|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
![]() koniec tematu. ------------------------------------------------------- 1.czuję doskonałość 2.Być dla siebie Aniołami to jest magiczne... 3.Zgubiłam się w miejscu, które kiedyś nazywałam rajem. 4.Niech tak zostanie, nie jesteś dla Niej. 5.mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc, do dupy. 6.zlozylam caly moj swiat i przestrzen w Twoje rece. 7.szminka od Max Factora nie zmywa smaku niedopowiedzianych słów. 8.rozgrzewasz mnie oczami 9.nie zatrzymam czasu, myśli tez. i troche Niemieckich bo pamietam,że któraś z Was chciala 1.Man lebt einen Traum /żyje się marzeniami. 2.Niemand hört dich, niemand sieht dich! /nikt cię nie słyszy, nikt cię nie widzi. 3.Ihre Hoffnung stirbt /Jej nadzieja umarła. 4.Den ganzen Tag zählst du meine Fehler auf/cały dzień wyliczasz mi moje błędy. 5.Misch dich nich in mein Leben ein/ Zamieszaj w swoim życiu, nie moim. 6.Und werd’ in deinen Armen neugeboren. /I w twoich ramionach narodzę się na nowo. 7.Und ist für uns die Welt heut Nacht unsterblich / I dzisiejszej nocy świat jest dla nas nieśmiertelny. 8.Wenn du gehst kommt der Schmerz. / Kiedy odchodzisz, przychodzi ból. 9.Du bist in meinem Tränenmeer ertrunken / Utopiłeś się w moim morzu łez. |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Wykorzystać szanse i osiągnąć swój cel
Wiedzieć rzeczy oczywiste, wcale nie jest łatwo Poznaj smak świata, ta planeta jest nasza. W tym kraju pijesz gdy się cieszysz , pijesz gdy jesteś smutny... Pamiętam smak chwili,choć była bardzo krótka. Smak jak ciepła wódka z plastikowego kubka Kto pił życia nektar- zna ten smak pamiętasz jak pachniał wtedy świat? Jeżeli masz dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić bo jestem ja i nie ma reszty Sam na sam z płytami. Nikt mi nie da tego co to właśnie da mi Badam grunt pod stopami. Gdzie mi ku.rwa z butami?!
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
A opisy typu "Proszę Pana, czy poczęstuje mnie Pan sobą?
"? Macie? ^^ Prosze
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Tak się na dobre rezlubić w tobie.
Z żalu za Tobą wypłowić. Kto nadaje drogą mleczną taki list (uwielbiam ten )
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
No.. nie bylo mnie chwilke, a juz tyle stron nabily
szalone ![]() Ostatnio duzo opisow milosnych. -.- A jakies o sprzątaniu się znajdą? ![]() |
|
|
|
#1836 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiek?A wiek dla mnie najmniej istotny Nie patrzy się na metrykę lecz to sie ma w sercu Czy wiek jest aż tak ważny?W naszym wypadku nie Rożnica wieku? a kogo to obchodzi? I wiek gdzieś niknie...a uczucie rozbłyska Cytat:
![]() I będziemy szczęśliwi.I h_uj komu do tego Rzekomo ma mnie ruszyĆ wasze pier_dolenie o szopene?Wow xD Możecie sie powpie_rdalaĆ jeszcze w nasze życie.Chętnie pośmieję się dalej Takam załamanaaaaa....że normalniieeee szok Że niby chcecie zniszczyĆ nasz związek?Pfff...powodzenia ! Wytrwamy wśród tych wszystkich męd, którzy są przeciwko nam... Cytat:
no niewiem czego konkretnie szukasz Póki co jesteś moją imaginacją... Na Twój widok nawet winda zawraca ![]() Wiesz, chłopcze, wybacz, ale jakos tak, kurcze... zaopiekowałabym sie Tobą Bo masz to coś w oczach... Nadchodzę by obudzić Twoją wyobraźnię Spójrz w moje oczy.Przecyztaj co sie w nich kryje Ocknij się i sztachnij feromona Książe z bajki? Oo.To chyba o tobie ?! I co, myślisz, że na mnie działa Twój piękny uśmiech? To masz rację xD So catch me..If you can Chcę wypełnić album życia twoimi zdjęciami W mych oczach tajemnica mego serca... Nie patrz W nie... ZAKLETA KSIEZNICZKA chciałaś chyba coś prowokującego z tego co pamiętam...?bo nie potrafię wróciĆ do tej strony a zapomniałam ![]() Madziiks Diagnoza postawiona.Rozważam. I lekarze trują diagnozą w głowie...a ja po niej-rozmyśleniami... Diagnoza rozpętała burzę myśli.Co potem? no niewiem...nietypowy temat,a pomysłów brak daga0204 Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie. I stoję tak na środku tego skrzyżowania.... Moje życie jak z puzli pewien obraz, tyle elemetów...wciąż je układam. same pytania,marzenia,plany - zero odpowiedzi,realizacji,che ci... Czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? coś takiego tylko ![]() ________ Teraz jeden skromnie...ale zaniedługo coś dodam ![]() Jak byłam mała czytałam bajki i bajek słuchałam. Dziś nie jestem mała!
|
|
#1837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pff. bth. ________ dziś na trzeźwo, jutro trzeba się naje*bać.. przykryj dłonią moje zdjęcie, a poczujesz życia puls.. przywykłam, przełykam życia cierpki łyk.. odmienny bywa los, co?? teraz za tą przyjaźń, karę przyszło ponieść... powiedz jak zapomnieć, powiedz, a spróbuje.. zreszta wiesz jak jest jak wszytko traci sens..
|
|
|
#1838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trudno w to uwierzyć ale tak robie to wiec nie przeszkadzać!sprzątam ![]() Sprzątam, nie pisać chyba, że ktoś chce pomóc ![]() Inne: Człowiek lubi się śmiać. Często z innych... Musisz odnaleźć nadzieję i nieważne, że nazwą Cię głupcem. Miało być tak pięknie, lecz wszystko się skończyło, po raz kolejny uciekła mi miłość... ![]() Serce jak z bajki, dusza jak księżniczka, uśmiech jak rumiane jabłuszko... ![]() Marzenia wśród brzoskwiniowych obłokow ![]() Rozkocham Cię w sobie zrobię Ci nadzieje i wykorzystam jak szmate! ![]() Dwoje to już osobny świat. ...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem... szłam polną drogą, spotkałam anioła a on pokazał mi niebo... chodzić boso po łące, czuć niebo na ramionach. ![]() Nie pale nie pije nie przeklinam...kur** papieros wpadł mi do kieliszka ![]() Czy to swiat jest taki piekny, czy ja
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
miłość i dotyk który działa jak narkotyk nasze noce już nie błyszczą Tak łatwo zgubić sens w zgiełku prawdy i pozorów Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz Zmęczona Twoimi wiecznymi pretensjami Z ciężarem własnych myśli Chcę ustami omamić cię bez litości
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
To nie było zakochanie.
Wiedziała, że przy zakochaniu nie ma się aż tak silnych objawów. Krzesła i stolik, dwa okna i drzwi Ten nasz prywatny świat nocy i dni Świat przez nas zaczarowany Nie pamiętam co było "przedtem" Kobieta czuje, gdy jakiś mężczyzna jest dla niej ważny. A czy mężczyzna ma podobną intuicję? Dzień, który zaczął się marnie.. Marnie skończy się "Mądrzy ludzie się uczą, a głupi wszysko umieją..." zjem Cie kiedyś. kiedyś Cie zjem.
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
No matter what u say about love.
[Nieważne co mówisz o miłości.] Sooner or later I get what I'm asking for. [Prędzej czy później, dostanę to o co prosiłam.] Sorry but I have to move on and leave u behind. [Przepraszam ale muszę sie ruszyć i zostawić Cię za sobą.] I can't waste time so give it a moment. [Nie mogę marnować czasu, więc daj mi chwilę.] Live every second like it was my last one. Żyję każdą sekundą jakby to była ostatnia.] You're still a part of everything I do. [Jesteś wciąż częścią wszystkiego co robię.] It hurt enough to think that I could stop. [Rani mnie wystarczająco myślenie, że nie potrafiłam.] We’ve run out of words we’ve run out of time. [Jesteśmy poza słowami, jesteśmy po za czasem.] We’ve run out of reasons, really why we together. [Jesteśmy po za powodami dla, których naprawdę jesteśmy razem.] Let’s just call it quits it’s probably better. [Po prostu odpuść sobie dzwonienie, to prawdopodobnie lepsze.]
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zabieram wszystkie. dziekiii----------------------------------------------- 1.Pojde za Toba na koniec swiata.. a jak sie wrocisz - to ja tez chce wracac.. 2.Błądzące uśmiechy, zaciekawione spojrzenia, przypadkowe słowa. Między nami. 3.Nie mów, że wschody słońca i zachody,będą smakować jak kiedyś.. z Nim.. 4.Mijały dni, wiesz ? A Ciebie nie było.. |
|
|
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
o zimie prosze
Ze jest biało i w ogole ![]() o opis w stylu ''dwukropek i gwiadka'' Kim Jesteś? Jestem Wariat, Bo Świat Widzę W Kolorowych Barwach..
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Wizażanki. ;* Nie jestem nowa miałam tutaj poprzednie konto ale dość dawno i zapomniało mi się nick'a . Ale odczuwałam silną potrzebą bycia znów z Wami więc nowe konto założyłam. ;*Nie widziałam Cię już od miesiąca I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca. Lecz widać można żyć bez powietrza To w Jego oczach widziała coś więcej niż swoje odbicie. Całe moje dłonie przesiąkły jego zapachem <3
Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2008-11-26 o 17:19 |
|
|
|
#1845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To śnieg? Nie, to Anioły trzepoczą skrzydłami i gubią biały puch ....zielen trawy snieg zasypał.... Szarość dnia zmieniona w biel puszystą W puszystej bieli świat. W bieli Ty i w bieli Ja Zima zima zima, a śniegu jak nie było tak-NIMA! Śnieg spada na pewną śmierć, a przecież taki niewinny... Ciągle pada śnieg niech zasypie nas, całkiem miło jest w ten zimowy świąteczny czas Zaśnieżony cały świat... Posród niego My wśród gwiazd Tak pięknie pruszy, tak pięknie mrozi nam uszy Pada śnieg, cieszą się bałwanki...A ja nie jestem bałwanem i się nie ciesze Zima za oknami i w ludzkich sercach. I tylko oczy płoną na czekoladowo... Może coś Ci się spodoba
|
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę o więcej niemieckich . ^^ Tylko takich wesleszych . ;p O szczęśliwej miłości . ;d a masz może jakieś o tym, że moja przyjaciółka zabujała się w moim chłopaku, i żeby Ją jakoś zniechęcić albo coś.. Albo jeszcze jakieś, że nie chcę żeby o mnie plotkowali, że mnie tym bardzo wkurzają.. prosii . ; ** Jeśli nie znajdziesz to może : RealGirl89 ZAKLETA KSIEZNICZKA MarcelinKaaa tamia r0zunia Cała wspaniała reszta, jeśli macie też poproszę . ;] ;* . Ale wiecie, nie sposób wszystkich wymienić.. ;d Jeśli kogoś nick źle napisałam, to sorka.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-11-26 o 17:32 |
|
|
|
|
#1847 |
|
BAN stały
|
jak długo będziesz Ty, tak długo będę ja.
pragnął wrócić tam, gdzie sie rodzi dusza, gdzie zastawił miłość ponad śmierć. Każdy koniec to przecież początek, a początek to tylko ciąg dalszy.. Nadejdzie kiedyś dzień, w którym poczujesz się jak męska szmata. Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? zmieniłeś mnie w potwora. Nie ma fundamentu marzeń, nie ma nadziei, na szczęśliwa przyszłość... Kiedyś znajdę dla nas dom, z wielkim oknem na świat znowu zacznę ufać Ci..' teraz wiem ze tam gdzie gości miłość, jest również i szczęście... On chce kupić miłość, Ona woli ją sprzedawać tysiąc myśli na minutę.Każda rani bardziej niż poprzednia... Los zamyka mi drzwi przed nosem drzwi, za którymi stoi szczęście gdyby nie nadzieja jej bezbronne serce by pękło. Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei - może to jedyne co mu pozostało... Patrzę w niebo... Bez emocji ocieram każdą łzę... Wytłumacz, proszę co zrobiłeś mi. Jak domek z kart rozpadam się. Krwawię... ale łzami
Pamiętam, ale wciąż na nowo zapominam.. Odchodzę, ale powracam.. Lecę, ale po chwili upadam... Kłamie... Ale i tak mówię prawdę... Mam nadzieje, ale nie wierze.. Czekam... ale idę wciąż dalej. Śnię... ale nie mam snów. Umieram, ale wciąż oddycham. "Za każdym razem gdy się spotykamy mam wrażenie że me życie jest usłane różami, lecz kiedy nadchodzi pora rozstania pojawia się ciemność co piękno pochłania, cały czar pryska , lepszy świat znika, barwa szarości przez wszystko przenika, czuję wielką pustkę gdy cie przy mnie nie ma, to nie są złudzenia ani żadna ściema, tak zawsze się dzieje bo działasz jak narkotyk, jak najwspanialszy w świecie środek złoty, Jedyne lekarstwo na wszystkie cierpienia, kiedy jesteś przy mnie świat na lepsze się zmienia, tylko do ciebie należy moje serce, chciałbym być twym Dżinem lecz nie zmieszczę się w butelce, miłość uskrzydla uczy latać za tobą pójdę w ogień lub na koniec świata." hmmm.. czyta ktoś ? ![]() |
|
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto kOcham Twoje opisyyy.!! kradne nalogowo!;**<333
przerysowna ja czytaaam i podkradam.;DD i teraz dziewczynki prosba do Was potrzebuje opisy ze czekam na jakis jego ruch bo on jes bardzo niesmialy;DD i jeszcze ze moja przyjaciola zachowala sie wobec mnie nie fair. bardzo proszeeee.;** |
|
|
|
#1849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje za wyróżnienie ![]() 1)o plotce: Uczą mnie nienawidzić... ciągłe dymy, puste plotki |sku*wysyny i idiotki gwiazdy, plotki, słodkie idiotki.. te lalki! lalki.. kalekie lalki.. Plotki są tylko o ludziach na szczycie...A ich język lata, lata jak łopata Najwiecej do powiedzenia mają Ci co nic nie wiedzą Plotka jest jak fałszywe pieniadze: porzadni ludzie ich nie produkuja, ale bezmyslnie przekazuja dalej. 2)zakochana przyjaciółka Nie ma przyjaźni bez zaufania, i nie ma zaufania bez uczciwości ej,ale jaka masz pewność ze jutro inny tyłek nie zawróci mu w głowie??? Czujesz? Moja nienawiść do Ciebie się zwiększa... chyba nie trafiłam:/
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
1.Głupotę to tu możesz kupić nawet jak chcesz w sklepie
Sprzedawca cię poklepie po ramieniu, bo ty płacisz Jak chcesz mamy w promocji tu kopa w dupę gratis. 2.Dlaczego twoje pragnienie nie ma stać się rzeczywiste? Nie masz bać się, podejmować trudne decyzje To niezdecydowanie tworzy kolizję. 3.żeby mieć trzeba mocno tego chcieć to logiczne jak sieć, widzisz cel wyciąg rękę i leć za nim samo gadanie na nic, dla pewnego swego nie ma granic 4.Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz. 5. lubię, gdy tańczysz na barze, lubię, gdy patrzysz jak patrzę, lubię, gdy bardzo się starasz jutro mówię na-na-na-na-na-nara. 6.Patrzysz na mnie i co widzisz?Są rzeczy które we mnie kochasz i których nienawidzisz. Wstydzisz się przyznać, że ta o to dziewczyna, zmieniła Twoje życie. I nie powiesz nikomu, że w niej kochasz się skrycie 7.jesteś zwyczajna, ale kocham ponad wszystko o takie o ![]()
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto - to Ja o niemieckie prosiłam ^^
śliczne, śliczne, śliczne ^^ jak masz więcej to wrzucaj. bd wdzięczna ;-))meine ^^ : You walk away from me tonight Not knowing the real me . | Odchodzisz ode mnie dzisiaj, nie znając mojego prawdziwego "Ja". 'Cause you believe in all the hype | Bo wierzysz w cały ten szum. Take away the moment that we met . | Zabierz moment, w którym się spotkaliśmy. Stayin' mad, why do that? Give yourself a break Laugh about it and you'll see. | Stoisz zły, po co to robisz? Daj sobie przerwę, śmiej się z tego i zobaczysz. Life's what you make it. | Życie jest takie, jakie je sobie tworzymy. Why be sad, broken hearted? | Po co być smutnym, ze złamanym sercem? Stayin' sad, why do that? Give yourself a break I know you wanna party with me. | Stoisz smutny, po co to robisz? Daj sobie przerwę, wiem, że chcesz się bawić ze mną. Things are looking up | Rzeczy idą ku lepszemu. How did I get here? I turned around and there you were | Jak dostałam się tu? Odwracam się i ty tam byłeś. I didn't think twice Or rationalize . |Nie myślałam dwa razy lub racjonalnie. That there was more than just chemistry . | To było coś więcej niż tylko chemia. But I figured it's too good to be true. | Ale doszłam do wniosku, że to jest zbyt dobre, żeby było prawdziwe. I said pinchme Where's the catch this time. | Powiedziałam uszczypnij mnie, gdzie złapać ten czas. Can't find a single cloud in the sky Help me before I get used to this guy . | Nie mogę znaleźć pojedynczej chmury na niebie, pomóż mi zanim przyzwyczaję się do tego chłopaka. They say that good things take time But really great things happen in a blink of an eye. | Oni mówią, że dobre rzeczy zabierają czas, ale naprawdę świetne rzeczy dzieją się w mrugnięciu oka. Thought the chances to meet somebody like you were a million to one. | Myślałam szanse spotkania kogoś jak ty są jedna na milion. I cannot believe it You're one in a million . | Nie mogę uwierzyć, jesteś jeden na milion. All this time I was looking for love. | Cały ten czas szukałam miłości. stumbledinto the arms of the one . | Potknęłam się w ramiona jedynego. You're making me laugh about the silliest stuff. | Sprawiasz, że się śmieje z najgłupszej rzeczy. When I'm mad at you You come with your velvet touch. | Kiedy jestem zła na Ciebie, przychodzisz z delikatnym dotykiem.
|
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
Straciłam, bo za mocno kochalam. Głupotą jest płakać, jak ktoś ma to gdzieś.
Niekoniecznie jest mi przykro. No może troszkę żal. Imponuje mi. Bo pozwala sobie mnie zabrać. Bez pytań Zamierzam zniszczyć Twoje ego niemądry chłopcze, zamierzam spowodować, że będziesz płakał. Mogłabym próbować. Mogłoby mi wyjść. Zasadnicze pytanie : Po co? Boli mnie, boli jak cholera. Boli mnie brak Ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że, az tak bardzo i bez wyjścia. Nie sprawię byś chciał dzielić ze mną mój świat. Skończłam próbować. Nieodwołanie. to było pożegnanie. Nic nie wiem. nie moge znaleźć butów. nie mogę znaleźć siebie. Spragniona. Zwilżam usta matową nadzieją. Im bardziej jestem roztargniona, kiedy Twe imię słyszę z boku. tym bardziej wstyd mi, że nie płaczę, tak jak płakałam w zeszłym roku. nawet mandarynki jakieś takie...kwaśnawe.. Gdyby kiedykolwiek było Ci potrzebne moje życie.. przyjdź i weź je. Są dni kiedy nienawidzę wszystkich którzy znają moje imię! twój dotyk zapisany pomiędzy synapsami neuronów .nie można wyjść od tak, w połowie snu i wpół marzenia cisza zabija od srodka Żądnie wyciągasz ku mnie tęskliwe ramiona Ty mogłeś mi opowiadać lub nie opowiadać o swoich kochankach, ale ja musiałam ci opowiedzieć o wszystkim i wszystko. To jedyny sposób, żeby się ich pozbyć, zanim się zacznie kochać kogoś innego. Jedyny sposób, żeby ich wyrzucić za drzwi i żebyśmy zostali sami... pingwin na śliskim lodzie To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. ejj, mam parę pytań a propo dawnych marzeń. a potem okazało sie,że uśmiech ten był ironiczny.. zbyt wczesne oczekiwania, przyspieszone marzenia Cierpkość wieczornego powietrza. Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz. *** macie jakies opisy apropo tego, że... a)chlopak za ktorym latalam przez dwa lata w koncu zmadrzal(sam tak powiedzial ) i chce ze mna byc.. ale ja teraz mam Go gdzies . i chcialabym opisy o tym ze role sie odwrocily iiii czlowiek zaczyna doceniac dopiero po stracie(z naciskiem na to drugie :P)b) juz nie wiem co mam myslec o moich relacjach z kolega . swojemu znajomemu powiedzial ze bardzo mu sie podobam, ale nie chce pakowac sie w zaden zwiazek bo niedlugo wyjezdza za granice i to raczej bez sensu.. ale czasami jak gadamy to jakos tak czuje jakby... jakby miedzy nami byla 'chemia'. i chodzi mi o to zeby typ w koncu zdecydowal sie czego tak naprawde chce. raz mowi do mnie tak, jakbym byla dla niego bliska osoba, a innym razem wcale sie nie odzywa![]()
"Wszyscy wracają kiedyś do miejsc, z których chcieli uciec." Edytowane przez pancziita Czas edycji: 2008-11-26 o 18:19 |
|
|
|
#1853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trafiłaś, trafiłaś .. ![]() ![]() Śliczne ![]() Kradnęę .
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam
~Weź mą dłoń i zostawmy własnemu losowi kres tego wszystkiego.. ![]() ~Dancing in the desert blowing up the sunshine ![]() /Tańcząc na pustyni, przeszkadzając słońcu ![]() ~Muszę cię rozczarować, jeśli myślałeś, że zachwiejesz moją samooceną ![]() ~I don't need anybody to be perfect ![]() /Nie potrzebuję nikogo, aby być idealną ![]() ~Chyba cię nie nauczyli co to jest gra wstępna ![]() ~Bo czasami jestem niegrzeczna i lubię jechać na hardcore ![]() ~Maybe you just don't know me ![]() /Może po prostu mnie nie znasz ![]() ~Jestem jak ciasteczko - zawsze chcesz więcej i więcej ![]() (można dowolnie zmienić na jakiekolwiek inne słodkości )~Moja głupota jest mądrzejsza od twojej inteligencji ![]() ~Gorący towar? Że ty?? Może dawniej, ale ostygłeś i został zimny drań ~Wiem, że żałujesz, ale ja dawno zmieniłam zdanie ![]() ~Przykro ci? Ojej, czyli tej dziuni znudziło się pocieszanie cię? ![]() ~No wyobraź sobie, że jakoś mnie to nie wzrusza
|
|
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
Czuję to, co czułam zawsze, Ty idioto głupi mój. ;*
Czy to warto jest ratować ? Sam wciąż sobie tylko klaszczesz ... Jak Ci prościej wytłumaczyć ? Nigdy nie stracisz mnie ![]() Dziś doceniam każde "kocham" . Kocham Cię chyba od zawsze. ![]() ... I nikogo nigdy bardziej.! ![]() Nie o uśmiech mi chodzi, Ty się śmiałeś nieraz ... To, co kiedyś utworzyło się w nas... To co przyszło tak nagle i odeszło jak wiatr... To, czego w życiu najbardziej mi brak ... |
|
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
O sprzątaniu dalekie skojarzenie najpierw ![]() Czuj się jak u siebie w domu. Możesz nawet po sobie sprzątać. Faceci przy pracach domowych są jak ananas: a na nas nie liczcie. Niech się pchły po ścianach *******ą, a porządek musi być! Promień słońca jak wpadł do mojego pokoju to się załamał. dosiadłam odkurzacz! Prr, szalony! [z wizażu ]sprzątam | leżę na wznak i omiatam wzrokiem sufit | [z wizażu ] |
|
|
|
#1857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham cię i płonę w środku .. 2.Denn ich liebe dich und kann nicht ohne dich Kocham cię i nie mogę bez ciebie żyć .. 3.Ich mag alles wie du bist .. Lubię to wszystko jakii jesteś. 4.wie du mich verstehst.. Jak mnie rozumiesz.. <3 5.wie du mir dann immer wieder meinen Kopf, Verdrehst und es bleibt spannend .. Jak mi znów zawracasz w główie,i to jest pasjonujące. 1.plotek wiecej niz zla na swiecie. żenua. 2....Plotki są tylko o ludziach na szczycie... ![]() 3.niewiedza kłamstwo rodzi , dzieciak ej patrz na siebie . 4.Macie swoje zycie?!.. To sie od*******cie od mojego. 1.Co się go tak uczepiłaś?.. 2.to jednak nie Twoja liga. 3.Czy ta przyjazn naprawde tak mało dla Ciebie znaczy?.. 4.Bo tylko mi ufa,i mnie potrzebuje. I tak zostanie. Przepraszamm.. nie mam nic wiecejj.. ![]() Cytat:
![]() 1.Zrób coś bo zalezy mi na Tobie,no. 2.Zostawię otwarte drzwi,więc przyjdz. 3.Twój jeden ruch,jeden gestt. 4.Rób cos z sercem,a dostaniesz je na tacy. 5.Wystarczy jeden ruch,jeden gest.. słowo. 6.bierz bierz chłopcze teraz mnozesz miec mnie![]() |
||
|
|
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
powietrze czyste tak jak kokaina
jedyne co sprawia,że masz takie powodzenie to to, że zawsze jesteś chętna ;] masz do mnie ****a jakiś problem ale nie wiem skąd.. dźwiękiem wypełnić przestrzeń Bez tych drgań, fal, dźwięku życie puste jak słoik, z którego ktoś wyjadł cały smakołyk tylko nieliczni wiedzą jaki mam kolor oczu uśmiechnij się i zabij mnie.. I żałowała, że kiedykolwiek ufała, że marzyła o ideałach Płakała cichutko nad tym, jakie smutne są fakty Że żądza posiadania to brak tych zasad Przemoc to klasa Miłość na wzór Judasza Ludzie w tych czasach Tak fałszywi jak rudery po remoncie fasad kiedyś...kiedyś potrzebowałam tego ***anego śniegu. teraz? teraz potrzebuję 'realnych' wspomnień.
|
#1859 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
;*
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
Przerysowana no jasne.. Ja czytam
![]() Świetne nawet ukradłam 5 ![]() Na ziemi, która w planach Boga nie była przeznaczona dla człowieka.. W drodze do szkoły czeka na ciebie za rogiem Gdy idziesz przez park siada obok na trawie Miłość w szkolnej ławce siedzi tuż za tobą nigdy nie dowiesz się jakie ma oczy.. Pojawiłeś się tak nagle.. Zniknąłeś jeszcze szybciej.. Zabierz mnie na drugą stronę tam, gdzie wszystko ma swój sens.. Koniec bajki.. Królewna jest zmęczona.. Edytowane przez snowball Czas edycji: 2008-11-26 o 19:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

"? Macie? ^^ Prosze
)
szalone 

? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)