|
|
#931 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: ulubione tusze do rzęs :)
Cytat:
![]() Niech tylko spróbuje powiedzieć że nie jestem piękna
|
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze on nie umie sie nim poslugiwac a glupio mu sie do tego przyznac?
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabym widziec wtedy jego mine
|
|
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Immolation może dałoby się jakoś od Ciebie wymienić/odkupić tego Fatala? Ja tez jestem fanką Masterpiece Max, ale mam ochotę Fatalka wypróbować.
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Moge Ci go z chęcią sprzedaćza jakas malutką sumkę. Jeszcze jest w opakowaniu tusz wiec mozna sie spokojnie malowac
Mi on po prostu jednak tak za bardzo nie podszedl i stoi na półce nieuzywany
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Masterpiece nie dosięga do pięt Fatale, nie jest w stanie tak pogrubić rzęs Często nie docenia się Fatale bo ten tusz trzeba jednak trochę poużywać Przyznam się, że ja testowałam też Fatale na wakacjach- czyli 40 stopni, kąpiele w morzu (przy czym w twarz dostawałam wodą raz na minutę ), spanie na plaży itd. Wytrzymywał ponad 15h
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Ja potrafie sie poslugiwac Fatalem bo dla mnie ta szczoteczka nie byla w ogole trudna
Ale po prostu jak dla mnie to wlasnie Fatale nie dorasta do pięt Masterpiece'owi pod kazdym wzgledem Wlasnie ile rzęs tyle opinii
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
O tak, Helena Lash Queen to świetny tusz, a jeżeli chdozi o trochę tańszy tusz, ale za to równie dobry to polceam tusz Art Deco All In One Mascara, rewelacja
"Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia!" Słuchajcie, przecież można prościej http://www.mozeszprosciej.pl/ naprawdę polecam, po co cierpieć? |
|
|
|
|
#941 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, czy któraś z was miała tusz Maybelline - The Colossal Volum' Express Mascara - Tusz do rzęs zwiększający objętość? Co o nim myślicie?
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie da sie go uzyskac![]() masterpice max jak dla mnie to nie bylo nic ciekawego, do tego podraznial mi oczy!
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Wystawiłam na Allegro swojego Fatala
Jeśli jesteście zainteresowane to licytujcie ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item= Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-11-30 o 22:52 |
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Dimiti, że Fatale ma pewne wymagania co do rzęs
Gdy mi ich dużo wypadło to strasznie męczyłam się z Fatale, sklejał, efekt średni itd. (ale wtedy to żaden tusz nie dawał dobrego efektu na moich wyliniałych rzęsach). Jednak gdy odrosły i się na nowo zagęściły to wygląd pomalowanych nim rzęs jest po prostu bajkowy. Rzęsy muszą być po prostu dość gęste, same w sobie, wtedy grzebyk każdą z osobna pokrywa tuszem i mocno pogrubia, nie sklejając ich przy tym. Czasem już nie używam trzeciego grzebyczka bo boję się, że efekt będzie już naprawdę zbyt powalający Immolation, z tego co wiem, nie można reklamować swoich aukcji na wizażu To jest jak spam...
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
A mój Fatale dzisiaj do mnie dotarł
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo widzialam ze dziewczyny dawaly linki. No ale ok, zapamietam
|
|
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wolno swoich aukcji reklamowa, tak to normalnie linki sie nieraz wkleja ale swoje aukcje niet
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któraś z Wizażanek lubi mieć podkręcone rzęsy??
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
hym mi sie to dosc podoba, i podkreca mi rzesy ladnie fatale wlasnie
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś wrzucić fotki Swoich rzęs pomalowanych Fatalem?? tak go zachwalacie że może się skuszę
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podkręcania to moje rzęsy naturalnie są mocno podkręcone więc nie oczekuję tego od tuszu... dlatego też w tej kwestii nie jestem w stanie się wypowiedzieć. EDIT: Nynko poszukałam w swoich załącznikach, oto linki do fotek: [pierwsze zdjęcie to najlżej pomalowane rzęsy jak się da tym tuszem, ostatnie to taka trochę mocniejsza wersja w wykonaniu Fatale] http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1223481848 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1211888582 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1223226810 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1223481848
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2008-11-27 o 16:22 |
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Ja przetestowałam wiele tuszy także tych drogich i jakoś nie trafiłam na taki który dałby zadowalający efekt na moich rzęsach (długie i rzadkie - efekt 3 rzęsy i masakra). Ostatecznie od jakiegoś czasu używam taniego tuszu WIBO
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17434 i po dozowaniu ilości (czytaj usuwaniu nadmiaru ze szczoteczki) wyglądam nawet nieźle. Wczoraj coś mnie naszło i kupiłam RIMMEL Glam'eyes Mascara, narazie bez spektakularnych efektów, ale nie jest źle - przy dozowaniu i nakładaniu prostym (góra - dół) nie skleił mi rzęs i efekt był w miarę naturalny, choć pod wieczór troszkę zaczął się kruszyć, ale fakt, że bardzo ale to bardzo mu pomagałam i chyba miał prawo.
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam kobitki polecam zdecydowanie wszystkie tusze z L"oreala.A jeden z nich zmywa sie prościutko-bo tylko ciepłą wodą.Fakt że sa drogie,ale tą cene rekompensuje efekt końcowy.POLECAM.
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie najlepszy tusz to Masterpiece Max - przekonałam się do tej gumowej szczoteczki
![]() Natomiast całkowicie zawiodłam się na 2000 calorie... Może któraś byłaby chetna na niego? Chętnie się wymienie na coś innego. Jest nowy, otworzony dopiero przed wczoraj i użyty 3 razy.
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Patka dlaczego się zzwiodłas??
Ja własnie używam tego Collosal niby miał pogrubiać, a słabo to widzę, ale już w sobote pomaluję się moim Masterpiece Max i zdam Wam relacje to będzie mój pierwszy raz
|
|
|
#957 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
SiSleyS, masz boskie rzęsy.
ja obecnie na stanie mam 2 tusze - MF Masterpiece MAX i MF 2000 Calories. Masterpiece robi z moich rzęs firany, czerń jest intensywna, rzęsy pogrubione, wydłużone i podkręcone. a 2000 Calorie, pogrubia, jest trwały, ale właśnie taki zwyczjany.. no i podrażnia. nie mogę dotknąć tuszem oka bo inaczej łzy murowane. więcej go nie kupię. |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet jak nie dotykalam tuszem oka to 2000 Calorie sprawial, ze jak tylko wychodzilam na dwor to moje oczy zamienialy sie w potok łez
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama miała identycznie z tuszem Clinique A one niby są nieuczulające.... ![]() Ja za to wzruszam się gdy wieje mi wiatr w oczy
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to zaden wiatr nie wywoła u mnie łez bo mam na rzęsach Masterpiece'a
Ale wczesniej to mnie trafialo i szuakalam przyczyny w kredce do oczu. Jednak zmienilam tusz i jak ręką odjoł (czy jak to się pisze )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

taka jest prawda ze przy tym tuszu sa najlepsze naturalnie geste rzesy wtedy efekt jest przepiekny
ja mam dlugie ale z gestoscia poki co tak srednio, ale mimo to nie narzekam bo jak Fatale ma "dobry dzien" to robi piekne rzesy

Nie wiem w ktorym miejscu daje on efelt g;ladkich rzęs, bo u mnie nie dawal. Wcale jakos rewelacyjnie mocno nie pogrubia. Jest fajny, ale zeby zachwycić to nie zachwycil. Masterpiece MAX jest jednak mistrzowski 

A one niby są nieuczulające....