BLONDYNKA-stereotyp "pustej lali" - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 20:54   #61
evil minded
BAN stały

Dot.: BLONDYNKA-stereotyp "pustej lali"

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Skoro tak piszą to znaczy, że to prawda, bo pomyślałby jeszcze kto, że tylko Alfy i Omegi studiują
a no i brunetki, oczywiście... bo blondynki są za głupie przecież
To ma też związek z dewaluacją wartości wyzszego wykształcenia, które obecnie może mieć dosłownie każdy.
Ale i tak jakoś to razi, że osoba, która pretenduje do tytułu NAUKOWEGO przecież magistra, otwarcie i jakby z taką dumą (że ma mądrego TŻTA) przyznaje się, że jest głupsza od osoby z wykształceniem zawodowym.

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
No to jest właśnie strategia Scarlett - on ma mieć poczucie, że jest mądrzejszy, sprytniejszy, bardziej zaradny, obrotny a ja...taka MALAAAA...Cóż bym bez niego zrobiła, gdzie się podziała...
Myślałam, że w XXI wieku te upokarzające kobiety zagrania odejdą w niebyt, ale widzę, że mają się nieźle. Niestety.
Długo, długo jeszcze to nie odejdzie w niebyt.
Mojżesz, gdy wyprowadził Zydów z niewoli, też odczekał aż pokolenie wymrze, albo dwa, nie pamiętam już, żeby było "normalnie". Sporo pokoleń musi wymrzeć, żeby kobiety przestały uważac się za głupsze i stosować strategię rodem z Przeminęło z wiatrem.
evil minded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 20:54   #62
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, bo to wszystko, te "żarciki", "powiedzonka", nabijanie się z kobiet w ramach trzymania do siebie dystansu wcale nie jest takie bez znaczenia i kulturowo neutralne jak się wydaje. Szkoda, że niewielu ludzi to dostrzega (zwłaszcza kobiet).

Ja kawały o blondynkach włączam do gatunku niestosownych tak jak te o o innych dyskryminowanych grupach (dlatego już wcześniej o tych innych grupach wspomniałam).
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
To jakie opowiadasz? albo jakie mozna opowiadac w Twoim towarzystwie? Bo własciwie to kawały zawsze maja jakis podtekst. Albo wysmiewają dorosłych albo dzieci, albo Ruska, albo Niemca, albo blondynkę, albo polityków, albo religię... itd itp. Zawsze ktoś moze się poczuc urazony.
A przepraszam... o zwierzątkach można, nie oburzą sie. Ale z drugiej strony, to miłośnicy zwierząt moga sie oburzyc o taki kawał o zajaczku na przykład.

Pytam na zapas, jakbyśmy się kiedys spotkały.
Ehkm, nieladnie mowiac, rzygac mi sie chce na ta politycznie poprawna cenzure, w ktorej nic nie mozna powiedziec, bo sie kogos urazi, dyskryminuje itd. itp.

Ja opowiadam kawaly o wszystkich i wszystkim, jesli ktos ma czas sie czuc tym urazony, to musi miec malo problemow w zyciu

Cytat:
Napisane przez evil minded Pokaż wiadomość
Zauważ, że większośc kobiet uważa się za głupsze od mężczyzn, nie raz i nie dwa rzuciło mi się to w oczy na wizazu. W wymienionym przeze mnie wątku, ale także w wypowiedziach typu: "Mój TŻ skończył jedynie zawodówkę (albo nawet i podstawówkę w wersji hardkorowej), ale i tak ma o wiele większą wiedzę ode mnię, chociaż studiuję...".
Nie wiem czy to dobry przyklad, bo to zupelnie mozliwe - biorac pod uwage, ze na studia sie idzie prawie z automatu, spokojnie znajdziesz kogos, kto szybko wyuczyl sie danego zawodu, ale wiedze i zaintersowania ma szersze niz przecietni studenci.

Cytat:
Skoro te blondynki takie głupie... to ciekawi mnie, dlaczego te brunetki się na blondy wszelkiej maści farbują?
Bo jakoś w drugą stronę nie ma takiego boomu.
Niby ten motyw Scarlett... ale jakos w to nie wierze, tj. nie spotkalem jeszcze zadnej takiej kobiety, przynajmniej nie kojarze.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 20:55   #63
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
No to jest właśnie strategia Scarlett - on ma mieć poczucie, że jest mądrzejszy, sprytniejszy, bardziej zaradny, obrotny a ja...taka MALAAAA...Cóż bym bez niego zrobiła, gdzie się podziała...
Myślałam, że w XXI wieku te upokarzające kobiety zagrania odejdą w niebyt, ale widzę, że mają się nieźle. Niestety.
No a cóż zrobić skoro faceci boją się inteligentnych, zaradnych kobiet?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
brunetki natomiast nieladnie wyglądają w jasnych włosach,bo czarne brwi uwydatniają kolor włosow naturalnych,ktory nie wspólgra z naturą.poza tym odrost jest zabójczy,a kolor wychodzi złóty jak u TWINKI WINKI wiem coś o tym,bo miałam dwa dni blond włosy.
a cóż to za teorie Nie można podsumować świata na wyłącznie własnym przykładzie

Edytowane przez margitta
Czas edycji: 2008-11-26 o 20:57
margitta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 20:55   #64
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
a szkoda,że nie widzisz.
ja akurat pracuję z włosami,więc wiem co mówię.
najwięcej blondynek naturalnych farbuje się na czarno,bo
-mnie niszcza włosy
-bo kombinacja niebieskich oczu fajnie współgra z czarnymi włosami
-bo mają dośc stereotypów

brunetki natomiast nieladnie wyglądają w jasnych włosach,bo czarne brwi uwydatniają kolor włoso,ktory nie wspólgra z naturą.poza tym odrost jest zabójczy,akolor wychodzi złóty jak u TWINKI WINKI wiem coś o tym,bo miałam dwa dni blond włosy.
Taaak?
Zajrzyj na Pytania do Fryzjerki na Wizażu, chociażby (99% wątków dotyczących farbowania, to jak z brązu przejść na blond, a i zdjęcia Wizażanek w różnych wątkach oglądając widać, która tendencja jest górą, no a o rozglądaniu się na ulicy nie trzeba już wspominać...)

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 20:58   #65
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak?
Zajrzyj na Pytania do Fryzjerki na Wizażu, chociażby (99% wątków dotyczących farbowania, to jak z brązu przejść na blond, a i zdjęcia Wizażanek w różnych wątkach oglądając widać, która tendencja jest górą, no a o rozglądaniu się na ulicy nie trzeba już wspominać...)
co innego pytania i teoria,co innego praktyka.
ty czytasz,ja widzę,bo pracuję w tym zawodzie.

choćby ktoraś z tych pan przefarbowała się z ciemnych na jasny nie wiesz,czy długo bedzie cieszyła się tym kolore.
poza tym też nie wiesz ,czy pytająca brunetk miesiąc temu nie była naturalną blndynką,ktorej odbiło i zrobiła się na kruka,a teraz chce wrócić do natury.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:00   #66
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Ehkm, nieladnie mowiac, rzygac mi sie chce na ta politycznie poprawna cenzure, w ktorej nic nie mozna powiedziec, bo sie kogos urazi, dyskryminuje itd. itp.

Ja opowiadam kawaly o wszystkich i wszystkim, jesli ktos ma czas sie czuc tym urazony, to musi miec malo problemow w zyciu
A w której grupie się odnajdujesz? Odpowiedz:
1) jestem byłym ZOMOwcem, albo Milicjantem,
2) jestem Ruskiem,
3) jestem Niemcem (Polak nie wypadał w tych kawałach zwykle źle, co najwyżej na bystrzachę więc go nie wymienię)
4) jestem Murzynem,
5) jestem Chuckiem Norrisem,
6) jestem Żydem,
7) jestem kobietą
8) jestem teściową,
9) jestem zajączkiem,
10) mieszkam w Wąchocku

Więc?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:02
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:01   #67
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie żadnych. W moim towarzystwie należy wyłącznie łkać nad durnotą tego świata.
Ha! Zaopatrzę się w w dużą ilość chusteczek!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 21:01   #68
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
co innego pytania i teoria,co innego praktyka.
ty czytasz,ja widzę,bo pracuję w tym zawodzie.

choćby ktoraś z tych pan przefarbowała się z ciemnych na jasny nie wiesz,czy długo bedzie cieszyła się tym kolore.
poza tym też nie wiesz ,czy pytająca brunetk miesiąc temu nie była naturalną blndynką,ktorej odbiło i zrobiła się na kruka,a teraz chce wrócić do natury.
Ojejku...
A co mnie obchodzi ile dni brunetka blondem się nacieszy? ważne, że i dlaczego zdecydowała się na zmianę
I bez urazy, ale bardziej ufam własnym oczom niż Twoim słowom

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:06   #69
malwinac
Zadomowienie

Ja akurat obracam sie w takim towarzystwie ze takich tekscikow nie slysze , a nawet jesli ktos w mojej obecnosci powie jakis zart o blondynkach to nie zwracam na to wiekszej uwagi(nie dam drugiej osobie satysfakcji ze ten zart mnie urazil) nie bede sie wyklocac i tlumaczyc ze kolor wlosow i inteligencja nijak sie maja do siebie.
Podobnie z stereotypem ze rude sa dobre w lozku
litosci

malwinac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:06   #70
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A w której grupie się odnajdujesz? Odpowiedz:
1) jestem byłym ZOMOwcem, albo Milicjantem,
Tfu, taka menda w zyciu. Bez obrazy w dla nic niewinnych mend w sumie.

A propos - znasz to - czy jest mozliwy zwiazek milicjanta/zomowca i prostytuki?

Cytat:
5) jestem Chuckiem Norrisem,

Umiem kopnac z obrotu, mialem brode swojego czasu... zalapie sie?

Cytat:
7) jestem kobietą

A o mezczyznach nie ma kawalow ?

Wiec malo kawalow znasz jak widze A takie dopatrywanie sie czy sugerowanie sekizmu(?) dyskryminacji(?) przez kawaly jest dla mnie powodem do dopatrywania sie w feminizmie mocnego postrzelenia Jak zreszta w kazdej innej pseudo czy nie ideologii, ktora probuje cenzurowac kawaly itp. bo to dyskryminacja

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:07
Stary 2008-11-26, 21:06   #71
evil minded
BAN stały

Musze sie przyznac, ze tez mysle stereotypowo, bo jak np wiem, że ktoś studiuje na uczelni założonej przez ojca Rydzyka, popiera PIS, wyznaje hmmm...typowe polskie katolickie wartości i inne "atrakcje" związane z przynależnością do tej ekipy od ojca Tadeusza, to mi się wszystko w żołądku przewraca...
Stary 2008-11-26, 21:08   #72
Elfia4
DOMator

Od urodzenia jestem bolndynką i nie spotkałam się z dyskryminacją czy docinkami z tego powodu.
Czasem się nawet śmieję sama z siebie, że nie dość, że jestem blondynką, to jeszcze ciemną Ale na takie teksty pozwalam sobie tylko w gronie dobrych znajomych, którzy rozumieją wieloznaczność stwierdzenia.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:08   #73
sine.ira
BAN stały

To jest wszystko tak naprawdę kwestia taktu i dobrego smaku. Możesz oczywiście zwalać na feminizm
Stary 2008-11-26, 21:09   #74
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sie przyznac, ze tez mysle stereotypowo, bo jak np wiem, że ktoś studiuje na uczelni założonej przez ojca Rydzyka, popiera PIS, wyznaje hmmm...typowe polskie katolickie wartości i inne "atrakcje" związane z przynależnością do tej ekipy od ojca Tadeusza, to mi się wszystko w żołądku przewraca...
Tym bardziej w swietle sondazu, w ktorym 25% ankietowanych sluchaczy RM wyrazilo chec glosowania na PO

Stary 2008-11-26, 21:10   #75
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
To jest wszystko tak naprawdę kwestia taktu i dobrego smaku. Możesz oczywiście zwalać na feminizm
A to to zupelnie inna kwestia. Z tym zgadzam sie w zupelnosci, z tym domniemanym nie neutralnym kulturowo itd. podejsciem - nic a nic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 21:11   #76
sine.ira
BAN stały

Cytat:
No to akurat dość hermetyczne środowisko i jakby ich przebadać pod kątem cech społeczno - demograficznych to są do siebie podobni i zgodni z Twoim o nich wyobrażeniem.
Stary 2008-11-26, 21:13   #77
evil minded
BAN stały

Cytat:
Tym bardziej w swietle sondazu, w ktorym 25% ankietowanych sluchaczy RM wyrazilo chec glosowania na PO
ARMAGIEDON.
Rozłam w szeregach.

I co na to ojciec dyrektor?
Stary 2008-11-26, 21:14   #78
sine.ira
BAN stały

Cytat:
A to to zupelnie inna kwestia. Z tym zgadzam sie w zupelnosci, z tym domniemanym nie neutralnym kulturowo itd. podejsciem - nic a nic.
A to dziwne w kontekście Twojego wyznania, że opowiadasz i śmiejesz się ze wszystkich kawałów. A skoro masz za nic poprawność polityczną, to zaapelowałam do taktu i smaku. I coś już tu spójności nie widzę.

Łatwo mieć za nic poprawność polityczną jak nie należy się do żadnej z dyskryminowanych grup, nie ?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:15
Stary 2008-11-26, 21:16   #79
sine.ira
BAN stały

Cytat:
A gdzie takie cuda ogłaszają ?

Tusk obiecywał cuda i są !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 21:23   #80
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
No to akurat dość hermetyczne środowisko i jakby ich przebadać pod kątem cech społeczno - demograficznych to są do siebie podobni i zgodni z Twoim o nich wyobrażeniem.
Nie znam tego srodowiska, najwyrazniej w przeciwienstwie do Ciebie, ale jakos mi sie nie wydaje...

Cytat:
ARMAGIEDON.
Rozłam w szeregach.

I co na to ojciec dyrektor?
Tego juz niestety nie wiem.

Cytat:
A to dziwne w kontekście Twojego wyznania, że opowiadasz i śmiejesz się ze wszystkich kawałów. A skoro masz za nic poprawność polityczną, to zaapelowałam do taktu i smaku. I coś już tu spójności nie widzę.

Łatwo mieć za nic poprawność polityczną jak nie należy się do żadnej z dyskryminowanych grup, nie ?
Jest jak najbardziej spojne Po pierwsze - opowiadnie dowcipow to nie jest zadna dyskryminacja; po drugie - to ze Ty nie znasz dowcipow ktore by mogly mnie w jakis sposob dotyczyc, nie znaczy ze one nie istnieja.

Cytat:
A gdzie takie cuda ogłaszają ?

Tusk obiecywał cuda i są !
Na internecie, na pardon.pl byl cytowany wynika takiego sondazu z tego co pamietam.

Stary 2008-11-26, 21:27   #81
evil minded
BAN stały

Cytat:
Nie znam tego srodowiska, najwyrazniej w przeciwienstwie do Ciebie, ale jakos mi sie nie wydaje...
Ej, no wlasnie i to jest ciekawe.
Sine.iro, znasz kogoś osobiscie ze srodowiska uczelni wyzszej ojca Rydzyka, że masz o nich taka opinie?
Bo ja wprost sie przyznalam, ze znam kilka osób, ale raczej ze słyszenia i pobieżnie. Ale co mam stereotypowe podejście, to mam.
Stary 2008-11-26, 21:30   #82
Elliannia
Zakorzenienie

Prawda jest taka, że każdy myśli w pewien sposób stereotypowo - mimo że faktycznie stereotypy są krzywdzące i drażnią

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:33   #83
sine.ira
BAN stały

Cytat:
No popatrz jaka przenikliwość. No, w końcu oparta na solidnych podstawach. Na Twoim domniemaniu. Cóż, żadna to odmiana.

Cytat:
Jest jak najbardziej spojne Po pierwsze - opowiadnie dowcipow to nie jest zadna dyskryminacja; po drugie - to ze Ty nie znasz dowcipow ktore by mogly mnie w jakis sposob dotyczyc, nie znaczy ze one nie istnieja.
Po pierwsze to jest PODTRZYMYWANIE stereotypów, a w niektórych przypadkach też dyskryminacji.
A po drugie faktycznie nie wiem jakie dowcipy mogą dotykać Ciebie, ale skoro to żadne z tych, które wymieniłam (najpopularniejsze, oczywiście z pominięciem zajączka chociaż kto Cię tam wie ), to pewnie nie odczuwasz dyskomfortu często. To już ci zazdroszczę. Bo ja jako kobieta tak fajnie nie mam.

Cytat:
Na internecie, na pardon.pl byl cytowany wynika takiego sondazu z tego co pamietam.
No pardon.pl to wiarygodne źródło. Nie mam więcej pytań

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:41
Stary 2008-11-26, 21:34   #84
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Ej, no wlasnie i to jest ciekawe.
Sine.iro, znasz kogoś osobiscie ze srodowiska uczelni wyzszej ojca Rydzyka, że masz o nich taka opinie?
Bo ja wprost sie przyznalam, ze znam kilka osób, ale raczej ze słyszenia i pobieżnie. Ale co mam stereotypowe podejście, to mam.
Mieszkam w Toruniu i mam wieeelu znajomych
Stary 2008-11-26, 21:43   #85
evil minded
BAN stały

Cytat:
Mieszkam w Toruniu i mam wieeelu znajomych
No tak
Ale żeby u ojca sobie znajomych szukać...
Ja bym nerwowo nie wytrzymała
Stary 2008-11-26, 21:44   #86
sine.ira
BAN stały

Cytat:
No tak
Ale żeby u ojca sobie znajomych szukać...
Ja bym nerwowo nie wytrzymała
Szukać jak szukać...jakoś tak dają się spotykać. Trza mieć otwarty łeb. Poza tym działam w różnych środowiskach z racji wykonywanego zawodu

Co nie znaczy, że znam każdego osobiście i wiem o studentach tej uczelni wszystko a oni to jak taśmowo produkowani. Być może i faktycznie chcą głosować na PO. Żeby wystawić wroga na radiomaryjne macki i permanentną krytykę za paskudne, niszczące ducha narodu posunięcia

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:50
Stary 2008-11-26, 21:47   #87
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
brunetki natomiast nieladnie wyglądają w jasnych włosach,bo czarne brwi uwydatniają kolor włosow naturalnych,ktory nie wspólgra z naturą.poza tym odrost jest zabójczy,a kolor wychodzi złóty jak u TWINKI WINKI wiem coś o tym,bo miałam dwa dni blond włosy.

Zapewniam Cię Margo, że taka kombinacja istnieje w naturze Przekonałabyś się, gdybyś mnie zobaczyła. Moja babcia, mama, a także i ja mamy jasny, naturalny blond na głowie, a oprawę oczu czarną jak heban (czyli brwi i rzęsy). Moja mama miała przez to problemy w szkole, nauczycielka szorowała jej brwi w łazience cały dzień, bo była przekonana, że są farbowane. Nie mogąc nic poradzić, stawiała jej pały jak leci. Ja nie miałam takich problemów, ale i tak wiele osób jest przekonanych, że farbuję brwi.

Co do tematu, ja reaguję na takie stereotypy najzdrowszym sposobem - śmieję się z nich. Rozbawiają mnie takie dowcipy, sama je także opowiadam, bo w gruncie rzeczy - co w tym złego?
Na początku wątku padło najtrafniejsze stwierdzenie w tej kwestii - blondie to stan umysłu, a nie kolor włosów. Niejedna brunetka zasługuje na miano blondie.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:52   #88
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
No popatrz jaka przenikliwość. No, w końcu oparta na solidnych podstawach. Na Twoim domniemaniu. Cóż, żadna to odmiana.

Po pierwsze to jest PODTRZYMYWANIE stereotypów, a w niektórych przypadkach też dyskryminacji.
A po drugie faktycznie nie wiem jakie dowcipy mogą dotykać Ciebie, ale skoro to żadne z tych, które wymieniłam (najpopularniejsze), to pewnie nie odczuwasz dyskomfortu często. To już ci zazdroszczę. Bo ja jako kobieta tak fajnie nie mam.
Nie chce mi sie ciagnac tej odchodzacej od tematu dyskusji, tylko jedna sprawa:

Cytat:
No pardon.pl to wiarygodne źródło. Nie mam więcej pytań
Tyle ze to nie byl ich artykul, a informacja podana za Dziennkiem:
http://www.dziennik.pl/polityka/arti...rone_i_PO.html

(Wystarczajaco wiarygodne dla Ciebie teraz ?)

Zreszta inne artykuly wskazuja, ze ich decyzje sa bardzo rozne i wbrew obiegowej opinii nie sa jakas zwarta, zorganizowana grupa:
http://www.tvn24.pl/-1,1562537,0,1,wiadomosc.html
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/r...eby_23367.html

Jak widac samo mieszkanie w Toruniu to slabiutka podstawa do oceny takich rzeczy

Stary 2008-11-26, 21:53   #89
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
stereotypy będą wiecznie żywe, jak Lenin i przekonania położnych
Już nie raz Ci to mówiłam Lubo, ale Cię kocham

Do tematu- byłam chwilkę blondynką i nie czułam się głupsza. Jestem brunetką i czasem mam problem z jarzeniem, jak każdy zresztą chyba. Zdarza mi się, że zabłysnę jakimś genialnym tekstem jak np. "Jaki tytuł miał ten film o Bonanzie?" Nooo typowa blondynka. Tyle, że czarna i bez tipsów

Nie patrzę na kolor włosów, jeśli chodzi o ocenę czyjegoś intelektu. Jeśli chodzi o damskie ideały piękności, to wolę brunetki, ale w tym wypadku do oceny atrakcyjności fizycznej nie potrzebna mi znajomość stanu IQ kandydatek.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 22:00   #90
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Nie chce mi sie ciagnac tej odchodzacej od tematu dyskusji, tylko jedna sprawa
Jasne. Mi też się nie chce.

Evil i ja, mówimy o studentach studiujących na uczelni Rydzyka a nie o słuchaczach radyja, to po co te linki wstawiasz ?

Chciałeś dobrze, a wyszło jak zwykle

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2008-11-26 o 22:43 Powód: dopisek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości