|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Cytat:
). tzn. bardzo sie tym interesuje, jego ulubiona prasa to Parkiet i portal bankier.pl, otworzyl sobie rachunek brokerski, bierze udzial w jakis tam konkursach gieldowych itd. ale on sie woli sam uczyc, czytac wg swoich zainteresowan, a nie chodzic na niekoniecznie ciekawe wyklady, pisac niekoniecznie ciekawe prace zaliczeniowe i czesto tracic czas na przedmioty, ktore mu sie doslownie do niczego nie przydadza. woli sobie poczytac i sam sie nauczyc pewnych rzeczy. no i raczej nie ma zaciecia zeby tworzyc jakies wywody naukowe woli robic cos konkretnego, gdzie moze wykorzystac swoja wiedze niz pisac i wyzywac sie tworczo ![]() dlatego tez na magisterke sie wybiera, ale tylko z rozsadku i to nie na zadne finanse tylko zarzadzanie kadrami (on lubi sobie porzadzic i chcialby osiasc na jakis stanowisku kierowniczym jego celem na najblizsze 3 lata jest zostac dyrektorem placowki z reszta otwarcie o tym powiedzial dyrektorce przy rekrutacji )u mnie pewno jakies zabawy oczepinowe beda, ale nie za wiele i na poziomie. a ze nie znam za wielu to najpierw sie dowiem jakie sa i cos wybierzemy z zespolem
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 13:50 |
||
|
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) w maju, w czerwcu a to trzecie jeszcze nie wiadomo no i dodatkowo jeszcze komunia mojej bliskiej siostrzyczki oj bedzie się działo w tym 2010
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jestem bardzo zadowolona
dostałam pracę jako hostessa na 3 weekendy pt i sobota fajnie bo będę miala czas na pisanie pracy i na prace w te 2 dni tygodnia i troszkę pieniązków zarobię
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
my będziemy mieli wesele u znajomych ze studiów 21.08.2010 o ile pan młody w końcu ruszy swoje 4 litery i zarezerwuje salę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-27 o 13:50 |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
interesujaca data :P
My jedziemy do Łodzi na wesele w maju i we wrzesniu na wesele do tarnowa w 2009 rokuoj mnie też ostatnio coś śniło, że w ciąży byłam.....ale nie za specjalnie pamiętam co to było
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-27 o 13:52 |
|
|
|
#4176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
mi się ju 3 noce z rzędu śni, że nosze takiego niemowlaka na rękach
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
My chyba dziewczyny podświadomie wiemy,że to dzidzi będzie po ślubie już napewno i dlatego tak
![]() Ja chyba na żadne wesele przed moim się nie wybiorę już chyba,że kuzynka Krzysia...ale to nie wiadomo;] super,też zamierzam zabrać się za jakaś prace ale chcę do przedszkola zobaczymy czy mi się uda
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie kiedys snilo, ze bylam w juz takie zaawansowanej ciazy. to byl jakis koszmar. zaraz po przebudzeniu chwycilam sie za brzuch i musialam przez chwile dojsc do siebie
i bylo takie wielkie "uffff"
|
|
|
|
#4180 |
|
Wtajemniczenie
|
mi często się śnią małe dzieci.. szczególnie bliźniaki
|
|
|
|
#4181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak panna młoda ma buty zapinane wokół kostki?Cytat:
I tez na bieżąco podczytuje, a na wykłady nie chodził A ten doktorat to nie taki, żeby prowadzić zajęcia tylko taki jakby zaoczny - jego promotorka mówiła, że jest takie coś na zasadzie dwa lata zjazdy i jakby zajęcia a nastepne dwa lata na przygotowanie pracy. Jakoś tak i to by w chodziło w grę. Jak dla mnie pisanie doktoratu jest wykorzystywaniem wiedzy. Zwłaszcza w ekonomii, podobnie w socjologii, które opisuja rzeczywistoś i jakos wyjasniają. Za twórcze wyżywanie się uważam doktoraty z filozofii albo etyki Z reszta nie widzę sensu robienia dr dla twórczego wyżywania sie - to sie robi, żeby mieć dr przed nazwiskiem albo z powołania. Mój tz to pierwsze. Poza tym to nie jest tak hop siup i napisane - moja koleżanka jest po doktoracie i na prawdę to wymaga ogromnych nakladów pracy i systematyczności - akurat tego ostatniego tżtowi brakuje A co do dyrektora oddziału - mamy bardzo mlodego znajomego, który jest ponad dyrektorami oddziałów i zaczynał na studiach, więc da się nawet wyżej Mój tz byl na rozmowie w jednym z banków w zeszłym roku i zaproponowali mu z-ce dyrektora oddziału, bo powiedzieli, że na dyrektora chętnie, ale jest za młody - był w trakcie studiów i byłby młodszy od pracowników i mogłaby być wojna Ale przyjął inna propozycję. Także 3 lata w przypadku Twojego tz jest realnym czasem, bo skończy studia i to jednak zrobi swoje. I nieważne jakim się było studentem, po prostu trzeba miec predyspozycje i troche oleju w głowie![]() Upiekłam ciasteczka ![]() A ja wczoraj jak byłam z tż u gina to uznałam, że fajnie będzie jak będe w ciąży, bo tak razem będziemy chodzić Ale póki co taki obcy w brzuchu mnie przeraża Chociaż, gdby sie przydarzyło to bysmy sie cieszyli i musieli pozmieniac plany. Jakos przestało mnie to przerażać - ale może mam dzień miłosierdzia dla dzieci, bo normalnie to brrrr
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-27 o 14:15 |
|||
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby zabawy oczepinowe?? u nas na pewno bedzie taka zabawa, polegajaca na chodzeniu wokol krzesel osob w liczbie o jeden wiekszej od ilosci krzesel (na pewno wiecie o co chodzi) zastanawiamy sie nad balonami i tanca,mi dziwnymi z tymi balonami .. ale jeszcze nie wiemy ktora wersje tych tancow wybrac.. byc moze bedzie taka zabawa z przynoszeniem roznych przedmiotow z sali na komende ooooj nie wiem co bedzie w sumie jakos nie zastanawialismy sie choc powiem Wam, że mnie podobala sie jak na jednym z wesel byla zabawa: jak najdluzszy rzad z ubran ktore para ma na sobie.... facet rozebral sie do samych slipow i zebami wyciagal sznurowadla z butow bo sie poplątały Nie wiem jakie zabawy.. dluga droga do wymyslania przed nami ![]() co do porywania butów to pamietam że widziałąm taka zabawę.. ale zainicjowali ją goście i to bylo dośćpoważnie po 4 w nocy .. wiec malo ludzi bylo i pan mlody byl juz lekko niemrawy
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-27 o 14:20 |
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz moj TZ z cala pewnoscia Cytat:
a dyrektorce powiedzial o swoich planach, bo ze swoich zrodel wie, ze ona teraz aspiruje na dyrektora makroregionu, wiec on by chetnie wskoczyl na jej miejsce ![]() z reszta teraz na szkoleniu jest z nim czterech przyszlych dyrektorow i moj TZcik w wielu rzeczach wypada lepiej niz oni, wiec kto wie kiedy uda mu sie nawet szybciej awansowac na razie musi sie pokazac z dobrej strony ![]() motywuje go swiadomosc, ze w tym banku rzeczywiscie da sie piac do gory i to calkiem szybko (szczegolnie, ze sie dosc intensywnie teraz rozwija), a ten poprzedni byl tak skostnialy personalnie, ze nawet nie bylo co marzyc... miejmy nadzieje, ze i ten wkrotce nie skostnieje
|
||
|
|
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chciała mieć jakieś zabawy oczepinowe ale takie z kulturą
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
podrzucam interesujacy artykul dla zainteresowanych kredytem hipotecznym
![]() http://banki.onet.pl/1868260,wiadomosci.html |
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z reszta kogo ja uczę czarnowidztwa, prawda? Mój tż też miał super wyniki itp. itd. ale wielokrotnie liczyło sie to kto z kim gdzie kiedy ma jakies układy np. z poprzedniego banku, bo nie zapominajmy, że jednak w tej branży tez ciagle spotyka się w pracy tych samych ludzi z którymi już sie pracowało. Nowy dyrektor ściąga sobie sobie starą ekipę z poprzedniego banku do nowego i takie tam różne Ogólnie jest bardzo sympatycznie, ale też sie trzeba ustawić no i być dobrym, starać się i reazliować plany Z resztą awanse są przędzej czy później.Mogłabym Ci powoedzieć więcej, ale to nie na forum Z reszta siedząć w bankowości widzi sie jak sie wszystko rozgrywa.A jeszcze odnosnie doktoratu - mój tz miał bardzo ciekawą pracę mgr a jeśli dr miałby byc tylko jej rozwnięciem to byłby fajny a nie jakiś nudny o różnych pierdach
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), wiec TZ intensywnie nad kontaktami pracuje ![]() bo kto jak kto ale on o znaczeniu kontaktow dobrze wie ![]() ja ogolnie bardzo w niego wierze, bo mnie czesto powala swoja przebojowoscia i tym jak potrafi sobie zjednac ludzi ![]() chyba bardziej wierze w niego niz w siebie ![]() prosze bardzo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-27 o 15:09 |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to spoko jak sie chłopak ustawia Ja własnie dzwonię do banku, żeby zrobić im dym, że pobrali mi opłate za kartę której nie miałam.Fajnie, że wkleiłas ten artykuł, bo mi uzmysłowił ile tego wkładu własnego trzeba, ale tez nie we wszystkich bankach My obydwoje z tz mamy dobrą historie bik, więc chociaz tyle mamy
|
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jak on to robi. do tego jest bardzo obrotny coś z niego będzie
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
no bo przeciez my nie tylko jestesmy najpiekniejsze panny mlode, ale mamy tez najprzystojniejszych, najzdolniejszych, najbardziej przebojowych i obrotnych panow mlodych
![]() po prostu pary idealne
|
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to ja chyba nigdy nie znajdę pracy, taka ze mnie sierota
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On też zawsze z każdym pogada, taki fajny chłopak![]() Cytat:
Ja bym chciała isc do pracy i zarabiac pieniążki i oszczędzać.Kasia znajdziesz a jak nie to zostaniesz perfekcyjna pania domu
|
||
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co
wlaśnie zaczęłam dyskutować z TZ o podkładzie muzycznym do filmu Pan nam powiedział, że zwykle to on sam dobiera utowry ale jeśli para ma koncepcję to on jest otwarty... No i my.. znaczy w sumie ja jak zwykle bardziej ale i TŻ również.. mamy jużsowje typy do muzyki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RnwZoIHrfAY Enno Morricone... moja miłość muzcznapo raz pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=HmsRFrN97ek i po raz drugi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Lw89PFKZAYE -ten kawałek - część ze skrzypcami leciałą jak jechaliśmy na pełnym gazie przez chorwackie autostrady.. na odcinku gdzie spomiędzy gór wyłoniło się morze... mówię Wam.. przemagiczne wrażenie ojaaaaaaaaaaaaaaaaa ( przywiozłam tę płytę z Istambułu - jestem dumna z siebie jak paw )http://www.youtube.com/watch?v=LUHcZ5-b3Vg tego wyboru chyba nikomu tłumaczyć nie trzeba - the police -- the best of the best songs ever (choć akurat video lekko chyba jest dziwne :Pno i teraz wybór TŻ na plenerek: http://www.youtube.com/watch?v=VpClJU6pKXo .. przynajmniej na tę chwilę to tyle ![]() No i oczywiście z teog co słyszałam u pana niesmiertelny anioła feela głos... klaskanie u rubika i pare innych szlagierów.. ale te z linków są stricte naszymi wyborami
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie! tylko nie siedzenie w domu
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
no juz poczytałam jakies bzdety na zajecia i zasiadam do panien młodych ze spaghetti carbonarą w ręce
![]() Kubusewa ty już widzę dopinasz ceremonię na ostatni guzik już utwory na płytę wybrane niezła jesteś hehehedziewczyny niech już będzie jutro bo oszaleję tu chyba sama...
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej to jest tak: oooo tooooooooo to jak tego słucham to zaraz mi staje konkretny obraz przed oczami :P a ta turecka płyta... znam ją na pamięc... w końcu słucham jej od 3 lat nonstop
|
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też jak słucham romantycznej piosenki to mi się ślub od razu kojarzy ale zazwyczaj zaraz leci w radiu następna i do następnej sie rozmarzam
i takim systemem ciągle mam głowę w chmurach
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż czasem żałuję że nie mozebyć ten ślub jużzaraz niedługo.... żeby mi sięwreszcie spełniło to moje marzenie chmurzane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

A tak to faktycznie wiedza stricte ekonomiczna nie jest potrzebna - wystarczy znac ofertę. Z kolei w obecnej pracy zdarzają się u niego w firmie ludzie, którzy nie znają podstaw i nie mają świadomości co własciwie w tej pracy robią. No, ale cóż - ktos ich zrekrutował
Mówi, że jak widać można pracować wielu rzeczy nie wiedząc, ale przyjdzie problem do rozwiązania to cała niewiedza wychodzi. A w banku takim dla ludzi jak się trafi na dociekliwego klienta to tez się trzeba wykazać

i bylo takie wielkie "uffff"
Z reszta nie widzę sensu robienia dr dla twórczego wyżywania sie - to sie robi, żeby mieć dr przed nazwiskiem albo z powołania. Mój tz to pierwsze. Poza tym to nie jest tak hop siup i napisane - moja koleżanka jest po doktoracie i na prawdę to wymaga ogromnych nakladów pracy i systematyczności - akurat tego ostatniego tżtowi brakuje
ja nie wiem jak on to robi. do tego jest bardzo obrotny