|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Pisałam dlaczego nie widać
![]() Iza, bo ja zakompleksiona jestem dziołcha
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-27 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
agnusek22, iza240 fajnie wygladacie w waszych sukniach! Ja juz sie nie moge doczekac kiedy ja swoja wreszcie bede mogla przymierzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
kaska87 moim zdaniem świetnie wyglądasz.Więcej wiary w siebie!
#514 |
Zakorzenienie
|
przeciez ja nie wstawiałam fotek haha
![]()
#515 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://motley.wrzuta.pl/audio/h4PgubL4eY/ a TŻ chciałby jakąś skomplikowaną choreografię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo ładnie w niej wyglądasz ![]() dla mnie troszkę zbyt strojna ale Ty jesteś drobniutka i fajnie do Ciebie pasuje ![]() u mnie i moich rodziców już od wielu lat nie ma karpia na święta
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-27 o 15:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
kaska87 pomyliłam osoby hihi sorki
#517 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Wtajemniczenie
|
Zottel, Iza, Motley dziękuje!
![]() Na pierwszy taniec idzie Patric Swayze "She's like a wind" z Dirty Dancing Bedzie albo walc angielski albo rumba (bo ostatnio na zajęciach bardzo dobrze nam się ją tańczyło)
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-27 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
mam pytanko dotyczące butów.Z jakim czubkiem wybieracie?Okrągły czy długi i wąski.Ja wybrałam okrągły
#521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
następna zakompleksiona hihi.Dziewczyny co z wami............
#524 |
Wtajemniczenie
|
No cóż, ja mam tak od zawsze i staram się z tym walczyć
![]()
#525 |
Zadomowienie
|
miesiąc temu byłam na weselu.To co zobaczyłam,przeraziło mnie.Ludzie weszli na salę i zamiast wyjść na środek i śpiewać parze młodej sto lat-bo para młoda stała i czekała to zajęli się walką o miejsca przy stołach.Didżej trzy razy prosił przez mikrofon,żeby goście stanęli na parkiecie.Potem zaczęli śpiewac tzn mruczeć pod nosem aby nikt nie usłyszał jak śpiewają.Sto lat brzmiało jakby wszyscy chorzy byli.Oczepiny organizował didżej,trwały jakieś 10 min bo panu skończyły się pomysły:/ Nie chce żeby moje wesele tak wyglądało
![]() |
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
mało widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
kurcze ale nie da się przewidzieć,jak goscie się zachowają.W koncu na codzien są kulturalni i ułożeni.Co do winietek to my ich nie będziemy mieć.U mojego brata nie było i wszystko było ok.Bo lepiej jak goście sami zadecydują koło kogo siedzieć,W końcu nie znasz wszystkich i ich relacjii z innymi.Takie jest moje zdanie.My będziemy mieli orkiestrę już spawdzoną przez mojego brata.Lepiej nie brać orkiestry o której nigdy nie słyszelśmy
a i my pytamy o kazdy drobny szczegół przy podpisywaniu umowy.Może myślą ludzie ze jesteśmy namolni ale życie mnie tego nauczyło
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-28 o 15:35 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania" |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
iza240 agnusek22 śliczne sukieneczki obie wyglądacie zjawiskowo,
![]() Kurcze nadrobiłam wszystkie stronki matko ja to z wami nie wytrzymam ![]() Ja to wolę takie czubki wypośrodkowane, ale z czubami najbardziej , raczej na swoje wesele nie bedę brała takich bo może mi się suknia zaplącze o ten czub albo zawadzi i klapa jak bym tak pierdykneła w kosciele idąc do ołtarza. To się jeszcze zobaczy, musze popytać dziewczyn już PO wielkim dniu jak to z tymi butami. Ja to chyba też najpierw fryzurke bedę robic i później makijaż ale to jeszcze do przemyślenia. Ja sie normalnie załamałam dzisiaj. Jestem tak zadłużona że masakra , kurcze nie dość że tyle wydatków . to jeszcze takie kurde fanaberie. Wykończe się chyba a TŻ powiedział że skoro sobie narobiłam takich długów to sama musze je spłacić, w sumie ma racje. Moja sytuacja wynikła zmianą pracy, jakiś miesiąc nie pracowałam. Potem taka niska pensja cały czas mi brakuje. Nie wiem co robić możliwość dodatkowego zarobku może ale nie wiem czym miałabym się zająć , skoro cały czas nie mam czasu. Do tego wszystkiego mam w weekend szkołe a w sobotę są andrzejki. No i jak na złość mam egzamin w sobotę który będzie prawie do 20: 30 a o tej godzinie umówiliśmy się na miejscu zanim ja się wyszykuje t będzie 23 i do tego sama bedę musiała się jakoś tam dostać bo TŻ pójdzie ze wszystkimi. Jestem załamana. Kutro mam wolne to może pomyśle co robić bo narazie to ja się poprostu załamuje . MASAKRA
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obyś dała sobie radę z długami ![]()
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Iza
Bardzo dobrze ![]() ![]() Kasiaher dziękuje ![]()
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-27 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Rozeznanie
|
dziś dostałam płytke z tego wesela na którym byłam 2 tygodnie temu, kurcze jak fajnie to znowu wszystko zobaczyć... a co dopiero tak np. za 20-30 lat w dodatku z własnego ślubu..
![]() choc generalnie zależy mi bardziej na dobrych zdjęciach to jednak film przywołuje wspomnienia bardziej namacalnie ![]() Cytat:
![]() agnusek i iza fajne sukienki macie podobają mi się obie ![]()
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Kasiaher my juz mieszkamy razem i żyjemy na tym samym garnuszku także planujemy wydatki weselne razem.mój tż częst mnie stopuje bo jakbym zaczęłą wydawac to by zbrakło kasy.nie rozumiem waszych relacjii.jeśli sami za wszystko płacicie-bo nie wiem dokładnie jak to jest z wami to moze warto połączyć siły.zebrać razem pieniądze i działć w parze.to nie w porządku ze on ci wytyka,ile wydałaś.
![]() |
#534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
to nie jest tak, ze moj tzt nie docenia tego co ma! owszem, docenia.., tylko, ze to jest typ czlowieka, ktory twierdzi ze nie umie tanczyc, nie chce spieprzyc czegos, boi sie ze nie wyjdzie i bedzie na nieg, ja go rozumiem, w koncu znam go
![]() wymyslilam ze zrobie skladanke z once upon a december i krzysztofa krawczyka i taka skladanke przytulanco-disco foxowa ![]() ![]() agnusek wygladasz bosko ![]() iza slicznie ci w tej sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Agus87 ślubujesz tydzien po mnie hehe.dzięki za miły komentarz
#537 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, uwierzcie, ale nie spodziewałam się, że tak miło mnie ocenicie, mimo iż nie dałam jej w całości, ale obiecuję, że jak będzie juz na mnie idealnie leżeć, to wstawię tyle fotek ile będziecie chciały ![]()
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Agnusek22 czekamy
![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
iza proszę propozycje na 1 taniec:
POLSKOJĘZYCZNE: G. Tomczak -Niebieska piosenka Ziyo- magiczne słowa Kancelarya- Zabiorę cię - do tego walc wiedeński super się tańczy. B. Bartelik - Sen w pogodne dni A. Jantar i B. Mec - Tylko Ciebie mam Human Słońce moje Kayah i Kiliański - prócz ciebie nic Pocałuj noc z Młodych wilków kochac jak to łatwo powiedzieć Anna Jantar pozwolił nam los Zakochani................ ................Natalia Kukulska Z każdym twym oddechem............Stach ursky Z kimś takim jak ty.....................Ki ndla Wszystkie chwile................... ....Magma Oczarowanie.............. ..............Zbigniew Wodecki Moje jedyne marzenie................. Natalia Kukulska lub Anna Jantar Jesteś blisko mnie..................... .Kukulska / Piasek Całe życie czekam na ciebie..........Mietek Szcześniak Gadowski - Ona i On Gadowski- Ona jest ze snu Jesteś blisko mnie - Kukulska, Piasek Magda Femme - Rozmowa z aniołem Kindla-Z kimś takim jak Ty Kochać - Piotr Szczepanik Zabiorę Cię - Kancelaria Seweryn Krajewski - Czekasz na tę jedną chwilę... S.Krajewski - Miętowe pocałunki S.Krajewski - Wielka miłość biały latawiec - WAWELE Czesław Niemen - Wspomnienie Jantar - Moje Jedyne Marzenie Kayah, Kiliński - Prócz Ciebie nic między nocą a dniem - Makowiecki Saturn - Czułe spojrzenia A. Jantar - Pozwolił nam los ; Przetańczyć z Tobą chcę całą noc B. Streidsond - Woman in love Facinatio Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj spoza nas - mietk szcześniak Magma - Kochać i pragnąć ; Wszystkie chwile; Niezapomniane słowa Czerwone Gitary - Niebo z moich stron Zawsze tam, gdzie Ty - Lady pank Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz Zakochani - Natalia Kukulska Kołysanka - Sumptuastic Kostek: Tak kochać tylko ciebie Do kołyski - Dżem OBLUBIENIEC - Janusz Radek Za miłość mą - Weekend Cały świat - Ewa Bem Chlopcy z placu broni - kochanie tesknie do ciebie Wodecki - Oczarowanie; Z Tobą chcę oglądać świat Farba- Chcę tu zostać Gawliński-Niech mówi serce Urszula- Dziś już wiem Kilijański-Otulmy się miłością Grechuta- Wesele Krawczyk - Tylko Ty, tylko Ja; Całe Życie czekam na Ciebie, Szcześniak - Spoza nas Borysiewicz, Kukiz - Jeśli tylko chcesz Darko Damian-Żono, moja żono Uniatowski Sławek- Kocham Cię Ricco-Z kimś Zabiore Cie Kancelaria Jantar - Moje Jedyne Marzenie A. Jantar - Pozwolił nam los Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Saturn - Czułe spojrzenia B. Streidsond - Woman in love Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar OBLUBIENIEC - Janusz Radek Darko Damian-Żono, moja żono Bo jesteś ty Krzysztof Krawczyk Być z Tobą Bajm Całe życie czekam na ciebie - Mietek Szcześniak Czerwona jarzębina- Dziewczyna o perłowych włosach- Omega Mały Książę -Kasia Sobczyk Moje jedyne marzenie - Anna Jantar Jesteś blisko mnie - Natalia Kukulska / Piasek Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz / Jan Borysewicz Kocha się raz -Irena Jarocka Kocham cię kochanie moje -Maanam Kołysanka - Sumptuastic Moje jedyne marzenie - Natalia Kukulska Mój -Goya Niecierpliwi - Robert Chojnacki / Piasek Noce i dnie - Halina Kunicka Stary walc - Mieczysław Fogg Prócz ciebie nic - Kayah / Krzysztof Kiliański Piosenka spod welonu - Irena Jarocka Serca dwa – Ślubne prezenty - Irena Jarocka Szukaj mnie - Edyta Geppert ANGILESKIE/ FRANCUSKIE Angels Robbie Williams Anyone Of Us Gareth Gates Bed Of Roses Jon Bon Jovi Because You Loved Me Celine Dion Carrie - Europe Dance Me To The End Of Love Leonard Cohen Don't Wanna Miss A Thing -Aerosmith Eternal Flame -The Bangles Evergreen -Barbra Streisand Every Breath You Take -The Police Falling In Love With You -Elvis Presley Fascination -Nat King Cole Feels Like Heaven- Fiction Factory First Love- Utada Hikaru From This Monent -Shania Twain Gitan- Garou Heaven- Brian Adams How Do I Live -LeAnn Rimes How Deep Is Your Love - Bee Gees Hungry Eyes - Eric Carmen I Believe I Can Fly - R Kelly If You don't know me by now - Simply Red I Just Called To Say I Love You - Stevie Wonder I'll Stand By You - The Pretenders I Want To Know What Love Is - Foreigner I Will Always Love You - Whitney Houston Love And Marriage - Frank Sinatra Love Is All Around - Wet Wet Wet Love is where you are - Diane Krall Moon River - Frank Sinatra Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor Nothing Else Matters - Metallica Nothing's Gonna Change My Love For You -Glenn Madeiros One - U2 Promise me - Beverly Craven Power Of Love - Jennifer Rush Right Here Waiting - Richard Marx She's The One - Robbie Williams Take My Breath Away - Berlin That's Another Song - Brian White Super suknie laseczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zauwazylam, nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.