![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
O, Sabbath
![]() ![]() ![]() Świetna edycja ![]() Co do imprezowania - zastosuję się ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-25 o 03:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Spałam dziś 10 godzin, spać poszłam o... 20.30. Zasnęłam od razu. Jestem więc wyspana jak nigdy, tylko jakos do pracy mi się nie chce iść. Miłego dnia wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
ale zima... mam kawe i mase pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz zauwazyłam lekkie przytycie - wcale mi się to nie podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() możesz zostać zawodowym kręcicielem ![]() Cytat:
To ja już wiem dlaczego jestem taka tłusta ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Rozeznanie
|
jeny od wieków tak nie mialam
i przyzwyczailam sie ze mam tylko weekendowego TZ-a i nawet bylo mi z tym dobrze a teraz mam jakis chory atak tesknoty... ratunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Rozeznanie
|
jakoś nie...
myslisz ze powinnam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2768 |
BAN stały
|
![]()
A najlepiej dwóch na raz. Jeden na weekend, a drugi na week...
![]() No chyba, że faktycznie Wasz związek jest jakiś głęboki, to wtedy zostaje Ci tylko przypięcie karteczki z dniami tygodnia nad łóżkiem i skreślanie codziennie po jednym... |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() Patrzę za okno i nie mam ochoty jechać na te zakupy obuwnicze. A właściwie - rozeznanie w asortymencie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
kurcze a propos zbierania tłuszczyku na zimę..
ja bardzo bym chciała przytyć. ale przytyć w biodrach, biuście, tyłku, udach. jem dużo i póki co nazbierałam sobie oponkę, a reszt jest jak jest.grrrr a najbardziej wkurzają mnie teksty: "jaka ty jestes chuuuudaaa". zabić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Chcę już sobotę. Jakiś gorszy tydzień mam. Jestem przygotowana że dzisiejszy dzień i kolejne nie będą najlepsze.
Przemęczenie? Jesień i zima nie wpływają na mnie najlepiej, ja chcę wiosnę.
![]() |
#2772 |
Rozeznanie
|
czesc "dojsznietym"
okropna jest ta zima, jak kazda zreszta bluegirl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
niecnotliwa dziewica
|
Mnie tam wtorek odpowiada. Siedzę w ciepłym biurze, za oknem piękne słońce, mam wyjatkowo spokojny dzień, nikt mi nie smrodzi smażeniną i nie wydziera się nad głową, ładnie pachnę, jest mi ciepło i prowadzę przemiłą rozmowę. A już w piątek wypłata
![]() ![]()
#2775 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
![]() ja tez wtorkow nienawidze...w ogole pon-wt- dol- w sreode jestem w miare do zycia, od czwartku nastroj sie podnosi i szczty osiaga w piatkowy wieczor, by potem w niedziele znow opasc. u nas tez zimno brrrrr - i tez musze zakupic buty jakies cieplutkie a takze mimo niechceci do czapek jakowes nakrycie glowy ![]() ja to sie musze wypowiedziec jeszcze na temat interpretacji snow- otoz nie ma w senniku o seksie z ksiedzem bo by sie radiomaryjne babcie zgorszyly i prosze pomyslec co by sie stalo...pewnie jakas rewolucja by nam grozila na skale pazdziernikowej co najmniej ![]() Sabb- no co ogryzek ogryzkiem, ale przeciez z calego jabluszka co jest najwazniejsze - no wiadomo pesteczki w srodeczku ogryzka ![]() ![]() wiec oczywiscie ogryzek to nie tylko kokosowy interes ale tez ogolne szczescie powodzenie itd. zaraz pojde po szklana kule ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak ostatnio myślałam jak będzie się rozwijać to forum, jak będzie wyglądać za rok, dwa. Na inne nie zaglądam, raz na kilka miesięcy na wizażystkę wdepnę jedną nogą. Może i na forum Perfumy będą Podfora np.: - Spotkania/Sabaty/Zloty - Wspólne zakupy (Wątki są dla mnie bardziej widoczne niż Kluby, każde wspólne zakupy miałyby na podforum osobne wątki) - Wymiany perfumeryjne (próbki, odlewki, może i flakony) każdy miałby osobny wątek wymiankowy
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kicham cos strasznie i w nosie kręci..oby nic sie nie przyplątało do mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
no to ja sie jeszcze na dodatek zwierze -dzis mi szefowa powiedziala ze jesli odejdeprzed koncem miesiaca to mi nie potraca podatku- w ogole nie czaje o co chodzi ale jesli mam pracowac 3 dni mniej i miec z tego wiecej kasy to jasne ze tak zrobie
![]() kwiatuszki moje doradzcie co robic- w piatek moj ostatni dzien w pracy- jest impreza firmowa czyli xmas party- tzn kolacja i wyjscie na jakis tam kabaret. oplacone przez firme jak radzicie czy isc w ramach pozegnania z ludzmi czy moze olac i sie wypiac- juz sama nie wiem co zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. A ja mam taką wagę co ja dodawali gratis do balsamu wyszczyplajacego. I jednego dnia ja lubie (pokazuje 56 kg) a drugiego dnia nie (pokazuje 65) wiec w sumie jest OK. Zmiana tematu. Dziś się na maksa wkurzyłam i pierwszy raz w życiu zrobiłam awanturę kobiecie w ciąży. No wqur..ła mnie koleżanka na maxa. Żalila sie ze ma problemy z nerkami, znów jest przeziebiona a na dodatek znów bedzie musiala sie władowac w kredyt bo trzeba kupic wózek, łożeczko dla dziecka i mebelki. Normalnie mna zatrzesno i pusciłam jej wizankę. Nawrzeszczałam na ną ze gdyby nie kopciła papierochów to nie miała by problemów z nerkami, nie przeziebiła by sie bo by na papieroska nie wychodziła na balkon nie ubrana i jak by nie kopciła to by nie musiała sie pchac w kredyt bo rocznie przepala ponad 2,5 tys. (jej maz tez tyle przepala) a za tą kwote miała by i super wózek i urządzony pokój dla malucha. A potem jeszcze pojechałam po niej za jedzenie fastfoodów, jedzenia z torebki i słoików itp. I ze pożniej sie skarzy na chore nerki. Na koniec byłam tak wkurzona ze stwierdziłam ze jak ja zobacze choć raz z papierosem lub poczuje od niej papierosy to sobie do przychodni sama bedzie zapierd...ać na piechotkę a nie du..pe wozić. No i jestem na siebie strasznie zla ze nie potrafiłam sie opanowac. Ciekawe czy zadzwoni w czwartek by ja podrzucic do przychodni.
![]() |
#2781 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
Eenax - nie przejmuj się. Twoja koleżanka jest naprawdę lekkomyślna, miałaś prawo zrobić jej kurację wstrząsową. Naprawdę w głowie mi się nie mieści, żeby być w ciąży i palić, a do tego jeszcze, żeby swój nałóg usukteczniać, wyskakiwać na balkon w kurteczce - albo i bez. Robi mi się słabo, na samo wyobrażenie, jak ona stoi w jakimś sweterku na tym balkonie, przy tej pizgawicy
![]() ![]() Osobiście drażni mnie jeszcze przekonanie powszechne wśród przyszłych matek, że lampka wina ( zwłaszcza czerwonego) nie szkodzi. Wobec powodzi wypowiedzi lekarzy, że czerwone wino to TEŻ alkohol, który szkodzi dziecku.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-25 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie patrzec w ciazy czy nie co to od kiedy to kobiety w ciazy zasluguja na jakies szczegolne traktowanie ![]() a co nalezalo sie to trza bylo zjechac ale swoja droga ze pali w ciazy to za samo to bym jej tego papierocha w gardlo wcisnela... ja sie tylko tak pochwale ze dostalam od kolezanki rewelacyjna ksiazke ![]() ![]() ![]() Madzik- mi pani doktor powiedziala ze jakbym chciala sie napic kieliszek wina w swieta to moge. co nie znaczy ze to zrobie ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-25 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
Eenax, miałaś rację, że kobiecie zwróciłaś uwagę
![]() ![]() A tu dwie linki dla Sabbath: JEDNA i DRUGA ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-11-25 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzik wiem co masz na mysli - jak mowie ja nie zamierzam w ogole pic i mysle ze te 9 miesiecy dla dobre swojego dziekca mozna poswiecic...zreszta ze mnie taki pijak jak z durszlaka nocnik, chyba gorszym wyrzeczeniem jest dla mnie niejedzenie serkow plesniowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o serkach pleśniowych to nie wiedziałam. A co z nimi nie tak, jeżeli chodzi o ciążę?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Nie możecie, kategorycznie
![]() Napisałam "dla Sabbath", bo to ona dziś szukała krwistoczerwonej szminki. A te dwie są na Tru w ładnej promocji. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.