|
|
#1861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
![]() nie wiem czemu, ale może dlatego że właśnie tak mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() więcej takich ![]() __ Nie myślę o śmiertelnych czasach Patrzę jak nasza miłość Spaceruje w naszych płaszczach __
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2008-11-26 o 19:43 |
||||
|
|
|
#1862 |
|
Przyczajenie
|
hej
jestem nowa. czytam wasze opisy i wszystkie są świetne.jestem pod wielkim wrażeniem. na dobry poczatek.moje: Czerwone tabletki na sen. Czarna kawa z białym mlekiem w tabletkach doustnie Na dnie szklanek melancholia. przybija Podcinam sobie żyły, le mam łaskotki. Klub mało używanych dziewic. Intymna teoria względności. Suka ma 35 lat, jest Koreanką z Seulu,3 lata temu przyleciała do Frankfurtu. Jak długo trwa miłość? Globalny debilizm Czasami się tęskni, za czymś czego nie było. Słowa są wyjątkowe. tylko człowiek potrafi mówić. Jestem nikim dla Ciebie, Ciebie…dla siebie. Między krzesłem, a podłogą szukam zagubionych słów. Nie ma marzeń ponad miarę. Dopomina dożylnie, po proszę. Respiratory tylko oddychają. Nie dają powodów do życia. Bo ja lubię pomarańcze… Sama dla siebie musze stać się mistrzem. Wszystko sprowadza się do linii. Oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj Co jest z tą potrzebą uderzenia w przycisk autodestrukcji? Intymność to trzysylabowy wyraz Intymność jest też dołączona do trzech liter R... rodzina, romans, radośni lokatorzy. Emocje są jak dzikie konie. |
|
|
|
#1863 |
|
BAN stały
|
Ona chciała spytać, ale bała się usłyszeć prawdę.
Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje.. Najbardziej ostatnio boję się słów 'nigdy' i 'zawsze', a zaraz potem 'nic' i 'nikt'. Modliła się, by to był tylko sen. Gdy otworzy oczy, wszystko ułoży się... Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła. Sam na ziemi, przykre, ale muszę przyznać, czas mnie zmienił, w jednej chwili podciął skrzydła, kradnąc jutro, przekuł serce niczym igła. (..) Bez pamięci na tym świecie żyć mi przyszło. ..a każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu o ludzkiej niestałości i o tym, jak mało można ufać pozorom cnoty czy rozumu. Nauczyłeś mnie, że 'nie wiedzieć' to 'żyć w zagrożeniu'. Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują się obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Boję się atramentowych nocy i tych wielkich łez w moich oczach.. Cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie, że miłości nie ma. Bo nasze zaufanie przeradza się w plotkę, która rani serce. Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: 'Wolę, żebyś był moim przyjacielem niż kochankiem'.. I nie wiem, co myśleć, i nie wiem, co robić, i nie jest m dobrze, i nie jest mi źle. Chyba nie czuję, że jeszcze żyję. Nie mów nic, nie zamykaj mi kolejnych drzwi.. Zostaw miejsce w sercu swym, bardzo proszę. Chciałbym móc mieć nadzieję, życia klucz, Że Ty także myślisz tak, że Ty czekasz... |
|
|
|
#1864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak są śliczne to kradnęę . ;] Jeszcze mnie tu wezmą, za złodziejkę opisów . xdd ![]() Przyjaciel jest jak najcenniejszy skarb . I choć barwa jedna jest, każdy che mieć jej własny ton..
|
|
|
#1865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
och piękna ja czytam. ;*
pogrubione kradnę. )Chcę zachłysnąć się Twoim czystym powietrzem. Teraz już wiem ile w jego myślach było m n i e. |
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
a coś że mój TŻ, prawdopodobnie idzie na dwa fronty?..
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-11-27 o 09:44 |
|
|
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
Misku przykro mi, ale Ty za cienki bolek jesteś.
I śmieję się z Ciebie, bo myślałeś,że jest grzeczna? raczej grzeszna... Och jakiś ty sexowny... nie no po co patrzysz? to nie do Ciebie! ![]() Mówiłeś "kocham Cię" a ja się z Ciebie po cichu śmiałam bo na Ciebie lałam! ![]() Nie no masakra... widziałam Cie z inną... ja chociaż jestem ładna ![]() A na ten niewinny uśmiech jeszcze niejeden sie nabierze ![]() Do Lassie krzyczałabym "wróć!"...Ale ty nie jesteś Lassie... Wybrałes ja wiec spiepszaj do niej 2-u licowy czlowieku Kiedy byłam blisko-cieszyłeś sie jak dziecko.Kiedy ona przyszła odszedłeś z nią za rączke Tak bardzo kochał. Kochał je wszystkie Pamiętaj ze MY nie dzieli sie na trzy...! Jednej mówi KOCHAM,z drugą pisze smsy - frajer !!!
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
może być jeszcze inna tak jak ja nawina? mógłbyś spojrzeć mi w oczy i nie kłamiąc powiedzieć że jestem tą jedyną? a jeśli zwątpisz choć jeden raz.. nie wiem czy mogę powiedziueć "tylko mój"... chce mi się płakać kiedy wącham Twój kołnierz i czuje jej zapach.. może troche przesadzam bo wciąż wołasz mnie kotku.. to naprawde podłe... coś jest nie tak... nie przypuszczałam, że mój facet ma dwie twarze polecam piosenke Wdowy - gdyby twoja kobieta 3maj sie;** nie jestem szmata wiec nie traktuj mnie w tych kategoriach ;] gdy w chuja tnie osoba z którą byłeś blisko upada naprawde nisko...
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
*A oczy wypełnia długi czas oczekiwania.
*W doniczce hodowałam nasze marzenia. Może to i lepiej, że zapomniałam podlewać. *Pozostaje mi szukać szczęścia na szpilkach codzienności. *Jak smakuje niebo i jak pachnie tęcza? Tobie. *Bo mamy tyle emocji w oczach przenikających się wzajemnie. *I zbliż się bardziej niż pragnie tego moja wyobraźnia. *Zamknę się w swojej Nibylandii, a Ciebie tak jak wszystko sobie wymyślę... *Z Jego słów pleść nieskończone bajki. *A pamiętasz tamten niefizyczny świat, w którym żyły nasze papierowe serca? *Zanurzam się w kałuży niepewności. *Kolor oczu Twych juz dawno mi zbledł. *Niepamięć czule otula jeszcze świeże myśli. *Za dużo o parę oddechów i kilka uderzeń serca.
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
rób co chcesz niczego nie żałuj.. chciałeś wybrałeś w dupę mnie pocałuj Poniosło Cię, czujesz się jak zdrajca, i wiesz co? taka jest prawda czy wyczuje zapach zdrady, w ciemnościach korytarzy? Mogę byś pierwszą lub ostatnią ale nigdy jedną z wielu Pamiętaj ze MY nie dzieli się na trzy...! To kwestia szczerości nie żaden wybór... byłam obok, ty wybrałeś inną przyszłość... Gdy ja czekałam on poznawał świat za pomocą jej ust To takie bardziej stwierdzające, ale może coś wybierzesz. 3maj się
|
#1871 |
|
Zadomowienie
|
Świat ludzkich spraw.
Ludzi krzyk i miasta hałas. Chcę Ci ofiarować chwilę ciszy ![]() It's not easy but simple.
|
|
#1872 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eccentriic ahh kochana jaka Ty kochana a ja uwielbiam tak Twoje opisy bo mają to coś ![]() snowball o jak miło a ja Twoje tez podkradam skarbie ![]() trusk4w4 o bardzo mi miło podkradaj ![]() Onax3 o kochana kradnij ![]() [FONT=Franklin Gothic Medium]hm a myślałam ze nikt nie czyta ![]() -------------- nie wiem co piję,ale jeśli to miłość to nalej mi jeszcze. naucz mnie mówić gdy milczę. dwoje ludzi spotyka się przypadkiem a okazuję się że czekali na siebie całe życie. Chcę pisać o tobie. twoim imieniem wesprzeć skrzywiony płot. Ja nie chce miłości.. nie chce szczęścia...Ja chce zapomnieć.. "Gdybyś był a nie bywał" - zbyt wiele, więc nieaktualne.bywaj choć czasami. miłość jest jak światło gwiazd - nie umiera nigdy. ja wcale Cię nie kocham. Ciągle tylko uczę się żyć bez Ciebie.. Najsmutniejsze są łzy wypłakane z tęsknoty. ludzie mówią, że miłość jest lekarstwem na wszystko..Ja potrzebuję lekarstwa na miłość... -życie-zbyt trudne? -nie..zbyt banalne. kolejna łza..tonie w błękicie jej oczu ciągle przychodzisz tylko po to by pokazać że odchodzisz. Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-11-26 o 21:15 |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny DZIĘKUJĘ
![]() Ukradłam ![]() a tak troche: Your fingertips across my skin Twoje okruszki palców na mojej skórze The palm trees swaying in the wind Palmy kołyszące się na wietrze I never want to see you unhappy Nigdy nie chciałam zobaczyć cie smutnego I thought you'd want the same for me Myślalam, że chcesz tego samego dla mnie Goodbye, my almost lover Żegnaj, mój niedoszły ukochany Goodbye, my hopeless dream Żegnaj, mój beznadziejny śnie We walked along a crowded street Szliśmy wzdłóż zatłoczonej ulicy You took my hand and danced with me Wziąłeś moją dłoń i tańczyłeśze mną tak mi się spodobała ta piosenka ![]() Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-11-26 o 21:09 |
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś takim moim małym motorkiem
Dzięki Tobie chce mi sie te opisy tworzyć (btw do pewnych granic uwielbiam być wredna )~Dzieci w przedszkolu są doroślejsze od ciebie.. ![]() ~Młody, ty możesz najwyżej dawać buzi, na nic więcej nie licz ~Dziecko, które po obejrzeniu jednego filmu +18 myśli, że wie wszystko ~Tak jakby zaufać diabłu, a nie wierzyć aniołom.. ![]() ~Wybacz, że się śmiałam, ale uwielbiam, kiedy się kompromitujesz ![]() ~Nigdy nie poznasz wszystkich moich oblicz ![]() ~Bo jestem nieprzewidywalna ![]() ~Widziałam to spojrzenie, ale do mnie się czeka w kolejce ![]() ~Czy flirtowanie kiedykolwiek może się znudzić? ![]() ~Mnie się nie da oswoić. Po prostu mogę być miła, albo niedostępna ![]() ~Jak to się dzieje, że zawsze mam rację? ![]() ~Zabawne słuchać komplementów, kiedy wiecie, że nie macie szans ![]() ~Jak to się dzieje, że mam to, czego chcę? Ha, chcielibyście wiedzieć ![]() Takie o, ale wymyślone na prędce, bo trzeba wracać do nauki |
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak kiedyś- nagle- zabrałeś mi smutek, tak teraz- równie nagle- oddałeś mi go... i to z procentami... a zabrałeś radość... Tak jakby oddałeś mi cios z podwojoną siłą... Jakbym dostała od Ciebie bukiet róż... gdy Ty dawałbyś mi bukiet kolców... Tak... bo czekałam na róże... Tak... bo czekałam na radość... Moje słowa już straciły sens... Może dlatego że i życie sens swój straciło... takie coś... może sie przyda
|
#1876 |
|
BAN stały
|
Lubię odchodzić, zostawiając Cię z wyrazem niedosytu na twarzy.
Najprostsze jest zarazem najtrudniejsze. Patrz na mnie jeszcze. Te dreszcze chcę czuć. The way that you kiss... / sposób w jaki całujesz... |
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to sama wymyślasz? ![]() jestem pod wrażeniem, a podkreślone to już w ogóle są mmm ![]() ![]() _ Grzech pierworodny nie polegał na tym, że Ewa zjadła jabłko, tylko że podzieliła się z Adamem, aby ze swoim odkryciem nie czuć się samotna
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
Brak checi i motywacji na wszystkie "przyziemne" rzeczy...
i nikt nie powiedzial zostan... wiec odeszlam... Uwierz w słowa z których szydzi wiatr. Uwierz w strach... Tak wyszło. Przeszłości nie zmienię, więc zmienię przyszłość. Wyłączam ciało dziś zmysły powiedzą najwięcej...
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
Dni... Co tak intensywnie pachną uśmiechem... <3
'wciąż przepływamy oceany' Pokażmy że żaden człowiek nie rodzi się by być nikim... Więcej marzeń niż czasu by je spełnić Więcej namiętności niż serce może zmieścić Żyję dla takich chwil kiedy biorę haust powietrza i krzyczę chwilo proszę bądź wiecznie.! idealiści mają dziwne motywy.. cały mój świat w Tobie się streszcza ![]() na co dzień człowiek się zapomina... Samotność jak gorączka nocą dopada, sam na sam z bezsennością.. lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas nie chce z tym tak żyć... Nie na tą stronę spadła życia moneta .. Bezpowrotna przeszłość dlatego mnie smuci.. a dziś jakoś tak smętnie mimo że humor mam bardzo bardzo dobryxD
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam , że nie odpowiedziałam na prośby. Nie mamy sobie wiele do powiedzenia. rozejdziemy się nie patrząc sobie w oczy.. poudaję, że zniosłam to cierpliwie . na jakiś czas będziemy sobie bliżsi , ale za niebawem wszystko wróci do normy. w przyszłości moje nadzieje już tylko .
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
To jest to..
Zakochani. Zaufani . Dla Siebie . < 3 Jestem.. To już chyba za dużo.. Ja też mam uczucia.. A gdybym ja teraz zgubiłam pantofelek ? I co dalej . ? Oj.. Chyba bajki mi się pomyliły.. I znów szara rzeczywistość.. Patrzę w niebo, i dziękuję za Niego .. It my secret . ; * Zamknij oczy, a znowu poczujesz, że możesz pozmieniać świat .. Wszystkie te szmery w Twojej głowie.. Gdy wstajesz rano wszystko zmienia się i wybaczasz .. Ty odlatujesz znów daleko.. Najdalej ! Już nie mam pomysłów.. ;d Zresztą lece . Pa
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś erotyczne opisy?
|
#1883 |
|
Przyczajenie
|
Takie off topic:
Moments all, I love your smiles Przysięgał jak sięgał. Jak dostał zaprzestał ... Na moim grobie napiszą: zmarła tragicznie zanudzona przez nauczycieli! ![]() ![]() SZEJK SZEJK SZEJK!!!! ![]() Wszystko na co mam ochotę jest niemoralne,nielegalne,alb o tuczące! ![]() ![]() Podejdz podaj mi swa dlon i pozwol mi cie zabrac do krainy rozkoszy ![]() kici kici bądzimy nie przyzwoici ![]() Twoje cialo pachnie rzadza.. zaufaj pieniadzom xD i tak tego nikt nie czyta^^ mój: Od piątku andrzejkowo-procentowo
|
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, kochane, że nie odpowiedziałam na prośby.
ale mi sie trochę problemów nazbierało i tylko tak po łebkach przeglądnęłam zaleglości. No i cieszę się strasznie, ze przydają się moje gryzmoły (: kochać. _ kocem nocnego nieba otulam się i jedynie do swych ścierpniętych kolan tulę się. całkiem sam roztrzęsione palce wbijam w swe uda. do krwi zagryzam rozedrgane wargi. a łzy w policzkach i tak rzeźbią rany. krwią zbrukaną mam duszę życiakur.wanienawidzę martwa strefa w ustach wciąż czuję smak twych łez upiłam się własnym płaczem to nowy dla mnie koniec muszę iść. iść. iść.. nienawidzę cię. to nie prawda. pluszowe serce watoliną wypchane mam cieżka głowa na piersi oparta. pierś zgarbiona, ze szcześcia obdarta. dłonie okaleczone szczęścia nie są warte. Jeżeli naprawdę chcesz wiedzieć, jaka jestem, to w porządku powiem ci. Ale pamiętaj, ze sam tego chciałeś. Zacznijmy od tego, ze jeżeli myślisz, iż mnie znasz, to jesteś w błędzie. Kur.ewskim błędzie. Bo siebie nie znam nawet ja. A więc posłuchaj. Każda twoja krytyka uderzy we mnie z potrójną mocą i odciśnie po sobie palący ślad, który będzie sie we mnie ropił i doskwierał mi. Każde twoje negatywne słowo będę ciągle przyswajać na nowo, rozkładając je na cząsteczki i katując się nim. Kiedy cała bedę chciała cię przeprosić, nie zrobię tego wprost. Będe się bała, że mnie odrzucisz. Nie uśmiechnę się pierwsza, nie podam ręki na zgodę. Zbyt przerażona jestem, że zadrwisz ze mnie albo się odwrócisz. Pod żałosną maską obojętności ukryję prawdziwe uczucia. A ty będziesz myśleć, że jestem zimną su.ką bez serca. A tak naprawdę czuję więcej, niezależnie od tego, jak sobiewyobrażasz moje uczucia. Nigdy nie okażę ci, jak wiele dla mnie znaczysz. Tylko dlatego, że nie potrafię i boję się twojego odtrącenia. Nie pozwolę ci zauważyć, że mnie skrzywdziłeś. Nie okażę ci wdzieczności za to, co dla mnie robisz. Będę blisko ciebie, będę twoją podporą dotąd, aż zaufasz mi głęboko. A ty szybko uwierzysz, że również posiadasz moje zaufanie. Ale ja nie ufam nikomu. Nie będę ci patrzeć w oczy, boję się, ze mnie zdemaskujesz. Nigdy nie powiem ci w twarz, ze cię kocham. Nigdy. Będę ci kłamać prosto w twarz, jednocześnie kłamstwem gardząc. Bezwiednie będę tobą manipulować. Nie muszę używać siły, słowami ranię jak nikt. Ale przysięgam, że nigdy nie chciałam cię skrzywdzić. Przysięgam! Będę twarda, zimna, obojętna i chamska, a ty będziesz przekonany, ze mnie znasz. Aż w końcu mnie znienawidzisz, a ja... ...ja wciąż będę cię kochać, bojąc się ci to powiedzieć. gnije moje serce niczym obrzydliwe dwa pająki twoje ręce poruszają się po ciele mym
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
Boże spraw aby tak samo mi się chciało jak mi się niechce
Myśl przewodnia całego tego tygodnia |
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny.
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze zależy czy erotyczne subtelne, zaczepne czy wręcz wulgarne?
![]() Mam sporo, każdego rodzaju po troszku... na zachętę:Cześć, jestem [Ania]. Wiesz, co mnie kręci. Droga do mojego serca wiedzie przez jajowody. Gdyby Bóg nie wynalazł orgazmu, zaruchalibyśmy się na śmierć I like to break free! idealna kobieta to taka "plug & play" I'll make you feel hot and your wife feel horrible… I'm a sexual animal, eatin' you like a cannibal I'm hot, you're not. Jest puszczalska. Wiem, swój pozna swego. Jeśli kobieta w nocy nie jęczy, to w dzień warczy. Kochany, dziękuję Ci za uroczy wieczór i cudowne 45 sekund! koniec miłości, majtki na dupę Liż mnie, gryź mnie, dręcz mnie, męcz mnie, mów mi brzydkie wyrazy! masz w kieszeni pistolet, czy po prostu cieszysz się na mój widok? Mineta - pocałunek o maksymalnej efektywności. nabrałam ochoty na twoje pieszczoty obiecanki macanki oddam życie za współżycie Rozbieraj się i kładź, muszę z tobą porozmawiać. Someone is thinking about SEX. Ok, it’s me. ssąca królewna Ssij maleńka ssij, to nie ma stać, to ma błyszczeć! ściągaj majtki, będziemy się całować Potraktuj mnie jak powietrze - wydmuchaj! Ufnie położyła mu nogi na ramionach... W pokoju stali w trójkę: ona, on i jemu. Zaczęliśmy od berka na strychu. Skończyło się bzykaniem w piwnicy. I'm a bitch and you love it! a teraz zdejmij jeansy i spójrz mi w oczy… Kobiety dzielą się na te, które się bzyka i te, które się wielbi. Rosną chęci i słupek rtęci… Jesteś moim kaprysem na kolejną noc. Ja i ty, rozumiesz? - intymnie. przenicuję cię na drugą stronę po tej nocy to ty będziesz musiał się ze mnie wyspowiadać… |
|
|
|
#1888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.Wkładam obcisłą sukienkę i nie nakładam bielizny. 2.Wino na najlepszy smak na Twoich wargach. 3.Twoje pocałunki upiają lepiej niż najdroższe wino. 4.Nie chciałabym być niegrzeczna, ale wiem, że w twojej głowie już rozchylam kolana.. 5.pragnę cię zabrać na wycieczkę do szczytów... 6.To ty się będziesz musiał ze mnie spowiadać. 7.Musisz się postarać zanim się rozbiore Zanim ci pokaże co potrafie językiem. --------------------------------------------- 1.Nie wiem teraz za co mam walczyć, za co umierać, czemu wierzyć... 2.Czasami trudno odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia. 3.cicho przyznaje, ze najlepiej jest, gdy obok jestes Ty 4.Takich snów się nie zapomina. Nimi wylepia się sufit nad łóżkiem. 5.'Otwórz drzwi. Uznaj mnie za zaginioną. Raz i na zawsze...' |
|
|
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
Wzięłam gwiazdy. Do zielonej sukienki przyszpiliłam żeby świeciły.
Niebo stanęło nad nami. Łagodny zarys ust. Noc pochylona nad nami. Twoim imieniem wesprę skrzywiony płot. Liryczniejemy sobie. Tak na przekór. Serce niewiasty to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca. Szczęście-nie tworzyć z prostych rzeczy intelektualnych labiryntów Nie potrzeba tylu słów. Nie jest ważne wszystko.
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Twój wzrok ślizga się po moim staniku..
![]() Chcę być dziś z Tobą, bądź przy mnie obok. Jak ogień z wodą połączmy żywioły. Chodź ze mną szybko, przy uchu mnie poliż. Będziemy się goli tarzali w pościeli Nie mówię - przemyśl, ja mówię - zgódź się To takie ludzkie, wspólnota ciał. Weź dziś mnie polub, poczuj się jak w niebie Jesteśmy w holu, zdejmij to z siebie. daj mi te noc, zdejmij ze mnie to, w seksie ze mną toń weź mnie stąd. Nie chcę mieć Cię co dzień, chcę Cię mieć na noce. Weź mnie dziś do domu i pomału całuj. Na łóżku połóż albo weź od razu. Po udach spłynie, obliż tą cipkę. Wsadź głębiej język aż zacznę piszczeć. Dziś mam ochotę na coś w stylu nana Zrobimy sobie razem, uch, porno kanał Zostawiam ręcznik, ha, bez problemu. To nie język polski to mowa ciała, ruszaj się przy mnie, bądź dla mnie cała. Oddaj mi się mała, zdejmij te ciuszki, Językiem mnie muśnij, nogi rozłóż. W wannie i w łóżku, pieprz mnie - ty mów mi. Rozbierz się tańcząc, zdejmij to wdzianko. Nadchodzę, nogi za głowę, jak kulki w łapie. ej skąd wiesz, co myślę? z oczu moich czytasz? niemożliwe, bo twoje przylepiły się do tyłka. podejdź trochę bliżej. zapomnij o kanapie, czekam pod prysznicem. heh czyżbym przegięła?:P
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)