Panny Młode 2010 cz. II - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 21:18   #4111
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny a podziękowania dla rodziców to zamierzacie sobie napisać na karteczce jak do przemówienia czy coś z głowy na żywca gadac?? ja jestem pewna że w tej chwili mi żadne słowo przez gardło nie przejdzie bo się wzruszam strasznie na podziękowaniach dla rodziców na weselach.. i nie wiem jak takie coś przeprowadzic.
Nigdy w życiu czytanie z kartki

Wolę wydusić z sibie tylko slowo "dziękuje" niż bym miała czytać najpiękniejsze słowa
Czytanie jest dla mnie strasznie sztuczne i nienaturalne. Widzialam to już nie raz i wg mnie wyglądało to okropnie
ja rozumiem, że to nerwy, łzy w oczach ale myślę, że gesty "powiedzą" tu więcej niż słowa - szczególnie te czytane

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:20   #4112
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no wreszcie jesteś Samoa brakowało mi ciebie do kompletu podczas pogaduch

kurcze ja też chcę fotografa!!!!! ale obawiam się że w tym roku nie znajdę żadnego... bo nawet się za to nie wezmę...
chyba że namówię mamuśkę niech zadzwoni do kamerzysty bo się znają trochę i niech się podpyta o jakiegoś bo tż to w ogóle uważa że wszystko już zaklepaliśmy co pilne a na to mamy czas... no może i mamy ale co to szkodzi coś załatwić wcześniej jak jest możliwość... ale nie! lepiej czekać na nie wiadomo co... jak on mi nie zadzwoni do orkiestry z zapytaniem o umowe to sam sobie będzie fotografa szukał... ciekawe czy mu sie to bedzie usmiechac.. ale prace ma pisac magisterską i mu troche odpuszczam z tymi przygotowaniami bo się czym innym przejmuje...
Ale Ty jesteś milusiaJestem, ale sporo mnie ominęłoNie, żebym żałowała, bo dziś był super dzieńJa się cieszę, że do nas zadzwonili, bo sami bysmy sie nie wiem kiedy zmobilizowali...

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja nie mam zadnych watpliwosci. juz gdy mi sie oswiadczal 2,5 roku temu nie mialam, a teraz w miare uplywu czasu (to juz ponad 7 lat) mam wrazenie, ze kocham coraz bardziej.

oo a ktoremu kamerzyscie zostawiliscie namiary? bo my tez jednemu zostawilismy i sobie zapisal nasza date
no ale my do czasu jak TZ nie wroci to nic nie zalatwiamy (jeszcze tylko 2 dni i bede go miala codziennie )

ja wlasnie tworze referat zaliczeniowy, wiec bede tu wpadac z doskoku
Ja tez mojego M. kocham coraz bardziej a dziś to już w ogóle Paulfilm - tylko oni nas poprosili o namiary to zostawiliśmy - zwłaszcza, że mieli faje te filmy, pewnie weźmiemy u nich. A Wy komu zostawiliście?Własnie ogladam ich filmiki na stronce.

Wiecie co - jak sobie wyobraziłam jak tz po mnie przyjedzie do domu i ja będe scodzić po schodach na dół a wszyscy będa czekać w salonie i się patrzeć na miss world(mnie) to ja się chyba rozpłaczę, moi rodzice sie rozpłaczą i będzie wzruszająco - obawiam się troche o moj makijaż, bo ja n a stówe sie poryczę
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:27   #4113
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Paulfilm - tylko oni nas poprosili o namiary to zostawiliśmy - zwłaszcza, że mieli faje te filmy, pewnie weźmiemy u nich. A Wy komu zostawiliście?Własnie ogladam ich filmiki na stronce.
oooooooooooooo nas tez wlasnie oni poprosili o namiary. gosciu wydal sie konretny, film nam sie spodobal, cena tez ok, wiec TZ stwierdzil, ze chyba wlasnie ich wezmiemy co za zbieg okolicznosci
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:35   #4114
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Nigdy w życiu czytanie z kartki

Wolę wydusić z sibie tylko slowo "dziękuje" niż bym miała czytać najpiękniejsze słowa
Czytanie jest dla mnie strasznie sztuczne i nienaturalne. Widzialam to już nie raz i wg mnie wyglądało to okropnie
ja rozumiem, że to nerwy, łzy w oczach ale myślę, że gesty "powiedzą" tu więcej niż słowa - szczególnie te czytane
nic dodać nic ując

Samoa ale Ci fajnie że masz domek jednorodzinny i możesz sobie zejść w sukni na dół jak księżniczka ja tylko mogę schować się za drzwiami hehe i jak mój tż wejdzie do salonu to zza nich wyskoczyc hehe ale przy twojej formie schodzenia to na bank bym się poryczała! to takie wzruszające tyle się na to czekało a tu własnie twoje marzenie się spełnia- własnie tu i teraz to jest niesamowite
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:50   #4115
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oooooooooooooo nas tez wlasnie oni poprosili o namiary. gosciu wydal sie konretny, film nam sie spodobal, cena tez ok, wiec TZ stwierdzil, ze chyba wlasnie ich wezmiemy co za zbieg okolicznosci
haha i foto tez się zanosi, że ten samAle pierwsza mam ślub, więc masz lepiej, bo Ci zdam relacjęA który pakiet 1900 zł czy 1600?

Cytat:
nic dodać nic ując

Samoa ale Ci fajnie że masz domek jednorodzinny i możesz sobie zejść w sukni na dół jak księżniczka ja tylko mogę schować się za drzwiami hehe i jak mój tż wejdzie do salonu to zza nich wyskoczyc hehe ale przy twojej formie schodzenia to na bank bym się poryczała! to takie wzruszające tyle się na to czekało a tu własnie twoje marzenie się spełnia- własnie tu i teraz to jest niesamowite
wyobraziłam sobie jak będziesz sie chować i nagle wyskoczysz zza tych drzwi
A jak będę schodzić i sie potkne i spadne z hukiem? ale by były jaja!

Chciałabym troche na śmiesznie zrobic ten film ze ślubu - nie tylko powaga, ale też jakies msiensze piosenki, a mój tz to sie wygłupia jak głupek i jest smiesznie
Jest taka jedna melodia jakby wojenna, z gier rpg taka tatatataJak znajdę na necie to wrzucę
Stary 2008-11-26, 22:20   #4116
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wyobraziłam sobie jak będziesz sie chować i nagle wyskoczysz zza tych drzwi
A jak będę schodzić i sie potkne i spadne z hukiem? ale by były jaja!

Chciałabym troche na śmiesznie zrobic ten film ze ślubu - nie tylko powaga, ale też jakies msiensze piosenki, a mój tz to sie wygłupia jak głupek i jest smiesznie
Jest taka jedna melodia jakby wojenna, z gier rpg taka tatatataJak znajdę na necie to wrzucę
gdzie takie księżniczki jak my mogłyby się wywalić na schodach toż to maksimum gracji w naszych ciałach jest hehehe
gdybym ja schodziła po takich schodach to rzeczywiście myślała tylko jak trafić stopą na schodek i się nie potknąć... ale mojemu tżtowi tak by mocno serduszko waliło podczas oczekiwania na mnie jak mi się oświadczał to tak mu waliło- wiem bo czułam jak się w niego wtuliłam z radości to takie cudowne bo wiesz że to serduszko wali do ciebie!

wiecie co dziewczyny ja to najchętniej bym wasze wszystkie filmy z wesela obejrzała szkoda że nie da się ich wrzucić na gmaila
Stary 2008-11-26, 22:22   #4117
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja tam lepiej śpiewam niż większośc wokalistek.. i mam pomysł że zaśpiewać mojemu wtedy już mężowi jakąś piosenkę w ramach dedykacji
Mnie wokalistka mojego zespolu spytala : a co on wtedy bedzie robil bedzie stal i gapil sie na Ciebie.. a poza tym jest taki przesad ze to nieszczescie przynosi mlodym.. ale skoro masz zdolnosci wokalne no to coz...
a co do podziekowan dla rodzicow to wymyslilismy pokazanie prezentacji ze zdjec z projektora i przekazanie takich podziekowan wyrytych na szklanych platerach.... widzielismy je na targach i bardzo nam sie podobaly.. moze jeszcze piosenka w stylu cudownych rodzicow... ale zobaczymy jeszcze

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-26 o 22:25
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 22:26   #4118
bjakbeata89
Raczkowanie

ja suknie zaczne szyc jakies 5 miesiecy przed ślubem,

widziałam na allegro takie fajne statuetki szklane gdzie graweruja date slubu i wasze imiona i daje sie to w podziekowaniach dla rodziców. fajnie to wyglada i zawsze cos innego.

a słyszałyście pioseneczkę dla rodziców "dzięki wam" my chyba na nią się zdecydujemy zamiast "cudownych rodziców mam"
wrzucam link: http://www.wrzuta.pl/audio/u5spKcRpWq/dzieki_wam
bjakbeata89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 22:35   #4119
tancerka212
Zakorzenienie

chlip chlip
no i jak ja mam podziękowania dla rodziców zrobic?? jak ja już chlipie? na takiej piosence?
Stary 2008-11-26, 22:37   #4120
bjakbeata89
Raczkowanie

ja jak pierwszy raz usłyszałam tez mi lezka pociekła, ale pioseneczka nie ma co mówić jest śliczna i inna
Stary 2008-11-26, 22:49   #4121
lain
Zakorzenienie

Cytat:
haha i foto tez się zanosi, że ten samAle pierwsza mam ślub, więc masz lepiej, bo Ci zdam relacjęA który pakiet 1900 zł czy 1600?
a nawet nie wiem. nie pamietam co jest w tych pakietach
a czym sie roznia? my jeszcze chcemy pojechac do goscia, znow poogladac i juz dogadac sprawe.

Cytat:
tez bym chciala taki bardziej luzacki i dynamiczny ten film, a nie nudne smedzenie wolalabym raczej cos w formie takiego dluzszego wideoklipu z najleszymi, najciekawszymi momentami.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a co do podziekowan dla rodzicow to wymyslilismy pokazanie prezentacji ze zdjec z projektora i przekazanie takich podziekowan wyrytych na szklanych platerach.... widzielismy je na targach i bardzo nam sie podobaly.. moze jeszcze piosenka w stylu cudownych rodzicow... ale zobaczymy jeszcze
Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
widziałam na allegro takie fajne statuetki szklane gdzie graweruja date slubu i wasze imiona i daje sie to w podziekowaniach dla rodziców. fajnie to wyglada i zawsze cos innego.
oj mi sie to wybitnie nie podoba
ale ja ogolnie nie lubie takich dupereli do postawienia na polce i zbierania kurzu
Stary 2008-11-26, 22:49   #4122
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

a słyszałyście pioseneczkę dla rodziców "dzięki wam" my chyba na nią się zdecydujemy zamiast "cudownych rodziców mam"
wrzucam link: http://www.wrzuta.pl/audio/u5spKcRpWq/dzieki_wam
hmm.....słowa rzeczywiście super ale wykonanie
Dla mnie osoba, która to spiewa troszeczkę za bardzo "wyje" (jak to właśnie określił moj Tż )

Ale gdyby to zaśpiwala orkiestra trochę inaczej to jak najbardziej bym była na tak

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:00   #4123
bjakbeata89
Raczkowanie

właśnie o słowa najbardziej mi chodzi. Zawsze to co innego niż "kto mi tuż przed snem, nucił bajki baj baj" myślę że to takie oklepane że straciło juz swoją wartość... chciałabym coś świeżego, żeby rodzice widzieli że włożyliśmy serce w to by im podziękować i się przyłozyliśmy do tego.
Piękne słowa, myślę że każdy rodzić chciałby usłyszeć od dziecka " bo to dzięki wam- dobro w sobie mam"
piękne....
Stary 2008-11-26, 23:02   #4124
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Oj dziewczyny, macie u mnie wielkiego minusa. Przychodzę zmęczona z pracy i aż tyle stron do nadrobienia Zamęczycie mnie kiedyś
Z tych spraw co pamiętam:
- w poprzednim wątku już Wam opowiadałam, że u mnie Polterabend (czyt. tłuczenie butelek) musi być jak to na Kaszubach . Rodzinka, sąsiedzi i znajomi by nie przeżyli. Już nawet namioty mamy zaklepane Poza tym jesteśmy skazani na piątek (wg tradycji). Inny dzień by nie przeszedł.
- Jak dobrze pójdzie, to będziemy mieli fajny zespół za małą kaskę (ok. 2000-2500). Grali u mojej siorki i wszystkim się bardzo podobało Disco z pola must be
- co do podziękowań, to my raczej nic nie powiemy, tylko wręczymy kwiatki rodzicom, rodzicom chrzestnym i dziadkom (u nas się wszystkim dziękuje )
- o sukni jeszcze nie myślę zbyt intensywnie. Will see.
To na razie wszystko z mojej strony
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:13   #4125
bjakbeata89
Raczkowanie

ja to już dziewczyny kłade się spać, bo jutro czeka mnie ciężka przeprawa z moim 2 letnim chrześniakiem- małym terrorystą
ale co trzeba pomagac siostrze jaK idzie z mężem do pracy....
Stary 2008-11-26, 23:16   #4126
szana
Zadomowienie

Ja już się tak bardzo nie mogę doczekać eh...Kocham tego mojego Łobuza! też czasem nie jest różowo ale po tym...to dopiero jest mmmm a przecież ważne jest ,że dochodzi się do porozumienia prawda? a nie,że są kłótnie zresztą któraś pięknie napisała ,że małżeństwo to sztuka kompromisów i ja też tak myślę
ta piosenka piękna i ja chyba zrobię tak,że będzie i ona i "cudownych rodziców mam",jeszcze niewiem jak to zrobię ale mam taki plan
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:26   #4127
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam domek i schody. Miałam już takie wielkie zejście po schodach przed studniówką i czułam się wtedy naprawdę super jak TŻcik czekał na mnie w salonie, a Ja w tej sukience długiej..., ale teraz nie będę się powtarzać i chcę żeby TŻ mnie zobaczył dopiero w Kościele

Powiem Wam, że orkiestra, której z TŻcikiem słuchaliśmy na żywo (i nam się podobała) powiedziała nam, że od siedmiu lat jeszcze ani razu nie zagrali "Jesteś szalona". To dobrze, że nie grają disco polo, ale jak przejrzałam ich cały repertuar, to tam były "Czarne oczy" i już nie kumam. Dlaczego jednej kategorycznie się wyrzekają, a drugą mają w repertuarze skoro niby disco nie grają. Muszę się nad nimi jeszcze zastanowić.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:34   #4128
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie takie księżniczki jak my mogłyby się wywalić na schodach toż to maksimum gracji w naszych ciałach jest hehehe
gdybym ja schodziła po takich schodach to rzeczywiście myślała tylko jak trafić stopą na schodek i się nie potknąć... ale mojemu tżtowi tak by mocno serduszko waliło podczas oczekiwania na mnie jak mi się oświadczał to tak mu waliło- wiem bo czułam jak się w niego wtuliłam z radości to takie cudowne bo wiesz że to serduszko wali do ciebie!

wiecie co dziewczyny ja to najchętniej bym wasze wszystkie filmy z wesela obejrzała szkoda że nie da się ich wrzucić na gmaila
mojemu tez serduszko waliło jak oszalałeJejciu, dziś mam dzień wyjątkowego kochania mojego tżJa mam efektowne schodzenie po schodach przećwiczone, ale tak dla jaj póki co Ja juz widzę minę M. jak mnie zobaczy, on ma takie różne typowe dla siebie minki w różnych momentach
Do mnie możesz przyjechać obejrzeć filmDaleko masz do krk?

Cytat:
a nawet nie wiem. nie pamietam co jest w tych pakietach
a czym sie roznia? my jeszcze chcemy pojechac do goscia, znow poogladac i juz dogadac sprawe.

tez bym chciala taki bardziej luzacki i dynamiczny ten film, a nie nudne smedzenie wolalabym raczej cos w formie takiego dluzszego wideoklipu z najleszymi, najciekawszymi momentami.
nie pamiętam czym się różnią...jakoś tym, że droższa jest bardziej dynamiczna i czegos tam ma więcej - dam znać po spotkaniu. Ale w razie czego trzy stówy do chyba nie duża różnica.
Ja będę miała smęcenie, bo rodzice chca miec film do wzruszaniaAle będzie też cos zabawnego i hope

Cytat:
właśnie o słowa najbardziej mi chodzi. Zawsze to co innego niż "kto mi tuż przed snem, nucił bajki baj baj" myślę że to takie oklepane że straciło juz swoją wartość... chciałabym coś świeżego, żeby rodzice widzieli że włożyliśmy serce w to by im podziękować i się przyłozyliśmy do tego.
Piękne słowa, myślę że każdy rodzić chciałby usłyszeć od dziecka " bo to dzięki wam- dobro w sobie mam"
piękne....
nastawiłam się na wzruszenie przy tej piosence a tu nic, laska troszke za bardzo wyła. A słów to za dużo tam nie było. Ja chyba po podziękowaniach puszczę taką piosenkę z lat 80 chyba ona jest...ona mi się tak bardzo kojarzy z rodzicami a im pewnie z ich młodością i z tym jak byłam mała. Ta piosenka była nagrana na takiej białej kasecieJak znajde na youtube to zapuszczęChciałabym, żeby onie nie myśleli o tym, że ja ja i ja, bo na mnie się napatrza i nawzruszają, ale żeby tez pomyśleli o sobie, że dzięki temu, że się kochają mają super dzieci, z których moga być dumni
O mam ta piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=1FE_dxZi9pE
lubie ta piosenkę
Edit: już wiem dlaczego kojarzy mi sie z rodzicami i jak byłam malutka - czasy świetnosci miała w roku mojego urodzenia

Ad. disco polo
ja często chodze na impr ala wesela i disco polo zawsze sie sprawdza, zabawa z przymrużeniem oka bez zahamowań

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-26 o 23:39
Stary 2008-11-26, 23:38   #4129
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że orkiestra, której z TŻcikiem słuchaliśmy na żywo (i nam się podobała) powiedziała nam, że od siedmiu lat jeszcze ani razu nie zagrali "Jesteś szalona". To dobrze, że nie grają disco polo, ale jak przejrzałam ich cały repertuar, to tam były "Czarne oczy" i już nie kumam. Dlaczego jednej kategorycznie się wyrzekają, a drugą mają w repertuarze skoro niby disco nie grają. Muszę się nad nimi jeszcze zastanowić.
jak u mnie nie bedzie disco-polo to "jestes szalona" sobie zazycze kojarzy mi sie z wyglupami w mlodosci
moj zespol jest elastyczny i zapytali czy robimy wesele wiejskie (z disco-polo) czy miejscie (bez). jako, ze ogolnie disco-polo to dla mnie zenua (szczegolnie teksty), to uznalismy, ze miejskie (inaczej do zespolu dolaczylaby wokalistka specjalizujaca sie w piosenkach dico-polo )
ludzie swietnie sie tez bawia przy Brathankach, Bregovicach i innych takich bardziej na poziomie. wole juz taka muzyke
z reszta u mnie bedzie bardziej rockowo - Beatlesi, Rolling Stonesi, troche polskich klasykow, no ale tez troche lat 70. i 80. - jakas Abba itp.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-26 o 23:40
Stary 2008-11-26, 23:45   #4130
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jak u mnie nie bedzie disco-polo to "jestes szalona" sobie zazycze kojarzy mi sie z wyglupami w mlodosci
moj zespol jest elastyczny i zapytali czy robimy wesele wiejskie (z disco-polo) czy miejscie (bez). jako, ze ogolnie disco-polo to dla mnie zenua (szczegolnie teksty), to uznalismy, ze miejskie (inaczej do zespolu dolaczylaby wokalistka specjalizujaca sie w piosenkach dico-polo )
ludzie swietnie sie tez bawia przy Brathankach, Bregovicach i innych takich bardziej na poziomie. wole juz taka muzyke
z reszta u mnie bedzie bardziej rockowo - Beatlesi, Rolling Stonesi, troche polskich klasykow, no ale tez troche lat 70. i 80. - jakas Abba itp.
u mnie taki sam klimat muzyczny
Np. takie coś też:
http://www.youtube.com/watch?v=9g-1NRN8srY

nie wiem jak to będę tańczyć w sukni ślubnej

Nie zapomnę jak mój tz na balu z okazji zakończenia studiów tańczył ze swoja kol z roku do piosenki "majteczki w kropeczki"
Stary 2008-11-27, 00:02   #4131
lain
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie taki sam klimat muzyczny
Np. takie coś też:

super
uwielbiam tego typu klimaty

ja wlasnie jestem swiezo po rozmowie z TZcikiem na dobranoc, wiec sie juz zbieram i jeszcze cos poczytam w lozku (co 'powazni' bankierzy robia o tej porze na szkoleniu? ogladaja przy piwku durne filmiki na you tube )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 00:03
Stary 2008-11-27, 00:10   #4132
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa nie wiem ile jest z Lublina do Krakowa ale ze 300km pewnie będzie co?? spoko to ja wpadne na ten filmik hehehe

ide i ja spać moje panny bo jak chcemy byc piękne to czasem trzeba spac..

ja wysłałam tżcikowi link do sukni jaką dzisiaj wklejałam na wizazu i mu się spodobała a więc jednak można coś znaleźć co mu się spodoba bo trochę zwątpiłam po ostatniej próbie pokazania mu pieknej sukni on stwierdził że się nie nadaje...

a ja dalej myślę co by tu zrobic w weekend do jedzenia.. póki co te placki po wegiersku się nadają no ale to tylko 1 obiad a tż przyjedzie do mnie w piątek a wyjedzie w niedziele no i o 1 placku raczej nie przeżyjemy........... ehhh ja nie wiem jak ja kiedyś będę musiała codziennie obiad gotować hehehe lubię mieć codziennie co innego i to mnie kiedyś zgubi...

dobranocka
Stary 2008-11-27, 00:21   #4133
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
super
uwielbiam tego typu klimaty

ja wlasnie jestem swiezo po rozmowie z TZcikiem na dobranoc, wiec sie juz zbieram i jeszcze cos poczytam w lozku (co 'powazni' bankierzy robia o tej porze na szkoleniu? ogladaja przy piwku durne filmiki na you tube )
Wiesz co mnie zawsze intryguje - że patrząc na ludzi nie wiesz jacy są - jak M. pracował w banku to znałam wszytskich z oddziału (zwłaszcza, że więkoszość przyjaciele i dobrzy znajomi) i jak przychodził klient powaga i profesjonalizm,a minute wczesniej jakaś mega beka No, ale chyba dlatego jestem socjolożką
no ja też, to są nieśmiertelne kawałki Chyba sobie będe nosić notesik, w którym będę zapisywać piosenki, które chce na weselu, na razie mam kilka plików z nazwami piosenek w telefonie

Jejku ja tez ide spać, bo dziś dzień pełen wrażeń Przypomniało mi się dziś gadalismy i mój mgr się chyba na doktorat połasi hehe Ale to dopiero jakos na wiosnę/lato o ile mojemu mądralkowi nie przejdzieDobranoc!

Tancerka no to co to jest 300 kmNauczysz sie gotować, ja np. umiem nalesniki

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-27 o 00:22
Stary 2008-11-27, 08:34   #4134
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć gaduły

oj ale jestem dzis juz happy!!!
sale mamy Kośćiół mamy zespół mamy kamerzyste mamy jeszcze tylko fotograf ale z tym sie nie spieszymy i narazie mogę złapać oddech i spać spokojnie uffff

a tak wróce jeszcze do podziekowań dla rodzicó jakos nie widze tego naszego czytania z kartki, wydaje mi sie to sztuczne troszke ale kto co lubi...

zreszta ja w ogóle tego nie widze bo jestem z tych osób które "na forum publicznym" tracą głos ja nawet w szkole recytując wiersz zaczynałam go milion razy zanim dotarłam do końca, bo głos albo mi sie łamał albo drżał albo po prostu nie mogłam z siebie słowa wydusić i to nie dlatego że go nie umiałam
tak samo boje sie przysiegi bo to juz powoli spędza mi ona sen z powiek nie wiem czemu no ale ja sie boje ze nie bede wstanie wydusic z siebie słowa i bedzie jeden wielki wstyd a jak juz cos powiem to pewnie i tak się popłacze

podziękowania to jeszcze mozeTzcik za nas powiedziec ale przysiege to juz niebardzo

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 08:41   #4135
lain
Zakorzenienie

Cytat:
rzypomniało mi się dziś gadalismy i mój mgr się chyba na doktorat połasi hehe Ale to dopiero jakos na wiosnę/lato o ile mojemu mądralkowi nie przejdzieDobranoc!
to widze, ze masz typ naukowca
mojemu by sie nie chcialo z reszta on jest typem praktyka. praca go pochlania, a jak ma isc na uczelnie to oj... twierdzi, ze na studiach z finansow i bankowosci nie nauczyl sie niczego co by mu sie przydalo w pracy w banku
ja sie zastanawiam kiedy on swoja prace licencjacka napisze, bo teoretycznie powinien do konca lutego, a tu dopiero pomysl jest twierdzi, ze ma teraz wazniejsze rzeczy na glowie

co do jedzenia to moj TZ w kazdej ilosci pochlania spaghetti, dobrze przyprawione warzywa na patelnie, wszelkie zapiekanki ziemniaczane (ziemniak to jego ulubione warzywo), pierogi, krokiety z barszczykiem itp.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 08:44
Stary 2008-11-27, 08:53   #4136
can't be perfect
Wtajemniczenie

Mój TŻ bardzo uwielbia jak robię mu wszelkiego rodzaju zapiekanki z makaron, spaghetti z sosem bolońskim, a szczególnie lasagne tylko że ja robię domowy makaron do niej.. jest taki mięciutki że palce lizać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:39   #4137
power444
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja chciałam zrobic takie woreczki z cukierkami na allegro sa takie
Tancerka212 2010 R Wesele to jeszcze troche czasu nie spiesz sie z kupnem sukni bo beda jeszcze ladniejsze modele i co wtedy ?jak cos to moze cos doradze
power444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:51   #4138
kaska87
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ja tez chcę takie hity, bo kocham takie stare filmy, np grease, dirty dancing etc

http://www.youtube.com/watch?v=C3K3A86Rweg
ja dzisiaj robie pierogi ruskie TZ chory w łóżku lezy a ja dzisiaj mu zrobię obiadek

Chyba poszukam jakiegos DJ na wesele bo chyba nikt moich hitów nie będzie chciał spiewac :P

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-27 o 10:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:05   #4139
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja tez chcę takie hity, bo kocham takie stare filmy, np grease, dirty dancing etc

http://www.youtube.com/watch?v=C3K3A86Rweg
ja dzisiaj robie pierogi ruskie TZ chory w łóżku lezy a ja dzisiaj mu zrobię obiadek

Chyba poszukam jakiegos DJ na wesele bo chyba nikt moich hitów nie będzie chciał spiewac :P
cześć

ja też uwielbiam te piosenki z tych filmów ale zespół,który ja chcę zatrudnić raczej też mi tego nie zaśpiewa hmm..a może poprosić żeby parę kawałków a płyty puścili czasem?jak myślicie jest taka możliwość?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:15   #4140
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam te piosenki z tych filmów ale zespół,który ja chcę zatrudnić raczej też mi tego nie zaśpiewa hmm..a może poprosić żeby parę kawałków a płyty puścili czasem?jak myślicie jest taka możliwość?
moj zespol w przerwach puszcza muzyke z plyt, w zwiazku z tym mam zamiar osobiscie przygotowac plyte z moimi ulubionymi piosenkami, ktore chce slyszec w przerwach wlasciwie to juz powinnam zaczac kompletowac taka skladanke

a teraz zmykam na uczelnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości