Scent Bar VI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 16:36   #2791
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Nie możecie, kategorycznie
wiedzialam dlatego nie zajrzalam
a jesli mowisz ze szminki ale tak zakamuflowane to moze chodzi o takie z wysuwanym fiutkiem o jakich mowa byla pare stron temu...
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:40   #2792
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
O, Sabbath Tobie chyba powinnam powiedzieć - Słodkich snów?

Świetna edycja

Co do imprezowania - zastosuję się To bardzo przyjemny sposób na odchudzanie Jest jeszcze inny - ale póki co, jest mi to poskąpione
Ten inny chyba nie jest za dobry. Gdyby był, byłabym chuda jak przecinek.

Ale taka solidna kilkudniowa impreza zwala z karku par kilo. Choć nie wiem, w jakim stopniu jest to wynik odwodnienia.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Ja juz zauwazyłam lekkie przytycie - wcale mi się to nie podoba nic a nic
Ja nie zauważyłam u Ciebie przytycia. Masz perfekcyjną figurę.

Cytat:
I to jak

możesz zostać zawodowym kręcicielem
No popatrz, ile to talentów w człowieku siedzi.

Cytat:
To ja już wiem dlaczego jestem taka tłusta za mało imprez - w zasadzie wcale ... no masz
A ty jesteś tłusta?
Od niedzieli się otłuściłaś? Niezłe masz tempo.

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
jeny od wieków tak nie mialam
i przyzwyczailam sie ze mam tylko weekendowego TZ-a
i nawet bylo mi z tym dobrze
a teraz mam jakis chory atak tesknoty...

ratunku
Adelajdo... Jeszcze tylko trzy dni.

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
kurcze a propos zbierania tłuszczyku na zimę..
ja bardzo bym chciała przytyć.
ale przytyć w biodrach, biuście, tyłku, udach. jem dużo i póki co nazbierałam sobie oponkę, a reszt jest jak jest.grrrr

a najbardziej wkurzają mnie teksty: "jaka ty jestes chuuuudaaa".
zabić.
Yoono, ja pamiętam, że swego czasu łapałam się na litościwe "komplementy w kontekście". Czyli na przykład:
Kumpela o innej dziewczynie: Jaka ona jest strasznie chuda, anoreksja po prostu.
Ja zerkam i widzę laskę w wagowej szeroookiej normie w sumie, nie wiem, czy nie ciut większej masy ode mnie. Minę mam nietęgą.
Kumpela zauważa i szyje temat: Ale Ty wyglądasz chudo, ale zdrowo.

Byłam prawie wzruszona.

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Sabb- no co ogryzek ogryzkiem, ale przeciez z calego jabluszka co jest najwazniejsze - no wiadomo pesteczki w srodeczku ogryzka bo z nich nowe jabluszka rosna
wiec oczywiscie ogryzek to nie tylko kokosowy interes ale tez ogolne szczescie powodzenie itd. zaraz pojde po szklana kule
Glamourous, oficjalnie oświadczam jesteś pierwszym znanym mi interpretatorem snów, z którym zamierzam się zgadzać.
Gdybyś kiedyś chciała powróżyć miz ręki osobiście - zachęcam. Jeszcze więcej powodzenia się przyda.

Cytat:
no to ja sie jeszcze na dodatek zwierze -dzis mi szefowa powiedziala ze jesli odejdeprzed koncem miesiaca to mi nie potraca podatku- w ogole nie czaje o co chodzi ale jesli mam pracowac 3 dni mniej i miec z tego wiecej kasy to jasne ze tak zrobie
kwiatuszki moje doradzcie co robic- w piatek moj ostatni dzien w pracy- jest impreza firmowa czyli xmas party- tzn kolacja i wyjscie na jakis tam kabaret. oplacone przez firme
jak radzicie czy isc w ramach pozegnania z ludzmi czy moze olac i sie wypiac- juz sama nie wiem co zrobic
Jesli masz ochotę na kabaret i spotkanie, to idź. jesli nie masz ochoty i będzie to dla Ciebie trudnie - nie idź. Proste.
Ale jeśli już pójdziesz - nie rozpaczaj, bądź pogodna i pokaż im, że dasz sobie radę.

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
No Ewcia nadal jest ssakiem ale przeżyje jak dostanie słoiczek i kaszkę zamiast "mamy". A ja kilka godzin bez Ewy tez przeżyję.
Ok, to jesteśmy umówione na bliżej nie wiadomo kiedy.

Cytat:
1. No co?

2. A ja mam taką wagę co ja dodawali gratis do balsamu wyszczyplajacego.
I jednego dnia ja lubie (pokazuje 56 kg) a drugiego dnia nie (pokazuje 65) wiec w sumie jest OK.
Hihihi! Ja miałam taką, która przy delikatnym wejściu pokazywała mi jakieś 11-12 kilo, a po serii porządnych podskoków o sto więcej.
Regulowałam sobie wagę w stosunku do sampopczucia za pomocą kontrolowanych przytupów.

Cytat:
(...) Normalnie mna zatrzesno i pusciłam jej wizankę. (...)
Eenax, to nie była wiązanka, tylko rzetelna analiza jej postępowania połączona z serią dobrych rad podanych w sposób bezdyskusyjny.

A tak serio - myślę, że to dowód rzetelnej troski i w gruncie rzeczy dobra rzecz, że komuś chce się pofatygowac i powiedzieć takie trudne rzeczy. Może gdyby częsciej ludzie tak reagowali mniej mielibyśmy wczesnieków, plodów z niską wadą urodzeniową i niedotlenionym mózgiem.

Cytat:
A tu dwie linki dla Sabbath: JEDNA i DRUGA
Jeju, druga linka!
Zapisuję i z pewnością popędzę testować.
Wsadzę pałeczkę do uszu do pojemniczka z błyszczykiem.

Dzięki Ptaszyno Niebieska.

edit:
Papuź, nie zdążę z Truskawy. mam na to tydzień.
Cytat:
Madzik wiem co masz na mysli - jak mowie ja nie zamierzam w ogole pic i mysle ze te 9 miesiecy dla dobre swojego dziekca mozna poswiecic...zreszta ze mnie taki pijak jak z durszlaka nocnik, chyba gorszym wyrzeczeniem jest dla mnie niejedzenie serkow plesniowych ale coz....
Bez alkoholu to pikuś, ale serki pleśniowe to koszmarne poświęcenie. Dobrze, że w ciąży o tym nie wiedziałam. Z drugiej strony - nie pochłaniałam ich wówczas w takich ilościach, jak teraz.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:41
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:55   #2793
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Glamourous, oficjalnie oświadczam jesteś pierwszym znanym mi interpretatorem snów, z którym zamierzam się zgadzać.
Gdybyś kiedyś chciała powróżyć miz ręki osobiście - zachęcam. Jeszcze więcej powodzenia się przyda.

Jesli masz ochotę na kabaret i spotkanie, to idź. jesli nie masz ochoty i będzie to dla Ciebie trudnie - nie idź. Proste.
Ale jeśli już pójdziesz - nie rozpaczaj, bądź pogodna i pokaż im, że dasz sobie radę.

Hihihi! Ja miałam taką, która przy delikatnym wejściu pokazywała mi jakieś 11-12 kilo, a po serii porządnych podskoków o sto więcej.
Regulowałam sobie wagę w stosunku do sampopczucia za pomocą kontrolowanych przytupów.

Sabb moje talenty wrozbiarskie ograniczaja sie do wyguglowania hasla "sennik online" - z reki nie mialam przyjemnosci ale jestem pewna ze ogryzek to dostatecznie dobry znak poza tym zagladam tu wlasnie do filizanki mojej slabiutkiej kawy (rozpuszczalnej) i z fusow tez wychodzi wszystko co najlepsze

co do wyjscia na Xmas to nadal bije sie z myslami- ale w sumie ludzie sa i zawsze byli fajni, nawet szefowa dzis przemowila do mnie ludzkim glosem i to dwakroc ! i bardzo sie zaciekawila moja ksiazka perfumowa wiec mysle ze moze jednak pojsc w ramach pozegnania... ja juz nie rozpaczam, ciesze sie na miesiac w Polsce jak szalona

co do wagi to moja w zaleznosci do tego czy stoi sie na prawej czy lewej nodze pokazuje +- 5 kilo...wiec jesli czuje sie dzielna i gotowa zeby zmierzyc sie z rzeczywistoscia, to staje normalnie. jesli chce sobie humor poprawic to na lewej... na prawej to jesli czlowiek rozwaza samobojstwo i potrzebuje gwozdzia do trumny
Stary 2008-11-25, 17:03   #2794
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
No Ewcia nadal jest ssakiem ale przeżyje jak dostanie słoiczek i kaszkę zamiast "mamy". A ja kilka godzin bez Ewy tez przeżyję.
i dobrze, zdrowa relacja
Cytat:
1. No co?
nico
Cytat:
2. A ja mam taką wagę co ja dodawali gratis do balsamu wyszczyplajacego.
I jednego dnia ja lubie (pokazuje 56 kg) a drugiego dnia nie (pokazuje 65) wiec w sumie jest OK.
no w sumie, równowaga jest
Ja za każdym razem jak wchodzę u Mamy na wagę, staram się sobie przypomnieć ile ważyłam poprzednim razem - serio - nie pamiętam
Cytat:
No i jestem na siebie strasznie zla ze nie potrafiłam sie opanowac. Ciekawe czy zadzwoni w czwartek by ja podrzucic do przychodni.
Napewno zadzwoni.
Przecież nie powiedziałaś niczego co powinno ja urazić.
Cytat:
najpierw nasza Eenax nieoceniona skarbnica madrosci mi powiedziala, a potem pani doktor- chodzi o to ze sa one wyrabiane z niepasteryzowanego mleka, nie wiem w czym to przeszkadza ale widac w czyms musi... jak mowie z sushi owocami morza tatarem krwistymi befsztykami itp pozegnalam sie bez najmniejszego zalu ( nie moje smaki zdecydowanie) - ale serkow szkoda
Potwierdzam
Cytat:
Ten inny chyba nie jest za dobry. Gdyby był, byłabym chuda jak przecinek.

Cytat:
Ale taka solidna kilkudniowa impreza zwala z karku par kilo. Choć nie wiem, w jakim stopniu jest to wynik odwodnienia.
przydałaby mi się
Cytat:
Ja nie zauważyłam u Ciebie przytycia. Masz perfekcyjną figurę.
Tak, tak .... ehem ... jaaaasne .....
A jedzie mie tu czołk ??
Cytat:
No popatrz, ile to talentów w człowieku siedzi.
W takim czlowieku może siedziec i jeszcze więcej .... Sabbaciku
Cytat:
A ty jesteś tłusta?
Od niedzieli się otłuściłaś? Niezłe masz tempo.
Ha! Bo Wy nie zauważyłyście, że ja byłam całkiem zasznurowana sciskaczami - to dlatego tak kasłałam i mało mówiłam - bo mi ciężko było oddychac od tego ściśnięcia
A zarazz po powrocie do domu nadrabiałam Fast Foodami
Cytat:
Bez alkoholu to pikuś, ale serki pleśniowe to koszmarne poświęcenie. Dobrze, że w ciąży o tym nie wiedziałam. Z drugiej strony - nie pochłaniałam ich wówczas w takich ilościach, jak teraz.
Mnie to w zasadzie i serki nie byly w glowie - w zasadzie nic mi nie było w głowie, tylko miska sedesowa i ew. woda minaralna

Przeleciał mój Fiołkowy Aniołek - drugie podejście

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-25 o 17:12
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:09   #2795
gryx82
BAN stały

Cytat:
Sabb- no co ogryzek ogryzkiem, ale przeciez z calego jabluszka co jest najwazniejsze - no wiadomo pesteczki w srodeczku ogryzka bo z nich nowe jabluszka rosna
wiec oczywiscie ogryzek to nie tylko kokosowy interes ale tez ogolne szczescie powodzenie itd. zaraz pojde po szklana kule
Myślałaś nad tym, co by sobie w ten sposób dorabiać?

Cytat:
kwiatuszki moje doradzcie co robic- w piatek moj ostatni dzien w pracy- jest impreza firmowa czyli xmas party- tzn kolacja i wyjscie na jakis tam kabaret. oplacone przez firme
jak radzicie czy isc w ramach pozegnania z ludzmi czy moze olac i sie wypiac- juz sama nie wiem co zrobic
Ja bym poszedł No... chyba, że na nich patrzeć nie możesz, to nie idź

Cytat:
A ja mam taką wagę co ja dodawali gratis do balsamu wyszczyplajacego.
Waga gratis do balsamu

Sorry, ale pierwszyraz słyszę o takiej promocji

Cytat:
ja sie tylko tak pochwale ze dostalam od kolezanki rewelacyjna ksiazke przewodnik po perfumach- wielka grubasna z 400 stron ma i to bez obrazkow- chyba wszystkie perfumy w niej sa od niszy po popularne
Też kcem taką knigę

Cytat:
...gorszym wyrzeczeniem jest dla mnie niejedzenie serkow plesniowych ale coz....
Ale są też w sprzedaży takie z mleka pasteryzowanego - Eenax wspominała o nich przed swoim rozdwojeniem

Cytat:
Nie możecie, kategorycznie
A ja zajrzałem

Cytat:
Stawiam, że w 90%

Cytat:
W pierwszej chwili pomyślałem - dlaczego chcesz wkładać tę pałeczkę od błyszczyka do ucha?

---

Mam upatrzone trzewiki (jaki mnie ta nazwa śmieszy ) na zimę - za kostkę, czarne, lakierowane. Tylko 350 zł. to nie jest rewelacyjna cena

No i chciałem odświeżyć znajomość z Au Masculine, ale w Sephorze niet Pytam się konsultantkę o ten zapach, a ta pędzi do damskiej półki. Skosultowała się z kimś tam i wyszło, że nie ma

Wspomniane przeze mnie w którymś z wątków Opium ph edp jest w cenie 252zł. za 50ml. No i ogólnie ceny mają "bardzo konkurencyjne"

W nos wpadł mi męski zapach Jose Eisenberg, zapowiada się bardzo ciekawie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:18   #2796
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Ani żadnej Samsarki, ani Organzuni , ani niczego innego cieplutkiego . i tak się zastanawiam, czy sobie nabyc Samsarkę edt , czy możę Orlane B 21, czy
L`orka ?
Coś , co by było cieplutki , z ogonkiem , trwałe i szlachetne .
Biednemu sercu radźcie .....
Myślę, że Samsara

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Na szczęście mój tak nie ma.
Na szczęście mój też nie.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak jesteś w stanie znosić coś takiego. Mój facet musi mnie uważać z ósmy cud świata Gdyby narzekał, że nie wyglądam jak Kim Kardashian to chyba w końcu bym się wkurzyła i postanowiła go nie dręczyć obecnością mojej niesatysfakcjonującej go estetycznie osoby w jego okolicy
Truskawciu , święte słowa ! Ja zrobiłabym tak samo.

Cytat:
Napisane przez sasia73 Pokaż wiadomość
Wymazywacz też bym chciała - najpierw śmierć Taty, a teraz rozwód po 13 latach małżeństwa... Wszystko w tym samym czasie... A tu idą Święta... Cholera jasna, no super po prostu! Ale ja się nie dam!!! Przeżyję to i już!!!
Sasiu , przesyłam wirtualnego przytulaka, i mam nadzieje, że niebawem odnajdziesz szczęście - życzę ci tego z całego serduszka !

Cytat:
ja tez wtorkow nienawidze...
Podpinam się pod to stwierdzenie - też nie lubię wtorków
I can feel it tearing me apart..."

Edytowane przez SpanishMyszka
Czas edycji: 2008-11-25 o 17:20
SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:21   #2797
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ja bym poszedł No... chyba, że na nich patrzeć nie możesz, to nie idź

Też kcem taką knigę

Mam upatrzone trzewiki (jaki mnie ta nazwa śmieszy ) na zimę - za kostkę, czarne, lakierowane. Tylko 350 zł. to nie jest rewelacyjna cena

ja w ogole mysle nad metodami dorobku no i patrz ciazy sie dorobilam- chcialas, masz babo...

co do knigi- naprawde jestem uradowana okropnie, ze tak kolezanka o moich zamilowaniach pomyslala...a na dodatek to ta co na nia psioczylam ze chodzi ze mna na lancz ciagle i co powiedziala po co mi tyle perfum... to co teraz mam to wszystko odszczekac?- a na dodatek na zajawce z tylu jest napisane "funny, clever, provocative, utterly wonderful"- to cos jak moja charakterystyka zapowiada sie fajnie, jesli o perfumach ktos pisze z przymruzeniem oka oczywiscie mi moj malzonek nie uwierzy ze mi ktos ja podarowal

co do butow to ja rozwazam kupienie fitflopkow- czyli takich cudownych co to niby ujedrniaja miesnie, poprawiaja posture, redukuja obciazenie kregoslupa, stawow i w ogole odmladzaja upiekniaja (szkoda ze nie wplywaja na porost wlosow...)- mialam ich letnia wersje i rzeczywiscie rewelacyjnie wygodne acz brzydkie... wersja zimowa przypomina walonki do wywalania gnoju...ale taka wygodna....no i tez droga - mozna by za to piekne skorzane kozaczki kupic, wiec znow rozmyslam czy wybrac wygode czy elegancje...coz za dylemat...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 17:21   #2798
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, druga linka!
Zapisuję i z pewnością popędzę testować.
Dzięki Ptaszyno Niebieska.

edit:
Papuź, nie zdążę z Truskawy. mam na to tydzień.
Bu no tak, Andrzejki.
Cytat:
Ja gdzieś słyszałam, że w czasie ciąży można te serki bez niebieskiej pleśni. Czyli większość typu camembert i brie byłyby bezpieczne. A z niebieską pleśnią - można po przetworzeniu w wysokiej temperaturze. Czyli np. na pizzy.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:28   #2799
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Bu no tak, Andrzejki.

Ja gdzieś słyszałam, że w czasie ciąży można te serki bez niebieskiej pleśni. Czyli większość typu camembert i brie byłyby bezpieczne. A z niebieską pleśnią - można po przetworzeniu w wysokiej temperaturze. Czyli np. na pizzy.
wglebie sie na pewno w problematyke serkow plesniowych, moze nawet z nudow doktorat na ten temat by napisac????
Stary 2008-11-25, 17:41   #2800
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
najpierw nasza Eenax nieoceniona skarbnica madrosci mi powiedziala, a potem pani doktor- chodzi o to ze sa one wyrabiane z niepasteryzowanego mleka, nie wiem w czym to przeszkadza ale widac w czyms musi... jak mowie z sushi owocami morza tatarem krwistymi befsztykami itp pozegnalam sie bez najmniejszego zalu ( nie moje smaki zdecydowanie) - ale serkow szkoda
W przypadku niepasteryzowanych produktów mlecznych jest niebezpieczeństwo złapania toksoplazmozy oraz listeriozy. O ile toksoplazmoza jest w ciąży "leczalna" i wyleczalna i nie zagraża płodowi o tyle listerioza moze byc przyczyna poważnych wad rozwojowych u dziecka.

Cytat:
Eenax, to nie była wiązanka, tylko rzetelna analiza jej postępowania połączona z serią dobrych rad podanych w sposób bezdyskusyjny.

A tak serio - myślę, że to dowód rzetelnej troski i w gruncie rzeczy dobra rzecz, że komuś chce się pofatygowac i powiedzieć takie trudne rzeczy. Może gdyby częsciej ludzie tak reagowali mniej mielibyśmy wczesnieków, plodów z niską wadą urodzeniową i niedotlenionym mózgiem.

1. I tak jestem na siebie zła bo nie powinnam krzyczeć to raz a poza tym mam w zwyczaju dla kobiet w ciąży być baaaardzo miła i uprzejma i ich nie denerwować.
No a dzis niewytrzymałam. Od kilku dni chodziło po Mnie spokojne porozmawiania z nia a dziś wybuchłam. Nie wiem czy to cos da ale mam troszkę czystrze sumienie bo obiecałam jej mężowi z nia porozmawiac na temat jej palenia i jedzenia swiństw.
Juz raz probowalam spokojnie z nia porozmawiac na temat rzucenia palenia to usłyszałam że jej lekarz powiedziała ze jak ma sie denerwowac niepalac to juz lepiej nich pali. I ze jak rzuci palenie to bedzie bardzo nerwowa i poroni.

W sprawie chorób itp. nawet z ta Panią nie mam zamiaru rozmawiać. Jest pod tym wzgledem "trudnym" przypadkiem.

Cytat:
Waga gratis do balsamu

Sorry, ale pierwszy raz słyszę o takiej promocji
W Avonie była taka promocja jakieś 3 lata temu.
Do jakiegoś balsamu wyszczuplającego dodawali taka tandetna wagę łazienkową.

--------------------------------------------------

Wyrzeczenie się serów pleśniowych i sushi było dla mnie dość ciężkie.
Przed ciążą jadałam sery pleśniowe codziennie i ciężko mi się z tego rezygnowało.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 18:00   #2801
gryx82
BAN stały

Cytat:
znow rozmyslam czy wybrac wygode czy elegancje...coz za dylemat...
Hmm... elegancję

Cytat:
Wyrzeczenie się serów pleśniowych i sushi było dla mnie dość ciężkie.
Przed ciążą jadałam sery pleśniowe codziennie i ciężko mi się z tego rezygnowało.
No to w końcu wyrabia sie sery pleśniowe z mleka pasteryzowanego, czy też nie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 18:11   #2802
agnyska81
Zakorzenienie

Kobity, ja chyba jestem jakaś ćwierćinteligentna. Kolejny raz usiłuję się rozeznać jak się obchodzić z last.fm i znowu zaliczam porażkę. A im dłużej czytam te ich instrukcje tym mniej rozumiem Czy ktoś mnie poratuje na pw lub gg (podam na pw jak coś)?

Słucham sobie akurat radyjka i rozmarzam się przy Elli F. Ja to jednak ją kocham

Edit:
Gryksianku - mam w lodówce akurat camembert Milk Land i pisze na nim, że mleko pasteryzowane w składzie. A pewnie są i takie, co robią z niepasteryzowanego.

Edit 2:
Jestem ostatnio w ogóle jakaś ociężała umysłowo i powolna. Od jakiegoś miesiąca na przykład zastanawiam się z czego to mogę mieć takie uczucie zmęczonych i zasypanych piachem oczu. No i wczoraj "wpadłam" na to, że przecież od tego czasu mam nowe krople do oczu. Czytam ulotke i oczywiście jest to jeden z częstych objawów ubocznych. Taaa, niech żyje spostrzegawczość

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2008-11-25 o 18:22
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 18:13   #2803
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
co do wagi to moja w zaleznosci do tego czy stoi sie na prawej czy lewej nodze pokazuje +- 5 kilo...wiec jesli czuje sie dzielna i gotowa zeby zmierzyc sie z rzeczywistoscia, to staje normalnie. jesli chce sobie humor poprawic to na lewej... na prawej to jesli czlowiek rozwaza samobojstwo i potrzebuje gwozdzia do trumny
Joł, coraz więcej genialnych metod regulacji wagi. Zbierzmy to w książkę i wydajmy pod tytułem: jak chudnąc bez wyrzeczeń?

Cytat:
Napisane przez Favkes

przydałaby mi się
Tak, tak .... ehem ... jaaaasne .....
A jedzie mie tu czołk ??
Wrrrumm wrrrrummm!
Cytat:
Napisane przez Favkes
W takim czlowieku może siedziec i jeszcze więcej .... Sabbaciku
Pasożyty?

Cytat:
Napisane przez Favkes
Ha! Bo Wy nie zauważyłyście, że ja byłam całkiem zasznurowana sciskaczami - to dlatego tak kasłałam i mało mówiłam - bo mi ciężko było oddychac od tego ściśnięcia
A zarazz po powrocie do domu nadrabiałam Fast Foodami
A, to wiele wyjaśnia.
Opatentuj je, wobec tego. Co prawda wówczas wszyscy na świecie będą mieli boskie figury, ale za to Ty bedziesz obrzydliwie bogata.

Cytat:
Napisane przez Favkes
Mnie to w zasadzie i serki nie byly w glowie - w zasadzie nic mi nie było w głowie, tylko miska sedesowa i ew. woda minaralna
Ołć.

Cytat:
Dobry pomysł. Ludziska będą walić drzwiami i oknami. w końcu po to chodza do wróżek.

Cytat:
Stawiam, że w 90%
Teraz to Ty rujnujesz moje złudzenia.

Cytat:
W pierwszej chwili pomyślałem - dlaczego chcesz wkładać tę pałeczkę od błyszczyka do ucha?

Cytat:
Bu no tak, Andrzejki.
Nie nie nie, do Andrzejek sa trzy dni tylko. Ja potrzebuję na następny tydzień, ale już na środę (oraz na czwartek, piątek i sobotę)...

Cytat:
Hmm... elegancję
W ciąży to może jednak na wygodę?
Stary 2008-11-25, 18:21   #2804
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Gryksianku - mam w lodówce akurat camembert Milk Land i pisze na nim, że mleko pasteryzowane w składzie. A pewnie są i takie, co robią z niepasteryzowanego.
No proszę

Cytat:
W ciąży to może jednak na wygodę?
Bo ja to zawsze myślałem, że kobiety wolą płakać w pięknych butach, niż śmiać się w brzydkich
Stary 2008-11-25, 18:43   #2805
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Sabb moje talenty wrozbiarskie ograniczaja sie do wyguglowania hasla "sennik online" - z reki nie mialam przyjemnosci ale jestem pewna ze ogryzek to dostatecznie dobry znak poza tym zagladam tu wlasnie do filizanki mojej slabiutkiej kawy (rozpuszczalnej) i z fusow tez wychodzi wszystko co najlepsze
Ja kiedyś często stawiałam karty znajomym. Wiadomo, że co nieco o nich wiedziałam, więc trudno było traktować to na poważnie. Aż pewnego razu wzięłam się za postawienie kart osobie, którą słabo znałam. Była dość zszokowana tym co ode mnie usłyszała, jak się okazało była to sama prawda. Ja przy okazji dowiedziałam się o tej osobie znacznie więcej niż chciałam wiedzieć. Postanowiłam sobie,że nigdy więcej...

Cytat:
moja miała to do siebie,że pokazywała różne wyniki zależnie od tego, na której płytce w łazience stała. Tak więc zależnie od tego czy chciałam sobie poprawić humor, czy się dobić stawiałam wagę w określonym miejscu

Cytat:
1. I tak jestem na siebie zła bo nie powinnam krzyczeć to raz a poza tym mam w zwyczaju dla kobiet w ciąży być baaaardzo miła i uprzejma i ich nie denerwować.
Ja traktuję jak wszystkich innych. Wychodzę z założenia,że ciąża to nie choroba. Wiem,że to niezbyt popularne podejście, ale duży wpływ na moje postępowanie ma koleżanka z pracy. Zawsze była leniwa i starała się robić najmniej jak się da, ale od chwili gdy dowiedziała się,że jest w ciąży nie robi kompletnie nic. Przecież i tak nie można jej zwolnić. A że reszta pada na twarz, bo ktoś musi jej pracę wykonać, to już nie jej problem...Przykro mi, ale mnie takie podejście wkurza i nie mam zamiaru się na nie zgadzać. Najśmieszniejsze,że okazało się,że jest w ciąży akurat trochę ponad miesiąc po tym, gdy zaczęło się głośno mówić,że w firmie będą cięcia kadrowe. W efekcie poleci jakiś wartościowy pracownik, a ona się nadal będzie obijać. Albo pójdzie na L4. Przykro mi, ale nie mam zamiaru być dla niej miła i uprzejma.
Co nie zmienia faktu,że ustępuję miejsca kobietom w ciąży, czy przepuszczam je w kolejce. Ale poza tym traktuję jak resztę ludzi.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:03   #2806
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Mam sposób na prowizję z allegro...
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:11   #2807
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez a8tpk Pokaż wiadomość
Mam sposób na prowizję z allegro...
Uważaj, bo zawieszą Ci konto i jeszcze ten dopisek od administracji allegro...
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:16   #2808
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Uważaj, bo zawieszą Ci konto i jeszcze ten dopisek od administracji allegro...
Sęk w tym, że to nie podpada pod żaden punkt regulaminu...

W moich poprzednich aukcjach doszukali się nieścisłości w opisie gratisu (próbek) oraz linku do mojego bloga... O KP nawet nic mi nie napisali.

EDIT: Jak im co miesiąc przelewałem kilkadziesiąt złoty tej prowizji to człowieka bierze na wymioty... Tak wysoka prowizja to czyste zdzierstwo... Wykorzystują pozycję monopolisty.

Edytowane przez a8tpk
Czas edycji: 2008-11-25 o 19:19
Stary 2008-11-25, 19:19   #2809
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Sęk w tym, że to nie podpada pod żaden punkt regulaminu...
I oby tak zostało
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 19:29   #2810
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Bo ja to zawsze myślałem, że kobiety wolą płakać w pięknych butach, niż śmiać się w brzydkich
no tak ale ze w ciazy ma sie wszystko na opak i na dodatek placze bez powodu (ten tego doswiadczam, istna fontanna ze mnie ostatnio...) to bede chyba plakac w brzydkich ale wygodnych...albo przynajmniej nie bede plakac z bolu plecow

Agnyska- dzieki za ten Milkland...kupie sobie jak juz bede mogla cos przelknac
poki co opracowuje nowy przepis na kakao przeciwmdlosciowe- do gotujacego sie mleka duuuuzo swiezego imbiru plus cynamon z kakao

jesli chodzi o metody utraty wagi to moim zdaniem najprostsze, najskuteczniejsze i przyjemne na dodatek jest zakochac sie

Vesenko- a ten Twoj cytat w podpisie to skad pochodzi jesli moge spytac?

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-25 o 19:31
Stary 2008-11-25, 19:37   #2811
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

jesli chodzi o metody utraty wagi to moim zdaniem najprostsze, najskuteczniejsze i przyjemne na dodatek jest zakochac sie

Vesenko- a ten Twoj cytat w podpisie to skad pochodzi jesli moge spytac?
A nie, na mnie ta metoda nie działa, ja od zakochania się tyję

A cytat z Lejdis jest. Mój ulubiony zaraz obok :
"
- Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować.
- To jeszcze nic ja ekstraduję cellulit z powietrza. Mój organizm jest w stanie wyłapać z powietrza niezbędne cellulitowi do życia tłuszcze i zamienić je w tłustą okładzinę.
- Przecież Ty jesteś chuda jak szczapa.
- Gdzie tam kochana! Cellulitu nie mam chyba tylko pod oczami aktualnie.
"
i
"
- Najgorsze jest to, że ja mam wielką, gigantyczną, mega dupę! Ona mi się całkowicie wymknęła z pod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje. Na przykład idę korytarzem a ona mi się szyderczo dynda z tyłu."

Z ostatnim cytatem zgadzam się szczególnie odpowiada aktualnemu stanowi
Lubię ten film

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-25 o 19:38
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:38   #2812
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
No i zgoda: zakochałam się, schudłam. Ale potem przytyłam i dalej jesteśmy razem. No to przecież nie zostawię go, żeby się zakochac i schudnąć Czy jakoś tak.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:40   #2813
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
co do butow to ja rozwazam kupienie fitflopkow- czyli takich cudownych co to niby ujedrniaja miesnie, poprawiaja posture, redukuja obciazenie kregoslupa, stawow i w ogole odmladzaja upiekniaja (szkoda ze nie wplywaja na porost wlosow...)- mialam ich letnia wersje i rzeczywiscie rewelacyjnie wygodne acz brzydkie... wersja zimowa przypomina walonki do wywalania gnoju...ale taka wygodna....no i tez droga - mozna by za to piekne skorzane kozaczki kupic, wiec znow rozmyslam czy wybrac wygode czy elegancje...coz za dylemat...
stawiałabym zdecydowanie na wygodę Swoja drogą - ciekawa jestem tych buciorków.
Cytat:
Wrrrumm wrrrrummm!
tidiiiiit
Cytat:
Pasożyty?

Cytat:
A, to wiele wyjaśnia.
Opatentuj je, wobec tego. Co prawda wówczas wszyscy na świecie będą mieli boskie figury, ale za to Ty bedziesz obrzydliwie bogata.
Nie miałabym nic naprzeciw byciu obrzydliwie bogatą ... nic a nic
Cytat:
Nie wszystkie gryxiu i nie zawsze
Cytat:
W moich poprzednich aukcjach doszukali się nieścisłości w opisie gratisu (próbek) oraz linku do mojego bloga... O KP nawet nic mi nie napisali.
KP ?
Stary 2008-11-25, 19:49   #2814
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
A nie, na mnie ta metoda nie działa, ja od zakochania się tyję

Z ostatnim cytatem zgadzam się szczególnie odpowiada aktualnemu stanowi
Lubię ten film
rewelacja- a ja jeszcze nie mialam okazji obejrzec nadrobie zaraz po przyjezdzie do domu...

no ja nie wiem jak poznalam swojego ksiecia na bialym koniu to schudlam tak bez niczego z 10 kilo a nawet i wiecej. potem przez ponad 5 lat znajomosci mi nie przybylo za bardzo (albo tez tak umiejetnie manipuluje waga na lewej nodze zeby dodatkowe zwoleczki sie nie uwydatnily) no ale teraz pewnie to sie zmieni- ale co tam raz sie zyje
w gruncie rzeczy i tak niewazne jaka sie ma figure tak naprawde liczy sie to co w srodku siedzi a wy wszystkie przekochane jestescie i ty Gryksiu tez wiec juz sie nie baw we wpychanie wagi pod lozko czy gdzies tam bo to naprawde nie o kilogramy w zyciu chodzi
Stary 2008-11-25, 19:51   #2815
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
no tak ale ze w ciazy ma sie wszystko na opak i na dodatek placze bez powodu (ten tego doswiadczam, istna fontanna ze mnie ostatnio...) to bede chyba plakac w brzydkich ale wygodnych...albo przynajmniej nie bede plakac z bolu plecow

Agnyska- dzieki za ten Milkland...kupie sobie jak juz bede mogla cos przelknac
poki co opracowuje nowy przepis na kakao przeciwmdlosciowe- do gotujacego sie mleka duuuuzo swiezego imbiru plus cynamon z kakao

Ja tam w ciąży miałam nie tyle nastroje na opak co żywieniówkę.
Jak dotąd lubiane przeze mnie czekolada, bezy, gapefruity czy marszmelowsy poszły w odstawkę za to miałam okropną ochotę na chipsy (ale nie jadłam) słone potrawy (dotąd nie lubiane) i pomidory (ktore mnie wczesniej uczulały a w ciazy o dziwo nie i na razie tez nie uczulaja i wolałabym by tak zostało).

Nastrojowo trzymałam sie kupy. Tzn. nie miałam wachań nastrojów czy napadów "rozklejania" sie. Byłam natomiast bardzieu cięta i złosliwa (dla obcych w pociagach lub tramwajach).

O zapomniałam napisac ze przeciwmdłosciowo działa imbir. Ale jak widze juz sama to odkryłaś.

Zakochanie nie działa odchudzajaco. Ostatnie moje zakochanie sie spowodowało ze przybrałam na wadze 8 kg. (ostatni moj obiekt zakochania nie lubi bardzo szczupłych kobiet).

A co do butów jestem wypośrodkowana. Lubie ładne i wygodne glany oraz lubie nieładne i niewygodne szpilki (najlepiej obcas nie mniej niz 10)
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:53   #2816
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ja tam nie znam normalnych ludzi, którzy wolą płakać.

Cytat:
tidiiiiit
Czołgi nie mają klaksonów.

edit:
Eenax, w kwestii butów mam identycznie. Tyle, że szpilki wolę te bardziej wygodne, czy tez mniej niewygodne - bo dobrze wyprofilowane szpilki, nawet wysokie, da się nosić bez płaczu.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-11-25 o 19:55
Stary 2008-11-25, 19:57   #2817
glamourous
Zakorzenienie

no dobra juz starczy o mnie bo az mi glupio ze zamieniam bar w dyskusje ciazowo- serowa, lepiej powiedzcie co planujecie na andrzejki? Kto leje wosk w zaciszu domowym (niekoniecznie na nogi...) a kto imprezuje? o wlasnie, to mi przypomina ze mialam przymierzyc kiecke i zobaczyc czy jeszzcze do czegos sie nada...

hah a przepraszam wlazlwszy na jakas stronke posiwecona ciazy przeczytalam porade dla przyszlych mam-Podaruj sobie coś pięknego:
Efektowna biżuteria, nowy zapach, seksowna bielizna – nie tylko na dzień kobiet, ale koniecznie dla ciebie! Bo jesteś piękną kobietą.

musze pokazac mezusiowi- skoro tak pisza ta na pewno powinnam dostac nowe perfumy!

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-25 o 20:03
Stary 2008-11-25, 20:19   #2818
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ja tam nie znam normalnych ludzi, którzy wolą płakać.
ja też, nie.
Cytat:
Czołgi nie mają klaksonów.
mój ma
Cytat:
musze pokazac mezusiowi- skoro tak pisza ta na pewno powinnam dostac nowe perfumy!
ZDECYDOWANIE
Stary 2008-11-25, 20:36   #2819
a8tpk
BAN stały

Arrow xxxxxxxx

Widzę natchnienia... Niech zstąpi na mnie... Na marnego człowieka, przedstawiciela rodu ludzkiego... Słońce na horyzoncie widzę...
Wyżej, mocniej i silniej...
Błogosławiony niech będzie feniks...
Pijcie i bawcie się... Zobaczcie światło i pokój...

To sama Westa do mnie mówi, a ja ją słyszę...

Gaiac... przesłanie boskiej Westy, usłysz jej głos... Nie strać tej szansy... Wsłuchaj się- Ona mówi do Ciebie
Stary 2008-11-25, 21:17   #2820
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Juz raz probowalam spokojnie z nia porozmawiac na temat rzucenia palenia to usłyszałam że jej lekarz powiedziała ze jak ma sie denerwowac niepalac to juz lepiej nich pali. I ze jak rzuci palenie to bedzie bardzo nerwowa i poroni.

.
Aż nie chce sie wierzyć,że lekarz może mówić takie rzeczy A co do koleżanki, to moze pokazać jej filmik jak zachowuje się płód w czasie,gdy mamuśka rozkoszuje sę dymkiem,o zgrozo!!! Widziałam
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości