Scent Bar VI - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 03:55   #2761
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

O, Sabbath Tobie chyba powinnam powiedzieć - Słodkich snów?

Świetna edycja

Co do imprezowania - zastosuję się To bardzo przyjemny sposób na odchudzanie Jest jeszcze inny - ale póki co, jest mi to poskąpione

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-25 o 03:56
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 06:10   #2762
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Dzien dobry,
Spałam dziś 10 godzin, spać poszłam o... 20.30. Zasnęłam od razu. Jestem więc wyspana jak nigdy, tylko jakos do pracy mi się nie chce iść.

Miłego dnia wszystkim!
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 08:09   #2763
_Adelajda_
Rozeznanie

dzien dobry
ale zima...

mam kawe i mase pracy
_Adelajda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 08:12   #2764
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - a to doooopa z tą zimą. Ledwo co człowiek zrzucił, pewnie do lutego znowu nabierze A tak się cieszyłam....
okropne
Ja juz zauwazyłam lekkie przytycie - wcale mi się to nie podoba nic a nic
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A bo to co innego. Ja jestem chuda tylko w niektórych miejscach i niektórych strojach. W innych (miejscach i strojach) wcale nie jestem.

Kręcę?
I to jak

możesz zostać zawodowym kręcicielem
Cytat:
Ja jestem, ale właściwie już mnie nie ma, bo chcę się jeszcze zdążyć przytulić zanim mi przytulanka do pracy pójdzie.
Ty jeszcze nie poszłaś ? Nooooo nie ......
Cytat:
Madzik - więcej imprez. Imprezowanie odchudza.
To ja już wiem dlaczego jestem taka tłusta za mało imprez - w zasadzie wcale ... no masz
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:19   #2765
_Adelajda_
Rozeznanie

jeny od wieków tak nie mialam
i przyzwyczailam sie ze mam tylko weekendowego TZ-a
i nawet bylo mi z tym dobrze
a teraz mam jakis chory atak tesknoty...

ratunku
Stary 2008-11-25, 09:20   #2766
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
jeny od wieków tak nie mialam
i przyzwyczailam sie ze mam tylko weekendowego TZ-a
i nawet bylo mi z tym dobrze
a teraz mam jakis chory atak tesknoty...

ratunku
A nie myślałaś o drugim??
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:23   #2767
_Adelajda_
Rozeznanie

jakoś nie...
myslisz ze powinnam?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 09:27   #2768
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
jakoś nie...
myslisz ze powinnam?
A najlepiej dwóch na raz. Jeden na weekend, a drugi na week...
No chyba, że faktycznie Wasz związek jest jakiś głęboki, to wtedy zostaje Ci tylko przypięcie karteczki z dniami tygodnia nad łóżkiem i skreślanie codziennie po jednym...
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:45   #2769
gryx82
BAN stały

Witajcie

Patrzę za okno i nie mam ochoty jechać na te zakupy obuwnicze. A właściwie - rozeznanie w asortymencie Wciągnąłem dwa naleśniki i piję kawę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:46   #2770
yoona
Zakorzenienie

kurcze a propos zbierania tłuszczyku na zimę..
ja bardzo bym chciała przytyć.
ale przytyć w biodrach, biuście, tyłku, udach. jem dużo i póki co nazbierałam sobie oponkę, a reszt jest jak jest.grrrr

a najbardziej wkurzają mnie teksty: "jaka ty jestes chuuuudaaa".
zabić.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:47   #2771
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Chcę już sobotę. Jakiś gorszy tydzień mam. Jestem przygotowana że dzisiejszy dzień i kolejne nie będą najlepsze.
Przemęczenie?
Jesień i zima nie wpływają na mnie najlepiej, ja chcę wiosnę.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 09:52   #2772
_Adelajda_
Rozeznanie

czesc "dojsznietym"
okropna jest ta zima, jak kazda zreszta

bluegirl
Stary 2008-11-25, 10:19   #2773
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Chcę już sobotę. Jakiś gorszy tydzień mam. Jestem przygotowana że dzisiejszy dzień i kolejne nie będą najlepsze.
Przemęczenie?
Jesień i zima nie wpływają na mnie najlepiej, ja chcę wiosnę.
Ja nie chcę soboty mam zjazd na ucczelni.

Za oknem śnieg i mróz brrrr....
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 10:31   #2774
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mnie tam wtorek odpowiada. Siedzę w ciepłym biurze, za oknem piękne słońce, mam wyjatkowo spokojny dzień, nikt mi nie smrodzi smażeniną i nie wydziera się nad głową, ładnie pachnę, jest mi ciepło i prowadzę przemiłą rozmowę. A już w piątek wypłata Może tak być dalej, poproszę
Stary 2008-11-25, 10:41   #2775
glamourous
Zakorzenienie

czesc wszystkim

ja tez wtorkow nienawidze...w ogole pon-wt- dol- w sreode jestem w miare do zycia, od czwartku nastroj sie podnosi i szczty osiaga w piatkowy wieczor, by potem w niedziele znow opasc.
u nas tez zimno brrrrr - i tez musze zakupic buty jakies cieplutkie a takze mimo niechceci do czapek jakowes nakrycie glowy

ja to sie musze wypowiedziec jeszcze na temat interpretacji snow- otoz nie ma w senniku o seksie z ksiedzem bo by sie radiomaryjne babcie zgorszyly i prosze pomyslec co by sie stalo...pewnie jakas rewolucja by nam grozila na skale pazdziernikowej co najmniej

Sabb- no co ogryzek ogryzkiem, ale przeciez z calego jabluszka co jest najwazniejsze - no wiadomo pesteczki w srodeczku ogryzka bo z nich nowe jabluszka rosna
wiec oczywiscie ogryzek to nie tylko kokosowy interes ale tez ogolne szczescie powodzenie itd. zaraz pojde po szklana kule
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 10:49   #2776
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Mnie tam wtorek odpowiada. Siedzę w ciepłym biurze, za oknem piękne słońce, mam wyjatkowo spokojny dzień, nikt mi nie smrodzi smażeniną i nie wydziera się nad głową, ładnie pachnę, jest mi ciepło i prowadzę przemiłą rozmowę. A już w piątek wypłata Może tak być dalej, poproszę
Ja mam dzień a może i tydzień marudzenia . Wypłata mnie tak nie cieszy, od zeszłego miesiąca gdzie na kilka dni przed wypłatą dowiedziałam ze że bedę mieć potrącone 18% na zus i składki. Uszczuplili mi pensję niestety

Tak ostatnio myślałam jak będzie się rozwijać to forum, jak będzie wyglądać za rok, dwa.
Na inne nie zaglądam, raz na kilka miesięcy na wizażystkę wdepnę jedną nogą.
Może i na forum Perfumy będą Podfora np.:
- Spotkania/Sabaty/Zloty
- Wspólne zakupy (Wątki są dla mnie bardziej widoczne niż Kluby, każde wspólne zakupy miałyby na podforum osobne wątki)
- Wymiany perfumeryjne (próbki, odlewki, może i flakony) każdy miałby osobny wątek wymiankowy

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 11:32   #2777
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
J
Tak ostatnio myślałam jak będzie się rozwijać to forum, jak będzie wyglądać za rok, dwa.
- Spotkania/Sabaty/Zloty
- Wspólne zakupy (Wątki są dla mnie bardziej widoczne niż Kluby, każde wspólne zakupy miałyby na podforum osobne wątki)
- Wymiany perfumeryjne (próbki, odlewki, może i flakony) każdy miałby osobny wątek wymiankowy
Ja w barze ostatnio mniej siedzę niż dotychczas...ponieważ jeden temat szczególnie jest w zasięgu mojego zainteresowania.

Kicham cos strasznie i w nosie kręci..oby nic sie nie przyplątało do mnie.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 12:33   #2778
glamourous
Zakorzenienie

no to ja sie jeszcze na dodatek zwierze -dzis mi szefowa powiedziala ze jesli odejdeprzed koncem miesiaca to mi nie potraca podatku- w ogole nie czaje o co chodzi ale jesli mam pracowac 3 dni mniej i miec z tego wiecej kasy to jasne ze tak zrobie
kwiatuszki moje doradzcie co robic- w piatek moj ostatni dzien w pracy- jest impreza firmowa czyli xmas party- tzn kolacja i wyjscie na jakis tam kabaret. oplacone przez firme
jak radzicie czy isc w ramach pozegnania z ludzmi czy moze olac i sie wypiac- juz sama nie wiem co zrobic
Stary 2008-11-25, 13:37   #2779
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
kurcze a propos zbierania tłuszczyku na zimę..
ja bardzo bym chciała przytyć.
ale przytyć w biodrach, biuście, tyłku, udach. jem dużo i póki co nazbierałam sobie oponkę, a reszt jest jak jest.grrrr

a najbardziej wkurzają mnie teksty: "jaka ty jestes chuuuudaaa".
zabić.
Yoono, ja na takie teksty, zawsze odpowiadam z uśmiechem "wiem i bardzo mi się to podoba" Uwielbiam swoje double zero size
Stary 2008-11-25, 14:15   #2780
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Trochę na wariata to było, bo Favkes dyżurną porcję kobiecości odwaliła i jeszcze parę dni przed spotkaniem termin był niepewny. Next time powiadomimy Cię koniecznie (tylko czy Ty aby jeszcze nie karmisz piersią?).
No Ewcia nadal jest ssakiem ale przeżyje jak dostanie słoiczek i kaszkę zamiast "mamy". A ja kilka godzin bez Ewy tez przeżyję.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Eenax

Rany, jak ja się cieszę, że nie mam takiego uszczęśliwiacza w domu
Ważę się tylko czasami , jak pójdę do rodziców
1. No co?

2. A ja mam taką wagę co ja dodawali gratis do balsamu wyszczyplajacego.
I jednego dnia ja lubie (pokazuje 56 kg) a drugiego dnia nie (pokazuje 65) wiec w sumie jest OK.

Zmiana tematu.

Dziś się na maksa wkurzyłam i pierwszy raz w życiu zrobiłam awanturę kobiecie w ciąży. No wqur..ła mnie koleżanka na maxa.
Żalila sie ze ma problemy z nerkami, znów jest przeziebiona a na dodatek znów bedzie musiala sie władowac w kredyt bo trzeba kupic wózek, łożeczko dla dziecka i mebelki.

Normalnie mna zatrzesno i pusciłam jej wizankę.
Nawrzeszczałam na ną ze gdyby nie kopciła papierochów to nie miała by problemów z nerkami, nie przeziebiła by sie bo by na papieroska nie wychodziła na balkon nie ubrana i jak by nie kopciła to by nie musiała sie pchac w kredyt bo rocznie przepala ponad 2,5 tys. (jej maz tez tyle przepala) a za tą kwote miała by i super wózek i urządzony pokój dla malucha.
A potem jeszcze pojechałam po niej za jedzenie fastfoodów, jedzenia z torebki i słoików itp. I ze pożniej sie skarzy na chore nerki.
Na koniec byłam tak wkurzona ze stwierdziłam ze jak ja zobacze choć raz z papierosem lub poczuje od niej papierosy to sobie do przychodni sama bedzie zapierd...ać na piechotkę a nie du..pe wozić.

No i jestem na siebie strasznie zla ze nie potrafiłam sie opanowac. Ciekawe czy zadzwoni w czwartek by ja podrzucic do przychodni.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 14:21   #2781
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
No i jestem na siebie strasznie zla ze nie potrafiłam sie opanowac. Ciekawe czy zadzwoni w czwartek by ja podrzucic do przychodni.
Eenax, nie masz powodu, żeby być na siebie zła, niektórymi trzeba potrząsnać, zwłaszcza w takiej sytuacji. Mnie osobiście szlag trafia, jak widze takie "mamuśki" z dzieckiem w wózeczku i fają w gębie. Takie biedactwo nie ma wyjścia, od najmłodszych lat jest biernym palaczem a dziecko Twojej kolezanki ma jeszcze gorzej, bo jeszcze przed narodzeniem jest trute. Przepraszam, ale w tej kwestii jestem cięta jak osa i zdania nie zmienię (sama jestem dzieckiem kobiety palącej przez całaciążę i wiem, jakie to daje efekty)
Stary 2008-11-25, 14:48   #2782
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Eenax - nie przejmuj się. Twoja koleżanka jest naprawdę lekkomyślna, miałaś prawo zrobić jej kurację wstrząsową. Naprawdę w głowie mi się nie mieści, żeby być w ciąży i palić, a do tego jeszcze, żeby swój nałóg usukteczniać, wyskakiwać na balkon w kurteczce - albo i bez. Robi mi się słabo, na samo wyobrażenie, jak ona stoi w jakimś sweterku na tym balkonie, przy tej pizgawicy. A potem się żalić, że się jest przeziębionym czy, że nerki bolą. Przepraszam, ale to już podchodzi pod głupotę

Osobiście drażni mnie jeszcze przekonanie powszechne wśród przyszłych matek, że lampka wina ( zwłaszcza czerwonego) nie szkodzi. Wobec powodzi wypowiedzi lekarzy, że czerwone wino to TEŻ alkohol, który szkodzi dziecku.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-25 o 14:51
Stary 2008-11-25, 14:55   #2783
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Eenax - nie przejmuj się. Twoja koleżanka jest naprawdę lekkomyślna, miałaś prawo zrobić jej kurację wstrząsową. Naprawdę w głowie mi się nie mieści, żeby być w ciąży i palić, a do tego jeszcze, żeby swój nałóg usukteczniać, wyskakiwać na balkon w kurteczce - albo i bez. Robi mi się słabo, na samo wyobrażenie, jak ona stoi w jakimś sweterku na tym balkonie, przy tej pizgawicy. A potem się żalić, że się jest przeziębionym czy, że nerki bolą. Przepraszam, ale to już podchodzi pod głupotę
Eenax malo nakrzyczalas trzeba bylo dooope skopac i kwiatkow nasadzic
i nie patrzec w ciazy czy nie co to od kiedy to kobiety w ciazy zasluguja na jakies szczegolne traktowanie

a co nalezalo sie to trza bylo zjechac ale swoja droga ze pali w ciazy to za samo to bym jej tego papierocha w gardlo wcisnela...

ja sie tylko tak pochwale ze dostalam od kolezanki rewelacyjna ksiazke przewodnik po perfumach- wielka grubasna z 400 stron ma i to bez obrazkow- chyba wszystkie perfumy w niej sa od niszy po popularne bede miala co czytac jak juz sie stane bezrobotna

Madzik- mi pani doktor powiedziala ze jakbym chciala sie napic kieliszek wina w swieta to moge. co nie znaczy ze to zrobie

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-25 o 14:56
Stary 2008-11-25, 15:00   #2784
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Madzik- mi pani doktor powiedziala ze jakbym chciala sie napic kieliszek wina w swieta to moge. co nie znaczy ze to zrobie
Wiesz, lekarze trąbią na alarm, bo Polki biorą przykład z Francuzek, które będąc w ciąży, walą lampkę wina ( albo i dwie) przez 7 dni w tygodniu, przez 9 miesiący ciąży ( Bo przecież wino jest zdrowe, to ichni skarb narodowy i w ogóle...). Francuscy lekarze dopiero zaczynają z tym walczyć, jak spostrzegli, co to się wyrabia

Frank Zappa

Stary 2008-11-25, 15:04   #2785
martwa papuga
Zakorzenienie

Eenax, miałaś rację, że kobiecie zwróciłaś uwagę chociaż i tak wątpię żeby się zreflektowała...

A tu dwie linki dla Sabbath: JEDNA i DRUGA

Edytowane przez martwa papuga
Czas edycji: 2008-11-25 o 15:12
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 15:29   #2786
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Eenax, miałaś rację, że kobiecie zwróciłaś uwagę chociaż i tak wątpię żeby się zreflektowała...

A tu dwie linki dla Sabbath: JEDNA i DRUGA
tylko dla Sabbath czy my tez mozemy spojrzec?

Madzik wiem co masz na mysli - jak mowie ja nie zamierzam w ogole pic i mysle ze te 9 miesiecy dla dobre swojego dziekca mozna poswiecic...zreszta ze mnie taki pijak jak z durszlaka nocnik, chyba gorszym wyrzeczeniem jest dla mnie niejedzenie serkow plesniowych ale coz....
Stary 2008-11-25, 15:33   #2787
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Madzik wiem co masz na mysli - jak mowie ja nie zamierzam w ogole pic i mysle ze te 9 miesiecy dla dobre swojego dziekca mozna poswiecic...zreszta ze mnie taki pijak jak z durszlaka nocnik, chyba gorszym wyrzeczeniem jest dla mnie niejedzenie serkow plesniowych ale coz....

A o serkach pleśniowych to nie wiedziałam. A co z nimi nie tak, jeżeli chodzi o ciążę?

Frank Zappa

Stary 2008-11-25, 15:37   #2788
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
A o serkach pleśniowych to nie wiedziałam. A co z nimi nie tak, jeżeli chodzi o ciążę?
najpierw nasza Eenax nieoceniona skarbnica madrosci mi powiedziala, a potem pani doktor- chodzi o to ze sa one wyrabiane z niepasteryzowanego mleka, nie wiem w czym to przeszkadza ale widac w czyms musi... jak mowie z sushi owocami morza tatarem krwistymi befsztykami itp pozegnalam sie bez najmniejszego zalu ( nie moje smaki zdecydowanie) - ale serkow szkoda
Stary 2008-11-25, 16:27   #2789
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
- Spotkania/Sabaty/Zloty
Moim zdaniem to bylaby super sprawa. Moze warto byloby puscic ten pomysl "dalej"?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:33   #2790
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Nie możecie, kategorycznie

Napisałam "dla Sabbath", bo to ona dziś szukała krwistoczerwonej szminki. A te dwie są na Tru w ładnej promocji.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości