|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotność z wyboru
ja juz sie ich pozbyłam i coraz bardziej kręci mnie lizanko bez zobowiązań
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... już miałam pisać że jestem zdrowa ale wysypka wraca
wyniki krwi mam dobre ale co z tego jak jest dalej to samo
|
|
|
#843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wkręciło mi się to i aż mam na to ochotę ![]() Cytat:
a przynajmniej mam nadzieję.
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze. może te lepsze wyniki to objaw poprawy..hahaha. ja też
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krew miałam pobieraną tydzień temu, dopiero teraz wyniki dostałam, a wysypka wróciła dziś po południu więc raczej nie
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
Ahhhh ja to mam ostatnio metlik taki ze hej. Pomalu zaczynam tego nie ogarniac. Jako ze od dluzszego czasu jestem sama i bardzo mi sie to podoba to sporo imprezuje a co za tym idzie poznaje nowych,... mezczyzn.
Ostatnimi czasy umawialam sie z 6 (Michal, Daniel, Lukasz, Krzysiek, Dawid, Lukasz 2 - oczywiscie nie rownolegle) ale tak o , na piwko w zwykly dzien, po imprezie. Generalnie zaden mnie nie 'powalil' i raczej trzymalam jakis tam dystans. Dwoch z nich juz ewidentnie by chcialo mnie usidlic, co chwile pisali zeby sie spotkac, pytali o bardzo osobiste sprawy (co bylo nie tak z ex, dlaczego sie rozstalismy, czy spotykam sie z kims itd)... chcieli zeby im poswiecac czas, zebym nie szla z kumpelami do klubu tylko z nim gdzies wyskoczyla, zapraszali do siebie na film.. Generalnie zrobili wszystko czego nie powinni bo mnie zwyczajnie sploszyli. Nie wiem.. moze jestem jakas dziwna ale to ja lubie (u)wodzić, sterować sytuacja, gonić przysłowiowego zajączka. Lubie kontrolować.. Lubie jak facet jest niepewny, jak nie wiem co mam o tym myslec.. wtedy gra się kręci. A tak jak mi wyłożą karty na stół na początku to od razu jestem znudzona... i wykręcam się coraz głupszymi wymówkami, uciekam ;] Nie wiem czy mam moze zbyt wygorowane wymagania czy o co chodzi..Teraz poznalam kogos i niby w porzadku ale do idealu mu daleko (malo zartuje a moje poczucie humoru jest jakie jest i od partnera oczekuje podobnego , nie ma wyksztalcenia no i chce abym poswiecala mu duzo czasu - a dopiero sie poznalismy, smsy pisze lawinowo, jak nie odpisuje to dzwoni co chwile..) i tak nie wiem czy moze dac mu szanse.. zrobic inaczej niz zwykle... czy podążyć przetartym szlakiem, wykrecic sie i czekac do weekendu gdzie moze poznam kogos kto by mi bardziej odpowiadal..
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię zbyt natarczywych facetow, wole sama troszkę sterowac sytuacją, a nie miec wszystko na talerzu i czuć się jak w pułapce. Pewnie dlatego zwykle kreca mnie faceci, ktorzy na mnie nie zwracaja uwagi
|
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie!
Lynn lepiej bym tego nie ujeła |
|
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też ![]() A jak się komuś podobam, to on mi nie ![]() Lunciaku! Zdrowiej
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-11-26 o 22:54 Powód: literówka parówka |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja odchodze
![]() trzymajcie sie, wierze że będziecie szczęśliwe
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz najlepiej co jest dla Ciebie dobre. moze dzieki temu odzyskasz spokój. Wierze, że kiedys wrócisz. trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
hej Lunka! nie wiem co Ci dolega
ale 3mam kciuki zeby sie polepszylo ja dalej samotna chyba skazuje sie na samotnos cnie wiem czego... |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja będę tu na Ciebie czekać niecierpliwie. i nie rób nic pod wpływem chwili !i pamiętaj, że JA wierzę i wróć. ![]() odnajdź siebie i wróć. i się powtarzam, ale tak mi się smutno zrobiło ja to przeczytałam Luniak, przecież to Twój wątek, ehhh. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem laski
na nowo odkryłam muzyke, formułe 1 i setki innych rzeczy, bo ostatnio naprawde nic nie miało większego sensu ... jeśli chodzi o moje zdrowie to powiem tylko że jestem po biopsji i czekam na wyniki. Tylko błagam nie piszcie że będzie dobrze bo to najgorsza rzecz jaką można powiedzieć choremu, przekonałam sie o tym. Ze Sławkiem skończone ( a raczej nie zaczęte )bo on sam nie wie czego chce, najpierw męczy mnie o spotkanie a jak ja znajde to sie nie odzywa poznałam jeszcze dwóch gości ale to tylko na zasadzie flirtu, po tym wszystkim co było nie jestem w stanie z kimś być ( chociaż myślałam że może Sławek to będzie jakaś ucieczka od choroby, niestety nie była). Teraz jak słysze o czyjejś miłości, jak czytam opisy, jak widze pary, to mi sie chce śmiać i znów utwierdzam sie że po co mi to. Pewnie zatwardziałe, zakochane laski by mnie w tym momencie zlinczowały ale dla mnie miłość straciła jakąkolwiek wartość. za to flirt czemu nie ![]() ale widze że tu pustką wieje, laski wracać i rozkręcamy na nowo wątek
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
jupijajej! w końcu
love U ![]() dla mnie życie bez musyki byłoby pustee. kto ma knto na last.fm ?
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś miałam ale włączał mi sie ciągle przy uruchamianiu program do muzyki stamtąd i sie wkurzyłam
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja Ci powiem po raz setny, że wierzę. zresztą już to pewnie wiesz. ![]() Boże jak ja tęsknie za flirtem chcę flirtować, droczyć się, itp... ehh. a tu dupa. ![]() ale tęskniłam za Wami wszystkimi Cytat:
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
jakby ktos był zainteresowany - nowe konto [do starego zapomniałam hasła
www.lastfm.pl/user/Che_Nelle
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
2 miesiące temu wybrałam samotność. Przyjmiecie mnie do swego grona? Tu jest moja historia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=15.
Wierzę, że trafię na kogoś odpowiedniego dla mnie kiedyś. |
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba będę zmuszona wybrać samotnośc z wyboru.. Bo po prostu się boje różnych rzeczy, że np. mój chłopak mnie będzie chciał zabić albo bedzie pił czy coś w tym stylu. Nie wiem dlczego tak mam, ale bardzo się tego boje. Dlatego też zawsze kończy się na urwanym kontakcie z facetem..
|
|
|
#863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie miałam takich doświadczeń na szczęście, tylko przeraża mnie to, że już w tym wieku o tym myśle. Ale żadna z was nie miała takich obaw? Bo coraz częsciej wydaje mi się, że naprawdę mam coś na psychice.. Coraz częściej wydaje mi się, że powinnam zrobić to co mówi Kaffienka. Bo na prawdę będę miec przechlapane.
|
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czy do psychologi nie trzeba mieć jakiegoś skierowania czy cos?
Tak, wiem, mam 16 lat. Rodzice? Mają raczej udany związek. Wiadomo czasem jest wymiana zdań lekko nerwowa, ale to chyba jak u każdego, nie widze zastrzeżeń u nich. I podziwiam osoby które np sa juz kilka lat ze wsoimi partnerami.. bo ja sobie tego nie wyobrażam
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
moi faceci i nie-moi
rozwalali sobie ręce na szybach, kamieniach i innych możliwych miejscach żałuję, że nie powiedziałam im by sobie głowę rozwalili a mojej przyjaciółki były chciał się zabić jak ona z nim zerwała żyją wszyscy i mają się dobrze.
|
|
#868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś jeszcze młoda i jak kiedyś poznasz odpowiedniego człowieka, to może przestaniesz mnie mieć takie obawy. A powiesz mi, czy próbowałaś kiedyś dojść do tego skąd biorą Ci się takie lęki? Raczej dziewczyny w Twoim wieku, to wyobrażają sobie miłość idealną, a nie, że chłopak je będzie bił, czy że będzie miał problem z alkoholem. Zwłaszcza, że jak piszesz sytuację rodzinną masz w granicach normy. |
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Hm tylko, że to 'chwilowe' zachowania i nie co inne niz moje obawy.
Ale czego się nie robi z miłości..... ![]() Jeden gość wysłał swojej byłej zakrwawioną żyletkę i bandaż.. bo z nim zerwała. Tylko w tym problem że ja ufam albo za bardzo albo wcale. Dziwne połaczenie. Zawsze jest tak, że Ci którzy niby cos tam do mnie to mnie odpychają. Kilka spotkań i koniec. Nie wiem dlaczego tak jest. Dlatego twierdze że po porstu nie ma odpowiedniej osoby dla mnie.
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2008-12-06 o 21:33 |
|
|
|
|
#870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoj, tacy do flirtowania zawsze sie znajdą ![]() no ja też Cytat:
ładne zdjęcie ![]() Cytat:
wierzyć zawsze warto Cytat:
Cytat:
moi też tacy byli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

wkręciło mi się to i aż mam na to ochotę
będzie dobrze. może te lepsze wyniki to objaw poprawy..

Nie lubię zbyt natarczywych facetow, wole sama troszkę sterowac sytuacją, a nie miec wszystko na talerzu i czuć się jak w pułapce. Pewnie dlatego zwykle kreca mnie faceci, ktorzy na mnie nie zwracaja uwagi

na nowo odkryłam muzyke, formułe 1 i setki innych rzeczy, bo ostatnio naprawde nic nie miało większego sensu ... jeśli chodzi o moje zdrowie to powiem tylko że jestem po biopsji i czekam na wyniki. Tylko błagam nie piszcie że będzie dobrze bo to najgorsza rzecz jaką można powiedzieć choremu, przekonałam sie o tym.
)bo on sam nie wie czego chce, najpierw męczy mnie o spotkanie a jak ja znajde to sie nie odzywa
zresztą już to pewnie wiesz.