![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zdrada...
Cytat:
przepraszam ale nie wieze ze sa jeszcze na swiecie takie meczennice narodowe ![]() a pozniej jezdza takie do ewy drzyzgi bo im sie zycie nie ukladalo ![]() moze przystosuj sie do niego w taki sposob ze zamiast zdradzac cie gdzies daleko niech przyprowadza ja do domu na jakis trojkacik to bedziesz widziec co robi dokladnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Może i nie jestem dojrzałą kobietą, jestem poprostu nastolatką. Zobacze co on postanowi.
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Litosci... samej mi trudno uwierzyc, ze mozna byc tak zaslepionym jednostronna miloscia...
bo obustronnej tu nie ma. Kurcze, zaden facet ktory kocha a) nie zdradza po 5 miesiacach b) nie zdradza w ogole!!! Boisz sie napisac ile macie lat... wiec wniosek nasuwa sie sam, Ty jestes mlodziutka, on troche starszy... I naprawde uwierz w to co pisza ci wizazanki - bo latwiej jest zakonczyc taki "zwiazek" teraz niz za rok, dwa! Tym bardziej, ze widac, ze on chce sie wymigac i zakonczyc to, budzac w Tobie najwieksze poczucie winy. Moj ex z ktorym sie baaardzo przyjaznilam 7lat i potem stworzylismy zwiazek, tez mnie zdradzil, po 3 miesiacach odkad do przyjazni dolaczylismy milosc, tez oklamal ze jedzie gdzies indziej I TEZ PRZYSIEGAL ZAPEWNIAL ze nigdy wiecej tego nie zrobi, ze nie wie czemu, tak sie stalo i juz. Po pol roku dalam mu w koncu druga szanse i 3 tygodnie pozniej znow mnie zdradzil... I wiesz co?! o dziwo zylam sobie spokojnie dalej, ba - ja w sumie moglabym mu teraz za to podziekowac, bo dzieki temu ze znow bylam sama poznalam swojego obecnego meza ![]() Takze uciekaj jak najdalej... Edytowane przez melisanka Czas edycji: 2008-11-27 o 17:13 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
nie poprostu sama nie chce tego konczyc bo wiem, ze nie dam rady i bede chciala powrotu, jesli on to zrobi to bedzie jakos inaczej, bo bede wiedziec, ze jest nadzieje za on bedzie mnie prosic o powrot, a jesli tak nie bedzie to coz bywa
![]()
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dziwie się,że istnieją toksyczne związki,bo choćby zdradzał,bił to i tak z nim będzie bo go kocha. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2008-11-27 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
po co zalozylas ten watek?? skoro od samego poczatku wiedzialas co zrobisz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam ze to napisze ale wydaje mi sie ze nie masz wiecej jak 14 lat i dlatego nie chcesz powiedziec. sama mam 18 i wiem jak to bylo jak sie bylo " glupia nastolatka". ale pchac sie w tak toksyczny zwiazek? hmmm ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Fakt, nie ważne ile masz lat, ważne że jesteś totalnie niedojrzała!!!
Najpierw dorośnij a dopiero później zaczni interesować się chłopakami bo w przeciwnym razie zjedziesz sobie psychikę już na starcie. Widocznie tego nie wiesz, ale o miłość się nie żebrze, ona jest albo jej nie ma. W waszym związku jej poprostu nie ma! Naprawdę zacznij myśleć, bo za głupotę się niestety słono płaci! Czytaj uważnie porady dziewczym bo jak widać masz jakieś spaczone wyobrażenie tego jak powinien wyglądać związek (i nie piszę tego złośliwie, wręcz przeciwnie!)
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie skoro jesteś nastolatką, to tym bardziej daj sobie z tym spokój. Możesz mieć po takim 'związku' nie tylko zszargane nerwy, ale wpakować się w jakieś kłopoty. Taaak. To bardzo możliwe, że będzie chciał powrotu. W końcu wygodnie mieć dziewczynę, która jest zawsze, wszędzie i na każde skinienie.
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2008-11-27 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyno, tylu wspaniałych facetów na świecie, a Ty się przyssałaś do d..pka, który na początku znajomości Cię zdradził, NIE KOCHA CIĘ i jeszcze wymyśla bajki. Nie dałaś mu, to wziął od innej, a może nawet za to zapłacił? Nawet nie wiesz, z kim Cię zdradził, czy nie była to narkomanka z HIVem. Widzisz, na czym mu w "związku" zależy - na pewno NIE NA TOBIE.
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
hmm ja nie widze przyszlosci dla tego zwizku...
piszesz sama ze nie zamierzasz sie z nim kochac i w ogole. A moim zdaniem seks jest bardzo wazny w zwiazku, moze nie najwazniejszy...ale wazny. Rozumiem co czujesz teraz ale ja bym dała sobie spokoj...jesli Cie naprawed kocha to on powinien blagac o wybaczenie, przyniesc kwiaty cokolwiek.
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Zresztą: co on postanowi, co on pomyśli, co on rozkaże...
Nie jesteś marionetką w jego rękach! Masz swój rozum czy nie?
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sex.... Hmmm Jest dośc ważny w związku gdyż udany sex wróży napewno wiekszość przyszłośc dla zwiazku!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Dlatego ja już jej to radziłam czując, że chce to usłyszeć. Niech dziewczyna robi jak uważa. Jej życie.
Uwielbiam takie zagrania...powiedzcie co myślicie, ale ja i tak mam to w nosie bo już podjęłam decyzję. Interesuje mnie zdanie tylko tych, co myślą tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Jestem pewna że jesteś dziwica bo dzierwczyna bedac 5 miesiecy z chlopakiem nie dała by rady wytrzymac... Także proszę Cie zastanów sie czy napewno chcesz przezyc ten swoj pierwszy raz z chlopakiem ktory cie zdradzil!!! <czyt.robił sobie dobrze z inna panienka> to ma byc najpiekniejsza chwila w twoim zyciu a jesli z nim zostaniesz to kiedys do tego musi dojść....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
dziewcze drogie ciesz sie ze Cie zdradzil przynajmniej masz to z glowy. A swoja droga nawet bym sie nie zdziwila gdyby ta zdrada to byla jakas sciema - moze chcial zebys Ty go zostawila? A do tego nie zalezy mu by byc razem dalej.
moim zdaniem facet w ogole nie chce z Toba byc, wisi mu wszytsko a Ty jestes naiwna i zrozpaczona. Weź sie w garsc i nie przejmuj bo naprawde nie masz czym i kim... jak mozna byc tak slepnym?!
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Sini.ira chodzi mi o to że dojrzała kobieta bedac z facetem 5 miesiecy napewno sie z nim przespi przynajmniej wikszosc.... Ale to jest rzecza naturalna poniewaz jak facet tak i kobieta ma swoje potrzeby a takie bycie ze soba tulenie sie calowanie to nakreca.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, Darcia wie swoje, wie najlepiej bo WIE co to PRAWDZIWA MILOSC... takze niech zyje w swej naiwnosci, moze przynajmniej jak pozadnie dostanie w duppe to sie nauczy. ja zycze powodzenia... Dla mnie EOT Edytowane przez melisanka Czas edycji: 2008-11-27 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no wiesz 18scie lat to juz jest pelnoletnosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiesz co,wybacz mu bo widze że jesteście siebie warci. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.