|
|
#1951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
śliczne śliczne ehh...
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
ładne
![]() ![]() ale dla faceta to chyba bez oczka
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej,musi Ci byc przykro.. ja tez bede pracowac z TZ w sylwestra,ale na szczescie mamy otwarte do 18....wiec potem jestesmy wolni... a co do zareczyn,to wszystko popsulam mialam dzis zly dzien,zly humor i oooo,to z tego wyszlo,ze zlosnica jestem,i TZ powiedzial,ze ustalilismy wiec,ze w swieta<w kotre mialby byc> zareczyn nie bedzie,bo odkladamy je na......niewiadomo...i plakac mi sie chce,czemu wszystko psuje? joanna maly sliczny domi7ks udanego pakowania
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-11-26 o 20:49 |
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martha pokłóciliscie sie i to Tż pewnie powiedział Tobie na złość! Nie sądze, żeby było to na poważnie skoro ostatnio dokładnie planował co i jak ie przejmuj sie, jesli wiesz, że coś zrobiłas, to spróbuj to naprawic, napisz miłego smsa, spotkaj sie z nim![]() Laski ja juz uciekam, do usłyszenia we wtorek. mam nadzieje, że będziecie mnie pamiętały jeszcze trzymam za wszystkie kciuki, w koncu weekend sie zbliżaEdytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-11-26 o 20:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie,szalej po stokach i bawcie sie! niezapomnianego weekendu!
|
|
|
#1956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, mój najpewniej kupiłby sobie jakąś drogą zabawkę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeśli wytrzymam, to pójdę żywcem do nieba ![]() Cytat:
Cytat:
Mrtha, myślę, że on Cię troszkę podpuścił. Czekaj do świąt, jak nic nie ruszy, to do sylwestra, a potem mu powiedz, co czujesz. Że jesteś rozczarowana i Ci przykro. Pewnie do tego czasu jeszcze parę razy on zasugeruje Ci (lub powie wprost), że chce zaręczyn w Święta trzymaj się |
||||||
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
no i odpowiednie osoby dostala bana i świety spokoj
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
A moze zareczone dziewczyny opowiedza w jaki sposob zaskoczyl je ich TZ?? czy bylo to zwykle , czy moze cos bardziej romantycznego??
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ troszke chcial zobaczyc moje reakcje... ciagle o tym teraz rozmawiamy i obiecalam,ze nie bede mowila,ze chce mi kupic pierscionek,tylko dlatego,ze ja chce. bo on rowniez tego chce. no zobaczymy,czy zdecyduje sie na te swieta...jesli nie to w styczniu mam urodziny,w lutym imieniny etc mam wiec na co czekac.....ach,dobrze,ze i Wy jestescie! dziewczynki!
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Hahahaha moje postanowienie hehe już złamałam
Ale oczywiście nic sie nie dowiedziałam ;p
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko domyslic sie co Ty tam wykombinowalas...a ja siedze nad wyrokami i musze opracowac orzeczenia,nie mam drukarki a z lapka nie lubie czytac i ooo,oczka mnie bola od tego
|
|
|
#1962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja ide do łóżeczka już jutro jade do mojego maluszka go odwiedzić zachorował mi i musiałam go zawieść do babci bo nie może do przedszkola chodzic a ja musze do pracy także jutro będe pózniej hehe cieszycie sie co nie Dobranoc
|
|
|
|
|
#1963 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że nie na pierścionek, bo go znam i po pierwsze: nie wydałby tyle na pierścionek; po drugie: jak już pisałam, on nie potrafi kłamać - od razu wyczułabym, gdyby coś było na rzeczy, a on naprawdę nie wie, na co zbiera. No, widzisz, ile macie okazji! u nas z tym cienko, bo wszystko mamy w drugiej połowie roku:1. moje urodziny - wrzesień 2. rocznica pocałunku - sierpień 3. rocznica - październik 4. święta 5. sylwester (który tez jest dla nas ważną datą )itd., itp. imienin nie obchodzę, więc odpadają. z drugiej strony, kto powiedział, że oświadczyny muszą być w jakiś ważny dzień :P ech... życie ale ja grzecznie poczekam. a co. do wakacji, dam radę, dam radę, dam radę... dzięki forum muszę dać radę, bo będę miała, gdzie pomarudzić ale smutno mi na myśl, że większości z Was nie będzie już w tym topicu, cieszę się na nowe osoby, ale już się do was przywiązałam Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2008-11-27 o 07:22 |
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez poczekam... cale wieki moge czekac,bo wiem,ze warto co nie zmienia faktu,ze chcialabym jak najszybciej. u nas tak 1.grudzien to swieta,sylwester<tez wazny moment>2.styczen moje urodziny i drugi wazny moment 3.luty to urodziny TZ,moje imieniny,walentynki,za ktorymi nie przepadam..itp no zobaczymy. poki co zostaje tu i tez sie ciesze!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc liczę na wakacje, a do tego jeszcze duuużooo czasu. pewnie nawet mój luby o tym nie pomyślał mam nadzieję, że wyjedziemy za granicę, liczę na to bardzo, bardzo, a to bardzo dobra okazja do zaręczyn
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lubię walentynki
i dzień kobiet też obchodzimy, ale symbolicznie [co do dnia chłopaka nawet nie wiem kiedy jest ]i powiem wam, że jak dla mnie to oświadczyny nie muszą być w jakiś specjalny dzień.. urodziny czy rocznicę....dopóki nie zaczęłyście o tym pisać, nawet mi to do głowy nie wpadło czekam tak i czekam, i w sumie każdy dzień jest dobry :P w sumie to gorzej....![]() dzień dobry wszystkim tak w ogóle! wczoraj już nic nie pisałam - pojechałam na urodziny do współlokatorki kuzynki i spędziłam 2h na pogotowiu z nią (znaczy z kuzynką), miała jakieś dziwne reakcje po lekach (zaznaczam że jest rozsądna i nie piła ) i dostała lekkiej paniki, masakra, ledwo oddychała, do tego spazmy i płacz.... ehh ![]() dzisiaj dla odmiany ja idę do promotora i zestresowana jestem, ehhhh ;/ |
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny co tam porabiacie
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
jeszcze nie zdążyłam przeczytać wszystkich wpisów :/ tempo macie zastraszające... Ja nadal czekam do tego nie wiadomo którego stycznia i coraz bardziej się boję,żę mi się rozmyśli albo coś... przeglądam suknie ślubne ale jak tylko jakas mi się podoba to wpadam w panikę i wyłączam stronę. Paranoja jakaś mnie dopadła, niby wszystko ok a ja się ciągle boję Obrączki już chyba wybrałam, nie wiem tylko co na to powie w odpowiednim momencie mój TZ
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądam czarodziejki stare i staram się coś przygotować na spotkanie z promotorem
![]() edit aa widziałam tu zdjęcia obrączek. ja wolę zdecydowanie bardziej klasyczyne, takie "zwykłe", i jak nie przepadam normalnie za tym, to złote... ![]() http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModP...mage/133/172/0 http://galeriajubilerska.eu/zoom_gal...1b23a41639418e noooo, ostatecznie takie, ale wolę te zwykłe ![]() edit 2 http://zero925.pl/pictures/products/bigger/910_0.JPG ale co o tym myśleć to nie wiem to TEŻ są obrączki ;D
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2008-11-27 o 09:20 Powód: ps |
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na tv4 leci taki program popołudniu, w którym siedzą 3-4 babki i plotkują omawiają różne tematy... ostatnio było o zaręczynach, ślubach i wiecie co muszę przyznać im rację, że czasem to z Naszej -dziewczyny - winy te zaręczyny się przesuwają w czasie, bo przecież dla mężczyzny to bardzo poważny krok, którego większość się boi. Wtedy kobieta ma przed sobą bezbronnego faceta, który deklaruje, że chce z nią być i większość mężczyzn boi się najzwyklejszego odrzucenia. Natomiast kiedy My -Dziewczyny mówimy, że nie chcemy, nie teraz, później, nawet jeśli myślimy i czujemy inaczej, to nie ma się co dziwić, że Tż zwleka, bo kto chciałby usłyszeć odmowę? Także radzę przemyśleć to co się czyni i mówi, z tym czego się chce, bo jeśli chce się zaręczyn i ślubu, to powiedzieć o tym po prostu. Mój się mnie jakiś czas przed zaręczynami zapytał co bym odpowiedziała, gdyby się oświadczył, odp. mu "spróbuj", a drobne sprzeczki i nieporozumienia będą zawsze, nawet 35 lat po ślubie, więc nie ma się co tak bardzo tym przejmować
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-27 o 09:24 |
|
|
|
|
#1973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się, dlatego w końcu powiedziałam czego oczekuję
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na uczelnię, paa
powiem tylko, że te obrączki mnie się podobają: http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod217_0_o.jpg aaa edit: mój z kolei uważa, że za często mu o tym mówię. dlatego sama tego tematu nie poruszę aż do wakacji!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2008-11-27 o 09:32 |
|
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze powodzenia w poszukiwaniach!Cytat:
takie kwadratowe............. Cytat:
mysle,ze ja wlasnie zrobilam to co opisujesz...nastepnym razem przemysle,ale juz z nami okej wszystko! tz jeszcze raz zapytal,czy chce zareczyn. odpowiedzialam,ze tak. krotko,stanowczo,tresciwi e![]() polka co tam u Ciebie? moja droga? ja bede sprzatac...a co tam...i marudzic
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-11-27 o 09:55 |
|||
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nio i bardzo dobrze mu odpowiedziałaś, teraz on wie że na pewno chcesz i w stu% spotka cie to w najbliższym czasie ![]() i bardzo sie ciesze że ok jest między Wami , buziaki i ja też mykam do sprzatania i szukania czegoś na prace na zajęcia 3m Cie sie cieplutko dziołuszki do kliknięcia potem..
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
[quote=martha330;9878771]czemu od razu paranoja? pewnie nie mozesz przyzwyczaic sie do faktu,ze poszukujesz sukienki
zycze powodzenia w poszukiwaniach!No wlasnie sama nie wiem...niby mowil,ze zareczymy sie w styczniu ale mimo wszystko ja sie boje,ze cos bedzie nie tak i dopoki sie nie oswiadczyl z pierscionkim to tak jakos boje sie myslec o sukience, obraczkach itd... nie chce zapeszyc
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
martha330 - i bardzo dobrze, że szczerze odpowiedziałaś
cieszę się, że już jest w porządku
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jest w porzadku,tylko czasem mniej a czasem wiecej ![]() coz mialam powiedziec,skoro mi zalezy. a moj tz powiedzial,ze gdyby nie wizaz,to pomyslalby o zareczynach miesiac pozniej,czyli na moje urodziny w styczniu,ale tez dobrze ![]() a chilanes,jak sie czuje szczesliwa zareczona?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

ehh...

jak Tz odbierał mnie ze stacji i odprowadzał do domu, to gadalismy o finansach, ile dokładnie bierzemy kasy. Ja powiedziałam swoja kwote(biore juz resztke moich oszczędności, które miałam na szaleństwa) , mój Tz powiedział, że bierze wszystko, to co ma i powiedział mi ile. A ja sie teraz zastanawiam, że powinien miec prawie trzy razy tyle kasy, więc gdzie jest reszta?
bo przecież wiem, ile ma kasy i on wie ile ja 

]