![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Też się cieszę
![]() Bardzo dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspieram go. Widząc uśmiech na twarzy mamy, sam się uśmiecha.
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
link Popscene
http://slub.onet.pl/hbbuf,ea1nw,2qrg...e.html#i=hbbuf
#843 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu kanapy niech poczekaja w sklepiej i tyle ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 09:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie baba powiedziała, że kilka dni może mi je przetrzymać a ja dwa tygodnie potrzebuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |||
Raczkowanie
|
![]() gdyby nie to ze nie jestem w ciazy myslalabym ze jestem, okropny zemnie sie susel zrobil i spie i nie moge sie dobudzic dzisiaj wstawalam trzy razy o 7 z malzulkiem poszlam spac, potem o 10, zjadlam jablko zaczelam czytac iznow zasnelam , teraz juz sie nie klade ![]() ![]() Cytat:
![]() Maz wczoraj wrocil w strzepach wykonczony psychicznie nie mogl do siebie dojsc bo znow ten jego psychotyczny szef zaczal sie na niego wydzierac bez powodu . Kurcze az czasem zaluje tej przeprowadzki, bo z jego praca jest tak ze jesli chce znalezc inna to w sumie przeprowadzka obowiazkowa , bo ma specjalna klauzule przeciw konkurencji i nie moze pracowac potem dla kogos innego w tym samym miescie przez okreslona ilosc czasu ten szef jego to psychol bardzo niestabilny powinien sie leczyc a jesli to robi to powinien znalezc innego lekarza, w koncu jakos udalo mi sie go podniesc na duchu , zasnal, ale w nocy sie budzil w strasznym stresie ehhh.... Cytat:
![]() Cytat:
ja wprawdzie lozka w ikei nie kupowalam, ale szafe tak i w sumie powiem wam dobra sprawa bo masowka owszem ale wszystko wytlumczone jak kozie na granicy , dociete do 1 milimetra dokladnie pasuje i skrecanie to nie robota, a czasem jajk fgdzie indziej sie meble kupuje ( i wiem co mowie ) to czlowiek wychodzi z siebie zeby to skrecic. Czyli Ikea nie jest zla ![]() ![]() co do naszej slynnej kolezanki annykacki to dla nie wtajemniczonych - w koncu kilka osob tutaj jej nie zna , dziewczyna zjawila sie ktoregos dnia jako PM 2008, potem zjawila sie jeszcze jako swoja kolezanka inna PM 2008 i tak miedzy soba na forum plotkowaly, przy czym kolezanka przekazala nam ze ta pierwsza nie zyje .... to tak w skrocie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja tylko na chwilę Martusiu jak dobrze, że już jesteś ![]() ![]() ja czuję się kiepsko, od kilku dni boli mnie głowa, aż ledwo na oczy widzę, to chyba zatoki, a do tego mam nawał pracy ![]() trzymajcie się Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tymi ludźmi na kierowniczych stanowiskach to normalnie nie wiem co się dzieje. Jakaś mania wyższości ich dopada czy zwyczajnie sami sobie ze stresem nie radzą ![]() Trzymaj się i dbaj o zdrowie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a ja dostałam @ o 2 tygodnie za szybko ![]() ![]() piesio czuje się dobrze ![]() Lulu domyślam się co przeżywa Twój Mąż-sama miałam podobną sytuację w dawnej pracy-skonczyło się stanem depresyjnym, pobytem 6miesi na l4-do dziś nie jeżdżę tamtą ulicą bo mam jakiś irracjonalny lęk ![]() ![]() Kinusia ![]() dostałam dziś sms od Mili że ostatecznie etap mieszkania z tamtymi ludźmi mają za sobą-bardzo się cieszę ![]() co do anki kacki-to komentarz dałam pod jej zdjęciami-masakra.i tyle EOT Izuś super że Wasz remont posuwa się do przodu we końcu ![]() Kasieńko a może idź do lekarza?martwię się troszkę o Ciebie Królewno ![]() Dagmarko powodzonka na zakupkach ![]() Martuniu ![]() Dzastunia ![]() Sofferko ![]() ![]() Gosiu u Was też do przodu także wszystko zaczyna się układać ![]() Malutka-pozdrów Fasolinkę od Cioci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to te kilka dni (10 dni roboczych ) niech Ci przetrzyma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z pracy, mój mąż ma dziś wolne, posprzątał cały dom i teraz gotuje obiad a ja sobie siedze ![]() O jacie nawet pranie powiesil ktore dzis nastawilam ![]() Chyba bede dzis dla niego miła ![]() Lilus Izazusia co za komentarze wiecie gdzie ![]() Dobrze ze piesio juz dobrze - bo ja jestem strasznie wrazliwa na punkcie piesiowych kłopotów ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 14:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
heh Sooferko-nie mogłam się powtrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za troskę
![]() ![]() zmykam zaraz do domku, bo już dłużej nie wytrzymam w pracy ![]() Annakacka ![]() ![]() buziaki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Wtajemniczenie
|
też zmykam do domku
![]() i na poprawę nastroju idę kupić sobie jakąś bluzeczkę i torebkę ![]() do wieczorka Laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
Lilus wredzioku hihi
Mmm obiadek pyszny ![]() Odpoczywamy i jedziemy na zakupy Papa ![]() P.S Polecacie jakies odkurzacze? Bo naszego mamy juz dosc - taki halas ze nic innego nie slychac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
dziewczynki dostalyscie odpowiedz pod jej zdjeciami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Już nie panny, ale zawsze młode :D
amnezja czy coś
![]() ktoś mnie wyprzedził Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-28 o 17:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad.2 a już się zastanawiałam, która jej tak napisała ![]() ad.3 fasolinka pozdrowiona i przesyła Tobie moc ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |||
Zakorzenienie
|
ufff, nadrobione zaległości to będziemy odpowiadać
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do Anki, to szkoda słów, naprawdę, ta dziewczyna nie wyciągnęła jak widac żadnych wniosków, szkoda paluszków na nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie w pracy ok, ale na obijanie się czasu nie ma. Może i lepiej ![]() ![]() ![]() Buźki dla wszystkich ![]()
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
hej ale jestem padnieta
![]() ![]() noo i jeszcze dwa dni i weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Milusia pisz szybko jak na nowych włościach... ![]() Melduje ze prezenty swiateczne prawie zakupione. Mysle ze wszyscy beda sie cieszyc ![]() Gdzie te porady odkurzaczowe?! ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-27 o 20:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej! Zjadłam właśnie kawałek chleba z masłem, tak od samego rana i byłam na serio głodna a to oznacza, że wracam do normalnego świata
![]() Muszę w domu sprawdzić stronkę z anną bo ciekawa jestem tych waszych komentarzy...złośnice ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Hej myszki
![]() hehehehhehehehhe ![]() ONA mi śmierdziała od samego początku! ![]() A już jak po mnie pojechała to głowę dawałam, że to jakaś ściemniara... Po wiadomości o jej "śmierci" przyznam szczerze, że się śmiałam <wiedząc, że to kit>. I przykro mi było, że większość Was się na to nabrała... ![]() Czubnięta dziołcha i tyle. ![]() Nie wiem co się dzieje kochanieńkie! Znów mam katar!!! Nic na gały nie widzę! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Czy ja ozdrowieję kiedyś?? ![]() Buzi na miły początek dzionka ![]()
#863 |
Zadomowienie
|
Buzi
![]() Kasiula moze wez jakies wolne i konkretnie sie wykuruj bo sie wykonczysz.... Galeria anny juz mi sie nie wyswietla - zdjec nie ma, ale sa za to jej beznadziejne wypowiedzi i ja juz tych bzdur czytac nie bede bo szkoda czasu na takich ludzi. Sniadanie zaliczone, jeszcze tylko pije herbatke: Grzaniec sliwkowy palony ![]() ![]() Katarzinka hop hop ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-28 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja znowu tylko na chwilę - muszę zabrać się za dyplom ![]() Szef mi wczoraj oznajmił, że dostanę podwyżkę i uczyni ze mnie swoją "prawą rękę" ![]() ![]() W poniedziałek idę do fryzjera, już się nie mogę doczekać ![]() Pozdrawiam Was serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nie bardzo teraz mi na rękę wolne ![]() ![]() Poza tym wszyscy się smarkamy w biurze- łącznie z prezesem- więc nie wypada iść na zwolnienie skoro oni siedzą! ![]() Właziłam tam i nie ma już ani fotek, ani wypowiedzi z bykami ![]() O matko cóż Ty za cuda pijesz?? ![]() ![]() Katarzinko! Ja również Cię nawołuję! ![]() ![]() Asiuk ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa psik! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
Kasiu no tak wszyscy smarkaja i zarazacie sie nawzajem. Sle Ci PW
Asiuk jak zwykle wpada i znika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki nie moglam wczora z Wami pogadulic bo moj maz zwinal caly transwer na sciaganie bzdetow i poszedl spac..... W ogole od 3 dni tak mnie wkurza ze az mnie nosi a ze jestem przed @ to nie chce zrobic awantury ze zdwojona sila. A co dzien tylko swym zachowniem doklada
![]() ![]() Ech... wczoraj kupilam gres na podloge do kuchni, kafelki i farbe na sciane.... A moj braciszek dzis wychodzi ze szpitala, co prawda z noga w gipsie ale wychodzi.... ![]() Kuruj sie Kasienko kichadelko.... zmykam cos wszamac..... kluchy na parze, ktoras chce? Dziewczyny wyjezdzam... trzymajcie sie..... buziek dla kazdej z osobna i wszyatkich razem.... Lilus jaki ponetny avek... mniamysne plecki i seksowne ubranko uwielbiam takie Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-28 o 10:17 Powód: wyjezdzam |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało! ![]() Wakacje muszą być!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
hej ho na pokładzie
![]() ![]() ![]() ![]() Jadę dziś do Kluczborka bo jutro mam zajęcia na uczelni ![]() ![]() No cóż jakoś to bedzie- musi byc. Wazne sa checi. kamil smieje sie ze mnie jak widzi mnie otoczoną ksiazkami i powtarzającą "ale dlaczego?" Hmm muszę się przyznać ze ciesze sie z wyjazdu dzisiejszego bo zobacze ciocię ale tez dlatego że bede u niej mogła wziąć gorącą kąpiel w wannie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.