|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
jak to co, pół dnia dziś dziewczyny omawiały tutaj cudowne efekty różnych masek i innych mazideł do włosów, natchnęło mnie to i sobie "zmontowałam" maszynerię z waxa..... dość uciążliwe to jest, fakt... ;Pdobranoc wszystkim które idą spać ja jeszcze będę czytać, a jutro pobudka o 5 rano... także domi możemy sobie przybić piątkę
|
|
|
|
|
#1892 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe przywitanie
A co do dzieciaczka to ja też już bym baaaardzo chciala miec, ale cóż czekam aż Tż dojrzeje
|
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana!
![]() jakie plany na dzisiaj?? mnie o wpół do 6 obudziła sąsiadka z góry, wychodziła z mieszkania powiedzcie mi te, co w blokach mieszkają - też się u was tak niesie???? to jest niesamowite, ale u nas słychać praktycznie wszystko!! a w nocy jak mam słabszy sen to nieraz słychać nawet jak ktoś z góru sika!!!!![]() ![]() bo już pomijam głosy, jakieś stuki, woda jak sie leje... o imprezach nie wspominam bo mamy raz na tydzień w którymś z okolicznych mieszkań, spać wtedy nie można koszmar.....a mojemy tż nie załatwiłam sprawy na uczelni - nie że nie chciałam, tylko on musi osobiście - i będzie jutro chyba! na górze laski mają dwa psy - kto ma psa? czy z psami się chodzi o 2 w nocy na spacery???? uhhhhhhhhh nie lubię, nie lubię......
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prznajmniej mam jedna rzecz której mi zazdroscicie hihi oczywiście żartuje Ja to bym nawet chciała juz 2 żeby odchować 2 takie maluszki ale cóz mój TŻ najpierw musi wziaśc ślub a pierścionka nie widać także też czekam aż dojrzeje ![]() Cytat:
A co do psów to mam pieska i nie mam potrzeby wychodzenia o 2 w nocy na siusiu Mieszkam na blokach ale u mnie się tak nie roznosi wszytko także w nocy mam spokojnie chyba że sąsiadka podemna zaszaleje Uciekam do pracy
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 13:07 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:18 |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc!!!! i jak? co Ci sie snilo polka?? mnie same koszmary az sie wczesniej obudzilam...i oooooo.Cytat:
trzymam,trzymam obys wszystko zalatwila o,ja tez mam psiaka,ale kundelka ze schroniska,taki maly przyjazny psina,ma juz 6 latek prawie i tyle u nas jest... co tam dzisiaj u Was dziewczeta? jak humory?
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na dobry poczatek dnia słucham sobie Jeckyll and Hyde - Freefall
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny mi sie sniło moje prawo jazdy ... ;o już nie mam o czym śnić :P ale mam nadzieje ze dam rade
pochwale sie
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Dziendoberek Dziewczyny!!!
Ja to ciagle nie mam czasu zeby sie włosami zajac Joanna fajnie ze jestes z nami - tez zazdroszcze Dzieciaczka, wierze ze i u mnie pojawi sie kiedys Dzieciatko ![]() to tez moj plan, do tego TZ chce rzucic prace i rozkrecic własny biznes, boje sie ze to nie sprzyja, przynajmniej na poczatku, stabilizacji zyciowej, ale wiem ze praca to nie tylko pieniadze ale i satysfakcja i klimat w pracy, a z tym nie jest u niego najlepiej.. u mnie zreszta tez - a ja mam z kolei miesiac wypowiedzenia, wiec stad obawy zeby czasem nie zostac na lodzie... |
|
|
|
#1904 | ||
|
Raczkowanie
|
Sanrio, Ty też masz loczki?? masz na nie jakieś sposoby?? bo ja już ze swoimi kombinuję, jak mogę, żeby jakoś je okiełznać
a, i jeszcze jedno - farbowałaś kiedyś swoje loczki?????????? ja tylko parę razy szamponami, boję się, że farby będą zbyt agresywne i z loczków nie zostanie nic... ale chodzi za mną ostatnio, żeby coś zmienić... henna??... próbowała któraś z Was tego może ???? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki wpadłam się przywitać i zaraz zmykam, także miłego dnia I NIE PISZCIE TYLE dziś bo potem nie nadążam z czytaniem
|
||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka, albo u mnie się tak nie niesie, albo mam mocny sen, ale mnie nic nie budzi
za to mój kochany wczoraj powiedział, że może byśmy spróbowali zamieszkać ze znajomymi. będzie taniej, pokój dla nas itp. nawet na początku się ucieszyłam, ale jak pomyślałam sobie, że mam być jedyną kobietą na mieszkanie, opuszczać deski klozetowe, zawsze sprzątać, żeby mieszkanie nie wyglądało jak chlew, to... ech... a niestety nasz dobry kumpel to okropny bałaganiarz. nie wyobrażam sobie mieszkać z nim pod jednym dachem. ale może jest reformowalny...? w każdym razie na początku - radość, a teraz - buuu. miłego dnia wam, ja dziś idę na aerobik, a zakwasy w tyłku mam do tej pory
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=zviezdocka;9865818
Mój milczy ne TEN temat jak zaklęty ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki wpadłam się przywitać i zaraz zmykam, także miłego dnia I NIE PISZCIE TYLE dziś bo potem nie nadążam z czytaniem [/quote]milczy,bo moze potrafi tak sie zamaskowac dzis nie piszemy tyle ide do wanny - kapiel z babelkami dobrze mi zrobi,a potem szykuje sie do wyjscia na uczelnie i do 18....
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja ide dzis do fryzjera na 12 a potem wyprawa do biblioteki ![]() Jesli chodzi o dziecko to narazie bym nie chciała. Nie wiem czy wogóle bym chciała. Nie mam narazie instynktu macierzyńskiego..... Jakos nie ciągnie mnie do dzieci. Wole zwierzaki![]() Też mam pieska i nie wychodzę z nim o 2 w nocy
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja wstałam o 6 i pojechałam na 9 do TŻ i siedze u niego. Zjedliśmy śniadanko , teraz kawka i szykuje się do robienia pracy na jutrzejsze praktyki dla dzieciaków wymyśliła sobie nauczycielka że mamy zrobić choinki i Mikołaja na ściane i ja robie to 2 gie z przyszłym teściem ![]() a wlasnie kochane... macie prawo jazdy ?lub macie chec zrobienia? takie pytanie z ciekawości
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
mam prawo jazdy, zrobilam kiedy tylko skonczylam 17 lat, uwielbiam prowadzic i nie wyobrazam sobie zeby ktos musial mnie wozic, bo niby ja nie potrafie,hehe.
|
#1910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) nie bylo zle, no ale to dziewczyna ;Da teraz mieszkamy we dwie, i pomieszkuje z nami jej facet czasem, tzn sypia:P i w porzadku tez jest a jesli chodzi o jedna dziewczyne i facetow. moj kuzyn z obecna juz zona (tak! kurrrrde tak!!!!! od czerwca!!!!!) mieszkali razem przez ponad rok (przed slubem;>) w jednym pokoju, a w drugim 2 kolegow kuzyna. z tego co wiem konfliktow nie bylo, dyzury do sprzatania, jeden robi to, drugi tamto, i zmiany cykliczne ;D chyba im dobrze bylo... a o konfliktach nie slyszalam nic a nic ![]() Cytat:
mamy prawo jazdy,odkad tylko skonczylysmy 18 (grrrr ) lat bez autka życia nie ma.....
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
ja jednak nie chce mieszkac z kims innym, jestem przyzwyczajona ze moge sie czuc nieskrepowana innymi osobami i mam swoj kąt
|
#1912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my się spokojnie uczymy, nikt sobie nie przeszkadza, z własnym kątem też jest w miare (nawet jak tż oli jest, bo wtedy on jej na głowie siedzi nie mi )kiedyś mieszkałam z inną koleżanką w kawalerce, i też nie było źle
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
z TZ moge mieszkac bezproblemowo, ale z kims obcym w mieszkaniu juz nie
![]() uczyc zawsze uczylam sie sama. o wynajmowaniu z kims obcym pokoju to juz w ogole nie ma mowy, bo zawsze mialam swoj wlasny i nie umiem z kims go dzielic ![]() i równiez w tym temacie mamy zdanie podobne razem z TZ
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
czesc kobitki
ja niecaly tydzien temu prawko odebralam ![]() kurcze rozmawialam niedawno z TZem i on caly wsciekly jest bo prosil o wolne w Sylwestra i obojetnie jakie zmieny w Boze Narodzenie i dali mu nocke w Sylwestra a wolne w Boze Narodzenie a tak zalezalo nam by spedzic go razem, potanczyc gdzies na imprezie a tu zonk ... robi tam najwiecej, podpisuje jakies papiery, lata z jednego miejsca na drugie, weekendy wszystkie ma zajete i nawet Sylwestra mu nie dali wolnego chyba sie pochlastam... przyjdzie do mnie wieczorem na kolacje i na film dzisiaj i nie chce mu o tym marudzic.... na pewno mi powie, ze mam z kolezankami gdzies isc sie pobawic ale najzwyczajniej nie mam ochoty Sylwestra bez niego spedzic wiec wizaz wita 31 grudnia
Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2008-11-26 o 14:46 |
|
|
|
#1915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm z kimś OBCYM to ja nigdy w życiu nie mieszkałam, najpierw z koleżanką z liceum, potem z koleżanką ze studiów (już na 3 roku więc się znałyśmy trochę, a zawsze się na studiach razem trzymamy), a teraz z przyjaciółką którą znam od hmmmmmm końca podstawówki to już naście lat będzie pewnie ![]() chyba dość ugodowa jestem, ale tak jak mówię, nigdy nie mieszkałam z nikim z ogłoszenia ani nic takiego, chybabym się bała JAKI ten człowiek będzie...
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym nawet nie mieszkala z kolezanka
ale ja to ja, nie chodzi o to ze jestem nieugodowa, bo wrecz przeciwnie, jakbym musiala to nawet dzielilabym pokoj z kims, ale po prostu nie lubie takich sytuacji
|
#1917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz mieszkam u tż'ta, więc jest inaczej, ale samej to bym chyba się zapłakała z rozpaczy nie lubię być sama, tak na dłużej oczywiście (bo raz na jakiś czas jasne ze tak edit glupio to napisalam. mieszkam w mieszkaniu rodzicow tż'ta, z przyjaciółką, o, tak powinno być ![]() bo wyszło jakby tu tż też był. czasem bywa, ale rzadko... Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-26 o 14:58 |
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
mnie właśnie tez nie stac zeby samej wynajmowac
wiec albo cos z TZ wynajmiemy w sensie mieszkanie cale, albo na razie jest jak jest[quote=Aelitka;9869085]nie lubię być sama, tak na dłużej oczywiście (bo raz na jakiś czas jasne ze tak ja wlasnie lubie byc sama, samiusenka w sensie bez ludzi moje zwierzaki mi wystarczą
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam psa i dobrze, bo mam sie czasem do kogo odezwać
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja studiuje w innym miescie niz mieszkam, wiec nie mam wyjscia ale nie narzekam...prawie...... [choc juz mam dosc w ogole krakowa i chce do domu! )a dwa -- przy dluzszym pobycie samej trace mobilizacje do czegokolwiek (moglabym z lozka nie wstawac), nic mi sie nie chce i w ogole marazm totalny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

dość uciążliwe to jest, fakt... ;P
ja jeszcze będę czytać, a jutro pobudka o 5 rano...

powiedzcie mi te, co w blokach mieszkają - też się u was tak niesie???? to jest niesamowite, ale u nas słychać praktycznie wszystko!! a w nocy jak mam słabszy sen to nieraz słychać nawet jak ktoś z góru sika!!!!

az sie wczesniej obudzilam...i oooooo.

) lat