|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Też się cieszę
.Bardzo dziękuje Cytat:
. Pewnie część Wizażanek jak spojrzy na nick ten dziewczyny z linka to pewną akcję sobie przypomni. . Ech szkoda gadać na temat osoby, która klonując konta sama siebie na forum uśmierciła.Cytat:
.Wspieram go. Widząc uśmiech na twarzy mamy, sam się uśmiecha.
|
|
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
link Popscene
http://slub.onet.pl/hbbuf,ea1nw,2qrg...e.html#i=hbbuf
|
#843 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Filmik jak myslalam beznadziejny, 80% głów uciętych, rozne moment sa zle sfilmowane (kadruje zawsze od glowy do polowy, niektorych w ogole brakuje np. wyjscia z kosciola i obsypanie nas platkami roz, pokaz sztucznych ogni zamiast 10 min trwa 1,5 i sfilmowany ze pozal sie boze etc. Moze ciut przesadzam, ale nie daruje firmie tej akcji z podstawieniem jakiegos kamerzysty i chocbym sie miala z nimi w sadzie spotkac to nie zaplace im tyle ile jest na umowie... Cytat:
Szafki nocne chcemy kupic w Ikei ba sa stokroc tansze i ciekawsze. Łóżko mamy zamowione w jednym z salonow meblowych u nas ![]() Cytat:
Cytat:
Gosiu kanapy niech poczekaja w sklepiej i tyle
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 09:57 |
||||
|
|
|
#844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie baba powiedziała, że kilka dni może mi je przetrzymać a ja dwa tygodnie potrzebuję. |
|
|
|
|
#845 | |||
|
Raczkowanie
|
gdyby nie to ze nie jestem w ciazy myslalabym ze jestem, okropny zemnie sie susel zrobil i spie i nie moge sie dobudzic dzisiaj wstawalam trzy razy o 7 z malzulkiem poszlam spac, potem o 10, zjadlam jablko zaczelam czytac iznow zasnelam , teraz juz sie nie klade ... oby do wieczora ![]() Cytat:
Maz wczoraj wrocil w strzepach wykonczony psychicznie nie mogl do siebie dojsc bo znow ten jego psychotyczny szef zaczal sie na niego wydzierac bez powodu . Kurcze az czasem zaluje tej przeprowadzki, bo z jego praca jest tak ze jesli chce znalezc inna to w sumie przeprowadzka obowiazkowa , bo ma specjalna klauzule przeciw konkurencji i nie moze pracowac potem dla kogos innego w tym samym miescie przez okreslona ilosc czasu ten szef jego to psychol bardzo niestabilny powinien sie leczyc a jesli to robi to powinien znalezc innego lekarza, w koncu jakos udalo mi sie go podniesc na duchu , zasnal, ale w nocy sie budzil w strasznym stresie ehhh.... Cytat:
Cytat:
ja wprawdzie lozka w ikei nie kupowalam, ale szafe tak i w sumie powiem wam dobra sprawa bo masowka owszem ale wszystko wytlumczone jak kozie na granicy , dociete do 1 milimetra dokladnie pasuje i skrecanie to nie robota, a czasem jajk fgdzie indziej sie meble kupuje ( i wiem co mowie ) to czlowiek wychodzi z siebie zeby to skrecic. Czyli Ikea nie jest zla ale moze to zalezy od kolekci ja mam kilka rzeczy z serii Lejkjawik cos takiego , dobra jakosc ![]() co do naszej slynnej kolezanki annykacki to dla nie wtajemniczonych - w koncu kilka osob tutaj jej nie zna , dziewczyna zjawila sie ktoregos dnia jako PM 2008, potem zjawila sie jeszcze jako swoja kolezanka inna PM 2008 i tak miedzy soba na forum plotkowaly, przy czym kolezanka przekazala nam ze ta pierwsza nie zyje .... to tak w skrocie
|
|||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ja tylko na chwilę Martusiu jak dobrze, że już jesteś ja czuję się kiepsko, od kilku dni boli mnie głowa, aż ledwo na oczy widzę, to chyba zatoki, a do tego mam nawał pracy ![]() trzymajcie się Kochane |
|
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tymi ludźmi na kierowniczych stanowiskach to normalnie nie wiem co się dzieje. Jakaś mania wyższości ich dopada czy zwyczajnie sami sobie ze stresem nie radzą . Chyba nie potrafiłabym wyć na kogoś bez powodu (w ogóle myślę, że ciężko by mi było wyć na pracownika)Trzymaj się i dbaj o zdrowie. |
|
|
|
|
#848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#849 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a ja dostałam @ o 2 tygodnie za szybko głowa mi pęka i wogóle do ..py![]() piesio czuje się dobrze ![]() Lulu domyślam się co przeżywa Twój Mąż-sama miałam podobną sytuację w dawnej pracy-skonczyło się stanem depresyjnym, pobytem 6miesi na l4-do dziś nie jeżdżę tamtą ulicą bo mam jakiś irracjonalny lęk dlatego trzymam kciuki za Was-trwaj przy Nim![]() Kinusia dostałam dziś sms od Mili że ostatecznie etap mieszkania z tamtymi ludźmi mają za sobą-bardzo się cieszę co do anki kacki-to komentarz dałam pod jej zdjęciami-masakra.i tyle EOT Izuś super że Wasz remont posuwa się do przodu we końcu oby tak dalej SłonkoKasieńko a może idź do lekarza?martwię się troszkę o Ciebie Królewno ![]() Dagmarko powodzonka na zakupkach ![]() Martuniu Dzastunia ![]() Sofferko -masz rację-ostro obstawaj przy swoim-jak mogli zrobić Wam taki film![]() Gosiu u Was też do przodu także wszystko zaczyna się układać ![]() Malutka-pozdrów Fasolinkę od Cioci
|
|
|
|
#850 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to te kilka dni (10 dni roboczych ) niech Ci przetrzyma Cytat:
![]() Cytat:
kuruj sieWróciłam z pracy, mój mąż ma dziś wolne, posprzątał cały dom i teraz gotuje obiad a ja sobie siedze O jacie nawet pranie powiesil ktore dzis nastawilam ![]() Chyba bede dzis dla niego miła Lilus Izazusia co za komentarze wiecie gdzie Dobrze ze piesio juz dobrze - bo ja jestem strasznie wrazliwa na punkcie piesiowych kłopotów
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 14:48 |
|||
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
heh Sooferko-nie mogłam się powtrzymać
wrednawa bywam. ale nie znoszę takiego żerowania na ludzkich uczuciach
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za troskę
zmykam zaraz do domku, bo już dłużej nie wytrzymam w pracy ![]() Annakacka , dobrze jej napisałyściebuziaki Kochane |
|
|
|
#853 |
|
Wtajemniczenie
|
też zmykam do domku
![]() i na poprawę nastroju idę kupić sobie jakąś bluzeczkę i torebkę ![]() do wieczorka Laseczki
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Lilus wredzioku hihi
Mmm obiadek pyszny ![]() Odpoczywamy i jedziemy na zakupy Papa ![]() P.S Polecacie jakies odkurzacze? Bo naszego mamy juz dosc - taki halas ze nic innego nie slychac.... |
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki dostalyscie odpowiedz pod jej zdjeciami
nadal robi te przeokropne bledy, powiedzial ze od roku nie byla na kompie i ze dostaje dziwne maile .... ze moze je wytlumaczycie o co chodzi bo ona zupelnie nie rozumie ... no badzcie dobre wytlumaczcie jej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie panny, ale zawsze młode :D
amnezja czy coś
?ktoś mnie wyprzedził Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-28 o 17:02 Powód: post pod postem |
|
|
|
#857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad.2 a już się zastanawiałam, która jej tak napisała ![]() ad.3 fasolinka pozdrowiona i przesyła Tobie moc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
ufff, nadrobione zaległości to będziemy odpowiadać
![]() Cytat:
![]() A co do Anki, to szkoda słów, naprawdę, ta dziewczyna nie wyciągnęła jak widac żadnych wniosków, szkoda paluszków na nią ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie w pracy ok, ale na obijanie się czasu nie ma. Może i lepiej Dzisiaj wdrożyłam się w kolejne nowe obowiązki, więc robi się coraz ciekawiej. Ale nadal po powrocie do domu padam Szczęśliwie mam też tam fajnych współpracowników. No i szefa, co sam nas na przerwy obowiązkowo gania ![]() Buźki dla wszystkich
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
hej ale jestem padnieta
dobrze ze jeszcze "tylko" trzy tygodnie takiej harowy i mam nadzieje ze wrocimy do stalego systemu pracy ![]() noo i jeszcze dwa dni i weekend |
|
|
|
#860 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Milusia pisz szybko jak na nowych włościach... Melduje ze prezenty swiateczne prawie zakupione. Mysle ze wszyscy beda sie cieszyc Gdzie te porady odkurzaczowe?! Prawie sie juz zdecydowalismy na jeden, ale dzieki bogu nie kupilismy. Po powrocie zobaczyłam ile one kosztują w sklepach internetowych. Wyobraźcie sobie, że są nawet tańsze o 200zł
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 20:42 |
||
|
|
|
#861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Zjadłam właśnie kawałek chleba z masłem, tak od samego rana i byłam na serio głodna a to oznacza, że wracam do normalnego świata
Muszę w domu sprawdzić stronkę z anną bo ciekawa jestem tych waszych komentarzy...złośnice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Hej myszki
hehehehhehehehhe ![]() ONA mi śmierdziała od samego początku! ![]() A już jak po mnie pojechała to głowę dawałam, że to jakaś ściemniara... Po wiadomości o jej "śmierci" przyznam szczerze, że się śmiałam <wiedząc, że to kit>. I przykro mi było, że większość Was się na to nabrała... ![]() Czubnięta dziołcha i tyle. ![]() Nie wiem co się dzieje kochanieńkie! Znów mam katar!!! Nic na gały nie widzę! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Czy ja ozdrowieję kiedyś?? ![]() Buzi na miły początek dzionka
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Buzi
![]() Kasiula moze wez jakies wolne i konkretnie sie wykuruj bo sie wykonczysz.... Galeria anny juz mi sie nie wyswietla - zdjec nie ma, ale sa za to jej beznadziejne wypowiedzi i ja juz tych bzdur czytac nie bede bo szkoda czasu na takich ludzi. Sniadanie zaliczone, jeszcze tylko pije herbatke: Grzaniec sliwkowy palony Dziś pracuje w domu wiec nigdzie sie nie ruszam ![]() Katarzinka hop hop
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-28 o 08:53 |
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja znowu tylko na chwilę - muszę zabrać się za dyplom ![]() Szef mi wczoraj oznajmił, że dostanę podwyżkę i uczyni ze mnie swoją "prawą rękę" Bardzo się z tego powodu cieszę, opłaca się czasem zostawać po godzinach W poniedziałek idę do fryzjera, już się nie mogę doczekać ![]() Pozdrawiam Was serdecznie! |
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie bardzo teraz mi na rękę wolne muszę się porządnie przeziębić żeby nie przyłazić do pracy, bo tak powiedzą, że symulant jestem Poza tym wszyscy się smarkamy w biurze- łącznie z prezesem- więc nie wypada iść na zwolnienie skoro oni siedzą! ![]() Właziłam tam i nie ma już ani fotek, ani wypowiedzi z bykami ![]() O matko cóż Ty za cuda pijesz?? daj troszku Katarzinko! Ja również Cię nawołuję! Asiuk Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa psik!
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu no tak wszyscy smarkaja i zarazacie sie nawzajem. Sle Ci PW
Asiuk jak zwykle wpada i znika
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki nie moglam wczora z Wami pogadulic bo moj maz zwinal caly transwer na sciaganie bzdetow i poszedl spac..... W ogole od 3 dni tak mnie wkurza ze az mnie nosi a ze jestem przed @ to nie chce zrobic awantury ze zdwojona sila. A co dzien tylko swym zachowniem doklada
. A wczoraj to przeszedl sam siebie. Mial odpoczac chwilke i przygotowac sie do wyjazdu, zapakowac samochod, z meblami do mieszkania mielismy cos pomyslec i wiele innych postanowien ktore od 2 tygodni robi, i co nie dobudzilam go. A nad ranem byl zdziwniony ze sie pogniewalam, bo przeciez on jest zmeczony i powinnam to zrozumiec..... ![]() Ech... wczoraj kupilam gres na podloge do kuchni, kafelki i farbe na sciane.... A moj braciszek dzis wychodzi ze szpitala, co prawda z noga w gipsie ale wychodzi.... Kuruj sie Kasienko kichadelko.... zmykam cos wszamac..... kluchy na parze, ktoras chce? Dziewczyny wyjezdzam... trzymajcie sie..... buziek dla kazdej z osobna i wszyatkich razem.... Lilus jaki ponetny avek... mniamysne plecki i seksowne ubranko uwielbiam takie Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-28 o 10:17 Powód: wyjezdzam |
|
|
|
#868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
W temacie nie jestem, bo nie mam czas Was czytać. Więc tak samo wychodzi ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało! Wakacje muszą być!!!!!! |
|
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho na pokładzie
Będę mieć dzisiaj już ciepło![]() Wprawdzie o ciepłej wodzie mogę zapomnieć narazie ale...takie niedogodności mnie już nie przerażają![]() Jadę dziś do Kluczborka bo jutro mam zajęcia na uczelni Mam do zrobienia elaboraty ale toż to problem bo nie miałam z czymś takim do czynienia. uczę sie od podstaw ale ciezko mi wszystko załapać Zrobiłam jeden. No cóż jakoś to bedzie- musi byc. Wazne sa checi. kamil smieje sie ze mnie jak widzi mnie otoczoną ksiazkami i powtarzającą "ale dlaczego?" Hmm muszę się przyznać ze ciesze sie z wyjazdu dzisiejszego bo zobacze ciocię ale tez dlatego że bede u niej mogła wziąć gorącą kąpiel w wannie .
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

.
. Pewnie część Wizażanek jak spojrzy na nick ten dziewczyny z linka to pewną akcję sobie przypomni. 

. Chyba nie potrafiłabym wyć na kogoś bez powodu (w ogóle myślę, że ciężko by mi było wyć na pracownika)

-masz rację-ostro obstawaj przy swoim-jak mogli zrobić Wam taki film

, dobrze jej napisałyście
Dziś pracuje w domu wiec nigdzie sie nie ruszam
hand-made: urodzinowo na 40tkę