|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Wolę wydusić z sibie tylko slowo "dziękuje" niż bym miała czytać najpiękniejsze słowa ![]() Czytanie jest dla mnie strasznie sztuczne i nienaturalne. Widzialam to już nie raz i wg mnie wyglądało to okropnie ![]() ja rozumiem, że to nerwy, łzy w oczach ale myślę, że gesty "powiedzą" tu więcej niż słowa - szczególnie te czytane |
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem, ale sporo mnie ominęło Nie, żebym żałowała, bo dziś był super dzień Ja się cieszę, że do nas zadzwonili, bo sami bysmy sie nie wiem kiedy zmobilizowali...Cytat:
Paulfilm - tylko oni nas poprosili o namiary to zostawiliśmy - zwłaszcza, że mieli faje te filmy, pewnie weźmiemy u nich. A Wy komu zostawiliście?Własnie ogladam ich filmiki na stronce.Wiecie co - jak sobie wyobraziłam jak tz po mnie przyjedzie do domu i ja będe scodzić po schodach na dół a wszyscy będa czekać w salonie i się patrzeć na miss world(mnie ) to ja się chyba rozpłaczę, moi rodzice sie rozpłaczą i będzie wzruszająco - obawiam się troche o moj makijaż, bo ja n a stówe sie poryczę
|
||
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za zbieg okolicznosci
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samoa ale Ci fajnie że masz domek jednorodzinny i możesz sobie zejść w sukni na dół jak księżniczka ja tylko mogę schować się za drzwiami hehe i jak mój tż wejdzie do salonu to zza nich wyskoczyc hehe ale przy twojej formie schodzenia to na bank bym się poryczała! to takie wzruszające tyle się na to czekało a tu własnie twoje marzenie się spełnia- własnie tu i teraz to jest niesamowite
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pierwsza mam ślub, więc masz lepiej, bo Ci zdam relację A który pakiet 1900 zł czy 1600?Cytat:
A jak będę schodzić i sie potkne i spadne z hukiem? Chciałabym troche na śmiesznie zrobic ten film ze ślubu - nie tylko powaga, ale też jakies msiensze piosenki, a mój tz to sie wygłupia jak głupek i jest smiesznie ![]() Jest taka jedna melodia jakby wojenna, z gier rpg taka tatatata Jak znajdę na necie to wrzucę
|
||
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż to maksimum gracji w naszych ciałach jest hehehe![]() gdybym ja schodziła po takich schodach to rzeczywiście myślała tylko jak trafić stopą na schodek i się nie potknąć... ale mojemu tżtowi tak by mocno serduszko waliło podczas oczekiwania na mnie jak mi się oświadczał to tak mu waliło- wiem bo czułam jak się w niego wtuliłam z radości to takie cudowne bo wiesz że to serduszko wali do ciebie!wiecie co dziewczyny ja to najchętniej bym wasze wszystkie filmy z wesela obejrzała szkoda że nie da się ich wrzucić na gmaila
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do podziekowan dla rodzicow to wymyslilismy pokazanie prezentacji ze zdjec z projektora i przekazanie takich podziekowan wyrytych na szklanych platerach.... widzielismy je na targach i bardzo nam sie podobaly.. moze jeszcze piosenka w stylu cudownych rodzicow... ale zobaczymy jeszcze
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-26 o 22:25 |
|
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
ja suknie zaczne szyc jakies 5 miesiecy przed ślubem,
widziałam na allegro takie fajne statuetki szklane gdzie graweruja date slubu i wasze imiona i daje sie to w podziekowaniach dla rodziców. fajnie to wyglada i zawsze cos innego. a słyszałyście pioseneczkę dla rodziców "dzięki wam" my chyba na nią się zdecydujemy zamiast "cudownych rodziców mam" wrzucam link: http://www.wrzuta.pl/audio/u5spKcRpWq/dzieki_wam |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
chlip chlip
![]() no i jak ja mam podziękowania dla rodziców zrobic?? jak ja już chlipie? na takiej piosence?
|
#4120 |
|
Raczkowanie
|
ja jak pierwszy raz usłyszałam tez mi lezka pociekła, ale pioseneczka nie ma co mówić jest śliczna i inna
|
|
|
|
#4121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czym sie roznia? my jeszcze chcemy pojechac do goscia, znow poogladac i juz dogadac sprawe. Cytat:
wolalabym raczej cos w formie takiego dluzszego wideoklipu z najleszymi, najciekawszymi momentami.Cytat:
Cytat:
ale ja ogolnie nie lubie takich dupereli do postawienia na polce i zbierania kurzu
|
||||
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie osoba, która to spiewa troszeczkę za bardzo "wyje" (jak to właśnie określił moj Tż )Ale gdyby to zaśpiwala orkiestra trochę inaczej to jak najbardziej bym była na tak |
|
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
właśnie o słowa najbardziej mi chodzi. Zawsze to co innego niż "kto mi tuż przed snem, nucił bajki baj baj" myślę że to takie oklepane że straciło juz swoją wartość... chciałabym coś świeżego, żeby rodzice widzieli że włożyliśmy serce w to by im podziękować i się przyłozyliśmy do tego.
Piękne słowa, myślę że każdy rodzić chciałby usłyszeć od dziecka " bo to dzięki wam- dobro w sobie mam" piękne.... |
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, macie u mnie wielkiego minusa. Przychodzę zmęczona z pracy i aż tyle stron do nadrobienia
Zamęczycie mnie kiedyś ![]() Z tych spraw co pamiętam: - w poprzednim wątku już Wam opowiadałam, że u mnie Polterabend (czyt. tłuczenie butelek) musi być jak to na Kaszubach . Rodzinka, sąsiedzi i znajomi by nie przeżyli. Już nawet namioty mamy zaklepane Poza tym jesteśmy skazani na piątek (wg tradycji). Inny dzień by nie przeszedł.- Jak dobrze pójdzie, to będziemy mieli fajny zespół za małą kaskę (ok. 2000-2500). Grali u mojej siorki i wszystkim się bardzo podobało Disco z pola must be ![]() - co do podziękowań, to my raczej nic nie powiemy, tylko wręczymy kwiatki rodzicom, rodzicom chrzestnym i dziadkom (u nas się wszystkim dziękuje )- o sukni jeszcze nie myślę zbyt intensywnie. Will see. To na razie wszystko z mojej strony
|
|
|
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
ja to już dziewczyny kłade się spać, bo jutro czeka mnie ciężka przeprawa z moim 2 letnim chrześniakiem- małym terrorystą
![]() ale co trzeba pomagac siostrze jaK idzie z mężem do pracy.... |
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Ja już się tak bardzo nie mogę doczekać eh...Kocham tego mojego Łobuza! też czasem nie jest różowo ale po tym...to dopiero jest mmmm
a przecież ważne jest ,że dochodzi się do porozumienia prawda? a nie,że są kłótnie zresztą któraś pięknie napisała ,że małżeństwo to sztuka kompromisów i ja też tak myślę ta piosenka piękna i ja chyba zrobię tak,że będzie i ona i "cudownych rodziców mam",jeszcze niewiem jak to zrobię ale mam taki plan
|
|
|
|
#4127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Wam, że orkiestra, której z TŻcikiem słuchaliśmy na żywo (i nam się podobała) powiedziała nam, że od siedmiu lat jeszcze ani razu nie zagrali "Jesteś szalona". To dobrze, że nie grają disco polo, ale jak przejrzałam ich cały repertuar, to tam były "Czarne oczy" i już nie kumam. Dlaczego jednej kategorycznie się wyrzekają, a drugą mają w repertuarze skoro niby disco nie grają. Muszę się nad nimi jeszcze zastanowić. |
|
|
|
|
#4128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejciu, dziś mam dzień wyjątkowego kochania mojego tż Ja mam efektowne schodzenie po schodach przećwiczone, ale tak dla jaj póki co Ja juz widzę minę M. jak mnie zobaczy, on ma takie różne typowe dla siebie minki w różnych momentach![]() Do mnie możesz przyjechać obejrzeć film Daleko masz do krk?![]() Cytat:
Ja będę miała smęcenie, bo rodzice chca miec film do wzruszania Ale będzie też cos zabawnego i hope![]() Cytat:
Jak znajde na youtube to zapuszczę Chciałabym, żeby onie nie myśleli o tym, że ja ja i ja, bo na mnie się napatrza i nawzruszają, ale żeby tez pomyśleli o sobie, że dzięki temu, że się kochają mają super dzieci, z których moga być dumni![]() O mam ta piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=1FE_dxZi9pE lubie ta piosenkę ![]() Edit: już wiem dlaczego kojarzy mi sie z rodzicami i jak byłam malutka - czasy świetnosci miała w roku mojego urodzenia ![]() Ad. disco polo ja często chodze na impr ala wesela i disco polo zawsze sie sprawdza, zabawa z przymrużeniem oka bez zahamowań
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-26 o 23:39 |
|||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzy mi sie z wyglupami w mlodosci moj zespol jest elastyczny i zapytali czy robimy wesele wiejskie (z disco-polo) czy miejscie (bez). jako, ze ogolnie disco-polo to dla mnie zenua (szczegolnie teksty), to uznalismy, ze miejskie (inaczej do zespolu dolaczylaby wokalistka specjalizujaca sie w piosenkach dico-polo )ludzie swietnie sie tez bawia przy Brathankach, Bregovicach i innych takich bardziej na poziomie. wole juz taka muzyke ![]() z reszta u mnie bedzie bardziej rockowo - Beatlesi, Rolling Stonesi, troche polskich klasykow, no ale tez troche lat 70. i 80. - jakas Abba itp.
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-26 o 23:40 |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. takie coś też: http://www.youtube.com/watch?v=9g-1NRN8srY nie wiem jak to będę tańczyć w sukni ślubnej Nie zapomnę jak mój tz na balu z okazji zakończenia studiów tańczył ze swoja kol z roku do piosenki "majteczki w kropeczki" |
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() uwielbiam tego typu klimaty ![]() ja wlasnie jestem swiezo po rozmowie z TZcikiem na dobranoc, wiec sie juz zbieram i jeszcze cos poczytam w lozku (co 'powazni' bankierzy robia o tej porze na szkoleniu? ogladaja przy piwku durne filmiki na you tube )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 00:03 |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa nie wiem ile jest z Lublina do Krakowa ale ze 300km pewnie będzie co?? spoko to ja wpadne na ten filmik hehehe
ide i ja spać moje panny bo jak chcemy byc piękne to czasem trzeba spac.. ja wysłałam tżcikowi link do sukni jaką dzisiaj wklejałam na wizazu i mu się spodobała a więc jednak można coś znaleźć co mu się spodoba bo trochę zwątpiłam po ostatniej próbie pokazania mu pieknej sukni on stwierdził że się nie nadaje... a ja dalej myślę co by tu zrobic w weekend do jedzenia.. póki co te placki po wegiersku się nadają no ale to tylko 1 obiad a tż przyjedzie do mnie w piątek a wyjedzie w niedziele no i o 1 placku raczej nie przeżyjemy........... ehhh ja nie wiem jak ja kiedyś będę musiała codziennie obiad gotować hehehe lubię mieć codziennie co innego i to mnie kiedyś zgubi... dobranocka
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale chyba dlatego jestem socjolożką![]() no ja też, to są nieśmiertelne kawałki Chyba sobie będe nosić notesik, w którym będę zapisywać piosenki, które chce na weselu, na razie mam kilka plików z nazwami piosenek w telefonie![]() Jejku ja tez ide spać, bo dziś dzień pełen wrażeń Przypomniało mi się dziś gadalismy i mój mgr się chyba na doktorat połasi hehe Ale to dopiero jakos na wiosnę/lato o ile mojemu mądralkowi nie przejdzie Dobranoc!Tancerka no to co to jest 300 km Nauczysz sie gotować, ja np. umiem nalesniki
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 00:22 |
|
|
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć gaduły
![]() oj ale jestem dzis juz happy !!!sale mamy Kośćiół mamy zespół mamy kamerzyste mamy jeszcze tylko fotograf ale z tym sie nie spieszymy i narazie mogę złapać oddech i spać spokojnie uffffa tak wróce jeszcze do podziekowań dla rodzicó jakos nie widze tego naszego czytania z kartki, wydaje mi sie to sztuczne troszke ale kto co lubi... zreszta ja w ogóle tego nie widze bo jestem z tych osób które "na forum publicznym" tracą głos ja nawet w szkole recytując wiersz zaczynałam go milion razy zanim dotarłam do końca, bo głos albo mi sie łamał albo drżał albo po prostu nie mogłam z siebie słowa wydusić i to nie dlatego że go nie umiałam![]() tak samo boje sie przysiegi bo to juz powoli spędza mi ona sen z powiek nie wiem czemu no ale ja sie boje ze nie bede wstanie wydusic z siebie słowa i bedzie jeden wielki wstyd a jak juz cos powiem to pewnie i tak się popłacze![]() podziękowania to jeszcze mozeTzcik za nas powiedziec ale przysiege to juz niebardzo
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu by sie nie chcialo z reszta on jest typem praktyka. praca go pochlania, a jak ma isc na uczelnie to oj... twierdzi, ze na studiach z finansow i bankowosci nie nauczyl sie niczego co by mu sie przydalo w pracy w banku![]() ja sie zastanawiam kiedy on swoja prace licencjacka napisze, bo teoretycznie powinien do konca lutego, a tu dopiero pomysl jest ![]() co do jedzenia to moj TZ w kazdej ilosci pochlania spaghetti, dobrze przyprawione warzywa na patelnie, wszelkie zapiekanki ziemniaczane (ziemniak to jego ulubione warzywo ), pierogi, krokiety z barszczykiem itp.
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 08:44 |
|
|
|
|
#4136 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ bardzo uwielbia jak robię mu wszelkiego rodzaju zapiekanki z makaron, spaghetti z sosem bolońskim, a szczególnie lasagne
tylko że ja robię domowy makaron do niej.. jest taki mięciutki że palce lizać
|
|
|
|
#4137 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ja tez chcę takie hity, bo kocham takie stare filmy, np grease, dirty dancing etc
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9g-1NRN8srY http://www.youtube.com/watch?v=C3K3A86Rweg ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj robie pierogi ruskie TZ chory w łóżku lezy a ja dzisiaj mu zrobię obiadek ![]() Chyba poszukam jakiegos DJ na wesele bo chyba nikt moich hitów nie będzie chciał spiewac :P
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-27 o 10:02 |
|
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też uwielbiam te piosenki z tych filmów ale zespół,który ja chcę zatrudnić raczej też mi tego nie zaśpiewa hmm..a może poprosić żeby parę kawałków a płyty puścili czasem?jak myślicie jest taka możliwość?
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasciwie to juz powinnam zaczac kompletowac taka skladanke ![]() a teraz zmykam na uczelnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

brakowało mi ciebie do kompletu podczas pogaduch
Jestem, ale sporo mnie ominęło
Ja się cieszę, że do nas zadzwonili, bo sami bysmy sie nie wiem kiedy zmobilizowali...

Zamęczycie mnie kiedyś
a jak juz cos powiem to pewnie i tak się popłacze