|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: projekt-randka
Cytat:
![]()
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja zachowam się jak wygłodniała wizażystka nowych sensacji.
![]() Hm, kiedyś wpadłam na podobny randkowy plan, przeszłam takie cztery "czwartki", póki co nie kontynuuję, gdyż mam w zasięgu obiekt mogący być kimś i na piątki więc... chętnie poczytam Twoje "czwartkowe" opowieści, bo oczywiście się z nam podzielisz wrażeniami..
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałabym nic przeciwko takiemu pomysłowi (...jak z filmu o signlach zresztą)
chociaz randki w taki mróz? brrr:- )
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Uwazam, ze to super pomysł. Tylko w miejscach publicznych i uwazaj na to, co pijesz, zwłaszcza jak wychodzisz do toalety.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tzw. "kobieta z jajami" nie użalająca się nad sobą. Pomysł ekstra i życzę powodzenia. PZDR Luckyboy |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Luckyboy Fajnie jest byc kobieta z jajami !
btw. Co robisz w czwratek ? joke taki ![]()
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Pomysł świetny z tymy spotkaniami w czwartki!!!! Ale powiedz skąd bierzesz tych facetów, skoro nie dawno się przeprowadziłaś... z netu?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Uwazam ze to bardzo dobry pomysl. Tez kiedys podobnie robilam po rozstaniu z TZ. Co prawda nie mialam planu umawiania sie co czwartek z innym ale zmienialam ich rzeczywiscie jak rekawiczki. Teraz zamierzam znowu sie w to pobawic tylko problem w tym skad tylu fajnych facetow wziac bo jam wymagajaca bardzo. Bede sledzic Twoje poczynania i trzymam kciuki za udane randki
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Fajny pomysl
ale tez jestem ciekawa skąd aż tylu chetnych kandydatow bedziesz miec
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysł ciekawy
![]() Życzę powodzenia
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to skąd?
klub , uczelnia , centrum handlowe , biblioteka , jezeli fajny chlopak zaczepi na ulicy , czemu by nie podkrecic rozmowy? wspolokatorzy maja tylu fajnych kolegów ![]() dziewczyny! troche wyobrazni! i odwagi
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Idealnie ujęte, ponieważ z głębokim przekonaniem mogę stwierdzić, iż zdarza się, że wychodzą z tego niezłe "jaja". |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jutro czwartek. Jest już ktoś zaklepany?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie właśnie.....btw-potrafisz budować napięcie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
tak , zaklepany
ide do kina (co za banał) z Oskarem
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Baw się dobrze.
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Przez autorke watku przemawia zlosc, agresja i desperacja.
Wiem cos o tym, bo niemal rok temu czulam sie podobnie. Psychologowie i ezoterycy twierdza, ze aby zaczac kolejny zwiazek musi uplynac rok !! A czasami wiecej. A co za problem umowic sie z kims innym co tydzien ? Jak dla mnie OGROMNY, no ale niech autorka watku sama sie przekona szczegolnie kiedy szukamy na sile jakos chetych brak. I mowi to osoba atrakcyjna, subiektywnie i obiektywnie rzecz ujmujac ![]() Radze autorce watku ochlonac i sie poprostu uspokoic (co nie bedzie latwe), ale z czasem zaprocentuje i nie bawic sie w takie bzdury tylko czesciej odwiedzac biblioteke
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam uwazam ze to bardzo dobry pomysl.
Jak to mawiają, Trzeba spróbować wszystkiego żeby wybrać to co najlepsze Choć oczywiście nie mam tutaj na myśli dosłownego znaczenia tej sentencji ale mimo wszystko myślę że warto poznawac nowych ludzi! Sama ostatnimi czasy spotykam się z róznymi osobnikami, tylko że jak narazie żaden nie przypadł mi na tyle do gustu żeby dla niego zrezygnować z innych Za to dwóch już chciałoby czegoś więcej... czym od razu mnie 'zniechęcili' bo jak juz pisalam w jednym z watkow - lubie miec kontrole nad sytuacja, lubie niepewnosc co do faceta (na poczatku znajomosci oczywiscie) - jednym slowem tez chce czasem 'pogonic zajaczka'
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
I jak tam po randeczce?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
juz po
,,poderwałam'' go a kursie BHP hehehe bo musiałam isc odrabiac na inny wydział...na randce było miło ale okazało się ze jestem bardziej niesmiala niz myślałam o sobie, tak dawno juz nie byłam z obcym facetem nigdzie...az sama bylam zdziwiona ze nagle taka cicha myszkajemu chyba tez sie podobało bo 10 minut od rozzstania i juz smsy wiec nie bylo chyba az tak zle
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
no, to można śmiało powiedzieć "next!"
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
next!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
A umówisz się z nim jeszcze, czy następny czwartek inny facet?
Zawsze możesz się spotkać z tym w poniedziałek ;D |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
narazie nie przewiduję drugich randek
ew. cos na stopie typowo kolezenskiejwspolna imrpeza np z nim i jego znajomymi czy cuś
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo według mnie najlepszym lekarstwem na apatię jest działanie i wyjście do ludzi. Czy czymś złym jest to, że kobieta chce pobyć "z ludźmi", w męskim towarzystwie albo mieć paru kolegów więcej?? Chyba nie. A autorce wątku jeszcze raz gratulacje za pomysł no i samych udanych spotkań i masy nowych znajomości życzę. PZDR Luckyboy |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze ze jednak ktos nie doszukuje sie jakichs przekazow miedzy wierszami... nie uwazam się za desperatkę, i na pewno nie robie tego ze złosci:p
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
podoba mi sie twoj pomysl z tymi randkami w kazdy czwartek... ja osobiscie tez bym chciala z takiego czegos skorzystac zeby byc moze znalezc chlopaka... ale wg mojej mamy pewnie powiedzialaby ze jestem za mloda i prawdopodobnie miala by racje....ale jak nie znajde chlopaka do 18-tki to tez wyprobuje taka metode :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

CO do bycia onieśmielana - dla mnie jest to fajne uczucie - znaczy ze facet jakos na mnie działa

ale tez jestem ciekawa skąd aż tylu chetnych kandydatow bedziesz miec