|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
dziewczyny a podziękowania dla rodziców to zamierzacie sobie napisać na karteczce jak do przemówienia czy coś z głowy na żywca gadac?? ja jestem pewna że w tej chwili mi żadne słowo przez gardło nie przejdzie bo się wzruszam strasznie na podziękowaniach dla rodziców na weselach.. i nie wiem jak takie coś przeprowadzic.
bylam na weselach gdzie: panna młoda przeczytała z kartki co ma do powiedzenia para młoda powiedziala cos od siebie do mikrofonu para młoda nic nie powiedziala do mikrofonu tylko po prostu orkiestra powiedziala że nastąpił czas na podziękowania dla rodziców i para młoda wręczyła rodzicom kwiaty i jakieś albumy pamiątkowe ze swoimi zdjęciami z miejscem na ciąg dalszy by dokleic zdjęcia ze ślubu znacie jeszcze inne formy??? za którą wy jesteście osobiscie??
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Evelka ja się nie orientowałam jeszcze w cenach kamerzystów w naszym regionie, jak się zorientuję to Ci napiszę
Ale na pewno fajne są i pomysłowe a nie takie oklepane jak to u nas zwykle jest..A u mnie muzyka będzie bardzo różna i disco polo też z pewnością Zresztą orkiestra sama wie dobrze przy czym się ludzie najlepiej bawią
|
|
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas odchodzi się od podziękowań na sali. Są one zwykle po błogosławieństwie, młodzi dziękują rodzicom za trud włożony w wychowanie i wręczają prezenty.
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
matko 1,5 godziny mnie nie było a tutaj 2 strony
|
#4085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko żeby to nie była taka luźna kartka tylko żeby to jakoś tak ładnie wyglądało
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo super pomysł!!! ja nie chce oficjalnie tak gadać do mokrofonu bo się będę wstydzić i na spontana to nic ciekawego nie wymyślę, no i na pewno bardzo się tym zestresuje i wzrusze i głupio wyjdzie, czytanie z kartki jest beznadziejne więc tego nawet nie biorę pod uwagę, ale podzękowania ogólne chcę żeby były i tak zastanawiam się jak tu je przeprowadzić miło i naturalnie a nie pod przymusem i wśród gości na ściśniętym gardle... Bardzo mi się pomysł po błogosławieństwie podoba!!!
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze duzo czasu na to jest..u nas podziękowania dla rodziców sa przed oczepinami.. atmosfera jest już rozluźniona bo cały stres związany ze ślubem jakoś zanika.. a goście.. znasz ich od X lat, więc jakie nerwy.. co innego wystepować przed zupełnie obcymi ludźmi (jak ja w najbliższym czasie echh ) a co innego przed ludźmi których lubisz bo w końcu zaprosiłaś ich na slub.. ja chcę oficjalne podziekowanie bo moi rodzice na pewno się ucieszą i to będzie dla nich takie wyróżnienie i duma..
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-26 o 19:46 |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
my to chyba wczesniej cos przygotujemy ale bede czytac z kartki
i podziekowania chyba beda na poprawinach
|
|
|
|
#4089 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co dziewczyny im bardziej wesele staje sie "pewne" tzn. podpisane umowy i zaklepany termin, tym coraz bardziej zaczynam sie denerwować , i zastanawiac czy to aby napewno TEN jedyny pomimo tego, że bardzo go kocham i spotykamy sie od 6 lat. wy tez tak macie ??
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę byłam na takim weselu gdzie panna młoda miała przygotowane przemówienie i miała się wspierać kartką ale wyszło na to że w stresie zapomniała co ma mówić i czytała wszystko z tej kartki i mi się to średnio podobało bo miała łzy w oczach ze wzruszenia ledwo co mogła mówić i tak czytała tą kartkę a wyglądało przez ten jej placz jakby za kare to mówiła
![]() ja się na pewno wzrusze... może tżtowi tą misję polecić??? ten to ma gadane czy panna młoda lepiej to powinna głośno podziękowac???już sama nie wiem.. najbardziej mi się podoba wersja podziękowan indywidualnych ale może rodzice oczekują tych oficjalnych podziękowań w końcu im się należy..... tylko co tu powiedzieć żeby pięknie było a nie zacząć wyć
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak nie mam nie wyobrażam sobie zycia z innym mężczyzną.. jestem pewna na 100% że to ten jedyny.. a jestesmy ze sobą ponad 3,5 roku.. i jestem pewna swojej milości, wierności do konca zycia..tancerka to możesz to zlecić swojemu TŻtowi i może powiedzieć że w Twoim i jego imieniu składa podziękowania dla Twoich i jego rodziców może jakieś słowko dopowiedzieć.. a sama przy wręczaniu kwiatów bądź prezentu może coś szepnąc rodzicom do uszka.. też im będzie miło
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-26 o 19:54 |
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam cienia wątpliwości
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, że Piotrek to TEN
jestem z nim juz prawie 5 lat i jestem szczęśliwa bywaja ciężkie dni, ale szybko o nich zapominam i dalej jest jak w niebie
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
u mnie bezie razcej ten sposób,który napisała Tancerka :
"para młoda nic nie powiedziala do mikrofonu tylko po prostu orkiestra powiedziala że nastąpił czas na podziękowania dla rodziców i para młoda wręczyła rodzicom kwiaty i jakieś albumy pamiątkowe ze swoimi zdjęciami z miejscem na ciąg dalszy by dokleic zdjęcia ze ślubu" rodzice będą mieli podziękowania oficjalne bo im się należą a my nie będziemy musieli do mikrofonu płakać bo łzy będą na pewno...
|
|
|
|
#4095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem że to TEN... Choc czasem mnie łobuz strasznie denerwuje hehe
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo że cale życie nie będzie różowe.. są gorsze dni i te lepsze bo nie kochamy za coś tylko pomimo czegoś.. a miłośc to po protu sztuka wzajemnego kompromisu.. ja kocham TŻta z każdym dniem coraz mocniej.. i Kocham go tak że chyba mocniej już nie można...z wzajemnością oczywiście
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tż nie denerwuje w ogóle bo jego stany odmienne są wręcz słodkie a nie denerwujace hehehe
a jeszcze mam pytanko odnośnie technicznej kwestii podziękowań dla rodziców. powiedzmy że było już przemówienie czy tam zapowiedź podziękowań no i bierzemy kwiaty w ręce i co????? idziemy we dwoje najpierw do jednych rodziców, a ci drudzy stoją i czekają na swoją kolej??????? czy każde z nas idzie do swoich rodziców?????????/ czy idziemy do swoich rodziców osobno a potem się wymieniamy i tż idzie do moich a ja do jego tylko jak ja mam teściom dziękowac jak mnie nie urodzili ani nie wychowali??????? kurcze niby to takie proste jest fajnie by było iść we dwoje najpierw do jednych a potem do drugich ale wtedy ci co czekają byliby smutni.... i chyba trzeba będzie się rozdzielić![]() już wymyśliłam co zrobię z podziękowaniami... jak tż będzie głosił przemówienie to przemówienie będzie a jak nie to będzie tylko zapowiedź podziękowań przez zespół a my po prostu wręczymy rodzicom to co mamy i podziękujemy im szepcząc coś na uszko tylko zastanawia mnie czy ja też muszę iść do teściów im za coś dziękowac osobiscie hehe czy tylko buziaka im dac???
|
#4098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no w sumie macie rację wychowali mi najwspanialszego tżcika pod słońcem i im za to podziękuję
ale ciekawe co powiedzą te dziewczyny co mają takie straszne teściowe co chyba wczoraj była o nich mowa hehehe
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie też ciekawa jestem
Ale pewnei za to samo podziekują.. Bo to że są okropnymi teściowymi nie zmienia faktu że super synów mają :P
|
|
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każde podchodzi do swoich rodziców , a potem jest wymiana z inną formą się nie spotkałam myślę, że każde z nas szepnie na ucho coś swoim rodzicom a dla teściów buziaki
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff jak dobrze że jest to forum
niby wszystko takie proste ale dzięki temu że mam kogo zapytać o szczegóły to mniej się będę w dniu ślubu stresowac bo będę znała wszystkie opcje i możliwości![]() dobrze że ja mam fajnych teściów to będę mogła im szczerze podziękować za wszystko uśmiechnąć się i dać buziaka bo swoich rodziców to wyściskam szalenie
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam fajną teściową , ale o teściu nie wspomnę niestety.. ale jakos przezyje ![]() mi się podoba to w forum, że niby jesteśmy z różnych stron Polski, a jednak możemy tutaj rozmawiać o wszystkim, trochę się pożalić jak potrzeba
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-26 o 20:22 |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie teść lepszy od teściowej
jak tż będzie za 20 lat taki jak jego tata to tylko będę z tego dumna ale on juz jest taki jak jego tata- żona to miłość do końca świata o czym zapewnia ją codziennie a reszta to luzik i zawsze uśmiech na buzi teściowa prędzej sobie jakiś problem wymyśli a on to żyć nie umierac hehehea Samoa to była dzisiaj na wizazu????? mam nadzieję że ten ginekolog co miała dzisiaj do niego isc jej nie porwał
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-26 o 20:25 |
|
|
|
#4106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam chwile przemyśleń po zaręczynach, bo tak na mnie spadły niespodziewanie i dopiero wtedy zaczęłam na serio myśleć o ślubie. Ale teraz już z każdym dniem jestem tylko coraz bardziej pewna mojego serduszka kochanego. To TEN jedyny! |
|
|
|
|
#4107 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nastepna częśc to nie najpięknijesze panny młode tylko szalone PM - dopiero teraz widzę ile my tu piszemy - dzień mnie nie było i nadrabiana 10 stron łojezus ale sie męczyłam!
ja się zaczne rozglądac na jesień a chce kupić najpóźńiej w styczniu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś tżcik miał urlop, więc od rana do przed chwilą razem Eeee super gin - dał mi 5 opakowań Poza tym tż był ze mną i gin się pyta - Państwo do mnie - poczułam się jakbym była w ciąży jak tak zapytał czy Państwo do niego Ale Państwo się rodzieliło na czas wizyty, bo dla tz nic ciekawego tam nie ma![]() Jutro idziemy zarezrwować kościół a w sobotę idziemy na spotkanie z kamerzystą - zostawiliśmy im namiary na targach ślubnych i przed chwilą dzwonili do tż - a ja dziś się zastanawiałm dlaczego nie dzwonią - a tu tz przed chwilą dzwoni, że się znimi umówił - mówisz i masz ![]() Spróbujemy sie tez umówić z fotografem na sobotę to może wszystko odwalimy w jeden dzień
|
||||||
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
no wreszcie jesteś Samoa
brakowało mi ciebie do kompletu podczas pogaduch![]() kurcze ja też chcę fotografa!!!!! ale obawiam się że w tym roku nie znajdę żadnego... bo nawet się za to nie wezmę... ![]() chyba że namówię mamuśkę niech zadzwoni do kamerzysty bo się znają trochę i niech się podpyta o jakiegoś bo tż to w ogóle uważa że wszystko już zaklepaliśmy co pilne a na to mamy czas... no może i mamy ale co to szkodzi coś załatwić wcześniej jak jest możliwość... ale nie! lepiej czekać na nie wiadomo co... jak on mi nie zadzwoni do orkiestry z zapytaniem o umowe to sam sobie będzie fotografa szukał... ciekawe czy mu sie to bedzie usmiechac.. ale prace ma pisac magisterską i mu troche odpuszczam z tymi przygotowaniami bo się czym innym przejmuje...
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no ale my do czasu jak TZ nie wroci to nic nie zalatwiamy (jeszcze tylko 2 dni i bede go miala codziennie ja wlasnie tworze referat zaliczeniowy, wiec bede tu wpadac z doskoku
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-26 o 21:09 |
||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
szczęściara... ja codziennie to go mam tylko w wakacje i święta buuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
ale za cierpliwość jest nagroda ślub to moje światełko w tunelu hehehe
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Ale na pewno fajne są i pomysłowe a nie takie oklepane jak to u nas zwykle jest..
jeszcze duzo czasu na to jest..
) a co innego przed ludźmi których lubisz bo w końcu zaprosiłaś ich na slub.. ja chcę oficjalne podziekowanie bo moi rodzice na pewno się ucieszą i to będzie dla nich takie wyróżnienie i duma..