![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale taka solidna kilkudniowa impreza zwala z karku par kilo. Choć nie wiem, w jakim stopniu jest to wynik odwodnienia. ![]() Cytat:
![]() No popatrz, ile to talentów w człowieku siedzi. ![]() Cytat:
![]() Od niedzieli się otłuściłaś? Niezłe masz tempo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kumpela o innej dziewczynie: Jaka ona jest strasznie chuda, anoreksja po prostu. Ja zerkam i widzę laskę w wagowej szeroookiej normie w sumie, nie wiem, czy nie ciut większej masy ode mnie. Minę mam nietęgą. ![]() Kumpela zauważa i szyje temat: Ale Ty wyglądasz chudo, ale zdrowo. ![]() Byłam prawie wzruszona. ![]() Cytat:
![]() Gdybyś kiedyś chciała powróżyć miz ręki osobiście - zachęcam. Jeszcze więcej powodzenia się przyda. ![]() Cytat:
![]() Ale jeśli już pójdziesz - nie rozpaczaj, bądź pogodna i pokaż im, że dasz sobie radę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Regulowałam sobie wagę w stosunku do sampopczucia za pomocą kontrolowanych przytupów. ![]() Eenax, to nie była wiązanka, tylko rzetelna analiza jej postępowania połączona z serią dobrych rad podanych w sposób bezdyskusyjny. ![]() A tak serio - myślę, że to dowód rzetelnej troski i w gruncie rzeczy dobra rzecz, że komuś chce się pofatygowac i powiedzieć takie trudne rzeczy. Może gdyby częsciej ludzie tak reagowali mniej mielibyśmy wczesnieków, plodów z niską wadą urodzeniową i niedotlenionym mózgiem. ![]() Jeju, druga linka! ![]() Zapisuję i z pewnością popędzę testować. Wsadzę pałeczkę do uszu do pojemniczka z błyszczykiem. ![]() Dzięki Ptaszyno Niebieska. ![]() edit: Papuź, nie zdążę z Truskawy. mam na to tydzień. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-25 o 16:41 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabb moje talenty wrozbiarskie ograniczaja sie do wyguglowania hasla "sennik online" - z reki nie mialam przyjemnosci ale jestem pewna ze ogryzek to dostatecznie dobry znak ![]() ![]() co do wyjscia na Xmas to nadal bije sie z myslami- ale w sumie ludzie sa i zawsze byli fajni, nawet szefowa dzis przemowila do mnie ludzkim glosem i to dwakroc ! i bardzo sie zaciekawila moja ksiazka perfumowa ![]() ![]() co do wagi to moja w zaleznosci do tego czy stoi sie na prawej czy lewej nodze pokazuje +- 5 kilo...wiec jesli czuje sie dzielna i gotowa zeby zmierzyc sie z rzeczywistoscia, to staje normalnie. jesli chce sobie humor poprawic to na lewej... na prawej to jesli czlowiek rozwaza samobojstwo i potrzebuje gwozdzia do trumny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nico ![]() Cytat:
![]() Ja za każdym razem jak wchodzę u Mamy na wagę, staram się sobie przypomnieć ile ważyłam poprzednim razem - serio - nie pamiętam ![]() Cytat:
Przecież nie powiedziałaś niczego co powinno ja urazić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, tak .... ehem ... jaaaasne ..... A jedzie mie tu czołk ?? W takim czlowieku może siedziec i jeszcze więcej .... Sabbaciku ![]() Ha! Bo Wy nie zauważyłyście, że ja byłam całkiem zasznurowana sciskaczami - to dlatego tak kasłałam i mało mówiłam - bo mi ciężko było oddychac od tego ściśnięcia ![]() A zarazz po powrocie do domu nadrabiałam Fast Foodami ![]() Cytat:
![]() Przeleciał mój Fiołkowy Aniołek - drugie podejście ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-25 o 17:12 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sorry, ale pierwszyraz słyszę o takiej promocji ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja zajrzałem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Mam upatrzone trzewiki (jaki mnie ta nazwa śmieszy ![]() ![]() No i chciałem odświeżyć znajomość z Au Masculine, ale w Sephorze niet ![]() ![]() Wspomniane przeze mnie w którymś z wątków Opium ph edp jest w cenie 252zł. za 50ml. No i ogólnie ceny mają "bardzo konkurencyjne" ![]() W nos wpadł mi męski zapach Jose Eisenberg, zapowiada się bardzo ciekawie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście mój też nie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podpinam się pod to stwierdzenie - też nie lubię wtorków ![]()
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2008-11-25 o 17:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogole mysle nad metodami dorobku ![]() co do knigi- naprawde jestem uradowana okropnie, ze tak kolezanka o moich zamilowaniach pomyslala...a na dodatek to ta co na nia psioczylam ze chodzi ze mna na lancz ![]() ![]() ![]() co do butow to ja rozwazam kupienie fitflopkow- czyli takich cudownych co to niby ujedrniaja miesnie, poprawiaja posture, redukuja obciazenie kregoslupa, stawow i w ogole odmladzaja upiekniaja (szkoda ze nie wplywaja na porost wlosow...)- mialam ich letnia wersje i rzeczywiscie rewelacyjnie wygodne acz brzydkie... wersja zimowa przypomina walonki do wywalania gnoju...ale taka wygodna....no i tez droga - mozna by za to piekne skorzane kozaczki kupic, wiec znow rozmyslam czy wybrac wygode czy elegancje...coz za dylemat... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
wglebie sie na pewno w problematyke serkow plesniowych, moze nawet z nudow doktorat na ten temat by napisac????
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No a dzis niewytrzymałam. Od kilku dni chodziło po Mnie spokojne porozmawiania z nia a dziś wybuchłam. Nie wiem czy to cos da ale mam troszkę czystrze sumienie bo obiecałam jej mężowi z nia porozmawiac na temat jej palenia i jedzenia swiństw. Juz raz probowalam spokojnie z nia porozmawiac na temat rzucenia palenia to usłyszałam że jej lekarz powiedziała ze jak ma sie denerwowac niepalac to juz lepiej nich pali. I ze jak rzuci palenie to bedzie bardzo nerwowa i poroni. W sprawie chorób itp. nawet z ta Panią nie mam zamiaru rozmawiać. Jest pod tym wzgledem "trudnym" przypadkiem. Cytat:
Do jakiegoś balsamu wyszczuplającego dodawali taka tandetna wagę łazienkową. -------------------------------------------------- Wyrzeczenie się serów pleśniowych i sushi było dla mnie dość ciężkie. Przed ciążą jadałam sery pleśniowe codziennie i ciężko mi się z tego rezygnowało.
![]() |
#2801 | |
BAN stały
|
Hmm...
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
Kobity, ja chyba jestem jakaś ćwierćinteligentna. Kolejny raz usiłuję się rozeznać jak się obchodzić z last.fm i znowu zaliczam porażkę. A im dłużej czytam te ich instrukcje tym mniej rozumiem
![]() Słucham sobie akurat radyjka i rozmarzam się przy Elli F. Ja to jednak ją kocham ![]() Edit: Gryksianku - mam w lodówce akurat camembert Milk Land i pisze na nim, że mleko pasteryzowane w składzie. A pewnie są i takie, co robią z niepasteryzowanego. Edit 2: Jestem ostatnio w ogóle jakaś ociężała umysłowo i powolna. Od jakiegoś miesiąca na przykład zastanawiam się z czego to mogę mieć takie uczucie zmęczonych i zasypanych piachem oczu. No i wczoraj "wpadłam" na to, że przecież od tego czasu mam nowe krople do oczu. Czytam ulotke i oczywiście jest to jeden z częstych objawów ubocznych. Taaa, niech żyje spostrzegawczość ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-25 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Opatentuj je, wobec tego. Co prawda wówczas wszyscy na świecie będą mieli boskie figury, ale za to Ty bedziesz obrzydliwie bogata. ![]() Cytat:
![]() Dobry pomysł. Ludziska będą walić drzwiami i oknami. w końcu po to chodza do wróżek. ![]() Teraz to Ty rujnujesz moje złudzenia. ![]() Cytat:
![]() Nie nie nie, do Andrzejek sa trzy dni tylko. Ja potrzebuję na następny tydzień, ale już na środę (oraz na czwartek, piątek i sobotę)... W ciąży to może jednak na wygodę? ![]()
![]() |
#2804 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo ja to zawsze myślałem, że kobiety wolą płakać w pięknych butach, niż śmiać się w brzydkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co nie zmienia faktu,że ustępuję miejsca kobietom w ciąży, czy przepuszczam je w kolejce. Ale poza tym traktuję jak resztę ludzi.
![]() |
#2806 |
BAN stały
|
![]()
Mam sposób na prowizję z allegro...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() W moich poprzednich aukcjach doszukali się nieścisłości w opisie gratisu (próbek) oraz linku do mojego bloga... O KP nawet nic mi nie napisali. EDIT: Jak im co miesiąc przelewałem kilkadziesiąt złoty tej prowizji to człowieka bierze na wymioty... Tak wysoka prowizja to czyste zdzierstwo... Wykorzystują pozycję monopolisty. Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-25 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
I oby tak zostało
![]()
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnyska- dzieki za ten Milkland...kupie sobie jak juz bede mogla cos przelknac ![]() poki co opracowuje nowy przepis na kakao przeciwmdlosciowe- do gotujacego sie mleka duuuuzo swiezego imbiru plus cynamon z kakao ![]() jesli chodzi o metody utraty wagi to moim zdaniem najprostsze, najskuteczniejsze i przyjemne na dodatek jest zakochac sie ![]() Vesenko- a ten Twoj cytat w podpisie to skad pochodzi jesli moge spytac? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-25 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cytat z Lejdis jest. Mój ulubiony zaraz obok : "- Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować. - To jeszcze nic ja ekstraduję cellulit z powietrza. Mój organizm jest w stanie wyłapać z powietrza niezbędne cellulitowi do życia tłuszcze i zamienić je w tłustą okładzinę. - Przecież Ty jesteś chuda jak szczapa. - Gdzie tam kochana! Cellulitu nie mam chyba tylko pod oczami aktualnie." i " - Najgorsze jest to, że ja mam wielką, gigantyczną, mega dupę! Ona mi się całkowicie wymknęła z pod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje. Na przykład idę korytarzem a ona mi się szyderczo dynda z tyłu." Z ostatnim cytatem zgadzam się szczególnie ![]() ![]() Lubię ten film ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-25 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2813 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tidiiiiit ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja nie wiem jak poznalam swojego ksiecia na bialym koniu to schudlam tak bez niczego z 10 kilo a nawet i wiecej. potem przez ponad 5 lat znajomosci mi nie przybylo za bardzo (albo tez tak umiejetnie manipuluje waga na lewej nodze zeby dodatkowe zwoleczki sie nie uwydatnily) no ale teraz pewnie to sie zmieni- ale co tam raz sie zyje w gruncie rzeczy i tak niewazne jaka sie ma figure tak naprawde liczy sie to co w srodku siedzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dotąd lubiane przeze mnie czekolada, bezy, gapefruity czy marszmelowsy poszły w odstawkę za to miałam okropną ochotę na chipsy (ale nie jadłam) słone potrawy (dotąd nie lubiane) i pomidory (ktore mnie wczesniej uczulały a w ciazy o dziwo nie i na razie tez nie uczulaja i wolałabym by tak zostało). Nastrojowo trzymałam sie kupy. Tzn. nie miałam wachań nastrojów czy napadów "rozklejania" sie. Byłam natomiast bardzieu cięta i złosliwa (dla obcych w pociagach lub tramwajach). O zapomniałam napisac ze przeciwmdłosciowo działa imbir. Ale jak widze juz sama to odkryłaś. Zakochanie nie działa odchudzajaco. Ostatnie moje zakochanie sie spowodowało ze przybrałam na wadze 8 kg. (ostatni moj obiekt zakochania nie lubi bardzo szczupłych kobiet). ![]() A co do butów jestem wypośrodkowana. Lubie ładne i wygodne glany oraz lubie nieładne i niewygodne szpilki (najlepiej obcas nie mniej niz 10) ![]()
![]() |
#2816 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czołgi nie mają klaksonów. ![]() edit: Eenax, w kwestii butów mam identycznie. Tyle, że szpilki wolę te bardziej wygodne, czy tez mniej niewygodne - bo dobrze wyprofilowane szpilki, nawet wysokie, da się nosić bez płaczu. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-25 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
no dobra juz starczy o mnie bo az mi glupio ze zamieniam bar w dyskusje ciazowo- serowa, lepiej powiedzcie co planujecie na andrzejki? Kto leje wosk w zaciszu domowym (niekoniecznie na nogi...) a kto imprezuje? o wlasnie, to mi przypomina ze mialam przymierzyc kiecke i zobaczyc czy jeszzcze do czegos sie nada...
hah a przepraszam wlazlwszy na jakas stronke posiwecona ciazy przeczytalam porade dla przyszlych mam-Podaruj sobie coś pięknego: Efektowna biżuteria, nowy zapach, seksowna bielizna – nie tylko na dzień kobiet, ale koniecznie dla ciebie! Bo jesteś piękną kobietą. musze pokazac mezusiowi- skoro tak pisza ta na pewno powinnam dostac nowe perfumy! Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-25 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
ja też, nie.
mój ma ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
BAN stały
|
![]()
Widzę natchnienia... Niech zstąpi na mnie... Na marnego człowieka, przedstawiciela rodu ludzkiego... Słońce na horyzoncie widzę...
Wyżej, mocniej i silniej... Błogosławiony niech będzie feniks... Pijcie i bawcie się... Zobaczcie światło i pokój... To sama Westa do mnie mówi, a ja ją słyszę... Gaiac... przesłanie boskiej Westy, usłysz jej głos... Nie strać tej szansy... Wsłuchaj się- Ona mówi do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.