiazac z nim po raz"enty" kontakt, bo juz w takiej sytuacji pare razy pokazal ze jest beznadziejny na calej linii ![]() ale po mimo to i tak jest kochany
|
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
jejkuuuuuuuuuuuuu właśnie przeczytałam wątek, jak facet spakował się i wyprowadził z mieszkania nic nie mówiąc swojej kobiecie!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja mam odzyskać wiarę w ludzi jak po świecie chodzi takie podłe COŚ???? może powinnam być wdzięczna, za to że człowiek, którego imienia nie bede wypowiadac, przynajmniej po przemyśleniu swojego zachowania zostawił mi informacje na gg???moze to swiadczy o tym, ze jakies resztki kultury i przyzwoitości jeszcze się w nim tlą??i nie taki całkiem z niego nendertalczyk! świat pełen jest tchórzy i niegodziwców!!! znowu włączył mi się agresor...czuję to.....
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Enka, ja to samo wlasnie przeczytalam!
Z taka mina i sobie pomyslalam, ze przeciez to az strach na jakiego @!@#$%^$#@$%&&##$ mozna trafic! Ja juz wole byc singielka do konca zycia... boze uchron mnie od debili i wykolejencow roznej masci
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież świat oszalał!! co się porobiło?? w głowach im się poprzewracało! masz rację, nie można ich nazwać inaczej jak wykolejeńcami!! aż tak uciekać?? czy któraś z was, kiedykolwiek przywiązała swojego faceta do kaloryfera żeby jej nie opuszczał??szantażowała, że się zabije jak on ją zostawi??padła na kolana i błagała???? a niech sobie idą!!! szerokiej drogi!!!! ale niech to załatwią jak prawdziwi mężczyźni!!czy wogóle jescze to hasło "pradziwy mężczyzna" ma rację bytu???
|
|
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
O jej ale mam zaległości...
ale już biorę się za czytanie i... zaraz postaram się coś skrobnąć...
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#2458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh dobre pytanie ostatnio na zajeciach ze statystyki na temat ukladania pytan ankietowych, moja kumpela wymyslila nastepujace: Czy jestes mezczyzna? 1. Tak 2. Nie 3. Nie wiem
|
|
|
|
|
#2459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak się tylko naiwnie łudzimy i wierzymy coraz to większym palantom!!
|
|
|
|
#2460 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oy nie kochana nie sadze aby wiadomosc pozostawiona na gg nie czyniła z niego tchurza. Powinien wyjaśnić Ci wszystko w 4 oczy! I nie ma co go tutaj bronic. A agresje najlepiej rozładować na czymś - polecam bieganie, ewentualnie spacer- chodz nie zbyt wolne tempo bieganie bedzie lepsze... Cytat:
Tyle tylko ze on odzywa sie pierwszy do mnie... (a ja chiodz sobie zakazuje, tylko na to czekam) a pozniej udawadnia mi jakim jest nieodpowiedzialnym, egoistycznym człowiekiem.. Cytat:
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2008-11-25 o 21:16 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Grunt to dobra zabawa w dobrym towarzystwie-od razu zapomina się o wszystkich dołach i smutkach. Chociaż przyznam się, że po powrocie troszkę mnie dopadło... No bo większość wraca do kogoś, a ja...??? Kiedy byłam jeszcze z Nim to każdy (osobny) wyjazd był ogromną tęsknotą, gdziekolwiek byłam to wiedziałam że czeka na mnie, że tęskni, każda rozmowa i sms były tego dowodem...

) ani nie poruszalismy tematu MY. Ogolnie bylo jak kiedys. Jakies wyglupy, smiechy, rozmowy