![]() |
#811 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja bym się chyba bała mieć taką Żonkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Liluś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#813 | ||
Zakorzenienie
|
hejka skarbki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pogłaskaj psiaczka od nas, biedactwo Cytat:
![]()
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
Pożalę się wam trochę kochane, mojego malza biedaczka brzuch mocno boli, i to pewnie kamienie na woreczku żółciowym są
![]() ![]()
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedactwo... przytul go tam od nas i pożycz dużo zdrówka ![]()
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ja nie na długo, bo małżon już sapie i nawołuje ![]() Widgetku- ![]() ![]() Cóż Wam chciałam opowiedzieć... Ano ogólnie w sobotę byłam na weselichu i nie pamiętam czy Wam pisałam jak było?? Było fajnie ![]() Co najlepsze PM miała suknię, którą ja wytypowałam jako pierwsza i byłam prawie na nią zdecydowana <Agnes- taka skromna>. ![]() Rewelacją numer jeden o której tu właśnie chciałam napisać jest zaciążona przyszła żona brata mojego męża ![]() Otóż tak jak ostatnio ubrała wieśniacką sukienkę studniówkową z lat 90, tak teraz na wesele <zaznaczam wesele> ubrała : przeźroczystą na brzuchu bluzkę na ramiączkach, rybaczki i ... kozaki. ![]() Wyglądała ok, ale jak na disco,a nie wesele ![]() Istne żenua ![]() Nie muszę chyba zaznaczać jak bardzo zalizywała nam rowki??? ![]() Co za człowiek dziwny to ja nie wiem ![]() W niedzielę <bo nie było poprawin> byliśmy z Ukim na urodzinach kuleżanki <30>. W Home & You kupiliśmy jej 6 filiżanek takich ślicznych fioletowych i patere na ciasto. Tradycyjnie mnie tam spili - jakimś likierem ![]() W poniedziałek mieliśmy jechać po fotki do fotografa, ale około 16 całkowicie zmarłam na ból pęcherza i daliśmy sobie spokój. We wtorek za to pojechaliśmy, w 20 minut byliśmy we wrocławiu, a przez wrocław zamiast 10 minut <w które powinniśmy przebyć ten odcinek> jechaliśmy jakieś 45! Makabra! ![]() W koncu jednak dojechaliśmy i odebralismy fotki, plakaty 2 duże <obiacane nam> i płytę ze wszystkimi fotami <w zasadzie 2>! Dlatego tez będę miała Wam do pokazania jeszcze trochę foteczek jak tylko je wybiorę i nieco obrobię! ![]() Nie wiem czy wszystkie oglądały mój plenerek, który dorzuciłam w końcu?? ![]() Wczoraj zaraz po odbiorze fotek pojechaliśmy do pasażu ... po co??? Po sukienę! Normalnie ją zakupiłam! ![]() No to chyba tyle. Idę, bo mąż mecz ogląda jakiś - trzeba mu poprzeszkadzać! ![]() Buzi kotecki ![]() Jenny- duzo zdrówka dla małzonka ![]()
#817 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że będę miała dużo zaległości do nadrobienia. Cieszę się, że goszczą tu nowe Wizażanki ![]()
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
Chlip chlip skasowało mi wielkiego posta
![]() W wielkim skrocie: Jenifer opiekuj sie mezem ![]() Lilus co za karme kupilas? Teraz prosze na bidulke uwazac. Agunia przyzywczaisz sie do porannego wstawania (chociaz ja cale zycie z tym walcze) Chce pieroga! ![]() Kasienia na stroj ![]() Lulu i jak? Wszystko dobrze? Daget cudowne wiesci, niech brat zdrowieje, o ile sie nie myle jedziecie do niego w ten weekend.... Towarzyszko Izazusiu byle meżuś dobrze grzał do pon wytrzymacie a jak nie to zawsze mozecie sie wbic do szwagra i posiedziec mu troche na glowie ![]() Mili daj szyciutko znac jak tylko zamkniecie sprawe starego mieszkania bo wciaz trzymam ![]() Katarzinka wciaz czekamy swiezo upieczona zoneczko ![]() Niuniua nie mialas mozliwosci wziac urlopu na zadanie? Praktykantka zachowala sie okropnie! U mnie: wypadkowe autko sprzedane, projekt filmu z wesela odebrany..... Zmykam do jego ogladania ![]() Hej Martusiu ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-26 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Wpadłam tylko na chwilkę. Jutro jak znajdę trochę czasu to postaram się nadrobić zaległości. Od soboty mam nie wiem albo wirusa albo to ta tzw grypa żołądkowa. W każdym razie nie było najprzyjemniej. Jeszcze nie jest ok, ale muszę już iść do pracy bo zaległości za dużo mi się narobi.
Widziałam tylko, że Agunia ma pracę - GRATULACJE!!! Poza tym - Marta mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Buziaki dla Ciebie. Resztę poczytam jutro, teraz idę na YCD Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Też się za Wami stęskniłam, ale jakoś nie potrafiłam tutaj wdepnąć.
Co do spraw ginekologicznych o których wcześniej pisałam, lekarz stwierdził, że jestem zdrowa. Wykluczył ciąże zwłaszcza pozamaciczną. Pod tym kątem badał mnie strasznie dokładnie i szczegółowo. Na jednodniowy okres i bóle brzucha wysunął wniosek, że może to być spowodowane sprawami jelitowymi, stresem bądź z powodu skrzywienia kręgosłupa jakiś kręg naciska mi na nerw i stąd ból. Niedługo będę sobie jeszcze robiła cytologię. I wracam do niego na obserwację. Teściowa- cały czas jest w szpitalu. ![]() Całuje Was bardzo gorące zwłaszcza LilStar. ![]()
![]() |
#822 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko a Ty już się dobrze czujesz?
![]() Twsoja bratowa to fakt-istne dziwadło....całkiem jak moje szwagierki ![]() ![]() Martuniu ![]() ![]() pamiętaj ja jestem jakby co ![]() Sofferko to było chappi na wagę-zawsze kupuję mu takie w opakowaniu, ale nie było tam gdzie zwykle kupuję i poszłam do zoologicznego-i tam było na wagę.kupiłam i wieczorem dostał jak codzień jako przegryzkę ale dziwnie się zachowqywał bo nie zajadał jak zwykle tylko rozrzuca wąchał...rano nie załatwił się jak zwykle, ale w południe siostra do mnie zadzwoniła że coś się dzieje, wymioty biegunka ostra, próbowałam dać mu miętę bo bardzo lubi, smectę, ale nic nie chciał pić ani tym bardziej jeść, cała noc na czuwaniu i chodzeniu z nim dookoła bloku a rano wet i diagnoza-zła karma-ostre zatrucie.cały dzień dieta-jest osowiały wieczorem znów wymioty, więc był wet dał mu zastrzyki i teraz usnął.zmierzył mu gorączkę-ma obniżoną, ale powiedział że teraz już będzie dobrze-mam nadzieję ![]() Aguniu ja do wstawania nigdy się nie przyzwyczaję ![]() ![]() Mili ![]() Izuś zdolnego masz Męża ![]() wogóle jako humanistka podziwiam ścisłe umysły bo to dla mnie czarna magia-raz że nie lbię dwa żew nie rozumiem a moi nauczyciele nie potrafili mnie zarazić pasją do tych przedmiotów. mój B. jest chemikiem i zazdraszczam mu tej pasji z jaką opowiada o cząsteczkach, o napięciu powierzchniowym wody itp ![]() ![]() Gosiu ![]() Jen zdrówka dla Męża ![]() Dzasta chrapiesz już? ![]() Dagmarko gdzie jesteś? ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-11-26 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Miłej nocy Wam życze też lecę na YCD.
![]()
![]() |
#824 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no skąd ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Wtajemniczenie
|
Dzastuś-czujna jak zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilke
![]() ![]() Pyłu co niemiara- posprzatalismy z grubsza. A poteem przynieslismy wanne z pokoju do lazienki, nagrzalismy wody w trzech garnkach na gazie dopuscilismy zimnej wody i szybka kąpiel. No a włosy płukałam w lodowatej wodzie bo ta przegotowana była za miękka i za cholere sie nie dalo piany spłukac. Jednym slowem wesolo jest. Za to w mieszkanku 17 stopni i jest nam cieplo ![]() Lilstar ucałuj psiaka M.a.r.t.a trzymam kciuki jeszcze mocniej Jen za zdrowie Mężulka też Dzasta ty tancereczko Buziaki lece do wyra. Po 5 godzinach pracy na budowie mi się należy ![]() ![]()
#828 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie wiem czy to widziałyście, ale znalazłam przypadkiem. Jeśli powtórka to wybaczcie
![]() http://slub.onet.pl/hbbuf,ea1nw,2qrg...e.html#i=hbbuf |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
Izuś no to nieźle
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=gosia1007;9875279] Jutro jak znajdę trochę czasu to postaram się nadrobić zaległości. Od soboty mam nie wiem albo wirusa albo to ta tzw grypa żołądkowa.[ /QUOTE] Super ze jestes bo juz sie martwilam o Ciebie. Ach grypsko straszna sprawa..... Wracaj do zdrowka ![]() Cytat:
![]() Jestem, jestem. Bylismy z moim SKarbkiem w Legionowie.... Tatko wlasnie malnal nam pokoik w kolorze soczystego melona ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i jak tam test - zdany ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i oczywiście czekamy na resztę zdjęć ![]() Cytat:
![]() a jak Twój mąż się trzyma ![]() dobrze, że sprawa ze zdrówkiem się wyjaśniła ![]() Cytat:
![]() Ja też już zmykam do męża ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Z grubsza nadrobiłam. Popijam herbatkę z cytrynką (kawy nie piłam od soboty ![]() Ze spraw remontowych powiem Wam, że cieszę sie jak głupia bo podłoga już w całości jest ułożona, mieszkanie nabiera kształtów. Teraz prace remontowe stają na dwa tyg aż do czasu wycyklinowania. Najgorsze, że przyszły już nasze zamówione kanapy, a ja nie mam ich gdzie przetrzymać, muszę cos wykombinować ![]() Liluś biedny ten pieseczek, że też takie g... w zoologicznym mogą sprzedawać Sofferko moje łóżko (robione na zamówienie) to ok 1000 + materac + szafki (których nie robimy teraz). Z Ikeą wprawdzie nie mam doświadczeń osobistych, ale słyszałam, że to masówka. Nie masz obaw przed kupowaniem tam łóżka? Lilka dobrze, że masz koleżanki w rodzinnym mieście a poza tym masz wizaż, tu zawsze można pogadać. Zresztą w końcu znajdziesz kogoś tak normalnie, nie wirtualnie, tylko nic na siłę ![]() Cytat:
![]() Przykro mi z powodu brata, więc jeszcze jeden ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
hej pysie
![]() coś kiepsko się czuję... ![]() zapalenie pęcherza wyleczyłam, a teraz boli mnie brzuch... ![]() popuściłam sobie ostatnio moją dietkę... i chyba zaczynam tyć! ![]() razem z tym zaczyna się mój podły humor! ![]() wrrrrrrrrrrrr od dziś nie jem słodyczy! ![]() ![]() ![]()
#834 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() LilStar ![]() dzasta110 ![]() izazusia ![]() Cytat:
![]() ![]() gosia1007 ![]() malutka_24 ![]() dziękuje kochane za miłe słowa, ja już od rana w pracy, mam nawał spraw, ale dam radę mimo, że i tak ciągle o moim TŻ myślę ![]()
![]() |
#835 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Dokończy tato jak przyjedzie. Boję się trochę tego wszystkiego ale ufam ze zarówno Kamil i jego tata to spece ![]() Gorzej że czeka mnie kucie Co do annakacka bez komentarza. Ale przynajmniej wiemy że miewa się dobrze ![]() Poza tym jestesmy po slonecznej stronie swiata- idzie ocieplenie ![]() ![]() ![]() Hmm co jak co ale zauważyliśmy z Kamilem że jakoś lepiej się wysypiamy odkąd mamy taki ziąb
#836 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zbieram sie bo dzis kolejne zakupy remontowe..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Raczkowanie
|
My też świeżo po remoncie łazienki i też sami ją kuliśmy. Był u nas w tym czasie kolega i uwiecznił te chwile, ja z młotkiem, mąż z łopatą zapatrzeni w górę gruzu. Piękne zdjęcia z początku nowej drogi życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyle, że te moje objawy bólu brzucha są całkowicie odwrotne!!! ![]() Winka już nie piję i wogle nic już jeść nie będę! Iza każe mi mięśnie brzucha napinać <wariatka moja jedna ![]() Popatrzcie: Izulek ![]() Izulek ![]() Izulek ![]() Izulek ![]() Izulek ![]() Izulek ![]() Ja muszę zacząć mózg napinać, bo kusi mnie dużo złych rzeczy do żarła, a wiem że to moja zguba ![]() No nic dziewojki kochanieńkie ![]() Ciumas słodki ![]() ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-11-27 o 08:59 Powód: :] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
My właśnie z fasolką wstaliśmy i zaraz jakieś śniadanko wszamamy ![]() ![]() babcia już w domku i na razie jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki na początek dzionka dla wszystkich ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||
Wtajemniczenie
|
Kasieńko nie martw się, nie zostaniesz z tym sama. Jak już pisałam w adwencie nie jem słodyczy więc od poniedziałku również u mnie post
![]() ![]() a to dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.